brak logo

Aerosol Service Sp. z o.o.

Charnowo

Opinie o Aerosol Service Sp. z o.o.

Gość 2012-06-21 15:53:25
Nie zgadzam się z dobra opinią, na stronie PUP piszą, że zarobić w Aerosolu można 2000zł brutto+premia , na miejscu proponują 8 zł brutto za godziną bez premi, nie jest to profesjonalne podejście pracodawcy, jako prywaciarz, chce wykorzystać fakt dużego bezrobocia w Słupsku i okolicy, poza tym daleko i brak dojazdu.
robert 2012-07-20 19:33:57
pracowałem w Aerosol jako handlowiec
nigdy więcej w życiu, nikomu nie polecam
wiecznie nadgodziny i najniższa pensja!!!
proponują 2-2,5tys., a jak co do czego zawsze wychodzi 1500zł
no i kiepski dojazd
Janusz 2012-07-31 14:14:30
Zgadzam się z opinią. Obiecanki cacanki. [usunięte przez moderatora]
1
michal 2012-09-13 22:18:37
na dzien dzisiejszy firma ma sie dobrze,to co bylo wiadomo jak komuna przeminelo,dzis jestem happy i polecam ,jestesmy ludzmi z pasja niema takiej opcji zeby zapal nasz mial zgasnać,nieprzychylni nam beda wciaz dolki kopac,nie czas sie tym przejmowac wiec nie przejmuj sie tym chłopak polecammmmmmmmmmmmm zeby wszyscy wiedzieli
[usunięte przez moderatora]
andy 2012-12-07 21:55:21
Wyobraź sobie ze na statr nie dadzą tobie 10 zł na godzine + premia 500zł... daj e spokój z takim komentowaniem. Idz do Morpolu na taśme i dopiero zobaczysz co to jest dostać [usunięte przez moderatora] najniższą krajową
ziemniaczek 2013-01-20 21:17:00
robia sie coraz bardziej chciwi, [usunięte przez moderatora] ,po 12godz dzien w dzien,miała byc premia i tyle ja zobaczylismy,nowa kierowniczka nie ogarnia wogóle ,nie zna sie na produkcjii,wszyscy tak naokolo mówia ze poleci,pytanie tylko kiedy ?
bolo 2013-02-10 20:07:08
zastanawiam się czy kiedykolwiek tam ktoś coś ogarniał
1
jekud 2013-02-28 14:26:48
ziemniaczek - 2013-01-20 21:17:00

robia sie coraz bardziej chciwi, [usunięte przez moderatora] ,po 12godz dzien w dzien,miała byc premia i tyle ja zobaczylismy,nowa kierowniczka nie ogarnia wogóle ,nie zna sie na produkcjii,wszyscy tak naokolo mówia ze poleci,pytanie tylko kiedy ?
Jest 28.02.13. i nic się nie zmieniło!!! Praca po 60 godzin tygodniowo /10 godz. w nocy/, łącznie z sobotą. Brak odpoczynku tygodniowego /35 godz./. I niech ktoś spróbuje odmówić...
[usunięte przez moderatora]
Janek 2013-05-25 08:58:24
Janusz - 2012-07-31 14:14:30

Zgadzam się z opinią. Obiecanki cacanki. [usunięte przez moderatora] .
Ty napewno jesteś z Lotonu i zazdroscisz nam takiego wujka
1
bolo 2013-07-04 21:20:53
Droga Łondo powiedzmy sobie prawdę nigdy nie ogarniałaś i nie ogarniesz dużo mówisz mało robisz lecz nadejdzie taki dzień że otworzą się oczy a wtedy tylko ŻYCZĘ POWODZENIA.
3
nic 2013-11-07 13:12:09
zła firma
1
Kim 2013-12-06 11:52:51
[usunięte przez moderatora] biedni ludzie muszą tam pracować.Nie polecam nikomu,typowa praca na czyjąś kieszeń.A życie jest krótkie.
