brak logo

Tiptopol

Pobiedziska

Opinie o Tiptopol

anonim 2011-04-07 19:17:39
....a o umowie na stałe już nie wspomnę....tylko na 3 mieś.potem do sierpnia grudnia i tak w kółko nawet jak jesteś chory to nie idziesz na zwolnienie bo ci( usunięte przez administratora ) a za te marne siano co jest przez cały rok to nawet z rodziną nie możesz się wybrać do głupiego kina a z dzieciakami do zoo bo cię po prostu nie stać a już o wakacjach nie wspomnę....ale cóż ważne że oni mają ale przyjdzie( usunięte przez administratora )singlom może i ( usunięte przez administratora ).mamy rodziny i nam niestety to nie wystarcza.......
1
anonim 2011-04-08 10:18:30
( usunięte przez administratora )...jak to stawia w świetle zewnętrznym firmę z koro na niektóre stanowiska kierownicze bierze takich ( usunięte przez administratora )a co do zarobków jak by człowiek więcej zarabiał i był trochę lepiej traktowany to by nawet z miłą chęcią szedł do pracy i był w niej bardziej wydajniejszy... a tak jak płacą tak pracują....
anonim 2011-04-10 13:01:09
Zgadzam się z wami. Wielcy prezesi i dyrektorzy siedzą sobie wygodnie na( usunięte przez administratora ) a już zapomnieli jak to jest kiedy pracuje się dla kogoś.( usunięte przez administratora )w tym miesiącu aż szkoda słów...:(trzeba szukać nowej roboty
1
jachu 2011-05-11 07:04:09
nie rozumiem....jeżeli jest to strona, która ma za zadanie opiniować zakłady pracy, to dlaczego niektóre opinie są usunięte wraz z imieniem pana dyrektora? Niech się ludzie dowiedzą jakim jest człowiekiem!
anonim 2011-06-07 17:04:49
witam Państwa. chciałem Państwu przybliżyć wizję jak wygląda praca w tej Firmie. PAN DYREKTOR [usunięte przez moderatora] chyba zapomniał już jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na budowie bo teraz ma ludzi za nic pajac. Tylko chodzi i cały czas wymyśla jakieś bzdury. ostatnim jego nowym pomysłem jest to aby na nasze miejsce zatrudniać kobiety bo one będą robić jak osły za 1500 zł a my nie. niech sobie je zatrudnia [usunięte przez moderatora]. jasna ciekawe ile porobi za nim zajdzie w ciąże a Prezes drugi taki słucha go jak świnia grzmotu. Powinno im tak przyjść że sami będą tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i miechy kręcić PREZES I DYREKTOR BEZ RADIA W SYFIĄCEJ GUMIE
hengo 2011-10-19 15:17:09
Ja tam pracowałem przez jakiś czas na pakowaniu ołowiu. Na hali stoi sprężarka, która tak hałasuje, że jak wracasz do domu to jakbyś pracował nie 8 a 16 godzin. Jak założysz słuchawki bądź stopery to jegomość kierownik [usunięte przez moderatora], który jest głupszy niż głupota ci powie, żebyś je zdjął bo nie słyszysz, co on do ciebie mówi. Gość jest tak niezorganizowany i tak głupi, a do tego niemiły i ma problemy z pamięcią.
Ojciec Dyrektor to najbardziej fałszywa osoba na świecie. W tej firmie plusy ma jedynie rodzina dyrektora, a jest tam chyba jego 5 kuzynów, ich dzieci, szwagrowie itd. Normalnie całe drzewo genealogiczne. Oni dostają najlepsze wypłaty. Ty jako normalny pracownik dostajesz to co zrobisz. A im więcej zrobisz, tym mniejsza premia. Nie możesz zarabiać za dużo.
Praca w szkodliwych warunkach, ale najbardziej szkodliwa jest tam atmosfera.
Jan 2012-11-19 10:47:17
Witam serdecznie. Ja natomiast uważam ze jest to bardzo rzetelna Firma. Miałem przyjemność uczestniczyć latem w 2008roku w szkoleniu z zakresu napraw ogumienia w pełnym zakresie jednak mój Urząd Pracy który na szkolenie mnie wysłał nie zadbał o moje zakwaterowanie!!! Na miejscu okazało sie że wszyscy uczestnicy kursu sa zameldowani w sąsiednim hotelu ja natomiast nie. W tym miejscu pragne podziekowac Panu Prezesowi [usunięte przez moderatora] oraz Panu gł.specjaliscie od napraw opon [usunięte przez moderatora]. którzy w odpowiedni sposób zadbali abym mógł przez tydzień zamieszkać na terenie Firmy w dodatku bez opłat. Serdecznie dziękuję i Pozdrawiam.
1
handlowiec 2013-03-30 23:35:43
Absolutnie nie polecam tej firmy. Miałem "przyjemność" brania udziału w procesie rekrutacyjnym w firmie Tiptopol. Pierwsza rozmowa odbyła się w oddziale firmy gdzie miałem pracować. Po kilku pytaniach standardowych, otrzymałem test z zakresu wiedzy branżowej (budowa samochodów- układ klimatyzacji itd., znajomość producentów oraz wyposażenia warsztatowego - wyważarki, testery, montażownice itd). Po kilku godzinach od rozmowy, otrzymałem telefon w którym zostałem poinformowany, że spełniam oczekiwania... bardzo dobrze rozwiązany test, itd. oraz w celach formalnych zostaje zaproszony do centrali firmy k/ Poznania, gdyż warunkiem otrzymania zatrudnienia, jest obowiązkowo wizyta w centrali i rozmowa z dyrekcją. Zatankowałem bak pod korek i pięć godzin jazdy z drugiego końca Polski... Na miejscu, w sali konferencyjnej czekało na mnie grono trzech panów z którymi rozmawiałem ponad godzinę na zasadzie 3 na 1 - czyli maglowanie. Dziś żałuję że odpowiedziałem na ofertę pracy w tej firmie oraz udział w procesie rekrutacyjnym. Strata czasu, pieniędzy (kilkaset złotych za paliwo) oraz nerwów... Firma stawia bardzo duże wymagania oraz oferuje niskie wynagrodzenie do posiadanych kwalifikacji. Dla mnie, jest to zwykłe naciąganie na koszty w trudnych czasach i szanowna dyrekcja powinna brać to pod uwagę.
2
kongo 2013-05-10 19:14:23
hengo - 2011-10-19 15:17:09

