brak logo

Miiko Kowalkowsk Krzysztof

Długopole

Opinie o Miiko Kowalkowsk Krzysztof

klient 2012-02-15 07:22
Nie polecam - bierze pieniądze nie realizuje zlecenia i nie chce oddać pieniędzy za nie wykonaną pracę!!!. Trzeba się z takim później po sądach włóczyć. Typowy n[usunięte przez admina] NIe polecam !!!!!!
oszukany_klient 2012-02-23 17:36
Zwykły [usunięte przez admina] który bierze pieniądze za zlecenia i ich nie realizuje. Pieniędzy również nie odzyskałem....może wspólny pozew? proszę o kontak
klient 2012-02-27 08:58
Omijać firmę z daleka i Pana Krzysztofa Kowalkowskigo.
Marcin 2012-03-08 20:02
Nie polecam - Pan Kowalkowski nie oddał pieniędzy za niezrealizowane zadania.
Lan 2012-06-08 13:29
100% [usunięte przez admina], wspólny pozew to dobry pomysł.
DAN 2012-06-21 08:55
Witam jestem zainteresowany wspólnym pozwem, najchętniej wybrał bym się so niego z wizytą???
szak 2012-06-27 22:45
Witam, szkoda że nie znalazłem tych opini wcześniej przed zawarciem z tym [usunięte przez admina] umowy. Od momentu wpłaty pieniędzy kontakt się urwał. firma totalne dno.
Mirek 2012-06-29 09:02
DAN - 2012-06-21 08:55:42

Witam jestem zainteresowany wspólnym pozwem, najchętniej wybrał bym się so niego z wizytą???
Wszystkch oszukanych prosze o kontakt grill@prestigegarden.pl
hol-and 2012-08-06 22:50
Właśnie zostałem [usunięte przez admina] przez w/w na allegro, pozycjonowanie za 590zł .Jutro zgłaszam sprawę na policję i do prokuratury prosiłbym o właściwy adres Pana K.
Oszukany 2012-08-17 18:42
Zgłaszm na policje i czekam co będzie dalej...
allegrowicz 2012-08-22 17:18
ma ktos aktualny numer oraz dane osobiscie sie wybiore do niego moge przejechac pol europy
OSZUKANY 2012-09-10 15:48
Zostałem [usunięte przez admina]przez firmę Miiko -nie dość , że nie wypozycjonowali fraz to do tego nie oddali pieniędzy ![usunięte przez admina]
Marcin 2012-09-11 14:54
Czy ktoś z was był już zgłosić sprawę na Policję/ Do sądu ?

Jakieś Efekty ??

Ktoś może odwiedził Pana Kowalkowskiego ??
Krzysztof 2012-09-20 14:06
Ja się wybieram.
Słuch po nim zaginoł, tel. milczą, a strona przez niego stworzona nie działa.
Są jeszcze jacyś chętni do odwiedzin u niego?
OSZUKANY 2012-10-26 09:29
mnie tez oszukał [usunięte przez admina]!!!!!!!!!!!!
mikołaj 2015-02-12 14:42
no i jak jest dalej z funkcjonowaniem tej firmy? bo wydaje mi się, ze zakłąd nadal działą i nawet gdzies mi mignęła oferta od nich w sprawie pracy ale to chyba na produkajci było, zapamiętałem, ze jakaś praca fizyczna to była na pewno. Dajcie znać prosze jeszcze jak wygąda u Was obecnie rekrutacja, będę wdzięczny.
Flipi 2016-05-12 11:57
żeby mieli chociaż własną stronę internetową, to bym mógł się na czymś oprzeć.. Zastanawiam się czy ta firma pożyje jeszcze długo w Długopolu, bo na to się nie zapowiada
Dominika 2017-07-26 11:54
Ktoś wie jak wygląda aktualnie sytuacja? Opinie były dodawane bardzo dawno temu, dlatego warto byłoby wiedzieć jak przedstawiają się warunki aktualne, na pewno takie informacje byłby pomocne dla poszukujących pracy jak i dla klientów.
Zostaw swoją opinię o Miiko Kowalkowsk Krzysztof - Długopole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miiko Kowalkowsk Krzysztof