brak logo

Geocarbon Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Usługowe

Sosnowiec

Opinie o Geocarbon Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Usługowe

Anonimus 2012-02-26 17:17
Praca super tak? to chyba tu nie pracujesz.
Śmieszne
3
ilon 2014-10-29 20:41
Szkoda slow firma jakich malo duzo robic o nic nie pytac o kase sie nie upominac jak murzyn pracowac a dama nawet nie poinformuje co jak i gdzie bez strajku nie wyciagniesz kasy bo jezeli jej zalezy na robocie i ma zysk to wyplaci a ludzie po 3 miesiace biede klepia w dlugi popadaja dajcie mi jej karte z banku chciala bym ja miec i sie nie przejmowac
mariusz 2015-01-16 17:33
Były dobre czasy,ale kiedy zabrali się za ekrany to firma popadła w długi i wypłaty na raty 2 i więcej,po 2 latach proszenia się o umowe słyszałem tylko "pan nie musi u mnie pracować"
asdfghjk 2015-03-16 07:41
Brak pieniędzy,komornik na komorniku,mam nadzieję że zajmą się tą Panią przeznaczone do tego służby(oszukuje,podrabia dokumenty,wyłudza).Pracowałem/Pracowałam w tej firmie dość długo i mam jako zabezpieczenie ksero bardzo ciekawych dokumentów więc proponuję się domyślić kto to i uregulować zaległe wynagrodzenia.O Marcinku,największej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w "firmie" synu Pani prezes przez grzeczność więcej nie napiszę.Gorąco pozdrawiam oszustów.
3
h 2015-08-04 23:04
Ja proponuję dla GT następujące rzeczy:

Zlikwidowanie dla młodzieży alkoholu, papierosów, narkotyków.

Usprawnienie komunikacji miejskiej i dalekobieżnej.

Otworzenie zakładów pracy dla młodzieży i dla ludzi.

Usprawnienie żeby nie było bandyctwa, złodziejstwa i niczego.

Żeby starsi ludzie mogli przejść.

Wyprowadzenie policji na ulicę.

Ład i porządek w urzędzie miejskim bez biurokractwa, łachmactwa, gdzie naprawdę ludzie będą.

Zimową porą szykowanie planów budowy dróg przez architektów, a wiosną wyjście z budową ulic i ulic.

Surowe karanie kierowców za alkohol, papierosy i wszystko.

Usprawnienie granic, by granica była naprawdę
MIKI 2015-10-11 12:32
Rekrutacja to nieporozumienie, sami dzwonią z ofertą, po czym człowiek przyjeżdża robi kilometry po czym okazuje się że na rozmowę czeka ponad godzinę, po czym okazuje się że Pani "prezes" w ogóle nie zapoznała się z CV, nie wie kompletnie nic i zadaje pytania których nigdy by nie zadala gdyby przeczytala CV. Łącznie ze zdziwieniem ze nie jestem z Katowic :) Porazka, nieporozumienie, trzymajcie sie jak najdalej jak można tej firmy. Szkoda jechac i robic km. No i zarobki, jak postawiłem adekwatne do stanowiska, wykształcenia i doświadczenia to Pani prezes szybko uciekla z gabinetu :) WIec chyba wielkich pieniedzy nie zrobicie tam.
1
PopracowałToWie 2015-10-23 01:01
Ta firma jest jak państwo Polskie bo:
-"istnieje tylko teoretycznie",
-"Inwestycje Rozwojowe są, niestety, jak to się górnolotnie nazywa i bardzo eufemistycznie… Ich po prostu nie ma. To c..., d... i kamieni kupa.",
-"ten kraj jest niewypłacalny",

Jeśli miałbyś wybierać między wyjazdem do Syrii, a pracą w GeoCarbonie wybierz wyjazd do Syrii... i pamiętaj jak to mówił Fred w "Chłopaki nie płaczą" nie bądź "człowiekiem, który na własnym podwórku dał się złapać w siatkę."
1
nikoś 2016-05-21 12:10
grupki w pracy to zazwyczaj norma i nie brałbym tego jakie kryterium przyjęcia się tutaj do pracy. :)
ja 2017-03-02 10:50
Wszystko zależy na jaki jesteś i jakie masz maniery oraz na jakie stanowisko trafisz. Ze mną "Wielka Dama" przynajmniej chciał być ferr ale jej troch nie wyszło. Poprostu była nie wypłacalna. Ogólnie nie polecam.
Zostaw swoją opinię o Geocarbon Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Usługowe - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geocarbon Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Usługowe