brak logo

Trodat Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Trodat Polska Sp. z o.o.

Weronika 2017-06-13 20:20
Jeśli ktoś narzeka na Trodat Polska to powinien od następnego dnia nie pracować w firmie. Takie firmy to ze świecą trzeba szukać więc nie narzekajcie ludzie bo możecie to stracić. Nawet ofert pracy jest tylko kilka.
szczery 2017-06-13 22:32
Ze świecą trzeba szukać ...... Tak się dba o pracownia że nowym ludziom podstawy się daje takie co stali doświadczeni pracownicy maj po 5-6 latach pracy ......
4
Alwaro 2017-06-16 09:45
Że świeca to trzeba szukać dobrych pracowników bo przychodzi po 300 aplikacji na jedno stanowisko a na rozmowie okazuje się ze nie ma kogo wybrać bo nikt się nie nadaje a wymagania mają z kosmosu
2
Wierny 2017-06-20 19:33
Trodat Polska trzyma wysokie standardy i chyba dobrze robi. Wielu chętnych do obijania się za dobrą kasę nie potrzeba firmie. Później tylko kłopoty i wypisywanie bzdur na forum!! Nawet ofert mają mało ponieważ ludzie którzy pracują nie szukają zmiany.
3
Alwaro 2017-06-21 07:10
''którzy nie szukają zmiany'' średnia stażu w zespole sprzedażowym to rok czasu . no możne poza trzema handlowcami z północy , ale z tego co wiem i tak długo już tu nie pociągano
2
Fan Wiernego 2017-06-21 07:54
Wierny jak zwykle walnął jak łysy grzywką o parapet :)
Mało jest tak bardzo dowcipnych ludzi jak Ty :) Jestes jedną wielką "dobrą zmianą"....
2
Zuzanna 2017-06-21 09:11
@Wacek
rozumiem, że brakuje Ci możliwości rozwoju. A jakie możliwości chciałbyś, by firma oferowała pracownikom?
@szczery
czyli stawki w pracy nie różnią się bez względu na doświadczenie i czas pracy w firmie. A czy bardziej doświadczeni, sprawdzeni pracownicy mogą liczyć na dodatkowe benefity?
Wacek 2017-06-23 21:57
Chciałbym co roku wzrost planu o 30% i raz na 5lat 100pln brutto podwyżki . Co to wogole za pytanie chyba wiadamo z czym wiąże się rozwój w danej organizacji
Kaśka 2017-06-24 18:12
Widziałam ofertę pracy przy sprzedaży telefonicznej i obsługi klienta. Czy jest jeszcze aktualna? Bardzo lubię taki charakter pracy i będę aplikowała , tylko mam jedno pytanie na jakiego rzędu zarobki mogę liczyć.?
nowa 2017-06-25 21:50
Zapytaj dziada - zarobki na tym stanowisku są nieograniczone :)
...... 2017-06-25 22:48
100zł miesięcznie podwyżki.. ale zwróć uwagę, że to 1200zł rocznie...buahaha
5
Byly 2017-06-27 17:25
Hey, ja też mam temat... wracamy i poza miatamy te listwy, dysplaye, i inne rzeczy :)
Również najlepszego życzę.
1
Zuzanna 2017-06-29 11:24
@Były pracownik dobrze rozumiem, że planujesz powrót do firmy? Myślę, że to dobrze świadczy o pracodawcy, że byli pracownicy chcieliby wrócić.
1
Mentor 2017-06-29 13:41
Zuzanna, chyba nie zrozumiałaś... Koledzy mówią o tym, że wracają, ale do branży, a nie do firmy na T.
Kwestia odczekania lojalki i siłą rzeczy większość z nas dalej będzie spotykało się na tych samych targach branżowych, tylko u innego pracodawcy :) Ta branża jest genialna, ludzie są bardzo fajni, więc jak to mawiał klasyk: "jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie", a to że poza strukturami firmy na T to strata tylko tej firmy :)

