brak logo

Delia Cosmetics Distribution Sp. z o.o.

Rzgów

Opinie o Delia Cosmetics Distribution Sp. z o.o.

ŁOŚOŚ 2012-07-13 20:55:29
Na wstępie chciałbym napisać że TO NIE PRAWDA ŻE BUSZ NIE LUBI HOP COLI a tak na serio to najlepsi pracownicy są w magazynie na czele z przodownikiem pracy i moim wielki przyjecielem [usunięte przez moderatora].Pracujący tam ludzie to najlepsi z najlepszych jacy mogli trafić do tej firmy.Nawiązując do osób wypowiadających sie negatywnie - jak wam nie odpowiada praca w tej firmie to się zwolnijcie i zróbcie miejsce innym którzy potrafią pracować.Nikt was nie zmusz do pracy.Właśnie tacy ludzie tworzą bezrobocie.Pozdrawiam [usunięte przez moderatora]
Koziołkowski 2012-07-15 19:37:03
Łososiu dziękuje Ci za tak korzystne opinie o mojej skromnej osobie.W tym miesiącu zmobilizowałeś mnie do wykonania 130% normy.Oddam też głos na Ciebie w konkursie na najlepszego pracownika regału przy oknie.Bez Ciebie było by nam naprawdę smutno.ŁUBU DUBU NIECH ŻYJE PREZES NASZEGO KLUBU , NIECH ŻYJE NAM !!!!!! TO PISAŁEM JA [usunięte przez moderatora]
Grilowana koza 2012-07-17 21:31:47
Pani [usunięte przez moderatora]! [usunięte przez moderatora] nie była griliowana a grilowała a łosoś nie jest uduszony a jedynie czasami duszony przez brygadiera - [usunięte przez moderatora]. Zapraszamy na magazyn w celu liźnięcia lepszych porad kulinarnych.Tu leczymy także różne kompleksy.Taki Łosoś stał się tu prawdziwym mężczyzną , może i tobie się uda
ŁOŚOŚ 2012-07-18 21:03:09
Widze że OBSERWATOR lubi srać do własnego gniada.Powodzenia w szukaniu lepszej pracy nierobie.
GOŚCIU 2012-07-18 22:03:31
Łośoś u ciebie to już wogóle zero inteligencji \"OBSERWATOR\" o czym innym pisze a odpowiadasz nie na temat nic dziwnego że musisz nadrabiać lizaniem rowa pracodawcom żeby utrzymać się w tej firmie nawet ci nie piszę o co chodziło obserwatorowi bo w życiu tego nie zrozumiesz
ŁOŚOŚ 2012-07-18 22:19:09
Dlaczego GOSCIU nie przyznasz otwarcie że pracujesz lub pracowałeś w tej firmie a teraz zachowujesz się jak prawdziwy polaczek i obsrywasz tych którym się udało tylko dlatego że jesteś życiowym ZEREM który nic nie osiągnął.Jedyne co potrafisz to narzekać i oczerniać innych - widać w tym czujesz się najlepiej.Nie udało się tobie to dlaczego ma udać nie innemu.Prawdziwa POLSKA zawiść i zazdrość.GRATULUJE upewniłeś mnie w tym co juz wiedziałem.AHA jestem tym który nie musi (usunięte przez administratora) żeby osiągnąć sukces a w tej firmie nie będe pracował do końca życia za to ty do końca życia będziesz ZEREM.Powodzenia
GOŚCIU 2012-07-18 22:41:57
ŁOŚOŚ to ty jesteś prawdziwy polaczek widać to po twoich wpisach nie rozumiesz sam co piszesz? jeesteś w 100% debilem i szkoda ci odpisywać
Grilowana koza 2012-07-19 19:17:03
Gościu jesteś niesamowity.Szkoda tylko że taki niemot.,Pewnie dlatego poleciałeś.Wszystko kojarzy Ci się (usunięte przez administratora), a to już niebezpieczne bo możesz nabawić się zapalenia jęzora.A jeśli chodzi o pana obserwatora to nie wiem czy jest to do końca strona do poważnej i rzeczowej dyskusji.Już sam pierwszy post mnie osobiście pachnie wpisem pod publikę.Następnie ciąg żali (zakładam zwolnionych pracowników) chyba daleki jest od obiektywizmu.dziwi mnie sam sposób obserwacji tego środowiska bo to tak jakby chciałby pan zasięgnąć info o USA na forum terrorystów arabskich.Tu każdy zwolniony wali swoje racje.Mam wiele uwag , ale to forum nie jest miejscem do ich wyzewnętrzniania.Pozostaje więc podpuszczanie takiego \\\"gościa\\\" który wciągnie się w każdą dyskusję - nawet o poradach z google
ojejku 2012-08-13 14:30:29
Ktoś tu chyba pomylił lub nie doczytał tematu. Wyraźnie jest napisane: Delia Cosmetics DISTRIBUTION !!! , a każdy sobie pisze o Delia Cosmetics- produkcji. Po drugie OBSERWATOR ma rację. Dziękuję bardzo i pozdrawiam.
