Aerosol Service Sp. z o.o.

Ustka

Opinie o Aerosol Service Sp. z o.o.

zdałemdodrugiej 2015-07-07 00:23
Teatr z pewnością tak.Co do palety barw,to zbyt skromnie,tylko dwa kolory. Niebieski będzie gryzł się z zielonym Oskarku! Poza tym nie wszyscy doczekają zimy w tej firmie.Czyżbyś o tym nie wiedział? Skrótu RGB nie mogę rozszyfrować ,ale myślę że kiedyś mi wyjaśnisz gdzieś w neutralnym miejscu.Moze na ZPwU ?PRACODAWCO!DAJ ZAROBIĆ I WYPŁACAJ ZA NADGODZINY!WOLNE DNI NAM NIEPOTRZEBNE WTEDY GDY NIE CHCEMY.
zdałemdodrugiej 2015-09-16 16:51
Lopez może jesteś dobry z fizyki i nic poza tym.Wykształcenie mam nieco lepsze od Twojego.Zastanów się, jak można opuścić klasy? Oj z j.polskim to Ty masz poważny problem.Przyjechłeś z .....?Nie wiem co kolory światła mają wspólnego z mazaniną na tych nibywykresach.Spróbój rozszyfrować ten drugi skrót.Będziesz wielki.Jeśli jest Ci tam tak dobrze to zostań ,ale nie polecaj nikomu, bo dobrze wiesz jak jest w rzeczywistości.BRAK SZACUNKU DLA LUDZI,WYZYSK...itp.
lina 2015-09-16 19:57
ale to w kazdej firmie sie czyta bardzo pdobne opinie, a mimo to ludzie sie zatrudniaja i zmaiast siedziec i narzekac ciagle na forum to pracuja i robia swoje. ja osobiscie chce sie dostac doaerosol service jakos specjalista do spraw sprzedazy, ale zadam pytanie i mam nadzieje ze ktos mimo wszystko mi odpowie. jaka umowe tak oferuja..
4r 2015-09-16 20:05
z tego co widziałam to aktualnie w firmie Aerosol-Service Sp. z o. o. poszukują pracowników do zatrudnienia na stanowisko mechanika maszyn napełniających w Ustce oraz specjalisty do spraw sprzedaży w Słupsku, może ktoś z was byłby zainteresowany podjęciem pracy u nich w firmie, słyszałam że ludzie chwalą sobie warunki
?? 2015-10-07 12:22
Witam, bylabym wdzieczna za rzetelna informacje odnośnie pracy w biurze? Jakie zarobki i warunki? Opinie sa mało zachęcające. Będę wdzieczna za jakies info nt pracy tam w charakterze pracownika biurowego/handlowca
gosc 2015-10-12 20:24
Nie polecam pracy w tej firmie jako handlowiec. Ogłoszenia są co pół roku, nikt tam długo nie zabawił. Nie ma możliwości poznania firmy, rynku, zbudowania sobie jakichkolwiek relacji z klientami. A po trzech miesiącach oczekują nie wiadomo ilu pozyskanych klientów. Atmosfera w firmie szkoda słów.
absolwent 2015-10-16 11:39
Już tam nie pracuję ,więc mogę pisać bez obawy.1)Za nadgodziny płacic nie chcą ,oddaja czas wolny.Owszem ,mają prawo, ale powinno być 1,5h za1h w przypadku ,kiedy wolne ustalają sami.Tak mówi prawo pracy.Tam nigdy tego nie zastosowano.Osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności musiały pracować po godzinach(słowa liderek i kierowniczki:chcesz pracować, nie wydziwiaj).3)warunki pracy:Częste awarie maszyn ,pretensje do mechaników(najlepiej z niczego zrobić cos),normy wzięte z kosmosu,na halach produkcyjnych w lecie temperatury dochodziły do 35 stopni zimą spadają do 5 stopni(na gazowni do zera).Kiedyś oczywiście tak nie było.Owszem zdarzały się małe nieporozumienia ale rzadko.Atmosfera w pracy była zupełnie inna ,nie było rzeczy nienożliwych(np.:wzięcie urlopu w pasującym terminie) pracowało się również ciężko,pomimo to z chęcią szło się do pracy.Sytuacja stała się nieznośna od jakiegiś1,5 roku.Myślę że pracodawcy o wielu sytuacjach i poczynaniach kadry zarządzającej nie wiedzą lub nie chcą wiedzieć.
