logo Datev Symfonia

Datev Symfonia

Warszawa

Opinie o Datev Symfonia

licha 2010-04-28 14:02:44
Właśnie się przyjąłem. Zobaczymy. Na co uważać?


iks 2010-06-28 10:00:31
Rozmowa kwalifikacyjna pokazała jacy ludzie "zarządzają" tą firmą. Zrezygnowałem z ubiegania się tam o pracę
.
szybki odeszły 2010-07-20 16:26:18
Prezes sprzedawał papier, a uczy handlowców sprzedawać programy. Jak twierdzi to to samo.
as 2010-07-29 16:19:06
tak, tylko teraz pytanie dlaczego w ciągu ok. pół roku odeszła praktycznie cała "starsza" ekipa. Ludzie, jeśli jest dobrze w firmie, po prostu tak nie odchodzą????
anonim 2010-07-29 16:43:10
A to już inna sprawa... Chciałem jedynie podkreślić, że odejścia były suwerennymi decyzjami osób odchodzących (najczęściej), a nie eliminacją. Każdy miał swoją motywację, ja się mogę wypowiadać jedynie za siebie, a akurat nie mam specjalnej ochoty tego robić ;).
kk 2010-07-30 07:23:27
Wspniały wątek :-) Wypowiedź rw jakże trafna. Każdy nowy człowiek wnosił do firmy wiele dobrego .... szkoda tylko, że odchodząc zostawiał po sobie wyłącznie bałagan :-) RW ...???? czy wsyłałeś już raport dzienny bo z CRM'a nie potrafię wydobyć informacji :-))

antoni 2010-08-06 14:51:20
do pracownika:

dlaczego firma jest na rynku? odpowiedz dobrze znasz! a jesli nie to zastanow sie kto w ta firme pompuje gigantyczne sumy euro i ty tez przejrzysz na oczy
anonim2 2010-08-13 16:15:42
"a ile umów dzisiaj podpisałeś...??" ;)))))
dodger 2010-08-19 10:30:15
Po czytanych postach i ich treści można wnioskować, że pracowali w Datev naprawdę błyskotliwi ludzie...(ostatni wpis "Smerf-a" rewela:-)) .Dlatego też z pewnością są one prawdziwe i wiarygodne. Dobrze, że są takie portale i jest możliwość poczytania o swoim potencjalnym pracodawcy z wiarygodnych szczerych źródeł, co pozwala unikać wpadek i niespodzianek. Brawo i dzięki.
Antonio 2010-09-08 16:00:27
a co tu taka cisza? jak tam w Datev S.?
dżony 2010-09-08 16:41:38
Potwierdzam - po rozmowie rekrutacyjnej z prezesem można wywnioskować, że to bardzo sztuczny i fałszywy człowiek, nie wzbudzający zaufania, nie mający nic konkretnego i merytorycznego do powiedzenia. Pierwszy kontakt niestety, ale potwierdza wasze opisy. Nie mogę więcej napisać, ponieważ nie miałem z nim (ani z innymi osobami z firmy) dłużej do czynienia.
EmGie 2010-09-29 13:40:17
Dodam, że Pan [dane osobowe usunięte przez moderatora]. z firmy Datev (dyrektor?) przedstawia się jako wieloletni manager (dyrektor), a pracował w mikro-firmach krzakach, które były tworzone np. na jeden projekt i zwijały manatki...Więc czego można oczekiwać od takich kompetencji? Prawda Panie [dane osobowe usunięte przez moderatora]?
Zabcia prezesa 2010-11-23 18:37:12