1
who 2013-12-07 17:54:43
nie polecam nikomu! Falsz, chciwosc, klamstwa, ludzi maja za nic, nie doceniaja nikogo! Chyba ze wkupisz sie w laski lidereczki i kierowniczki.
3
hmmm 2013-12-13 15:01:07
Tragedia wykorzystują sytuacje na rynku... Brak pracy a dla nich tania siła robocza!Nie mamy prawa mieć rodzin i jakichkolwiek obowiązków wobec nich! Liczy się tylko robota! Najlepiej codziennie pracować po 12 lub 16 <bo i tak bywa> godz i żebyśmy za nadgodziny nie wołały! A o premi to tylko pomarzyć bo normy są z księżyca wzięte i nie ma mowy o jakimkolwiek dodatkowym groszu!
2
kicia 2014-05-01 19:19:30
te wszystkie opinie złe to prawda. Można dodać dużo więcej , ale po co?(usunięte przez administratora)
3
Iza 2014-12-06 10:41:35
dzisiaj impreza zakladowa.zobaczymy jak sie ksiezniczki wystroja.moze jakies fotki sie znajda
2
Jazzman 2014-12-12 23:24:31
"ktoś dostał w nos to popłakał się ktoś,coś działo się"-odnośnie imprezy oczywiście. Na letniej imprezie na boisku też się komuś oberwało. Takie życie panowie M.
zocha 2015-01-22 11:10:33
To prawda sami oszusci nawed dzieci nie maja ubezpieczenia jak ktos zglosil dzieci do ubezpieczenia same chciwe ludzie tam robia mowie o liderce i W..... Na niczym sie nie znaja.p
2
zocha 2015-01-22 11:11:03
To prawda sami oszusci nawed dzieci nie maja ubezpieczenia jak ktos zglosil dzieci do ubezpieczenia same chciwe ludzie tam robia mowie o liderce i W..... Na niczym sie nie znaja.p
Jazzman 2015-02-24 22:37:47
OSKARY ZOSTAŁY ROZDANE przykro ,że trzeba będzie pożegnać się z firmą.Przeważająca część załogi to fajni ludzie.Niestey,trzeba będzie szukać nowej przystani na kilka lat i nowych znajomych,bo żle zaczyna się dziać.NIE POLECAM.
1
oskar 2015-02-25 16:48:42
Dziewięć miesięcy wstecz jeszcze było znośnie, teraz gdy narodziło się "dziecko"..... jak to dziecko daje czasem popalić. Co do OSKARÓW hmm...wygrają statuetki.
2
Anonim 2015-02-28 23:41:48
Wierzę ż e masz rację Oskarze.Może jednak zaczekajmy na Złotego Globa?Pojawiło się światełko w tunelu ,że będzie lepiej,że przyjdzie "NOWE".Wrócą czasy z pierwszego ogniska w Charnowie.
1
Leszek 2015-03-27 14:51:39
Właśnie jestem w trakcie poszukiwania pracy jako mechanik.Znalazłem ogłoszenie na OLX że AS takiej osoby potrzebuje,dlatego właśnie trafiłem na forum AS.Opinie są różne jak wszędzie ale niektórych w ogóle nie mogę zrozumieć znaczenia.Czy może mi ktoś wyjaśnić ,o co chodzi z tymi OSKARAMI statuetkami itp.?
1
uczeńklasypierwszej 2015-04-30 22:55:57
zielone ,zielone,zielone...CZERWONE? A może słoneczko. słoneczko,słoneczko ... CHMURKA ? Jak w przedszkolu?
2
oskar-żony 2015-05-10 16:34:30
teatr, paleta kolorów, brakuje jeszcze jednego RGB "niebieski". ehh zimą coś wymyślą.








Grrr 2015-06-10 17:09:31
Kto chce się tam zatrudnić niech epiej pomyśli nie dwa, ale ze sto razy zanim podejmie taki BŁĄD!!
....
