brak logo

Agrochemia Polska-Hypred Sp. z o.o.

Mosina

Opinie o Agrochemia Polska-Hypred Sp. z o.o.

hgf 2012-01-02 15:01:35
No i sieciowy robot [usunięte przez moderatora] opinie firmie
Karol Ć. 2012-02-11 23:01:54
Uciekać jak najdalej stamtąd!
M.P. 2012-11-09 15:01:33
Kiedyś było OK, teraz jest [usunięte przez moderatora]
ekshypredka ;) 2013-06-10 18:19:33
handlowcy fajni,produkt tez.natomiast z nowa pseudo prezes,ktora obok prezesa nigdy nie stala, ktora nie ma klasy i szydzi z dystrybutorow podczas imprez dla nich organizowanych to dno..jaki wiec moze miec szacunek do pracownikow??poza tym dyr."szpieg" ze wschodu i slynny kapitan TROL-to napewno nie ludzie..kasa niezla,ale szmacic sie nie polecam..
bloooom 2013-10-28 17:44:34
(usunięte przez administratora) ale moze szefowa nauczy sie szanowac ludzi i wspolpracownikow, bo dzieki nim istnieje. brak profesjonalizmu w zarzadzaniu ludzmi i pochopne decyzje zarzadu (szefowej)-odbija sie to negatywnie tylko na pracownikach.nowo przyjetych "menadzerow" proponuje wyslac na kurs angielskiego.beda mieli powody do dumy..
w hypredzie sa rowniez ludzie madrzy,ktorzy zapewne lepiej poprowadziliby cala firme.ciagle trwonienie kasy na bezsensowne zjazdy,imprezy..a kiedy praca??pozniej tylko pretensje :)
ja 2013-11-20 13:16:52
nie polecam, fatalne zarządzanie, komedia omyłek, regionalni - pomyłka - wstyd się do niektórych przyznać - region zachód zwłaszcza,daruje sobie niecenzuralne słowa jakie słychać w terenie na ten temat ale to zwyczajnie wstyd tak niekompetente osoby na managerów pchać, którzy powinni pomagać a szkodzą i hańbią! ludzie z terenu raczej w porządku, ale to za mało niestety
kkk 2013-12-04 16:44:28
omijać szerokim łukiem - bezwzględni, zakompleksieni, kłamliwi pseudo zarządzający
2
Pawel 2014-01-15 22:54:21
Smutno czytac te opinie o firmie. Kto jest teraz kierownikiem na zachodzie. Czy caly czas (usunięte przez administratora)?
1
Jarek 2014-01-16 12:50:47
Mam pytanie jakie są plany miesięczne/kwartalne/roczne w Hypred Polska jakie ma wykonać przedstawiciel handlowy? Oraz na jaką podstawę można liczyć na stanowisku przedstawiciela handlowego oraz od czego naliczana jest premia i w jakiej wysokości (za wzrost sprzedaży w odniesieniu do ubiegłego roku, czy jak liczą) Ponadto jak mam rozumieć zakres obowiązków należących do Regionalnego Przedstawiciela Handlowego w dziele Farm. Jakimi autami jeżdżą Przedstawiciele Handlowi działu farm, czy są obklejone. Jak wygląda sposób rozliczania kilometrów za jazdę prywatną przez firmę (czy ma się limit kilometrowy na jazdę prywatną?) Czy są GPS zamontowane w aucie. Jeżeli jest ktoś w stanie choć odpowiedzieć na moje pytania, to z góry mu dziękuje. Ponadto kto jest największą konkurencją odnośnie produktów oferowanych dla rolnictwa w Polsce.
ja 2014-02-18 19:26:05
(usunięte przez administratora) wiem co mówie - a jacy to ludzie i jaka firma - czytac prosze(usunięte przez administratora)- w pelni sie zgadzam.
1
p 2014-02-26 13:48:33
a "kierownikiem" zachodu jest ta porazka co byla niestety - nic wiecej nie napisze(usunięte przez administratora):-)- manager ktory nigdy nim nie byl a z kazdej poprzedniej pracy (ze stanowiska przedstawiciela!!!) wywalana z hukiem po kilku miesiacach zatem wiadomo jaka to firma i jakie zarzadzanie - Ci co mogli i są madrzy to poodchodzili bo wstyd pracowac z takimi ..... ja jeszcze tkwie - ale tylko z musu i niedlugo napewno
