brak logo

Geocarbon Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Usługowe

Sosnowiec

Opinie o Geocarbon Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Usługowe

Anonimus 2012-02-26 17:17:10
Praca super tak? to chyba tu nie pracujesz.
Śmieszne
2
ilon 2014-10-29 20:41:41
Szkoda slow firma jakich malo duzo robic o nic nie pytac o kase sie nie upominac jak murzyn pracowac a dama nawet nie poinformuje co jak i gdzie bez strajku nie wyciagniesz kasy bo jezeli jej zalezy na robocie i ma zysk to wyplaci a ludzie po 3 miesiace biede klepia w dlugi popadaja dajcie mi jej karte z banku chciala bym ja miec i sie nie przejmowac
mariusz 2015-01-16 17:33:25
Były dobre czasy,ale kiedy zabrali się za ekrany to firma popadła w długi i wypłaty na raty 2 i więcej,po 2 latach proszenia się o umowe słyszałem tylko "pan nie musi u mnie pracować"
asdfghjk 2015-03-16 07:41:05
Brak pieniędzy,komornik na komorniku,mam nadzieję że zajmą się tą Panią przeznaczone do tego służby(oszukuje,podrabia dokumenty,wyłudza).Pracowałem/Pracowałam w tej firmie dość długo i mam jako zabezpieczenie ksero bardzo ciekawych dokumentów więc proponuję się domyślić kto to i uregulować zaległe wynagrodzenia.O Marcinku,największej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w "firmie" synu Pani prezes przez grzeczność więcej nie napiszę.Gorąco pozdrawiam oszustów.
1
h 2015-08-04 23:04:25
Ja proponuję dla GT następujące rzeczy:

Zlikwidowanie dla młodzieży alkoholu, papierosów, narkotyków.

Usprawnienie komunikacji miejskiej i dalekobieżnej.

Otworzenie zakładów pracy dla młodzieży i dla ludzi.

Usprawnienie żeby nie było bandyctwa, złodziejstwa i niczego.

Żeby starsi ludzie mogli przejść.

Wyprowadzenie policji na ulicę.

Ład i porządek w urzędzie miejskim bez biurokractwa, łachmactwa, gdzie naprawdę ludzie będą.

Zimową porą szykowanie planów budowy dróg przez architektów, a wiosną wyjście z budową ulic i ulic.

Surowe karanie kierowców za alkohol, papierosy i wszystko.

Usprawnienie granic, by granica była naprawdę
MIKI 2015-10-11 12:32:35
Rekrutacja to nieporozumienie, sami dzwonią z ofertą, po czym człowiek przyjeżdża robi kilometry po czym okazuje się że na rozmowę czeka ponad godzinę, po czym okazuje się że Pani "prezes" w ogóle nie zapoznała się z CV, nie wie kompletnie nic i zadaje pytania których nigdy by nie zadala gdyby przeczytala CV. Łącznie ze zdziwieniem ze nie jestem z Katowic :) Porazka, nieporozumienie, trzymajcie sie jak najdalej jak można tej firmy. Szkoda jechac i robic km. No i zarobki, jak postawiłem adekwatne do stanowiska, wykształcenia i doświadczenia to Pani prezes szybko uciekla z gabinetu :) WIec chyba wielkich pieniedzy nie zrobicie tam.
PopracowałToWie 2015-10-23 01:01:10
Ta firma jest jak państwo Polskie bo:
-"istnieje tylko teoretycznie",
-"Inwestycje Rozwojowe są, niestety, jak to się górnolotnie nazywa i bardzo eufemistycznie… Ich po prostu nie ma. To c..., d... i kamieni kupa.",
-"ten kraj jest niewypłacalny",

Jeśli miałbyś wybierać między wyjazdem do Syrii, a pracą w GeoCarbonie wybierz wyjazd do Syrii... i pamiętaj jak to mówił Fred w "Chłopaki nie płaczą" nie bądź "człowiekiem, który na własnym podwórku dał się złapać w siatkę."
nikoś 2016-05-21 12:10:08
grupki w pracy to zazwyczaj norma i nie brałbym tego jakie kryterium przyjęcia się tutaj do pracy. :)
Zostaw swoją opinię o Geocarbon Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Usługowe - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geocarbon Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Usługowe