Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o.

maryjka 2013-05-12 19:02
a ja odradzam wszystkim pracę w CM MAVIT [usunięte przez moderatora] Prowadzą ciągle nowe rekrutacje bo jak ludzie widzą co się dzieje to odchodzą.
4
Paula 2013-05-15 23:16
2600 chyba żart , premia jeszcze większy. Nie ma premii, wynagrodzenie jest tak specjalnie podzielone na pensję i "nagrodę" [usunięte przez moderatora]
4
marta 2013-05-22 13:07
A czy ktoś w Was pracował w CM Malvit w Warszawie? Jak wygląda tam praca, atmosfera, szefostwo? Jak z zarobkami? Zastanawiam się nad złożeniem tam CV, ale chciałabym wiedzieć co i jak.
3
granat 2013-05-23 09:17
U nas jest tak samo. Nie polecam tego pracodawcy!!!!
pawel 2013-07-23 10:46
W zeszlym tygodniu bylem swiadkiem jak w tej firmie się traktuje pracownikow. [usunięte przez moderatora] Zdecydowanie nie polecam tego pracodawcy a i jak jako pacjent mocno nalezy przemyslec sprawe jeśli tak się tam traktuje pracownikow.
1
zxcv 2013-08-09 19:55
Pracuję w placówce katowickiej od początku czyli od 2010 roku i dziwią mnie te opinie. Wydawane są przez osoby nie mające chyba z firmą za wiele wspólnego. Centrum funkcjonuje bardzo stabilnie, jest dobrze zarządzane. Pracownicy dostają umowy o pracę, a nie jak w wielu innych placówkach tego typu umowy śmieciowe, dodatkowo są premiowani. Dwa razy w roku zarząd zaprasza WSZYSTKICH pracowników na spotkanie przedświąteczne. W zeszłym roku każdy pracownik dostał bon o wartości 300 zł. Nie wspomnę już o upominkach na dzień kobiet i innych tego typu gestach ze strony zarządu. A że trzeba pracować solidnie to fakt, nie każdego na to stać, stąd jak sądzę te opinie.
3
świstak 2013-08-10 23:20
a świstak siedzi i zawija w te sreberka
3
cv 2013-08-19 09:34
Super, ze jest takie forum, ktore przestrzega ludzi przed takim pracodawca. Od razu widac ze cos jest tam nie hallo pomimo 1 pozytwnej opini. Chcialam zlozyc cv ale zdecydowanie sobie odpuszczam!!!!!!!!!!
1
kiwaczek 2014-01-17 13:44
Praca idealna dla kiwaczków (pamiętam kiedyś w samochodach były takie pieski kiwaczki): tak tak oczywiście Pani Magdo :-); tak tak oczywiście Pani Małgorzato :-) itd. Nie polecam dla ambitnych i mających swoje zdanie.
WiotkaSzprotka 2014-02-14 14:22
Jestem byłym pracownikiem CM Mavit i co mogę napisać o tej firmie a mianowicie zgodzę się z tym że dają umowę o prace najpierw na 3 m-c potem na 2 lata, jest rzeczywiście jak pisała koleżanka wcześniej podstawa + premia , są świąteczne kolacje i prezenty na dzień kobiet czy bony z tym się zgodzę i nie można nic złego powiedzieć na pracodawcę który dba o swoich pracowników. (usunięte przez administratora)
Anonim 2014-03-20 16:20
(usunięte przez administratora)Pracy.Zarobki żadna rewelacja.Wieczne zmiany grafików pracy.
4
Gusia 2014-04-24 12:58
Ciekawe co by powiedziała Warszawka gdyby wiedziała, że "najciekawsze" opinie to czołowe pracownice Katowic :-)(usunięte przez administratora)NIE POLECAM !!!
1
Ala 2014-04-24 21:37
Omijajcie szerokim łukiem tego pracodawce.
3
szuka pracy 2014-07-03 12:14
Witam czy ktos z Was składał teraz swoje CV ?
