brak logo

Lotniczy Catering Service Sp. z o.o.

Pyrzowice

Opinie o Lotniczy Catering Service Sp. z o.o.

qwas 2012-09-16 21:18:22
Przestrzegam wszystkich, którzy mają zamiar tam pracować lub robić interesy z tą firemką. Tyrają człowiekiem jak zwykłym śmieciem, robią z człowieka głupka a członek zarządu uważa się za pępek świata [usunięte przez moderatora] Jedzenie, które posyłają na samoloty robione w spartańskich warunkach, to samo z towarem, który trafia na samoloty. A o restauracji na lotnisku żal wspominać...
czesio 2012-09-17 15:38:22
ZGADZA SIĘ WSZYSTKO CO DO JOTY!!!! PRACOWAŁEM W TEJ FIRMIE, O ILE TO COŚ MOŻNA NAZWAĆ FIRMĄ??????? LUDZIE FAŁSZYWI, KAŻDY TRZYMA SIĘ TWARDO SWOJEGO STOŁKA W BIURZE ŻEBY TYLKO NIE STRACIĆ CIEPŁEJ POSADKI!!! KASĘ ZARABIAJĄ KONKRETNA A GÓW****NO ROBIĄ!!!! TELEFONIKI, LAPTOPY, FIRMOWE PALIWKO, PREMIE, ITP, ITD A PRACOWNIK TYRA JAK MURZYN PO 12-18 GODZIN DZIENNIE ZA 800-900ZŁ MIESIĘCZNIE. OCZYWIŚCIE UMOWA- ZLECENIE!!!!!!!!!!! W KTÓREJ FIRMIE JEST WIĘCEJ KIERONIKÓW-KIEROWNICZEK NIŻ PRACOWNIKÓW?????!!!!!!! TYLKO TAM, GDZIE RZĄDY MA, TAKI PREZES Z LOTNICZEGO KATERINGU W PYRZOWICACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pracownica 2012-09-17 17:12:33
praca w tej firmie to żenada!!! [usunięte przez moderatora]
max 2012-09-18 20:04:12
pracowałem także w tym syfie parę miesięcy temu. Jakbyś komuś opowiedział na ulicy co się wyrabia w tej firmie to by nie uwierzył, oczy ze zdumienia by przecierał. A co do samego szefostwa to kanał, wieś się kłania na całego, słoma z butów wystaje! ! ! ! ! !
pracownik 2012-09-21 11:42:03
Jestem zdziwiona. Pracuję w firmie LCS 4 lata. Fakt, że płace sa na poziomie najniższego zarobku w Polsce ale każda wypłąta jest na czas, każda nadgodzina zapłacona, i co miesiąc nieduża ale zawsze premia. Niw wszyscy kierownicy są dobrzy ale prezesów przeżyłam tu kilku i ten obecny jest w porównaniu z innymi bardzo prządnym człowiekiem, pracowników traktuje jak ludzi, zawsze na dobre słowo,. można z nim pogadać o wszystkich kłopotach. Nie rozumiem tych wcześniejszych opini. To prawda, że praca tu jesy bardzo ciężka i często trzeba zostać po godzinach ale to jest lotnisko jak samoloty się spóźniają to nie można zamknąc drzwi i iśc do domu.
lonik 2012-09-21 12:10:52
Świeta prawda. Tych dwóch, co piszą pracowało u nas - leserstwo. Przyjeci na sezon umowy im się skończył a chcieli zostać ale nie dla psa kiełbasa to teraz piszą głupoty. Robota jak robota nie jest zło choc narobic sie trzeba.
koor 2012-09-21 12:25:40
Czesio to [usunięte przez moderatora] a Skrzywdzona to [usunięte przez moderatora] oba wywaleni za lenistwo to teraz sie wyżywają a prezes może podać was dosądu a my staniemy za nim
koor 2012-09-23 17:46:56
LCS jest na lotnisku kilkanaście lat nikt psów na nim nie wieszał, dopiero teraz jak wywalili tych dwóch obiboków to zaczeło się plucie na firmę - to wszystko nie prawda. 36b5u
gogus 2012-10-19 07:28:25
Praca w tej firmie jest stratom czasu.Prezes patrzy tylko na to jak najwięcej dla siebie a firma jest dla niego niczym ,opowiada o swoich dokonaniach na lotnisku-z gtl wywalili GO bojąc się ze zrobi to samo co udało MU się z w LCS
. 2012-11-13 15:30:26
syf, smród i ubóstwo, nie polecom nikomu ty roboty w LCS!
Czaja, Śliczna i Karo 2012-11-21 17:41:35
Nam się tam zajefajnie pracowało.. fajny klimat, fajni ludzie .. a pracować trzeba bo po to tam się jest !! I
bbb 2013-01-12 18:36:11
Kochani i po co to wszystko..... w LCS jest ciężko, to prawda i płaca jest marna ale ekipa zgrana, naprawdę- pracuje w LCS już ponad 10 lat i jest tak,że osoba która nie potrafi się zgrać z zespołem sama odchodzi prędzej czy później." przerobiłam" już wielu prezesów i LK jest naprawdę ok.- szkoda, że nie mieliście do czynienia z jego poprzednikiem [usunięte przez moderatora] - to dopiero katastrofa.
Dzięki LK i TG [usunięte przez moderatora] - firma znormalniała, wszystko jest na czas zapłacone , wszystkie nadgodziny i świadczenia.[usunięte przez moderatora].
Chłopców tych którzy zostali zwolnieni lub nie przedłużyli im umowy to naprawdę szkoda, to fakt , ale to nie powód aby tak krytykować całą firmę. Ludzie są naprawdę fajni czy to w dziale cateringu, woc czy w restauracji- tam jest chyba najdłużej pracujący skład i najfajniejszy.
goguś 2013-03-11 09:02:23
To jest koniec -nowy właściciel zrobi porządek ( i z tego co widzę to już robi) .
king 2013-07-12 02:47:06
Wiecie co ta firma kiedyś była klasą od ok 4 lat schodziła na psy [usunięte przez moderatora] a tak w ogóle byłem tam jakiś czas temu i wiecie co nazwać to miejsce restauracją to skandal tragedia a pracownicy ahhahahah pojęcia o robocie nie mają może z kilkoma wyjątkami pracowałem tam kupę lat i wierzcie lub nie ale to co jest tam aktualnie to porażka a co do płacy nie wiem jak teraz ale ja zarabiałem dużo ale pewnie się pozmieniało
ano 2014-05-21 20:53:31
co to się porobiło ... firma idzie aut , ludzie idą aut .
Przyszedł czyściciel , wyczyści tą firmę co do każdego pracownika
despotka 2014-10-29 22:20:40
Zostawcie ten LCS (w likwidacji) w spokoju,narzekali Ci co im się robic nie chciało!!różnie bywało ale takiej pracy nie znajdziemy:( a koniec jest super,świetna kierowniczka,tylko kilka lat za pózno:)takiego kierownika nie było i już nie będzie!!!
1
kwiatuszek 2014-11-07 00:06:04
Czytam to i płacze ze śmiechu , wyzysk , wyzysk i wyzysk ! Najgorsza firma w jakiej pracowałam. Więcej kierowników niż pracowników .
ktoś 2014-11-18 16:23:44
super kierownik, to dlaczego likwidują :) bzdura i tyle
Tonka 2015-01-28 11:36:58
Prawda - likwidacja całkowita
kamilek 2015-03-06 19:24:29
a czy dobre jedzenie maja ogólnie w tym Lotniczym Cateringu czy tkie sobie jednak? bo ja chciałby jako klient poznac opinie o nich, bo sam planuje rozpocząć współprace, ale nie wiem jeszcze na jakim konkretnie poziomie dlatego teraz robie taki mały reserch jak to wszystko wygląda konkretnie w praktyce.
Zostaw swoją opinię o Lotniczy Catering Service Sp. z o.o. - Pyrzowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lotniczy Catering Service Sp. z o.o.