brak logo

Arsen Sp. z o.o. Sp. k.

Zduńska Wola

Opinie o Arsen Sp. z o.o. Sp. k.

anonim 2011-03-30 10:42:03
Ty chyba w jakiejś innej firmie pracujesz? FIRMA JEST TRAGICZNA POD KAŻDYM WZGLĘDEM, OSZUKUJĄ PRACOWNIKÓW NA KAŻDYM KROKU. NIE MAJĄ PRAWIE ŻADNYCH FACHOWCÓW, BO WSZYSCY OD NICH UCIEKAJĄ.
Bires 2012-05-22 16:18:53
Firam spoko, dobre zarobki(nawet bardzo dobre), miła atmosfera w pracy, szansa na awans
1
lubicz 2012-08-06 15:34:25
Arsen to firma godna polecenia. Jest to firma rodzinna o bardzo wysokiej kulturze organizacji. Zarobki jak za zduńske i sieradz są bardzo dobre. Zależy to od jakości i wydajności pracy.
1
anonim2 2012-08-11 00:37:23
Ciekawe dokąd Ci fachowcy odchodzą, skoro i tak dużo informacji w Arsenie można uzyskać?! A zarobki i atmosfera - tu zawsze są zadowoleni i niezadowoleni.
1
Karbal 2012-08-29 07:27:10
Dokłądnie zgadzam się z przedmówcą. Dominują raczej ludzie zadowoleni, bo jest naprawdę bardzo dobrze. Zwłaszcza w sklepie w Zduńskiej. Zarobki są wręcz, bardzo wysokie, praca nie jest ciężka, można się wiele nauczyć.
1
Bozio 2012-10-24 23:48:52
Naprawde polecam z czystym sercem.
1
Alonso 2013-04-02 18:06:41
Jestem ciekaw kto to pisze te pozytywy. Generalnie kicha, kiepska płaca rotacja pracowników straszna, może ta anegdota troszkę to wyjaśni ( zasłyszane od osoby trzeciej ) UCZ SIĘ SYNKU UCZ BO BĘDZIESZ MUSIAŁ PRACOWAĆ W ARSENIE
Markus 2013-05-01 20:22:39
Dla mnie ostatnia opinia jest śmieszna. Ja uważam że jest naprawdę w porządku. Oczywiście jako taka rotacja istnieje, ale tak jest wszędzie. Można zarobić porządne pieniążki. Kto pracuje nie narzeka.
1
ANONIM 126 2013-05-28 19:33:31
Wszyscy czytający pozytywne opinie o firmie Arsen muszą wiedzieć że są pisane przez właściciela firmy.Każdy kto pracował w owej nieszczęsnej firmie wie że to ciągły wyzysk i mobing ze strony szefostwa.Jeżeli dla kogoś podstawowa pensja wystarcza to może skorzystać z oferty zatrudnienia.Wirtualne premie niemożliwe do wypracowania.Rotacja pracowników w tej firmie to rzecz oczywista.Wystarczy spotkać byłego pracownika(na przestrzeni lat większość młodych z olkolicy) aby nasłuchać się niewybrednych epitetów na temat byłego pracodawcy.Właściciel to przykład krwiożerczego kapitalizmu - jak najwięcej dla siebie a pracownik to śmieć, podrasa jemu za harówę, wąchanie farb i rozpuszczalników, nadgodziny, bezpłatne urlopy ustawowa podstawa na konto.
Najgorszy dzień pracownika arsenu- to dzień wypłaty.Jego koledzy w firmach konkurencyjnych mają przyjnajmniej 2 razy tyle.
Największa tajemnica pracownika arsenu-to ile zarabia bo jakby komuś powiedział to ten umarłby ze śmiechu.
1
SH 2013-06-03 23:32:15
ANONIM 126 - 2013-05-28 19:33:31

