brak logo

Trodat Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Trodat Polska Sp. z o.o.

ciekawy 2017-03-01 02:46
Zuzanna, a na czym polega bycie redaktorka?
Firma wykupiła abonament?
Zuzanna 2017-03-01 11:38
@ciekawy moją rolą jest między innymi poznanie firmy Trodat Polska oraz dzielenie się Wami informacjami np. na temat obecnie trwającej rekrutacji do firmy. Obecnie firma poszukuje Specjalistów ds. Sprzedaży Telefonicznej i Obsługi Klienta do pracy w Warszawie.
Moja praca nie jest zależna od tego, czy dana firma z nami współpracuje, czy też nie.
Jeśli pracujesz w firmie Trodat Polska Sp. z o.o. chętnie poznamy Twoje doświadczenia z tym związane.
Realista 2017-03-09 09:46
Jesli szukasz pracy bo nie ma srodkow do zycia to zapraszamy, ale jesli chcesz miec ciekawa prace, dobre zarobki I jeszcze w milej atmosferze to szukaj dalej
1
Zuzanna 2017-03-09 10:00
@Realista a Ty długo już pracujesz w firmie? Co więcej możesz powiedzieć o oferowanych przez firmę warunkach pracy?
Odpowiadający redaktorce 2017-03-09 11:27
Warunki?
Jest woda w kranach, toalety. Nawet kawa i herbata jest.
Zdarzają się przeterminowane słodycze z gratisów, których nikt nie dał klientom jak nadawały się do jedzenia.

Poza tym są bardzo "mili" niereformowalni ludzie, którzy nie szanując pracowników tracą to co w firmie najważniejsze właśnie u ludzi - zaangażowanie, kreatywność, chęć do pracy.
Jeszcze jakieś pytania Pani redaktorko?

Ps. Zapomniałbym - jest też parking i to na dodatek bezpłatny (woooow!) ... Traktujemy to jako premii premii...
1
Zuzanna 2017-03-09 11:36
@Odpowiadający redaktorce rozumiem, że nie warunki pracy w firmie nie zadowalają Cię w pełni. Czyli firma nie oferuje dodatkowych benefitów?
Odpowiadający redaktorce 2017-03-09 20:24
Wiesz co Zuzanna, Twoje pytania i ich ton jest irytujący.
Jeśli dostałaś zlecenie na opiekę nad profilem firmy to musisz się bardziej postarać, chyba ze abonament, starcza tylko na zirytowanie tych co piszą.

