brak logo

Trodat Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Trodat Polska Sp. z o.o.

Rygi 2016-10-05 11:52
A skąd wiesz ze ludzie uciekają? Zgodzę sie z tym ze komuś może cos nie odpowiadać, chociaz stawi w większości firmach panują podobne, nie wiem dokładnie o jakim stanowisku mówicie ale jako technik wszedzie płaca tak samo
Wierny 2017-01-16 11:10
Takie wpisy nie pomogą firmie a przecież tu pracujesz ? Ja rozumiem że są dobre i złe momenty wszędzie. Będę chwalił firmę a przecież można zmienia pracę i po co to wylewanie brudów , często nie do końca zgodnych z prawdą!
4
Riki 2017-01-24 08:39
Jest żle od kąd tu przyszedleś. Zrobilicie w firmie przez te 2 lata bałagan , że nowi ludzie po okresie probnym sami odchodzą , a handlowcy sa na naonstop oszukiwani premia jest naliczana w tak niezrozumialy sposob i przypomina wzór matematyczny, ktory może pretendować do nagrody naukowej.
Wprowadzacie zmiany gdzie nie jestescie na nie przygotowani .
Wiec do kogo macie pretensjie . Powinniscie miec je tylko do siebie.

Powodzenia na rozowach tobie wierny I nowym kandydatom, gdyż zaraz pojawia sie nowe oferty pracy
2
cindro ne la kompanio tra PMJ 2017-01-25 22:42
Firma, która niestety nie szanuje pracowników wierząc, że dalej można zarządzać machając kijem nie mając nawet najmniejszej marchewki. Niestety osoby decyzyjne mają klapki na oczach i nie są w stanie zauważyć, że trochę się zmieniło w branży, w zarządzaniu ludźmi, ale przede wszystkim zmieniło się na rynku pracy. Do momentu aż nie pojmie tego święta trójca to niestety trodat dalej będzie leciał lotem koszącym prosto w ziemie.
Z drugiej strony może tak będzie lepiej - jak wszystko się wysypie to łatwiej będzie to odbudować...
Pozostaje nam wierzyć, że albo będzie opcja nr 2 i fundamenty będą budowane od nowa, albo opcja nr 1 i najważniejsze osoby zrozumieją, że... nie, to jednak chyba nie możliwe.

Taka fajna firma i tak bardzo zniszczona przez tych co najbardziej powinni umieć ja budować - szkoda.
2
Znawca tematu 2017-01-26 11:38
Hahaha :)
Ale sie ubawilem :)
Ten Romek to niezly dowcipnis ;)
Bodzio 2017-01-27 19:06
Pracuję tu już dość długo i nie mogę się zgodzić, że jest źle. Może to jakiś trudniejszy czas w firmie .
Michael 2017-01-28 16:08
Cześć, mógłbyś przesłać mi swój adres emailowy. Ubiegam się o pracę w tej firmie, mam kilka pytań.
LIROY 2017-02-01 07:01
Bodzio z czym się nie możesz zgodzić ?
ile ty pracujesz i w jakim dziale bo na pewno nie w handlowy

Można się narobić plany po dopinać na 100 % a przy wypłycaniu premii okazuje się ze miałeś kosztów więcej niż zysku i niestety premia się nie należy .


TAKI PRZYKŁAD Z ŻYCIA
2
A mialo byc tak extra 2017-02-03 20:41

Premie w tym miesiacu dramat 200 300 400 . + 2100 podstawy co nie ktorzy . I to premie brutto.....

Tyle sie u nas zarabia przy realizacji planow
Ochotnik 2017-02-04 09:15
Czy w tej firmie są etaty dla PH? Mówiono mi, że jest dobrze.
ciekawy 2017-02-09 20:50
przy realizacji 100% planu?
onn 2017-02-12 21:24
oczywiście , były nawet realizacje podchodzące które podchodziły pod 200 .
Ale ty dostajesz premię za zysk którego nie znasz do momentu wypłaty .
i później tłumaczenia miałeś za duże koszty ( których w większości nie potrafią wytłumaczyć skąd się wzięły .
Jak jesteś chętny aplikuj tylko wypytaj się jak jest naliczana premia i kiedy o niej się dowiadujesz .
Szukają na poznań . pracownika który ma śmigać po sklepach i robić ekspozycję więcej jest w tej pracy merchu niż pracy ph . a jak nie zrobisz poprawnych ekspozycji to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci połowę tego co wypracujesz .
LOL 2017-02-13 23:06
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, ale prace w Trodat szczerze odradzam... :(
Jest pewna osoba zwana dyrektorem "dziad" który urobił sobie prezesa i robi co chce. Kasa była kiedyś teraz max 3200 co 3-4 miesiąc, tak głównie podstawa. Premia uznaniowa rozliczają człowieka z osiągniętych celów - nie ważne czy plan na 100% czy 140% na końcu są koszty które pomniejszają premie.. Cele nie do osiągnięcia, jest ich zbyt dużo - zdjęcia, ekspozycje, sprzedaż, marże, zysk, merch, moduły, czarowanie że się zgadzam itd....
RKS-i chodzą jak w zegarku. Dużo można pisać, ale lepiej samemu się przekonać i coś tu napisać :)

