Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sepo Sp. z o.o. Laboratorium

Pracowałeś w firmie Sepo Sp. z o.o. Laboratorium i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-12-18 18:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy widziałeś już opinie o swoim pracodawcy? Co myślisz o pracy w Sepo Sp. z o.o. Laboratorium? Zostaw własną opinię, Knurów nie jest małym miastem na pewno ktoś skorzysta. Co pozytywnego a co złego słyszałeś o tej spółce? Inni z chęcią również o tym przeczytają. Ewentualni pracownicy będą ogromnie wdzięczni za opinię pomocną w poznaniu przyszłego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
Ja wiem!! - 2011-10-04 08:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi Romku nic nie wiesz o PBiEŚ Sepo, krótko można to skwitować, tak: wyzysk, niskie zarobki, praca po 16h/doba i więcej, ciągła nieobecność w domu, niskie delegacje, traktowanie pracownika jak złodzieja, olewanie klientów itp. A firma jest nastawiona na nowych pracowników tylko pod tym katem, aby ich wykorzystać w maksymalny sposób (najgorsze zlecenia), a zapłacić pracownikowi jak najmniej.
zdjecie uzytkownika
maj85 - 2012-02-14 20:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z moim poprzednikiem jako pracownik i niestety też nie mam dobrego zdania o Sepo, a częste przyjęcia wynikają z dużej rotacji pracowników.
zdjecie uzytkownika
kopinka - 2012-03-25 21:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz ja tez tam pracuję. Jezeli nie masz checi do pracy to wszedzie bedzie ci zle
zdjecie uzytkownika
BZ - 2012-04-29 08:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bądź śmieszny!!
zdjecie uzytkownika
ukryty - 2012-10-11 13:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze smutkiem muszę stwierdzić że praca w SEPO może jest ciekawa ale dla szefa. Pracownik to niewolnik, miska ryżu bez wody i do roboty.
totalny wyzysk i obłęd.
Az mnie głowa boli!!!!
zdjecie uzytkownika
zdesperowany - 2012-12-13 19:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niskie zarobki? to znaczy ile ?
zdjecie uzytkownika
Zdesperowany pracownik - 2013-01-25 10:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie niskie, że aż się wstyd przyznać.
zdjecie uzytkownika
Była... - 2013-04-26 18:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
+ młodzi po studiach zdobędą podstawową wiedzę
+ wypłacane nadgodziny (patrz niżej)

- dyskryminacja kobiet w ciąży (umowy na krótkie okresy dla kobiet, zwolnienia po ciąży)
- niskie pensje
- brak szkoleń
- zacofanie techniczno- sprzętowe
- fałszywa pani [usunięte przez moderatora]., która wchodzi w cztery litery zarządowi a wśród pracowników nadaje na szefów i innych kierowników. Chyba tylko po to by uśpić czujność pracowników na jej osobę.Rozwój tej firmy blokuje jej "wszystko wiedząca"osoba
- skąpe nad wyraz szefostwo
- dużo nadgodzin (na tym bazują by praca była wykonana)
- oszukiwanie na wynikach

Jednym słowem: nie polecam.
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-05-23 19:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To samo spotkało mnie rok temu. Zwolniona po okresie ciąży.
Po kursie księgowości znalazłam pracę jako księgowa. Pracowników laboratorium wspominam mile, fajnie ludzie tylko szefostwo do [usunięte przez moderatora].
zdjecie uzytkownika
M....... - 2013-07-06 14:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z innymi wypowiedziami
wyzysk i oszustwo - połowy sie nie robi tylko pisze.
Na wszystko jest kasa -tylko nie dla ludzi.
Jak masz za dużo to ci prezes poskreśla bo go oszukujesz
i kto tu kogo oszukuje.

