brak logo

Stator Piotr Wojtasik

Rybnik

Opinie o Stator Piotr Wojtasik

KoralMixx 2015-11-17 21:48
Wszystko zgodne z opisem;) termin dostawy równiez szybki. Pozdrawiam
POWER BANK 6000 mAh bateria zapasowa ładowarka Z78
any145 2015-11-18 09:56
Mimo zwrotu bardzo szybki zwrot pieniędzy,uczciwy sprzedajacy, mily kontakt:)
martus1975 2015-11-20 19:40
super kontakt,szybka realizacja zamówienia,GORĄCO POLECAM :)
irekK36 2015-11-20 19:43
Bardzo szybka wysyłka,towar zgodny z opisem bardzo polecam
WZMACNIACZ SYGNAŁU YAGI 350m2 ANTENY
Profesjonalny wzmacniacz -repeater GSM LCD
- kompletny zestaw

w zestawie antena zewnętrzna YAGI z kablem o długości ok. 10 m metrów
oraz antena - wewnętrzna .

Wzmacniacz GSM podwyższa poziom sygnału rozchodzącego się wewnątrz budynku, redukując problem zerwanych połączeń i zanikania sygnału.

Masz słaby zasięg "komórki" w swojej firmie lub domu? Musisz wychodzić na zewnątrz, aby porozmawiać?
Skorzystaj z repetatera GSM zaprojektowanego w celu wzmocnienia sygnału docierającego do telefonów
komórkowych wewnątrz budynków.

Zastosowanie :

-miejsce położone daleko od nadajnika
-budynek z grubymi murami,
-piwnica użytkowa (kawiarnie)
-pomieszczenia z nowoczesnymi oknami których szyby kryte są związkami metalicznymi.
agaf136 2015-11-23 10:59
Bardzo solidny i kompetentny sprzedawca. Transakcja przebiegła pomyślnie
Profesjonalny wzmacniacz -repeater GSM LCD
- kompletny zestaw

w zestawie antena zewnętrzna YAGI z kablem o długości ok. 10 m metrów
oraz antena - wewnętrzna.

Wzmacniacz GSM podwyższa poziom sygnału rozchodzącego się wewnątrz budynku, redukując problem zerwanych połączeń i zanikania sygnału.

Masz słaby zasięg "komórki" w swojej firmie lub domu? Musisz wychodzić na zewnątrz, aby porozmawiać?
Skorzystaj z repetatera GSM zaprojektowanego w celu wzmocnienia sygnału docierającego do telefonów
komórkowych wewnątrz budynków.
DOSTAWA W 24 GODZINY


Zamówienia złożone

do godz.13.00 przesyłką kurierską za pobraniem lub opłacone przez PAY-u wysyłamy tego samego dnia . Przesyłka dociera do odbiorcy następnego dnia roboczego .
14 DNIOWA GWARANCJA SATYSFAKCJI


Każdy kupujący ma prawo do odstąpienia od umowy kupna sprzedaży zawartej na odległość bez podawania przyczyny w terminie 14 dni od odebrania przesyłki .
and403 2015-11-23 11:02
Błyskawiczna dostawa,super cena i bardzo dobra jakość
tomasinski 2015-11-25 18:15
Zakup zgodny z opisem,wszystko super.Polecam sprzedawcę i pozdrawiam.
MOCNA I SZYBKA ŁADOWARKA SIECOWA
2A / 2xUSB
►podwójny port USB
►potężna moc ładowania 2A
►zabezpieczenie przed przeładowaniem
Nowoczesne urządzenia mobilne w dzisiejszych czasach posiadają już nowoczesne
mikroprocesorowe baterie. Bardzo niewskazane jest więc używanie jednej
taniej ładowarki dla różnych urządzeń.
burza_22 2015-11-26 20:51
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar dobrej jakości, działa bezproblemowo. Super kontakt z sprzedającym. Polecam gorąco
PowerBank - ładowarka przenośna - pojemność 30 000 mAh
w zestawie kabel USB i 4 końcówki do podłączenia różnych modeli telefonów
2 x porty USB OUT

