brak logo

Hotel Artur

Kraków

Opinie o Hotel Artur

pracownik 2011-12-21 15:04:02
Ta opinia to jakas kpina. ( usunięte przez administratora ). Ogólnie nie polecam tego miejsca nikomu kto szuka pracy na obojetnie jakim stanowisku ,recepcji,pokojowej,kucharzy,kelnerki itd... Pozdrowienia dla pracowników. Były pracownik
2
warto przeczytać 2013-03-24 20:08:34
Jakie to typowe. Polskie. Przykre. Dlaczego najwięcej do powiedzenia mają osoby, które zostały zwolnione? Który pracodawca zwalnia dobrych pracowników?! Popatrzcie najpierw na siebie krytycznie, a potem na pracodawców. Weźcie się do pracy i wykonujcie ją rzetelnie, a wtedy awansujecie i będziecie dobrze zarabiać. Nie ma nic za darmo. Łatwo się krytykuje. Radzę założyć własny biznes. Wtedy dacie wszystkim zarobić min. 2000 zł na rękę (koszty pracodawcy to ponad 3 000 zł w tym chorym kraju) i zobaczymy jak długo pociągniecie. Co to za ptak który robi do własnego gniazda? Co to za pies który gryzie rękę, która go karmi? TROCHę REFLEKSJI DRODZY PRACOWNICY.
1
ziom 2013-03-29 11:22:35
HAHAHA!!!

Jesteście żałośni! Taka praca za takie marne pieniądze, masaakra!!! Kto by tam chciał u was pracować, nic dziwnego, że tak duża rotacja! W dodatku gadanie ciągłe tylko o oszczędzaniu! Pracownik oszczędza faktycznie i nic w zamian za to nie ma! To po co ma oszczędzać? Powinien oszczędzać na prądzie, gazie itd. ale pracodawca powinien to docenić i od czasu do czasu nagrodzić jakoś pracownika!
Pracy nie polecam na żadnym stanowisku!
2
Koko 2013-04-01 17:11:36
warto przeczytać - 2013-03-24 20:08:34

