brak logo

Awotel Usługi Telekomunikacyjne Andrzej Wołodźko

Poznań

Opinie o Awotel Usługi Telekomunikacyjne Andrzej Wołodźko

odp 2011-03-23 09:02:45
chyba nie wiesz co piszesz pracowalem tam szkoda slów zeby co kolwiek powiedziec ale skoro pisze to nie radze nikomu tam pracowac [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-07-08 16:09:21
Tam nie da się długo pracować jeden ( usunięte przez administratora ).Praca ponad siły ponad 10-godz dziennie i dłużej nie zależnie od pogody.Inaczej płacą a od najniższej ubezpieczają.
anonim 2011-07-08 16:19:06
odp - 2011-03-23 09:02:45chyba nie wiesz co piszesz pracowalem tam szkoda slów zeby co kolwiek powiedziec ale skoro pisze to nie radze nikomu tam pracowac polowa kadry bez kwalifikacji ( usunięte przez administratora )...Masz rację ja to samo mam zdanie o tej firmie tam się nie da pracować Przez tyle lat mojej pracy nie widziałem takich absurdów jak tam
anonim 2011-10-06 01:04:26
anonim - 2011-07-08 16:19:06odp - 2011-03-23 09:02:45chyba nie wiesz co piszesz pracowalem tam szkoda slów zeby co kolwiek powiedziec ale skoro pisze to nie radze nikomu tam [usunięte przez moderatora] ..Masz rację ja to samo mam zdanie o tej firmie tam się nie da pracować Przez tyle lat mojej pracy nie widziałem takich absurdów jak tamdokładnie się zgadzam z wypowiedziami moich poprzedników płaca średnia jak na dzień dzisiejszy reszta to kompletna lipa żadnych limitów godzin,ile byś nie zrobił roboty wciąż jest to za mało s( usunięte przez administratora )pracownika na poziomie zerowym podejmując w Awotelu pracę pożegnaj rodzinę zobaczysz ich raz w tygodniu w wekend ewentualnie wracając w NOCY!!! z pracy śpiących! o( usunięte przez administratora ) jeśli jesteś człowiekiem inteligentnym lepiej tego tam nie ujawniaj to tylko pogorszy twoją pozycję w oczach kadr [usunięte przez moderatora]
AWOTEL 2011-11-09 10:42:34
Powyższe opinie pisane są niestety przez sfrustrowanych byłych pracowników, którzy albo nie sprawdzili się w pracy (jeśli zostali zwolnieni), bądź nie była to praca dla nich (jeżeli odeszli sami). Firma AWOTEL zajmuje się budową przyłączy telekomunikacyjnych – kto zna tą branżę, ten wie na czym polega praca „na dworze” – wykopy koparką lub ręczne, układanie rurek, wciąganie kabli, złącza, przeciski, przewierty sterowane, budowa i wyprawianie studni, odnawianie nawierzchni chodnikowych i asfaltowych, wymiana i zagęszczanie gruntu… itp. – wszystko wykonywane zgodnie ze standardami telekomunikacyjnymi i wymaganiami Inwestorów. To jest praca w grupie – liczą się dobre kontakty ze współpracownikami, umiejętność słuchania prowadzącego i należyte wykonywanie pracy. Osoby, które wiedzą o co chodzi zapraszamy do współpracy – szczegóły na naszej stronie: www.awotel.com Zatrudniamy na umowę o pracę, wynagrodzenie zawsze płacone jest na czas; płacimy za nadgodziny, za delegacje, za urlopy itp., da
Paweł 2011-12-11 15:47:38
Ja jako operator ładowarko-koparek w wieku 50 lat nie pozwolę się poniżać na środku ulicy Grochowskiej i Grunwaldzkiej przez \"kierownika robót\" nazwiska nie wymienię. Z tego powodu jest mi bardzo przykro i czuję się rozczarowany postawą tegoż właśnie \"kierownika\". Mam nadzieję, że nie będę miał do czynienia z tym człowiekiem. Z wyrazami szacunku dla właściciela firmy. Ps. sądziłem,że w firmie Awotel pracują ludzie, a nie zwierzęta [usunięte przez moderatora]
Pracownik 2011-12-14 20:26:27
