Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kind Aparaty Słuchowe

Pracowałeś w firmie Kind Aparaty Słuchowe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Herr Ober - 2012-02-03 21:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
sprzedż,cyfra, obrót, sprzedawaj,wciskaj przestarzałe, drogie aparaty, [usunięte przez moderatora],a jak ci smutno, zadzwoni do ciebie główna księgowa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-06-21 10:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda, ciągłe maile w stylu: do dzisiaj nie wolno tego od jutra tamtego, proszenie sie o aparty, lista rankingowa i groźby dla słabszych oddziałów to standard.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2012-10-02 10:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam firmy, wyzysk tak jak wszędzie ale do tego bardzo niski poziom kultury osobistej np. pani księgowej! Jak masz stalowe nerwy, nie znasz się za dobrze na aparatach i nie boisz się wyzysku to próbuj :0). Nie myśl, ze jak dostaniesz podwyżkę :-) obniżkę to tak hi hi hi..
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-10-05 09:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
za dobrze Ci idzie,masz szanse wyrobić premie to trzeba szybko podnieść budżet..a jak w jednym miesiącu nie wyrobisz to pożegna się z premią roczną (15 zł od sprzedanej sztuki powyżej 3tyś.)Premie szalu nie robią,ale i tak się nie ciesz,nie ma szans na wyrobienie.Jeżeli jesteś protetykiem zainteresowanym branżą i uczestniczysz w konferencjach chociażby tych u [usunięte przez moderatora] to szybko się zorientujesz,że oferta Kinda to typowy bubel sprzed 10 lat.Nowości rynkowych u nich nie poznasz.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2012-10-05 09:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najlepsze są niezapowiedziane kontrole...za brak 2 cm wężyka należy się nagana z wpisem do akt;-)druga taka nagana i wylatujesz dyscyplinarnie za okradanie firmy....uuuuu..tylko się bać
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2012-10-07 12:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś pamięta pierwsze spotkanie z firmą Kind i prześmiewki,że Beltone to tonący Tytanik, zatrudniający w samej centrali 30 osób. A ile osób obecnie liczy kadra zarządzająca w Kind?.... Bardzo się zbliżyli ilością..czyżby przyszedł czas na ich koniec;-)....może kolejny raz zmienią nazwę?
zdjecie uzytkownika
Łajka - 2012-10-16 21:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zainteresowany - 2012-10-07 12:46:52

Czy ktoś pamięta pierwsze spotkanie z firmą Kind i prześmiewki,że Beltone to tonący Tytanik, zatrudniający w samej centrali 30 osób. A ile osób obecnie liczy kadra zarządzająca w Kind?.... Bardzo się zbliżyli ilością..czyżby przyszedł czas na ich koniec;-)....może kolejny raz zmienią nazwę?
Byłam na spotkaniu , z ciekawości licząc na nową przygodę , szkolenia ..po prostu na Niemiecką solidność i to \\\\\\\\\\\\\\\"coś innego\\\\\\\\\\\\\\\" . Niestety porażka , pytania z piaskownicy , ilu klientów mogę im przynieść ze swojej starej firmy , kiedy zacznę zarabiać na siebie , czy wiem jak mogę \\\\\\\\\\\\\\\"przejąć \\\\\\\\\\\\\\\" lekarzy . Naprawdę porażka !!!!
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2012-11-08 11:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zainteresowany - 2012-10-07 12:46:52

Czy ktoś pamięta pierwsze spotkanie z firmą Kind i prześmiewki,że Beltone to tonący Tytanik, zatrudniający w samej centrali 30 osób. A ile osób obecnie liczy kadra zarządzająca w Kind?.... Bardzo się zbliżyli ilością..czyżby przyszedł czas na ich koniec;-)....może kolejny raz zmienią nazwę?
Wydaje mi się, że jest to wpis do niedawna naszej koleżanki z pracy. Szkoda, że jeśli już ktoś ([usunięte przez moderatora].) dokonuje wpisu, to nie uczyni tego wiarygodnie, osób z kadry w centrali jest 10.
Co do zmiany nazwy od 1952 roku firma KIND funkcjonuje pod nie zmienioną nazwą.