Jakie to typowe. Polskie. Przykre. Dlaczego najwięcej do powiedzenia mają osoby, które zostały zwolnione? Który pracodawca zwalnia dobrych pracowników?! Popatrzcie najpierw na siebie krytycznie, a potem na pracodawców. Weźcie się do pracy i wykonujcie ją rzetelnie, a wtedy awansujecie i będziecie dobrze zarabiać. Nie ma nic za darmo. Łatwo się krytykuje. Radzę założyć własny biznes. Wtedy dacie wszystkim zarobić min. 2000 zł na rękę (koszty pracodawcy to ponad 3 000 zł w tym chorym kraju) i zobaczymy jak długo pociągniecie. Co to za ptak który robi do własnego gniazda? Co to za pies który gryzie rękę, która go karmi? TROCHę REFLEKSJI DRODZY PRACOWNICY.
( usunięte przez administratora )
anonim 2013-04-03 10:38:53
( usunięte przez administratora )Nic dziwnego, że hotel ma takie opinie jakie ma, w dodatku, nie wiem za co dostał te 3 gwiazdki?
2
tuliPAN 2013-04-04 22:42:53
W hotelu przez ani jeden miesiąc nie jest w stanie utrzymać się jedna ekipa - rotacja pracowników jest większa niż w mc donalds i tesco!
( usunięte przez administratora ) Pracy nie polecam - obiecanki cacanki!
2
pracownik 2013-04-06 10:45:33
Nie chciałbym nic mówić, ale przez tego rodzaju posty możecie zaszkodzić pracownikom firmy, którzy w przeciwieństwie do was pracują, a nie robią głupich uwag w kierunku pracodawcy! Radziłbym uważać z tego typu odważnymi wypowiedziami
1
nowy 2013-04-20 14:21:55
Coś nakręcasz atmosferę ,takich pensji tam nie ma,wszyscy co pracujemy wiemy to więc o co Ci biega?? nudzisz się? czy podkręcasz atmosferę?
nick 2013-04-21 21:22:24
?? to dlaczego wszyscy co chwile odchodza??
2
M 2013-04-22 12:43:15
( usunięte przez administratora ) zł za godzine wychodzi na recepcji - wiem bo pracowałam tam jeszcze nawet rok temu.
nefertiti 2013-04-24 14:14:38
(usunięte przez administratora )nie potrafią zarządzać swoja firmą! W głowie mi się nie mieści jak mogłam tam pracować, od pół roku jestem w innej firmie! Ale tak podizelam uwagi wcześniejszych przedmówców - ( usunięte przez administratora ) zero jakiegokolkiwek odpoczynku, harówa, harówa i harówa!
1
niunia 2013-04-26 19:57:14
o którym mówisz? jest ich kilku w tej firmie? czesc z nich jest nawet do zniesienia (trzeba zrozumiec, ze to ich firma), za to usunięte przez administratora )to faktycznie bardzo bucowaty...pozostali pracownicy Ok- do pogadania
NIEDOSZŁY 2013-04-26 21:28:49
BYŁEM KILKA DNI TEMU NA ROZMOWIE W SPRAWIE PRACY NA STANOWISKO KELNERA. ZAPROPONOWALI TAK ŚMIESZNE PIENIĄDZE, ŻE STWIERDZIŁEM, ŻE LEPIEJ JEST SIEDZIEĆ W DOMU I NIC NIE ROBIĆ-NIE MÓWIĄC O POZOSTAŁYCH WARUNKACH UMOWY
3
Ktoś 2013-04-27 22:19:11
Moze tak tam jest ale gdzie tak nie ma wszędzie tak jest , jak chcecie lepszej pracy to sie wykształcie [usunięte przez moderatora]
prymus 2013-04-28 03:02:11
jestem w trakcie studiów...a płacą mi jakbym nie miała nawet podstawowego wykształcenia! swoja droga pozyskanie klienta do hoteu, takiego jakim jest artur, na obrzezach miasta to nie łatwa sprawa
1
sroka 2013-04-29 11:27:31
Ja nie dostałem podwyżki więc się zwolniłem kilka miesięcy temu, szczerze mówiąc dobrze się stłąo, bo mam lepiej płatną pracę na podobnym stanowsku!
lupi 2013-05-02 20:10:16
czyżby post któregos ze śmiesznych menadżerów??... :)) z tego co wiem wiekszość pracowników się sama zwalnia z tego przybytku
staszek 2013-05-07 15:38:54
"Hotel artur poszukuje nocnego stróża." jezeli chcesz pracować za darmo to polecam pracę, ale rozsądek powinien Ci powiedzieć, żeby za darmo nie pracować
2
były pracownik 2013-05-08 09:26:51
Jako były pracownik Hotelu Artur zgadzam się w 100% z moimi przedmówcami (niestety co do kwestii negatywnych). Cały czas panuje tam napięta atmosfera, kłótnie wielkiego "zarządu" a ich wieczne niezadowolenie i humory odbijają się niestety na pracownikach. (usunięte przez administratora ) Pracuje się za marne grosze i wysłuchuje się narzekań. Nie polecam nikomu pracy tam na jakimkolwiek stanowisku. Każda praca ma swoje wady i zalety, ale z pewnością stwierdzam, że wszędzie jest lepiej niż w Hotelu Artur.
4
ALAMO 2013-05-15 11:51:46
Kilka dni temu byłem na rozmowie rekrutacyjnej w tej firmie. Szczerze mówiąc pracowałem już w kilku hotelach (2 w wieliczce) i jeden za wieliczką w kierunku bochni. Moje kwalifikacje są za wysokie na warunki finansowe jakie zaproponowano mi w tej firmie! Po takiej firmie spodziewałem się czegoś konkretnego, zwłaszcza, że nie jestem nowicjuszem w tj branży!
W dodatku proces przeprowadzania rozmowy rekrutacyjnej pozostawia wiele do życzenia!
4
były pracownik 2013-06-04 13:49:20
wszystkie negatywne opinie to niestety prawda, rodzinna firma gdzie pseudo zarząd stale się kłóci, co odbija się oczywiście na pracownikach- sztywna atmosfera, stawanie na baczność i poddawanie nieustannej presji psychicznej to codzienność pracowników hotelu Artur. Rotacja na wszystkich stanowiskach to norma.Wymagania nie współmierne do otrzymywanej pensji.Menadżerowie ? śmiech na sali.....NIE POLECAM NIKOMU PRACY TAM.
4
nick 2013-06-04 13:54:07
JESLI SZUKASZ STAŁEJ PRACY TO Z PEWNOŚCIA W HOTELU ARTUR JEJ NIE ZNAJDZIESZ
4
jony 2013-06-10 14:17:24
TO CO SIE TAM WYPRAWIA PRZECHODZI LUDZKIE POJECIA!
RODZINKA NAWET MIEDZY SOBA NIE POTRAFI SIE DOGADAC!
CIEKAW JESTEM JAK TO SIE STALO, ZE CZESC NEGATYWNYCH POSTOW KTORE TUTAJ NIEDAWNO BYLY ZOSTALY USUNIETE?
CZY MOZE TO ZASLUGA KTREGOS Z MANAGEROW, KTORYCH BARDZO BOLALA OPINIA O NICH, KTORE DE FACTO BYLA PRAWDZIWA?!!!?