I co nasz KOCHANY PRACODAWCO KOLEJNY MIESIĄC OPÓŹNIASZ nam WYPŁATĘ!!! RATULACJĘ odwagi i WSPÓŁCZUJĘ GŁUPOTY. W końcu ktoś się wkurzy i poda to do odpowiednich służb :)
2
Początkujący 2015-06-17 13:09:12
Mąż właśnie zaszedł do Aerosolu. Był na rozmowie w innej firmie, ale po drodze uderzył i tutaj - pierwsze jego wrażenie było bardzo dobre, bo przez telefon wcześniej mu odmówili, ale prywatnie przyjęli z entuzjazmem i otwartymi ramionami, kulturalnie, z uśmiechem. Standard "europejski", szef prowadził od razu po hali, wszystko wyglądało piękniutko. A ja przeczytałam wszystkie te opinie i teraz się cholernie obawiam co to w ogóle tam będzie. Dobre złego początki jak to mówią... a bardzo łatwo jest zrobić dobre wrażenie i ukryć krętactwo, ale niedługo wszystko się zobaczy...
4
zdałemdodrugiej 2015-07-07 00:23:58
Teatr z pewnością tak.Co do palety barw,to zbyt skromnie,tylko dwa kolory. Niebieski będzie gryzł się z zielonym Oskarku! Poza tym nie wszyscy doczekają zimy w tej firmie.Czyżbyś o tym nie wiedział? Skrótu RGB nie mogę rozszyfrować ,ale myślę że kiedyś mi wyjaśnisz gdzieś w neutralnym miejscu.Moze na ZPwU ?PRACODAWCO!DAJ ZAROBIĆ I WYPŁACAJ ZA NADGODZINY!WOLNE DNI NAM NIEPOTRZEBNE WTEDY GDY NIE CHCEMY.
zdałemdodrugiej 2015-09-16 16:51:46
Lopez może jesteś dobry z fizyki i nic poza tym.Wykształcenie mam nieco lepsze od Twojego.Zastanów się, jak można opuścić klasy? Oj z j.polskim to Ty masz poważny problem.Przyjechłeś z .....?Nie wiem co kolory światła mają wspólnego z mazaniną na tych nibywykresach.Spróbój rozszyfrować ten drugi skrót.Będziesz wielki.Jeśli jest Ci tam tak dobrze to zostań ,ale nie polecaj nikomu, bo dobrze wiesz jak jest w rzeczywistości.BRAK SZACUNKU DLA LUDZI,WYZYSK...itp.
?? 2015-10-07 12:22:55
Witam, bylabym wdzieczna za rzetelna informacje odnośnie pracy w biurze? Jakie zarobki i warunki? Opinie sa mało zachęcające. Będę wdzieczna za jakies info nt pracy tam w charakterze pracownika biurowego/handlowca
gosc 2015-10-12 20:24:05
Nie polecam pracy w tej firmie jako handlowiec. Ogłoszenia są co pół roku, nikt tam długo nie zabawił. Nie ma możliwości poznania firmy, rynku, zbudowania sobie jakichkolwiek relacji z klientami. A po trzech miesiącach oczekują nie wiadomo ilu pozyskanych klientów. Atmosfera w firmie szkoda słów.
absolwent 2015-10-16 11:39:08
Już tam nie pracuję ,więc mogę pisać bez obawy.1)Za nadgodziny płacic nie chcą ,oddaja czas wolny.Owszem ,mają prawo, ale powinno być 1,5h za1h w przypadku ,kiedy wolne ustalają sami.Tak mówi prawo pracy.Tam nigdy tego nie zastosowano.Osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności musiały pracować po godzinach(słowa liderek i kierowniczki:chcesz pracować, nie wydziwiaj).3)warunki pracy:Częste awarie maszyn ,pretensje do mechaników(najlepiej z niczego zrobić cos),normy wzięte z kosmosu,na halach produkcyjnych w lecie temperatury dochodziły do 35 stopni zimą spadają do 5 stopni(na gazowni do zera).Kiedyś oczywiście tak nie było.Owszem zdarzały się małe nieporozumienia ale rzadko.Atmosfera w pracy była zupełnie inna ,nie było rzeczy nienożliwych(np.:wzięcie urlopu w pasującym terminie) pracowało się również ciężko,pomimo to z chęcią szło się do pracy.Sytuacja stała się nieznośna od jakiegiś1,5 roku.Myślę że pracodawcy o wielu sytuacjach i poczynaniach kadry zarządzającej nie wiedzą lub nie chcą wiedzieć.
