brak logo

Centrum Medicum Poland Małgorzata Karpińska-Trojanowska

Łódź

Opinie o Centrum Medicum Poland Małgorzata Karpińska-Trojanowska

do mat paweł 2015-12-15 10:23:20
Warunki pracy są przyzwoite.Masz umowę o pracę, wszystkie dodatki w postaci ubrań roboczych, kawa, herbata, woda mineralna, cukier w pokoju socjalnym. Pensja na produkcji to na rękę 1800 do 2000 zł,na okresie próbnym to 1500 zł. Praca nie jest ciężka, tyle że trzeba pracować w maseczkach i rękawiczkach oraz pracować zgodnie z instrukcjami. Z tego co wiem brygadzista zarabia dużo więcej, Pracuje nas obecnie 20 osób, a z tego co wiem od stycznia ma nas być więcej. Nie wiem co za kłamstwa pisze facet wyżej,bo nie czuję abym pracował w garażu, chyba, że powierzchnia budynków i magazynów na oko ponad 1000 metrów może być garażem.Jeśli szukasz pracy to zgłoś się do biura w styczniu. Ja mogę powiedzieć że zatrudniłbym się jeszcze raz bo jestem zadowolony.
do kera lena 2015-12-15 11:28:50
Lena, to lena.Jak chcesz coś napisać do dyrekcji to proponuję na maila firmowego wtedy na pewno przeczytają i odpiszą.A ty jesteś wyjątkowo ohydnym monstrum, które podszywa się pod różne nicki i bryzga błotem na wszystko i wszystkich. Pisząc że lena to nie ja oceniasz chyba wedle siebie i swojego postępowania.
Jak piszesz "prawdę" to podaj swoje prawdziwe imię i napisz kiedy to pracowałeś w naszej firmie i za co zostałeś zwolniony.
Siwus 2015-12-17 09:11:37
Nie polecam pracy w Medicum Poland, po pierwsze to jest tam wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> syf,robaki chodzą po produkcji, stołówka brudna aż się odechciewa jeść! ludzie są chamscy, nie uprzejmi, donoszą do biura o cokolwiek!!!
Szefostwo jest nie wypłacalne!!!
Nie polecam tam pracować!
do siwus lena 2015-12-17 10:23:19
Dziś występujemy do gowork o ujawnienie danych i zgłaszmy popełnienie przestępstwa - oczernianie firmy. W zasadzie nie musimy nawet sprawdzać Panie Łukaszu, to z Panem nie chciał nikt pracować, to Pan był chamski dla wszystkich pracowników, to Pan złożył wypowiedzenie w dniu dzisiejszym w mojej obecności i przypuszczaliśmy,że będzie pan się mścił. Ale nie można pisać nieprawdy, bo za to są konsekwencje.Nikt nigdy nie czekał na pensje, dostawałeś również zaliczki, leczyłeś sie prywatnie na koszt firmy, więć wstydź się człowieku za swoje kłamstwa.
do siwus jaga 2015-12-17 12:34:54
jak ktoś ma problemy psychiczne to powinien się leczyć. Ty nie dostaniesz pracy nigdzie na dłużej bo jesteś leniwy , arogancki, bezszczelny i kłamiesz jak najęty.
Jak widać po twoim mailu masz również halucynacje, że widzisz rzeczy, brud, robaki, których nie ma.
Tomala 2015-12-27 23:48:32
Widzę ze szefostwo się broni fałszywymi postami Centrum medium to straszny syf problemy z umowami i wykorzystywanie człowieka nawet po rezygnacji straszą ludzi jak widac niżej :) ludzie komuna sie skończyła wiec mamy wolności słowa żeby wypowiadać się o takich pracodawcach jak tutaj. Raczej portal nie udostępni danych ponieważ posiada jedynie adres IP który zreszta można odczytać tak czy siak posiadając niewielką wiedze w temacie tak jak ja i mogę powiedzieć ze szefostwo i P.Marlena odpowiadają za pozytywne wpisy ;) i tylko oni sa zadowoleni z pracy w tej firmie.
