Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o.

anonim 2011-03-17 02:14:21
[usunięte przez moderatora] Teraz już wiem że ogłaszają się regularnie i robią sobie castingi a tak naprawde nikogo nie szukają. Szkoda zawracać sobie głowę...
kawa22.00 2012-05-25 22:48:59
Do użytkownika Basia: udało się dostać pracę w Mavicie? O jakie stanowisko się starasz?
1
mavit traktuje ludzi jak smieci 2012-11-30 18:06:35
mavit traktuje ludzi jak smieci. [usunięte przez moderatora] szkoda czasu
3
misia 2013-05-05 23:11:51
To tylko szczyt góry lodowej. Nie polecam tego pracodawcy. Najlepszy pracownik w Mavicie to taki który prscuje od świtu do nocy za marną pensję.
1
maryjka 2013-05-12 19:02:41
a ja odradzam wszystkim pracę w CM MAVIT [usunięte przez moderatora] Prowadzą ciągle nowe rekrutacje bo jak ludzie widzą co się dzieje to odchodzą.
4
Paula 2013-05-15 23:16:46
2600 chyba żart , premia jeszcze większy. Nie ma premii, wynagrodzenie jest tak specjalnie podzielone na pensję i "nagrodę" [usunięte przez moderatora]
4
marta 2013-05-22 13:07:25
A czy ktoś w Was pracował w CM Malvit w Warszawie? Jak wygląda tam praca, atmosfera, szefostwo? Jak z zarobkami? Zastanawiam się nad złożeniem tam CV, ale chciałabym wiedzieć co i jak.
2
granat 2013-05-23 09:17:14
U nas jest tak samo. Nie polecam tego pracodawcy!!!!
pawel 2013-07-23 10:46:12
W zeszlym tygodniu bylem swiadkiem jak w tej firmie się traktuje pracownikow. [usunięte przez moderatora] Zdecydowanie nie polecam tego pracodawcy a i jak jako pacjent mocno nalezy przemyslec sprawe jeśli tak się tam traktuje pracownikow.
1
zxcv 2013-08-09 19:55:44
Pracuję w placówce katowickiej od początku czyli od 2010 roku i dziwią mnie te opinie. Wydawane są przez osoby nie mające chyba z firmą za wiele wspólnego. Centrum funkcjonuje bardzo stabilnie, jest dobrze zarządzane. Pracownicy dostają umowy o pracę, a nie jak w wielu innych placówkach tego typu umowy śmieciowe, dodatkowo są premiowani. Dwa razy w roku zarząd zaprasza WSZYSTKICH pracowników na spotkanie przedświąteczne. W zeszłym roku każdy pracownik dostał bon o wartości 300 zł. Nie wspomnę już o upominkach na dzień kobiet i innych tego typu gestach ze strony zarządu. A że trzeba pracować solidnie to fakt, nie każdego na to stać, stąd jak sądzę te opinie.
3
świstak 2013-08-10 23:20:43
a świstak siedzi i zawija w te sreberka
3
cv 2013-08-19 09:34:31
Super, ze jest takie forum, ktore przestrzega ludzi przed takim pracodawca. Od razu widac ze cos jest tam nie hallo pomimo 1 pozytwnej opini. Chcialam zlozyc cv ale zdecydowanie sobie odpuszczam!!!!!!!!!!
1
kiwaczek 2014-01-17 13:44:50
Praca idealna dla kiwaczków (pamiętam kiedyś w samochodach były takie pieski kiwaczki): tak tak oczywiście Pani Magdo :-); tak tak oczywiście Pani Małgorzato :-) itd. Nie polecam dla ambitnych i mających swoje zdanie.
WiotkaSzprotka 2014-02-14 14:22:59
Jestem byłym pracownikiem CM Mavit i co mogę napisać o tej firmie a mianowicie zgodzę się z tym że dają umowę o prace najpierw na 3 m-c potem na 2 lata, jest rzeczywiście jak pisała koleżanka wcześniej podstawa + premia , są świąteczne kolacje i prezenty na dzień kobiet czy bony z tym się zgodzę i nie można nic złego powiedzieć na pracodawcę który dba o swoich pracowników. (usunięte przez administratora)
Anonim 2014-03-20 16:20:46
(usunięte przez administratora)Pracy.Zarobki żadna rewelacja.Wieczne zmiany grafików pracy.
4
Gusia 2014-04-24 12:58:13
Ciekawe co by powiedziała Warszawka gdyby wiedziała, że "najciekawsze" opinie to czołowe pracownice Katowic :-)(usunięte przez administratora)NIE POLECAM !!!
1
Ala 2014-04-24 21:37:49
Omijajcie szerokim łukiem tego pracodawce.
