brak logo

Mid Ocean Brands Polska

Chorzów

Opinie o Mid Ocean Brands Polska

porazka 2016-12-17 23:42:39
Jesli sie ma umowe to kazdy jest pracownikiem Mida wiec dlaczego nie ma kazdy dostac Bonów na swieta albo wszyscy albo wcale , tu kazdy pisze co i jak ale nawet nie ma ludzi zeby wyjsc na srodek i powiedziec kierownikom o co biega . Ostatnie zebranie Damiana Kto nie przyjdzie w sobote na poludnie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dostanie premi to sie trzymaj tego a nie upierdzielaj tym co byli a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie maja roku na umowie porazka jakich mało ... kierownik od SPRAW MAŁOLATÓW :D
2
Pracownica 2016-12-17 23:43:28
gosciu o nicku MAM CIE przegioles pale ,mozna se tu ponarzekac na prace i przelozonych ,ale tak obrazac czu czu o jego dziecinstwie to przegiecie ,sama mialam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to wiem ,fajnie ,ze miales szczesliwe dziecinstwo
2
na wypowiedzeniu 2016-12-18 00:01:36
Jestem pracownikiem pod firmą nie dostałam premi byłam u kierownika powiedziałam co i jak jego odpowiedź: Wycieczka przerosła koszty, w regulaminie od teraz pracownicy zatrudnienie min. Rok otrzymują premie. PORAŻKA!!!!! Bo ja licząc agencje pracuje ponad 2 lata , pol roku na umowie i nic mi się nie należy!!! Ale Znajdźmy pozytywy Mid bardzo mocno motywuje do znalezienia nowej pracy. I mam nadzieję że tak będzie. :) Ofert pracy za najniższą krajową jest dużo. Dzięki za motywację.
PS: Dlaczego robimy nadgodziny i soboty.., dla kasy nie dla Mida!!! Mnie nie obchodzi od jakiegoś czasu czy zlecenie ważne, czy nie! zdaze spakowac to zdaze nie to nie najwyżej nie wyjedzie. Tak to co tu napisane " kierownictwo" o tym poinformowane.
3
totylkoja 2016-12-18 18:20:12
Troche kiepsko, że ta premia tylko dla tych co są na umowie rok..
Niesprawiedliwe.. bo ludzie pracowali ciężko, zostawali nadgodziny..
szkoda słów..
3
Pracownica 2016-12-18 20:35:20
popieram ,przynajmniej polowe powinny osoby pracujace niecaly rok dostac
3
Pracownica 2016-12-18 22:24:09
dawno nikt mnie tak nie rozbawil ,a robia w midzie przeszlo piec lat ,dzieki
1
eRwin 2016-12-21 12:11:12
Czemu na transferze na druku na KAŻDEJ ZMIANIE robią najlepsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Brzydale 2016-12-21 14:11:37
Polowa tych dobrych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to dziewczyny tak chude jakby zarz mialy sie przewrocic i ze strasznie dziurawymi twarzami. Niech lecza te syfy, a nie wala na siebie tony tapety
3
fantazja 2016-12-22 21:30:33
Na kontroli i pakowaniu są fajne dupcie, nie tylko młode ;p titititritirirti
marianoitaliano 2016-12-23 00:15:00
no na kontroli też, to fakt :-)
brzydale 2016-12-23 09:38:13
chyba wszedzie trafi sie jakas fajna dupcia :D
gwardzista 2016-12-23 10:29:17
Pugłupieliście? Mid to nie agencja modelingu. Tylko drukarnia, tu sie przychodzi drukować a nie ładnie wyglądać. Spójrz najpierw w lustro jeden z drugim i rzetelnie oceń jak sam wyglądasz. Nie wyglądasz jak super model z okładki katalogu o modzie i pięknych ludziach to nie krytykuj tylko weź się do roboty bo po to się zatrudniłeś. A nie oglądać dupy. A po zatym co ma wygląd do kompetencji?
