brak logo

Erbacor Polska Sp. z o.o.

Pękowice

Opinie o Erbacor Polska Sp. z o.o.

anonim 2011-04-23 11:51:40
Jakbym czytała swoje myśli na temat tej firmy. Na początku uwielbiałam tą pracę. Inni pracownicy narzekali na szefa z Krakowa a człowiek nie wiedział o co chodzi, bo był zachwycony \\\"opowieściami o dalszym rozwoju tej firmy\\\". Miałam wielką motywację do pracy - nie dla pieniędzy ale dla zdrowych relacji z ludźmi tworzącymi tę firmę. Pieniądze są kiepskie, ale atmosfera była fantastyczna. Niestety długo nie trzeba było czekać i czar prysnął! Na początku miałam obiecane nowe auto: punto granda - z tego co wiem, to ( usunięte przez administratora ) Dziś uważam, że szkoda czasu i zdrowia na pracę w tej firmie. Przedstawiciele są cudowni i Kierownik magazynu :) i to oni ratują dobre imię tej firmy.
sługa 2011-06-09 14:47:23
Erbacor jest cudowne, kocham ich i będę im służył zawsze!!!
anonim 2011-09-02 09:39:23
piszecie tak jakby całe pmt czytało forum erbacoru a po co? swoje sobie załóżcie( usunięte przez administratora )
ja 2011-09-04 06:54:13
to to Forum też należy do Erbacoru? oj, poważna firma
anonim 2011-09-05 08:40:46
zaryzykuje.... he he he może się nie zorientują... he he he miła pani i panowie erbacorowcy - TRZYMAM KCIUKI !
anonim 2011-09-06 13:21:48
Wie ktoś albo pracował w firmie Erbacor? Mają tam podobnież duże zarobki i spoko klimat. Sądzę że jest to przedsiębiorstwo godne polecenia i właśnie chcę starać się tam o pracę. Myślę może że się uda.
lol 2011-09-07 06:24:27
kolejny( usunięte przez administratora )a nie czyta.Tak kolego uważam się nadajesz.To właśnie jest twoje spełnienie marzeń.
anonim 2011-09-07 08:55:36
nie idź do nich ! chodź do nas ! dajemy nowe toyotyy i mamy fajnego dyrektora!
też pracownik 2012-10-13 19:58:09
...wydaje mi się ,ze zawód kucharza jest też mu obcy.Szkoła kulinarna zawodowa nie jest zła ,ale gotować tez trzeba umieć.Kubków smakowych brak zarówno w zawodzie wyuczonych jak i wykonywanym.POWODZENIA ...DLA KOLEJNYCH CHĘTNYCH DO PRACY W TEJ FIRMIE.
B 2012-11-18 04:57:14
Bardzo elokwentna wypowiedź. Takich własnie kumpli ma[usunięte przez admina] Swój ciągnie do swojego.
niezadowolona 2012-12-14 14:01:02
popracuje, a potem się zwolni!
gosc 2012-12-20 20:49:28
..już 5 (piąta) osoba od J.Rosyjskiego. Ciekawe ile teraz. 1/8 , 1/2 etatu czy umowa o dzieło? Zamiast sprzedawać ciśnieniomierze należało się uczyć rosyjskiego.No ale to za trudne dla ciebie.
NP 2013-06-23 20:28:04
Na szczęście firma znika z rynku :) w jej miejsce powstanie LDE, ale nic się nie zmieni - NP wciąż będzie dyrektorował.
Jeśli chcesz mieć wynagrodzenie wypłacane w ratach, siedzieć więcej w domu niż w terenie, bo nie masz kasy na paliwo, to idealna firma dla Ciebie :)
anonim 2013-07-08 15:36:31
niezadowolona - 2012-12-14 14:01:02

popracuje, a potem się zwolni!
co jest nie tak z tą firmą, z tą ofertą pracy? Poważnie zastanawiam się na d aplikacją do niej. Czy powyższe opinie to już przeszłość, czy też standard pracy jest w niej na tak niskim poziomie. Poproszę o rzetelną odpowiedź. Pzdr
wiki 2013-07-19 18:02:54
Nie wypowiadam się na temat tego pracodawcy...porażka
przyjaciel 2013-08-25 10:59:15
...no tak. Ten kraj jest właśnie dla takich ludzi.Zastanawiałeś się kiedyś dlaczego taki NP nie wyjechał nigdy na zachód? .. BO TAM TRZEBA PRACOWAĆ.

pozdrowienia dla wszystkich którzy się nabrali.
eminem 2013-09-27 12:26:20
ależ dlaczego nie wypowiesz o tym pracodawcy! Wszyscy maja prawo poznać prawdę jaka istnieje lub jest widziana Twoimi oczami! Wal śmiało.. chyba,że to piszą sami pracownicy tej pseudo firmy-jaki to komfort tam istnieje!
2013-10-02 19:21:43
Na każdego palanta zwanego "członkiem" znajdzie się sposób!!!
Na tego "NP" też jest kilka!!!

nowa firma nie uchroni go od tego co spaprał w starej!
2013-10-02 20:08:17
Najgorsze jak prezes jest CZŁONKIEM
stas 2014-03-09 20:26:17
teraz to littledoctor z Zawilej
redek 2015-01-18 13:24:14
kurcze, szkoda że tu raczej wszyscy pytają, a nikt nie bardzo chce udzielić jakieś odpowiedzi ;/ dobrze byłoby żeby obecni pracownicy pomagali potencjalnym mówiąc chociaż coś o pracodawcy, zarobkach itp. mnie to też bardzo interesowałaby atmosfera jaka panuje w Erbacorze, bo na kolejny wyścig szczurów nie mam siły. Czy ktoś może powiedzieć tu cokolwiek?
poszkodowana 2015-02-18 15:23:51
Norbert Paluch to cwaniaczek w białych rękawiczkach i wyznaje zasadę " służ panu wiernie..." . Przejął spólkę Jaza,żerując na cudzej śmierci,wyprzedał duży majątek spółki i od trzech lat nie składa zeznań do sądu,bo po co ? Pseudo firma,pseudo prezes i pseudo zarobki .
Ona 2015-06-29 21:26:36
Utrzymać???A czego Ty chcesz się tam trzymać?! Chyba,że będziesz kablować jak jego dwoje pracowników!!! To może utrzymasz się!!! Ale czy warto-nie polecam!
Ona 2015-06-29 21:29:39
To jak nie wierzysz komuś, kto to napisał---to nie masz wyjścia, jak tam iść do pracy! Zostać wydymanym i przekonać się na własnej skórze! A co sprawozdawczości---to jest ogólnie dostępna!Poszukaj sobie na KRS-to sam przekonasz się!!!Niedowiarku!!!
john 2016-05-27 20:57:03
Niektórzy to debile. NO IDZ TO TEJ PRACY. IDŹ....
IDZ dostaniesz prace z piękna fura, umową o prace z przyszłością , weżniesz kredyt na mieszkanie i założysz szczęśliwa rodzinę.
....czemu 3 mln polaków wyjechało?? przecież jest PALUCH..z zielonek
maniek 2016-06-25 12:26:26
@john a dlaczego 38 milionów pozostało w kraju? :)
Zostaw swoją opinię o Erbacor Polska Sp. z o.o. - Pękowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Erbacor Polska Sp. z o.o.