1
Zuzanna 2017-03-10 11:13
@Odpowiadający redaktorce staram się, by osoby wypowiadające się na wątku mogły jak najpełniej się wypowiedzieć, dlatego właśnie dopytuje o między innymi Twoje doświadczenia z firmą.
ja 2017-03-10 21:19
Są złe - nie mam w tej kwestii nic więcej do powiedzenia.
Komu potrzebne sa kolejne sprawy w sądzie.
1
ja 2017-03-15 01:05
ceznura działa.
2017-03-14 o godzine 11:15 pojawił się wpis, a już go tutaj nie ma.
1
Zuzanna 2017-03-15 08:59
@ja jeśli zniknął z wątku jakikolwiek wpis oznacza to, że łamał on regulamin naszego portalu. Dlatego też zachęcam do zapoznania się z jego treścią przed zostawieniem wpisu.
Zuzanna 2017-03-23 15:11
@Pokrzywdzony Marek @OSZUKANA o jakiej sytuacji wspominacie? Chętnie usłyszymy więcej o Waszych doświadczeniach.
zirytowany 2017-03-23 16:14
Zuzanna - IĆ STONT!
Irytująca jesteś !
Tu nie ma o czym gadać. Odchodzą koleje osoby i to najlepiej świadczy o tym co tu się dzieje.
eeeeh 2017-03-25 19:35
Prezes to pół biedy, ja spojrzeć sobie w oczy może największa zakała tej firmy w postaci pana przed emeryturą....
Brawo Klemens 2017-03-26 21:28
Klemens dobrze mówi - dac mu naleweczki!
poszukiwacz klemensa 2017-03-30 21:33
i kelmens został wycięty :)
widzicie jak to trzeba uwazac co się pisze?
zupelnie tak jak w naszej firmie trzeba uwazac co sie mówi/pisze
i tu i tu tak samo wycinaja
ale co zrobic... każdy orze jak może :)
klient 2017-04-01 23:20
Hej słyszałem coś o kierowniku z północy chyba się na dłużej rozchorował
To prawda ?
dodel 2017-04-02 09:55
podobno dostał jakąś niespodziewana oferte pracy i tak go to zdziwilo, ze az sie rozchorował ;)
nie wiem co w tym dziwnego ze firma zapomniala mu powiedziec ze go zwlania tylko z ogloszenia na sie o tym dowiedział :))))))))
a moze dziadek sie tak bał reakcji polnocnego kierownika ze żaden inny pomysł na zwolnienie go nie przyszedł mu do głowy:)))))
Góral 2017-04-04 19:40
Według mnie kierownik z północy ma mega jaja, zanim ktoś powie coś o nim złego proponuje zrobić sobie rachunek sumienia, postawił się kłamstwom i oszustom panujących w firmie, ten z południa to przydupas z przypadku tak jak i kilku KAM-ów, wypadało by powiedzieć coś nowym RKS-ie gumowym uchu...
4
Optymista 2017-04-07 20:57
Mocne...pewnie w 99% nieprawdziwe.
Wierny 2017-04-09 21:02
Trodat Polska jest spoko firmą i jak się pracuje nie trzeba się bać.
2
Zuzanna 2017-04-10 09:05
@Wierny co sprawia, że tak pozytywnie oceniasz firmę? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń.
Góral 2017-04-11 10:47
Wierny sobie za żartował, gdyby tak myślał pewnie by bronił swojej oceny.
Dostał od bossa rozkaz napisać coś pozytywnego, tak też zrobił !!
4
Zuzanna 2017-04-11 10:56
@Góral @wierny ma prawo do swojej opinii, tak jaki i każdy użytkownik portalu. A Ty jak oceniasz firmę jako pracodawcę? Chętnie bliżej poznamy Twoje doświadczenia.
Góral 2017-04-17 14:37
Podpisuje się pod negatywnymi komentarzami, w dobrym kierunku może chcą iść, ale nie uda się. Proponuje pieczarki zacząć hodować.
Ocena dla pracodawcy 2
Niedługo ja odchodzę :)
5
Wierny 2017-04-18 18:02
Każdą firmę można przedstawić w złym świetle jak ktoś chce!!!!!!!!!!!!
Ja 2017-04-18 20:36
O Wierny już kiedyś coś pisał :) Kadra się ponownie odzywa :)

Oczywiście, że każdą można tylko po co?
Oczernianie miejsca gdzie jest ok, dobrze się pracuje i atmosfera jest git to jakaś głupota.
Tutaj natomiast jest ewidentny przykład firmy, która zatrzymała się kilka ładnych lat temu i nie zrozumiała, że ludzi trzeba szanować Nikt tu nie jest z miłości do firmy, ale chce po prostu pracować, żeby zarabiać pieniądze.