pozdro dla przyszłych obecnych i byłych pracowników
1
robur 2017-02-14 00:04
to nie dziad prezesa tylko prezes dziada :) i reszte :) Przecie nie od wczoraj :)
Jola Lojalna 2017-02-15 00:52
Albo mi się wydaje, ale coś zaczyna się rozpadać. Czyżby to początek końca firmy Trodat?

Z okazji walentynek odchodzi kolejny ph, a najprawdopodobniej to nie koniec, a dopiero początek kariery wakatów.
Jak tak dalej pójdzie to sprzedawać będzie prezes ze swoją świtą. tylko jak starszy pan, który nigdy nie był ph, a wiedzę czerpał z książek będzie potrafił coś uhandlowac? Tym bardziej, że niestety książki z których sie uczył dziś są juz bardzo nieaktualne. Na na sugestie ze powinien się dokształcić w kwestii zarządzania ludzmi niestety nie reaguje. No chyba ze pomoże mu gwiazda - prawa ręka prezesa - ale w kwestii sprzedaży i podejścia do ludzi to ma jeden mały minus - kompletnie się na tym nie zna, za to jest masterką od pouczania wszystkich i prawienia mądrości.

Cały czas zastanawiam się czy najpierw wszyscy stad odejdziemy, czy w koncu ktoś z Austrii sie tym zainteresuje bo rozwalić taka firmę to naprawdę trzeba mieć ogromne umiejętności
A moze to jakis zakład jest? ;)
6
Fan dziadzia 2017-02-15 00:59
Takie brednie to mógła napisac tylko jedna osoba...
Dziadku, brudu to Ty tutaj naniosłeś i teraz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] roznosi się po firmie, tak, że wykładziny trzeba będzie uprac niedługo
1
Wierna 2017-02-15 23:14
Chętnie podjęłabym pracę jako przedstawicie handlowy bo wiem, że to super firma. Proszę o podpowiedź ile mogę zarobić, czy są premie od sprzedaży? Może cos jeszcze?
dziad 2017-02-16 08:13
Zarobić możesz ile chcesz nie ma górnej granicy wszystko zależy od ciebie . Swego czasu jeden z przedstawicieli handlowych zarabiał średnio 6 tyś miesięcznie.
Premie od 2500 zł w górę .
Aplikuj . Powodzenia
Pomoc dla Wiernej 2017-02-16 10:04
Wierna, nie wierz w te brednie. Dzisiaj takich zarobków nie zobaczysz - poszukaj na FB ludzi pracujących w tej firmie i im zadaj pytanie jak to wygląda w rzeczywistości.
Nawet jeśli Twoje wyniki wskazywały by na to, że powinnaś zarobić tak dużo jak dziad pisze to i tak tyle nie dostaniesz - system działa, system pilnuje.
Moze popros łaskawego pana dziada, żeby skontaktował Cię z tym bogatym ph i sama zapytasz.
1
Wobler 2017-02-18 21:48
Ja pamiętam PH którzy zarabiali 8 tyś netto i więcej i co z tego !!!
Kiedyś ktoś powiedział że PH za dużo zarabiają i co ?? teraz zarabiają mało !!
Więc ku..a nie pisz że można zarobić 6 tyś nawet brutto, bo tak nie jest każdy zna swoje i innych zarobki !
2
Pracownik 2017-02-19 09:12
Pracuję w firmie od lat i jestem bardzo zadowolony z zarobków i atmosfery. Oby więcej było dobrych pracodawców. Myślę, że ludzie którym nie wychodzi w życiu muszą swoją złość wylać na innych i niektóre wpisy są tego dowodem. Nie zmienia to faktu, że TRODAT jest ok.
2
Oczekujący odpowiedzi 2017-02-19 19:34
Pracownik, konkrety poprosimy.
Powiedz co jest wg Ciebie ok, ponieważ na Trodat uczy mówienia o faktach, a nie o tym co nam się wydaje. Na razie Twój wpis traktujemy jak wpis starszego Pana, który ratuje swoją pupę przed wyrzuceniem na zimną ziemię, tak jak to zrobili w paliwowej firmie na S.
5
Ilona 2017-02-20 22:02

