ABC Polskiej Gospodarki Sp. z o.o.

Cieszyn

Opinie o ABC Polskiej Gospodarki Sp. z o.o.

waleri 2016-03-17 20:10
heh @wałek bardzo ciekawi mnie ktoś udziela Ci takich poufnych informacji firmowych i to przez telefon od tak? nie wiem co już jest tutaj wałkiem serio
bartek 2016-03-31 11:17
(usunięte przez administratora) chciałbym podjąć z nimi współpracę ale wiadomo przezorny zawsze ubezpieczony dlatego wchodzę tutaj..daj znać jak możesz o co chodzi konkretnie
1
permanentna rekrutacja 2016-03-31 12:47
Permanentna rekrutacja trwa! Znów rekrutują na stanowisko "derektora" !!! Ale kto nie zdąży złożyć aplikacji niech się nie martwi! Za miesiąc znów będzie rekrutacja! A potem za miesiąc i jeszcze za miesiąc :)
1
pati 2016-05-18 14:21
standardowa praca Przedstawiciela Handlowego, duży plus umówione spotkania,
warunki finansowe dobre - mam nadzieje,że mnie zatrudnią
klient 2016-07-05 14:18
przez pierwsze 1,5 mc kilka zapytań nic ciekawego, pozniej zadzwonili i poproslili zebym wysyłała oferty, które będą tłumaczyć i wysyłać do firm - w następnych dwóch tygodniach 3 klientów Czech. Pełen zwrot inwestycji + spory zysk. Pełne zadowolenie -czekam na kolejne zamówienia
4
firma 2016-07-20 17:41
posiadają bardzo ciekawy produkt, mojej firmie pozwolił wypromować markę na rynkach zachodnich, dzięki temu nawiązalismy sporo ciekawych kontaktów.
dziękujemy 2016-08-05 12:47
nie wiem jak się pracuje w tej firmie, jeżeli chodzi o współprace to jesteśmy zadowolonymi klientami.
Dzięki ABC Polskiej Gospodarki nasza firma rozwinęła swoją działalność na rynku czeskim.
biznes 2016-08-11 11:38
Polecam - zadowolony klient
handlowiec 2016-08-12 00:02
W ABC pracuję 7 m-cy. I jestem mega zadowolona. Pensja dobra, na prawdę mona sporo zarobić, auto służbowe dostałam i kartę paliwową. Z Szefami można załatwić wszystko, bardzo fajna firma która szanuje pracownika. Nigdy nic złego mnie nie spotkało a wręcz przeciwnie jestem zdziwiona takim podejściem do pracownika bo w polskich firmach takie rzeczy w ogóle nie mają miejsca.
aga 2016-08-24 11:25
Jezli chodiz o stabilnosc bo widzę, ze sie sprzeczacie co niekotrzy, to chcialabym zapytac czy ta stabilnosc opiera sie na umowie o pracę? bo ja rozumiem to tak, wczesniej widzialam ze mieli oferty na specjaistów ds. kluczowych klientow, teraz rowniez poszukuja?
zadowoleni 2016-09-04 16:26
dziękujemy za dobrą współprace, właśnie przedłużyliśmy umowę na kolejny okres
Misio 2016-09-15 10:17
Super firma. Wiele kontaktów i dwie fajne umowy - efekt zwrot inwestycji 250% !!!. Super. Na pewno z nimi zostaję i przedłużam umowę!!!
1
G&G 2016-10-11 14:16
dla mojej firmy duża pomoc w dotarciu do klientów z zagranicy
1
pozytywnie 2016-10-14 09:59
kilku znajomych podpisało z nimi umowy na reklamę w Czechach, z tego co wiem są bardzo zadowoleni
1
Japa 2016-10-14 16:21
No w tym momencie z tego co wiem ABC Polskiej Gospodarki Sp. z o.o. zatrudnia do większości miast w Polsce
BalDemar 2016-11-16 17:08
Witam.
Czy oprócz dotarcia do klientów jakieś zlecenia udało się zrealizować ?
