brak logo

Delta-Graphix Zakład Pracy Chronionej Zakład Produkcyjny

Tarnów

Opinie o Delta-Graphix Zakład Pracy Chronionej Zakład Produkcyjny

KoloOlo 2011-08-01 14:47:46
Gdzie się nie spytasz kto słyszał o tej firmie każdy Ci powie ze tam pieniędzy nie zarobisz
2
nfsdngn 2011-09-01 11:26:36
hała hała i jeszcze raz hała PRL i nic więcej, flota- rozpadające się auta, te nagrody Gepardy Biznesu-masakra, brak jakichkolwiek narzędzi dla handlowców, strona internetowa nieaktualizowana, jeszcze mógłbym wymieniać, ale mi się nie chce-omijać szerokim łukiem
3
xxx 2011-10-20 02:34:21
WITAM BARDZO FAJNIE NAPISAŁAŚ O TEJ FIRMIE..WSZYSTKO SIĘ ZGADZA. W TYM ZAKŁADZIE NAJLEPIEJ MAJĄ [usunięte przez moderatora] KTÓRE NIC NIE ROBIĄ TYLKO KABLUJĄ. Z TEGO CO MI WIADOMO NIE DZIEJE SIĘ TAM NAJLEPIEJ ALE TO SĄ SKUTKI OBSADZANIA NIEWŁAŚCIWYCH OSÓB NA ODPOWIEDZIALNYCH STANOWISKACH.
1
anonim 2011-10-20 02:35:25
WITAM BARDZO FAJNIE NAPISAŁAŚ O TEJ FIRMIE..WSZYSTKO SIĘ ZGADZA. W TYM ZAKŁADZIE NAJLEPIEJ MAJĄ [usunięte przez moderatora]KTÓRE NIC NIE ROBIĄ TYLKO KABLUJĄ. Z TEGO CO MI WIADOMO NIE DZIEJE SIĘ TAM NAJLEPIEJ ALE TO SĄ SKUTKI OBSADZANIA NIEWŁAŚCIWYCH OSÓB NA ODPOWIEDZIALNYCH STANOWISKACH.
1
właściciel 2011-12-25 23:11:19
To własnie dzięki tym "złym pracownikom" wypracowany został zysk i zwiększone obroty. Wzosła sprzedaż o ponad 15%. Zatem ja - DZIĘKUJĘ wszystkim pracownikom.
Kto pisze nieprawdę o zatrudnianiu i zwalnianiu po roku osób niepełnosprawnych jako rzekomym wyzysku niech sie podpisze imieniem i nazwiskiem, to wytoczę mu proces o zniesławienie.
Pozdrawiam wszystkich, którzy wysiedli z naszego pociągu. My- jedziemy dalej. [usunięte przez moderatora]- właściciel.
5
tak to bywa 2012-01-15 17:42:03
Tak to bywa raz się jest na wozie raz pod.Jeszcze tylko kontroli dobrej Panu życzę.Może by Pan tak wypłacił godziny nadliczbowe pracownikom bo Pan od pażdziernika im nie wypłacił.Ślepym torem to się daleko nie zajedzie
1
hihihi 2012-02-16 19:33:27
Ciekawe czy koleś - rafał806 - jeszcze dla Delty pracuje a jesli tak to ja proszę o bieżącą opinię ! hehehe
1
Tak to bywa 2012-03-20 20:37:19
Mam pytanie do właściciela,czy Pan jest jeszcze człowiekiem w tym nieludzkim systemie
3
nie ta Sylwia 2012-04-10 00:09:21
właściciel - 2011-12-25 23:11:19

To własnie dzięki tym "złym pracownikom" wypracowany został zysk i zwiększone obroty. Wzosła sprzedaż o ponad 15%. Zatem ja - DZIĘKUJĘ wszystkim pracownikom.

