brak logo

Stator Piotr Wojtasik

Rybnik

Opinie o Stator Piotr Wojtasik

Jarus1976 2015-12-08 05:17
Jarus1976
Wielki szacun dla tego kontraheta Blyskawiczna wysylka super kontakt towar zgodny z opisem.POLECAM POLECAM POLECAM
8GB Konsola mp5 mp4 4500 gier kamera DVIX M53
Odtwarzacz muzyczny mp5 mp4 mp3 z głośnikami zewnętrznymi
RADIO , DYKTAFON , E-BOOK .
wbudowana pamięć wewnętrzna 8 GB
w zestawie 4500 gier NES
menu w język polskim
Jedno urządzenie - wiele możliwości
M_jak_Artur 2016-01-19 11:03
Transakcja przebiegła pomyślnie.Wróżka działa- lata i gra. Wielka frajda dla małej dziewczynki. Polecam.
rybcia_lida 2016-01-24 20:18
BARDZO GORĄCO POLECAM Użytkownika! Bardzo szybko i bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja! PROFESJONALNY SPRZEDAWCA! zasłużony POZYTYW !!!
elofan 2016-02-01 12:56
Po raz kolejny miło mi jest wystawić opinię pozytywną co oznacza że transakcja została przeprowadzona w sposób profesjonalny i bez żadnych komplikacji. Polecam każdemu !!!
ziutka34 2016-02-01 21:19
Serdecznie dziękuję za wzorową transakcję. Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar pierwsza klasa, przesyłka dostarczona po prostu ekspresowo. Bardzo miły kontakt. POLECAM WSZYSTKIM BARDZO GORĄCO. Dziękuję i pozdrawiam.

Doskonała jakość odtwarzania

głośne czyste brzmienie .

Ten elegancko i solidnie wykonany odtwarzacz mp4
emituje imponująco
i zaskakująco dobrze brzmiący dźwięk .
ewastepniak 2016-02-01 21:25
Profesjonalna transakcja, błyskawiczna, super zabezpieczona przesyłka, towar zgodny z opisem, bez wad, bardzo dziękuję i polecam Sprzedającego :)

ORGANIZER DO TOREBKI

absolutny MUST HAVE sezonu
niezastąpiony w każdej torebce


Praktyczny organizer dzięki któremu w Twojej torebce zapanuje ład i porządek.
Posiada 13 przegródek w tym dwie zamykane na suwak.

Uporządkować w nim można wiele rzeczy takich jak:

dokumenty,
klucze,
kosmetyki,
portfel,
chusteczki,
słuchawki do Mp3 itp.
Dzięki temu koniec z bałaganem i szukaniem potrzebnej rzeczy. Dwie praktyczne rączki pozwalają
na wygodne przełożenie go z jednej torebki do drugiej.
1
funia91 2016-02-02 11:10
Mega szybka wysyłka. Towar 100% zgodny z opisem. Paczka dobrze zapakowana. Jeszcze nie raz zrobię zakupy u tego sprzedawcy
nikag35 2016-02-02 11:46
Transakcja przebiegła pomyślnie :) Zgodność przedmiotu z opisem w 100%, kontakt ze sprzedawcą świetny. Czas realizacji zamówienia bardzo szybki! Polecam Wszystkim
PolishFish 2016-02-04 15:06
Komentarz jak najbardziej pozytywny, z małym przymknięciem oka, ale nie szkodzi :) Polecam tego sprzedawce "obiema ręcami" !! :)
pitongusiek 2016-02-08 11:41
Wszystko jak najbardziej POZYTYWNIE!!! SUPER EXPRESOWA wysyłka, pełny profesjonalizm obsługi !!! Z największą przyjemnością POLECAM tego sprzedawcę
Pr0_PL 2016-03-11 09:22
Dziekuje za udane transakcje, szczegolnie za ostatnia bardzo szybka dostawe listem priorytetowym mimo tego ze wybralem przesylke ekonomiczna. Jestem bardzo wdzieczny, odwdzieczam sie pozytywna opinia oraz kolejnymi zakupami w przyszlosci. Pozdrawiam Przemek Pr0_PL
szopen3999 2016-04-19 22:40
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem bardzo zadowolony, Polecam !!!
Zibi0999 2016-05-28 20:50
100% -towy POZYTYW !!! Bardzo dobry, szybki i miły kontakt. Bezproblemowa transakcja. POLECAM Wszystkim. Pozdrawiam i dziękuję za transakcję. Zibi0999