6
maciej 2015-10-17 01:35
@gosc - a dlaczego nie polecasz tej pracy. Na pewno jako handlowiec obowiązków jest dużo, ale przecież na pewno zarobki sa adekwatne do obowiązków. Jako producent chemii gospodarczej musi dbać o swoich pracowników jak i o potencjalnych klientów. Szkoda, że ich strona jest w przebudowie, może bym się dowiedział czy jest u nich jakaś oferta pracy.
wrr 2016-02-15 20:05
Teraz co miesiąc do księgowości potrzebują. Chyba nikt normalny z tą skrzeczącą i podmieniającą w systemie kursy blondyną nie może wytrzymać.
3
jagger 2016-03-09 22:23
Na produkcję też potrzebują ,ale nikt nie chce tam iść.Pani kierowniczka może by sama wspomogła produkcję , ale ostatnio zdrówko szwankuje,więc czas wybrać się do doktora.Może L4?
1
olo 2016-05-28 11:36
Kiedyś tam robiłem. Nie było źle, ale nie wróciłbym tam.
1
mis 2016-07-03 09:03
Ciągle szukają handlowców...oczekiwania...znaleźć klienta, który będzie zamawiał na miliony w ciągu 3 miesięcy i spadaj stad....
kazik 2016-07-03 10:24
Nawet na produkcji słyszałem, że dają umowę o rpacę i zarobić możesz 2000tysiace już na rękę, prawda to jest?
1
WWR 2016-11-02 21:27
Pracowałam w tej firmie nieco ponad dwa lata temu. Początkowo wszystko wyglądało bardzo dobrze, niestety z czasem wszystko się zmieniło:
1. szef miał coraz większe wymagania 2. czepiał się dosłownie o każdy szczegół 3. w trakcie pracy dowiadywałeś się,że zostajesz na nadgodziny, oczywiście o zapłacie za nie można było tylko pomarzyć 4.szefostwo oraz ludzie z biura chamscy wobec szeregowych pracowników. Warunki pracy okropne: w lato temperatury sięgały 36 stopni, nie raz zdarzyło się tak,że dziewczyny na hali mdlały; w zimie temperatury na minusie. Nie mogłyśmy się doprosić o wiatrak latem a zimą o jakiś grzejnik, za to wielkie państwo w biurze oczywiście mieli , coby im szanowne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zmarzły! A najgorszy z nich był "pan" Rafał P, który jest zwykłym chamem i prostakiem zupełnie nie nadającym się do pracy z ludzmi. W tej firmie kierownicze stanowiska mają Ci którzy są spokrewnieni lub spowinowaceni z właścicielem lub włażą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownictwu. Wypłaty zawsze były bardzo opóźnione-czasem dostawaliśmy je dopiero w połowie miesiąca- i to najniższą krajową.Nie polecam!!!!
6
pracownik 2016-11-11 11:27
Nie zgodzę się z poprzednią opinią.
Ja akurat pracuje jako pracownik produkcyjny w firmie Aerosol Service i cos na ten temat mogę powiedziec !
Wypłaty zawsze są na czas, nadgodziny wypłacane co miesiąc do tego z każdym miesiacem co raz wyższe premie i nagrody. Od tego miesiąca doszły darmowe dojazdy i masa innych dodatków jak choćby imprezy integracyjne za które nic nie płacimy, pączki świąteczne itd itd. Firma zmienia się z dnia na dzień na lepsze i denerwuje się gdy jakieś beztalencie które zostanie zwolnione wypisuje takie bzdury !!! Ja z tą firma się identyfikuje i chce tu pracować !!! Tym bardziej że od Nowego roku kolejne podwyżki
4
Slawcio 2016-11-13 14:57
A na czym praca polega na produkcji?I czy to trudne?
Zzzzmęczony/a 2016-11-21 13:35
Ktoś ci płaci za tą wazeline?
Podwyżki od nowego roku? Człowieku gdyby to zależało od nich nie zrobili by tego! Podwyżka owszem będzie, ale tylkoi dla tego, że najniższa krajowa ma być podwyższona!
A paczki świąteczne no ja cię błagam kilka słodyczy, które sam możesz sobie kupić (chociaż z drugiej strony zawsze to coś) .... Jeśli chodzi o imprezy integracyjne jest bardzo fajnie (nikt nie płaci, TO NORMALNE)
.....
rządzą praca nie jest łatwa, tu się dużo nadzwigasz, nastoisz, na w***asz, wiecznie im mało, jest źle, zadko kiedy jest dla nich dobrze.
Jeśli chcesz mieć zszargane nerwy i zajechany kręgosłup to praca idealna dla ciebie :)
4
ja 2016-11-23 09:20
Zzzzmęczony/a już początek Twojego nicka pokazuje że w pracy chyba przysypiasz Zzzzzzzzzz :D
Czytam bzdury które wypisujesz i też się z Tobą nie zgodzę... mi w tej firmie jest dobrze a skoro Tobie tak źle to czemu nie pójdziesz do Malka ... bo tam też śpiących nie potrzebują ??? :D Najłatwiej wiecznie użalać się nad swoim losem ... Ja jestem dość świeżym pracownikiem i nie ma miesiąca bym miała poniżej 2200 na ręke bez nadgodzin. Więc ... ?
Ktoś 2016-11-28 21:25
BZDURA !!!!!!!
1
Byłam tu !! 2016-11-28 21:54
Kadra zarządzająca kierowniczka i liderka psują opinię zakładu swoimi poczynaniami wobec kadry pracującej. Obydwie zakłamane .To z ich powodu połowa działu odeszła z pracy, bo nie można było wytrzymać takiej atmosfery jaką zaserwowały, słyszałam, że znowu to wraca. Wszystkie problemy zamiatane są u Wandy pod dywan (gdyby go miała). Podejrzewam. że prezes nie wie o ponad połowie. Robią co chcą . Liderka całymi dniami snuje się po zakładzie z rękami w kieszeniach i opatulona szalem w ocieplaczu, podczas gdy załoga cała upocona ledwo na nogach stoi. No tak ,bo jak się nic nie robi to zimno... Na nadgodziny dalej nie ma co liczyć , wszystko zabiorą . Narobić się i NIE zarobić . Nawet na flaszkę na święta nie zostawią, Dostaniesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ne wino w paczce to się ciesz. Premii też nie będzie bo postojowe między świętami.. Hahaha Także potraktujcie obiecanki z przymróżeniem oka .Nigdzie nie jest dobrze i tu też nie jest. Kiedyś ofszem dali zarobić . Była mniejsza produkcja ,ale wypłacali nadgodziny i premia była . Teraz produkcja jest 2 razy większa ,nadgodziny za wolne zabierane i premia też zależna od produkcji raz jest raz nie ma.
1
Daj spokój !! 2016-11-28 22:09
Dobrze, że ty masz talent. Co do nadgodzin i premii to Mocno przesadzone!!.... Wypłaty faktycznie na czas, przyznaję. Paczki były zawsze ,miły gest , chociaż bony na święta lub dodatkowa kaska byłyby bardziej mile widziane zamiast np tej imprezy firmowej.
1
Wow 2016-11-28 22:13
KŁAMSTWO !!!! Nie wiedzą jak ludzi zachęcić to bzdury obiecują a rzeczywistość jest inna !
1
WRX 2016-12-03 15:36
Dzisiaj bawimy się na imprezie zakładowej.dziewczyny są gorące
2
Maja 2016-12-05 10:41
Zamiast tej imprezy mogliby nam dać jakaś premię na święta.i tak było drętwo
3
Pola 2016-12-06 09:49
Zależy jak kto się bawi.... Impreza była zaje...ta , z roku na rok coraz lepiej. Jedzenie bardzo smaczne i bardzo dużo, niczego nie brakowało. Trzeba przyznać ,że szefostwo postarało się i pokazało. Nie żałowali. SUPER !!!!
