ABC Polskiej Gospodarki Sp. z o.o.

Cieszyn

Opinie o ABC Polskiej Gospodarki Sp. z o.o.

Myzy 2015-06-22 23:06:23
Idź! Szukaj szczęścia :) uważasz ze na spotkaniu powiedzą Ci ze nic nie zarobisz?
1
zainteresowany 2015-06-24 19:28:21
Ja jestem zainteresowany sprawą. Więc jeśli to nie kłopot, będę bardzo wdzięczny za szybkie szczegóły na adres - astitum@wp.pl
Jabi0093 2015-07-15 15:47:37
Niektóre z wyżej wymienionych osób nawet nie pracowały w naszej firmie, osoby które współpracują z nami w tej chwili nie podzielają negatywnych opinii.
Jeden z byłych pracowników opisał nas negatywnie na wszystkich możliwych forach, myślę że wcale nie dlatego żeby ostrzec przyszłych pracowników.Panie Łukaszu, pamiętamy Pana pracę u nas, natomiast wszystkich pozostałych zapraszamy na rekrutację do naszej firmy.
1
Jabi0093 2015-07-15 15:56:00
Jako pracownik firmy przez dwa lata odkąd pracuję nigdy nie zostałam oszukana, a wynagrodzenie otrzymywałam nawet przedterminowo i zawsze zgodnie z wystawioną przeze mnie fakturą.
Z serwisu administrator usuwa treści obrażające naszą firmę i nie mające wiarygodności ani potwierdzenia, natomiast gdyby był to nasz wpływ zniknęłyby wszystkie negatywne komentarze.
Dziękujemy tym którzy wystawiają wiarygodne i szczere opinie, a nie tak jak inni chcący celowo zaszkodzić opinii firmy.
1
DUCH ŚWIĘTY 2015-07-17 21:18:47
A skąd Pani wie po nick'ach wpisów kto pracował w waszej firmie? Śmiech na sali...
steFFka 2015-08-05 19:37:22
Proszę powiedzieć czy to prawda , że pracownicy muszą najpierw sami zainwestować w samochód, paliwo itp? JAk wygąląda forma współpracy i ile można zarobić?
Dyrektor 2015-08-12 05:31:07
To logiczne skoro ktoś umieszcza swoje imię w komentarzu
Dyrektor 2015-08-12 05:47:05
Była Pani Dyrektor, nie zdarzyło się nigdy żebym zapłacił karę za to że nie pojechałem na spotkanie. Co za bzdury Pani tutaj wypisuje?
1
Dyrektor 2015-08-12 05:51:44
Dodatkowo chciałbym zauważyć, że to bardzo dziwna sytuacja.
Nagle wszyscy Dyrektorzy i byli pracownicy umieszczają negatywne opinie na temat firmy? I to jeszcze tyle osób, które pilnują swoich wpisów i wciąż dodają nowe? Wygląda to i cuchnie z daleka celową działalnością na szkodę firmy.
Dla odmiany chętnie podzielę się wrażeniami odnośnie pracy.
Nie podzielam żadnej wyżej wymienionej negatywnej opinii.
Dyrektor 2015-08-12 05:53:48
Firma oferuje miejsca pracy jako Dyrektor Regionalny, nie wszystkie regiony mają w tej chwili swoich Dyrektorów więc rekrutacja trwa.
Dyrektor 2015-08-12 06:05:06
Dodatkowo żeby poprzeć moją hipotezę na temat celowej działalności osób które chcą zaszkodzić firmie, działalność firmy w Polsce to ponad trzy lata. Natomiast negatywne komentarze pojawiły się w roku 2015 jak dobrze zauważyłem. Czyli krótko po tym jak osoba tak chętnie udzielająca nawet swojego maila do kontaktu zrezygnowała ze współpracy.
handlowiec 2015-08-24 14:19:02
Ja nie narzekam... jestem handlowcem od 4 mc. spokojna praca, spotkania umówione przez call center ( co było dla mnie głównym powodem podjęcia pracy ) a i zarobki są ok choć zawsze chciałoby się więcej i więcej.
1
ph 2015-08-26 13:24:48
Równiez jako Przedstawiciel Handlowy jestem zadowolony, wypłata na czas i to taka, która mnie zadowala w 99 %.
