brak logo

Quad Project Robert Gzik

Dzwola

Opinie o Quad Project Robert Gzik

Pawcio 2012-02-16 13:18:34
Ej no [usunięte przez moderatora] pierwsza klasa, kupiłem u niego Quada oczywiscie chinczyka, Jak sie potem dowiedzialem na rynku tą lepsze i gorsze chinczyki, on specjalizuje sie tylko w tych gorszych. Quad porażka, wszystko sie sypało. Miałem gwarancje i co sie okazało ze nie spełniłem warunków gwarancji.
Powiem tak, przed zakupem miły kontakt, pogada, zażartuje udaje znawce sprzetu. po tygodniu jak reklamuje bubla to chamski, opryskliwy, mowi ze niewie o co chodzi, chcąc sie z nim spotkac ponownie, trudno dostępny, unikał ponownego spotkania ciągłe wykręty.
Ogólnie stanowczo odradzam.
Tomasz 2012-03-06 20:57:29
Ja, jak najbardziej polecam tego sprzedawcę, zna się na temacie,doradzi, dobrze podpowie przy wyborze. Chłopak ma naprawde pojęcie o towarze który sprzedaje.Fakt, zakupiłem quada, i jestem bardzo zadowolony. Zakupiłem quada Eagle 250-sprzet super. Co chodzi o gwarancję, to jak wszędzie -są wytyczne które trzeba dotrzymać i sprawa załatwiona. Regularnie serwisuję quada. Dobry kontakt z tym SERVISEM, wszystkie części dostępne ,,od ręki".Zdecydowanie polecam każdemu.
Tomasz 2012-03-06 21:04:18
Pawcio - 2012-02-16 13:18:34

Ej no oszust pierwsza klasa, kupiłem u niego Quada oczywiscie chinczyka, Jak sie potem dowiedzialem na rynku tą lepsze i gorsze chinczyki, on specjalizuje sie tylko w tych gorszych. Quad porażka, wszystko sie sypało. Miałem gwarancje i co sie okazało ze nie spełniłem warunków gwarancji.

Powiem tak, przed zakupem miły kontakt, pogada, zażartuje udaje znawce sprzetu. po tygodniu jak reklamuje bubla to chamski, opryskliwy, mowi ze niewie o co chodzi, chcąc sie z nim spotkac ponownie, trudno dostępny, unikał ponownego spotkania ciągłe wykręty.

Ogólnie stanowczo odradzam.
Kolego, jak po tygodniu mogłeś nie dotrzymać warunków gwarancji?
Jarek 2013-03-10 18:19:55
Widzę że opinia od Tomasz to odpowiedz wlasciciela firmy Quad Prject,
Jarek 2013-03-10 18:32:23
Tak w ogóle to pisze aby wszystkich uprzedzić przed [usunięte przez moderatora] firmie Quad Project który sprzedaje niby niemieckie agregaty i jak teraz widze myjki ciśnieniowe. Firma THUNDER nie istnieje!!!!!! sprawdzcie w ( google ) niema takiej firmy jest to po prostu zwykła chińska podróbka. Ja kupiłem taki sprzęt u tego oszusta oczywiście już niedziala. Rozumiem że prawie wszystko jest dziś chińskie ale na litość nie wmawiaj mi człowieku że agregat jest niemieckiej firmy. Zastanawiam sie nad wytyczeniem procesu sądowego ponieważ kupiłem agregat z aukcji gdzie było napisane, że to niemiecki sprzęt a dostałem zwykłą chińską podróbkę z naklejką THUNDER.
Miras 2013-03-25 20:21:03
A cos mnie podkusiało aby tu zajżec, dzięki bogu że mamy takie strony z których można sie dowiedzieć opini klientów. Od tygodnia przedlądam aukcje danej firmy i chciałem kupic agregat, Cena wydała mi się niska i kusząca a tu takie opinie!!! rzeczywiście sprawdziłem w google takich firm produkujących agregaty jak podaje dany sprzedawca NIEMA.
Poczytałem różne fora i juz wiem że lepiej kupić używaną HONDĘ, sprzęt nie do zdarcia a droższy kilka stówek.
Lifoe 2016-04-22 16:26:16
No jak nie ma rekrutacji to szansa na zatrudnienie jest niewielka @niga. No i wiem, że Quad Project zatrudnia doświadczonych ludzi, więc doświadczenie to podstawa u nich.
Zostaw swoją opinię o Quad Project Robert Gzik - Dzwola
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quad Project Robert Gzik