PRACOWNIK 2014-09-17 14:55
Na salową powinni cię przyjąć bez problemu
LiLo 2014-09-26 21:32
Na salową ? nie polecam jakiś czas temu moja córka była przyjęta na oddział w Mavicie w Katowicach, byłyśmy tam zaledwie parę dni ale nie raz widziałam jak te Panie są tam traktowane, biegają non stop są ganiane , szpital ładny, personel ok ale nie tak powinno to wszystko wyglądać, czasem przykro było patrzeć.
3
niki 2014-11-07 22:17
Niestety ale takie są realia pracy w tej placówce , najniżej stanowiskiem czyli zero poszanowania pracowałam tam 1,5 roku i dużo się naoglądałam . Najlepiej ustawieni są Ci którzy mają wyższe stanowiska (' TO TE INNE DZIEWCZYNY KTÓRE PRACUJĄ W MAVICIE')bo te normalne już dawno przejrzały na oczy!!!!!
3
Agnieszka 2015-01-06 13:44
Praca w MAVICIE to przede wszystkim bardzo duże wyzwanie zawodowe dla młodych ludzi. Jeśli pracował ktoś w firmie rodzinnej to już wie czym jest to „wyzwanie”. Prezes zarządu to ojciec, kierownik do spraw organizacyjnych - matka, dyrektor generalny – syn, kierownik do spraw jakości –córka. Chciało by się powiedzieć cud, miód i maliny. Do tego pojedyncze jednostki z katowickiej i warszawskiej administracji, przykładowo dyrektor finansowa Magdalena K.
Krótka charakterystyka
Pan Prezes – jedyna osoba w firmie, która wie jak to wszystko ma działać, natomiast jeśli rezygnujesz z pracy to nie oczekuj miłego pożegnania. Córka to oczko w głowie.
Jak to mówią Pani Prezes – potrafi doprowadzić do białej gorączki i najczęściej zajmuje się tym czym nie powinna, tak do końca to nie wiadomo za co jest odpowiedzialna. Najlepiej wychodzi jej ganianie ludzi i pokazywanie wiecznego niezadowolenia.
Dyrektor generalny – nie ma dużego doświadczenia, więc nie dzieli się nim tak samo jak swoją wiedzą. Ma wieczne pretensje o wszystko. Łatwo go zmanipulować.
Córka – kierownik do spraw jakości, w firmie robi wszystko, bo jest najlepsza, zna się na wszystkim, zero szacunku dla współpracowników , nie przyjmuje krytyki, więc bądź „kiwaczem”.
Dyrektor finansowa P.(usunięte przez administratora)bardziej bezczelnej i aroganckiej osoby w życiu nie było mi spotkać. Jeśli nie ma się wystarczającej wiedzy to trzeba nadrabiać pewnością siebie, a w tym jest profesjonalistką. Wiecznie wszystko gubi i wmawia, że „przecież mówiłam już tyle razy”. P. Magdaleno proszę pamiętać, aby nie krzyczeć na pracowników w obecności pacjentów.
15
KAMA 2015-01-12 17:40
ŚWIĘTA RACJA
7
aldona 2015-01-22 10:43
Moja opinia o stosunkach panujących w Mavicie jest taka:omijajcie tą placówkę z daleka zero szacunku dla pracowników, manipulacje brak kompetencji tzw kadry zarządzającej. Wspomniana dyrektor finansowa to nawet nie człowiek i z pewnością nie specjalista podobno nawet nie ma uprawnień do tego co udaje że robi. Rodzinny interes to tylko obstawianie wszystkich stanowisk swoją rodziną żeby zgarnąć jak najwięcej kasy. Córka w roli kierownika to osoba młoda z wielkim ego, pomiata i manipuluje wiecznie niezadowolona. Unikajcie tego miejsca jeśli chcecie pracować spokojnie
8
Gabi 2015-03-23 06:41
Ja również pracowałam w MAVICIE, i bardzo żałuję, że musiałam odejść. Fakt, wymagania są duże, ale płacą również nieźle, a mam porównanie .... Uważam, że jeśli ktoś chce pracować i uczyć się czegoś nowego, to tutaj dostaje takie możliwości, a, że nie zawsze jest łatwo...