Witam,
Jestem zainteresowana aplikacją do firmy Trodat, ale niepokoją mnie te negatywne posty, jest też kilka pozytywnych więc nie wiem o co chodzi :/
Proszę kilka informacji: jakie auto, telefon, komputer czy tablet (stan rzeczywisty sprzętu), premia - jakie warunki co za co, itd co przyjdzie do głowy.
Proszę o rzetelne informacje.

https://www.pracuj.pl/praca/trodat;kw
Taka sobie opinia 2017-02-21 09:03
Na tym serwisie na ogół nie znajdziesz wielu pozytywnych opinii bo tutaj wypowiadają się najczęściej rozgoryczeni. A takich w każdej firmie jest zawsze kilku. Ja jak szukałam pracy to też przeglądałam takie wpisy i w każdej firmie takie są. Zdecydowałam się na pracę w Trodat i jest ok. Więc najlepiej samemu porozmawiać i przeanalizować i ewentualnie spróbować lub nie. A czasami się dziwie, dlaczego jak ktoś jest taki niezadowolony to tak długo w firmie siedzi. Ja bym tak nie mogła a pracy teraz dużo.
2
malina 2017-02-21 22:09
Nie zgodzę się, ponieważ są firmy na tym poratlu, które mają bardzo dobre opinie, więc coś w tym musi być.
A ze rozgoryczeni to pewnie prawda, ale rozgoryczenie skądś się bierze. Kilka wpisów powyżej wyjaśnia tą kwestie, ale trzeba to chcieć zrozumieć.
2
Wiernypracownik 2017-02-22 10:54
Ludzie nieudacznicy uzurpują sobie prawo jako jedyni do dokonywania wpisów złych opinii. Dlaczego? Ja tu pracuję, jestem zadowolony z pracy i chcę o tym pisać!
olo 2017-02-22 16:19
pisz wiernypracownik. uzurpuj sobie prawo do pisania, a chętnie poczytamy.
tylko czy masz coś do powiedzenia?
1
Kandydat 2017-02-22 20:28
Jest jeszcze ogloszenie na spwcjaliste ds sprzedaży. Warto aplikowac?
Ilona 2017-02-22 20:46
Dzięki za odpowiedzi są do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero odpowiedzi na moje pytania, sama musiałam się dowiedzieć, a że pracuje jako PH nie było trudno :)

wniosek:
nie aplikuje, kiepskie opinie itd..
2
Eeee 2017-02-22 21:20
To szybko znalazlas prace.... 2dni...gratulacje...
Zuzanna 2017-02-27 16:30
Pracowaliście w firmie Trodat Polska Sp. z o.o.? Jak wygląda atmosfera pracy?
Ilona 2017-02-27 22:12
Czytanie ze zrozumieniem kuleje :''(
3
ciekawy 2017-03-01 02:46
Zuzanna, a na czym polega bycie redaktorka?
Firma wykupiła abonament?
Zuzanna 2017-03-01 11:38
@ciekawy moją rolą jest między innymi poznanie firmy Trodat Polska oraz dzielenie się Wami informacjami np. na temat obecnie trwającej rekrutacji do firmy. Obecnie firma poszukuje Specjalistów ds. Sprzedaży Telefonicznej i Obsługi Klienta do pracy w Warszawie.
Moja praca nie jest zależna od tego, czy dana firma z nami współpracuje, czy też nie.
Jeśli pracujesz w firmie Trodat Polska Sp. z o.o. chętnie poznamy Twoje doświadczenia z tym związane.
Realista 2017-03-09 09:46
Jesli szukasz pracy bo nie ma srodkow do zycia to zapraszamy, ale jesli chcesz miec ciekawa prace, dobre zarobki I jeszcze w milej atmosferze to szukaj dalej
Zuzanna 2017-03-09 10:00
@Realista a Ty długo już pracujesz w firmie? Co więcej możesz powiedzieć o oferowanych przez firmę warunkach pracy?
Odpowiadający redaktorce 2017-03-09 11:27
Warunki?
Jest woda w kranach, toalety. Nawet kawa i herbata jest.
Zdarzają się przeterminowane słodycze z gratisów, których nikt nie dał klientom jak nadawały się do jedzenia.

