brak logo

Bobas Hurtownia Artykułów Niemowlęcych Dorota Dudała

Kielce

Opinie o Bobas Hurtownia Artykułów Niemowlęcych Dorota Dudała

dziecko 2012-03-21 10:58:03
Niestety Hurtownia Pani [usunięte przez moderatora] z Kielc jest bardzo nieuczciwa.Biorą towary na termin i nie płacą -mimo sprzedawanego towaru.Nie stosują się do nakazów Sądowych.Brak kontaktu i niestety straszne kłamstwa.Nie polecam współpracy z tą firmą,wręcz odradzam,chyba że ktoś ma czas na Sądy i opanowane nerwy na \"kombinacje\" właścicielki.
kontrahent 2012-07-13 15:09:48
Ja również podzielam opinie o nieuczciwości Pani [usunięte przez moderatora].Jest to najgorszy [usunięte przez moderatora] i kłamca jakiego znam.Wręcz kradnie towar,a na prośbe o zapłatę lub oddanie towaru -można tylko usłyszeć przykre wyzwiska.Nie reaguje na nakazy Sądowe,komorników itp.Jeśli są osoby oszukane przez Panią [usunięte przez moderatora] z Kielc (BOBAS)-proszę o kontakt na tej stronie -może zorganizujemy wspólnie u komornika zlicytowanie jej firmy.Takie osoby muszą ponosić zasłużone kary.
Kielczanin 2012-07-16 08:22:44
Pani [usunięte przez moderatora] to osoba nieuczciwa, nie płaci za usługi, obiecuje i na tym się kończy, nawet nie odbiera telefonów, a jak już to jest niemiła i opryskliwa. Nie róbcie z nią żadnych interesów bo to osoba niegodna zaufania, przekonałem się na własnej skórze. Brak słów co do zachowania tej kobiety.
hurtownia 2012-08-22 14:55:31
Ja również podpisuję się pod opinią o Pani [usunięte przez moderatora].Jest to najbardziej nieuczciwa i kłamliwa osoba.Przygarnia towar i sprzedaje w swoim sklepie-nie oddając pieniędzy dostawcą.Jest arogancka i bezczelna .Nie współpracujcie z Tą osobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja... 2012-11-02 18:31:00
witam. przychylam sie do Waszych opinii. Mialem miec dokonana zaplate do 31.10. Nic nie wplynelo - daje tej kobiecie jeszcze 2-3 tygodnie. Pozniej zakladam sprawe do sondu.
Chetnych do podlaczenia sie pod pozew zbiorowy zapraszam do kontaktu.
hurt 2012-11-09 19:44:53
Brak słów o tej kobiecie i taka osoba prowadzi nadal interesy, są jeszcze tacy którzy jej nie poznali. Na pieniądze czekam już bardzo długo, zamawia usługę i a nie płaci. Opryskliwa, chamska, nieuczciwa. Nie odbiera do tego telefonów od bardzo dawna, a jak już to zrobi to wręcz krzyczy do tego telefonu i z ciebie robi winnego. Trzymajcie swoje sprawy z dala od tej osoby.
ja... 2013-01-27 18:33:33
chetni o złożenie pozwu zbiorowego przeciwko w/w Pani prosze o pisanie na tym portalu. Jestem zdecydowany i bardzo zdeterminowany odzyskac swoje pieniadze.
2
przedsiębiorca 2013-05-07 15:08:48
To najbardziej kłamliwa osoba jaką znam. Zero skromności , zero wstydu -jednym słowem najgorszy krętacz i [usunięte przez moderatora] .Jest mi winna sporo pieniędzy za towar-za to otrzymywałam tylko wyzwiska. Przestrzegam wszystkich przed tą " osobą ".Ja założyłam jej sprawę -oczywiście wygrałam wraz z kosztami sądowymi i odsetkami. Teraz zajmuje się tym komornik-którego muszę ciągle prosić o przyśpieszenie sprawy . Jest problem z odzyskaniem gotówki-ale wystąpiłam o zajęcie jej ruchomości-z tego co wiem-założył plomby na przedmioty w sklepie-czekam na wiadomość . Jestem gotowa wziąć towar - komornik poinformował mnie że wierzyciel ma możliwość uzyskania ruchomości za dużo niższą cenę. Gdyby każdy "zabrał" jej przez komornika towar za długi-została by z niczym . Może w końcu zrozumiałaby ,że tak się nie postępuje . Zakładajcie jej sprawy nawet jeśli chodzi o 500-100 zł . Koszty są małe , chodzenia też niewiele .Warto -wcześniej czy później odzyskamy pieniądze!!!! Ja jej nie daruję!!!!!!!!!!
nina 2013-07-11 14:11:38
witam
jestem w podobnej sytuacji , gdyby zechciał mi Pan /Pani pomóc ,proszę się ze mną skontaktować
podaję namiary magdex@magdex.pl
pozdrawiam
olag 2013-09-30 17:02:49
witam wszystkich, niestety pani [usunięte przez moderatora] jest nieuczciwa: pobiera towar i za niego nie płaci. A może fakt że jej mąż jest policjantem powoduje że jest bezkarna? jeśli ktoś z państwa posiada jej adres lub aktualny tel, chętnie go poznam aby bezpośrednio odzyskać swoje pieniądze
[usunięte przez moderatora]
anecior 2015-01-31 23:47:10
o, to widzę, że nie tylko ja szłyszałam o tym że do pracy szukają, wiec to pewnie potwierdzone info. W takim razie w poniedziałek złożę swoje Cv i będę czekać, może w końcu dane mi będzie znaleźć normalną pracę, a na pewno za taką uwaząłabym robotę w hurtowni artykułów niemowlęcych bobas. Zyczcie mi powodzenia
1
Wielek 2016-05-15 12:30:36
Jeśli chodzi o Bobas Hurtownia Artykułów Niemowlęcych Dorota Dudała to powiem Ci, że naprawdę fajna firma, w niezły sposób się rozwija każdego dnia, doskonale dba o pracowników, nic nie można im zarzucić
Zostaw swoją opinię o Bobas Hurtownia Artykułów Niemowlęcych Dorota Dudała - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bobas Hurtownia Artykułów Niemowlęcych Dorota Dudała