Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Ener Vita Sp. z o.o.

Opinie o Ener Vita Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Ener Vita Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Monika - 2012-11-27 22:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z poprzedniczką. Ta klinika wyzyskuje i żeruje na pacjentach. Lekarz lakonicznie podchodzi do pacjenta, jak dla mnie typowy akwizytor.
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2014-11-23 21:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt nikogo nie wyzyskuje i nie żeruje na pacjentach. Lekarz "laikoniczny" już nie przyjmuje pacjentów co zdecydowanie przekłada się na jakość współpracy pacjent- pielęgniarka. Serdeczność, uprzejmość , ciepła i miła atmosfera. Zdecydowanie polecam w razie problemów zdrowotnych skorzystanie z usług w Klinikach. Indywidualne podejście do danego pacjenta. Atmosfera
zdjecie uzytkownika
kopsaren - 2015-10-25 22:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Część wszystkim. Od dłuższego czasu jestem już na bezrobociu z różnych przyczyn no ale nareszcie sobie że wszystkim poradzilem i szukam zatrudnienia. Zdecydowalem się że zatrudnienia się właśnie w tej firmie. Powiedzcie mi na co powinienem zwrócić uwagę i na jakie pytania mam być gotowy ? Z góry dzięki za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
slawa - 2016-03-18 19:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może coś jednka się zmieni, ponieważ poszukuja kilku nowych osób do pracy Fizjoterapeutów, Pielegniarzy itp, może pacjeci sie skarżyli i jdnak postanowili coś z tym zrobić.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-04-23 13:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grzegorz - 2014-11-23 21:22:40]:
bla, bla, bla pierdoły ....
zdjecie uzytkownika
roemik - 2016-04-23 13:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! rekrutacja trwa nadal do pracy jako Recepcjonistka - Biuro Obsługi Pacjenta.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-04-23 13:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roemik - 2016-04-23 13:51:09]:
Jak chcesz dostać najsilniejszej z możliwych nerwicy i depresji to idź pracować do "Ener-Vity", baaaardzo skuteczni w tej dziedzinie! Wykończą cię bardzo szybko psychicznie, nerwowo i fizycznie. Nie wierzysz ... idź, przekonaj się a wspomnisz moje słowa i raz dwa podpiszesz się pod moja opinią. Doświadczyłam tego na własnej skórze ( ja i moje koleżanki), więc wiem co piszę.
zdjecie uzytkownika
Ula - 2016-04-23 14:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roemik - 2016-04-23 13:51:09]:
Znowu? Czyli nadal stosują swoje mobbingowe metody, to rzecz jasna, tak było, jest i będzie. Strzeżcie się, jak macie silne nerwy, uderzajcie, ale sami zobaczycie, że tylko na chwilę. Czegoś takiego i tak okrutnego nie ma nigdzie indziej !!!!
zdjecie uzytkownika
waldi - 2016-05-22 09:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ener Vita poszukuje aktualnie ratowników medycznych . Oferują szkolenie wstępne i konkurencyjne zarobki. Szkoda, że nic nie podają o warunkach zatrudnienia @ula czy tez może xxx coś konkretnego możesz napisać ???

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Ener Vita Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ener Vita Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert