brak logo

Stator Piotr Wojtasik

Rybnik

Opinie o Stator Piotr Wojtasik

redzi021 2015-10-31 23:03:14
Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja. Doskonały kontakt. 100% zadowolenia. Szczerze polecam wszystkim tego allegrowicza!
zworka5 2015-11-01 11:50:11
wszystko w porządku towar zgodny z opisem szybka dostawa miły kontakt prawdziwa przyjemność kupowania u takiego sprzedającego gorąco polecam!
redzi021 2015-11-01 11:52:30
Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja. Doskonały kontakt. 100% zadowolenia. Szczerze polecam wszystkim tego allegrowicza!
ilus777 2015-11-02 13:44:04
Same plusy. Uczciwy i odpowiedzialny partner. Sprawna i szybka realizacja. Towar jest dobrej jakości produktem. Nic dodać, nic ująć.
Lukas867 2015-11-03 09:50:33
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam sprzedającego mimo zwrotu. który przebiegł pomyslnie.
pacomak 2015-11-04 15:38:48
Bardzo dobra jakość przy rozsądnej cenie ! - Działa wyśmienicie... Szybka dostawa, dobry kontakt ---- POLECAM !!!
32GB Odtwarzacz mp3 mp4 dyktafon radio głośnik M45
Client:40486425 2015-11-04 15:45:48
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Błyskawiczna przesyłka. Wielki pozytyw, polecam.
Power Bank 30000 akumulator ładowarka bateria Z65
melezja 2015-11-07 20:33:45
Bardzo szybka wysyłka, nawigacja jest w porządku, sprawdza się w busie. Polecam !
cRoWn_wrcx 2015-11-07 21:13:13
Bardzo szybka wysyłka, nawigacja jest w porządku, sprawdza się w busie. Polecam !
foka80 (Kupujący) 2015-11-10 11:33:40
KAMERA WIFI APARAT CZUJNIK DYMU S106
Transakcja przebiegła pomyślnie. W 100% ZASŁUŻONY POZYTYW!!! TOWAR ZGODNY Z OPISEM, BARDZO SZYBKA WYSYŁKA! Dziękuję bardzo i polecam innym!
gabi41 2015-11-10 14:05:18
Etui obrotowe Samsung Galaxy Tab2
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam uczciwego sprzedawcę.
krzysztof_c_2000 2015-11-11 20:06:56
Transakcja załatwiona bardzo sprawnie, szybko i profesjonalnie. Polecam
MICKENS 2015-11-12 20:57:08
ZESTAW AKCESORIÓW GO PRO HERO 4
POWER BANK 2600 mAh bateria zapasowa ładowarka
Bardzo sympatycznie i profesjonalnie przeprowadzona transakcja. Świetny i miły kontakt, konkretny i rzetelny Allegrowicz.
FAZI49 2015-11-12 22:39:08
Wszystko w najlepszym porządku - szybka wysyłka, wzorowy kontakt. >>>>PoLeCaM !!!<<<<
POWER BANK 12000 mAh ŁADOWARKA SLIM powerbank Z96
Kosmetyczka 2015-11-13 15:27:53
Słuchawki douszne JBM MJ720 telefon mp3 mp4
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo fajne słuchawki!
loczek_16-17 2015-11-14 20:35:24
Polecam tego sprzedawcę, bardzo szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, wielki pozytyw, pozdrawiam:)
KoralMixx 2015-11-17 21:48:01
Wszystko zgodne z opisem;) termin dostawy równiez szybki. Pozdrawiam
POWER BANK 6000 mAh bateria zapasowa ładowarka Z78
any145 2015-11-18 09:56:45
Mimo zwrotu bardzo szybki zwrot pieniędzy,uczciwy sprzedajacy, mily kontakt:)
martus1975 2015-11-20 19:40:24
super kontakt,szybka realizacja zamówienia,GORĄCO POLECAM :)
irekK36 2015-11-20 19:43:43
Bardzo szybka wysyłka,towar zgodny z opisem bardzo polecam
WZMACNIACZ SYGNAŁU YAGI 350m2 ANTENY
Profesjonalny wzmacniacz -repeater GSM LCD
- kompletny zestaw

w zestawie antena zewnętrzna YAGI z kablem o długości ok. 10 m metrów
oraz antena - wewnętrzna .