Kto pisze nieprawdę o zatrudnianiu i zwalnianiu po roku osób niepełnosprawnych jako rzekomym [usunięte przez moderatora] niech sie podpisze imieniem i nazwiskiem, to wytoczę mu proces o zniesławienie.

Pozdrawiam wszystkich, którzy wysiedli z naszego pociągu. My- jedziemy dalej. [usunięte przez moderatora] - właściciel.
Swieta, swieta i po swietach.A tu zadnych zyczen od \\\"Wlasciciela\\\" Pewnie Mu znow wzrosla sprzedaz ponad \\\"na paragony\\\" i liczy \\\"czerwone\\\".A moze czeka na proces o znieslawienie hehe lub na parowoz.
były 2012-05-10 19:04:38
zobaczcie na co teraz muszą pracować w delcie [usunięte przez moderatora]
pan pracodawca 2012-05-14 12:25:07
lalala - 2011-10-18 11:13:45

Witam,miałam przyjemność pracować w delcie ok 3 lata, co nieco wiem na temat zasad w tej firmie,generalnie jak Cię lubi szef to można wszystko załatwić, natomiast ma wysoki i tego nic nie zmieni, codzienne zebrania i gadka ludzi co mają robić bo nie mogli nawet do kibla wyjść sami , szef musi wiedzieć jak nawet papieru w kiblu braknie.Ma swoich ludzi którzy są nietykalni , szczególności cała księgowość i kadry.W każdym dziale ma swoich kabli.Ale nic i tak nie przebije momentu przyjęcia [usunięte przez moderatora]dyrektora handlowego [usunięte przez moderatora] od tego momentu jest zgroza, gość zwolni wszystkich co mu staną na drodze, brak kompetencji , w firmie tak sie pomieszało ze najlepsze osoby które pracowały już nie pracują, we wszystkich sieciach i sklepach na temat Delty są coraz gorsze opinie.Jednym słowem praca w tej firmie jeszcze była w znośna do czasu , a teraz to za darmo bym tam nawet nie poszła.
a do mnie pójdziesz za darmo ?
2
Piotr 2012-05-17 13:47:31
były - 2012-05-10 19:04:38

zobaczcie na co teraz muszą pracować w delcie [usunięte przez moderatora]
Ee tam, kontener chinskiego badziewia , nalepki produkt polski i po sprawie.
2
haha 2012-07-19 20:21:17
Hahaha smiechu warte ! piszecie i narzekacie juz od kilku lat, wg niektorych juz dawno firma miala pasc a tu [usunięte przez moderatora]! firma coraz wieksza , pracownikow nie mnie ( mimo ze wszycy narzekaja , [usunięte przez moderatora]i innie pierdoly ) a szlak was wszystkich trafia ze kase ma koles a nie wy :D odtworzcie sobie wlasna firme i bujajcie sie, co marian wam zabroni ?? haha zalosne ! :D zycze wam dalej malo kasy [usunięte przez moderatora]! :D
mniej niz zero 2012-07-27 10:22:54
A to przyklad savoir vivru, prosto z[usunięte przez moderatora]..Nie ma się co dziwic.Tam to standard jak na "lidera" przystalo.Jak ktos powiedzial obowiazuje kultura "pszenno-buraczana".Haha
..... 2012-07-27 17:22:44
I tak tam poziom Qltury jest 2x wyższy niż na tym forum dla gali anonimów :)hehehe
Nierób 2012-07-30 19:52:03
patrzac i czytajac wasze wypowiedzi i polemike, to widac ze to ZPCH :P podoba sie? zostawac.... nie to droga wolna proste, po [usunięte przez moderatora] tu sie wypowiadac? ludzi szukajacych pracy jest tylu ze i tak firma na brak zatrudnienia nie bedzie narzekala, mozecie sobie gadac zdrow a pracowników i tak przybedzie. Firma jak firma, w [usunięte przez moderatora]rzeczy jest [usunięte przez moderatora] i mnostwo nie dociagniec, a ludzie? jak wszedzie sa zalosni a sa calkiem spoko.Najgorsi sa Ci którym sie wydaje ze sa najwazniejsi w calej firmie, a sa zwyklymy laikami. Nie ma chyba firmy gdzie wszystko bylo by idealne. Ale nie przeginajcie , po co sie obrazac jak i tak to nic nie da :P.
Jaaaa pierdole 2012-10-23 23:31:14
Hehehe ludzie wam sie naprawdę musi strasznie nudzić ja myślę ze zabolało skoro dajesz odpowiedz do tego co napisał zero ale w sumie mnie to [usunięte przez moderatora] pozdro wszystkim
1
budzik 2012-10-25 11:08:39
[usunięte przez moderatora]dobrze wie co robi!Tworzy wokól siebie fasady w postaci dobrego pana i biznezmena.Akcje typu owsiak i takie tam!A wśrodku pustka i człowiek niskich lotów.Cwaniakuje strasząc sadem bo wie ze nikt tam nie pójdzie!A gdyby nawet to co mu zrobią dadzą mu grzywnę 5 stówek!Gdyby mu hukneli ze dwiescie tysiaków to by zaczął inaczej myśleć!atak na razie to ma się dobrze i basta.Ludzie których [usunięte przez moderatora] izwolnił to zwykle ludzie uczciwi i nie chca sie [usunięte przez moderatora]paprać a ci co odeszli chcą o gościu zapomnieć.Gość opanowł system do maksimum i czerpie z tego na maxa!Gdy system padnie zwinie [usunięte przez moderatora]i tyle!Takich jak on jest masa!
koza 2013-01-17 00:15:05
kiedys szefie odpowiesz za lzy swioich pracownikow-