Ja tam pracowałem przez jakiś czas na pakowaniu ołowiu. Na hali stoi sprężarka, która tak hałasuje, że jak wracasz do domu to jakbyś pracował nie 8 a 16 godzin. Jak założysz słuchawki bądź stopery to jegomość kierownik [usunięte przez moderatora], który jest głupszy niż głupota ci powie, żebyś je zdjął bo nie słyszysz, co on do ciebie mówi. Gość jest tak niezorganizowany i tak głupi, a do tego niemiły i ma problemy z pamięcią.

Ojciec Dyrektor to najbardziej fałszywa osoba na świecie. W tej firmie plusy ma jedynie rodzina dyrektora, a jest tam chyba jego 5 kuzynów, ich dzieci, szwagrowie itd. Normalnie całe drzewo genealogiczne. Oni dostają najlepsze wypłaty. Ty jako normalny pracownik dostajesz to co zrobisz. A im więcej zrobisz, tym mniejsza premia. Nie możesz zarabiać za dużo.

Praca w szkodliwych warunkach, ale najbardziej szkodliwa jest tam atmosfera.
Zgadza się a najbardziej się pochrzaniło kiedy został przyjęty [usunięte przez moderatora] ten frajer sprowadził atmosferę firmy na psy aż do pracy nie chcę się chodzić a kiedy idzie się do tego buraka do biura to obgryza paznokcie jak zwykły burak obcina cały czas pensje i premie wyprał naszemu prezesowi mózg i nic więcej całe Pobiedziska się z tego śmieją . A drogi Dyrektor [usunięte przez moderatora] to kasę ładuje tylko swojej rodzinie i pracownikom którzy jeżdżą po pracy do niego na budowę do hotelu Aleksandra tylko ci pracownicy się liczą kierownikiem magazynu zrobił bratanka swojej żony [usunięte przez moderatora] gościa który przez 5 czy 6 lat robił na walcowni zamiast pracownika który już o 16 czy 17 lat pracuje cały czas na magazynie i przez cały czas zajmował się wszystkimi wysyłkami i moim zdaniem taki pracownik powinien zostać kierownikiem a nie dostawać awans ze względu na to że wujek Dyrektor i taki jest cały TIPTOPOL nikt tego nie powie otwarcie bo ciężko jest znaleźć pracę w tych czaszach ale jeśli usunięto by z firmy [usunięte przez moderatora] też by się zaraz poprawiła atmosfera pracy mam nadzieje że ten burak to czyta i niech wie że wszyscy pracownicy mają go za chama i zwykłą [usunięte przez moderatora]
3
pracownik 2013-05-23 14:04:59
Ludzie mają rodziny dzieci rachunki kredyty ledwo wiążą koniec z końcem a Ci jeszcze stawki poobcinali bo za dużo zarabiają zwykli normalni szarzy ludzie.....nie daj boże jak jeszcze jakaś choroba albo coś ....wszystko coraz droższe a ich to nie obchodzi ważni ,że oni mają a ty się masz cieszyć ,że w ogóle jest praca.....pan [usunięte przez moderatora].w domu nie ma nic do powiedzenia bo żona jego nosi spodnie a w pracy pokazuje zwykłe buractwo pantofel jeden.....zresztą jak można powiedzieć do pracowników cytuję-"co mnie to obchodzi ,że nie macie za co żyć.....jak się nie podoba na wasze miejsce jest wielu innych...."ciekawe co oni by zrobili jak by mieli na utrzymaniu rodzinę dom i wszystko za jedyne naciągane 2000 zł PYTAM JAK [usunięte przez moderatora] ŻYĆ ZA TE PIENIĄDZE JAK......???????????
1
xxx 2013-05-24 11:11:37
Jak żyć?
Wysłać żonę do pracy i mieć miej dzieci. Na trójkę dzieci to stać tylko kierowników. Można też :
- podlizywać się (brać przykład z najlepszych),
- dorabiać u dyr. [usunięte przez moderatora].
- kształcić się i zdobyć lepszą posadę,
- zwolnic się i pobierać "wysoką" pensję z Urzędu Pracy".