Wszyscy czytający pozytywne opinie o firmie Arsen muszą wiedzieć że są pisane przez właściciela firmy.Każdy kto pracował w owej nieszczęsnej firmie wie że to ciągły wyzysk i mobing ze strony szefostwa.Jeżeli dla kogoś podstawowa pensja wystarcza to może skorzystać z oferty zatrudnienia.Wirtualne premie niemożliwe do wypracowania.Rotacja pracowników w tej firmie to rzecz oczywista.Wystarczy spotkać byłego pracownika(na przestrzeni lat większość młodych z olkolicy) aby nasłuchać się niewybrednych epitetów na temat byłego pracodawcy.Właściciel to przykład krwiożerczego kapitalizmu - jak najwięcej dla siebie a pracownik to śmieć, podrasa jemu za harówę, wąchanie farb i rozpuszczalników, nadgodziny, bezpłatne urlopy ustawowa podstawa na konto.

Najgorszy dzień pracownika arsenu- to dzień wypłaty.Jego koledzy w firmach konkurencyjnych mają przyjnajmniej 2 razy tyle.

Największa tajemnica pracownika arsenu-to ile zarabia bo jakby komuś powiedział to ten umarłby ze śmiechu.
Nie jestem włascicielem, ale byłym pracownikiem i to co tu wypisujesz to sa dopiero brednie. Ja bardzo miło wspominałem prace. Warunki pracy nie były złe. Zawsze 10 wypłata była na konto. Nie wiem w jakiej konkurencyjnej firmy z Sieradza czy Zdunskiej mówisz, bo ja o 2 krotnej pensji nie słyszałem. Gdzie w Mrówce czy Brico...hahhahaha... Chciałbyś zarabiać miliony a pamiętaj że to pracownik musi zarobić dla firmy. Szczerze powiem że nie było rarytasów, ale nie było xle.
1
ANONIM 126 2013-06-05 13:10:46
Twoja odpowiedź na mój wpis utwierdza wszystkich w przekonaniu że jesteś właścicielem tej firmy(przepraszam synem właściciela).Podpisujesz się różnymi nickami ale twoje opinie mają podobny charakter.Twoja opinia o chęci zarabiania milionów demaskuje cię na całej linii ,więc odpowiem na twoje dziecinne hahaha.
Miliony to zarabiasz ty , a wszyscy ludzie ciężko pracujący na ciebie dostają ustawową podstawę plus premia za sobotę którą i tak powinni mieć wolną.Wspominasz dwie równie krwiożercze i godne pożałowania firmy jak twoja.Widać dobrze się znacie i bierzecie z siebie przykład.A na koniec dodam że każdemu za ciężką pracę należy się godziwe wynagrodzenie (nie muszą to być miliony).
1
SH 2013-06-06 22:34:18
ANONIM 126 - 2013-06-05 13:10:46

Twoja odpowiedź na mój wpis utwierdza wszystkich w przekonaniu że jesteś właścicielem tej firmy(przepraszam synem właściciela).Podpisujesz się różnymi nickami ale twoje opinie mają podobny charakter.Twoja opinia o chęci zarabiania milionów demaskuje cię na całej linii ,więc odpowiem na twoje dziecinne hahaha.

Miliony to zarabiasz ty , a wszyscy ludzie ciężko pracujący na ciebie dostają ustawową podstawę plus premia za sobotę którą i tak powinni mieć wolną.Wspominasz dwie równie krwiożercze i godne pożałowania firmy jak twoja.Widać dobrze się znacie i bierzecie z siebie przykład.A na koniec dodam że każdemu za ciężką pracę należy się godziwe wynagrodzenie (nie muszą to być miliony).
Powtarzam, nie jestem związany z rodziną właściciela firmy. Pracowałem w tejże firmie i naprawde uważam ją za dobrą polecenia. Powiedz mi gdzie płacą dwa razy więcej niż w Arsenie, mówie o tej branży!!!!! Takie są realia. Jest tam znam wiele osób którzy pracują po kilka, kilkanaście lat i jestem pewien że są bardzo zadowoleni, bo przecież by odeszli z niej a czemu przez tyle lat nie odeszli....
1
Benio 2013-06-10 22:15:43
Pieniądze tragiczne. Plany są takie ze o premi można zapomnieć.
1
Lulu 2013-06-10 22:24:03
Podobno jest dobry zastepca kierownika w Sieradzu. Chodzi w kółko i nic nie robi.. Przesiaduje przed komputerem. Osoba wogóle bez kompetencij. Ucieka od ludzi. A FARMA NA BETON JEST TYLKO POD ZAMÓWIENIE. HA HA HA.
1
jABEK 2013-06-12 22:07:32
Potwierdzam Opinie innych użytkowników. Płaca marna. Atmosfera nerwowa, Właściciele bez serca. NIE POLECAM. No chyba że chcesz zarabiać 1200zł I być oszukiwanym to OK.
Borsukl 2013-06-13 21:55:17
jABEK - 2013-06-12 22:07:32

