Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sepo Sp. z o.o. Laboratorium

Pracowałeś w firmie Sepo Sp. z o.o. Laboratorium i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
maj85 - 2012-02-14 20:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z moim poprzednikiem jako pracownik i niestety też nie mam dobrego zdania o Sepo, a częste przyjęcia wynikają z dużej rotacji pracowników.
zdjecie uzytkownika
kopinka - 2012-03-25 21:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz ja tez tam pracuję. Jezeli nie masz checi do pracy to wszedzie bedzie ci zle
zdjecie uzytkownika
BZ - 2012-04-29 08:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bądź śmieszny!!
zdjecie uzytkownika
ukryty - 2012-10-11 13:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze smutkiem muszę stwierdzić że praca w SEPO może jest ciekawa ale dla szefa. Pracownik to niewolnik, miska ryżu bez wody i do roboty.
totalny wyzysk i obłęd.
Az mnie głowa boli!!!!
zdjecie uzytkownika
zdesperowany - 2012-12-13 19:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niskie zarobki? to znaczy ile ?
zdjecie uzytkownika
Zdesperowany pracownik - 2013-01-25 10:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie niskie, że aż się wstyd przyznać.
zdjecie uzytkownika
Była... - 2013-04-26 18:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
+ młodzi po studiach zdobędą podstawową wiedzę
+ wypłacane nadgodziny (patrz niżej)

- dyskryminacja kobiet w ciąży (umowy na krótkie okresy dla kobiet, zwolnienia po ciąży)
- niskie pensje
- brak szkoleń
- zacofanie techniczno- sprzętowe
- fałszywa pani [usunięte przez moderatora]., która wchodzi w cztery litery zarządowi a wśród pracowników nadaje na szefów i innych kierowników. Chyba tylko po to by uśpić czujność pracowników na jej osobę.Rozwój tej firmy blokuje jej "wszystko wiedząca"osoba
- skąpe nad wyraz szefostwo
- dużo nadgodzin (na tym bazują by praca była wykonana)
- oszukiwanie na wynikach

Jednym słowem: nie polecam.
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-05-23 19:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To samo spotkało mnie rok temu. Zwolniona po okresie ciąży.
Po kursie księgowości znalazłam pracę jako księgowa. Pracowników laboratorium wspominam mile, fajnie ludzie tylko szefostwo do [usunięte przez moderatora].
zdjecie uzytkownika
M....... - 2013-07-06 14:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z innymi wypowiedziami
wyzysk i oszustwo - połowy sie nie robi tylko pisze.
Na wszystko jest kasa -tylko nie dla ludzi.
Jak masz za dużo to ci prezes poskreśla bo go oszukujesz
i kto tu kogo oszukuje.

Co do Pani [usunięte przez moderatora]. poprostu jest na nieszczęście tej firmy, ale zawsze trafi jakaś mądrala co myśli że jest najmądrzejsza a reszta to tępaki i durnie
Szkoda komentować.

ogólnie odradzam
zdjecie uzytkownika
Mniej niż zero - 2013-07-11 16:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami ! Praca w SEPO jest miła, przyjemna, kierownictwo jest bardzo przyjazne dla pracowników. Prawda jest taka, że jak się komuś robić nie chce robić, to zawsze będzie narzekał. Jednym słowem jest zajebiście.
zdjecie uzytkownika
0+1 - 2013-10-08 13:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mniej niż zero - 2013-07-11 16:31:21

Nie zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami ! Praca w SEPO jest miła, przyjemna, kierownictwo jest bardzo przyjazne dla pracowników. Prawda jest taka, że jak się komuś robić nie chce robić, to zawsze będzie narzekał. Jednym słowem jest zajebiście.
to chyba Kondzio pisał :P
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-22 11:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się komuś nie chce robić heheheh
w sepo robi się 2 miesiące w miesiącu i na tym się bazuje kasowo. Jak jest bez godzin które i tak są wypłacane na ryczałty to kiepsko jest.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2013-12-25 18:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie to jakaś paranoja.
taka firma to maszynka do robienia kasy - ale tylko dla prezesów - pracownik owszem zarobi jak zasuwa 15-20 godzin na dobę.
(usunięte przez administratora) , a co dopiero wspominać o kontaktach z ludźmi i zarządzaniu no cóż są na świecie jeszcze większe nieszczęścia.
ODRADZAM !!!!!
zdjecie uzytkownika
hans - 2014-01-05 14:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sepo to jedyna firma ktora wciaz poszukuje pracownikow bo co chwile ktos odchodzi. Nie potrafia docenic pracownikow, ktorzy od wielu lat zapieprzaja dla tej firmy ( to rola kierownictwa), ale kierownictwo jest jakie jest niestety na niskim poziomie. Miesieczne normalny pracownik przepracowuje ok 230 h.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2014-04-18 09:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
230 h za np 3000 tyś. złotych - jak by pracować w biedronce na 2 etaty to też będzie tyle - po co nam studia.