Wzmacniacz GSM podwyższa poziom sygnału rozchodzącego się wewnątrz budynku, redukując problem zerwanych połączeń i zanikania sygnału.

Masz słaby zasięg "komórki" w swojej firmie lub domu? Musisz wychodzić na zewnątrz, aby porozmawiać?
Skorzystaj z repetatera GSM zaprojektowanego w celu wzmocnienia sygnału docierającego do telefonów
komórkowych wewnątrz budynków.

Zastosowanie :

-miejsce położone daleko od nadajnika
-budynek z grubymi murami,
-piwnica użytkowa (kawiarnie)
-pomieszczenia z nowoczesnymi oknami których szyby kryte są związkami metalicznymi.
agaf136 2015-11-23 10:59:49
Bardzo solidny i kompetentny sprzedawca. Transakcja przebiegła pomyślnie
Profesjonalny wzmacniacz -repeater GSM LCD
- kompletny zestaw

w zestawie antena zewnętrzna YAGI z kablem o długości ok. 10 m metrów
oraz antena - wewnętrzna.

Wzmacniacz GSM podwyższa poziom sygnału rozchodzącego się wewnątrz budynku, redukując problem zerwanych połączeń i zanikania sygnału.

Masz słaby zasięg "komórki" w swojej firmie lub domu? Musisz wychodzić na zewnątrz, aby porozmawiać?
Skorzystaj z repetatera GSM zaprojektowanego w celu wzmocnienia sygnału docierającego do telefonów
komórkowych wewnątrz budynków.
DOSTAWA W 24 GODZINY


Zamówienia złożone

do godz.13.00 przesyłką kurierską za pobraniem lub opłacone przez PAY-u wysyłamy tego samego dnia . Przesyłka dociera do odbiorcy następnego dnia roboczego .
14 DNIOWA GWARANCJA SATYSFAKCJI


Każdy kupujący ma prawo do odstąpienia od umowy kupna sprzedaży zawartej na odległość bez podawania przyczyny w terminie 14 dni od odebrania przesyłki .
and403 2015-11-23 11:02:10
Błyskawiczna dostawa,super cena i bardzo dobra jakość
tomasinski 2015-11-25 18:15:13
Zakup zgodny z opisem,wszystko super.Polecam sprzedawcę i pozdrawiam.
MOCNA I SZYBKA ŁADOWARKA SIECOWA
2A / 2xUSB
►podwójny port USB
►potężna moc ładowania 2A
►zabezpieczenie przed przeładowaniem
Nowoczesne urządzenia mobilne w dzisiejszych czasach posiadają już nowoczesne
mikroprocesorowe baterie. Bardzo niewskazane jest więc używanie jednej
taniej ładowarki dla różnych urządzeń.
burza_22 2015-11-26 20:51:39
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar dobrej jakości, działa bezproblemowo. Super kontakt z sprzedającym. Polecam gorąco
PowerBank - ładowarka przenośna - pojemność 30 000 mAh
w zestawie kabel USB i 4 końcówki do podłączenia różnych modeli telefonów
2 x porty USB OUT