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2012-11-08 11:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2012-10-05 09:54:41

za dobrze Ci idzie,masz szanse wyrobić premie to trzeba szybko podnieść budżet..a jak w jednym miesiącu nie wyrobisz to pożegna się z premią roczną (15 zł od sprzedanej sztuki powyżej 3tyś.)Premie szalu nie robią,ale i tak się nie ciesz,nie ma szans na wyrobienie.Jeżeli jesteś protetykiem zainteresowanym branżą i uczestniczysz w konferencjach chociażby tych u Hojana to szybko się zorientujesz,że oferta Kinda to typowy bubel sprzed 10 lat.Nowości rynkowych u nich nie poznasz.
W ofercie firmy KIND znajduje się wiele nowości firmy OTICON, GnResound, AUDIFON (jena z nielicznych firmy posiadająca aparaty cros bezprzewodowe) oraz Phonak.
Z pośród szerokiej gamy aparatów słuchowych są zarówno aparaty które właśnie weszły na rynek, jak i modele z przed 2 - 3 lat. W przypadku aparatów słuchowych nowości też pojawiają się wolniej niż na rynku np komputerowym, w związku z tym model sprzed 2-3 lat nadal jest modelem nowym. Przykre jest, że ktoś już nie będący pracownikiem firmy KIND wypisuje nieprawdziwe zdania nie poparte żadnym przykładem.
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2012-11-16 11:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wczytuję się w dyskusję, i widzę, że moja opinia za bardzo nie pasuje. Byłem w jednym z oddziałów w centrum Poznania z moim wujem który ma niedosłuch i od kilku lat cierpi z tego powodu cała rodzina.
Wuja dał się w końcu przekonać na aparat - po wizytach w kilku sklepach z aparatami zdecydowalśmy się na KIND przy Starym Browarze. Wujowi wyporzyczono dwa aparaty do domu , każdy na tydzień BEZ ŻADNYCH OPŁAT !!! i jak już wuja zdecydował się miła pani o imieniu [usunięte przez moderatora] pomogła we wszystkich formalnościach z kasą chorych itp.
Jako klient jestem zadowolony ( i mój wuja też) i z zewnątz widziałem miła przyjazną atmosferę zarówno wśród pracowników jak i w kierunku pacjenta z problemem
zdjecie uzytkownika
obecnie pracuje w kind - 2012-11-29 08:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do firmy KIND przyszłam kiedy już było po "wielkich zmianach", wcześniej pracowałam wiele lat w innej niemieckiej firmie która również zajmuje się aparatami słuchowymi. Pracując w KIND w końcu poczułam satysfakcje z pracy ponieważ nie mam limitów na baterie rożki naprawy itp. Dziwi mnie fakt, że niektóre osoby burzą się na narzucony limit sprzedaży aparatów, w końcu firma musi mieć na pensje sprzęt itp. Ja tu w końcu widzę, że komuś zależy na tym żeby była atmosfera i nastawienie na dopasowanie i sprzedaż dobrych aparatów. A cóż .... że nieraz p. księgowa zadzwoni ..... kiedy wspomne mojego dawnego pracodawce to i tak to jest bajka.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2012-12-05 18:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niestety podzielam zdanie negatywne o tej firmie. Owszem posiada sporo producentów w ofercie, ale niestety większość na indywidualne zamówienie pacjenta i oczywiście za pisemną zgodą przełożonego. Więc do dyspozycji są przestarzałe aparaty Oticona i beznadziejnej jakości aparaty Audifona (coraz częściej przychodzą uszkodzone już od producenta) i od niedawna Starkey. Oczywiście są ograniczenia co do ilości posiadanych aparatów na stanie pracowni. Jeśli chodzi o zarząd to niestety nie należą do tych, którzy szczerze porozmawiają z pracownikiem o ważnych sprawach, tylko przyjadą wypiją kawę po ściemniają z uśmiechem na twarzy, a na drugi dzień masz wypowiedzenie w skrzynce, albo dają wypowiedzenie jak ktoś jest na L4 albo ma ochronkę przedemerytalną. Nie polecam tej firmy na dłuższy czas.
