ABC Polskiej Gospodarki Sp. z o.o.

Cieszyn

Opinie o ABC Polskiej Gospodarki Sp. z o.o.

rekrutujący 2015-11-03 15:33
WItam, a ile tak mniej więcej się u nich zarabia na rękę ? (tak średnio). Dzięki za odpowiedź
handlowiec 2015-11-10 18:10
dziwi mnie,że firma nic nie robi z tym kłamcą co wypisuje te negatywy.
Pracuje 2,5 mc - jest wporządku, a wiekszych hejtów nie czytałem nigdy wczesniej.
wiksa 2015-11-13 09:46
Ja chętnie z nim porozmawiam, dajcie tylko adres. Może czas poinformować jego żone ( jesli wogole ktos z nim daje rade ) jakiego nieudacznika ma pod dachem.
zabawimy się w hejty ale na zywo !
oszukany 2016-01-18 21:05
Uważajcie - szkoda nawet czytać ich ogłoszenia a co dopiero aplikować... strata czasu i pieniędzy nawet na dojazd na rozmowy kwalifikacyjne...
M 2016-01-20 13:17
A warto z nimi wspolpracowac w sensie podpisac umowe i czy beda faktyczie klienci? (usunięte przez administratora)... u mnie w pracy byl przedstawiciel i namawial na wspolprace z nimi...
1
Wookaszz 2016-02-05 13:10
Czy ktoś wie jakie tam oferują zarobki na stanowisko Dyrektora Regionalnego ??
13
basti 2016-02-05 15:19
Co myślicie o tej firmie i jaka jest podstawa pensji
jack 2016-02-11 08:41
dają ci auuto i paliwo,nie wierzę
waleri 2016-03-17 20:10
heh @wałek bardzo ciekawi mnie ktoś udziela Ci takich poufnych informacji firmowych i to przez telefon od tak? nie wiem co już jest tutaj wałkiem serio
bartek 2016-03-31 11:17
(usunięte przez administratora) chciałbym podjąć z nimi współpracę ale wiadomo przezorny zawsze ubezpieczony dlatego wchodzę tutaj..daj znać jak możesz o co chodzi konkretnie
1
permanentna rekrutacja 2016-03-31 12:47
Permanentna rekrutacja trwa! Znów rekrutują na stanowisko "derektora" !!! Ale kto nie zdąży złożyć aplikacji niech się nie martwi! Za miesiąc znów będzie rekrutacja! A potem za miesiąc i jeszcze za miesiąc :)
1
pati 2016-05-18 14:21
standardowa praca Przedstawiciela Handlowego, duży plus umówione spotkania,
warunki finansowe dobre - mam nadzieje,że mnie zatrudnią
klient 2016-07-05 14:18
przez pierwsze 1,5 mc kilka zapytań nic ciekawego, pozniej zadzwonili i poproslili zebym wysyłała oferty, które będą tłumaczyć i wysyłać do firm - w następnych dwóch tygodniach 3 klientów Czech. Pełen zwrot inwestycji + spory zysk. Pełne zadowolenie -czekam na kolejne zamówienia
2
firma 2016-07-20 17:41
posiadają bardzo ciekawy produkt, mojej firmie pozwolił wypromować markę na rynkach zachodnich, dzięki temu nawiązalismy sporo ciekawych kontaktów.
dziękujemy 2016-08-05 12:47
nie wiem jak się pracuje w tej firmie, jeżeli chodzi o współprace to jesteśmy zadowolonymi klientami.
Dzięki ABC Polskiej Gospodarki nasza firma rozwinęła swoją działalność na rynku czeskim.
biznes 2016-08-11 11:38
Polecam - zadowolony klient
handlowiec 2016-08-12 00:02
W ABC pracuję 7 m-cy. I jestem mega zadowolona. Pensja dobra, na prawdę mona sporo zarobić, auto służbowe dostałam i kartę paliwową. Z Szefami można załatwić wszystko, bardzo fajna firma która szanuje pracownika. Nigdy nic złego mnie nie spotkało a wręcz przeciwnie jestem zdziwiona takim podejściem do pracownika bo w polskich firmach takie rzeczy w ogóle nie mają miejsca.
aga 2016-08-24 11:25
Jezli chodiz o stabilnosc bo widzę, ze sie sprzeczacie co niekotrzy, to chcialabym zapytac czy ta stabilnosc opiera sie na umowie o pracę? bo ja rozumiem to tak, wczesniej widzialam ze mieli oferty na specjaistów ds. kluczowych klientow, teraz rowniez poszukuja?
zadowoleni 2016-09-04 16:26
dziękujemy za dobrą współprace, właśnie przedłużyliśmy umowę na kolejny okres
Misio 2016-09-15 10:17
Super firma. Wiele kontaktów i dwie fajne umowy - efekt zwrot inwestycji 250% !!!. Super. Na pewno z nimi zostaję i przedłużam umowę!!!
1
G&G 2016-10-11 14:16
dla mojej firmy duża pomoc w dotarciu do klientów z zagranicy
1
pozytywnie 2016-10-14 09:59
kilku znajomych podpisało z nimi umowy na reklamę w Czechach, z tego co wiem są bardzo zadowoleni
1
Japa 2016-10-14 16:21
No w tym momencie z tego co wiem ABC Polskiej Gospodarki Sp. z o.o. zatrudnia do większości miast w Polsce
BalDemar 2016-11-16 17:08