7
xvxcxcxcx 2016-12-08 15:45
a jak ważna na magazynie?
3
xcxcxcxcxx 2016-12-08 15:46
*praca
1
qwerty 2016-12-25 12:02
Nadeszły długo oczekiwane podwyżki..HAHAHA śmiech na sali . Podwyżkę dostała liderka i jej dupowłazy a reszta załogi jak chce więcej zarobić to niech zap...ala na większą premię ...a żeby było jeszcze bardziej śmiesznie, to oczywiście oskładkowaną . Ja się pytam gdzie ta złotówka którą dostawaliśmy co 2 lata i czym różni się reszta załogi od tych co dostały tą złotówkę ??????
2
Amanda 2016-12-27 11:14
Nic innego tylko znowu zaczną się zwolnienia z pracy . Nikt nie będzie na kogoś zap....elał , niedługo akord wprowadzą. Sami ukraińcy będą tam pracować.
1
co co?? 2016-12-27 11:20
Podwyżka?? Co to za podwyżka?? Ludzie chcieli podwyżki stawki godzinowej a nie premiii.....Co za matoł to wymyślił???? Idiotów chcą z nas zrobić..!!!!
1
wyzy 2016-12-27 14:46
Nie liczcie na podwyżki. Teraz wszystko pod ukraińców jest ustawiane oni zadowoleni to wy też . POZWALNIACIE się ???? Żadna strata ukraińców ci pod dostatkiem. Albo robisz za nich (bo pracują jakby chcieli a nie mogli ) albo wcale.
3
wbw 2017-01-04 14:56
Ja rowniez tam kilka lat pracowalem.to prawda ze wszystko sie opiera na ukladach.chamskim traktowaniem pracownika,temat podwyzek widze czesto w tych postach- zapommijcie o nich.sa owszem dla tzw zaufanych ludzi.reszta ma zapieprzac i cicho siedziec.ktos tu rowniez cos o Rafale i Wandzie nawet wspommial-oczywiscie nie pomylil sie.to takze prawda
4
ABSOLWENT 2017-01-09 22:13
Przestańcie narzekać.Jak się nie podoba , to się zwolnijcie tak jak ja i teraz cieszę się bardzo że tam nie pracuję.W obecnej firmie nie zarabiam więcej,ale mam święty spokój , nie muszę oglądać żadnej wandy pawła ,rafała itp.Mam ich w bardzo"głębokim poważaniu"Liderki jeszcze głębiej.Jeśli jest gorzej jak było,to nie wiem,jak wytrzymujecie.Skoro chcecie tam zostać to życzę powodzenia no i oczywiście wytrwałości i nadziei na lepsze.Gorąco pozdrawiam wszystkie normalne osoby z aerozoli i Marcinka R. BO TO CHYBA NAJNORMALNIEJSZY człowiek w tej firmie[o ile jeszcze tam jest]HEJKA!!!!!
2
kltaro 2017-01-11 20:01
Dobry pomysł, Ablsolwent.Warto się zastanowić.
absolwent 2017-03-04 00:18
Zastanawiaj się!Byle nie za długo.Idzie wiosna. Świat staje się piękniejszy.
Marcin 2017-04-27 18:41
Pracowałem tam krótko i stwierdzam ,że panuje tam miła atmosfera. Kadra kierownicza działu odnosi się do Pracownika z godnością i szacunkiem.Pozdrawiam Prezesa ;)
4
Beti 2017-05-18 08:14
Nie jest źle, praca jak każda inna. Kasa na czas i to się liczy, bo niestety nie jest to standardem w innych firmach...
2
Ala 2017-05-23 09:24
Pojawiło się u nich kilka nowych ogłoszeń, zamierzam aplikować do kontroli jakości. Słyszałam, że panuje tam fajna atmosfera, a to co tu piszą, to po prostu byli pracownicy. Mam nadzieję, że przekonam się sama - na pewno tu wtedy napiszę.