NIE POLECAM TEJ PRACY - ZDECYDOWANEI POPRIERAM PRZEDMOWCOW! WYNAGRODZENIE ZUPENIE NIEADEKWATNE DO PRACY JAKA SIE WYKONUJE! NA KAZDYM STNOWISKU WYLACZNIE UMOWA ZLECENIE - SMIECH NA SALI (A CO Z NASZYMI EMERYTURAMI?) KAZDY POWINIEN WALCZYC O SWOJE, ALE NIESTETYY KIEDY ZACZNIE WALCZYC ZOSTAJE ZWOLNIONY!

PRACOWALEM W WIELU RESTAURACJACH I WIELE WIDZIALEM, ALE TO CO TAM SIE DZIEJE TO NIEPOROZUMIENIE!
4
byla 2013-06-27 23:11:38
nie polecam!!!
1
BYŁY 2013-07-19 00:13:37
DRAMAT, DRAMAT ,DRAMAT.............LUDZIE NIEMA TAKIEJ KASY ŻEBY TAM ZAPIEPSZAĆ......RESZTE OPISZE PÓŻNIEJ........
1
AGNIESZKA 2013-07-20 10:44:10
Ostatnio dodałam post, który znów został usunięty!
W każdym bądź razie, po rozmowie i jednym próbnym dniu uważam ten zakład za największy KOŁCHOZ w Krakowie! Nie wiem na jakich zasadach firma ta funkcjonuje, ani jak wygląda sprawa zatrudniania pracowników [usunięte przez moderatora]. W dodatku ciągła konieczność bycia DYSPOZYCYJNYM i POD TELEFONEM mi się nie uśmiecha. Przyjazdy do pracy na dwie godziny, żeby pomóc!
MENAGEROWIE - żenada - nie potrafią dogadać się nawet między sobą! W dodatku brak jakichkolwiek umiejętności interpersonalnych z pracownikami!

