brak logo

Estetica Group

Piaseczno

Opinie o Estetica Group

gosc 2012-06-04 19:14
Prawda zawsze leży po środku , lecz po co pisac opinie negatywną.Każdy kto chce spróbowac innej pracy niech ,to zrobi a czas pokże ile wytrzyma.
Firma i osoby w niej są b.sympatyczne i godne zaufania .Polecam Firmę Estetica i trzymam za wszystkich kciuki .
6
gość 2013-02-17 17:59
Wszędzie jest lepiej, gdzie nas nie ma ! większość opinii na tego typu portalach są od osób, które zostały zwolnione z jakiegoś powodu. Tzw zemsta może mieć formę jedynie niepochlebnej opinii na jakimś portalu !
8
piciu piciu 2013-07-01 22:45
Bóg jest tylko jeden halo!! pogratulować takiego szefa
7
kleks 2013-07-02 18:00
To ja też się podzielę swoimi wrażeniami- firma fantastyczna, spełnienie zawodowych marzeń, mega zarobki, perspektywa rozwoju :)) Kto pracował to się uśmiał :) ( usunięte przez administratora ) Każdy po miesiącu szuka nowej pracy...
7
karka 2013-07-25 19:11
słaba firma ( usunięte przez administratora ) nie polecam!!
6
A. 2014-12-28 19:44
Jak zmieni się Właściciel... kto wie :)))))
6
nikita 2015-07-06 22:43
no właśnie jak z umowami tam jest? bo nie wiem czy warto wysyłać Cv i tracić czas na spotkanie, proszę o info
gość 2015-07-31 18:36
Kiedyś umowy były na początku na czas próbny, potem bezterminowe, teraz nie wiem. Zależy do jakiego działu masz trafić, tzn. czy będziesz mieć duży kontakt z właścicielką czy mniejszy wówczas albo gorzej albo lepiej będzie się pracować. Plusy - pensja na czas a to jest chyba ostatnio najważniejsze. Ludzie też są spoko.
3
Wiki 2017-05-02 13:27
Aplikowałam na Specjalista ds. dokumentacji wdrożeniowej oraz szkoleń. Niestety nawet nie otrzymałam informacji zwrotnej. W ogłoszeniu fajnie to brzmi. Na rozmowie okazuje się, że jest to praca dla szkoleniowca, handlowca plus w wolnych chwilach przygotowujesz dokumentację dla produktów które są importowane z korei i chin. Rozliczana jesteś ze szkoleń podobnie jak handlowiec. Dziwne połączenie. Ogłoszenie pojawia się w miarę regularnie więc pewnie spora rotacja na tym stanowisku.
3
Nela 2017-05-15 09:13
Ja też aplikowałam na to stanowisko i nie dogadaliśmy się tylko i wyłącznie przez to, że dostałam lepszą ofertę pracy w mojej miejscowości i nie musiałam się przeprowadzać.
Pierwsze słyszę o funkcji handlowca. Na rozmowie oczywiście była mowa o szkoleniach dla handlowców, ale nie byciem handlowcem. Tu chyba trochę czarujesz...
Ogólnie rozmowa i warunki ok.
Co do rotowania, nie oszukujmy się, ale Biotechnologia to nie jest popularny portal

Pozdrawiam i więcej uśmiechu !
6
Zostaw swoją opinię o Estetica Group - Piaseczno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Estetica Group