1
CCC 2015-09-21 11:42:33
A dowiedziałeś się może czegoś na temat formy zatrudnienia? Umowa o pracę czy własna działalność?
po rozmowie 2015-09-28 15:49:15
Dzisiaj byłem na spotkaniu rekrutacyjnym i jestem zdziwiony jakie wpisy wczesniej czytałem ( pewnie od konkurencji );
- nie tylko własna działalnosc, ale równiez umowa o pracę
- samochód służbowy
- karta paliwowa itp...
na przyszlosc juz nie czytam zadnych opini o pracodawcach, zawsze pojde sam i sprawdze
2
Jarek 2015-10-01 08:41:11
Napiszcie konkret co oferują a nie domysły bo zaśmiecacie .
admin 2015-10-01 13:27:10
najlepiej jak sam pojdziesz i ocenisz... mnie zaprosili na przyszły tydzień i nie zamierzam podejmować dezyji na podstawie jakis wpisów
kolo 2015-10-03 09:43:19
Wcale nie widać że to "krypto-pseudo" reklama firmy... To jest portal do opinii pracowników o pracodawcach więc pracodawca jak chce reklamować swoją firmę to powinien szukać innych źródeł.
Jarek 2015-10-07 08:17:58
Byłem na rozmowie , przedstawili proces rekrutacji parę podstawowych pytań typu :dlaczego aplikowałem do nich i dlaczego mnie mają właśnie wybrać .
Troszkę mało konkretów ale w sumie ok.
Zaprosili mnie na drugi etap i tyle .
Nie mogę potwierdzić tych negatywnych wpisów .
Marko 2015-10-08 14:03:54
Byłem, rozmowa małokonkretna. Jak dla mmnie to wygląda to wszystko bardzo tajemniczo, ale jak ktoś chce to może zaryzykować.
Jarek 2015-10-11 23:07:02
Nic nie ryzykuje . Najwyżej nic z tego nie będzie , swojej kasy nie inwestuje dają auto i paliwo , umówią spotkania . Zobaczymy jak będzie .Szkoda tylko ze nie robią tu wpisów pracownicy obecni.
2
Jarek 2015-10-12 21:18:01
Szkoda czasu to czytać.
DORA 2015-10-13 08:38:28
CZY KTOŚ JEDZIE DO NICH NA SZKOLENIE ?
nowa 2015-10-13 10:20:01
zaprosili mnie na przyszły tydzień
DORA 2015-10-13 12:12:57
NA SZKOLENIE, CZY ROZMOWĘ .
Nowa 2015-10-13 14:58:07
Szkolenie
Marek 2015-10-18 12:42:43
nie na Obornickiej a Obrzyckiej 66. Może byłeś na innym spotkaniu a tu lejesz wodę?
nowa 2015-10-27 08:27:42
Jakie kary ,człowieczku co ty bredzisz.Masz problem ze sobą to bzdurnymi wpisami tego nie wyleczysz .
Wszyscy wiedzą kto pisze te negatywne opinie i zarzuty wyssane z palca.
Żenujący chłoptaś.
rekrutujący 2015-11-03 15:33:29
WItam, a ile tak mniej więcej się u nich zarabia na rękę ? (tak średnio). Dzięki za odpowiedź
handlowiec 2015-11-10 18:10:32
dziwi mnie,że firma nic nie robi z tym kłamcą co wypisuje te negatywy.
Pracuje 2,5 mc - jest wporządku, a wiekszych hejtów nie czytałem nigdy wczesniej.
wiksa 2015-11-13 09:46:24
Ja chętnie z nim porozmawiam, dajcie tylko adres. Może czas poinformować jego żone ( jesli wogole ktos z nim daje rade ) jakiego nieudacznika ma pod dachem.
zabawimy się w hejty ale na zywo !
mekTo 2015-11-18 20:55:37
Ja rozmawiałem we Wrocławiu z Panem z Czech z firmy. Najlepsza moja rozmowa rekrutacyjna trwała 2,5 godziny. Jedyny problem to działalność gospodarcza i własny samochód...
Pamiętajcie najwięcej narzekają Ci co im się złote góry marzą.