Ps. Tak wiem, zaraz odezwie się wierny :) Nie mogę się doczekać na kolejny błyskotliwy komentarz :)
6
Wiermy 2017-06-29 23:44
Firma dobrze płaci i chce mieć dobrych, oddanych pracowników. Dlatego, chętnie zatrudni najlepszych na rynku. Najwyższe standardy to nasza domena więc czekamy na kolejnych wybitnych specjalistów w tej branży. Ja jestem bardzo zadowolony rozwój i szansa na przyszłość przy wysokiej pozycji to jest to. Dajcie sobie szansę naprawdę warto.
3
Adek 2017-06-30 18:29
Dobrze płaci zależy komu...jeżeli na warszawskie warunki 2,5 tyś na łapę jest dobrze no to dobrze placi
1
Zuzanna 2017-07-04 14:15
Jeszcze kilka dni aktywna będzie oferta pracy na Kierownika ds. Klientów Kluczowych. Poszukiwani są kandydaci z doświadczeniem na podobnym stanowisku. Co możecie doradzić osobom, które chcą aplikować? Jak wygląda praca na tym stanowisku?
Chętnie też dowiemy się jak przebiegał proces rekrutacji od osób, które rozmowę kwalifikacyjną mają już za sobą.
Zwyciezca 2017-07-04 15:37
Obawiam się, że osoba, która odchodzi z tego stanowsika na dzień dzisiejszy jest niezastępowalna... Poziom relacji jaki miała z kluczowymi klientami firmy jest dzisiaj nieosiągalny dla nikogo kto aktualnie pracuje w firmie na T, a co dopiero dla kogoś z zewnątrz.
Wspomniane było kilka postów wyżej, że jest to branża bardzo hermetyczna i to tyczy się również klientów - to oni wybierają z kim pracują, a jeśli ktoś odchodzi to w ich mniemaniu jest to znak, że dana firma nie chce z danym klientem współpracować.

Ps. Post nr 200 jest mój :)
6
Lizus 2017-07-07 15:01
Nie ma ludzi nie zastapionych a rotacja wśród pracowników firm to proces naturalny wszędzie się zmieniają ludzie i nigdzie nie pracują do wieku emerytalnego no chyba ze w budżetówce
Młody 2017-07-07 15:34
Jednemu tam się już wiek emerytalny zbliża ;)
5
Wierna 2017-07-13 12:38
Trodat to świetna firma, ma już wypracowaną dobrą opinię w branży. Zgadzam się z opinią @Lizus w zupełności, jest trudno na początku ale .......
wkurzony na gadanie głupot 2017-07-13 13:20
Wierna... chcesz powiedzieć, że później jest lepiej?

Na początku nie jest trudno tylko ewentualnie ciężko bo asortyment bardzo duży, ale później jest tylko gorzej.
Okazuje się, że to o czym było mówione na początku, na rekrutacji ma się mało w stosunku do rzeczywistości.
Najgorsze jednak jest to, że ludzie traktowani są tutaj ja nie ludzie tylko jak "eRki" - Ci co naprawdę pracowali to wiedzą o co chodzi. Przez chwile firma nawet dostała wytyczne od firmy zewnętrznej, która miała zaprowadzić porządek, że trzeba to zmienić, ale niestety się to nie przyjęło.... Ciekawe dlaczego...

Tak więc wierna - nie gadaj bzdur, bo albo chciałaś rozpętać mały shitstorm, albo nigdy Cie tu nie było...
1
Adek 2017-07-16 17:12
Ciężkie czasy dopiero nadejdą i pogadamy o tym za pół roku. Każda firma powinna być nastawiona na rozwój a może ten cel zostać po przez spadek a nie wzrost. Także teraz dopiero mengment będzie miał pole do popisu pokaże na co ro stać. Tylko bez tych głupich tłumaczeń ze dużo nowych i dlatego trzeba czekać na efekty ich pracy
Obecny 2017-07-16 20:23
Jeśli ktoś odchodzi na emeryturę to nie znaczy , że firma się zawali. Ludzie spokojnie, może na początku będzie trochę więcej pracy żeby pociągnąć klientów.
Mentor 2017-07-17 10:01
Obecny, powiedz kto wg Ciebie załata tą dziurę?
W tej firmie nie ma takiej osoby, która dzisiaj może to zrobić. Mało tego 0 nie nikogo kto miałbym pomysł jak to zrobić.
Firma oczywiście się nie zawali, bo to nie jest sklep z jagodziankami, ale postępowanie jakie uskutecznia zarząd i osoby dookoła zarządu firmy powoduje, że jeszcze długo nie będzie tam lepiej...
Na razie histerycznie podnoszą pensje nawet bardzo słabym handlowcom, żeby tylko zostali - to jest słaby pomysł na dłuższą metę, ale każdy orze jak może...
Sytuacja ta jednak ma bardzo duże znaczenie dla ludzi przed emeryturą - tak jak napisał Adek - znowu staruszka nie wywalą bo przecież firma jest w okresie zmian... to jest okres ciągły odkąd ten człowiek o mizernej reputacji tu przyszedł
3
Wierny pracownik 2017-07-24 22:29
Trodat to spoko firma i nie takie zawieruchy przetrzymali.
Ciekawe 2017-08-07 18:22
bo zamówienia to też składać trzeba umieć. Co do pracowników, założę się, że więcej szkół pokończyli niż TY. Z drugiej strony za gówniane pieniądze nikt się starać nie będzie. Jaka płaca taka praca.
1
fan starszego czlowieka 2017-08-09 09:32
A ja słyszałem, że starszy pan doprowadził do tego, ze przyjmujacy zamowienia, pakowacze, magazyn i podbijajacy faktury to dzisiaj najlepszy zespol takich ludzi w polsce :)
ze nauczyl ich jak pracowac i dzieki temu wspieli sie na wyzyny swoich umiejetnosci co daje niesamowite wyniki i firma dzieki nim staje na nogi ;)
czy to znaczy ze to nie prawda? :)
Waldi 2017-08-09 22:41
Bardzo różne opinie i trudno wyciągnąć jednoznaczne wnioski.
2
Prawy gość 2017-08-10 17:44
Ale w większości niestety prawdziwe i to jest smutne
2
Wiernypracownik 2017-08-15 16:26
Pracuję w firmie i jestem bardzo z tego zadowolony. Niestety negatywne opinie piszą lenie i obiboki.
1
Mały 2017-08-19 11:49
@Mentor Uderzyć w stół a nożyce się odezwały? Trodat obroni się swoimi produktami.
Waldi 2017-08-22 22:53
Może zarząd ma jakiś pomysł na zwiększenie sprzedaży? Nie wiemy tego więc trudno oceniać w ten sposób. Jeśli tak jest jak piszecie to mogą być kłopoty. Szkoda, że nikt wcześniej nic nie mówi, pracownik też może się martwić.
galgan 2017-08-23 11:33
tymi drozszymi 30% od reszty ? czy tymi co sie sypia na potege?