2
KJ 2017-05-23 15:50
Daj znać, jak było na rozmowie, bo też się zastanawiam nad aplikacją ,tyle że do laboratorium.
3
mmm 2017-05-26 15:30
polecam pracę w aerosol - nie spotkala mnie tam zadna z wyzej opisywanych niedogodosci, wiec nie rozumiem skad te negatywne opinie...
1
nowa 2017-05-30 13:18
spoko firma, nie wymagaja doswiadczenia, prowadza szkolenie wewnetrzne, jest czas zeby wszystko zalapac. ja akurat dopiero zaczynam na produkcji, ale slyszalam ze w innych dzialach tez jest ok, a daja mozliwosc awansu/przeniesienia. do tego dochodzi darmowy transport, kasa tez niczego sobie, naprawde nie jest zle...
2
pracownik 2017-06-12 09:56
Zakład oceniam pozytywnie , praca 8 godzin , czasem w soboty ale wtedy są setki płacone , także się opłaca. Szefostwo w porządku, a jeśli chodzi o zarobki na produkcji nie dostaje mniej niż 2000 zł na rękę, a często mam więcej. Ogólnie polecam.
2
Viki 2017-06-19 00:08
Impreza jak impreza. Rzeczywiście mogli by dać zamiast tego jakaś premię świąteczną.Zamiast tego można było popatrzeć jak jedna się tak upiła że leżała na parkiecie:)
Zainteresowany 2017-07-06 20:06
A jak wygląda sprawa z dojazdami ? ( firma organizuje ? )
zmianowośc na produkcji i magazynie ?
2
Gość 2017-07-10 09:55
Dowożą do pracy z Ustki i Słupska - to już dziś powinien być standard....
Karolina 2017-07-26 10:54
@Gość, a czy później rozliczasz się z trasy czy są to bezpłatne dowozy i przywozy? Taką informacja z pewnością zainteresuje pozostałych kandydatów. Obecnie firma poszukuje pracowników na Magazyn do Ustki oraz Słupska, firma oferuje umowę o pracę.
Katka 2017-07-28 12:31
Dowozy i przywozy są bezpłatne, ale w wyznaczonych godzinach - czyli takich, żeby dotrzeć na właściwą zmianę i po jej zakończeniu. To jest akurat fajne, bo odpada sporo kosztów za dojazd do pracy. Poszukują teraz nie tylko na magazyn, bo z tego co widzę cały czas się rozwijają i coś nowego dobudowują.
marek 2017-08-23 11:17
witam w jakich godzinach się pracuje i czy przyjmują ludzi bez doswiadczenia ile na początek można dostać mam wykształcenie technik mechanik ale nie pracuje w tym zawodzie ile godzin w miesiącu sie pracuje
ppp 2017-08-25 14:10
Pytasz na forum, gdzie każdy może napisać byle bzdurę - idź i sprawdź sam co mogą Ci zaoferować...
Nooo 2017-09-19 21:29
Jezuu. Czytam te wasze opinie i normalnie placze ze smiechu. Ta firm to jeden wielki cyrk ktory zaczal sie w chwili gdy wladze objal projektant obuwia pan Pawel W. Wrocil z jakiegos Bangladszu i uwaza sie za boga w tej firmie a pojecia nie ma na czym tam polega praca. Przynajmniej na tych smiesznych monoblokach. Ma s zyny w rozsypce a nowy kierownik pan Piotr z kazda problemem biegnie do Pawelelka. Kolejna niekompetentna osoba na kierowniczym stanowisku. Osobiscie nie polecam tam pracy. W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miaja czlowieka i traktuja go jak robota do zadan specjalnych. Jestes operatorem i mechanikiem. Kasa moze i jest na czas ale teraz robia wszystko zeby jak najbardziej obciac premie bo produkcja iest ciagla i za duzo musieli by zaplacic. A dojazdy sa ale nie dla monoblokow. Tak trzeba dojezdzac na wlasny koszt bo nie ma dojazdu ani powrotu o 18 czy na 18
Zostaw swoją opinię o Aerosol Service Sp. z o.o. - Ustka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aerosol Service Sp. z o.o.