brak logo

Trodat Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Trodat Polska Sp. z o.o.

Alojz 2014-12-11 22:36:54
Trodat=no future,straszny ściek.
mil 2015-04-06 10:48:23
pracowalem, odszedlem brak perspektyw na awans kasianka slaba rynek doluje ... zmienilem i bylo warto...
.,.,., 2015-04-06 13:58:33
ciekawe,słyszalem, że zarobki super jako ph
.. 2015-05-11 21:13:13
czy możecie napisać jaka jest teraz obecna sytuacja firmy, czy warto aplikować ?
pytająca 2015-05-20 22:21:18
Żałuję, że w PL nie ma ofert z otwartymi przedziałami podstawy. Oszczędziłoby to czasu obu stronom. Czy jest sens aplikować na KAM? Moje wymagania to 5-7 k brutto podstawy i zarobki z realnymi premiami na poziomie 5-10 k netto. Czy w tej firmie jest to realne przy 100% zaangażowaniu?
Lojalna 2015-05-21 08:19:49
KAM to nowe w tej firmie stanowisko, może dostaniesz 3-4 na łapę. Co do premii to jest roczna za zrealizowany plan - więc pewnie za ten rok nie dostaniesz bo go całego nie przepracujesz :) . Teraz szukają kam-a bo obecny ma już dosyć po 5 miesiącach na stanowisku, a w firmie jest od 4 lat .Mieliśmy te też nowego kierownika który awansował ze stanowiska Ph pupilek prezesa .Był tak dobry że
po 3 miesiącach dostał dyscyplinarkę . pożegnał się z pracą po 3 miesiącach za przekręty . W firmie zawsze było ciężko ale odkąd nie ma dyrektora i wszystkim steruje Prezes jest koszmar. Chore wizje tego człowieka są nie do storpedowania . Doszły mnie słuchy że zaczął się proces wymiany kadry przez prezesa tak jak to było 4 lat temu .
Pozdrawiam
3
ciocia 2015-06-24 00:51:33
jak tam premie moi koledzy ? Ile mozna chyccic kasy na systemie bonusowym na kam ? Dlaczego takie zmiany w tej sekcji >?
rfew3 2015-07-10 23:39:41
chore wizje to były chyba z dEjerem i jego lipą którą mu ucieli hahahaha . A Bartosz jeszcze tam dycha?
kgd 2015-08-09 00:52:39
Możesz wyciągnąć 120 może 135 km/h bo tyle twoja meganka poleci jak się nie rozleci
1
DULUX 2015-08-09 00:59:59
Jest super wiec o co Ci chodzi !?
Ciekawy gość 2015-08-18 23:29:30
kam dlaczego nie przyjąłeś tej oferty pracy?
Ciekawy gość 2015-08-18 23:31:59
Kierownik ds. Kluczowych Klientów czy ktoś może cokolwiek napisać o tym stanowisku? Jakich zarobków można spodziewać się w tej branży?
Ludzie pomóżcie. Napiszcie prawdę.
Dziękuję.
Ciekawy gość 2015-08-18 23:35:01
Czy ktoś może napisać jakie są plusy pracy w tej firmie a jakie minusy?
baba 2015-10-07 22:48:22
benek dziala jeszcze na zachodzie ?
DJ f 2015-11-04 19:21:38
Ta.....
1
gizol 2015-11-17 09:10:34
Narzedzia pracy to nie wszystko. Slyszalem ze kiedys mozna bylo zarabiac w tej firmie. Ale niestety zmiany persolalne i zatrudnianie ludzi przed emerytura w kadrze zarzadzajacej spowodowaly upadek firmy!
pimp 2015-11-17 10:18:26
Tak to fakt też to słyszałem, kiedyś pracowałem w tej firmie z tego co wiem, teraz podobno nie można zarobić, jakieś wskaźniki, liczą czysty zysk a ty zasuwasz. Prezes zatrudnił jakiegoś starego kolesia co wszystko liczy i ucina ludzia premie. Przedstawiciel firmy nie ma wsparcia, nawet próbek, za duży koszt...masakra!
nick 2015-11-18 08:46:05
Zarobki 5-10 tys to chyba jest żart! Osoba, która pisze takie o takich kwotach to chyba kierownik. Jako przedstawiciel 3000 złotych max, z premią, dodatkowo molestuja o zalanie baku po przejechaniu prywatnej kilometrowki. Nie polecam pracy w tej firmie, brak rozwoju zawodowego.