zarzad to ma wizje owszem sobie tylko znana. cyfry sie zgadzaja to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z ludzmi.
Ja 2017-08-24 11:26
Dlaczego kasowane sa posty, które nikogo nie obrażają, a merytorycznie mówią o tym jak praca w firmie na T wygląda?!
To są opinie czy moderowany przez firmę na T zbiór przychylnych treści?
1
Wojciech 2017-08-25 23:09
Czy ktos widzi szansę na znaczna poprawę sytuacji w firmie? Może warto rozmawiać o tym z zarządem firmy?
ja 2017-08-26 08:32
Z zarządem się nie rozmawia - zarząd wie lepiej, że jest super....
1
ciekawy 2017-08-30 22:39
Jest ogłoszenie na stanowisko magazyniera.
Czy ktoś może powiedzieć jakie są warunki pracy, pensja i w jakich godzinach się pracuje?
Jak jest? 2017-08-31 13:03
Jest też ogłoszenie na konfekcjonera - jakie zarobki? godziny pracy?
Konfekcjoner 2017-09-01 09:33
generalnie godziny pracy 8-16.
Zarobki... minimalna stawka + premie za wybitne osiągnięcia :)
Miłośnik 2017-09-03 20:25
Pracuję tu i wiem, że to spokojna firma bez szału prowadzi swoja działalność. Może komuś ta praca nie odpowiada? Czasami lepiej poszukać czegoś co nam bardziej pasuje?
Maciej 2017-09-03 21:27
Proponuje wysłać list intencyjny do Prezydenta. Czy to nie będzie lepsze rozwiązanie ? Maciej
Zuzanna 2017-09-05 13:32
@Miłośnik czyli jesteś zadowolony z pracy w firmie Trodat Polska Sp. z o.o. Powiesz może coś o warunkach pracy? Na jakim stanowisku pracujesz? Przekazywanie takich informacji jest ważne dla tych którzy chcą podjąć się pracy w firmie.
zadziwony 2017-09-05 15:41
imponujących komentarzy nie ma a 3-cia gwiazdka wskoczyła :) Jak ten trodat to robi? :) Czary jakieś...
3
Eeee 2017-09-06 11:27
Trodat zawsze czarował???? nie wiedziałeś o tym?????
zdziwiony 2017-09-08 09:51
wiedziałem, wiedziałem :) Ale cały czas wierze, że w końcu pójdzie po rozum do głowy ;)
Ggg 2017-09-09 13:15
No pójdzie jak juz pieczątki i długopisy przestaną być ludziom potrzebne
Wierny 2017-09-12 18:22
Pieczątki i głównie długopisy z całą pewnością będą jeszcze długie lata potrzebne. Mimo, że mniej się już używa ale jednak będą potrzebne. Firma spokojna i sądzę, że nie poprzestanie na tej działalności
Szczery 2017-09-13 14:39
Brawo Wierny...
A może powiesz kim jesteś w firmie, na jakim stanowisku pracujesz?
Wtedy byłoby jasne skąd w tobie tyle optymizmy, dobrego humoru i głębokiej wiary w prawidłowość działania firmy trodat.
3
Zuzanna 2017-09-22 02:11
@Wierny czy długo już pracujesz w firmie Trodat Polska Sp. z o.o.? Co najbardziej podoba Ci się pracując w tej firmie? @Ggg czy masz jakieś doświadczenia związane z pracą w firmie? Czy jesteś niezadowolony z pracy w firmie?
Zostaw swoją opinię o Trodat Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trodat Polska Sp. z o.o.