moze nie na tym ziemi ale kiedys zastanow sie
Mróweczka 55 2013-01-26 08:07:53
od trzech miesiecy pracuje w delcie i mam sie bardzo dobrze teraz wlasnie szef ma nam przedluzyc umowy zobaczymy na jak dlugo czy to bedzie tylko rok bo ja sie nie zgodze pracuje jak moge najlepiej umiem juz prawie wszystko a zaklad jest ok.pani [usunięte przez moderatora] kierowniczka jest super nalezy sie jej premia i to duza ta praca to moj drugi dom
ttt 2013-01-29 21:13:47
zrób coś z tą składnią Mróweczko i proszę mniej wazeliny
Mróweczka 55 2013-02-16 01:06:11
odpowiadam ttt sorki ale jestem tylko pracownikiem niewiem na jak długo ale szefie miej litość nad ludzmi którzy Cibie szanują to nie wazelina narka
były 2013-02-16 10:20:27
najpierw zabrał nam (handlowcom lub jak kto woli kierowcom, a według szefa złodziejom i krętaczom)nasz kochany wszechwładca wypłaty za brak obrotów (niektórym nawet połowę) po czym po tygodniu czasu zablokował dostawy towaru sezonowego tzn. wielkanocnego. i jak tu zrobić ten obrót? to jest szczyt wszystkiego,ale za to jakie oszczędności!!!
1
ala13 2013-03-19 12:23:55
Pracowałam w tej firmie 2 lata i ten okres wspominam jako nieodwracalną stratę czasu i pieniędzy. Zarobki jakie tam są to najniższe jakie mogą być. W halach w zimie bardzo zimno, brak odpowiedniego ogrzewania- często siedziało się tam w kurtkach-pokłony dla tych co to wytrzymują, w lecie natomiast niesamowity skwar-,, nieotwieralne okna'', warunki jak w [usunięte przez moderatora]. Aż się prosi o inspekcję. Szef, gdy chodził ze swoimi ,,goścmi'' - przedsiębiorcami opowiadał im, że wszyscy pracownicy na święta dostaną premię, a kilka dni później, gdy jego znajomi wyjechali wywiesił oświadczenie, iż ze względu na trudną sytuację firmy premii nie będzie. Obłudnik. Robi tylko dobrą minę. Chce dobrze wyglądać wśród innych przedsiębiorców, a z pracownikami się nie liczy. Kłamie jak może. Szuka taniej siły roboczej.
1
mróweczka55 2013-03-25 07:44:13
ja pracuję 4 miesiące własnie szef obiecał nam że będzie myslał nad przedłużeniem nam umów a nigdy nas nie okłamał według mnie jest OK.a ma nad czym myslec.zawiodłam sie co do kilku osób taka wazelina że aż niedobrze sie robi mam nadzieję ze bede pracowac pomimo tych świń co mi podkładają w szefie cała moja nadzieja
Mróweczka55 2013-05-05 18:57:04
No i co byly szefie a jednak potwierdzily się opinie o tobie szkoda bo do samego konca wierzylam w ciebie i nas zwolniles a zatrudniasz tych co lżą na twoja DELTE -GRAFIK a ja cie znam ze szkolnych lat nawet z jednej klasy spoczywaj
swns 2013-10-23 14:29:10