Chodza ploteczki o zmianach w firmie. Cos komus wiadomo? Nowy prezes?
Ja 2010-11-26 01:13:35
To sie potwierdzilo. Mila niespodzianka. [dane osobowe usunięte przez moderatora]. ruszy tym interesem, nie mam zadnych watpliwosci! Gratulacje i powodzenia [dane osobowe usunięte przez moderatora]!
anonim2 2010-12-02 13:52:07
[dane osobowe usunięte przez moderatora], cała nadzieja w Tobie!
my 2010-12-06 20:30:52
Hi [dane osobowe usunięte przez moderatora], 3mamy Ci kciuki! Bedzie dobrze! Rob swoje, nie daj sobie pluc w gniazdo... Zawsze znajda sie ludzie, ktorzy zrobia wszystko zeby postawic Cie w zlym swietle... pozdro
alojzy 2010-12-07 12:04:45
cześć. przedstawcie mi jak wygląda teraz kierownictwo firmy. kto jest prezesem, ewentualnie dyrektorem (czy nadal [dane osobowe usunięte przez moderatora] są w firmie, czy już nie)? dzięki.
DATEV 2010-12-21 15:24:41
No cóż, wypada współczuć spółce Sygnity. A miałem naprawdę dobre zdanie nt. ich systemu rekrutacji. Mistrzostwo autokreacji - po przeczytaniu artykułu, gdybym nie znał człowieka, miałbym wrażenie, że naprawdę to ktoś super doświadczony i profesjonalny.
gossipgirl 2011-01-20 19:09:54
Właśnie, jak tam nwy Prezes? Razi sobie? Mam nadzieję, że MAG i Smerfetka nie obijają się tak jak to robili za czasów starego Szefa... Poproszę, tych którzy nadal pracują w D o raport :)
Śruba 2011-03-09 11:08:20
pracowałem w DV w 2007-2009 - faktycznie była tam rotacja ;-) . Generalnie na podboje RW TR K. i takie tam, to miałem głęboko wyj.. Miałem za to bdb relacje z wieloma kontrahentami firmy. Jedyne co mi przeszkadzało to zbedna papierologia. PP
pema 2011-10-13 20:12:13
A co sądzicie o pracy w oddziale Katowickim jako KAM?????
Jakie warunki, jakie narzędzia jak atmosfera ????
ignacy 2015-02-02 16:06:17
no chyba nic się nie zmianiło, a przynajmniej nikt jeszcze czegoś takiego nie napisał, więc dla mnie to oczywista odpowiedz jest w tym momencie. Ja szukam w innym miejscu, bo jak już nawet pracownicy się nie wypowiadają na forum, to nie ma czego tutaj szukać tak naprawde. Troche szkoda, bo ja dobrze pamietam tą firme.
henryk 2015-05-13 12:49:10
To jest stosunkowo mała firma gdzie ludzie pracują już dzisiaj latami. A skoro rzadko szukają to znaczy że nie zwalniają im się wakaty za często. Proste, nie? Datev ma też ograniczone możliwości rozwoju ze względu na dość wąski segment rynku na jaki postawiło. Jest ekipa która dobrze pracuje, nie chce odchodzić i jest wystarczająca do pokrycia polskiego rynku rewidentów i doradców to co się dziwicie, że nie ma nowych ogłoszeń o pracę?
1
Piotr Franciszkowski - Prezes Zarządu DATEV.pl 2015-05-19 16:24:15
Dziękujemy za zainteresowanie działalnością DATEV.pl. Wszystkie osoby zainteresowane podjęciem pracy w naszych strukturach, zapraszam bezpośrednio na stronę www.datev.pl/kariera. Jesteśmy otwarci na nową i stałą współpracę, również w formie praktyk lub stażu. Jednocześnie zachęcam do zapoznania się z ofertą DATEV.pl na stronie www.datev.pl, ponieważ została ona poszerzona o produkty IT i rozwiązania kierowane również do przedsiębiorstw głównie z sektora MŚP.
1
Katarzyna Jeznach 2016-04-12 09:48:56
Dzień dobry! Na naszej nowej stronie internetowej: http://datev.pl/kim-jestesmy/#kariera można znaleźć aktualne oferty pracy, na dziś szukamy asystentki marketingu, wdrożeniowców oraz programistów. Jeśli jednak wśród ofert pracy ktoś nie znajdzie oferty dla siebie - zawsze może do nas napisać na cv@datev.pl i zapytać - zachęcamy!
1
hhh 2016-06-27 14:20:36
na stronie ogłoszenia owszem są, jednak to nic nie znaczy. Ogłoszenie na wdrożeniowca "wisi" już 2 lata a firma nikogo nie zatrudniła na to stanowisko. Od czasu do czasu kogoś zaproszą na rozmowę po której nic nie wynika. Nie chcą zatrudnić a ogłoszenia ładnie wyglądają :)
Katarzyna Jeznach, DATEV.pl 2016-06-27 15:32:01
Dzień dobry - cieszymy się, że nasze ogłoszenia na stanowisko wdrożeniowca ładnie wyglądają. Cały czas szukamy osób o takich kompetencjach. Z początkiem marca 2016 zatrudniliśmy osobę na stanowisku młodszego specjalisty ds. wdrożeń i chcemy zatrudniać, dlatego rozmowy kwalifikacyjne się odbywają. Proszę pamiętać, że zaproszenie na rozmowę jeszcze nie oznacza gwarancji zatrudnienia :)
maciek 2016-07-08 23:18:48
Fajnie, że jest samochód służbowy, ale dają jeszcze jakieś premie do zarobków?
Zostaw swoją opinię o Datev Symfonia - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Datev Symfonia