3
szuka pracy 2014-07-03 12:14:17
Witam czy ktos z Was składał teraz swoje CV ?
PRACOWNIK 2014-09-17 14:55:34
Na salową powinni cię przyjąć bez problemu
LiLo 2014-09-26 21:32:14
Na salową ? nie polecam jakiś czas temu moja córka była przyjęta na oddział w Mavicie w Katowicach, byłyśmy tam zaledwie parę dni ale nie raz widziałam jak te Panie są tam traktowane, biegają non stop są ganiane , szpital ładny, personel ok ale nie tak powinno to wszystko wyglądać, czasem przykro było patrzeć.
3
niki 2014-11-07 22:17:10
Niestety ale takie są realia pracy w tej placówce , najniżej stanowiskiem czyli zero poszanowania pracowałam tam 1,5 roku i dużo się naoglądałam . Najlepiej ustawieni są Ci którzy mają wyższe stanowiska (' TO TE INNE DZIEWCZYNY KTÓRE PRACUJĄ W MAVICIE')bo te normalne już dawno przejrzały na oczy!!!!!
2
Agnieszka 2015-01-06 13:44:59
Praca w MAVICIE to przede wszystkim bardzo duże wyzwanie zawodowe dla młodych ludzi. Jeśli pracował ktoś w firmie rodzinnej to już wie czym jest to „wyzwanie”. Prezes zarządu to ojciec, kierownik do spraw organizacyjnych - matka, dyrektor generalny – syn, kierownik do spraw jakości –córka. Chciało by się powiedzieć cud, miód i maliny. Do tego pojedyncze jednostki z katowickiej i warszawskiej administracji, przykładowo dyrektor finansowa Magdalena K.
Krótka charakterystyka
Pan Prezes – jedyna osoba w firmie, która wie jak to wszystko ma działać, natomiast jeśli rezygnujesz z pracy to nie oczekuj miłego pożegnania. Córka to oczko w głowie.
Jak to mówią Pani Prezes – potrafi doprowadzić do białej gorączki i najczęściej zajmuje się tym czym nie powinna, tak do końca to nie wiadomo za co jest odpowiedzialna. Najlepiej wychodzi jej ganianie ludzi i pokazywanie wiecznego niezadowolenia.
Dyrektor generalny – nie ma dużego doświadczenia, więc nie dzieli się nim tak samo jak swoją wiedzą. Ma wieczne pretensje o wszystko. Łatwo go zmanipulować.
Córka – kierownik do spraw jakości, w firmie robi wszystko, bo jest najlepsza, zna się na wszystkim, zero szacunku dla współpracowników , nie przyjmuje krytyki, więc bądź „kiwaczem”.
Dyrektor finansowa P.(usunięte przez administratora)bardziej bezczelnej i aroganckiej osoby w życiu nie było mi spotkać. Jeśli nie ma się wystarczającej wiedzy to trzeba nadrabiać pewnością siebie, a w tym jest profesjonalistką. Wiecznie wszystko gubi i wmawia, że „przecież mówiłam już tyle razy”. P. Magdaleno proszę pamiętać, aby nie krzyczeć na pracowników w obecności pacjentów.
13
KAMA 2015-01-12 17:40:50
ŚWIĘTA RACJA
6
aldona 2015-01-22 10:43:08
Moja opinia o stosunkach panujących w Mavicie jest taka:omijajcie tą placówkę z daleka zero szacunku dla pracowników, manipulacje brak kompetencji tzw kadry zarządzającej. Wspomniana dyrektor finansowa to nawet nie człowiek i z pewnością nie specjalista podobno nawet nie ma uprawnień do tego co udaje że robi. Rodzinny interes to tylko obstawianie wszystkich stanowisk swoją rodziną żeby zgarnąć jak najwięcej kasy. Córka w roli kierownika to osoba młoda z wielkim ego, pomiata i manipuluje wiecznie niezadowolona. Unikajcie tego miejsca jeśli chcecie pracować spokojnie
7
Gabi 2015-03-23 06:41:40
Ja również pracowałam w MAVICIE, i bardzo żałuję, że musiałam odejść. Fakt, wymagania są duże, ale płacą również nieźle, a mam porównanie .... Uważam, że jeśli ktoś chce pracować i uczyć się czegoś nowego, to tutaj dostaje takie możliwości, a, że nie zawsze jest łatwo...