różne firmy zachęcają swoich pracowników do lepszej pracy różnymi bonusami, inaczej rzecz się ma gdy w firmie pracują sami złodzieje i kombinatorzy, z nich trzeba coś wyciągnąć. Idąc tym tokiem właściciel zakładu od jakiegoś już czasu wprowadził dla pracowników dojeżdżających do pracy własnym samochodem ( zależy im aby być na czas w pracy)opłatę abonamentową za możliwość parkowania na terenie zakładu, ale tego jeszcze było mało więc od niedawna takąż opłatą obciążeni są też pracownicy którzy mają skutery. Wielkie BRAWA. Stowarzyszenie BCC może być dumne z takiego członka.
Nic mnie nie dziwi 2013-12-10 10:47:58
Nie zdziwię się jak za chwilę wprowadzi opłatę od parkowania rowerów.
olek888 2014-03-01 11:42:45
Najdłużej (nie pracujący),ale donosiciele (usunięte przez administratora)
anonim 2014-05-26 22:51:22
Dzwoniąc na nr kontaktowy firmy słyszysz słowa ,,Nie, proszę Panią nie realizujemy takich zamówień!!!!!!!!!!!Jest Pani bezczelna dzwoniąc o tej porze!!!!"i oczywiście rozmowa wypowiedzianych 2 zdań przez osobę obsługującą została zakończona.A na stronie oczywiście brak informacji w jakich godzinach można się kontaktować.Żenada...!!!!!
1
Nela 2014-06-22 19:54:43
Pracowałam w tej firmie 6 lat, bardzo źle wspominam tamte czasy. Hala nieogrzewana, pod blachą wiata w zimie Lodowata, w rękawiczkach i kurtkach się pracowało, w lecie z kolei można było ducha wyzionąć z ukropu. Szef ma swoich kapo którzy pastwią się psychicznie na pracownikach, niejaka zielona (usunięte przez administratora),albo brygadzistka(usunięte przez administratora) bezlitosne wredne zołzy.Koszmar!!
3
anty 2015-08-07 21:39:44
gdzie jest hała?
4
Obiektywnie 2016-06-24 16:48:11
Przewazaja negatywne opinie o Delta Graphics i z przykroscia musze sie i ja pod nimi podpisac.
Wlasciciel, klamca, kretacz i po prostu OSZUST. Uwazajcie na te firme jesli nie chcecie pracowac za darmo.
1
Oszukany przez firme Delta Graphics 2016-06-25 05:49:49
Panie Dreszer jak Pan sie czuje czytajac te posty. Czytaja je zapewne Pana konkurenci, rodzina, dzieci, mieszkancy Pana miasta, sasiedzi, inni przedsiebiorcy, pana kontrahenci itd. Czy wie Pan co to jest wstyd ...sadze ze nie, bo inaczej by Pan tak nie postepowal z ludzmi ktorzy pracuja na Pana i panskiej rodziny byt. Mysli Pan ze bedac niepowazna osoba , oszustwem i naciaganiem prostych ludzi dlugo Pan tak pociagnie ?
Okrada, oklamuje , wykorzystuje Pan ludzi ktorzy pracuja na Pana. Podcina Pan galaz na ktorej siedzi. Niech Pan sie zastanowi nad soba...czy spokojnie Pan bedzie umieral ? Zostawi Pan po sobbie smrod ktory bedzie sie ciagnal za Pana dziecmi, rodzina. W Tarnowie i nie tylko juz jest Pan szeroko znany ze swoich poczynan. Rowniez w panskim swiecie biznesu.