o kurcze 2012-08-15 22:01:28
Pół zakładu to teraz ten drugi twór (nie tylko produkcja) Może jednak się nie pomylił ten kttoś
szok 2012-08-18 14:05:31
Wow to ładne lody na tym P-0 kręcicie.
pracownik 2012-08-28 18:47:31
Jak dla mnie to aż tak strasznie w tej firmie to nie jest. (usunięte przez administratora) jest wporządku, jak każdy ma gorszy i lepszy dzień. Według mnie to normalny kierownik. Jeśli komuś nie odpowiada ta praca niech znajdzie sobie inną i tyle. Szkoda tylko że przerwa śniadaniowa trwa 15 minut bo herbaty pożądnie wypić nie można. A co do(usunięte przez administratora)to może jeszcze nie jest jego czas na przejęcie firmy, ale mi on nie przeszkadza. Z każdym da się dojść do porozumienia.
super pracownik 2012-08-29 19:28:58
Szkoda (usunięte przez administratora) o ile to Ty, że wypowiadasz się właśnie na tej stronie bo jeszcze brakuje wpisu Pani (usunięte przez administratora)raz Twojego brata i będzie niezły cyrk.Szacunek dla Was że dajecie pracę i dla tych którzy potrafią to docenić ale prawda jest taka że za tak małą stawke przychodzą ludzie którzy prace mają tak naprawde gdzieś.Zamiast zapłacić i mieć pracownika na każde zawołanie to macie takie wpisy i pewnie będzie ich więcej.Pozdrawiam
laboratorium 2012-08-31 10:14:59
Punktem odniesienia jest kazda inna podobna firma.... Niestety zarobki sa BARDZO niskie, powiedziec mozna ZENUJACE!!!!
laboratorium 2012-08-31 10:26:09
Dawanie pracy jest godne szacunku, ale ludzi też trzeba szanować... Na jakim Pani pracuje stanowisku? jakie ma Pani doświadczenie? Jakie wykształcenie? że sie Pani tak na wszystkim zna i takich odpowiedzi udziela z całym swoim przekonaniem...? czy jest Pani aż tak pewna że praca w Deli jest jaką fantastyczna pracą gdzie człowiek jest szanowany i odpowiednio wynagradzany? czy nie jest raczej tak że idą do tej pracy ci którzy już na prawde nie mają wyboru...? Pani (usunięte przez administratora). czy na pewno wie Pani o czym mówi- jakie jest Pani doświadczenie? Ile czasu spędziła pani w tej firmie?
1
laboratorium 2012-09-03 09:50:43
Bardzo ładnie z Pani strony że potrafi się Pani przyznać do błędu... ja tylko wyrażam swoją opinie na temat firmy... nie chcę nikogo ani obrazić ani upokorzyć.. nigdy nie powiedziałam że jest Pani za głupia na prace w tej firmie... to nie prawda, chciałam jedynie poznać Pani wykształcenie i wiedze dotyczącą produkcji oraz pracy w Delii.. dlatego że tak Pani tu broni firmy byłam poprostu ciekawa jakie zajmuje w niej Pani stanowisko. To wszystko... Nie wiem czy jest Pani obiektywna...
1
zadowolony pracownik 2012-09-03 20:53:51
Ludzie przestańcie się opluwać.Na rozmowie o prace poznajecie warunki i jeżeli je akceptujecie to znaczy że pasuje wam ta praca.Skoro jesteście tacy nie zadowoleni z warunków to proszę iść do kogoś z dyrekcji i poprosić o podwyżkę.Jesteście tacy odważni przed komputerem i potraficie tylko narzekać a pracować się nikomu nie chce.Ja wole zarbiać pieniądze niż marzyć o pieniądzach.Co z tego że są małe ale są.Marzyciele spotykają się na Milionowej i Kilińskiego (usunięte przez administratora) Śmieszy mnie forma wypowiedzi ludzi którzy udają że nie znają i nic nie wiedzą o tej firmie a znają ludzi pracujących w niej i ich prywatne życie.