róża 2015-12-28 15:14:24
Ja nie nazywam się marlena, nie jestem również Panią Dyrektor, ale czytając wpisy negatywne mam nieodparte wrażenie , że pisze je jedna i ta sama osoba. Można pisać o firmie, ale należy pisać prawdę, bo pisanie fałszywych opinii i wypaczanie obrazu tego co się w firmie dzieje naprawdę jest karalne. Dziwi,że Pan siwus czy Tomala nie piszą o szkoleniach, nie piszą o procedurach, nie piszą o kartach pracy, nie piszą o kartach serii, nie piszą o dziale kontroli jakości ( ja tu pracuję ) i badaniu każdej serii wyrobu, nie pisza o cotygodniowej dezynfekcji i sprawdzaniu czystości lumitesterem.
Wiem jedno, nikt w naszej firmie nie pracuje bez umowy, każdy ma w pakiecie od Dyrekcji pakiet ubezpieczenia medycznego i jest szanowany za swoja pracę.
Szkoda , że opisy piszące te kłamstwa nie mogły być na wigilii zakładowej w Varousce na Traugutta i nie mogły zobaczyć jak wszyscy pracownicy z Dyrekcja potrafią się bawić. Życzę równie udanych wigilii każdemu i tak fajnych paczek świątecznych oraz dodatkowych prezentów , takich ja dostałam ja i inne wyróżnione osoby.
Na marginesie człowiek zwolnił się sam, bo miał dany wybór - zwolnienie dyscyplinarne lu zwalnia się sam.
Pytek 2015-12-30 14:10:24
Co w tych wypowiedziach jest prawdą, a co fałszem ?
lena 2015-12-30 17:25:58
Przyjdż do pracy,a sam będziesz mógł ocenić i zapewniam że podzielisz te pozytywne
opinie.
dawid 2015-12-30 19:45:21
Pani Małgorzato wszystkiego dobrego w nowym roku. Dziękuję za okazane serce.
Ktos 2016-01-03 20:31:14
Spoko firma i szefostwo na poziomie.Polecam pracę w tej firmie.
Ktos 2016-01-03 20:31:49
Spoko firma i szefostwo na poziomie.Polecam pracę w tej firmie.
mir 2016-01-05 15:43:38
Pracowałam przez dwa lata i gdybym nie musiała się przeprowadzić do innego miasta to byłabym w centrum do dziś. Nie mogę powiedzieć złego słowa i zastanawiam się kto może pisać takie fałszywe, niegodne rzeczy o centrum i właścicielach.
pro 2016-01-06 20:58:33
Jakie problemy z urlopami. Każdy planuje urlop do końca stycznia i tak, jak ma na planie to go wybiera. Dyrekcja nie przepada za urlopami na żądanie, jak ktoś bierze przez miesiąc co tydzień. Szefostwo na poziomie, bo docenia pracowników, szanuje, wymaga ale jednocześnie motywuje. Praca w porządku, stosunki między ludźmi dobre.
Juzek 2016-01-12 03:43:08
Panie Dawidzie, proszę włożyć organ do formaliny, może ktoś inny z niego skorzysta skoro właścicielka nie potrafi.
do juzek kris 2016-01-12 20:37:41
Był sobie mały podły człowieczek, który nawet poprawnie pisać nie potrafi, a jedyne co sprawia biedakowi radość to opluwanie porządnych ludzi. Poszukaj człowieczyno lepszego zajęcia i popracuj nad sobą i swoimi organami, w tym nad pracą mózgu.
menwo 2016-01-21 19:45:45
Nazwa Centrum Medicum Poland kojarzy się z firmą dosyć reprezentacyjną przynajmniej nazwa ma taki wydźwięk. Natomiast prawda jest zupełnie inna. Nie chcę obrażać firmy bo ktoś tu jej bardzo broni, ale chyba nie muszę tłumaczyć co to jest mobbing, przez duże M? Nigdy w życiu nie doświadczyłem takiego traktowania człowieka, nawet jeśli to pracownik produkcyjny, to co?, ma być gorszy ? A o jakie traktowanie pracownika chodzi? Otóż wyzywanie go, poniżanie, nie rozwiązywanie problemu po ludzku poprzez rozmowę czy upomnienie. Zdecydowanie łatwiej takiego pracownika zmieszać z błotem.