ALA 2015-04-15 11:29:33
Aldona nie wiem jakie zarobki miałaś w Mvicie ale tam to tylko pielęgniarki które pracują długo od 10 lat mają dobre pensje reszta pielęgniarek bez rewelacji.Takie same pieniądze dostaniesz w państwowym szpitalu pracując w dyżurach.Placówki tego typu co Mavit płacą o wiele lepiej a wiem bo pracowałam i w Mavicie i w innych prywatnych klinikach okulistycznych. Zarobki tam to żadna rewelacja,brak szacunku przełożonych do personelu,relacje z lekarzami też wyglądają nieciekawie.Grupa pielęgniarska podzielona,duża rotacja,ciągle przychodzi ktoś nowy i odchodzi jak widzi co się wyrabia.Tylko stary personel się trzyma bo ma dobre pensje i pozwala się pomiatać.Relacje koleżeńskie też nie należą do najlepszych w takiej sytuacji.Absolutnie nie polecam tego miejsca pracy
1
Aga 2015-05-23 23:15:23
Zarobki zarobkami .... jeden zarabia mniej, drugi więcej .... szczęście, doświadczenie, znajomości. Jednak nie da się ukryć, że komfort pracy jest najważniejszy. Córka prezesa całymi dniami przesiaduje na monitoringu i obserwuje, jak się jej coś nie podoba to dzwoni i mówi "to nie Pani rejon co tam Pani robi?"
1
sandi 2015-06-09 13:15:42
Czy nadal jest tam tak zle?? widziałam oferty pracy na rejestracje, czy moze mi ktos powiedziec, czy one tez sa traktowane jak śmieci przez pracodawce???
anonim 2015-06-22 18:38:54
Tak nadal niestety jest tam wyzysk pracownika i marne pensje
1
Niko 2015-08-13 13:59:14
Niestety ostatnio miałem przyjemność być na oddziale w Mavicie, szpital robi miłe wrażenie ładne zadbane wnętrze, telewizor bez opłat ładna czysta łazienka w sali ale ...ale nic poza tym miałem okazje leżeć kilka dni w tym szpitalu i zdażyło mi się parę razy być nie miło potraktowanym przez panie pielęgniarki -z łaską wszystko , posiłki w różnych godzinach jak im się przypomni , a w nocy jeśli coś potrzebowałem to bez kija nie podchodz bo obudziłeś panią która tak słodko sobie spała !
1
Monika 2015-08-14 21:12:18
Panie Niko jak to mówią jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Ja też miałam przyjemność być pacjentką tego szpitala i mam całkiem odmienne zdanie.Już sam szpital z wyglądu jest fantastyczny, a panie pielęgniarki przemiłe i kompetentne. Widziałam również pacjentów, którzy byli nie do wytrzymania i ja na ich miejscu to bym ich udusiła, ale panie pielęgniarki muszą to znosić. Więc jak to mówią kij ma dwa końce. Pozdrawiam.
Gunia 2015-09-21 16:57:37
Ja byłam pracownikiem Centrum Mavit na stanowisku specjalista ds.pacjęta.
Wynagrodzenie nie przekraczalo 2000zł
Ale jak to młówia pieniadze to nie wszystko!
Ale stosunki pracownicze - DRAMAT. każda na każda gada, ale oczywiscie po cichu usmiechajac sie falszywie :D Kierowniczki Pani B. i Pani A. też jakies nieporozumienie - sztywne jakby kij połkneły i do tego bezczelne!
Ale najgorsze jest to ze Pielegniarki jak i rejestratorki maja bardzo zly stosunek do pacjetów np: "smierdzi ten dziadek jakby sie zeszczał w gacie"

Jednym slowem odradzam prace w Mavicie!!
2
:) 2015-10-18 15:03:51
Opinia jak najbardziej prawdziwa :) Jeśli cenicie sobie swoje zdrowie i spokój psychiczny, to tego miejsca nie polecam!!!! Negatywne opinie są jak najbardziej prawdziwe i nie przesadzone. Lepiej poszukać innego pracodawcy!!!
1
Karo 2015-10-28 16:47:43
Prawda jest taka że w Mavicie coraz więcej osób rządzących i poniżających innych a do pracy garstka ludzi, dopóki pracują tam co poniektóre osoby to radzę omijać ich z daleka , oby jak najszybciej warszawka zorientowała się co tam się dzieje i oby zrobiła porządki z niektórymi osobami które sieja zamęt w Mavicie .
2
prawda 2016-01-02 13:01:19
Najgorszy pracodawca z jakim miałam doczynienia, w tej placówce nigdy nie będa doceniać ludzi uczciwie i ciężko pracujących, tutaj się liczy donosicielstwo , cwaniactwo i podlizywanie się przełożonemu-o to tak wtedy będziesz pracownikiem na medal .Mam nadzieję żę Pan Prezes w końcu się obudzi i zastanowi się dlaczego z tak jak to wielokrotnie słyszałam szpitala z klasą tyle osób odchodzi . Poniżanie pracowników jest tu na porządku dziennym a cynizm kierujących przebija wszystko.Omijajcie tego pracodawcę z daleka jeżeli dla was liczy sie zdrowie , spokój i zdrowa atmosfera w pracy.