zdjecie uzytkownika
protetyk - 2012-12-12 11:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hahahaha... w związku z limitami na wężyki, baterie itd chyba wiem kto był Twoim poprzednim pracodawcą... A tam zrobiło się jeszcze gorzej po odejściu [usunięte przez moderatora] Pewnie wiesz o kim mowa:) Powodzenia w Kindzie. A ja tak czytam te opinie i zastanawiam się nad podjęciem pracy w tej firmie. Ale opinie są mega sprzeczne...
zdjecie uzytkownika
niedoczły klient - 2012-12-13 19:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem wraz z moją ciotuchną w oddziale wrocławskim przy ul. Jedności Narodowej. Moja ciotuchna od wielu lat potrzebowała aparatu, bo ciężko się było z nią dogadać. W końcu dała się namówić na wizytę w firmie Kind, bo to taka znana, szczególnie w Niemczech. Było to latem w czasie wielkich upałów i ciotuchna chciała zrezygnować, jednak przekonałem ją tym, że to przecież taka "znana" firma i na pewno w ich gabinecie będzie klimatyzacja. Wielce się myliłem!! Okazało się, że badanie słuchu i cała procedura wyboru aparatu odbywała się w małym i niskim pomieszczeniu z wentylacją wielkości małego talerza umieszczonej . W tym pomieszczeniu był termometr który wskazywał... 32st. Celsjusza. Moja ciotuchna niestety jest wątłego zdrowia i nie wytrzymała takiego klimatu i kiedy zaczęła mdleć musieliśmy zrezygnować. Swoją drogą kto wytrzymałby takie warunki - dziwię się panu protetykowi, że on nie mdlał. Podobno w maju był tam przeprowadzony kapitalny remont (ponoć miesiąc gabinet był nieczynny), ale widocznie osoba odpowiedzialna za koszty remontu chciała się przypodobać dyrekcji i zaoszczędziła na klimatyzacji (ciekawe na czym jeszcze?). Mimo wielkiej uprzejmości i kompetencji pana protetyka który zajmował się moją ciotuchną nigdy nie wróciliśmy do firmy Kind. Bardzo mu dziękujemy (Pan [usunięte przez moderatora]) za poświęcony czas, profesjonalizm i przemiłą obsługę mimo nieludzkich warunków pracy. Mam nadzieję ktoś jednak zmądrzał i została tam zainstalowana porządna wentylacja. Niestety tego nie sprawdzę, bo ciotuchna kupiła aparat w konkurencyjnej firmie, gdzie w gabinecie panowała pokojowa temperatura.
Gratuluję firmie Kind ludzi odpowiedzialnych za remonty, oraz podziwiam protetyków (oprócz Pana [usunięte przez moderatora] były tam jeszcze dwie miłe panie) zmuszonych do pracy w takich warunkach.
Nie wiem jak jest w innych gabinetach tej firmy.
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2013-02-04 12:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem zaskoczony powoływaniem się na inne "niemieckie" firmy. Niemieckie , duże firmy cechuje właśnie dobra, rodzinna atmosfera pracy. (Wiele osób z mojej rodziny i przyjaciół znalazło zatrudnienie za zachodnią granicą i mamy możliwość dokonania obiektywnych porównań.) To przeważnie nasza, polska kadra nie potrafi zarządzać na właściwym poziomie merytorycznym. Wiele do życzenia pozostawia ich wiedza z zakresu kultury organizacji i przygotowanie do pełnienia odpowiedzialnych stanowisk. Zachęcam szefostwo Waszej firmy do uzupełnienia niedoborów wiedzy i umiejętności z tego zakresu. Odnoszę wrażenie, że wielu niepochlebnie wyrażających się przedmówców ma mniejszy żal o poziomy premii i zasady ich przyznawania, a bardziej są rozżaleni sposobem traktowania ich jako ludzi.

Przykro mi obserwować panujące w firmie problemy z przepływem informacji i wzajemne wojenki podjazdowe, walki o władzę i wpływy między ludźmi na odpowiedzialnych stanowiskach, którzy powinni jednoczyć się we wspólnych działaniach, mających na celu jak najlepszy rozwój, a co za tym idzie osiąganie wymiernych wyników finansowych. Z pewnością nie wpływa to korzystnie na kondycję całej firmy.