leon 2014-03-07 08:35:54
i ja dodam opinie choc raz juz dodalem ostatnio i cala usunieta -demokracja:)sprobujmy raz jeszcze - Hypred to bardzo zly wybór, zle zarzadzanie, ludzie bez wiedzy (Ci wyzej) nie potrafiacy odroznic dippingu od kwasu. Byly i dobre chwile - ale bardzo niewiele, falsz, dwulicowsc i poczucie wasnej swietnosci to cechy "managerow" - ktorzy jak pisza wyzej tak naprawde o niczym nie maja pojecia, naprawde przykre, naprawde nie polecam,pozdrawiam
ela 2014-04-07 09:14:17
okropna firma(usunięte przez administratora)
janek 2014-07-21 18:51:42
Nie proponuje pracy w Hypredzie a w szczególności z manager K.B- zachód.to że nic nie potrafi ,fałszywa do cna ,dwulicowa ja jej rude włosy .Taka osoba nie powinna pracować z ludzmi,a mimo to wożi się Skodą Oktawią z 200tyś na ful wypasie ,to się nazywa sprawiedliwość wśród pracowników.Gwiazda Hypredu.Osoba bez wyszkolenia i praktyki personalnej ,komunikacji międzyludzkiej dostaję posadę jako wielka pani kierownik regionu zachód.
jolo 2014-07-25 12:44:47
chyba janek z pracy poleciał :-)
agata 2014-07-25 19:16:29
do jolo: dokładnie,albo wywalony albo konkurencja :-)))
olo 2014-10-24 19:13:45
Ruda pani zachodu zespół prowadzi wie tyle co zje w domu, co za porażka.
b 2014-11-12 21:09:17
Ludzie piszcie jak jest. Kto robi swoje w terenie to zarabia i jest OK.
Kto ściemnia to robi wypad. Jak się nie podoba to do FMCG i sprzedawać
galaretki po GS-ach
mama muffinka 2015-01-29 12:50:24
a te normy sprzedażowe w Agrochemia Polska-Hypred Sp. z o.o. o których piszecie to są teoretycznie na logikę do wyrobienia czy raczej abstrakcja z avatara? no i prosze was również o szczegółowe info jak przedstawia się u was system prowizyjny i ile takie prowizje procentowo wynoszą, czy napiszecie pomożecie?
Uki 2015-03-30 23:25:28
nie ma niczego abstarkcyjnego - jest po prsot ucoś nie do zdobycia - ale wiecie jak ktoś chce to potrafi. Potrzebuje informacji na temat tego czy produkty agrochemii są warte polecenia. Mam pewne zlecenie od znajomegożeby sprawdzićprodukty i wybrać najlepszy dlatego zbieram opinie tutaj. prosiłbym o jakieś rzetelne opisy.
1
passtooh 2015-06-15 12:27:09
Wszystko w firmie jest okej. Normy sprzedażowe są po to żeby je wypracowywać. Na tym polega rola przedstawiciela...
2
nowy 2015-06-20 11:57:53
dynamiczna i rozwojowa
na 2015-06-23 21:26:03
witam , czy ma ktoś informację jakie zarobki są na produkcji w niepruszewie jaki socjal itp byłbym bardzo wdzięczny
4
magda 2015-07-17 22:35:44
Podobno Pani Dyrektor Handlowa do wywalenia.Wszyscy uciekają łącznie z dyr.marketingu.a plany nierealizowane
4
moniq 2015-07-20 22:06:45
rzeczywiście wartościowi ludzie odchodzą i są przyjmowani przez konkurencję z otwartymi rękami.Pani Dyrektor porażka
4
Helmut 2015-07-25 00:09:41
....a jeszcze lepiej jeśli jesteś synem mleczarza( dobrego klienta) - wtedy możesz spróbować swoich sił np. w marketingu
4
Aga 2015-07-26 21:44:33
W branży dużo się mówi o tej firmie,szczególnie co zrobić i z kim, żeby zostać dyrektorem
5
Tadek 2015-10-27 21:55:24
Kiedyś Hypred był bardzo dobrym pracodawcą, zarabiało się tam dobrze i na luzie.
Niestety czasy świetności ma już dawno za sobą.
1
uri 2016-05-14 18:53:59
rzeczywiście regionalnych często dosyć poszukują .
Zostaw swoją opinię o Agrochemia Polska-Hypred Sp. z o.o. - Mosina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agrochemia Polska-Hypred Sp. z o.o.