Do \"Labolatorium\" doskonale wiesz kim jest Joanna Smih a tyłumaczysz się teraz że jak przeczkolak.Jak jesteś taka odważna to powiedz jej to prosto w oczy.Pozwodzenia
laboratorium 2012-09-04 08:33:22
Nie nie wiem bo nawet nie mieszkam w Łodzi!!!!!!!!!!! Ale wypowiadam się ponieważ pracuje tam ktoś z mojej rodziny!!! to forum służy wyrażaniu swojek opini więc takową wyrażam. A Panią (usunięte przez administratora)jeśli czuje się Pani dotknięta moimi słowami- Najmocniej przepraszam, nie to było moim celem...
3
apelonia 2012-09-05 11:28:14
Płaca na produkcji jest podobno tragiczna. A można wiedzieć ile mniej więcej na rękę się dostaje? No i czy weekendy są wolne?
Arni 2012-09-18 17:07:32
Witajcie, czy ktoś ma widzę jak się pracuje w firmie Delia na stanowisku Kierownik Sprzedaży? Na jakie warunki można liczyć, co firma oferuje w zamian za pracownika z dużym doświadczeniem sprzedażowym. Będę wdzięczny za konstruktywne informacje :)
szok 2012-09-18 18:19:42
Weź ty się walnij w ten głupi łeb i pomyśl.Jak chcesz wiedzieć jakie są warunki pracy w tej firmie to jedź na rozmowe a nie pytaj się w internecie.Osobiście uważam że nie nadajesz się do pracy.Debilom stanowcze NIEEEEEE
2
zniesmaczony 2012-10-05 22:43:08
W Delii pracowałem jako Doradca, ogólnie praca porażka, małe pensje, nie szanują pracownika a w sposób w jaki się rozstają żenujący, bez podania konkretnej przyczyny masz wrażenie że są z ciebie zadowoleni a tu nagle (usunięte przez administratora) wymówienie. Dyrektorek i RKS potrafią przyjechać i wręczyć wymówienia łapiąc na trasie. Oddajesz zabawki a potem z buta do domu. Większego buca jak pan Ch to w żadnej firmie nie widziałem. Dziwne, że właścicieli jeszcze się nie zorientowali jaki folwark sobie urządził.
11111111111111111111111111111111111111111111111111 2012-11-15 18:41:43
przestrzegam wszystkich przed tym łysielcem czyli panem ..(usunięte przez administratora).to jest oszust rzywi sie tym ze kogos oszuka i zponiewjera niema zadnyhc skrupulow nawet powieka mu niezadrrzy udaje ze jest zadowolony i najlepszy pod sloncem wydawalo by sie ze aniolek .to jest klan rodzinny w kturym kazdy prubuje ugrac jak najwiecej dla siebje. wyplacenie umowionej wyplaty bylo by dlanich wlasnom porazkom dlatego tak traktujom ludzi.ktos napisal ze zabrali mu alto firmowe i wreczyli wypowiedzenie na trasie a dalej poszedl napieszo.nikt z dyrektorow ani kierownikow niema takiej władzy zeby zwolnic bez wiedzy szefa .dostal wytyczne od łysola zeby zponiewierac człowieka . bo taki kaprys miał w tym dniu . a cał reszta bieze z niego przykład dlatego ze niemajom innych pomysłow
Nick 2012-12-07 20:48:07
