brak logo

Estetica Group

Piaseczno

Opinie o Estetica Group

gosc 2012-06-04 19:14:49
Prawda zawsze leży po środku , lecz po co pisac opinie negatywną.Każdy kto chce spróbowac innej pracy niech ,to zrobi a czas pokże ile wytrzyma.
Firma i osoby w niej są b.sympatyczne i godne zaufania .Polecam Firmę Estetica i trzymam za wszystkich kciuki .
gość 2013-02-17 17:59:38
Wszędzie jest lepiej, gdzie nas nie ma ! większość opinii na tego typu portalach są od osób, które zostały zwolnione z jakiegoś powodu. Tzw zemsta może mieć formę jedynie niepochlebnej opinii na jakimś portalu !
1
piciu piciu 2013-07-01 22:45:16
Bóg jest tylko jeden halo!! pogratulować takiego szefa
1
kleks 2013-07-02 18:00:16
To ja też się podzielę swoimi wrażeniami- firma fantastyczna, spełnienie zawodowych marzeń, mega zarobki, perspektywa rozwoju :)) Kto pracował to się uśmiał :) ( usunięte przez administratora ) Każdy po miesiącu szuka nowej pracy...
karka 2013-07-25 19:11:15
słaba firma ( usunięte przez administratora ) nie polecam!!
A. 2014-12-28 19:44:11
Jak zmieni się Właściciel... kto wie :)))))
nikita 2015-07-06 22:43:58
no właśnie jak z umowami tam jest? bo nie wiem czy warto wysyłać Cv i tracić czas na spotkanie, proszę o info
gość 2015-07-31 18:36:50
Kiedyś umowy były na początku na czas próbny, potem bezterminowe, teraz nie wiem. Zależy do jakiego działu masz trafić, tzn. czy będziesz mieć duży kontakt z właścicielką czy mniejszy wówczas albo gorzej albo lepiej będzie się pracować. Plusy - pensja na czas a to jest chyba ostatnio najważniejsze. Ludzie też są spoko.
Zostaw swoją opinię o Estetica Group - Piaseczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Estetica Group