pawel_b9 2016-06-20 09:27
Transakcja przebiegła pomyślnie. Kupiłem 8GB Odtwarzacz mp3-mp4 dyktafon radio głośnik M60 Szybka wysyłka, towar bez zarzutu, zgodny z opisem aukcji. Polecam.
marek pruszkowski 2016-07-14 21:42
A jaka mam wydac opinie jak po 2 miesiacach dopiero otrzymalem telefon z reklamacji i nadal niedziala W ktorym miejscu ta firma jest uczciwa?
5
tyska25111988 2016-07-15 11:51
Polecam każdemu ta firmę,bardzo fajny sprzęt i bardzo szybka dostawa. Wszystko w jak najlepszym porządeczku.
place_w_terminie 2016-10-07 14:34
Wszystko co najlepsze, esencja solidności i Wzorowe partnerstwo !!! Osoba solidna, rzetelna i uczciwa. Bardzo profesjonalne podejście do transakcji oraz komunikatywność najwyższego formatu. Polecam!!!
Dobre produkty mają 8GB Nawigacja GPS MEDIATEC 7''.
https://www.elektrostator.pl/
interaktywny 2016-10-08 21:07
Stator jako firma sprzedająca w internecie współpracuje z grafikami. Mają dobrze wyposażone zaplecze do zdjęć 3D i filmów video. Współpracują na zlecenie na wykonanie prac. Jeśli jest ktoś zainteresowany to polecam, podbijajcie, szczególnie jako zajęcie dodatkowe, bo można wykonywać zdalnie lub w domu. Zlecają też tworzenie opisów produktów. Dane i adres kontaktowy na https://www.elektrostator.pl/ofirmie lub też http://stator.rybnik.pl/ Współpracowałem prawie 2 lata więc polecam.
interaktywny 2016-10-12 12:47
Lepiej jako dodatkowa praca ale w sprawdzonej firmie. Można sprawdzić Stator ma certyfikat Rzetelna, firma, są członkiem Izby Rzemieślniczej, działają już 20 lat wszystko https://www.elektrostator.pl/ofirmie. Ja Polecam
sabaesa 2016-10-12 12:54
Ja tez jestem zadowolony ze sklepu elektrostator.pl
Wszystko na najwyższym poziomie. Małe nieporozumienie Z MOJEJ STRONY. Bardzo szybki kontakt oraz wysyłka. Kupowaliśmy ZESTAW AKCESORIÓW MONTAŻOWYCH DO
GO-PRO HERO 4 , 3+ , 2 , 3 Wszystko ok.
1
guma25 2016-10-14 17:57
SUPER SPRZEDAWCA!!! Duży pozytyw. Przesympatyczna obsługa, doskonały kontakt, towar zgodny z opisem i BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA. Gorąco polecam . Życzę wszystkim tak przemiłego kontrahenta.
https://www.elektrostator.pl/etui-power-bank-iphone-5-5s-2200-mah-bateria-z92.html
Etui Power bank do iPhone 5 / 5S 2200 mAh