Potwierdzam Opinie innych użytkowników. Płaca marna. Atmosfera nerwowa, Właściciele bez serca. NIE POLECAM. No chyba że chcesz zarabiać 1200zł I być oszukiwanym to OK.
Jak ta kasa Ci się nie podoba to idź pracować do innych firm w Zduńskiej Woli za 1100 zł. Jeśli jest taka zła kasa czemu nadal jest tylu chętnych do pracy w Arsenie.
Todi 2013-06-15 20:22:37
Nie jest źle, mogło by być lepiej.
1
Elo 2013-06-17 16:09:55
Todi - 2013-06-15 20:22:37

Nie jest źle, mogło by być lepiej.
Bo nie wiedzą jakie sa realia Pracy w firmie Arsen. Wszyscy myślą, ze w Arsenie Ludzie zarobią Dobrą kase. A tu Lipa. Znajdzie sie inna praca to uciekają.
Marko 2013-06-28 23:49:54
Arsen. Niby duża firma,ale pracowników traktuja jak [usunięte przez moderatora].
[usunięte przez moderatora]!. Premia jest tylko premią wirtualną!!!! Synek szefostwa jest taki sam [usunięte przez moderatora] jak reszta.
Mikun 2013-06-29 13:16:10
Marko - 2013-06-28 23:49:54

Arsen. Niby duża firma,ale pracowników traktuja jak [usunięte przez moderatora].