pozwalają na ładowanie dwóch urządzeń równocześnie .
tabocik 2015-12-02 16:30
Dziekuje za przesylke ! Jeszcze sprawdze ale komentarz POZYTYWNY Transakcja SZYBKA UCZCIWA I KONKRETNA Polecam tan kontakt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uniwersalny RYSIK pojemnościowy tablet nawigacja telefon PDA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jarus1976 2015-12-08 05:17
Jarus1976
Wielki szacun dla tego kontraheta Blyskawiczna wysylka super kontakt towar zgodny z opisem.POLECAM POLECAM POLECAM
8GB Konsola mp5 mp4 4500 gier kamera DVIX M53
Odtwarzacz muzyczny mp5 mp4 mp3 z głośnikami zewnętrznymi
RADIO , DYKTAFON , E-BOOK .
wbudowana pamięć wewnętrzna 8 GB
w zestawie 4500 gier NES
menu w język polskim
Jedno urządzenie - wiele możliwości
M_jak_Artur 2016-01-19 11:03
Transakcja przebiegła pomyślnie.Wróżka działa- lata i gra. Wielka frajda dla małej dziewczynki. Polecam.
rybcia_lida 2016-01-24 20:18
BARDZO GORĄCO POLECAM Użytkownika! Bardzo szybko i bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja! PROFESJONALNY SPRZEDAWCA! zasłużony POZYTYW !!!
elofan 2016-02-01 12:56
Po raz kolejny miło mi jest wystawić opinię pozytywną co oznacza że transakcja została przeprowadzona w sposób profesjonalny i bez żadnych komplikacji. Polecam każdemu !!!
ziutka34 2016-02-01 21:19
Serdecznie dziękuję za wzorową transakcję. Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar pierwsza klasa, przesyłka dostarczona po prostu ekspresowo. Bardzo miły kontakt. POLECAM WSZYSTKIM BARDZO GORĄCO. Dziękuję i pozdrawiam.

Doskonała jakość odtwarzania

głośne czyste brzmienie .

Ten elegancko i solidnie wykonany odtwarzacz mp4
emituje imponująco
i zaskakująco dobrze brzmiący dźwięk .
ewastepniak 2016-02-01 21:25
Profesjonalna transakcja, błyskawiczna, super zabezpieczona przesyłka, towar zgodny z opisem, bez wad, bardzo dziękuję i polecam Sprzedającego :)

ORGANIZER DO TOREBKI

absolutny MUST HAVE sezonu
niezastąpiony w każdej torebce


Praktyczny organizer dzięki któremu w Twojej torebce zapanuje ład i porządek.
Posiada 13 przegródek w tym dwie zamykane na suwak.

Uporządkować w nim można wiele rzeczy takich jak:

dokumenty,
klucze,
kosmetyki,
portfel,
chusteczki,
słuchawki do Mp3 itp.
Dzięki temu koniec z bałaganem i szukaniem potrzebnej rzeczy. Dwie praktyczne rączki pozwalają
na wygodne przełożenie go z jednej torebki do drugiej.
1
funia91 2016-02-02 11:10
Mega szybka wysyłka. Towar 100% zgodny z opisem. Paczka dobrze zapakowana. Jeszcze nie raz zrobię zakupy u tego sprzedawcy
nikag35 2016-02-02 11:46
Transakcja przebiegła pomyślnie :) Zgodność przedmiotu z opisem w 100%, kontakt ze sprzedawcą świetny. Czas realizacji zamówienia bardzo szybki! Polecam Wszystkim
PolishFish 2016-02-04 15:06
Komentarz jak najbardziej pozytywny, z małym przymknięciem oka, ale nie szkodzi :) Polecam tego sprzedawce "obiema ręcami" !! :)
pitongusiek 2016-02-08 11:41
Wszystko jak najbardziej POZYTYWNIE!!! SUPER EXPRESOWA wysyłka, pełny profesjonalizm obsługi !!! Z największą przyjemnością POLECAM tego sprzedawcę
Pr0_PL 2016-03-11 09:22
Dziekuje za udane transakcje, szczegolnie za ostatnia bardzo szybka dostawe listem priorytetowym mimo tego ze wybralem przesylke ekonomiczna. Jestem bardzo wdzieczny, odwdzieczam sie pozytywna opinia oraz kolejnymi zakupami w przyszlosci. Pozdrawiam Przemek Pr0_PL
szopen3999 2016-04-19 22:40
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem bardzo zadowolony, Polecam !!!
Zibi0999 2016-05-28 20:50
100% -towy POZYTYW !!! Bardzo dobry, szybki i miły kontakt. Bezproblemowa transakcja. POLECAM Wszystkim. Pozdrawiam i dziękuję za transakcję. Zibi0999