1
ALA 2015-04-15 11:29
Aldona nie wiem jakie zarobki miałaś w Mvicie ale tam to tylko pielęgniarki które pracują długo od 10 lat mają dobre pensje reszta pielęgniarek bez rewelacji.Takie same pieniądze dostaniesz w państwowym szpitalu pracując w dyżurach.Placówki tego typu co Mavit płacą o wiele lepiej a wiem bo pracowałam i w Mavicie i w innych prywatnych klinikach okulistycznych. Zarobki tam to żadna rewelacja,brak szacunku przełożonych do personelu,relacje z lekarzami też wyglądają nieciekawie.Grupa pielęgniarska podzielona,duża rotacja,ciągle przychodzi ktoś nowy i odchodzi jak widzi co się wyrabia.Tylko stary personel się trzyma bo ma dobre pensje i pozwala się pomiatać.Relacje koleżeńskie też nie należą do najlepszych w takiej sytuacji.Absolutnie nie polecam tego miejsca pracy
1
Aga 2015-05-23 23:15
Zarobki zarobkami .... jeden zarabia mniej, drugi więcej .... szczęście, doświadczenie, znajomości. Jednak nie da się ukryć, że komfort pracy jest najważniejszy. Córka prezesa całymi dniami przesiaduje na monitoringu i obserwuje, jak się jej coś nie podoba to dzwoni i mówi "to nie Pani rejon co tam Pani robi?"
2
sandi 2015-06-09 13:15
Czy nadal jest tam tak zle?? widziałam oferty pracy na rejestracje, czy moze mi ktos powiedziec, czy one tez sa traktowane jak śmieci przez pracodawce???
anonim 2015-06-22 18:38
Tak nadal niestety jest tam wyzysk pracownika i marne pensje
2
Niko 2015-08-13 13:59
Niestety ostatnio miałem przyjemność być na oddziale w Mavicie, szpital robi miłe wrażenie ładne zadbane wnętrze, telewizor bez opłat ładna czysta łazienka w sali ale ...ale nic poza tym miałem okazje leżeć kilka dni w tym szpitalu i zdażyło mi się parę razy być nie miło potraktowanym przez panie pielęgniarki -z łaską wszystko , posiłki w różnych godzinach jak im się przypomni , a w nocy jeśli coś potrzebowałem to bez kija nie podchodz bo obudziłeś panią która tak słodko sobie spała !
3
Monika 2015-08-14 21:12
Panie Niko jak to mówią jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Ja też miałam przyjemność być pacjentką tego szpitala i mam całkiem odmienne zdanie.Już sam szpital z wyglądu jest fantastyczny, a panie pielęgniarki przemiłe i kompetentne. Widziałam również pacjentów, którzy byli nie do wytrzymania i ja na ich miejscu to bym ich udusiła, ale panie pielęgniarki muszą to znosić. Więc jak to mówią kij ma dwa końce. Pozdrawiam.
Gunia 2015-09-21 16:57
Ja byłam pracownikiem Centrum Mavit na stanowisku specjalista ds.pacjęta.
Wynagrodzenie nie przekraczalo 2000zł
Ale jak to młówia pieniadze to nie wszystko!
Ale stosunki pracownicze - DRAMAT. każda na każda gada, ale oczywiscie po cichu usmiechajac sie falszywie :D Kierowniczki Pani B. i Pani A. też jakies nieporozumienie - sztywne jakby kij połkneły i do tego bezczelne!
Ale najgorsze jest to ze Pielegniarki jak i rejestratorki maja bardzo zly stosunek do pacjetów np: "smierdzi ten dziadek jakby sie zeszczał w gacie"

Jednym slowem odradzam prace w Mavicie!!
2
:) 2015-10-18 15:03
Opinia jak najbardziej prawdziwa :) Jeśli cenicie sobie swoje zdrowie i spokój psychiczny, to tego miejsca nie polecam!!!! Negatywne opinie są jak najbardziej prawdziwe i nie przesadzone. Lepiej poszukać innego pracodawcy!!!
