brak logo

Mid Ocean Brands Polska

Chorzów

Opinie o Mid Ocean Brands Polska

perpaper 2016-11-21 18:39:10
Hahaha myślałaś że będą robić za 1400? Sezon taki że hala pęka w szwach. Może przyjdzie nam "góra" pomóc? Tak na 10h cały tydzień + sobota i święta i tak do końca roku. Ps. Zaczyna wszystko wychodzić jak to działa w tej firmie. Oj ludzie ludzie :(
2
Aga 2016-11-21 20:14:15
Buntownica trzeba było lache tyrac dyrciowi jak grzecznie prosił a teraz było by mieszkanie .nie ma nic za darmo
4
mr. Wkurw 2016-11-21 22:26:00
Złodziejska banda, dlatego mamy takie ku.wa wypłaty. Może jak 200 zleceń nie pojedzie to się holendry zainteresują i kogoś w końcu wypier..lą. Wystarczy że każdy z Nas opóźni jedno zlecenie...
3
mr. Wkurw 2016-11-21 22:26:27
Złodziejska banda, dlatego mamy takie ku.wa wypłaty. Może jak 200 zleceń nie pojedzie to się holendry zainteresują i kogoś w końcu wypier..lą. Wystarczy że każdy z Nas opóźni jedno zlecenie...
7
midowski 2016-11-22 16:06:27
dlaczego tak jest ze każdy przelżony w tez firmie to świnia?? nie ma brygodzisty ktory by nie miał swoich podwladych za nic -transfer/pad/sito/góra/ gnoją ludzi jak sie da .Kazdy rowniez ma swoich ulubieńców ktorym daje lżejsza robote albo przymruża oko na to ze ściemniają i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robia , ludzie maja juz po dziurki w nosie tej atmosfey.Na kazdego karma bedzie czekać
2
Uuuu 2016-11-22 18:11:44
Dlatego że na każdym dziale ludzie którzy są brygadzistami to skonczeni idioci . Nie wiem czy nawet podstawówkę mają. O to chodzi że w midzie taki awans dostaje sie za chamstwo i gnojenie ludzi , takich debilnych brygadzistow oni potrzebują dzadza im po pare stowek i awans a im skrzydła rosną jeszcze bardziej i dopiero jest kłopot to zwalczyc bo gdy idzie się do kierownika o mobbing to ten chwali za plecami swojego pupiplka bo przecież pancio "ż" tak kazał. Mam nadzieję że ta firmę kiedyś wezmą w obroty za mobbing
5
:) 2016-11-22 20:48:18
Opowiedz cos o tym "gnojeniu" ale konkrety, a nie slowa typu "on niedobry kazal mi pracowac". Masz dwie lewe rece i wylewasz zale w necie bo tak prosciej?
10
życzliwa:) 2016-11-22 22:42:12
Witam mam pytanie jaką normę trzeba zrobić dziennie zleceń ?
MIDOWSKI 2016-11-23 17:58:49
Pisze tu bo wiem ze niektorzy z góry to czytaja - jak idzie sie bezpośrednio do nich to udaja ze tematu NI MA!!
4
:) 2016-11-23 20:26:21
Rozumiem, ze na rzeczowa odpowiedz Cie nie stac.
1
pakmid 2016-11-25 05:22:13
Nie dość,że kierownictwo jest zjebane ( nie wszyscy oczywiście) to jeszcze teraz na sicie zrobili sobie teamleaderów, którzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie po co gonią ludzi, jakby Czuczu im obiecał, ze beda mogli mu wejsc pod biurko... sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robią bo chyba nie do końca wiedzą jakie jest ich zadanie i jeszcze wymagają. Czemu na innych dzialach wyglada to jakos normalnie? na Transferze teamleader drukuje,na pakowaniu też robi swoją robotę tylko SITO znalazło sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy poczuli się jacys "lepsi" i tylko chodza i leca w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie wszyscy oczywiscie bo widać że niektórzy teamleaderzy jeszcze