4
wrr 2016-02-15 20:05:51
Teraz co miesiąc do księgowości potrzebują. Chyba nikt normalny z tą skrzeczącą i podmieniającą w systemie kursy blondyną nie może wytrzymać.
1
jagger 2016-03-09 22:23:12
Na produkcję też potrzebują ,ale nikt nie chce tam iść.Pani kierowniczka może by sama wspomogła produkcję , ale ostatnio zdrówko szwankuje,więc czas wybrać się do doktora.Może L4?
1
olo 2016-05-28 11:36:03
Kiedyś tam robiłem. Nie było źle, ale nie wróciłbym tam.
mis 2016-07-03 09:03:42
Ciągle szukają handlowców...oczekiwania...znaleźć klienta, który będzie zamawiał na miliony w ciągu 3 miesięcy i spadaj stad....
kazik 2016-07-03 10:24:34
Nawet na produkcji słyszałem, że dają umowę o rpacę i zarobić możesz 2000tysiace już na rękę, prawda to jest?
WWR 2016-11-02 21:27:43
Pracowałam w tej firmie nieco ponad dwa lata temu. Początkowo wszystko wyglądało bardzo dobrze, niestety z czasem wszystko się zmieniło:
1. szef miał coraz większe wymagania 2. czepiał się dosłownie o każdy szczegół 3. w trakcie pracy dowiadywałeś się,że zostajesz na nadgodziny, oczywiście o zapłacie za nie można było tylko pomarzyć 4.szefostwo oraz ludzie z biura chamscy wobec szeregowych pracowników. Warunki pracy okropne: w lato temperatury sięgały 36 stopni, nie raz zdarzyło się tak,że dziewczyny na hali mdlały; w zimie temperatury na minusie. Nie mogłyśmy się doprosić o wiatrak latem a zimą o jakiś grzejnik, za to wielkie państwo w biurze oczywiście mieli , coby im szanowne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zmarzły! A najgorszy z nich był "pan" Rafał P, który jest zwykłym chamem i prostakiem zupełnie nie nadającym się do pracy z ludzmi. W tej firmie kierownicze stanowiska mają Ci którzy są spokrewnieni lub spowinowaceni z właścicielem lub włażą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownictwu. Wypłaty zawsze były bardzo opóźnione-czasem dostawaliśmy je dopiero w połowie miesiąca- i to najniższą krajową.Nie polecam!!!!
3
pracownik 2016-11-11 11:27:38
Nie zgodzę się z poprzednią opinią.
Ja akurat pracuje jako pracownik produkcyjny w firmie Aerosol Service i cos na ten temat mogę powiedziec !
Wypłaty zawsze są na czas, nadgodziny wypłacane co miesiąc do tego z każdym miesiacem co raz wyższe premie i nagrody. Od tego miesiąca doszły darmowe dojazdy i masa innych dodatków jak choćby imprezy integracyjne za które nic nie płacimy, pączki świąteczne itd itd. Firma zmienia się z dnia na dzień na lepsze i denerwuje się gdy jakieś beztalencie które zostanie zwolnione wypisuje takie bzdury !!! Ja z tą firma się identyfikuje i chce tu pracować !!! Tym bardziej że od Nowego roku kolejne podwyżki
1
Slawcio 2016-11-13 14:57:13
A na czym praca polega na produkcji?I czy to trudne?
Zzzzmęczony/a 2016-11-21 13:35:51
Ktoś ci płaci za tą wazeline?
Podwyżki od nowego roku? Człowieku gdyby to zależało od nich nie zrobili by tego! Podwyżka owszem będzie, ale tylkoi dla tego, że najniższa krajowa ma być podwyższona!