Drugą sprawą są warunki sanitarne, problem ze środkami czystości m.in: czyściwem, zetkami, czy też najmniejszymi usterkami panującymi w 'zakładzie produkcyjnym'. Oczywiście na wszystko można byłoby przymknąć oko, gdyby nie fakt panującej tam atmosfery.
Polecam Centrum Medicum Poland, a wrażeń nie będzie brakować!
Z tego co widzę to dużo osób ma nieprzyjemne doświadczenia z firmy wiec żeby tutaj nie pisać chętnie porozmawiam przez skrzynkę, kontakt do mnie menwo@vp.pl
3
UWAGA 2016-01-22 18:13:59
Menwo - LUBIE TO!!!!!! Wreszcie ktos normalny napisal cos szczerze a nie jakies bzdury o rzekomych wysokich wynagrodzeniach ktorych zaraz zrobie kopie i ujawnie na forum jedna z umow wystawiona przez Panstwa Trojanowskich i opluwaniu innych pracownikow po to zeby bronic falszywie "idealnego" wizerunku firmy. Skoro CMP jest tak zaje.... sta i istnieje juz kilkanascie lat to czemu najdluzej pracujacy sa tam tylko 2 lata?! Powinni byc starsi pracownicy ze stazem przynajmniej 5 cio lub 8 letnim. Juz sam ten fakt powinien dac do myslenia. Wracajac do zarobkow to nie rozumiem po co ta sciema. Po to zeby przyjac kogokolwiek na 3 miesiace?! Bo i tak pracownicy nie dostana 1800 zl na reke. Nawet jak ktos ma wiecej to umowa i tak jest kombinowana na najnizsza krajowa. Obudzcie sie to zwykli prywaciarze. Takich omijac najlepiej z daleka jesli komus zalezy na normalnej pracy. A jesli na tym tylko zeby nadgodzin natrzepac za darmo to goraco polecam :). Co do czystosci to faktycznie daje wiele do zyczenia. Az odechciewa sie kupowac jakichkolwiek kosmetykow jak czlowiek pomysli ze moga byc w taki sposob przechowywane i produkowane..aaaa no i nawet przeterminowane..blee. Ale co tam pewnie uslyszycie ze nowy magazyn buduja i sa w trakcie tylko ze duze hale stawiaja w ciagu kilku miesiecy a tu nie mozna wybudowac juz od dwoch lat malego pomieszczenia. Baaa budowa nawet nie ruszyla przez taki szmat czasu, nawet sladu nowej budowy nie ma. Organizacja pracy fatalna! Taka mala ciekawostka sam musisz zorganizowac sobie miejsce pracy. Trzema zmianami kieruje jedna pani brygadzistka. Nawet nie pytajcie jak to mozliwe ze ocenia wasza prace ktos kto jest zupelnie na innej zmianie niz wy. Pani brygadzistka ma wladze nieograniczona, pomiata wami jak chce, donosi, snuje intrygi, klamie. Czas dorosnac Pani M. W intrygi bawia sie dzieci w przedszkolu a nie kobiety w Pani wieku i radzilbym zaintersowac sie wkoncu swoim prywatnym zyciem a nie plotkowac na temat zycia bylych pracownikow. Czasami nawet zastanawialem sie kto tak naprawde jest tam szefem a kto pracownikiem czy Panstwo T czy Pani M. Atmosfera toksyczna. Lepiej nie ufac tam nikomu!