Mam nadzieję na lepsze jutro..
zdjecie uzytkownika
zawiedZIONY - 2013-04-18 22:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
potwierdzam opinię o bardzo złym traktowaniu pracowników , wzajemnych rozgrywkach między dyrektorami, zastraszanie pracownikow itd..... i do tego " stare aparaty i aristea....
zdjecie uzytkownika
MK - 2013-05-14 16:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiają mnie te złe opinie, tym bardziej, że znam osoby które je napisały. Są to osoby które zostały zwolnione ze względu na swoje niskie kompetencje. Rozumiem żal i frustrację, jednak wydaje mi się, że najlepiej o firmie mówią cyfry. W każdym roku rotacja pracowników jest nie większa niż 1-2 %, Pracownicy którzy pracują w firmie KIND są pracownikami wieloletnimi, i jeżeli występuje jakieś przejście między firmami konkurencyjnymi jest to przejście do firmy KIND. Osoby chcące dowiedzieć się więcej zapraszam do kontaktu z firmą poprzez stronę www lub telefonicznie.
Dodam, że nie jesteśmy idealną firmą, ale zmieniamy się po to aby z każdym dniem być bliżej ideału ;)
Pozdrawiam Maciej Kamiński
zdjecie uzytkownika
MK - 2013-05-14 16:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawiedZIONY - 2013-04-18 22:04:39

potwierdzam opinię o bardzo złym traktowaniu pracowników , wzajemnych rozgrywkach między dyrektorami, zastraszanie pracownikow itd..... i do tego " stare aparaty i aristea....

'
Zastanawiają mnie te złe opinie, tym bardziej, że znam osoby które je napisały. Są to osoby które zostały zwolnion
zdjecie uzytkownika
Bart - 2013-06-13 00:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma od zawsze zarządzana przez [usunięte przez moderatora] i nawet po zmianie nazwy na kind niczego pozytywnego nie da się powiedzieć. Najweiększe zastrzeżenia budzą aparaty słabej jakości audifon, starkey oraz strasznie dziwne konszachty z laryngologami szczególńie z pobliskiego szpitala. Nie polecałabym tej placówki.
zdjecie uzytkownika
niezadowolony klient Ania Gdańsk - 2014-07-09 11:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, z uwagi na to, że nigdzie nie znalazłam opinii na temar jakości sprzedawanych aparatów, to mam przyjemność zostawić swą opinię -2012 na raty zakupiłam apart w Kind-prado hp za 3,500,zł podzielam zdanie NEGATYWNE O JAKOŚCI ICH APARATÓW. Dziś żałuję, że zdecydowałam się na jego zakup. Aparat firmy Audifona pod nazwą Kind prado Hp-był już w serwisie 3 razy - pierwszy raz 2 tygodnie od zakupu. Omijajcie ludzie tą firmę, Aparat do kosza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A za 3,500 mogłabym mieć dwa innej firmy.
Moja głupota i naiwność a ich zdzierstwo i niesolidność.
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-08-19 14:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [niezadowolony klient Ania Gdańsk - 2014-07-09 11:40:03]:
za 3500 dwa aparaty??? ciekawy jestem jakie....
zdjecie uzytkownika
hoe - 2014-08-19 16:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja szukam pracy po szkole medycznej, nie wyszło mi w przychodni, ale podczas studiów odkryłam w sobie żyłkę handlowca i dlatego chętnie popracowałabym w firmie Kind. Tylko odrobinę jestem zaniepokojona niektórymi komentarzami na temat praktyk i umów firmy z konkretnymi lekarzami. Czy ktoś może to potwierdzic?
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-12 14:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze jest jakaś firma, która ma lepsze albo gorsze produkty, na przykład BEKO ma dobre lodówki, ale mikrofalówki są już gorsze, chociaż wiadomo, dużo tańsze.. a fakt, że siemens te sprzęt RTV i AGD są spoko, ale też koleżanka miała aparat od nich i serio nikomu nie poleca, arto chyba na jednej rzeczy się skupić, a nie na tysiącu innych
zdjecie uzytkownika
aparaty - 2014-09-17 22:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
serio, moja babcia miała od nich aparat i chyba gorzej słyszała niż lepiej, nie wiem kto to kupuje jeszcze
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-09-29 17:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie wiem czy jakość tych aparatów jest taka dobra, bo patrzyłem sam na pokazie jednym, jakoś z miesiąc temu chyba mieli i całkiem fajnie to wszystko się prezentowało, potem du,żo starszych ludzi do nich podchodziło, zadawało mase pytań, moim zdniem wzbudzili spore zainteresowanie, więc chyba nie mają takich badziewnych produktów.