A paczki świąteczne no ja cię błagam kilka słodyczy, które sam możesz sobie kupić (chociaż z drugiej strony zawsze to coś) .... Jeśli chodzi o imprezy integracyjne jest bardzo fajnie (nikt nie płaci, TO NORMALNE)
.....
rządzą praca nie jest łatwa, tu się dużo nadzwigasz, nastoisz, na w***asz, wiecznie im mało, jest źle, zadko kiedy jest dla nich dobrze.
Jeśli chcesz mieć zszargane nerwy i zajechany kręgosłup to praca idealna dla ciebie :)
3
ja 2016-11-23 09:20:34
Zzzzmęczony/a już początek Twojego nicka pokazuje że w pracy chyba przysypiasz Zzzzzzzzzz :D
Czytam bzdury które wypisujesz i też się z Tobą nie zgodzę... mi w tej firmie jest dobrze a skoro Tobie tak źle to czemu nie pójdziesz do Malka ... bo tam też śpiących nie potrzebują ??? :D Najłatwiej wiecznie użalać się nad swoim losem ... Ja jestem dość świeżym pracownikiem i nie ma miesiąca bym miała poniżej 2200 na ręke bez nadgodzin. Więc ... ?
Ktoś 2016-11-28 21:25:03
BZDURA !!!!!!!
Byłam tu !! 2016-11-28 21:54:42
Kadra zarządzająca kierowniczka i liderka psują opinię zakładu swoimi poczynaniami wobec kadry pracującej. Obydwie zakłamane .To z ich powodu połowa działu odeszła z pracy, bo nie można było wytrzymać takiej atmosfery jaką zaserwowały, słyszałam, że znowu to wraca. Wszystkie problemy zamiatane są u Wandy pod dywan (gdyby go miała). Podejrzewam. że prezes nie wie o ponad połowie. Robią co chcą . Liderka całymi dniami snuje się po zakładzie z rękami w kieszeniach i opatulona szalem w ocieplaczu, podczas gdy załoga cała upocona ledwo na nogach stoi. No tak ,bo jak się nic nie robi to zimno... Na nadgodziny dalej nie ma co liczyć , wszystko zabiorą . Narobić się i NIE zarobić . Nawet na flaszkę na święta nie zostawią, Dostaniesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ne wino w paczce to się ciesz. Premii też nie będzie bo postojowe między świętami.. Hahaha Także potraktujcie obiecanki z przymróżeniem oka .Nigdzie nie jest dobrze i tu też nie jest. Kiedyś ofszem dali zarobić . Była mniejsza produkcja ,ale wypłacali nadgodziny i premia była . Teraz produkcja jest 2 razy większa ,nadgodziny za wolne zabierane i premia też zależna od produkcji raz jest raz nie ma.
Daj spokój !! 2016-11-28 22:09:58
Dobrze, że ty masz talent. Co do nadgodzin i premii to Mocno przesadzone!!.... Wypłaty faktycznie na czas, przyznaję. Paczki były zawsze ,miły gest , chociaż bony na święta lub dodatkowa kaska byłyby bardziej mile widziane zamiast np tej imprezy firmowej.
Wow 2016-11-28 22:13:10
KŁAMSTWO !!!! Nie wiedzą jak ludzi zachęcić to bzdury obiecują a rzeczywistość jest inna !
WRX 2016-12-03 15:36:11
Dzisiaj bawimy się na imprezie zakładowej.dziewczyny są gorące
Maja 2016-12-05 10:41:05
Zamiast tej imprezy mogliby nam dać jakaś premię na święta.i tak było drętwo
2
Pola 2016-12-06 09:49:09
Zależy jak kto się bawi.... Impreza była zaje...ta , z roku na rok coraz lepiej. Jedzenie bardzo smaczne i bardzo dużo, niczego nie brakowało. Trzeba przyznać ,że szefostwo postarało się i pokazało. Nie żałowali. SUPER !!!!
3
Zostaw swoją opinię o Aerosol Service Sp. z o.o. - Charnowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aerosol Service Sp. z o.o.