Oczywiście wierny powie, że to sabotaż i wszystkie 140 wpisów napisała jedna osoba
3
Zuzanna 2017-04-19 09:14
@Ja w czym przejawia się brak szacunku do pracowników, o którym wspominasz?
Wierna Helena 2017-05-13 01:32
A mnie się bardzo dobrze pracowało w tej firmie. Dużo pięniązków zarabiałam, około 7 h dizennie, premia co 2 miesiące grubo, fajny kierownik, prezes tez niczego sobie, samochód do dyspozycji, nikt sie nie czepia ze nie dolewalam paliwa w weekend. Ten starszy pan bardzo miły, nie powiem, doradził i wpierał zawsze. Jestem zasmucona, że tak sie pozmienialo, szkoda taka fajna firma. Chcielam pozdrowic wszystkich pozostajacy na okrecie i zyczyc im wielu dobrych chwil. Wierna
Zuzanna 2017-05-15 08:52
@Wierna Helena w jakim dziale firmy pracowałaś? Możliwe, że różnice w opiniach mogą tez wynikać z tego, że pracuje się w różnych częściach firmy. Chętnie dowiemy się więcej o tym jak wyglądała Twoja praca w Trodat Polska. Jak dawno z firmy odeszłaś? Co było tego przyczyną?
Wierna Helena 2017-05-16 20:22
Przyznam, że rozumie, co motywowało kolegę Oszukanego w napisaniu takiego poematu. Poczucie krzywdy oraz ból jakim jest utrata wolności obywatelskiej połączona ze skandalem jakiego musiał być świadkiem musiało wywrzeć na nim niezapomniane traumatyczne przeżycia, z których być może nie będzie mógł już się podnieść. Przecież założenie działalności gospodarczej w żadnym stopniu nie wyklucza pracownika z kilku godzin pracy w tej firmie. Przecież każdy obywatel ma prawo do innej działalności w zakresie swojej firmy w tym czasie a przecież nie będzie jechał do domu po swoj samochód bo była by to jawna strata czasu wiec chyba logicznym wydaje się już użycie samochodu służbowego. Firma, która łamie prawo nie powinna być godna przyjąć do swojej palestry tak wspaniałych ludzi. Łączą się w bólu i rozpaczy po utracie takiej szansy, zrozpaczona ale Wierna Helena
4
oszukany 2017-05-17 18:12
Po pierwsze drogi panie nie jesteśmy kolegami. Po drugie dziękuję za wyrazy współczucia . Fakt , bolesne jest tracić setki złotych w imię czyjejś nieudolności , wręcz partactwa. Skoro firmę trodat stać na utrzymywanie takich amatorów w swoich szeregach ,to tylko ze szkodą dla innych , zakładam wzorowych i solidnych pracowników.
Auto służbowe? Użytkownicy kręcą i kąbinują ? Ciekawe ....
To już nie wystarczy że każdy ma " w tyłek" włożony GPS?
Trzeba z góry założyć że wszyscy są złodziejami i na 100% gdyby nie wnikliwa inwigilacja , kradli by na potęgę.
Może te słabe instynkty niesie pan z trudnego dzieciństwa ? Może ktoś panu wiecznie z talerza coś zabierał? Ogromnie współczuję i żal mi pana.
Zamiast pisać kolejne bzdury , niech pan kupi sobie odpowiedni podręczniki - "jak przeprowadza się rekrutację ?"
Dziś niech pan się zajmie lepiej czymś bardziej przyziemnym
3
Henry 2017-05-18 22:22
Witam, Mam pytanie i kicze, że ktoś pomoże mi w uzyskaniu kilku informacji. Zależy mi na pracy kierownika ds.klientów kluczowych. Jaka jest atmosfera w firmie? Czy firma dba od strony socjalnej o pracowników? Czy są jakieś podstawowe wymagania przed kandydatami?
Brat Heleny 2017-05-19 07:50
Trudno stary powiedzieć bo zasada jest tu taka , że jeżeli jest coś szczerze i wprost to post zaraz jest kasowany. Jeżeli firma jest wychwalana , tyle że kompletnie nie ma za co , to takie posty wiszą i wprowadzają w błąd .
Jakie są realia ? Wymagania i presja w pracy ogromna . Rozlicza Cię z każdego kilometra . GPS w pakiecie . Na podwyżkę nie masz co liczyć przez pierwsze 3 lata .
Jak masz inne opcje to nawet się nie zastanawiaj .
6
Warszawiak 2017-05-20 08:56
Człowieku daruj sobie tą firmę .
Katastrofa w każdym znaczeniu. O premiach zapomnij , z podstawy nie wyzyjesz . Atmosfera w firmie taka że odejdziesz przed końcem okresu próbnego .
2
Optymista 2017-05-20 20:14
Bzdura, bzdura...o premiach zapomnij? Wiele osób otrzymuje naprawdę godne. Z podstawy nie wyżyjesz? Bzdura. Wszystko zleży od kwalifikacji. Podwyżka? A ile osób pyta? Ja dostałem po 9msc. Życie.
krzis 2017-05-20 22:49
Strzała, praca w tej firmie nie jest latwa ale pieniądze godziwe. Warto ja to wiem !
Ja 2017-05-21 11:23
A ja napisze, że rozpad firmy idzie ruchem posuwistym....
Jeszcze parę miesięcy i firma będzie miała samych nowych pracowników. Zaraz ktoś napisze ze to dobrze.... jasne ze dobrze tylko Ci nowi widząc w jaki syf weszli uciekają aż się kurzy za nimi.
Każdy kto ma aspiracje idzie w inne miejsce gdzie będzie szanowany, doceniany etc.