1
SUKIR 2015-11-18 22:17:09
mozna duzo zarobic nawet 10 tysiecy moze wiecej sa warunki i narzedzia jest fajnie w ty co piszesz takie rzeczy to nie robisz targetow jest wsparcie sa probki i szanasza awansu
fiona 2015-11-19 22:20:35
Przez kilka lat jak pracowałam w trodat rotacja przedstawicieli byla dość duża, że nie jestem w stanie przypomnieć sobie ludzi. Jakby można było zarabiać po 10 tyś miesięcznie to każdy by trzymał taką pracę za gardło i jej nie zmieniał. Zgadzam się z wypowiedzią nick, brak rozwoju i możliwości zarobkowych w tej firmie! To co pisze Sukir to jakiś absurd! Dodatkowego wsparcia też nie było i z tego co wiem nie ma za wiele. A jak widać po opiniach, zmieniło się na gorsze. Nie polecam tego pracodawcy, lepiej znaleźć coś ambitniejszego niż patyki i obumierajace stemple.
1
jo 2015-11-19 23:05:59
Regionalny przedstawiciel techniczno handlowy zarabia 2500 złotych-3000 max, z premią, dlatego ten co był na Dolny Śląsk odszedł szybciutko kiedy zorientował się jaka to firma i że produkt nie idzie. Konkurencja jest o połowę tańsza i nie odbiega technicznie od tego co oferuje trotec, jak widać z innymi pozycjami, które oferują też może być podobnie...
1234 2015-11-24 23:39:27
nie zarazbiacie bo nie sprzedajecie po co taki handlowiec prezesowi co nie umi sprzedawac marki pisokowej
ciekawy ph 2015-11-24 23:45:24
czy ta firma na wroclawiu w wuja leci? co chwila nowa oferta pracy przedstawiciela, tam jest jakaś karwa epidemia i ludzie schodzą co chwila czy jak???
ss 2015-11-25 00:06:07
o... chyba konkurenckja w jęku rozpaczy się odezwała :-) Brawo
edels 2015-12-02 22:22:50
Teraz jest rekrutacja na mega stanowisko polecam !
stasiek 2015-12-04 20:32:14
ja napisalem jesetem zaproszony na kolejny tydzien czy oni maja jakies wymagania poza tym abym popracowal kilka godzin mam kontachty umiejetnosci i lubie jezdzic fajny klimat a ile mozna zarobic na reke tak od bez premji pracowalem w hurtowni papierniczej w olszowce ale za darmoszke sie nie opalaca szukam nowych mozliwosci dajcie cos qbym wiedzial czy to sie skalkuluje dzieks
stasiek 2015-12-04 20:35:22
koles daj do siebie namiar zdzwonimy sie to mi dasz cyka
pilo 2015-12-05 23:14:34
Romek co ty z byka spadles? czy jak ? premie 3000 to były za byłego dyrektora, na rękę teraz to już nie pamiętam kiedy dostałem taką premię. Kolega J wszystko u ukrocil, tak to bywa, a prezesowi w to mi graj. Gdyby rozliczali z obrotu i marży tak jak kiedyś to ok daloby zarobić, a tak to spiąć wszystkie wskaźniki to bardzo ciężka opcja! Dodatkowo marża per region na cześć z koloegami. Pozdrawiam
Romek, 2015-12-06 00:07:59
W regionie nowego RKS zarabiają więcej, są zmotywowani i osiągają dobre wyniki. Nie wiem jak u tego starego ale północ rządzi w firmie. Na północy ten nowy poukładał tematy i handlowcy zarabiają niezłe premie zapewne, ci co to piszą te złe rzeczy to zapewne jest konkurencja. Kolega J daje dużo nowych możliwości rynkowych i nieprawdą jest że tak nie jest.
obecny pracownik 2015-12-06 08:17:01
To idz do konkurencji . co ty możesz wiedzieć o laserach i ich możliwościach
bzyk 2015-12-08 23:25:08
to jak to jest że u nowego zarabiają wiecej niz u starego? o co chodzi?
dziad 2015-12-25 20:58:12
Kolega J to osoba która g...o zrobił dla firmy miało być lepiej dla ph pod względem pracy komunikacji itp . jest 100 razy gorzej . Nic nie zmienił a wręcz pogorszył. Dziewczyny z bok stały się stacjonarnymi przedstawicielami sprzedaży I są takimi profesjonalistkami że młoda nie wie w połowie miesiąca jak wystawić promocję, daje promocję klientom którzy nie powinni jej dostać typowa samowolka bez kontroli nikogo . Firma narzazie działa bo trzyma to wszystko kilku ph i kam którym się chce pracować .Nowy kierownik to się nadaje .... Siedzi prawie pół roku a zielony jak ogórek na grządce . Pokasowali mu wiekowość kompetencji ,więc jest tylko do oceniania czy na wizytę przeprowadziłeś zgodnie z standardem . Wystarczy że odejdzie z firmy 3-4 osoby którym się chce i będzie wtedy ciekawie.....