3
mi 2016-01-23 13:19:16
Nie wiem komu zależy na pisaniu ohydnych rzeczy o centrum i wlaścicielce.
Jak w każdej pracy jest różnie, bywają spięcia, ale są pacyfikowane i wszyscy starają się być dla siebie mili.Na pewno Pani Małgorzata nikomu nie zrobiła krzywdy, wręcz przeciwnie pomogła wielu wyjść z kłopotów, jak choćby mnie, gdzie dzięki jej pomocy uniknąłem spraw sadowych i egzekucji.
Życzę Centrum jak najlepiej, a Pani Małgorzacie wszystkiego dobrego i yego by nie przejmowała się tym co piszą wstretni ludzie.
do uwaga 2016-01-24 17:29:56
Żałosne, żałosne i jeszcze raz żałosne.
Ania 2016-01-25 23:47:39
Sciemniacze! Klamcy! A to co o pracownikach tu piszecie jest ujete paragrafem. Pracowalam tam tylko trzy miesiace i zrezygnowalam bo nie zgodzilam sie na prace na pol etatu ktory chcieli mi wcisnac. Ludzi nie zwalniacie tylko sami odchodza. Obiecywali zlote gory a wyszlo jak zawsze. Na dysplinarke trzeba tez sobie zasluzyc i miec na to mocne dowody, wiec prosze tu z ludzi glupkow nie robic a siebie nie wybielac. Ciesze sie ze juz tam nie pracuje!
Piotr 2016-01-25 23:54:11
Dziekuje wszystkim ktorzy pomogli podjac mi decyzje. Napewno nie podejme tam pracy. Widac po samym forum ze cos jest z tym miejscem nie tak. A gdybym odszedl to nie chcialbym zeby szefowie obsmarowywali mnie na forum. Powinien ktos to zobaczyc i zrobic o tym artykul w lokalnej gazecie, bo to nadaje sie na temat na pierwsza strone.
3
do Ania 2016-01-26 15:23:22
T bardzo ciekawe, że jak się pisze nieprawdę o zakładzie, dyrekcji, brygadzistce i innych pracownikach to ok. To jest karalne i nadaje się do gazety Paulino droga. Na dyscyplinarkę trzeba zasłużyć, to prawda, ale jak nie przychodzi się do pracy prze 5 dni bez zwolnienia i urlopu to dyscyplinarka należy się jak psu zupa.
My również cieszymy się, że już nie pracujemy z kłamczuchą.
jaga 2016-01-26 16:41:13
U nas nie ma ostatnio przyjęć nowych ludzi do pracy. Jakoś wszyscy trzymamy się naszego zakładu, bo zwyczajnie nie jest źle. Co do umów o pracę to wszyscy je mamy i to są normalne umowy na normalny etat, a do gazety to trzeba dać tych co nie chcą uczciwie robić, a piszą głupoty.
kris 2016-01-26 18:21:22
a ja zwyczajnie cieszę się, że tu pracuje. Nie czuje się zaszczuty, ani poniżany.
mam dobra pensje, socjal i jestem przyzwoicie traktowany.
do piotrek 2016-01-27 09:15:46
To żałuj, że nie podjąłeś.Błąd oceniać zakład i ludzi bez poznania go i poznania warunków pracy. Powinny chyba cię też wkurzać obsmarowywania zakładu i właścicieli, to chyba nie jest fer, gdy ktoś pisze kłamstwa bo ma zaleganie afektu.
byly magazynier 2016-02-07 11:24:35
Witam pracowałem w tej firmie pewna osoba ostatnio mnie poinformowala ze jestem oczerniany przez moich bylych pracodawców nie będę się rozpisywal o warunkach pracy ale udostepnianie danych osobowych i oczernianie pracowników jest karalne o czym przekonaja sie państwo w dalszym postepowaniu ponieważ zglosilem sprawę do prokuratury wiec do zobaczenia w sądzie ;)
karo 2016-02-12 15:28:40
normalni ludzie,normalna praca, git warunki, dobra dyrekcja.