Poza tym są bardzo "mili" niereformowalni ludzie, którzy nie szanując pracowników tracą to co w firmie najważniejsze właśnie u ludzi - zaangażowanie, kreatywność, chęć do pracy.
Jeszcze jakieś pytania Pani redaktorko?

Ps. Zapomniałbym - jest też parking i to na dodatek bezpłatny (woooow!) ... Traktujemy to jako premii premii...
1
Zuzanna 2017-03-09 11:36
@Odpowiadający redaktorce rozumiem, że nie warunki pracy w firmie nie zadowalają Cię w pełni. Czyli firma nie oferuje dodatkowych benefitów?
Odpowiadający redaktorce 2017-03-09 20:24
Wiesz co Zuzanna, Twoje pytania i ich ton jest irytujący.
Jeśli dostałaś zlecenie na opiekę nad profilem firmy to musisz się bardziej postarać, chyba ze abonament, starcza tylko na zirytowanie tych co piszą.

1
Zuzanna 2017-03-10 11:13
@Odpowiadający redaktorce staram się, by osoby wypowiadające się na wątku mogły jak najpełniej się wypowiedzieć, dlatego właśnie dopytuje o między innymi Twoje doświadczenia z firmą.
ja 2017-03-10 21:19
Są złe - nie mam w tej kwestii nic więcej do powiedzenia.
Komu potrzebne sa kolejne sprawy w sądzie.
1
ja 2017-03-15 01:05
ceznura działa.
2017-03-14 o godzine 11:15 pojawił się wpis, a już go tutaj nie ma.
1
Zuzanna 2017-03-15 08:59
@ja jeśli zniknął z wątku jakikolwiek wpis oznacza to, że łamał on regulamin naszego portalu. Dlatego też zachęcam do zapoznania się z jego treścią przed zostawieniem wpisu.
OSZUKANA 2017-03-23 14:50
FIRMA TRODAT TO BANDA WYZYSKIWACZY. PREZES JEST BEZWZGLĘDNY WOBEC SWOICH ODDANYCH PRACOWNIKOW. NIE PRACUJCIE DLA NIEGO , NIE PRACUJCIE W TEJ SPOLCE. WYCISNA WAS JAK CYTRYNE I ROZPRAWIA SIE Z WAMI W SADZIE , WCZESNIE ZWOLNIA DYSCYPLINARNIE ,ZROBIA TZW. POKAZOWE JAK SIE TRAKTUJE LUDZI KTORZY SPRZECIWIA SIE W TAKI CZY INNY SPOSOB PREZESOWI. OSTRZEGAM WSZYSTKICH. OHYDA.
Pokrzywdzony Marek 2017-03-23 15:03
Ja uważam tak samo jak" oszukana" . również zostalem bardzo bardzo pokrzywdzony. nie polecam nikomu pracy w tej firmie. Atmosfera paskudna. prezes beznadziejny, na dodatek kłamca jakich mało, brak uregulowań prawnych. Austria powinna sie tym bagnem zainteresować i to szybko!!!!!!!!!!!
Zuzanna 2017-03-23 15:11
@Pokrzywdzony Marek @OSZUKANA o jakiej sytuacji wspominacie? Chętnie usłyszymy więcej o Waszych doświadczeniach.
zirytowany 2017-03-23 16:14
Zuzanna - IĆ STONT!
Irytująca jesteś !
Tu nie ma o czym gadać. Odchodzą koleje osoby i to najlepiej świadczy o tym co tu się dzieje.
Leszek 2017-03-23 20:30
Ja tez mam zle wspomnienia. Praca w Trodacie to najgorszy okres w moim zyciu. Jak pan prezes moze patrzec na siebie w lustrze. Oszust i klamca. BEZNADZIEJA..... pozdrawiam kolegow handlowcow
eeeeh 2017-03-25 19:35
Prezes to pół biedy, ja spojrzeć sobie w oczy może największa zakała tej firmy w postaci pana przed emeryturą....
Brawo Klemens 2017-03-26 21:28
Klemens dobrze mówi - dac mu naleweczki!
Zostaw swoją opinię o Trodat Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trodat Polska Sp. z o.o.