ETUI Z WBUDOWANĄ BATERIĄ

DEDYKOWANE DO TELEFONÓW iPhone 5 / 5S oryginalnie zapakowane w pudełku
kingson 2016-10-16 12:37
@bjnl pytasz bo jest aktualnie taka opcja zatrudnienia? Przyznam, że ja teraz nie znalazłem żadnych ofert pracy, wiec nie wiem czy trwa teraz rekrutacja?
Angela 2016-11-08 11:27
Ja ze swojej strony mogę polecić i interesy i pracę w tej firmie. Prawie 20 lat działają , zresztą można zerknąć:
https://www.elektrostator.pl/ofirmie
fiodorus 2016-11-15 15:55
Zakupiona antenka naprawdę działa. Standardowa działała kiepsko (ciągle przełączała między sieciami - taka okolica). Po zmianie nareszcie nie mam problemu z zasięgiem (wystarczy ustawić na nadajnik i trzyma stale zasięg). Naprawdę polecam.
https://www.elektrostator.pl/antena-kierunkowa-yagi-do-zmacniaczy-t167.html
roki2 2016-11-16 17:05
wszyscy chwalą ale tak do końca to tak nie jest złe albo nie do konca prawdziewe informacie
2
lakimen 2016-12-15 18:11
OSTRZEGAM !!! OSZUKUJĄ LUDZI AUKCJE SĄ PRZEKŁAMANE TOWAR BARDZO KIEPSKIEJ JAKOŚCI ZWRÓCIŁEM TOWAR (KAMERĘ CYFROWĄ) NIE OTRZYMAŁEM ZWROTU PIENIĘDZY SPRAWA SKOŃCZY SIĘ W SĄDZIE !!!
3
Angelika 2016-12-15 20:14
O tylko wywołać wilka z lasu i flustraci też się pojawiają
Beata 2016-12-20 19:15
Ja kupiłam coś w tej firmie i jestem zadowolona nawet przed świętami dostałam w jeden dzień przesyłkę. Naprawdę szybkość, dobra jakość i dobra cena.
(usunięte przez administratora)
Grzesiek 2016-12-29 12:52
Najlepszy sklep z gadżetami i elektroniką - przesyłki zawsze na czas, stale powiększany asortyment i miła obsługa. Moja ocena 6+
Anka0192 2017-01-15 17:03
Świetna firma, jak dla mnie. Solidnie wykonują swoją prace!!!
karollo125 2017-01-15 17:14
Dobry sklep, kupuje tam często, także jak najbardziej sobie chwalę! wszystko załatwiają bezproblemowo.
paul20_8 2017-01-15 17:16
Każda transakcja wykonywana przez firme błyskwicznie, tak jak opisują 24h i kurier czeka przed drzwiami;)) polecam!!!!!!!
igor-stefaniuk 2017-01-15 17:20
Zamówiłem nawigacje i jestem bardzo zadowolony. Mapy są aktualne a sam sprzęt nie sprawia żadnych problemów! Miły kontakt z pracownikami firmy. POLECAM!
Nawi TREC 2017-02-07 13:41
Zostałem naciągnięty na koszty wysyłki najpierw córunia mówi żeby wysłać a później odmawiają zwrotu za wysyłką do serwisu oszustwo i naciąganie a sprzęt i tak nie został naprawiany OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i NACIĄGACZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
Stator 2017-02-07 17:45
Niestety ale autoryzowany serwis nie uznał reklamacji, przesłane urządzenie było sprawne i zwrot 12 zł nie przysługiwał klientowi, ale żeby z tego powodu tak obrażać.
Nefreteteoh 2017-02-07 17:48
Mogę z czystym sumieniem polecić Użytkownika. Szybka transakcja, wszystko zgodnie z opisem.
( usunięte przez administratora )
Weronika 2017-04-06 11:21
A jak oceniacie Stator Piotr Wojtasik jako pracodawcę?
Krzysztof 2017-04-12 15:44
Dokonałem zakupu z polecenia kolegi i nie żałuję ! Sprzedawca rzetelny, komunikatywny i przede wszystkim ma to czego szukałem w wybornej jakości ! Telefonicznie udzielono mi pomocy technicznej po zakupie i wszystko jest OK. Polecam z czystym sumieniem.
2
Tomek 2017-04-13 23:38
szybka wysyłka sprzet zgodny,elegancko.
internetowy klient 2017-04-25 09:40
szybko, sprawnie, zgodnie z opisem, kontakt z sprzedawcą na wysokim poziomie, a co najważniejsze sprzęt działa zgodnie z oczekiwaniami.
Grzegorz 2017-05-25 09:25
Firma godna polecenia, kupowałem u nich prezenty na komunię- dwa drony i sprawują się ekstra- sama transakcja odbyła się szybko i sprawnie. Już planuję kolejne zakupy - tym razem dla siebie :)
Nie dajmy Sie oszustom 2017-05-28 23:08
Jeśli zostałeś oszukany przez sklep elektrostator Piotr Wojtasik pisz na maila stop.oszustom@poczta.fm mnóstwo ludzi zostało oszukanych
AN1996 2017-05-29 07:44
U mnie Wszystko sprawnie i bezproblemowo, polecam tą Firmę.
JB 007 2017-05-30 09:53
Zdecydowanie polecam firmę STATOR. Robię u tam zakupy już od ponad roku i jeszcze nic przykrego mnie nie spotkało. Zaopatruję się w urządzenie detektywistyczne i zawsze mogę liczyć na fachową poradę oraz dobre warunki zakupu dla stałych klientów !!!
1
Klient 2017-05-30 17:08
Zgadzam się z JB 007, jesteśmy stałym klientem sklepu i od zawsze zarówno towar jak i obsługa są na najwyższym poziomie !!!
1
Zodiak 2017-06-06 15:19
Polecam firmę stator, szczególnie punkt na Rymera, wszystko załatwiłem miło na miejscu! Pozdrowienia dla Pani z sekretariatu.
mgriJK 2017-06-09 11:03
Witam ponownie i dziękuję za rozmowę z miłą Panią , polecam
Stały Klienta 2017-06-19 15:50
@Zodiak
To prawda, firma ma nowy punkt na Rymera 8 w Rybniku i ciągle się rozwija - dużo nowości. Jak dla mnie super sprawa - moja firma też się rozwija dzięki nim.
Baczny obserwator 2017-06-24 15:41
Po przeczytaniu komentarzy, mam nieodparte wrażenie że większość (jeżeli nie wszystkie) pozytywne komentarze są wyssane z palca i napisane przez samą firmę Stator.