Pyta ktos o atmosfere? nie ma atmosfery, bo jak możne byc jesli prezes razem ze swoja świtą daje taki przykład. Niestety też Ci z "górnej" półki maja zupełnie inne prawa niż pozostali.
1
Wierny 2017-05-22 09:27
Myślę, że opinia o Trodat będzie całkiem niezła. Zawsze czytam złe i dobre oceny i średnia wychodzi przyzwoicie. Nigdy nie spotkałem się z sytuacja żeby wszyscy byli zadowoleni.
Krzychu 2017-05-22 16:22
Jest tu słabo , bardzo słabo . Jak już ktoś napisał góra nie daje najlepszego przykładu. Wieczne czepianie się o wszystko i ciągła inwigilacja. Takie tam bezklasowie ale czego po polskiej firemce się spodziewać ?
Krzychu 2017-05-22 16:23
Jest tu słabo , bardzo słabo . Jak już ktoś napisał góra nie daje najlepszego przykładu. Wieczne czepianie się o wszystko i ciągła inwigilacja. Takie tam bezklasowie ale czego po polskiej firemce się spodziewać ?
ja 2017-05-22 21:20
Wierny, zapraszamy!
nick666 2017-05-23 19:09
To nie jest polska firma, tylko austryjacka! Nawet nie wiesz, gdzie pracujesz i dla kogo?
odpowiadający 2017-05-24 15:40
Może firma jest austriacka, ale standardy są polskie aż do bólu.
Od zawsze zastanawiało mnie to, że taka światowa firma, a pozwala, żeby oddział w Polsce funkcjonował jak sklep z używaną odzieżą prowadzony przez Panią Franie, która dopiero uczy się zarządzania, a robi to na podstawie obserwacji zachowania swoich kur w zagrodzie przy domu
2
Góral 2017-05-25 15:21
Uuuuuu.... widzę że trodat dalej pikuje :(
1
chrum 2017-05-25 17:18
Oj tam pikuje :)
Sprawdzają tylko jak nisko można upaść, żeby sobie głowy nie rozbić :)
1
Wierny 2017-05-25 21:35
Firma Trodat Polska z cała pewnością poradzi sobie. Muszę zmartwić niektórych gdyż do pikowania jest daleko i nie ma się co cieszyć. Fajne firmy zawsze muszą borykać się z hejtem. Szkoda, że pracownicy nie dorośli do myślenia o firmie jak o drugim domu.
obserwator 2017-05-26 10:45
Oczywiście, że sobie poradzi bo ma mocne zaplecze w postaci międzynarodowego koncernu.
Pytanie kiedy ten koncern w koncu zauważy, że dzisiaj w Polsce zarządzana jest przez dwa typy osób:

1) nie maja już na firmę pomysłu
2) kompletnie nie potrafią zarządzać ludźmi

A wierny... hmmm... masz w zakresie obowiązków pisać takie rzeczy? Zdecydowanie nadają sie do kronik filmowych, tylko czasu już nie te - moze czas na emeryture?
Uwierz mi, ludzie maja swój rozum, patrzą i wyciągają wnioski. To nie jest tak, że jest świta i kilkudziesięciu głupków, którzy się nie znają na niczym - dzisiaj to ta świata powinna się zastanowić czy ma kompetencje, żeby dalej prowadzić ta firmę
2
Góral 2017-05-26 18:14
Drugi dom :/ w trodat ?? ciekawe :)
Czasy są takie, a nie inne, rynek jest nastawiony na klienta nie tylko końcowego.
Pamiętaj to !! klient jest osobą decyzyjną, to on zatrudnia to on zwalnia, zarząd, dyrektorów, przedstawicieli itd....
jeśli pociągniecie tak dalej jak to robicie to w końcu zostaniesz zwolniony !!
1
Warszawiak 2017-05-27 10:40
Odradzam wszystkim tą firmę a szczególnie prace w sprzedaży . Szefem albo może bogiem jest tu dyrektor który po zakończeniu zdjęć do filmu Kariera Nikodema Dyzmy rozpoczął prace w Trodat . Tu nawet prezes nie ma nic do gadania .
W tym stresie ( bo ciagle jest wszystkiego mało) i notorycznym tłumaczeniu się z GPS a beziemy mieć dosyć po góra 2 miesiącach . Szkoda czasu , lepiej poszukać bardziej normalnej firmy . Szczerze odradzam .
3
Zostaw swoją opinię o Trodat Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trodat Polska Sp. z o.o.