TO CO SIĘ TAM DZIEJE NA TEJ DELII TO JAKIŚ SYF... PENSJE GŁODOWE JAK KTOŚ WCZEŚNIEJ POWIEDZIAŁ BO TO JEST RACJA....JEŚLI KTOKOLWIEK CHCIAŁBY TAM ROBIĆ TO GRATULUJE "ZAJEBISTEGO,, WYBORU... ;] CHODZĄCE WŚCIPSKIE BABSZTYLE KRADNĄCE SOBIE ROBOTE...WRĘCZ ZABIJAJĄCE SIE O NIĄ... KTÓRE CHCIAŁYBY WIEDZIEĆ CAŁY TWÓJ ŻYCIORYS...PÓŹNIEJ I TAK TO WSZYSTKO IDZIE NA GÓRE...MAŁY KAROL SIE NIE NADAJE DO ZARZĄDZANIA FIRMĄ, UDAJE WAŻNIAKA ALE MU TO NIE WYCHODZI...WIELE SIE OSÓB BY ZNALAZŁO GDZIE POTWIERDZIŁO BY MOJE ZDANIE NA TEMAT TEGO CZŁOWIEKA ALE SIĘ PO PROSTU BOJĄ....CZŁOWIEK KTÓRY MA MOŻE 30 - 35 LAT A O NICZYM NIE MA POJĘCIA... A JEŚLI CHCE CIE (usunięte przez administratora) Z PREMII TO JEST DO TEGO PIERWSZY BY TYLKO SIE NACHAPAĆ, ATMOSFERA MOŻE Z PIERWSZEGO RZUTU OKA WYDAWAŁA BY SIĘ BARDZO PRZYJEMNA I W OGÓLE FIRMA PIERWSZA KLASA....LUDZIE KTÓRZY MÓWIĄ O SOBIE ŻE ROBIĄ POŻĄDNE KOSMETYKI A ROBIĄ JE(usunięte przez administratora) NAZYWAJĄ SIĘ DLA MNIE HOCHSZTAPLERAMI...BO TAKICH NA PĘCZKI MOŻNA BY BYŁO TAM ZNALEŚĆ WIELU...JEŚLI CHODZI O PRZERWE TO MASAKRA TOTALNA TRWA ONA 15 MIN WIĘC NIE MOZNA SPOKOJNIE USIĄŚĆ I ZJEŚĆ...Z NICZYM TAKIM SIĘ JESZCZE NIE SPOTKAŁEM. (usunięte przez administratora)WIĘCEJ ZARZĄDZAJĄCYCH I KABLUJĄCYCH NIŻ NAPRAWDE SOLIDNIE PRACUJĄCYCH...SYF WSZĘDZIE I GDZIE BY NIE SPOJRZEĆ TO MOŻNA DOSTRZEĆ BURDEL NA BURDELU... CI KTÓRZY TAM ROBIĄ TO WIEDZĄ O CZYM MÓWIE TYLKO SIE BOJĄ MU STANĄĆ TWARZĄ W TWARZ I POWIEDZIEĆ....CIEŻKO W KILKU ZDANIACH OBJĄĆ CO SIE TAM DZIEJE ALE JAK DLA MNIE TO BYŁO ZMARNOWANIE SOBIE CZASU
2
xyz 2012-12-18 16:28:30
A czy Ty mądralo powiedziałeś to prosto w twarz czy tylko za monitorem jesteś taki odważny?
E... 2013-02-28 20:20:33
Praca jak każda inna.Pieniądze niestety słabe do tego zła organizacja pracy na pomadkach związana z niekompetencją brygadzistki.Pieniądze zobligowane normą niestety ciągle przestoje(ok.30 min na 2-3 godziny pracy)powodują iż ludzie wprowadzają w kartach pracy nieprawdziwe dane.Kultura osobista brygadzistki pozostawia również wiele do życzenia.
Jeśli chodzi o Pana dyrektora (usunięte przez administratora).zastrzeżeń nigdy nie miałam ale niestety nie jest on wtajemniczony we wszystkie rzeczy jakie odbywają się na produkcji.
galanonim 2013-03-07 09:57:09
chce tylko napisać że to trochę dziwne że osobę która najwięcej wynosi towaru z firmy trzymają nadal a jak ją zwolnili to przyjęli ponownie ponoc donosi na innych i pan Dyrektor wierzy jej na słowo.
1
galanonim 2013-03-07 10:17:05
to prawda co pisze nick nawet jak mały się pyta czy mamy pytania i ktoś je zada to każe iść do biura i jakiś taki obużony się robi
czarny 2013-03-11 10:11:16
(usunięte przez administratora)z P-0 to(usunięte przez administratora)Fałszywa osoba UWAŻAJCIE NA NIĄ!!!
Czarna 2013-03-23 12:51:40
Wiecie że na P0 macie 2 kamerki 1 to B. a 2 A. Wróciły tylko dla tego żeby sprzedawać Łysemu co się dzieje i kto kradnie Na tych zasadach wróciły do pracy Żenada! KOLEŻANKI
witki 2013-04-12 00:24:41
11111111111111111111111111111111111111111111111111 - 2012-11-15 18:41:43

przestrzegam wszystkich przed tym łysielcem czyli panem ..sz..to jest oszust rzywi sie tym ze kogos oszuka i zponiewjera niema zadnyhc skrupulow nawet powieka mu niezadrrzy udaje ze jest zadowolony i najlepszy pod sloncem wydawalo by sie ze aniolek .to jest klan rodzinny w kturym kazdy prubuje ugrac jak najwiecej dla siebje. wyplacenie umowionej wyplaty bylo by dlanich wlasnom porazkom dlatego tak traktujom ludzi.ktos napisal ze zabrali mu alto firmowe i wreczyli wypowiedzenie na trasie a dalej poszedl napieszo.nikt z dyrektorow ani kierownikow niema takiej władzy zeby zwolnic bez wiedzy szefa .dostal wytyczne od łysola zeby zponiewierac człowieka . bo taki kaprys miał w tym dniu . a cał reszta bieze z niego przykład dlatego ze niemajom innych pomysłow
witki mi opadly jak tom przeczytal :) :facepalm:
ktoś 2013-05-22 15:13:17
Wiele przekomarzań tutaj piszecie, dobrze było by, żeby ktoś obiektywnie napisał o pracy w Delia. Domyślam się, że wiele osób starających się o pracę przegląda to forum. Ja osobiście po tych opiniach nie mam ochoty na współpracę z ludźmi tam pracującymi. Wiele złośliwości, żalu tutaj widzę - chyba nikt nie chce wchodzić w takie klimaty w pracy. Jest jedna recepta na poprawę klimatu, starą kadrę wymienić w szybkim czasie żeby nie zainfekowali nowych pracowników
pracownik 2013-05-24 17:55:53
PRAWDA tylko czy dyrekcja będzie miała taką odwagę.
ktos 2013-05-28 20:40:50
Cała ta firma to jeden wielki rodzinny kocioł. Rodzina i przyjaciele a pomiędzy nimi niewolnicy pracujący za parę groszy. Jeśli ktoś nie ma pracy a pilnie potrzebuje, to może się załapać na trochę, ale ogólnie firma jest kiepska, a kadra albo niekompetentna, albo zarozumiała. Szkoda czasu i zdrowia.
2
ktos2 2014-03-19 21:41:01
Władze firmy to tragedia, prezes za każdą złotówkę to by do chin gonił, oszukiwanie na pensjach itd, ogólnie nie polecam...
2
Normalnie_pracujacy 2014-06-13 19:45:08
Dawanie pracy godne szacunku..? (usunięte przez administratora)
student 2014-08-30 18:35:44
@Sonia Na praktyki to musisz mieć skierowanie ze szkoły. Raczej filmy o zakupach Ci nie pomogą.
krolik 2015-01-04 17:04:11
Odradzam ta firmę, śmierdzi strasznie pełno brudu każdy audyt przechodzą dając w łapę audytorom. Beczki z przeterminowana masa chowają za magazynem na czas audytu, a po audycie wszystko wraca i prodykcja trwa nic się nie marnyje. Normy nie zrobisz pracownicy z długim stażem są faworyzowani a nie tylko
2
krolik szablozebny 2015-01-04 17:12:08
Odradzam ta firmę, śmierdzi strasznie pełno brudu każdy audyt przechodzą dając w łapę audytorom. Beczki z przeterminowana masa chowają za magazynem na czas audytu, a po audycie wszystko wraca i produkcja trwa nic się nie marnuje. Normy nie zrobisz pracownicy z długim stażem są faworyzowani. Królikowi wydaje się że kieruje wielka korporacja a tak naprawdę to on nic nie wie o swojej firmie. Ludzie niepełnosprawni zarabiają owiele więcej od zdrowych ludzi mimo że zdrowi robią 2 razy więcej roboty. Brak odpowiedniej wentylacji doprowadza do tego ze ludzie truja się pyłem chemicznym aż tak tam śmierdzi ale da się przyzwyczaić, parę osób już umarło od tego smrodu. Śmieci codziennie są palone na tyle firmy o 5 25 rano w wielkim wykopanym dole gdzie pala się różne resztki chemikali itp juz nie raz policja ze strażą wpadala i dawała wysokie kary. Ludzie pracują na czarno jak kiedyś wpadła inspekcja ze skarbówki do kadr to nagle 50 osób bocznym wejściem musiało wyjść i produkcja stop. A z kontrolą jakości nie zaczynaj bo rządzi tam rodzinka prezesa nawet jak coś będzie z ich winy to i tak zgonia na kogoś z produkci
8
deliaaa 2015-08-19 16:01:00
pracowałam w delii na produkcji, zarobek to 5,60/h. Praca na akord. Pierwszego dnia mojej pracy dostałam ochrzan że nie wyrobiłam normy mi przypisanej. Szef bezczelny i arogancki. Odeszłam po tygodniu!
Maniusia 2015-08-23 17:56:57
sorry gościu ale po błędach jakie popełniasz to mam wrażenie że jesteś 5latkiem masakra
Gość 2015-09-27 09:16:59
Płacą 5.60 za godzinę pracy,umowy nie chcą dać mimo że w ogłoszeniach o prace oferują umowę o prace sponsorują programy w telewizji wydają na to ogromne pieniądze a ludzią płacą grosze żenada,wstyd
1
gość 2015-10-27 14:11:11
Masz rację.Ja też się zastanawiam jakim zdesperowanym trzeba być żeby pracować za 5.60.Teraz prawie wszędzie płacą 12 zł na godzinę brutto oczywiście.Odwagi
Kitka 2015-12-15 14:31:07
Ja jestem zatrudniona przez agencje, stawka najnizsza ( najnizsza krajowa 1750 zl brutto ),ale wyplaty na czas,praca lekka,siedzaca,pakowanie kosmetykow,panuje chaos nie powiem,ze nie,ale w porownaniu z innymi firmami źle nie jest :)
1
Kitka 2015-12-15 14:32:10
Ja jestem zatrudniona przez agencje, stawka najnizsza ( najnizsza krajowa 1750 zl brutto ),ale wyplaty na czas,praca lekka,siedzaca,pakowanie kosmetykow,panuje chaos nie powiem,ze nie,ale w porownaniu z innymi firmami źle nie jest :)
GOŚĆ 2016-01-28 15:06:02
Praca w tej firmie to pomyłka, wszyscy się nawzajem oszukują, kierownictwo nie kompetentne, właściciele zarozumiali i interesuje ich tylko kasa, pensje głodowe, często bez umowy, wszyscy na siebie donoszą żeby sie podlizać właścicielom. Duży K zrobi wszystko żeby utrzymać sie na fali, mały K zarozumiały niekompetentny dzieciuch, KJ to niekompetentne hieny które zrobią wszystko żeby nic nie robić a zwalić winę na innych. Jeśli nie jesteś protegowanym właścicieli to nie masz szansy na nic.
1
Q 2016-04-22 13:50:34
Praca.kiepska. produkacja,wszechobecny mobbing każdy widzi ale nikt nie zareaguje. Traktowanie pracownika jak szmatę ..... Brygadzistki ogólny brak zastrzeżeń po za jedną purchawa chyba mąż jej nie dogadza to wyzywa ze na pracownicach. Firma strikte rodzina.
Palone śmieci chemikalia straszna sprawa.
Wyścig szczurów. Bez możliwości podnoszenia kwalifikacji wręcz odwrotnie . Tam ludzie stają we własne gniazdo.
Jedynie co to pensja na czas mizerna bo mierna ale już to jeden plus.
Reszta strasznie zakłamane towarzystwo nie wchodzisz w dupe komuś to generalnie jesteś do wyrzucenia.
2
woeoe 2016-06-21 21:29:16
Świetnie, że można liczyć u nich na zatrudnienie w ramach umowy o pracę @waros. O stabilne zatrudnienie jest dość trudno, a tak można być przynajmniej pewnym, że dorzucą tutaj jeszcze odpowiednie benefity socjalne do podstawy zarobków. A wypłata jest terminowa?
7
olala 2016-11-22 16:29:10
Proszę o opinię czy warto aplikować do tej firmy do kontroli jakości
bo jestem zainteresowana?
1
Ciekawa 2016-12-05 23:08:42
Jest teraz ogłoszenie na stanowisko w dziale eksportu - młodszy specjalista. Czy ktoś mógłby napisać, doradzić, czy warto aplikować, bo jestem zainteresowana. Przeczytałam wcześniejsze opinie i nie są zbyt zachęcające - ale to głównie opinie o pracy na produkcji. A jak wygląda sytuacja w biurze? Skończyłam studia i zależy mi na znalezieniu ciekawej pracy, czy warto startować do Delii?
Zostaw swoją opinię o Delia Cosmetics Distribution Sp. z o.o. - Rzgów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delia Cosmetics Distribution Sp. z o.o.