zdjecie uzytkownika
m kaminski - 2014-10-13 14:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niezadowolony klient Ania Gdańsk - 2014-07-09 11:40:03]:
Dzień dobry
Szanowna Pani - jak mi wiadomo reklamowane aparaty zostały wymienione i obecnie wszystko działa bez zarzutu.
zdjecie uzytkownika
tytus X - 2014-10-28 19:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o zajęcie się na forum kwestiami związanymi z zatrudnieniem, opinie konsumenckie nie tutaj. ja oraz wiele osób szukamy zatrudnienia i interesują nas kwestie stricte z tym związane. może ktoś opisać ze szczególami jakie są warunki zatrudnienia jako sprzedawca-handlowiec w firmie Kind? każda rzetelna informacja na wagę złota
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-11 13:38:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [protetyk - 2012-12-12 11:50:29]:
hahaha... no ja chyba też wiem o jakiej firmie mowa... Po odejściu kierownika sprzedaży faktycznie się posypało...
zdjecie uzytkownika
picollo - 2014-12-29 16:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-11-11 13:38:58]:
ok, ale możesz powiedzieć coś więcej na temat tego co obecnie dzieje się w Kind Aparaty Słuchowe ? szczerze mówiąc to jedyna marka aparatów z jaką do tej pory się spotkałem, a więc jako pewnie jedna z bardziej znanych firm na rynku - Kind powinien mieć akurat dość duży popyt na swoje produkty. czekam na info
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-23 13:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Podobno szanowny prezes wyleciał z hukiem, czyżby działał tak jak zawsze w starych firmach? Pociągając za sobą tego i owego.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-01-27 13:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [gość - 2015-01-23 13:05:17]:
W tej firmie każdy patrzy jak zrobić komuś pod górkę byle samemu mieć dobrze. Jak to się mówi po trupach do celu. Nie polecam tej firmy. Ludzie potrafią wymyślać najpodlejsze kłamstwa byleby postawić siebie w najlepszym świetle, a innych zrównać z ziemią. Brak współpracy, jedynie rywalizacja. Każdy każdemu na ręce patrzy i doszukuje się błędu. Współpraca na poziomie zerowym. Nie doceniają pracownika.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-28 14:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak w każdej "sieciówce" niezależnie od branży zdarzają się korporacyjne głupotki czy nonsensy, ale mając porównanie (jako pracownik) z dwiema innymi dużymi firmami twierdzę, że KIND traktuje pracowników całkiem przyzwoicie. Ok, premie może nie są ogromne, za to podstawy przyzwoite. I tak, trzeba sprzedawać, ale gdzie nie trzeba? Ze sprzedaży żyje firma i my wszyscy,więc marudzenie, że oczekują od nas sprzedaży uważam za niemądre. Atmosfera jest zależna od oddziału i zespołu, w którym się człowiek znajdzie, na to firma jako taka nie ma zbyt dużego wpływu. A centrala zostawia w spokoju te oddziały, które na siebie zarabiają. Protetyk z doświadczeniem i umiejętnością sprzedaży ma szanse na wieloletnie zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
maryla zupka - 2015-01-29 21:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
korporacja rządzi się swoimi prawami, sorry taki mamy klimat, po prostu trzeba się z tym pogodzić i już. natomiast wiedząc czym pachnie praca w korporacji chcę się jej świadomie podjąć i to najlepiej od zaraz w Kind. są jakieś wolne miejsca u was obecnie?przede wszystkim proszę was jednak o napisanie jak wygląda u was system prowizyjny, okej?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-01-30 18:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-01-27 13:55:20]:
Nie wiem skąd takie uprzedzenia i zła opinia. Jak sobie człowiek pościeli tak się wyśpi. Jeżeli jest się solidnym człowiekiem i wykonuje swoja pracę tak jak należy to nikt się z "góry" nie przyczepi a i pochwali nawet za dobrą robotę.