pozwalają na ładowanie dwóch urządzeń równocześnie .
tabocik 2015-12-02 16:30:16
Dziekuje za przesylke ! Jeszcze sprawdze ale komentarz POZYTYWNY Transakcja SZYBKA UCZCIWA I KONKRETNA Polecam tan kontakt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uniwersalny RYSIK pojemnościowy tablet nawigacja telefon PDA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jarus1976 2015-12-08 05:17:33
Jarus1976
Wielki szacun dla tego kontraheta Blyskawiczna wysylka super kontakt towar zgodny z opisem.POLECAM POLECAM POLECAM
8GB Konsola mp5 mp4 4500 gier kamera DVIX M53
Odtwarzacz muzyczny mp5 mp4 mp3 z głośnikami zewnętrznymi
RADIO , DYKTAFON , E-BOOK .
wbudowana pamięć wewnętrzna 8 GB
w zestawie 4500 gier NES
menu w język polskim
Jedno urządzenie - wiele możliwości
M_jak_Artur 2016-01-19 11:03:17
Transakcja przebiegła pomyślnie.Wróżka działa- lata i gra. Wielka frajda dla małej dziewczynki. Polecam.
rybcia_lida 2016-01-24 20:18:23
BARDZO GORĄCO POLECAM Użytkownika! Bardzo szybko i bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja! PROFESJONALNY SPRZEDAWCA! zasłużony POZYTYW !!!
elofan 2016-02-01 12:56:07
Po raz kolejny miło mi jest wystawić opinię pozytywną co oznacza że transakcja została przeprowadzona w sposób profesjonalny i bez żadnych komplikacji. Polecam każdemu !!!
ziutka34 2016-02-01 21:19:49
Serdecznie dziękuję za wzorową transakcję. Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar pierwsza klasa, przesyłka dostarczona po prostu ekspresowo. Bardzo miły kontakt. POLECAM WSZYSTKIM BARDZO GORĄCO. Dziękuję i pozdrawiam.

Doskonała jakość odtwarzania

głośne czyste brzmienie .

Ten elegancko i solidnie wykonany odtwarzacz mp4
emituje imponująco
i zaskakująco dobrze brzmiący dźwięk .
ewastepniak 2016-02-01 21:25:19
Profesjonalna transakcja, błyskawiczna, super zabezpieczona przesyłka, towar zgodny z opisem, bez wad, bardzo dziękuję i polecam Sprzedającego :)

ORGANIZER DO TOREBKI

absolutny MUST HAVE sezonu
niezastąpiony w każdej torebce


Praktyczny organizer dzięki któremu w Twojej torebce zapanuje ład i porządek.
Posiada 13 przegródek w tym dwie zamykane na suwak.

Uporządkować w nim można wiele rzeczy takich jak:

dokumenty,
klucze,
kosmetyki,
portfel,
chusteczki,
słuchawki do Mp3 itp.
Dzięki temu koniec z bałaganem i szukaniem potrzebnej rzeczy. Dwie praktyczne rączki pozwalają
na wygodne przełożenie go z jednej torebki do drugiej.
funia91 2016-02-02 11:10:31
Mega szybka wysyłka. Towar 100% zgodny z opisem. Paczka dobrze zapakowana. Jeszcze nie raz zrobię zakupy u tego sprzedawcy
nikag35 2016-02-02 11:46:12
Transakcja przebiegła pomyślnie :) Zgodność przedmiotu z opisem w 100%, kontakt ze sprzedawcą świetny. Czas realizacji zamówienia bardzo szybki! Polecam Wszystkim
PolishFish 2016-02-04 15:06:47
Komentarz jak najbardziej pozytywny, z małym przymknięciem oka, ale nie szkodzi :) Polecam tego sprzedawce "obiema ręcami" !! :)
pitongusiek 2016-02-08 11:41:54
Wszystko jak najbardziej POZYTYWNIE!!! SUPER EXPRESOWA wysyłka, pełny profesjonalizm obsługi !!! Z największą przyjemnością POLECAM tego sprzedawcę
Pr0_PL 2016-03-11 09:22:17
Dziekuje za udane transakcje, szczegolnie za ostatnia bardzo szybka dostawe listem priorytetowym mimo tego ze wybralem przesylke ekonomiczna. Jestem bardzo wdzieczny, odwdzieczam sie pozytywna opinia oraz kolejnymi zakupami w przyszlosci. Pozdrawiam Przemek Pr0_PL
szopen3999 2016-04-19 22:40:46
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem bardzo zadowolony, Polecam !!!
Zibi0999 2016-05-28 20:50:40
100% -towy POZYTYW !!! Bardzo dobry, szybki i miły kontakt. Bezproblemowa transakcja. POLECAM Wszystkim. Pozdrawiam i dziękuję za transakcję. Zibi0999