Zastanawiające jest to najpierw jest seria negatywnych komentarzy (1 i 2 strona), a następnie przepaść, zaczynają się same pozytywne komentarze. Dodatkowo te pozytywne komentarze zawierają reklamy kupiony produktów xD (przypadek?).
W mojej ocenie autorem większości pozytywnych komentarzy jest sama firma Stator ;)

Przykład:
" ewastepniak 2016-02-01 21:25
Profesjonalna transakcja, błyskawiczna, super zabezpieczona przesyłka, towar zgodny z opisem, bez wad, bardzo dziękuję i polecam Sprzedającego :)

ORGANIZER DO TOREBKI

absolutny MUST HAVE sezonu
niezastąpiony w każdej torebce


Praktyczny organizer dzięki któremu w Twojej torebce zapanuje ład i porządek.
Posiada 13 przegródek w tym dwie zamykane na suwak.

Uporządkować w nim można wiele rzeczy takich jak:

dokumenty,
klucze,
kosmetyki,
portfel,
chusteczki,
słuchawki do Mp3 itp.
Dzięki temu koniec z bałaganem i szukaniem potrzebnej rzeczy. Dwie praktyczne rączki pozwalają
na wygodne przełożenie go z jednej torebki do drugiej. "


Zastanawiałem się nad zakupem kilku rzeczy z ich strony, ale po przeczytaniu tych "komentarzy" już mi przeszło :)

Podsumowując odradzam zakupy, coś tu jest nie tak ;)
1
Gość 2017-07-20 18:42
Zakupilem zafoliowanego e papierosa kangertech z176 (nowego)... po otwarciu okazalo sie, ze urządzenie jest porysowane i uzywane... Subtank z wywinieta uszczelka.. TripDip polamany. Akumulator dostalem nie taki jak w opisie. Jednym slowem nie polecam. Ze zwrotem pieniedzy zeszlo sie tydzien... Zwrocili za urządzenie + pierwsza przesylke. Obiecali, ze odesla rowniez pieniadze za to, ze musialem nadac przesylke zwrotna. Oczywiście tego nie zrobili mimo zapewnień. Odradzam wszystkim zakupu zuzytych urzadzen zapakowanych w ala oryginalnie folijki. Nie polecam zakupow.
Zostaw swoją opinię o Stator Piotr Wojtasik - Rybnik
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stator Piotr Wojtasik