Witam.
Czy oprócz dotarcia do klientów jakieś zlecenia udało się zrealizować ?
Jaka branża jeżeli mogę spytać ?
Fikud 2016-12-21 11:05
Bzdura. Na początku ( krótko) jeździ się swoim samochodem ale niezależnie od wyniku i tak wydatki na paliwo są zwracane
Andzia 2016-12-27 14:58
ja dostałam nowe auto po pierwszej podpisanej umowie ( drugi dzień pracy ), po 6 mc pracy same pozytywy
maur 2017-02-09 11:20
Szanowni,
proszę o info w sprawie stanowiska Dyrektora Regionu ale te prawdziwe, obiektywne nie od zawiedzionych handlowców chodzi o wynagrodzenie, atmosferę w firmie, przelożonych inne ważne spostrzeżenia/uwagi.
Dzięki
Ruda 2017-02-10 09:28
Czy zostałeś zaproszony na 14 na rozmowę do Krakowa?
Również chciałbym przeczytać jakieś aktualne opinie o stanowisku Dyrektora, jak to wygląda zarówno finansowo jak i w kwestii pracy/atmosfery.
Aplikant 2017-02-15 07:17
Byłem. Nic konkretnego się nie dowiedziałem. Ponoć do piątku dają odpowiedź.
Ruda 2017-02-15 16:52
Czyli dokładnie tak jak ja. Dodatkowo wiem, że drugi etap w wielkopolsce.
live 2017-02-16 08:16
zarobki rosną z czasem, duża samodzielność w działaniu, dobre auta firmowe + karta paliwowa. Praca polega na szkoleniu ludzi do swojego zespołu
Ruda 2017-02-17 11:26
Ogłoszenie na tym samym portalu co ostatnio od dzisiaj jest ponownie. Czyli chyba nic z tego...
Aplikant 2017-02-17 17:23
Hej, i co jest jakaś odpowiedź? Jedziesz do Wielkopolski na kolejny etap ?
Ruda 2017-02-17 21:19
Podobno na umowę o pracę też zatrudniają, podobno...
Ruda 2017-02-18 13:00
Cisza, a ogłoszenie ponownie w necie więc ciężko stwierdzić kogo oni poszukują bo podobno rozmowy teraz mieli z 26 osobami i nie wierze, że nikt z tylu osób się nie nadawał... Możesz się jeszcze taki nie urodził który by im dogodził ;p
1
Michał 2017-02-19 07:08
Ja byłem tam na rozmowie naciągane sprawy z samochodem i paliwem później nic nie dostaniecie tylko złe wspomnienia omijać ABC . Pozdrowienia z Waga:)
1
polecam 2017-02-19 20:27
umowę podpisałem 10.02, auto dostałem 17.02 - nowa skoda superb. produkt dobrze jest odbierany, fajna atmosfera i jeszcze lepsza kasa. jak dla mnie bardzo pozytywnie
1
Wolny 2017-03-03 13:43
Równie widziałem wieczorem te wpisy a teraz ich nie ma komuś nie pasują i kasuje
Widać pseudo uczciwość tej firmy skoro tak to robi kasujac wpisy!!!
1
KM 2017-03-03 18:20
Nie polecam
1
Nie polecam 2017-03-05 13:55
Bzdura
Nie polecam
1
johny 2017-03-05 20:31
rekrutacja bardzo profesjonalna, zaproszono mnie na drugi etap. resztę napiszę jutro
ola 2017-03-06 11:16
I jak tam rekrutcja Czy firma oferuje umowę o pracę?
Agata 2017-03-06 15:01
właśnie jestem po 2 etapie, te negatywy pisały chyba chłopaczki z małymi siurkami co są bici przez żony a w necie cwaniakują bo anonimowi :)( bez komentarza ). Do rzeczy, wynagrodzenie bardzo ciekawe, spotkania umówione, bardzo miła atmosfera podczas rozmowy, swift służbowe auto -Zadowolona
aniulka 2017-03-06 18:20
Agata masz racje, nieudacznicy życiowi, mnie do firmy nie zatrudnili, ale nie wypłakuje tego w internecie i nikogo nie obrażam bo znam swoją wartość
Dyrektor 2017-03-06 19:47
Chyba nie wiecie co to pożądana praca i firma współczuję wam i życzę powodzenia he he
2
Ania 2017-03-06 19:52
Firma czeska i czeski film tyle bo nie warto więcej pisać na jej temat szkoda czasu po tym co robią...
1
johny 2017-03-09 22:28
rozmowa jak rozmowa - standard. Warunki do przyjęcia - w piątek mają się odezwać jak bedzie pozytywna decyzja to wchodzę w to, apropos auta - mam ponoć dostać na koniec szkolenie ( nie wiem jakie )
Mirek 2017-03-10 21:09
To się nie doczekasz he he jak też czekałem i cisza poszło ogłoszenia od nowa !!!!
Obiecują a potem nic z tego....ale czekaj na nową rekrutację
1
Iwona 2017-03-20 13:00
@johny udało Ci się uzyskać odpowiedź? Chętnie też usłyszymy więcej na temat szkolenia wstępnego.
nick 2017-03-21 16:33
ile zarabia (w widełkach) dyrektor? ile wam proponowano? na umowie czy na d.g?
Zostaw swoją opinię o ABC Polskiej Gospodarki Sp. z o.o. - Cieszyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABC Polskiej Gospodarki Sp. z o.o.