Jaka branża jeżeli mogę spytać ?
Fikud 2016-12-21 11:05
Bzdura. Na początku ( krótko) jeździ się swoim samochodem ale niezależnie od wyniku i tak wydatki na paliwo są zwracane
Andzia 2016-12-27 14:58
ja dostałam nowe auto po pierwszej podpisanej umowie ( drugi dzień pracy ), po 6 mc pracy same pozytywy
maur 2017-02-09 11:20
Szanowni,
proszę o info w sprawie stanowiska Dyrektora Regionu ale te prawdziwe, obiektywne nie od zawiedzionych handlowców chodzi o wynagrodzenie, atmosferę w firmie, przelożonych inne ważne spostrzeżenia/uwagi.
Dzięki
Ruda 2017-02-10 09:28
Czy zostałeś zaproszony na 14 na rozmowę do Krakowa?
Również chciałbym przeczytać jakieś aktualne opinie o stanowisku Dyrektora, jak to wygląda zarówno finansowo jak i w kwestii pracy/atmosfery.
Aplikant 2017-02-15 07:17
Byłem. Nic konkretnego się nie dowiedziałem. Ponoć do piątku dają odpowiedź.
Ruda 2017-02-15 16:52
Czyli dokładnie tak jak ja. Dodatkowo wiem, że drugi etap w wielkopolsce.
live 2017-02-16 08:16
zarobki rosną z czasem, duża samodzielność w działaniu, dobre auta firmowe + karta paliwowa. Praca polega na szkoleniu ludzi do swojego zespołu
Ruda 2017-02-17 11:26
Ogłoszenie na tym samym portalu co ostatnio od dzisiaj jest ponownie. Czyli chyba nic z tego...
Aplikant 2017-02-17 17:23
Hej, i co jest jakaś odpowiedź? Jedziesz do Wielkopolski na kolejny etap ?
Ruda 2017-02-17 21:19
Podobno na umowę o pracę też zatrudniają, podobno...
Ruda 2017-02-18 13:00
Cisza, a ogłoszenie ponownie w necie więc ciężko stwierdzić kogo oni poszukują bo podobno rozmowy teraz mieli z 26 osobami i nie wierze, że nikt z tylu osób się nie nadawał... Możesz się jeszcze taki nie urodził który by im dogodził ;p
1
Michał 2017-02-19 07:08
Ja byłem tam na rozmowie naciągane sprawy z samochodem i paliwem później nic nie dostaniecie tylko złe wspomnienia omijać ABC . Pozdrowienia z Waga:)
2
polecam 2017-02-19 20:27
umowę podpisałem 10.02, auto dostałem 17.02 - nowa skoda superb. produkt dobrze jest odbierany, fajna atmosfera i jeszcze lepsza kasa. jak dla mnie bardzo pozytywnie
1
Wolny 2017-03-03 13:43
Równie widziałem wieczorem te wpisy a teraz ich nie ma komuś nie pasują i kasuje
Widać pseudo uczciwość tej firmy skoro tak to robi kasujac wpisy!!!
1
KM 2017-03-03 18:20
Nie polecam
1
Nie polecam 2017-03-05 13:55
Bzdura
Nie polecam
1
johny 2017-03-05 20:31
rekrutacja bardzo profesjonalna, zaproszono mnie na drugi etap. resztę napiszę jutro
ola 2017-03-06 11:16
I jak tam rekrutcja Czy firma oferuje umowę o pracę?
Agata 2017-03-06 15:01
właśnie jestem po 2 etapie, te negatywy pisały chyba chłopaczki z małymi siurkami co są bici przez żony a w necie cwaniakują bo anonimowi :)( bez komentarza ). Do rzeczy, wynagrodzenie bardzo ciekawe, spotkania umówione, bardzo miła atmosfera podczas rozmowy, swift służbowe auto -Zadowolona
aniulka 2017-03-06 18:20
Agata masz racje, nieudacznicy życiowi, mnie do firmy nie zatrudnili, ale nie wypłakuje tego w internecie i nikogo nie obrażam bo znam swoją wartość
Dyrektor 2017-03-06 19:47
Chyba nie wiecie co to pożądana praca i firma współczuję wam i życzę powodzenia he he
4
Ania 2017-03-06 19:52
Firma czeska i czeski film tyle bo nie warto więcej pisać na jej temat szkoda czasu po tym co robią...