1
Karo 2015-10-28 16:47
Prawda jest taka że w Mavicie coraz więcej osób rządzących i poniżających innych a do pracy garstka ludzi, dopóki pracują tam co poniektóre osoby to radzę omijać ich z daleka , oby jak najszybciej warszawka zorientowała się co tam się dzieje i oby zrobiła porządki z niektórymi osobami które sieja zamęt w Mavicie .
2
prawda 2016-01-02 13:01
Najgorszy pracodawca z jakim miałam doczynienia, w tej placówce nigdy nie będa doceniać ludzi uczciwie i ciężko pracujących, tutaj się liczy donosicielstwo , cwaniactwo i podlizywanie się przełożonemu-o to tak wtedy będziesz pracownikiem na medal .Mam nadzieję żę Pan Prezes w końcu się obudzi i zastanowi się dlaczego z tak jak to wielokrotnie słyszałam szpitala z klasą tyle osób odchodzi . Poniżanie pracowników jest tu na porządku dziennym a cynizm kierujących przebija wszystko.Omijajcie tego pracodawcę z daleka jeżeli dla was liczy sie zdrowie , spokój i zdrowa atmosfera w pracy.
5
prawda 2016-01-02 17:19
Pani Małgorzato, Pani Katarzyno ,Pani Agnieszko z taką łatwością potraficie krzywdzić ludzi, ale proszę pamiętać że w życiu nic nie dostajemy na zawsze.
6
:) 2016-01-02 19:53
W 100% zgadzam się z tą opinią , w Mavicie najlepiej mają się te osoby które wszystko o wszystkich donoszą,dobrych pracowników nie doceniają , a najlepsze w tym wszystkim jest to że nikt z kierownictwa nie ma szans się o tym dowiedzieć gdyż wszystko jest zatajane przez co poniektóre osoby które za wszelką cenę postanowiły osiągnąć sukces tzw " po trupach ' niszcząc i poniżając tych którzy pracują ciężko i solidnie wykonują swoją prace !!!!
3
prawda 2016-01-02 20:47
Proszę się dobrze zastanowić nad podjęciem pracy w tym szpitalu ,dobry , porządny i uczciwy człowiek nie ma szans na solidną i spokojną pracę.
1
prawda 2016-01-05 10:47
Droga Pani ,zostało zrobione wszystko żeby przeciwdziałać takiej polityce w tym szpitalu ale niestety są osoby które żywią się plotkami i niestety nic nie da się zrobić , jest to walka z wiatrakami.Tak naprawdę to nie osoba która donosi jest złem ale ta która słucha i wykorzystuje przeciwko drugiemu, tylko żeby to zrozumieć trzeba być człowiekiem i w drugim widzieć człowieka .Przykład niestety idzie zawsze z góry.
2
gwizd 2016-01-15 18:53
Nie ma firmy na taką skale jak Mavit, gdzie personel by nie rotowal. Ludzie zmieniają prace i zmieniac bedą z roznych przyczyn.W mavicie sa to przypadki incydentalne. Bardzo duża czesc pracownikow, pracuje w firmie od poczatku dzialalnosci, wiekszosc pracownikow ma umowy na czas nieokreslony. Praca w zespole to prawdziwe wyzwanie, relacje miedzyludzkie samemu trzeba kształtować i pielegnować. Uczciwie trzeba przyznać że strategia zarządu i warunki pracy są dobre, szczególnie w porównaniu do państwowych szpitali.
ania 2016-01-17 15:38
O jakich relacjach Pani wspomina , praca w Mavicie to dramat jeszcze nie tak dawno pracowalam w tym zakładzie więc wiem o czym pisze , umowe o prace Pani nazywa luksusem to jest obowiazek pracodawcy a nie przywilej.Teraz pracuje w państwowym szpitalu i wiem jak powinny wyglądać relacje między współpracownikami szacunku doświadczam na każdym kroku i proszę nie pisać o pielęgnacji relacji międzyludzkich bo nie każdy to rozumie i do tego dąży a strategia zarządu jest taka - przytakuj na każde polecenie , chwal nawet jak nie mają racji , haruj za trzech i nie upominaj się o swoje prawa .Można przejrzeć osobowość pracownika każdy nowo zatrudniony ma okres próbny , tylko nikt z kierownictwa woli nie wiedzieć z kim pracuje bo po co najwazniejsze żeby się nie odzywał .Garstka ludzi w tym szpitalu pracuje dłuższy czas , każdy kto się zorientuje z kim mu przychodzi pracować -ODCHODZI
6
lila 2016-01-17 16:09
zgadzam się z opinią Ani w dobrym miejscu pracy pracownicy doczekaja emerytury w zakladzie gdzie knują i nie szanują swoich pracowników ludzie znajdują pracę gdzie indziej , są firmy na większą skalę niż Mavit proszę mi wierzyć .