Panie Pawle... To co Pan napisał powyżej świadczy tylko o tym jak krótko Pan pracował w firmie... Dodając taką opinię o firmie świadczy tylko o tym że chyba miał Pan problem gdy zwrócono Panu uwagę na temat pracy... Cóż... praca w tej branży wiąże się z pracą fizyczną... która do lekkich nie należy... jeżeli ktoś zwraca Panu uwagę - na środku ulicy - jak to Pan określa, widocznie ma uwagi do Pańskiej pracy - lub raczej jej braku... Jeżeli ma Pan problem z wykonywaniem poleceń Kierownika i razi Pana gdy ktoś wydaje polecenia - radzę założyć własną firmę... a określenie "PSY"??? Na ludzi z firmy??? Chyba się Pan stanowczo zagalopował!!! Nigdy żadne obraźliwe słowo na pracowników firmy nie padło odkąd tam pracuje...a pracuję już tu ładnych parę lat jako pracownik fizyczny.... I tak naprawdę mam wrażenie że to wszystko wypisują ludzi którzy nie sprawdzili się w firmie... tak jak Pan... bo jeżeli naprawdę jest tak źle to skąd chęć powrotu do firmy "starych" pracowników??? No skąd??? Wid
Pracownik 2011-12-14 20:28:44
cz. II: Widocznie przekonali się w innych firmach, które kusiły super warunkami, co to znaczy nie dostać wypłaty na czas... bo w tej firmie jeszcze nigdy to się nie zdarzyło... i wcale nie jest to taka "średnia" wypłata jak ktoś napisał... wszystko zależy od doświadczenia i zaangażowania... Zgodzę się tylko z jednym z Panem... że kierownik jest wymagający... ale nie dziwię się temu w cale... na dzień dzisiejszy w każdej dobrej firmie są wymagania zwłaszcza że pieniądze z nieba nie lecą... i trzeba na nie zapracować wspólnymi siłami...
odp 2011-12-16 21:21:42
ciekawe opinie:)faktycznie,pan kierownik lubi spięcia z pracownikami, [usunięte przez moderatora] ale znowu z drugiej strony to chyba zalezy od tego jak wiatr zawieje lub jak powyzsze jest w stadium dobrego dzialania mozna by powiedziec ze kierownik jest czlowiekiem tzw "do rany przyłóż:-p szkoda ze tak rzadko sie to zdarza ze mozna normalnie i po ludzku z nim porozmawiac,bo nie kazdy jest na tyle odporny psychicznie zeby na zwykle pytania uzyskiwac tylko zlosliwe warknięcia od kierownika,wystarczy wiecej pozytywnego nastawienia i od razu jest wiecej checi zeby wstac na drugi dzien i optymistycznie podejsc do dnia pracy,a nie czuc sie jak w obozie pracy i bez kompletnej motywacji do pracy tylko przez dziwne zachowania przełozonego...co do komentarza Pana Pawła,fakt...rowniez nie pozwole sie ponizac,ale jeszcze az tak ostro nie mialem z kierownikiem zeby czuc
odp II 2011-12-16 21:24:12
...zeby czuc sie urazonym,wystarczy po prostu pracowac i juz jest to wystarczalny powod zeby kierownik nie musial niczego komentowac,chyba ze ktos pol zycia zawodowego przepękał po kątach udając ze pracuje to w tej firmie faktycznie nie bedzie mial miejsca bytu i sie zdziwi ze bedzie musial niestety pracowac:-p I co do kierownika to moglby sie czasami ugryzc w jezyk i za pierwszym razem sie nie wydzierac bo wiekszosc pracownikow nie jest jakimis cielakami,wiec rozumiem jakby ktos za 3 lub 5 razem czegos nie zrozumial to mozna jakos zwrocic uwage ostrzej bo w innych sytuacjach wystarczy to najzwyczajniej i kulturalnie powiedziec.Takze Panie kierowniku...wiecej szacunku dla ludzi,bo kiedys sie to odbije,rozumiem ze jestesmy moze dla kierownika zwyklymi szaraczkami i robolami od brudnej roboty,ale jestesmy równiez ludzmi i zaslugujemy na godne i równe traktowanie:)
AWOTEL 2011-12-17 19:51:08
cd... dajemy odzież roboczą – niby nic szczególnego, ale wiemy, że nie wszędzie tak jest. Niektórzy z byłych pracowników docenili to dopiero po odejściu od nas. Cenimy dobrych, sumiennych, uczciwych i kompetentnych ludzi. Dostać pracę to jedno, ale utrzymać ją - to drugie i znacznie ważniejsze.
Bartek 2011-12-21 14:23:11
Muszę dodać swoje trzy grosze.A wiec tak:
1)Firma faktycznie wypłaca wynagrodzenie bez problemu.
2)Praca rzadko po 10 godzin z reguły znacznie dłużej.(chyba ze coś się zmieniło)
3)Za nadgodziny płacone
4)Godziny pracy liczone od 7 do momentu pojawienia się na bazie za co duży plus
5)Atmosfera w pracy różna tak jak wszędzie raz lepiej raz gorzej
6)Tylko jedna przerwa około 20min
Ogólnie średnio
były pracownik 2011-12-21 21:34:13
Bartek - 2011-12-21 14:23:11

Muszę dodać swoje trzy grosze.A wiec tak:

1)Firma faktycznie wypłaca wynagrodzenie bez problemu.