Największa porażka tej firmy to Pani (usunięte przez administratora) NIE POLECAM !!!!
zdjecie uzytkownika
Mniej niż zero - 2014-04-27 14:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi Stefanie nikt Cię na siłę nie trzyma, zmień pracę i po problemie. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
oli - 2014-07-18 22:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
która Pani? Pani A...?
zdjecie uzytkownika
Lena - 2014-08-19 16:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mniej niż zero - 2014-04-27 14:36:37]:
@Mniej niż zero: też nie pochwalam takiego narzekanctwa, ale to takie typowo polskie jest, że w internecie jak mamy maske anonimowości to się otwieramy na to, aby wyrzucić z siebie negatywne emocje. "Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" - jest takie przysłowie, które dobrze oddaje takich malkontentów. @stefan: jak ktoś się spełnia w pracy to i może robić nawet ponad 200 godzin, ważne żeby miał za nie odpowiednio płacone zgodnie z umową. To jego wybór, to jest raczej proste. Napiszecie więcej o aktualnych przyjęciach do pracy. Znalazłam na stronie internetowej Sepo informacje o tym, ze jest szukany specjalista ds. pomiarów środowiska pracy. Jestem świeżo upieczoną absolwentką i szukam zatrudenienia w mojej drugiej pracy w zawodzie po tym jak jeszcze na studiach pracowałam w firmie chemicznej, takiej korporacaji. Tylko nie wiem,bo jestem kobietą a widzę tutaj bardzo męskie towarzystwo :). Nie wiem.
zdjecie uzytkownika
gibol - 2014-09-08 17:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stawki już mniej więcej wiem jakie są, warto spróbowac moim zdaniem i robić ile można, ale co z tą rotacją o której wspominacie ludziska? jest na serio taka wielka?
zdjecie uzytkownika
dark - 2014-10-27 17:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie osobiście bawi zamiatanie brudów pod dywan tj. mówienie że jest dobrze jak jest do d... .
Co do tego że można pracować gdzieś indziej - no pewnie że tak bo chyba wszyscy co to pisali już w SEPO nie pracują.

Czekam tylko aż się rozpisze ta Pani co ją wywalili - taka gwiazda była to teraz może poświeci.

poza tym ta firma to żenada
zdjecie uzytkownika
kleo - 2014-11-02 17:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o pracę w Sepo to praca raczej moim zdaniem dla kobiet. Wiadomo , że nie we wszystkich aspektach , ale kobiety po inzynierii środowiska albo ochronie środowiska wreszcie będą mogły znaleźć sobie pracę w zawodzie co nie jest takie proste. A obecnie poszukują kilku osób na chociazby specjaliste ds pomiarów emisji powietrza
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-11-04 19:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracowałem kilka lat - strata czasu

Pani J. teraz też słyszałem że ma ten komfort.

to że poszukują ludzi bo rotacja - no cóż jak w dwa lata odchodzi ponad 20 osób to chyba o czymś świadczy.

... a za płotem SEPO też jest świat i można w domu z rodziną pomieszkać

popieram przedmówców
PORAŻKA

zdjecie uzytkownika
NN - 2014-12-03 18:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byle więcej, Byle szybciej, Byle taniej. SEPO
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-12-05 20:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jakie warunki pracy w laboratorium?? jakie zarobki? też pracuje się po kilkanaście godzin dziennie?? ludzie są na umowie o prace?? odpiszcie proszę bo chciałabym tam złożyć CV.
zdjecie uzytkownika
klakier - 2014-12-14 20:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co druga osoba wypowiadajaca sie na forum jest pracownikiem sepo. Szkoda tylko,ze taka odwage maja jedynie anonimowo w internecie. Na codzien juz nie tacy odwazni..wypowiedzenia poki co tez nikt nie sklada. Nie mowie,ze firma jest idealem ale gadaniem zza monitora nic nie zdzialasz
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sepo Sp. z o.o. Laboratorium
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sepo Sp. z o.o. Laboratorium?
Zadaj pytanie
x