4
Obiektywny 2016-06-30 06:30:20
Wlasciciel firmy Graphics Delta jest nieuczciwy i niepowazny jako kontrahent. Ignorant wobec pracownikow, Przydalaby mu sie rowniez dobra kontrola Urzedu Skarbowego.
3
niepracujący 2016-06-30 14:11:01
Dreszer [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
M. 2016-07-14 18:27:56
a dla mnie był w porządku, nie byłem zatrudniony po znajomości, pracowałem jako ph daleko od Tarnowa i bardzo mi pomógł wyjść z dołka finansowego Już tam nie pracuję od ładnych paru lat, z tą branżą, z ludźmi z delty nie mam nic wspólnego, ale wobec mnie zachował się przyzwoicie
pracownik "jednego" roku 2016-07-26 11:25:56
Witam, pracowałem wraz z kilkoma ludźmi w tej firmie, kadrę można podzielić na tą normalną i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w, trzeba uważać z kim się rozmawia bo te kable latają do starego i wszystko jak na talerzu przedstawiają. Pracowałem na czarno ponad rok, z comiesięczną obietnicą jakiejkolwiek umowy która nie doszła w końcu do skutku, ludzie tam po rok i dłużej bez umów pracują licząc chociażby na jakąś głupią umowę zlecenie, A Chamstwem totalnym jest branie przez dreszera ludzi z Urzędu Pracy! trzymacie ich przez parę miesięcy bez umowy i z dnia na dzień poinformowanie o tym że już tu nie pracują.. Niestety atmosfera jest fatalna u kierownictwa, wszyscy toksyczni. Znajomy który ze mną pracował prosił się o wypłatę dwa i pół miesiąca, a i tak dostał tylko część, bo niby nie wypracował tyle godzin ile mu naliczyła ta durna baba na wejściu (kto wie ten wie). Jak wychodzisz z magazynu po 8 godzinach pracy to wylecisz z tej firmy po tygodniu, oni oczekują że będziesz pracował 12h dziennie za 6 zł na godzinę albo w ogóle żebyś tam zamieszkał. Parkingu płatnego nie skomentuje bo to patologia, szkoda tylko zwykłych pracowników, naprawdę fajni ludzie. W pracy da się wytrzymać jak jesteś spokrewniony z dreszerem w innym wypadku i tak tylko popracujesz rok bez umowy max bo Cię wywalą. Plus jest taki że coś tam zarobisz (o ile w ogóle Ci wypłacą) w między czasie jak będziesz szukał innej pracy.
4
akak 2016-08-30 11:00:03
Super, że normalnie można liczyć u nich na zatrudnienie w ramach umowy o pracę. O taką stabilność jest teraz dość trudno, bo wszędzie wciskają tylko śmieciówki, a tak to przynajmniej można liczyć na jakieś benefity socjalne. Ubezpieczenie się pewnie trafi.
Zostaw swoją opinię o Delta-Graphix Zakład Pracy Chronionej Zakład Produkcyjny - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta-Graphix Zakład Pracy Chronionej Zakład Produkcyjny