Można też wziąć się do pracy i zasłużyc na podwyzkę ... ale to chyba nie wchodzi w grę.
1
aLEX 2013-10-05 13:34:43
sAME [usunięte przez moderatora] TU PISZĄ. jAKIE MASZ KWALIFIKACJE. wSZYSTKO cI MALO pACZKI NA KWIAZDKE BONY, ZABAWAY KARNAWALOWE Z ZONAMI LUB PRZYJACIÓŁKAMI, DOFINANSOWANIE WCZASÓW. cO JESZCZE. nAJCHETNIE PRACOWAŁBYS 4 GODZINY DZIENNE I BRAŁ PENSJE 4000,-A NA POWITANIE KIEROWNICTOW CAŁOWALOBY CIEBIE W [usunięte przez moderatora]. jAK JEST TAK ŻLE TO POSZUKAJ SOBIE INNE PRACY
Trixs 2014-03-19 11:38:39
Kolego mam prośbę .Tez aplikuje do tej firmy .Mam prośbę możesz mi wysłać kilkaninformacji jak to przebiegało już w siedzibie.

Dzięki za info
pobiedziskifun 2014-08-28 12:16:24
Moze ktos uaktualni ocene atmosfery i warunkow pracy?
1
Dzizys 2014-10-12 16:42:11
Dobry wszystkim,
Czy ktoś może mi przybliżyć jak wygląda proces rekrutacyjny na stanowisko Kierowca/sprzedawca do firmy? jakie są warunki itp. itd. Będę bardzo wdzięczny.
1
estasi 2014-12-01 17:13:39
Nie wiem czy was to zainteresuje ale w firmie Tiptopol szukają pracowników. Zajrzyjcie na nową ofertę pracy. Nie wiem ile będzie trwała rekrutacja ale ogłoszenie wygląda ciekawie. Wymagania : wykształcenie min. średnie, mile widziany student studiów zaocznych, mile widziana znajomość zaga...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5693759?keywords=&region=
riki 2015-02-25 23:54:54
Tiptopol oferuje wśród swoich usług głównie kompleksową obsługę serwisów oponiarskich i bieżnikowni. Nie wiem jak ktoś może mówić , że praca w takim miejscu byłaby dla niego idealna , ale ok, Wasza sprawa - każdy może mieć swoje marzenia na temat tego co chciałby w swoim życiu w końcu robić... powodzenia w aplikowaniu
xxxxx 2015-04-01 10:40:12
Brak słów
2
nick 2016-10-14 18:17:47
człowieku....dobry tokarz za 4 tysie netto...będzie się zastanawiał czy pracować......frajerów niech szukają w Urzędach Pracy
rozczarowany sposobem rekrutacji 2016-10-18 22:20:44
żenada- po rozmowach oczekujesz na telefon z informacją -pracujesz czy nie?-wszystko trwa 3 miesiące-dzwonisz -nie odbierają telefonu by w końcu się dowiedzieć że już mają osobę do pracy....- nie polecam.
1
ewa 2016-10-18 22:24:29
To faktycznie troche nie w porzadku, tym bardziej, ze prosisz od razu o informacje nawet jak bedzie negatywna,ze cie nie wybarali a tak to sie jeszcze łudzisz... teraz przedstawicieli tez suzkają
KingaB 2016-11-07 20:15:36
był ktoś może u nich na rozmowie na przedstawiciela handlowego? może się ktoś podzieli wrażeniami?
xXx 2016-11-09 22:50:45
Na pierwszą rozmowę zostaniesz zaproszona do biura regionalnego. Porozmawiasz z kierownikiem, rozwiążesz test i zostaniesz poinformowana o kolejnym etapie, ponieważ mają kilku kandydatów ( co jest mało prawdopodobne, popatrz na oferty na ich stronie, to nie są oferty z września tylko o wiele starsze, niektóre z nich już trącą myszką ). Kolejny etap to rozmowa w Pobiedziskach ( centrala firmy ) z panem Prezesem, dyrektorem i pewnie jakimś product managerem. Na rozmowie pewnie będziesz musiała coś sprzedać, może to być długopis.
Zostaw swoją opinię o Tiptopol - Pobiedziska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tiptopol