były mafazynier 2016-02-17 16:33:36
miałem prawo odejść i odszedłem a czym sobie zasłużyli tym że piszą głupoty na tym portalu a co do obecnych magazynierów to też swoje wiem ;) jedyne czego chce to zaprzestania obrazania mej osoby przez szefostwo zwłaszcza że to mój drugi post tutaj a widze że byłem obrażany o wiele wcześniej.
były mafazynier 2016-02-17 16:33:40
miałem prawo odejść i odszedłem a czym sobie zasłużyli tym że piszą głupoty na tym portalu a co do obecnych magazynierów to też swoje wiem ;) jedyne czego chce to zaprzestania obrazania mej osoby przez szefostwo zwłaszcza że to mój drugi post tutaj a widze że byłem obrażany o wiele wcześniej.
2
były magazynie 2016-02-17 16:59:24
to proszę sobie przeczytać post od pani sprawiedliwej która jest szefową która chwaliła się ta wypowiedzią wśród pracowników, a ja czuje się tym obrażony i pomówiony zwłaszcza że jeszcze dodatkowo jest tam obrażana moja narzeczona no przepraszam ale jak dla mnie jest to szczyt a jeśli chodzi o wypowiedzi to chyba jest to portal dla osób wyrażających opinie o pracodawcy a nie pracodawcy o pracowniku.
Rozbawiony 2016-03-01 16:07:05
Czyli nic się nie zmieniło w garażu. ;) Żal.pl.
4
do rozbawiony 2016-03-02 18:29:08
gratuluję pracy w garażu i to takim.LUX , nic tylko mieć takie warunki jak w tym garażu. Baw się dalej dobrze, a jak jestes rozbawiony, to polecam prace w cyrku.
1
pi 2016-03-03 09:05:31
Fanie mieć chęć do pracy,gdy ktoś to docenia, tak jak u nas.Pracujesz i masz ,nawet 20% premii,a to już jest coś.
smutny 2016-03-03 12:06:23
Napisz @rozbawiony kiedyś to pracował u nas, bo jak bumcyk -cyk garażu u nas ni śladu. Nawet samochody firmówki na placu stoją.
dana 2016-03-14 22:20:29
mieliśmy fajny dzień kobiet i miły dzień facetów.Miło, że szefostwo też brało udział i poczuło się do życzeń i drobnych upominków.Ogólnie to fajna u nas aura i dobrze się pracuje.
Stary pracownik na szczęście były 2016-04-09 22:50:36
Och nic się nie zmienia od lat. Jak było tak jest. Po prostu Żal.pl. Niech pani szanowna założycielka pani Małgorzata t.przestanie pić i weźmie się do roboty bo taki przemiał ludzi co jest tutaj aż dziw bierze, że po tylu opiniach na necie ludzie dalej tutaj przychodzą. Ale jak jeszcze nie dorosłeś to ŻYCIE cię nauczy.
2
iga do stary pracownik 2016-04-11 22:13:14
Są granice oczerniania.Ty przekroczyłeś wszystkie. Poprosimy o ustalenie, kto pisze te obrzydliwe bzdury. Jutro pokaże wydruk Pani Małgorzacie osobiscie i będe ja i pozostali pracownicy wspierać Ją by dokonać skutecznego oskarżenia z powództwa cywilnego tego kłamcę i oszczercę.