Team Lider 2016-12-23 15:43:57
Ale piękna mowę uje.ał dyrektoro.
Jakoś trzeba było uzasadnić nie danie wszystkim co za służyli premiera świątecznych. Przecież jego etatowa ku..wa A.R. "zarobiła" na apartament za pół bańki, firmy nie stać na więcej wydatków. Najniższe stawki podniesione a reszta która latami wypłaciła jakieś podwyżki będzie zarabiać tyle ile šwieżaki (bo wszystkim nie podniosą, bo nie stać). Wesołych Świąt, w poszukiwaniu nowej pracy.
27
65432 2016-12-24 01:44:56
A tak z ciekawosci. Jak sie tlumaczyl?
Szczery gosc 2016-12-24 11:06:39
Na swieta zycze firmie aby spaliła sie w hu... Razem z czuczem bo z pewnoscia on sam tam wigilie spedzi myslac co tu jeszcze glupiego wymyslic
3
robol 2016-12-24 15:18:46
na premie świątecznie nie ma ale graficy premie dostali, a dodatkowo zrobili sobie imprezę w Katowicach na koszt midu.. Fajnie, nie? Dostali swoje premie i do tego przepili nasze. Brawa dla pana dyrektora.
11
Wieprzek 2016-12-25 01:53:13
to co tego?
ale zawsze sie lepiej pracuje z fajnymi laseczkami niż z jakąś stara rurą 60-letnią.
1
ewa 2016-12-25 01:56:40
zgadzam sie hihih
Piter 2016-12-25 10:44:17
Popieram
GorąceKurtyzany 2016-12-26 13:14:24
Dokładnie - AR to doskonały przykład kariery przy pomocy "dziury". Że też jej nie wstyd ściągać do firmy swoich znajomków, ta dziołcha to kabaret.
17
Wieprzek 2016-12-26 16:56:57
która to jest?
bo nie kojarzę? z biura to się domyślam ale ja ich tam nie znam.
Chociaż nie powiem- niektóre fajne loszki tam siedzą :)
4
Pracownica 2016-12-26 20:02:41
team lider i robol macie jakies dowody na te wpisy
:p 2016-12-28 00:02:06
Jak jeszcze pracowałam w midzie pracował tam jeden chłopak na magazynie nie wiem jak sie nazywał ale chodził w kamizelce z napisem ADHD zawsze każdemu głupim uśmiechem i zachowaniem poprawiał humor widziałam tez ze zagaduje do wielu dziewczyn taki wielki lovelas ktory naprawdę umie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dni w pracy poprawić humor pozdrawiam go
5
fant-azja 2016-12-28 10:49:15
No, te starsze też fantazjują o młodych :>
Wieprzek 2016-12-28 18:58:31
wiadomo :)
naris od nietoperzy 2016-12-28 20:42:18
Szkoda tylko, że ci młodzi chłopcy tacy nieśmiali ;)
1
oberiba 2016-12-29 00:12:34
poszukej dobrze, na kerys stronie jest wiyncyj info. Mje sie wydowo ze lazi lo tako chudo, w brylach, mo taki lekko tympy wyraz gymby, tako modo raszpla, kero chociaz niezle ciongnie heheheh
13
Richat 2016-12-29 19:00:49
wiem o którego ci chodzi.
moze i lovelas ale za to najbardziej przydupiony gościu na całym magazynie.
4
Dos 2016-12-30 16:53:10
Wrogie przejęcie... Cdn
1
Haker 2016-12-31 15:56:58
Przydupiony najbardziej na magazynie nie wydaje mi sień chyba najlepszy na zmianie
Wieprzek 2017-01-01 00:58:41
najlepszy?
chyba najwiekszy civl.
ale może wg ciebie najlepszy - biorac pod uwage że na tamtej zmianie same civle robią.
jedyna normalna zmiana to ta od K.Skrzypka.
czy na magazynie czy na innych działach.
na pozostałych dwóch albo poyeby albo swiry.
10
Oburzony 2017-01-01 22:35:34
takie kurwiska wszedzie sie znajda...