do maryla zupka. System premiowy nie jest zbyt atrakcyjny ale można liczyć na konkretne podstawy! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-18 10:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-01-30 18:47:02]:
Ciekawe od kogo te pochwały... śmiech na sali...
zdjecie uzytkownika
picollo - 2015-08-30 03:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem ostatnio na małym spotkaniu z kilkoma pracownikami firmy i co? I większość po za małymi wyjątkami jest z pracy tutaj zdecydowanie zadowolona. Mnie to osobiście zupełnie nie dziwi. Tym bardziej dziwi mnie kiedy zaczynam słyszeć negatywy na ich temat. Osobiście pracę w Kindu mogę polecić . Warto zaaplikować
zdjecie uzytkownika
Korek - 2016-01-14 13:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto podjąć pracę w firmie KIND, ostatnio wiele się zmieniło na lepsze. System prowizyjny jest jasny i klarowny, brak limitów sprzedaży do wypłaty premii. Panuje przyjazdna atmosfera i wzajemne zaufanie. Zawsze można liczyć na pomoc ze strony centrali.Oferta aparatów znacznie się polepszyła, wycofano stare wieloletnie modele, zastępując je nowoczesnymi technologiami. Same plusy jak na razie, aż strach pomyśleć co kryje się za tą sielsko anielską sielanką.
zdjecie uzytkownika
ozga - 2016-01-14 17:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma zajmuje sie pomoca osobom z niedosłuchem,wiec oferują praktyczne produkty które poprawiaja i usprawniaja jakość słuchu, wiec tutaja praca jako Protetyk Słuchu ukierunkowana jest na sprzedaży aparatów i innych urządzeń oraz odowiednie doradztwo.trzeba posiadac wyksztalcenie medyczne
zdjecie uzytkownika
picollo - 2016-02-03 17:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ozga - 2016-01-14 17:08:13]:
o rzeczywiście masz rację @ozga. Z kolei z tego co ja wiem o firmie to fakt, że w tej chwili poszukują nowych osób. Mianowicie techników otoplastycznych.
zdjecie uzytkownika
susu - 2016-02-07 16:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie racja @picollo szukają takich osób. A i wymagań dużych nie ma bo wystarczy wykształcenia średniego (mile widziane techniczne), a w zamian umowa o pracę :)
zdjecie uzytkownika
kresos - 2016-02-15 20:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@susu nie wiem czy do końca to są niskie wymagania. Musisz miec wysokie zdolności manualne, bo do zadań nalezy przygotowanie i odlewanie form z silikonu albo akrylu oraz modelowanie i frezowanie wkładek i ochronników słuchu
zdjecie uzytkownika
kult - 2016-03-08 11:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ozga - 2016-01-14 17:08:13]:
co się kryje za tą sielanką? Podobno niemcy zainteresowali się tym, co dzieje się w ich firmie...ale to tylko pogłoski
zdjecie uzytkownika
boy - 2016-03-08 12:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, że jest zapewniona umowa o pracę. Przecież stabilne zatrudnienie to podstawa zadowolenia pracownika, bo to się wiąże z rozsądnymi zarobkami w firmie.
zdjecie uzytkownika
567ui - 2016-03-10 19:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pamietam jak tutaj szukali praocwnika laboratorum otoplatycznego oferta ciekawa byla..tylko ze chyba juz nie rekrutuja..moze niedlugo cos sie pojawi..
zdjecie uzytkownika
ozga - 2016-04-05 21:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurcze i nadal nic. Ciągle przeglądam goworka z nadzieją, że coś się zmieni. Może w kwietniu jeszcze coś się pojawi, najchętniej wziąłbym udział w rekrutacji na technika otoplastycznego.
zdjecie uzytkownika
carlos - 2016-05-07 21:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na asystenta protetyka słuchu, wiecie? Dobrze, że są odpowiednie szkolenia i • możliwość dofinansowania do nauki w studium protetyki słuchu. Szkoda, że nie określili wysokości zarobków jakich można teraz się spodziewać.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kind Aparaty Słuchowe!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kind Aparaty Słuchowe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert