Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rafiz Sp.J.

Pracowałeś w firmie Rafiz Sp.J. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-09 03:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak, firma przereklamowana. Pracownicy umysłowi nie mają kogoś kto by się za nimi wstawił, bo fajnie jest być kierownikiem i nie dać pracownikowi dnia wolnego (dla zasady-jestem kierownikiem), tylko pokazać że mogę coś więcej. Lipa straszna.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-04-22 03:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie są nasze pensje??? Pytam się gdzie są nasze pensje??? Tak dłużej być nie może. Zero informacji ze strony kierownictwa, nie płacą i lipa. Firma dno.
zdjecie uzytkownika
gaal - 2011-09-29 13:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie widzę przyszłości w tej firmie, zaległości sięgające 3 a nawet było 5 miesięcy , zero podwyżek , zero premii, ogólnie tragedia,lepiej znaleźć prace za mniejsze pieniądze niż robić za darmo , kierownictwo dno...
zdjecie uzytkownika
Pracownik wspaniałej firmy RAFIZ - 2011-10-12 04:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co aktualnie dzieje się w "firmie" RAFIZ bo chyba tak ją jeszcze można nazwać to jakaś totalna porażka!!! Na samą myśl słowa RAFIZ człowiekowi zbiera się na wymioty. Oby ta firma ogłosiła upadłość jak najszybciej, bo jak długo można robić z siebie debila. Pozdrawiam "zarząd" (P.S. czytaj grupkę niedouczonych snobów), który jest solidnym fundamentem do upadłośći firmy.
zdjecie uzytkownika
krawiec - 2011-11-04 11:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No Elvis to popłynąłeś/aś - twoje nazwisko zaczyna się na P - prawda?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-12 09:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spoko może sie załapiesz za jakieś 500zł + [usunięte przez admina]. Ciekawa propozycja co?
zdjecie uzytkownika
Rafizrafiz - 2012-01-27 08:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo kryzysu, jaki chwilowo dotknął firmę, sytuacja w niej nigdy nie była tak zła, jak by sobie co niektórzy życzyli. Sporo osób w ostatnich miesiącach było zwolnionych, co tłumaczy frustrację i żale użytkowników tego forum. Obecnie, o ile mi wiadomo, planowane są przyjęcia. Ja z mojej strony mogę polecic pracę w Rafizie. Realizują ciekawe projekty, można zarobić i czegoś się nauczyć.
zdjecie uzytkownika
Electrician - 2012-02-18 23:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie należy ufać dyrekcji i ludzią podległym
Pracownicy fizyczni są nie doceniani
nie polecam podjęcia pracy w w/w firmie
wyżej postawieni ludzie broniąc swojej osoby poniżają innych choc nie znają sie na swojej pracy i obowiązkach
zdjecie uzytkownika
www - 2012-03-02 22:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak. Presley. Elvis Presley
zdjecie uzytkownika
ANIM - 2012-03-07 21:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo że już w tej firmie niepracuje to popieram twoją opinie. Moim zdaniem właściciele firmy powinni uważniej się przyjżeć dyrekcji i kierownictwu produkcji,bo już zawiedli się na osobach do których mieli duże zaufanie.Ze swojej strony życzę wyjścia z kryzysu i długich lat na rynku w tej branży.
zdjecie uzytkownika
ʎuozpnuz - 2013-01-21 19:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z wiarygodnego źródła wiem, że niewiele tam się zmieniło, może jednak pora wymienić dyrekcję? Tam ludzie nie mają pojęcia co robią na swoich stołkach. Myslą tylko jak zepchnąć robote i odpowiedziałność na innych.
Zero jakiegokolwiek socjala, a neich ktoś wspomni o związkach...
Ci co odeszli napewno nie żałują, szkoda tych co zostali.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-02-14 18:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również słyszałem, że kompetencje kierowników i dyrektorów są tam beznadziejne - ale okazuje się że i z takim zarządem również można robić kasę :) - jak długo czas pokaże? ---- zrobią kursy, pokończą szkoły i wydrukują dla PR ładne wizytówki :)
ale zawsze znajdą się tacy, którzy będą pamiętać ich "zasługi" - bo paru z tych dyrektorków nigdy nie spojrzy bez wstydu w przeszłość
zdjecie uzytkownika
bidulek - 2013-07-06 23:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podsumowując, wszyscy są niedouczeni i nie mają kwalifikacji. Tylko ja jeden się znam, ale nikt mnie nie docenia.
zdjecie uzytkownika
Slodko-Kwasny - 2013-09-08 01:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Informacja dla zarzadu. Przydala by sie aktualizacja strony internetowej bo w 50% wchodzac w podstrony jest wielka ch.... Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Dyrektor - 2014-01-10 12:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest cudnie, wkrótce zostanę tu tylko ja i mój kolega.
zdjecie uzytkownika
Zdzisław - 2014-01-10 13:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też tu zostanę (usunięte przez administratora)