* Dzień próbny - 8 godzinna wyrypka w KOŁCHODZI - za którą nie dostaniesz żadnej kasy!
4
rudy 2013-07-21 06:33:41
portier ma płacone za noc 20 zł ! W końcu się wszyscy zbuntowali i odeszli. Nie wiem jak teraz to wygląda, ale za moich dni było b. nieciekawie!
3
zzz 2013-07-21 11:09:27
Kołchoz?
niedoszły 2014-01-07 18:16:50
Cześć, chciałbym podzielić się z wami moimi przemyśleniami po rozmowie rekrutacyjnej jaką przeprowadzili ze mną menagerowie.
Otóż, jest to chyba ostatnie miejsce do którego chciałbym trafić, stawka jaką zaproponowali była marna. Jak dla mnie zawodowego kucharza ze stażem kilkunastu lat nie do wyobrażenia. Mimo żywo zachęcajacych ogłoszeń, których pełno w Internecie, nie polecam nikomu nawet spotkania i rozmowy kwalifikacyjnej. W dodatku pozostałe warunki były przedstawiane tak jakby bawiono się ze mną ja w ciuciubabkę... "wszystko się okaże" "bedziemy o tym dyskutować innym razem". Czy to źle, że chciałem dowiedzieć się wszystkich warunków?
4
whatever 2014-07-24 02:42:37
Jeśli chcesz być gnębiony przez własnego szefa i nie mieć stałej pracy bo niestety nikt tam się nie utrzymuje dłużej niż do 3 miesięcy po okresie ochronnym polecam pracę tam, później tylko z górki jak zrozumiesz, że każda inna praca jest lepsza niż tam! Nie polecam nikomu nie wiem co ja tam robiłem prawie 2 lata, pozdrawiam
4
Obecna 2015-01-08 10:42:12
Pracuję już jakiś czas i jest naprawdę ok i fajni ludzie.Wiadomo nic miłego praca też w weekendy ale przecież nie zamyka się hoteli, a poza tym zawsze jakieś wolne można dogadać.Książeczkę trzeba mieć i jest to inwestycja ale bez niej nigdzie nie przyjmą do pracy w hotelu czy gastronomii. Polecam
1
Ja 2015-01-20 10:35:42
Na rozmowie było miło, teraz praca jak każda. Można zdobyć doświadczenie, pracuję krótko ale jest ok. W porównaniu z innymi hotelami w okolicy atmosfera jest fajna. Póki co, polecam.
Byly pracownik 2015-01-30 13:18:40
Nie polecam, nawet zdesperowanym. Menagerowie to jakies nieporozumienie, każdy ma inne wymagania i polecenia sprzeczne do pozostałych z kadry zarządzajacej. Praca to wyzysk za małą kasę. Jak juz ktos napisal, totalny brak podejscia do pracowniko, brak umiejetnosci interpersonalnych. Traktuja pracownikow bardzo z góry. Zespol jest w porzadku, choc zestresowany wiecznym narzekaniem przelozonych. OMIJAJCIE Z DALEKA!!!!
5
Gwiazdka 2015-02-03 14:35:40
Nie wiem skąd taka opinia, pracuje tu od niedawna idac na rozmową balam się opinii jakie tutaj panują ale jak widać nie mają one nic wspolnego z rzeczywistoscia. Jak dla mnie komus chyba specjalnie zalezy aby panowala tutaj taka opinia a nie inna. Nie zauważyłam, żeby panował tu jakiś wyzysk kazdy zaczynajac prace wie na jakich warunkach bedzie pracowal. Managerowie raczej z moich informacji maja podzielone obowiazki i nikt nie wchodzi sobie w droge.
Koksu 2015-02-05 20:53:34
Zgadzam się, osoba "Były pracownik" to chyba konkurencja, która gra poniżej pasa bo przegrywa o pracowników z fajnym pracodawcą jakim jest Hotel Artur
1
Maskotka 2015-02-11 13:46:39
Byłam dzis na rozmowie od jutra zaczyna sie dzien probny, pierwsze wrażenie jest najwazniejsze a na chwilę obecna wyglada wszystko ok dobrze, ze nie zasugerowalam sie opiniami tutaj. rozmowa przebiegla w milej atmosferze nie ma czego sie bac.
Maskotka 2015-03-19 13:31:59
Pracuję na pokojach w dalszym ciągu. Atmosfera bardzo fajna. Rotacja..na pokojach jedna Pani odeszła ponieważ znalazła pracę od pon-piątku a wiadomo że w hotelu też weekendy wchodzą w grę. Ale grafik jest elastyczny. A na teraz jak jest dużo pracy to potrzebowali więcej osób.Raczej zatrudniają teraz więcej bo jest sezon i więcej pracy. Wiem że jest zapotrzebowanie na kelnerkę. Polecam
mapr 2015-03-24 12:55:13
Witam!
Czy pracujac jako pokojowa tez trzeba posiadac ksiazeczke
Paweł Krąż 2015-05-21 19:42:10
Przepraszam WBA Bracia Barłowscy spółka jawna prowadzacych hotel "Artur", za zamieszczenie pod ich adresem nieprawdziwych i krzywdzących opinii na niniejszej stronie
mapr1 2015-08-30 10:12:24
Witam
Czy poszukuja pokojowych.
pracownik 2015-10-01 12:43:50
Pracuję już jakiś czas i ogólnie jestem zadowolona. pracownik wykonujący rzetelnie i dokładnie swoją pracę jest doceniany i chwalony. Nie ma żadnego problemu z dniami wolnymi, L4 czy wyjątkowymi sytuacjami gdzie nie jest się w stanie przyjść do pracy. Pierwszy raz spotykam się z miejscem pracy gdzie własne pomysły, inicjatywy czy sugestie (nowego pracownika) są wysłuchane i realizowane. Nie odczuwam róźnicy w sposobie traktowania pracownika wyższego szczebla i niższego (co dało się odczuć w poprzednej pracy). Ogromny plus za to i zarobki jak najbardziej adekwatne do wykonywanej pracy.
1
innyniedoszły 2016-01-04 20:04:11
jakiś czas temu odbyłem tam rozmowę kwalifikacyjną z dwoma Panami. Niemiecki, angielski, dyplom ukończenia uczelni i dyspozycyjność 7/24 (stanowisko związane z opieką wycieczek). Zapytano o stawkę, odparłem 2500 brutto, jeden z Panów odwrócił się do okna uśmiechając się, drugi parsknął. Podejrzewam, że poprawna odpowiedź na wynagrodzenie to: wpis do CV, ale panowie się chyba urwali z choinki. Polecam młodym ludziom z dwoma językami iść za 3500 do tych niesławnych korporacji niż pracować u biznesmenów tego pokroju za miskę ryżu.
4
pracownik ale były 2016-06-13 21:39:31
Pochlebna opinia mojego autorstwa, niestety czar pryska po kilku miesiącach. Zrezygnowałam z pracy w tym obiekcie, czego nie żałuję wręcz przeciwnie. Byłam pracownikiem rzetelnym i bardzo dokładnym ( rzekomy kierownik pięter ). Pomagałam na każdym dziale, począwszy od sprzątania po lepienie kilkuset sztuk pierogów. Niestety pod koniec usłyszałam "lepiej by było gdybyś nie przychodziła do hotelu". Przykro, a jednak.
10
były pracownik 2016-06-21 16:31:25
kwiaty wyślę w podzięce.
6
e 2016-07-06 21:13:20
@kip[i no zapewne na kazdym stanowisku jest inne :)
1
Zostaw swoją opinię o Hotel Artur - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Artur