Dla mnie ciekawa firma tylko minus dla mnie to co już wcześniej napisałem.
Wookaszz 2016-02-05 13:10:16
Czy ktoś wie jakie tam oferują zarobki na stanowisko Dyrektora Regionalnego ??
5
basti 2016-02-05 15:19:35
Co myślicie o tej firmie i jaka jest podstawa pensji
jack 2016-02-11 08:41:47
dają ci auuto i paliwo,nie wierzę
waleri 2016-03-17 20:10:20
heh @wałek bardzo ciekawi mnie ktoś udziela Ci takich poufnych informacji firmowych i to przez telefon od tak? nie wiem co już jest tutaj wałkiem serio
bartek 2016-03-31 11:17:20
(usunięte przez administratora) chciałbym podjąć z nimi współpracę ale wiadomo przezorny zawsze ubezpieczony dlatego wchodzę tutaj..daj znać jak możesz o co chodzi konkretnie
pati 2016-05-18 14:21:17
standardowa praca Przedstawiciela Handlowego, duży plus umówione spotkania,
warunki finansowe dobre - mam nadzieje,że mnie zatrudnią
klient 2016-07-05 14:18:14
przez pierwsze 1,5 mc kilka zapytań nic ciekawego, pozniej zadzwonili i poproslili zebym wysyłała oferty, które będą tłumaczyć i wysyłać do firm - w następnych dwóch tygodniach 3 klientów Czech. Pełen zwrot inwestycji + spory zysk. Pełne zadowolenie -czekam na kolejne zamówienia
2
firma 2016-07-20 17:41:02
posiadają bardzo ciekawy produkt, mojej firmie pozwolił wypromować markę na rynkach zachodnich, dzięki temu nawiązalismy sporo ciekawych kontaktów.
dziękujemy 2016-08-05 12:47:03
nie wiem jak się pracuje w tej firmie, jeżeli chodzi o współprace to jesteśmy zadowolonymi klientami.
Dzięki ABC Polskiej Gospodarki nasza firma rozwinęła swoją działalność na rynku czeskim.
biznes 2016-08-11 11:38:47
Polecam - zadowolony klient
handlowiec 2016-08-12 00:02:40
W ABC pracuję 7 m-cy. I jestem mega zadowolona. Pensja dobra, na prawdę mona sporo zarobić, auto służbowe dostałam i kartę paliwową. Z Szefami można załatwić wszystko, bardzo fajna firma która szanuje pracownika. Nigdy nic złego mnie nie spotkało a wręcz przeciwnie jestem zdziwiona takim podejściem do pracownika bo w polskich firmach takie rzeczy w ogóle nie mają miejsca.
aga 2016-08-24 11:25:18
Jezli chodiz o stabilnosc bo widzę, ze sie sprzeczacie co niekotrzy, to chcialabym zapytac czy ta stabilnosc opiera sie na umowie o pracę? bo ja rozumiem to tak, wczesniej widzialam ze mieli oferty na specjaistów ds. kluczowych klientow, teraz rowniez poszukuja?
zadowoleni 2016-09-04 16:26:27
dziękujemy za dobrą współprace, właśnie przedłużyliśmy umowę na kolejny okres
Misio 2016-09-15 10:17:42
Super firma. Wiele kontaktów i dwie fajne umowy - efekt zwrot inwestycji 250% !!!. Super. Na pewno z nimi zostaję i przedłużam umowę!!!
G&G 2016-10-11 14:16:48
dla mojej firmy duża pomoc w dotarciu do klientów z zagranicy
pozytywnie 2016-10-14 09:59:12
kilku znajomych podpisało z nimi umowy na reklamę w Czechach, z tego co wiem są bardzo zadowoleni
Japa 2016-10-14 16:21:20
No w tym momencie z tego co wiem ABC Polskiej Gospodarki Sp. z o.o. zatrudnia do większości miast w Polsce
BalDemar 2016-11-16 17:08:40
Witam.
Czy oprócz dotarcia do klientów jakieś zlecenia udało się zrealizować ?
Jaka branża jeżeli mogę spytać ?
Zostaw swoją opinię o ABC Polskiej Gospodarki Sp. z o.o. - Cieszyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABC Polskiej Gospodarki Sp. z o.o.