pawel_b9 2016-06-20 09:27
Transakcja przebiegła pomyślnie. Kupiłem 8GB Odtwarzacz mp3-mp4 dyktafon radio głośnik M60 Szybka wysyłka, towar bez zarzutu, zgodny z opisem aukcji. Polecam.
marek pruszkowski 2016-07-14 21:42
A jaka mam wydac opinie jak po 2 miesiacach dopiero otrzymalem telefon z reklamacji i nadal niedziala W ktorym miejscu ta firma jest uczciwa?
4
tyska25111988 2016-07-15 11:51
Polecam każdemu ta firmę,bardzo fajny sprzęt i bardzo szybka dostawa. Wszystko w jak najlepszym porządeczku.
place_w_terminie 2016-10-07 14:34
Wszystko co najlepsze, esencja solidności i Wzorowe partnerstwo !!! Osoba solidna, rzetelna i uczciwa. Bardzo profesjonalne podejście do transakcji oraz komunikatywność najwyższego formatu. Polecam!!!
Dobre produkty mają 8GB Nawigacja GPS MEDIATEC 7''.
https://www.elektrostator.pl/
interaktywny 2016-10-08 21:07
Stator jako firma sprzedająca w internecie współpracuje z grafikami. Mają dobrze wyposażone zaplecze do zdjęć 3D i filmów video. Współpracują na zlecenie na wykonanie prac. Jeśli jest ktoś zainteresowany to polecam, podbijajcie, szczególnie jako zajęcie dodatkowe, bo można wykonywać zdalnie lub w domu. Zlecają też tworzenie opisów produktów. Dane i adres kontaktowy na https://www.elektrostator.pl/ofirmie lub też http://stator.rybnik.pl/ Współpracowałem prawie 2 lata więc polecam.
interaktywny 2016-10-12 12:47
Lepiej jako dodatkowa praca ale w sprawdzonej firmie. Można sprawdzić Stator ma certyfikat Rzetelna, firma, są członkiem Izby Rzemieślniczej, działają już 20 lat wszystko https://www.elektrostator.pl/ofirmie. Ja Polecam
sabaesa 2016-10-12 12:54
Ja tez jestem zadowolony ze sklepu elektrostator.pl
Wszystko na najwyższym poziomie. Małe nieporozumienie Z MOJEJ STRONY. Bardzo szybki kontakt oraz wysyłka. Kupowaliśmy ZESTAW AKCESORIÓW MONTAŻOWYCH DO
GO-PRO HERO 4 , 3+ , 2 , 3 Wszystko ok.
1
guma25 2016-10-14 17:57
SUPER SPRZEDAWCA!!! Duży pozytyw. Przesympatyczna obsługa, doskonały kontakt, towar zgodny z opisem i BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA. Gorąco polecam . Życzę wszystkim tak przemiłego kontrahenta.
https://www.elektrostator.pl/etui-power-bank-iphone-5-5s-2200-mah-bateria-z92.html
Etui Power bank do iPhone 5 / 5S 2200 mAh