2
johny 2017-03-09 22:28
rozmowa jak rozmowa - standard. Warunki do przyjęcia - w piątek mają się odezwać jak bedzie pozytywna decyzja to wchodzę w to, apropos auta - mam ponoć dostać na koniec szkolenie ( nie wiem jakie )
Iwona 2017-03-20 13:00
@johny udało Ci się uzyskać odpowiedź? Chętnie też usłyszymy więcej na temat szkolenia wstępnego.
nick 2017-03-21 16:33
ile zarabia (w widełkach) dyrektor? ile wam proponowano? na umowie czy na d.g?
alias 2017-04-11 17:10
Nie warto. Żadnych efektów nawet po dwóch latach. Żadnego telefonu, żadnego maila.
olo 2017-04-12 13:08
PO co pisać źle o firmie lepiej w ogóle się nie wypowiadać.
Jak ktoś chce to wie a jak ma zasłonkę na oczach to nic na to nie poradzę....
Iwona 2017-04-13 09:15
@olo a jakie są Twoje doświadczenia z pracy w firmie?
były manager 2017-06-19 13:38
Odradzam zdecydowanie! Mnie oszukali. Po niecałych 4 tygodniach podziękowali za pracę, bo podobno wygaszali cały region. Nie wzięli nawet pod uwagę okresu wypowiedzenia (7 dni) jaki był w umowie. Niepewna, niestabilna firma i tyle! Żałuję swojej decyzji, by dla nich pracować. Obiecali kokosy, specjalnie się zwolniłem z pracy, po to by po 4 tygodniach przeżyć traumę...
Patryk 2017-06-29 00:50
Agata , mogę jakiś kontakt do Ciebie ? Mój mail p.giera@gmail.com
Butterfly 2017-07-06 23:04
Faktycznie region został wygaszony...ta decyzja była szokiem nie tylko dla Pana.
Rusticus 2017-07-07 17:03
Hej! Jestem zawodowym plastykiem. Dałem się uwieść że mają kontakty także w Europie i wszędzie będą promować moje artystyczne meble. Te kontakty to inni głupki takie jak ja. Płacę ponad 500 zł co miesiąca za niby promocję. Moja propozycja jest przesyłana do innych twórców mebli. Totalna porażka. Brak profesjonalizmu. Oni mają gdzieś promocję. Wystarczy że podpisałem umowę na rok.
Po co mają się wysilać. Sześć tysięcy wpadło! Ostrzegam przed tą firmą!
Klaudiusz 2017-07-20 13:30
Jestem ich klientem - UWAGA, TO OSZUŚCI!!! Umowa jest tak skonstruowana (pkt 5), ze odnawia się z roku na rok ( trzeba pamiętać, zeby ja wypowiedzieć minimum 2 miesiące przed jej zakończeniem) - płacicie bez końca, a kontakt telefoniczny z tą firmą nie istnieje!!! Podany nr telefonu 32 721 07 70 to fikcja, nikt tego nie odbiera. Z daleka od tej firmy, dobrze wam radzę.
Klient 2017-08-29 15:33
UWAGA !!!
Oszuści i naciągacze. Jak tylko podpiszesz umowę jesteś już nieważny. Nie można się dodzwonić, nikt nie jest odpowiedzialny. Nikt akurat się tą sprawą nie zajmuje.
Na końcu musisz płacić, a oni nic nie robią mając umowę za nic.
Zostaw swoją opinię o ABC Polskiej Gospodarki Sp. z o.o. - Cieszyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABC Polskiej Gospodarki Sp. z o.o.