2
oberiba 2017-01-02 19:21:37
wy zes cie som [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hahaha piszecie ,zalicie, skarzycie sie jak jakies gupie ciule a jo osoba z boku mom z wos tako beka ze prze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hahaha . Nie podoba sie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A tu nie jest forum randkowe ! Zacznijcie pisac o robocie a nie o zyciu prywatnym kto z kim sie jebnol . pozdro
RomanKoniuszko 2017-01-02 19:31:06
ok. pracuję od roku - przez ten czas wydupczyłem 2 z handlingu i jedną z druku.
kto mnie przebije?
1
Wieprzek 2017-01-02 20:25:59
Dawaj strone poczytamy sobie
1
salamana 2017-01-02 20:44:14
Rączki się nie liczą, Romanku.
3
olo 2017-01-04 16:51:04
Lala
1
Pumperniker 2017-01-04 18:32:17
w ogóle to idiotyczny jest ten zakaz palenia.
powino się normalnie na hali móc palić fajki w trakcie roboty.
w pysku cygareta a rękami pakujesz.
tak powinno być.
4
:) 2017-01-04 22:45:53
powinien, to byc mozg na swoim miejscu. Poszukaj gdzie zgubiles swoj, a potem wez sie za fajki.
4
Damian zwany czucz 2017-01-05 04:52:46
Ja cie przebilem. Przestalem już liczyć te laleczki które poleciały moja pozycje. Kto mnie przebije?
3
:) 2017-01-05 16:00:21
ciekawe ile z tych laleczek sie Wam przysnilo :)
5
Gwardzista 2017-01-07 16:14:30
Ty powinienes jarac przy otwartym pojemniku z nitrem. Jak walnie bedzie jednego tłumoka mniej.
8
Gorąca Karyna 2017-01-12 21:32:59
komu mam possać i się wypiąć, by później kupić apartament za pół melona?
10
Długi kaban 2017-01-14 18:38:24
ja ci nie kupię ale possać i się wypiąć możesz.
9
KochamTąZ_Lasu 2017-01-18 01:22:09
Do Joasi(czy jak Ci na tej bluzie pisze), czarnej i niedoszłej policjantki z klepania mokrych kubków,.. Nie obserwujcie mnie tak, bo nie szukam kłopotów, ani do żadnej z was jakiegoś nie "żywię" uczucia. A wszelki kontakt wzrokowy był kwestią przypadku. Pozdrawiam z sita xD
eRwin 2017-01-20 19:12:34
niech się za ten druk wezmą.
przerwy kiedy chcą, kiedy nie pójdziesz to sobie siedzą na zewnątrz i jarają fajki.,
co pól godziny przerwa na fajka.
2
Druk 2017-01-20 20:28:13
Jak zazdrościsz to idź też zajararac
1
eRwin 2017-01-23 12:57:57
nie zazdroszcze bo nie jaram.
tylko albo są jakieś zasady albo nie.
za mordy złapać nagany dawac i się skończy cwaniakowanie.
albo do roboty łazicie albo na dyskusje.
2
pakowacz 2017-01-23 14:54:51
Zasady zasadami .na druku wiecznie się siedzi przy biurku u brygadzisty jak nie z telefon to z kawą.Dleczego brygadzisci na to pozwalaja??? Krotki i dlugi pad! Rozumiem ze każdy ma swoich ulubiencow ale to. Juz jest przegiecie! Kierownicy niech się za to wezmą bo nieda się na to już patrzec jak siedzą przy biurkach!! Pieniadze biorą za siedzenie.fajnie fajnie porobic zdjęcia i wysłać je dalej niech będzie sprawiedliwość!
3
Richat kurzy łeb 2017-01-23 16:11:05
od jutra jak tylko kogoś zobaczę, że poza przerwą wychodzi z hali zajarać to od razu leci donos do kierownika wiec sie pilnujcie :)
1
Zostaw swoją opinię o Mid Ocean Brands Polska - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mid Ocean Brands Polska