3
prawda 2016-01-02 17:19:52
Pani Małgorzato, Pani Katarzyno ,Pani Agnieszko z taką łatwością potraficie krzywdzić ludzi, ale proszę pamiętać że w życiu nic nie dostajemy na zawsze.
4
:) 2016-01-02 19:53:17
W 100% zgadzam się z tą opinią , w Mavicie najlepiej mają się te osoby które wszystko o wszystkich donoszą,dobrych pracowników nie doceniają , a najlepsze w tym wszystkim jest to że nikt z kierownictwa nie ma szans się o tym dowiedzieć gdyż wszystko jest zatajane przez co poniektóre osoby które za wszelką cenę postanowiły osiągnąć sukces tzw " po trupach ' niszcząc i poniżając tych którzy pracują ciężko i solidnie wykonują swoją prace !!!!
2
prawda 2016-01-02 20:47:28
Proszę się dobrze zastanowić nad podjęciem pracy w tym szpitalu ,dobry , porządny i uczciwy człowiek nie ma szans na solidną i spokojną pracę.
1
prawda 2016-01-05 10:47:53
Droga Pani ,zostało zrobione wszystko żeby przeciwdziałać takiej polityce w tym szpitalu ale niestety są osoby które żywią się plotkami i niestety nic nie da się zrobić , jest to walka z wiatrakami.Tak naprawdę to nie osoba która donosi jest złem ale ta która słucha i wykorzystuje przeciwko drugiemu, tylko żeby to zrozumieć trzeba być człowiekiem i w drugim widzieć człowieka .Przykład niestety idzie zawsze z góry.
1
gwizd 2016-01-15 18:53:49
Nie ma firmy na taką skale jak Mavit, gdzie personel by nie rotowal. Ludzie zmieniają prace i zmieniac bedą z roznych przyczyn.W mavicie sa to przypadki incydentalne. Bardzo duża czesc pracownikow, pracuje w firmie od poczatku dzialalnosci, wiekszosc pracownikow ma umowy na czas nieokreslony. Praca w zespole to prawdziwe wyzwanie, relacje miedzyludzkie samemu trzeba kształtować i pielegnować. Uczciwie trzeba przyznać że strategia zarządu i warunki pracy są dobre, szczególnie w porównaniu do państwowych szpitali.
ania 2016-01-17 15:38:25
O jakich relacjach Pani wspomina , praca w Mavicie to dramat jeszcze nie tak dawno pracowalam w tym zakładzie więc wiem o czym pisze , umowe o prace Pani nazywa luksusem to jest obowiazek pracodawcy a nie przywilej.Teraz pracuje w państwowym szpitalu i wiem jak powinny wyglądać relacje między współpracownikami szacunku doświadczam na każdym kroku i proszę nie pisać o pielęgnacji relacji międzyludzkich bo nie każdy to rozumie i do tego dąży a strategia zarządu jest taka - przytakuj na każde polecenie , chwal nawet jak nie mają racji , haruj za trzech i nie upominaj się o swoje prawa .Można przejrzeć osobowość pracownika każdy nowo zatrudniony ma okres próbny , tylko nikt z kierownictwa woli nie wiedzieć z kim pracuje bo po co najwazniejsze żeby się nie odzywał .Garstka ludzi w tym szpitalu pracuje dłuższy czas , każdy kto się zorientuje z kim mu przychodzi pracować -ODCHODZI
4
lila 2016-01-17 16:09:22
zgadzam się z opinią Ani w dobrym miejscu pracy pracownicy doczekaja emerytury w zakladzie gdzie knują i nie szanują swoich pracowników ludzie znajdują pracę gdzie indziej , są firmy na większą skalę niż Mavit proszę mi wierzyć .
1
ania 2016-01-20 09:17:05
To proszę się zastanowić dlaczego ciągle szukają osób do pracy , nie trzeba mieć skończone studia żeby na to wpaść . Odradzam
3
M. 2016-02-13 17:17:47
Niesamowite!!!!
Ludzie ogarnijcie sie!!!
4
kandydatka 2016-09-20 12:03:48
Rozmowa kwalifikacyjna w Mavit Katowice koniec sierpnia 2016 do dnia dzisiejszego zero odpowiedzi mimo zapewnień o odpowiedzi bez względu na wynik rekrutacji... nie polecam.
5
izunia 2016-09-20 12:22:08
czy nadal w Warszawie jest wam potrzebny nowy pracownik na stanowisko Konsultant ds. Telefonicznej Obsługi Pacjenta?
Zostaw swoją opinię o Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o.