[usunięte przez moderatora]!. Premia jest tylko premią wirtualną!!!! Synek szefostwa jest taki sam [usunięte przez moderatora] jak reszta.
Twoja wypowiedź jest chamska i świadczy o Tobie. Nie wiem dlaczego wyzywasz Arsen od złodziei ja pracowałem w tej firmie i jakoś mnie nie okradli nie słyszałem żeby kogoś okradli. Kiedy przystęujesz do pracy decydujesz się na takie a nie inne warunki zatrudnienia. Premie jakieś zawsze są, raz duże, raz małe. Zauważyłem że jest kilku frustratów, którzy może(bo nie wiem) obijali się w pracy i chcieli łatwo zarobić pieniążki a tu była lipa, bo trzeba była pracować i dla nich to był zonk !
mehoffer 2013-07-22 16:31:41
Nie polecam pracy w Arsenie pracowałem tam 6 lat. Dopiero jak zmieniłem pracę doceniłem jak fajnie mieć dużo czasu dla rodziny. W miesiącu mnóstwo godzin za niewielką płacę. Nie stać mnie było na to aby tam pracować. Mogę tylko pochwalić firmę za możliwość zdobycia dodatkowych kursów, szkoleń i uprawnień. Na koniec współpracy szefowa zachowała się jak prostak.
1
endri 2014-09-16 22:33:43
Arsen w Jaworznie był najlepiej zaopatrzonym sklepem w okolicy - super chłopaki zawsze byłam zadowolona z zakupów. Brakuje tego sklepu
anomim 2014-10-13 09:27:07
w firmie Arsen pokutuje cały czas feudalny model zarządzania, kasa lipna a najważniejsze że dobrodziej ma za co flotę aut zmienić
4
Adonim 2014-12-23 19:29:21
Z tego co słyszałem Lipa. Na świętą im dali jakieś tanie wina. Żadnej kaski w kopercie. Wypłaty Lipne. Może kiedyś zrozumieją że ludzie tez chcą godnie żyć.
Locus 2015-01-08 20:33:15
Pracowałem i byłem mega zadowolony. Jeden z najlepszych pracodawców na lokalnym rynku. Duże możliwości rozwoju i nauki. Plusem są premii i bon na święta
LOL 2015-01-25 22:19:33
Bony i Premia na świeta? Ha Ha Ha.
1
Lolek 2015-03-03 12:42:22
Mogę tylko powiedzieć cyfre z przodu spokojnie 2. Po za tym spoko praca, bezstresowa.
darek85 2015-04-09 18:59:20
Pracowałem w Arsenie na magazynie,nie polecam,1300 zł,po miesiącu pracy dowiedziałem się ze nie dostaje kolejnej umowy ostatniego dnia pracy i kazano mi juz przychodzic,pracy bardzo dużo,zarozumiały i głupkowaty kierownik magazynu,jego jedynym zajęciem było lepienie kuli z z taśmy
2
gandalf 2015-04-13 20:55:28
Arsen ma system premiowy....do najniższej krajowej dokładają 100 zł pod stołem....:)
1
jakublad 2015-05-13 13:03:43
Internet jest fajny, bo pisać każdy może. Szkoda tylko, że wiele opinii mija się z prawdą. Praca w Arsenie jest na umowę o pracę, system premiowy jest i powiększa wynagrodzenie podstawowe o przynajmniej 30-40%. Pieniądze są zawsze na czas - niezależnie od pory roku. Od kilku lat niezmienne zasady, a wszyscy piszący o pracy za podstawę - owszem, może pracowali tydzień-dwa na próbę i jakoś im nie poszło. Proponuję sprawdzić pracę i płacę w sieciach spożywczych i innych firmach handlowych - tam dopiero znajdziecie "godziwe warunki". ;-)
Lolo 2015-06-04 12:03:24
"Źle Ci to idź głodować do marketu". Takie podejście wynika z postu powyżej - niezbyt uczciwe. Kasa nie jest rzędu 1300 czy 1000. Jak kogoś boli czym jeździ szef, albo, że w firmie jest fragment rodziny to zawsze będzie miał kompleks i wtedy o pracę ciężko gdziekolwiek. Umowa o prace. Polecam spróbować, a później można oceniać.
pytajnik 2015-10-30 18:24:33
ktoś sie orientuje jak wygląda praca kierownika sklepu? czy jak nie ma zrobionych planów sprzedaży to zwalniają?
pytajnik 2015-10-31 11:49:57
no właśnie wiem co piszą. dlatego ponawiam moje pyanie z poprzedniego posta. czy jak nie ma zrobionych planów to wyrzucają? czy plany są realne w sklepach?
Marek 2016-02-21 22:26:51
W ogłoszeniach o prace piszą 2500 Brutto. A to wielka ściema! TA FIRMA TO PORAZKA!!.. Przemiał ludzi jest większy niz w BIEDRONCE!!..
Marta 2016-02-21 22:37:52
Byłam Na Przesłuchaniu w sprawie pracy!.. W Sieradzu. Jedna Rada dla kierownika!.. Wywietrz Biuro!. Jest tam niesamowity FETOR!! Odczułam wrażenie że kierownik nie wie o czym wogóle mówi.. Pani sprzątaczka jest strasznie nie miła. I wulgarna.
Marta 2016-02-29 11:39:02
Wszystko było dobrze:)
Jarek 2016-05-20 21:38:36
Darmozjady już w niedziele maja otwarte..
gruby 2016-10-21 15:54:50
zgadza się.kula waży już w tym momencie ponad osiem kg,stan na moment kiedy ja odchodziłem z firmy
anonim 2016-11-15 14:21:15
firma spoko, zarobki jak na Zdunska i Sieradz ok
Zostaw swoją opinię o Arsen Sp. z o.o. Sp. k. - Zduńska Wola
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arsen Sp. z o.o. Sp. k.