Podpisz się stary pracowniku to ułatwisz nam zadanie, chyba , że ilość wypitego alkoholu ci to uniemożliwia, a od Pani Małgorzaty wara, tym bardziej, że nikt nie widział jej nigdy pod wpływem, a przemiał to u ciebie we łbie, a nie w naszej firmie. Żal to ciebie marny człowieku.
pi 2016-04-12 09:25:23
Ciekawe ja stary były pracownik może wiedzieć co dzieje się u nas. Może tylko fantazjować i stwarzać, bo nic innego mu nie pozostaje.Prawda jest taka, że nikt nie odchodzi i nie odszedł, bo ciężko dostać przyzwoita pracę z pełna bezpłatną , prywatną opieką medyczną i z w miarę dobrymi zarobkami oraz dyrektorką, która jak potrzeba to pomoże i przynajmniej ja nie znam przypadku by komuś zaszkodziła.
mara 2016-04-14 11:01:51
przyszłam,jestem i będę, bo nareszcie mam zawsze kasę na 1 i nie muszę czekać, bo mam normalną umowę i rejestracje, bo mam opiekę prywatną lekarską, bo mam premie jak wszystko w porządku i dlatego będę i będę i będę.
mada 2016-04-15 16:03:20
Dziękuję serdecznie za pomoc przy pracy licencjackiej, obroniłam.Pozdrawiam i życzę tak dobrych receptur jak obecnie.
do stary pracownik 2016-04-18 10:10:33
Jak chcesz coś napisać, to pisz tak jak jest, a nie wymyślaj.
Oceniasz innych wedle siebie, zresztą jak ktoś chleje tak jak ty to ma pier...ca. to ciebie żal, a nie nas, zakładu i szefowej
kika 2016-04-19 19:00:36
Żal czytać plugastwa na temat centrum. Albo to ludzka zawiść, albo głupota, nie bardzo rozumiem opluwanie dla zasady. Pracuje obecnie i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że warunki nie są złe, a osoby zarządzające są normalne i nigdy nikogo pijanego w zakładzie nie widziałam. Wynagrodzenia nie oszałamiające na dość dobrym poziomie, a jak doliczyć premie to nawet więcej niż dobrze.
jaga 2016-04-20 22:56:01
polecam i nie powiem nic złego na warunki. Oby tak dalej.
ulalalalala 2016-04-28 13:42:13
napiszę tak:
żadna malutka firmeka nigdy się nie rozwinie, jeżeli jej założyciele spędzają życie na forach internetowym i bawią się w hejt na wolność słowa pisanego.

4
paola do ulalalala 2016-04-29 11:02:27
ulalala rozwiń się sam, bo widać ,że rozumek malutki, a i postawione tezy bezpodstawne i nie poparte dowodami.Trudno, oj trudno zrozumieć, że ludzie tu pracujący, malutko rzeczywiście tylko 22 osoby bronią dobrego imienia firmy i dyrekcji bo na to po prostu zasługuje.
Robert 2016-10-15 00:44:28
Jeśli ktoś chciałby pracować w tej firmie, radziłbym pojechać na miejsce i obejrzeć lokalizację. Wszystko będzie jasne. Jedyne co godne uwagi to pies. Szkoda czasu.
2
Robert 2016-10-17 22:40:11
Produkcja to przydomowy garaż. Może i jakiś magazyn jest po starym warsztacie, ale w ogóle nie potrafią go wykorzystać. Lepiej wybrać pracę w lepszych warunkach.
4
Robert 2016-10-24 11:41:25
Możesz pójść i się przekonać.
MI 2016-11-04 18:21:34
Ja już się przekonałam. Pracuję i nie czuję się jakbym pracowała w przydomowym garażu. Samo wyposażenie laboratorium, w którym działam, to około 800 000 złotych. Na produkcji maszyny ,jak chociażby Fryma , automatyczne dozowarki, mieszalniki, etykieciarki i normalna uczciwa rzetelna praca.
Zespół ludzi zgrany, stały, znający się na tym co robią. A teraz cieszymy się wszyscy, bo zdobyliśmy dofinansowanie z UE za innowacyjny produkt, który już w 2018 będzie produkowany w nowym zakładzie.
jak ktoś ma ochotę to proszę przyjść i dołączyć do załogi, na pewno nie będzie żałował, bo idobra praca i dobra płaca.
Zostaw swoją opinię o Centrum Medicum Poland Małgorzata Karpińska-Trojanowska - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Medicum Poland Małgorzata Karpińska-Trojanowska