1
jabol 2016-01-07 23:28:48
Nasz Kolega ma widze Wy jej nie macie robi dobrze stara sie ma pomysły a handlowcy ich nie realizują. Co chcecie zrobić aby to zmienić ? Nerwowy by wam to powiedzial.
jabol 2016-01-07 23:29:21
Nasz Kolega ma widze Wy jej nie macie robi dobrze stara sie ma pomysły a handlowcy ich nie realizują. Co chcecie zrobić aby to zmienić ? Nerwowy by wam to powiedzial.
grzes 2016-01-18 09:44:28
ile telemarketer zarabia ???
Optymista 2016-01-22 22:05:33
Jaki koleś ze Śląska się ostatnio zmył?
asia 2016-01-25 12:19:14
Hej, a ile osób szukają do telemarketingu bo wsłałam i cisza a mam dużo doświadczenie .
asia 2016-01-26 09:21:33
no trudno , może za dużo kasy chce :P hehe zresztą sprawdziłam i lokalizacja słaba tzn za daleko jak dla mnie z Mokotowa.
franka 2016-01-29 09:19:56
czy dalej szukają do telemarketingu?
pimp 2016-02-05 06:45:10
Wszystko w trodat się zje....lo. Mam newsa, że przedstawiciel w grudniu przewyższyl plany, oczywiście wynagrodzenie znacznie dobiegło od jego oczekiwań
były 2016-02-17 20:04:38
Wszystko co dobre w tej firmie już było, większość wpisów to brednie, niektóre wyglądają mi na wpisy osób tam zarządzających. w żadnej firmie konkurencyjnej nie ma takiej rotacji, to chyba o czymś świadczy. Nikt z branży z doświadczeniem nie pójdzie tam do pracy. zanim zdecydujecie się na ten krok pójdźcie z lojalką do prawnika, bo słyszałem ze drugiej podobnej nie znajdziecie i możecie zapomnieć o dalszej pracy w innej firmie w art biurowych Ogólnie mówiąc: kasa kiepska, atmosfera fatalna, prestiż żaden. Tylko dla zdesperowanych.
1
Marmolada 2016-04-04 11:05:15
Na stanowisku Specjalisty ds.Serwisu oferują następujące warunki:Pensja miesieczna dzieli się 50/50. Pierwsza połowa, ile sobie wynegocjujesz ale myślę, że ok. 2500-2800 brutto, reszta to premia uznaniowa, której jakoby trudno nie dostać, ale co masz na papierze to wiesz, że masz.Zakres obowiązków to serwis urzadzeń u klientów na terenie całek Polski. To znaczy, wyjeżdzajac do pierwszego klienta np w poniedziałek, nie wiesz kiedy wrócisz do domu. Np. jestes na serwisie w Krakowie, czas pracy na miejscu, moze 2 a moze 8h, wracasz do domu(Warszawy) i tu dopada cię telefon, że padło urządzenie np w Rabce, Zakopanym, Przemyślu itp.Firma nie wyśle innego serwisanta ( jesich z tobą 2 na kraj), więc zawracasz i jedziesz na inną robotę.Kiedy się ona skonczy, nie wiadomo. Do tego lojalka w umowie o pracę, że przed każdym szkoleniem będą ci przedstawione koszty, masz tydzień na akceptacje wysłania cie na szkolenie.Co to za pracownik, który nie chce się szkolić, zwłaszcza serwisant;) i jeżeli w ciągi 2 lat od szkolenia zostaniesz zwolniony lub sam odejdziesz to firma MOŻE żądać zwrotów kosztów. Np. szkolenie zagraniczne 7 dni, powiedzmy za 10 tyś zł. Ciekawe czy jest to zgodne z polskim prawem pracy, polecam konsultację u prawnika. Myślę, że zapisy w Umowie o Prace, niezgodna z Kodeksem Pracy sa nieważne, ale może się mylę.
pozdrawiam
Gips 2016-04-22 22:54:04
Chciala by pracowac dla troda co musza zrobic aby machnac ta praca ? Ja przyjechala i sluszala ze sa rekrutacja na ta handleca. Wiela placa ?
mechtech 2016-06-01 00:21:59
Potwierdzam!!!
Realista 2016-07-30 16:34:13
Kasa dobra, atmosfera świetna, prestiż jest.
ptr 2016-09-10 11:08:58
Skoro jest tak super to dlaczego ludzie uciekaja?
1
Jacuś 2016-10-04 13:54:22
Nie polecam tej firmy. Najgorsza z jaką miałem styczność.
1
robur 2016-10-05 11:51:03
Daruj sobie..... zdrowie szanuj
robur 2016-10-05 11:51:29
Daruj sobie..... zdrowie szanuj
Rygi 2016-10-05 11:52:59
A skąd wiesz ze ludzie uciekają? Zgodzę sie z tym ze komuś może cos nie odpowiadać, chociaz stawi w większości firmach panują podobne, nie wiem dokładnie o jakim stanowisku mówicie ale jako technik wszedzie płaca tak samo
Zostaw swoją opinię o Trodat Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trodat Polska Sp. z o.o.