2
ania 2016-01-20 09:17
To proszę się zastanowić dlaczego ciągle szukają osób do pracy , nie trzeba mieć skończone studia żeby na to wpaść . Odradzam
4
M. 2016-02-13 17:17
Niesamowite!!!!
Ludzie ogarnijcie sie!!!
4
kandydatka 2016-09-20 12:03
Rozmowa kwalifikacyjna w Mavit Katowice koniec sierpnia 2016 do dnia dzisiejszego zero odpowiedzi mimo zapewnień o odpowiedzi bez względu na wynik rekrutacji... nie polecam.
6
izunia 2016-09-20 12:22
czy nadal w Warszawie jest wam potrzebny nowy pracownik na stanowisko Konsultant ds. Telefonicznej Obsługi Pacjenta?
Luna 2016-12-25 14:32
Dokładnie taki biznes kręcą pracowników mają za nic ,potrafią tylko zgnoić i wiecznie poniżać,ludzie ciężko pracują za marne pieniądze a oni nawet na Święta nie potrafią nic dać.
4
Muminek 2017-01-03 22:39
Jedni sobie chwalą tą firmę a inni tylko narzekają. Szkoda słów.
Alma 2017-01-04 10:56
Przepracowałam w Tej firmie kilka lat i faktycznie niektórzy chwalą a inni tylko narzekają. Moje spostrzeżenia są takie: wymagają dużo, warunki pracy dają ponad przeciętną, wynagrodzenie przeciętne, ale niestety osoby którym nie chce się pracować miejsca w tej firmie nie zagrzeją. Ja żałuję, że musiałam odejść - sprawy rodzinne, bo uważam, że można tu przepracować do samej emerytury...
2
Kasiula 2017-01-16 14:15
Ja tez uważam że maruderzy powinni szukać pracy w innych firmach. Nikt nie będzie tolerował oskarżania bez żadnych podstaw.
luśka 2017-02-08 22:48
Pracuję w CM MAVIT i nie jest tak źle jak niektórzy piszą. Owszem są osoby, które potrafią podnieść ciśnienie ale generalnie firma jest ok. NIeźle płacą, warunki są bardzo dobre, jak pracujesz dobrze to jest ok. Pracowałam wcześniej w Medicoverze więc wiem, że z pacjentem wszędzie jest cięzko ale sama firma jak dla mnie jest dobra.
luśka 2017-02-08 22:50
Pracuję w CM MAVIT i nie jest tak źle jak niektórzy piszą. Owszem są osoby, które potrafią podnieść ciśnienie ale generalnie firma jest ok. NIeźle płacą, warunki są bardzo dobre, jak pracujesz dobrze to jest ok. Pracowałam wcześniej w Medicoverze więc wiem, że z pacjentem wszędzie jest cięzko ale sama firma jak dla mnie jest dobra.
1
Filipka 2017-02-19 15:10
W takim miejscu jak MAVIT to zawsze są nerwy bo to praca z ludźmi i problemami. Jak ktoś nie wytrzymuje napięcia to nie będzie zadowolony, a przecież to jest dobra firma. Nieźle płacą i tylko trzeba się wykazywać.
Hanna 2017-02-28 13:42
Wiedzieliście, że Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o. posiada wiele nagród oraz wyróżnień? Możecie je znaleźć na głównej domenie firmy - http://www.mavit.pl/o-nas/nagrody-i-certyfikaty/
Zostaw swoją opinię o Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o.