ETUI Z WBUDOWANĄ BATERIĄ

DEDYKOWANE DO TELEFONÓW iPhone 5 / 5S oryginalnie zapakowane w pudełku
kingson 2016-10-16 12:37
@bjnl pytasz bo jest aktualnie taka opcja zatrudnienia? Przyznam, że ja teraz nie znalazłem żadnych ofert pracy, wiec nie wiem czy trwa teraz rekrutacja?
Angela 2016-11-08 11:27
Ja ze swojej strony mogę polecić i interesy i pracę w tej firmie. Prawie 20 lat działają , zresztą można zerknąć:
https://www.elektrostator.pl/ofirmie
fiodorus 2016-11-15 15:55
Zakupiona antenka naprawdę działa. Standardowa działała kiepsko (ciągle przełączała między sieciami - taka okolica). Po zmianie nareszcie nie mam problemu z zasięgiem (wystarczy ustawić na nadajnik i trzyma stale zasięg). Naprawdę polecam.
https://www.elektrostator.pl/antena-kierunkowa-yagi-do-zmacniaczy-t167.html
roki2 2016-11-16 17:05
wszyscy chwalą ale tak do końca to tak nie jest złe albo nie do konca prawdziewe informacie
1
lakimen 2016-12-15 18:11
OSTRZEGAM !!! OSZUKUJĄ LUDZI AUKCJE SĄ PRZEKŁAMANE TOWAR BARDZO KIEPSKIEJ JAKOŚCI ZWRÓCIŁEM TOWAR (KAMERĘ CYFROWĄ) NIE OTRZYMAŁEM ZWROTU PIENIĘDZY SPRAWA SKOŃCZY SIĘ W SĄDZIE !!!
2
Angelika 2016-12-15 20:14
O tylko wywołać wilka z lasu i flustraci też się pojawiają
Beata 2016-12-20 19:15
Ja kupiłam coś w tej firmie i jestem zadowolona nawet przed świętami dostałam w jeden dzień przesyłkę. Naprawdę szybkość, dobra jakość i dobra cena.
(usunięte przez administratora)
Grzesiek 2016-12-29 12:52
Najlepszy sklep z gadżetami i elektroniką - przesyłki zawsze na czas, stale powiększany asortyment i miła obsługa. Moja ocena 6+
Anka0192 2017-01-15 17:03
Świetna firma, jak dla mnie. Solidnie wykonują swoją prace!!!
karollo125 2017-01-15 17:14
Dobry sklep, kupuje tam często, także jak najbardziej sobie chwalę! wszystko załatwiają bezproblemowo.
paul20_8 2017-01-15 17:16
Każda transakcja wykonywana przez firme błyskwicznie, tak jak opisują 24h i kurier czeka przed drzwiami;)) polecam!!!!!!!
igor-stefaniuk 2017-01-15 17:20
Zamówiłem nawigacje i jestem bardzo zadowolony. Mapy są aktualne a sam sprzęt nie sprawia żadnych problemów! Miły kontakt z pracownikami firmy. POLECAM!
Nawi TREC 2017-02-07 13:41
Zostałem naciągnięty na koszty wysyłki najpierw córunia mówi żeby wysłać a później odmawiają zwrotu za wysyłką do serwisu oszustwo i naciąganie a sprzęt i tak nie został naprawiany OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i NACIĄGACZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
Stator 2017-02-07 17:45
Niestety ale autoryzowany serwis nie uznał reklamacji, przesłane urządzenie było sprawne i zwrot 12 zł nie przysługiwał klientowi, ale żeby z tego powodu tak obrażać.
Nefreteteoh 2017-02-07 17:48
Mogę z czystym sumieniem polecić Użytkownika. Szybka transakcja, wszystko zgodnie z opisem.
( usunięte przez administratora )
Weronika 2017-04-06 11:21
A jak oceniacie Stator Piotr Wojtasik jako pracodawcę?
Krzysztof 2017-04-12 15:44
Dokonałem zakupu z polecenia kolegi i nie żałuję ! Sprzedawca rzetelny, komunikatywny i przede wszystkim ma to czego szukałem w wybornej jakości ! Telefonicznie udzielono mi pomocy technicznej po zakupie i wszystko jest OK. Polecam z czystym sumieniem.
1
Tomek 2017-04-13 23:38
szybka wysyłka sprzet zgodny,elegancko.
internetowy klient 2017-04-25 09:40
szybko, sprawnie, zgodnie z opisem, kontakt z sprzedawcą na wysokim poziomie, a co najważniejsze sprzęt działa zgodnie z oczekiwaniami.
Grzegorz 2017-05-25 09:25
Firma godna polecenia, kupowałem u nich prezenty na komunię- dwa drony i sprawują się ekstra- sama transakcja odbyła się szybko i sprawnie. Już planuję kolejne zakupy - tym razem dla siebie :)
Zostaw swoją opinię o Stator Piotr Wojtasik - Rybnik
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stator Piotr Wojtasik