pawel_b9 2016-06-20 09:27:41
Transakcja przebiegła pomyślnie. Kupiłem 8GB Odtwarzacz mp3-mp4 dyktafon radio głośnik M60 Szybka wysyłka, towar bez zarzutu, zgodny z opisem aukcji. Polecam.
marek pruszkowski 2016-07-14 21:42:32
A jaka mam wydac opinie jak po 2 miesiacach dopiero otrzymalem telefon z reklamacji i nadal niedziala W ktorym miejscu ta firma jest uczciwa?
2
tyska25111988 2016-07-15 11:51:46
Polecam każdemu ta firmę,bardzo fajny sprzęt i bardzo szybka dostawa. Wszystko w jak najlepszym porządeczku.
place_w_terminie 2016-10-07 14:34:28
Wszystko co najlepsze, esencja solidności i Wzorowe partnerstwo !!! Osoba solidna, rzetelna i uczciwa. Bardzo profesjonalne podejście do transakcji oraz komunikatywność najwyższego formatu. Polecam!!!
Dobre produkty mają 8GB Nawigacja GPS MEDIATEC 7''.
https://www.elektrostator.pl/
interaktywny 2016-10-08 21:07:55
Stator jako firma sprzedająca w internecie współpracuje z grafikami. Mają dobrze wyposażone zaplecze do zdjęć 3D i filmów video. Współpracują na zlecenie na wykonanie prac. Jeśli jest ktoś zainteresowany to polecam, podbijajcie, szczególnie jako zajęcie dodatkowe, bo można wykonywać zdalnie lub w domu. Zlecają też tworzenie opisów produktów. Dane i adres kontaktowy na https://www.elektrostator.pl/ofirmie lub też http://stator.rybnik.pl/ Współpracowałem prawie 2 lata więc polecam.
interaktywny 2016-10-12 12:47:43
Lepiej jako dodatkowa praca ale w sprawdzonej firmie. Można sprawdzić Stator ma certyfikat Rzetelna, firma, są członkiem Izby Rzemieślniczej, działają już 20 lat wszystko https://www.elektrostator.pl/ofirmie. Ja Polecam
sabaesa 2016-10-12 12:54:21
Ja tez jestem zadowolony ze sklepu elektrostator.pl
Wszystko na najwyższym poziomie. Małe nieporozumienie Z MOJEJ STRONY. Bardzo szybki kontakt oraz wysyłka. Kupowaliśmy ZESTAW AKCESORIÓW MONTAŻOWYCH DO
GO-PRO HERO 4 , 3+ , 2 , 3 Wszystko ok.
guma25 2016-10-14 17:57:57
SUPER SPRZEDAWCA!!! Duży pozytyw. Przesympatyczna obsługa, doskonały kontakt, towar zgodny z opisem i BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA. Gorąco polecam . Życzę wszystkim tak przemiłego kontrahenta.
https://www.elektrostator.pl/etui-power-bank-iphone-5-5s-2200-mah-bateria-z92.html
Etui Power bank do iPhone 5 / 5S 2200 mAh

ETUI Z WBUDOWANĄ BATERIĄ

DEDYKOWANE DO TELEFONÓW iPhone 5 / 5S oryginalnie zapakowane w pudełku
kingson 2016-10-16 12:37:04
@bjnl pytasz bo jest aktualnie taka opcja zatrudnienia? Przyznam, że ja teraz nie znalazłem żadnych ofert pracy, wiec nie wiem czy trwa teraz rekrutacja?
Angela 2016-11-08 11:27:32
Ja ze swojej strony mogę polecić i interesy i pracę w tej firmie. Prawie 20 lat działają , zresztą można zerknąć:
https://www.elektrostator.pl/ofirmie
fiodorus 2016-11-15 15:55:29
Zakupiona antenka naprawdę działa. Standardowa działała kiepsko (ciągle przełączała między sieciami - taka okolica). Po zmianie nareszcie nie mam problemu z zasięgiem (wystarczy ustawić na nadajnik i trzyma stale zasięg). Naprawdę polecam.
https://www.elektrostator.pl/antena-kierunkowa-yagi-do-zmacniaczy-t167.html
roki2 2016-11-16 17:05:47
wszyscy chwalą ale tak do końca to tak nie jest złe albo nie do konca prawdziewe informacie
Zostaw swoją opinię o Stator Piotr Wojtasik - Rybnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stator Piotr Wojtasik