brak logo

Abena Polska Sp. z o.o.

Łozienica

Opinie o Abena Polska Sp. z o.o.

qqq 2014-10-22 22:40
nie
3
Barbara 2015-06-03 14:31
jestem bardzo zadowolona z pracy. Miła atmosfera, mili ludzie i zarobki wypłacane na czas. Pozdrawiam
5
Ba 2015-06-06 20:26
Słabe zarobki, wypłacane są na czas.
Basia kochana 2015-06-27 07:59
I robią co mogą aby potrącić z prowizji, aby wypłacić jeszcze mniej, bez pozdrowień. Omijać firmę z daleka.
pieluszka 2015-07-09 12:41
Moją pracę w tej spółce traktuję jak pobyt na Majorce, atmosfera przyjazna do rozwoju, praca wymagająca dużej wiedzy a kierownictwo robi wszystko aby wesprzeć i docenić ludzi bez względu jaką pracę wykonują.
2
Man@pol 2015-07-23 10:45
Moja pierwsza pracę. Spoko ludzie, pomocni i nauczyli mnie trochę. Po okresie próbnym zostałem przyjęty. Teraz pracuję w innej firmie i mam porównanie, w Abenie było OK. Polecam.
3
gosc 2015-07-24 10:42
Ja tam tez nie narzekałem
1
Mlody 2015-07-30 14:13
Na plus zaliczyć można miłą atmosferę, bez ciśnieniowe podejście i regularna kasa na koncie. Minus to godziny pracy. Nie zawsze chciało mi się rano wstawać:)
3
Majk 2015-08-12 14:24
ZDECYDOWANIE POLECAM!!
3
Wioletta 2015-08-20 14:39
Warunki dobre, jak porównam do tego co było dwa, trzy lata temu to powiem, że jest lepiej. Firma się rozwija, standard stale się podnosi, ubezpieczenia, godziny pracy, social itp. Oby tak dalej.
2
błżej 2015-12-14 12:25
Spoko firma, rodzinny klimat.
aco 2016-01-21 13:29
Jestem z Goleniowa i szukałam pracy w Parku Przemysłowym. Dojazd blisko, godziny pracy OK, zarobki i socjal idzie w górę. Pracuję już prawie rok, więc @uala zamiast się zastanawiać, to złóż podanie i witamy serdecznie.
1
gorgio 2016-02-03 14:03
Witam Bardzo Serdecznie
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca w tej Firmie oraz ilu zmianowa? Szczerze bez hejtu !
1
wirex 2016-02-08 19:27
witam dużo słyszałam o waszej firmie w sensie ,że super firma , chciałabym się przyjąć i u was pracować.czy mógłby ktoś napisać czy są przyjęcia ,i ile zmianowa proszę tak samo jak powyżej.
xxx 2016-02-28 19:31
a jak z zarobkami na produkcji ?
wirex 2016-03-01 11:18
a jakieś konkrety o przyjęciach na stanowisko szeregowy pracownik? złożyłam cv i czekam nawet za tą najniższą
esme 2016-03-01 11:42
W jakim systemie Pracownicy ds. produkcji pracują na produkcji?
OLKA 2016-03-01 12:34
A TAK WOGÓLE JAKIEŚ PRZYJĘCIA SĄ NA STANOWISKO PRACOWNIK FIZYCZNY? BO NIE WIEM CZY SKŁADAĆ CV.
sting 2016-05-07 20:40
ojj tutaj to warto się zatrudnić. Z tego, co wiem to Abena została założona w roku 2005 przez duńską firmę ABENA Institutions Holding A/S. Spoko, że tak się rozwijają. Jedyny minus jaki widzę, brak informacji o zatrudnieniu nowych pracowników. W sensie poszukiwaniach :)
1
Małgorzata 2016-12-08 14:08
Zdecydowanie Polecam.
Gabryś 2017-01-19 14:44
Polecam. Pracowałem jako Przedstawiciel Handlowy w Abenie. Zmieniłem miejsce zamieszkania, to i prace musiałem, ale miło wspominam pracę. Samochód, wynagrodzenie i bonusu, jak wszędzie, a czasami nawet lepiej, to zależy od podejścia.
2
Aneta 2017-03-20 13:01
@Gabryś, @Małgorzata rozumiem, że dobrze pracuje/pracowało się Wam w Abena Polska. Co uważacie za największy plus pracy w firmie?
Nowy 2017-03-29 22:04
Pracowałem jakiś czas w tej niby przyjaznej pracownikowi "firmie" i zadowolonego Gabrysia nie kojarzę jak również nikogo zadowolonego kto odszedł ze względu na zmianę miejsca zamieszkania. Znam wszystkich Przedstawicieli Abeny i nie przypominam sobie żadnego, który odszedł z powodu miejsca zamieszkania. No i te bonusy jakie bonusy???? Panujący szef Abena Polska Pan Andrzej B to kutwa jakiej świat nie widział i koleś, który słucha tylko tych których chce słyszeć. No i Gabryś albo za krótko pracował, albo jest ślepy i nie zauważył, że tzw. stara ekipa kręci Panem B jak chce. Zdecydowanie nie polecam, przede wszystkim dlatego, że sam uległem tej demagogi. Jeśli jedyne na co Cię stać to klęczenie na poziomie D..Y szefa i wchodzenie w nią aż po gardło to będzie Ci tam dobrze. Jeśli masz własne zdanie (jaja) i potrafisz przeciwstawić się absurdom i głośno mówić o panującym kolesiostwie to daj sobie spokój. A teraz będzie już tylko gorzej, bo firemka się rozrosła i zaczyna się robić korporacyjny syf. Wszyscy są super tylko Ty jesteś zły. Gniot Gniot Gniot cieszę się , że już mnie tam nie ma.
2
obiektywny 2017-04-05 21:15
potwierdzam, lizanie tyłka jest w cenie. Świetnie to robi pani dyrektorka A...... I nigdy nie było nikogo kto zmienił miejsce zamieszkania.... takie głupoty pisze M...a z biura.
3
Weronika 2017-04-06 14:52
Po sposobie pisania domyślam się, że @Nowy i @obiektywny to jedna i ta sama osoba. Były pracownik, który wieczorami wylewa swoje żale na byłego pracodawcę, bo na forum ktoś miał inne zdanie niż to, które on reprezentuje. W każdej mniejszej lub większej firmie takie osoby były i są, to normalne. Mam konkretne pytanie, jak @Aneta. Skoro firma się rozwija, to czy idą za tym również korzyści dla pracowników? Lepsze płace, bonusy, social itp. Szukam pracy w HR lub księgowości.
1
weronika bis 2017-04-06 20:39
Źle się domyślasz. Pochwały piszą trolle z biura, wystarczy spojrzeć na godziny wpisu. Awans do HR lub księgowości możliwy, większość przecież startuje z poziomu magazynu.....
1
Anonim 2017-04-10 16:56
A ja tam śmiało mogę polecić tę firmę. Jeden niespełnionych Przedstawicieli Handlowych wypisujących żale na forum, nie zmieni mojego zdania i podejścia. Pracuję i jestem zadowolony. Firma się rozwija i idzie w dobrym kierunku.
4
nowy 2017-04-10 23:52
Niespełniony przedstawiciel? O kim mówisz ...?
Byłych teoretycznie niespełnionych przedstawicieli tej firemki jest przynajmniej kilku. Wymienić?
Są tacy, którzy odeszli sami i bardzo dobrze im gdzie indziej.
Jest też przynajmniej trzech, którym z różnych nikomu nieznanych powodów podziękowano za współpracę. Oni też nie narzekają i mają się dobrze.
A dlaczego kilka Pań i Panów z biura w Goleniowie poszło sobie gdzie indziej?
Sadzisz, że któremuś z tych ludzi jest źle bez Abenki?
Jak Ci tak dobrze w Abiedzie i ją polecasz to napisz jakie stanowisko zajmujesz. Jakie masz perspektywy rozwoju zawodowego.
Jakie masz możliwości awansu, jak Cię doceniono, dostałeś w tym roku podwyżkę, bo niektórzy dostali i to znaczną. Wiesz coś o tym?
Co możesz w Abiedzie osiągnąć? Wyrobniku!
Stanowiska dyrektorskie i kierownicze są obsadzone, kolesiostwo ma się raczej dobrze, i jest raczej nie do ruszenia. Wiec co Cię czeka?
Co polecasz śmieszny anonimowy człowieczku?
Pensję płaconą na 30 go? Płacić w terminie to raczej obowiązek.
Kasa na święta i pożyczki z ZFŚS ?
W każdej firmie zatrudniającej powyżej 25 osób to dostaniesz ponieważ tak stanowi prawo.
Dla Twojej wiadomości w tej branży są Firmy, które udzielają poważnych kredytów mieszkaniowych z ZFŚS.
Ubezpieczenie zakładowe? Prywatna opieka medyczna? Za to wszystko płacisz . Fakt - mniej niż by miało to Cię kosztować indywidualnie.
Z czego jesteś zadowolony? Który to dobry kierunek rozwoju?
Ile zarabiasz? Napisz coś na temat "atmosfery" w pracy, z kim i o czym możesz szczerze porozmawiać?
Masz w pracy przyjaciół? Czy tylko tak Ci się wydaje.
Puki co to standardowo jak na ta firemkę osądzasz innych nie potrafiąc podać żadnych sensownych korzyści płynących z pracy w tej ... co polecasz? Konkrety proszę.
2
Aneta 2017-04-11 11:07
@Anonim co sprawia, że dobrze oceniasz Abena Polska jako pracodawcę? Chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach.
......-) 2017-04-12 20:31
Kadra kierownicza oczytana i piśmienna........ ale ludzie z Abeny to nie Rzymianie a Abena to nie Rzym.......
2
weronika bis 2017-07-02 08:05
Opinie Abena Polska Sp. z o.o. Łozienica, kontakt, telefon i e-mail. Jak czytam Nowego to "Zywot Briana" mi się przypomniał: ~Cleese~Te dranie wysysają ...

Można doczytać resztę.... po ciętej ripoście powyżej usunięty wpis...... wklejam to co z niego pozostało..................
W Internecie nic nie ginie
Zostaw swoją opinię o Abena Polska Sp. z o.o. - Łozienica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Abena Polska Sp. z o.o.