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-01-10 15:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mnie juz tam nie ma;)

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
serrano - 2014-08-18 18:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wszystkim, jak wygląda praca takiego kierownika magazynu w Poslce? Wróciłem dopiero co w rodzinne strony. bo jak to ujął klasyk, który sobie zawsze powtarzałem w londyńskim metrze: "Kiedy mówię "Polska", mam przed oczami pszniczny kłos wyrosły na tej ziemi. Znajome boćki, co przycupnęły na przyjaznej mazurskiej chacie. Widzę bursztynowy świerzop tańczący wśród fal burzanu..." byłem tam supervisorem na magazynie ze żwirem to mniej wiecej ogarniałem temat, ale na koniec nie wyszlo jak chcialem. Widzę w ogłoszneiu o prace na stronie internetowej Rafiza, ze jest sporo obowiazkow, jak dla mnie to wyglada jakby robote dwoch osob mial robic jeden gosc. a moze mi sie tylko wydaje. bylbym wdzieczny jakby ktos mi ogarniety napisal jak to wyglada jednak w praktyce. no i czy jest szansa od razu na umowe o prace bo interesuje mnie tylko stabilne zatrudnienie a nie umowy o dzielo czy jakies zlecenia.
zdjecie uzytkownika
BaCa - 2014-08-18 18:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy, jestem technikiem elektryki, obecnie interesuje się ofertą pracy elektromontera. Tylko mam obawy co do tych podróży służbowych. Kolega jest w podobnej firmie i często jest w rozjazdach służbowych, a w domu mało co bywa. Nie bardzo mogę pozwolić sobie na częste wyjazdy. Może ktoś napisać jak często i jak daleko się jeździ? Rozumiem, że wyjazdy są dodatkowo dobrze płatne?
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-12-03 15:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie! Zastanawiam się co dzieje sie w firmie, bo tu żadnych komentarzy na temat sytuacji w pracy nie widac... Napiszcie czy warto starac sie o etat w Rafiz Sp.J. Jak motywowani i oceniani są pracownicy? Jaka jest rotacja pracowników w tej firmie w przeciągu kilku miesiecy?? Czy firma wogle jest wypłacalna i czy jej pozycja jest stabilna?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-12 15:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin - 2014-12-03 15:02:36]:
Witam. Co do Twojego pytania, omijaj szerokim lukiem ta firme. Lata swietnosci tej firmy juz przeminely.
zdjecie uzytkownika
Electrician - 2015-01-20 10:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam pozdrawiam pozdrawiam dyrekcje Tej firmy oraz pracowników
polecam firme oddalona 7km w strone żydów :)
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-14 18:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak oceniacie wykonawstwo lini produkcyjnych tej firmy?? Czy mozna im zaufać? Zastanawiam sie właśnie nad oferta, a nie moge znaleźć nigdzie opini klientów.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-02-18 16:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Firma tragedia. Nikt nad nią nie panuje. Ile reklamacji przeżyłem ... dziwię się, że jeszcze nie padli. Zarząd, to brak słów. Palą tam jakieś mięso obok - smród straszny. Słoma wychodzi z butów na tym zadupiu.
zdjecie uzytkownika
OLO - 2015-05-03 22:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-02-18 16:27:38]:
WSZYSTKO ROZUMIE ALE SŁOMA Z BUTÓW TO NIE WYSTAJE NIKOMU BO JAK PISZESZ O RAFIZ TO NIE TYLKO FIRMA ALE I ZAŁOGA, PRACOWNIK
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rafiz Sp.J.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rafiz Sp.J.?
Zadaj pytanie
alert