2)Praca rzadko po 10 godzin z reguły znacznie dłużej.(chyba ze coś się zmieniło)

3)Za nadgodziny płacone

4)Godziny pracy liczone od 7 do momentu pojawienia się na bazie za co duży plus

5)Atmosfera w pracy różna tak jak wszędzie raz lepiej raz gorzej

6)Tylko jedna przerwa około 20min

Ogólnie średnio
Panowie czytając wasze wpisy proponuję każdemu z was wystawić sobie swój własny rachunek sumienia... czepiacie się tylko jednej osoby a sami wiecie jak to wygląda na budowie... są częste zaniedbania przez nas które wychodzą na odbiorach... nie mówiąc już o pijaństwie w pracy... więc moja propozycja wystawmy sobie sami opinię a później oceniajmy innych (nikt nie jest idealny), a tak na marginesie z chęcią bym wrócił teraz do tej firmy...
były pracownik 2011-12-21 21:35:56
Panowie czytając wasze wpisy proponuję każdemu z was wystawić sobie swój własny rachunek sumienia... czepiacie się tylko jednej osoby a sami wiecie jak to wygląda na budowie... są częste zaniedbania przez nas które wychodzą na odbiorach... nie mówiąc już o pijaństwie w pracy... więc moja propozycja wystawmy sobie sami opinię a później oceniajmy innych (nikt nie jest idealny), a tak na marginesie z chęcią bym wrócił teraz do tej firmy...
spawacz 2013-04-25 02:03:03
brak kaset brak przelacznic, oslonek spawu najlepiej wszystko kupic za swoje
kaczy 2015-01-31 15:16:24
AWOTEL dostarcza szeroką gamę usług teletechnicznych dla infrastruktur sieciowych. Od momentu założenia w 2000 roku zrealizowali już naprawdę wiele prac dla głośnych i dużych firm na rynku. Także jako wykonawca są sprawdzeni w stu procentach. Mam nadzieję , że praca tutaj również jest przyjemna i raczej bezproblemowa
anonim35 2015-02-04 17:13:56
Witam.Jestem byłym pracownikiem firmy Awotel i chciałem uprzedzić wszystkich co chcieli by podjąć prace w tej firmie Kierownik poniża pracowników traktuje ich jak zwykłe śmieci.Godziny pracy po 10-13 dziennie a przy niektórych powaznych awariach do 1-2 w nocy a na rano z powrotem do pracy.Kierownik sam z siebie zrobił kierownika bo tak naprawde jest zwykłym cukiernikiem nie nadajacym sie do firmy telekomunikacyjnej prawdopodobnie nie potafiłby nawet zrobic pączka!!Podsumowując jeżeli chcesz być poniżanym ii nosić smycz na szyji zatrudni się do firmy AWOTEL !!! Z poważniem nie sfrustrowany pracownik.
Awotel 2015-02-19 09:40:04
Większość tutaj opinii mocno nacechowanych negatywnie zwykle powstało po burzliwym rozstaniu z osobami konfliktowymi i są raczej upustem frustracji niż obiektywną opinią. Choć trudno w to uwierzyć są osoby dla których normalne zasady pracy jak brak alkoholu, brak spóźnień, informowanie o planowanej nieobecności w pracy to coś niezwykłego. Przede wszystkim firma stawia na umiejętności i doświadczenie a nie tylko na wykształcenie. Każda z zatrudnianych osób może z pracownika fizycznego stać się kiedyś brygadzistą. Kierownik jest właśnie na tym stanowisku, ponieważ posiada zarówno bardzo dużą wiedzę jak i odpowiednie umiejętności.
monter 2016-05-01 16:47:06
Niestety ale tak jest do dziś nie dajcie się nabrać dopóki będzie ten walnięty kierownik tam pracować nic się w tej firmie nie zmieni totalny choleryk wyzyskuje ludzi ile się da.
5
,,jlh 2016-05-21 23:11:17
a jak to sie objawia, na czym konkretnie polega ten wyzysk?
Zostaw swoją opinię o Awotel Usługi Telekomunikacyjne Andrzej Wołodźko - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Awotel Usługi Telekomunikacyjne Andrzej Wołodźko