Co do Pani [usunięte przez moderatora]. poprostu jest na nieszczęście tej firmy, ale zawsze trafi jakaś mądrala co myśli że jest najmądrzejsza a reszta to tępaki i durnie
Szkoda komentować.

ogólnie odradzam
zdjecie uzytkownika
Mniej niż zero - 2013-07-11 16:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami ! Praca w SEPO jest miła, przyjemna, kierownictwo jest bardzo przyjazne dla pracowników. Prawda jest taka, że jak się komuś robić nie chce robić, to zawsze będzie narzekał. Jednym słowem jest zajebiście.
zdjecie uzytkownika
0+1 - 2013-10-08 13:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mniej niż zero - 2013-07-11 16:31:21

Nie zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami ! Praca w SEPO jest miła, przyjemna, kierownictwo jest bardzo przyjazne dla pracowników. Prawda jest taka, że jak się komuś robić nie chce robić, to zawsze będzie narzekał. Jednym słowem jest zajebiście.
to chyba Kondzio pisał :P
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-22 11:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się komuś nie chce robić heheheh
w sepo robi się 2 miesiące w miesiącu i na tym się bazuje kasowo. Jak jest bez godzin które i tak są wypłacane na ryczałty to kiepsko jest.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2013-12-25 18:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie to jakaś paranoja.
taka firma to maszynka do robienia kasy - ale tylko dla prezesów - pracownik owszem zarobi jak zasuwa 15-20 godzin na dobę.
(usunięte przez administratora) , a co dopiero wspominać o kontaktach z ludźmi i zarządzaniu no cóż są na świecie jeszcze większe nieszczęścia.
ODRADZAM !!!!!
zdjecie uzytkownika
hans - 2014-01-05 14:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sepo to jedyna firma ktora wciaz poszukuje pracownikow bo co chwile ktos odchodzi. Nie potrafia docenic pracownikow, ktorzy od wielu lat zapieprzaja dla tej firmy ( to rola kierownictwa), ale kierownictwo jest jakie jest niestety na niskim poziomie. Miesieczne normalny pracownik przepracowuje ok 230 h.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2014-04-18 09:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
230 h za np 3000 tyś. złotych - jak by pracować w biedronce na 2 etaty to też będzie tyle - po co nam studia.

Największa porażka tej firmy to Pani (usunięte przez administratora) NIE POLECAM !!!!
zdjecie uzytkownika
Mniej niż zero - 2014-04-27 14:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi Stefanie nikt Cię na siłę nie trzyma, zmień pracę i po problemie. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
oli - 2014-07-18 22:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
która Pani? Pani A...?
zdjecie uzytkownika
Lena - 2014-08-19 16:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mniej niż zero - 2014-04-27 14:36:37]:
@Mniej niż zero: też nie pochwalam takiego narzekanctwa, ale to takie typowo polskie jest, że w internecie jak mamy maske anonimowości to się otwieramy na to, aby wyrzucić z siebie negatywne emocje. "Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" - jest takie przysłowie, które dobrze oddaje takich malkontentów. @stefan: jak ktoś się spełnia w pracy to i może robić nawet ponad 200 godzin, ważne żeby miał za nie odpowiednio płacone zgodnie z umową. To jego wybór, to jest raczej proste. Napiszecie więcej o aktualnych przyjęciach do pracy. Znalazłam na stronie internetowej Sepo informacje o tym, ze jest szukany specjalista ds. pomiarów środowiska pracy. Jestem świeżo upieczoną absolwentką i szukam zatrudenienia w mojej drugiej pracy w zawodzie po tym jak jeszcze na studiach pracowałam w firmie chemicznej, takiej korporacaji. Tylko nie wiem,bo jestem kobietą a widzę tutaj bardzo męskie towarzystwo :). Nie wiem.
zdjecie uzytkownika
gibol - 2014-09-08 17:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stawki już mniej więcej wiem jakie są, warto spróbowac moim zdaniem i robić ile można, ale co z tą rotacją o której wspominacie ludziska? jest na serio taka wielka?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sepo Sp. z o.o. Laboratorium
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x