drukowac i od razu widać jaka jest atmosfera na zmianie niż na innych. Czemu ktos kto nie drukuje narzuca ludziom ilosc przedruku i jeszcze ich za to jebie xD Warto byloby zobaczyc jak te perfekcyjne pomioty mida same wrocily by do druku i byly [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za przedruki. Ktos nie wierzy? wystarczy zobaczyc "idealna" zmiane p. Kiebuly i latajacego po calej hali z ryjem teamleadera automatow ktory zyje ta robota. Nie raz widac jak jebie ludzi ze chwile z kims pogadaja ale sam oczywiscie moze lazic gdzie i kiedy chce. W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie od dobrobytu poprzestawialo. Wyscig przedrukow pomiedzy zmianami - zamiast wspolpracowac kazdy robi kazdemu na zlosc zeby byc lepszy, tyllko w czym? w dawaniu sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za grosze?
4
Smug 2016-11-25 06:30:04
Poprawka "czucz im nie obiecał" oni już dawno wchodzą. To jest właśnie cały mid. A tak wogole fakt ze kochanka szefa kupuje mieszkanie za pol miliona nas wogole nie interesuje. Nas pracowników obchodzi tylko to jak jestemy traktowani i atmosfera w pracy a ona niech sobie kupi nawet samolot i co zazdroscicie jej? Ma biznes ma pieniadze i tyle. Robi wam cos złego tym ? Nie sadze . Zajmijcie sie tym co wazne jak czucza wypie....ć z roboty za to jak traktuje ludzi. Jak on będzie rzadzil zawsze tak będzie bo nie zrobi porządku z tym co mu pasuje.
9
eRwin 2016-11-26 21:03:43
czuczu to moze mi najwyżej obciagnąć jak będzie chciał.
1
:) 2016-11-27 15:41:04
Witam
Czytam te Wasze opinie i zastanawiam się po co Wam to? Po roku pracy dostałam umowę bo robie co do mnie należy. Nie wchodziłam nikomu w tyłek ani nigdy na nikogo nie kapowałam. Nie raz sprzeczałam się z Krzyśkiem zwanym przez Was "parówą" Wiecie co jeśli ktoś chce pracować to poprostu to robi, przychodzi odwala swoją robotę i wraca do domu. Dostaje wynagrodzenie takie jakie ma w umowie więc skąd pretensje że mało? Pozdrawiam i mimo wszystko zachęcam bo praca na transferze naprawdę nie jest ciężka.
18
Aleks 2016-11-30 19:06:27
Ludzie na transferze może i spoko z bardzo dużym wyjątkiem, szm..y z kubków Czarna Mamba Ada i teraz Ruda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Asia która lata za tą poerwszą jak piesek, nadają na każdego nawet na tych których "lubią", myślą że mają władzę ale k..wa zobaczymy na dniach szmaciska, dodajmy do tego lizydupe blondyneczke S...ie, która razem z anemicznym T...iem pozjadali wszystkie rozumy, kapusie i ku...wy je...ne! Będzie wam to wszystko oddane z wielkim procentem
5
Hahaha 2016-12-01 08:05:31
Szkoda obrażać czarną mambe, prędzej Gargamel ze swoim rudym kotem Klakierem, weźcie spójrzcie wreszcie w lustro zanim wyjdziecie na ulicę. Myślicie że jesteście nie tykalne? Nie doczeka nie wasze, biegnijcie szukać smerfów w innej wiosce zanim smerfy zaczną szukać was bo nie znacie dnia ani godziny Amen.
Marek 2016-12-01 13:05:59
odnośnie zwracanie się do starszych osób z pogardą jak do śmieci, nie znam gościa, ale słyszę co odpierda..a. Pracuje tam moja matka uczciwa i skromna kobieta i jeśli dowiem się że jeszcze raz usłyszała w swoją stronę obelgi obiecuję ci śmieciu że pofatyguję się do tej firemki i porozmawiamy na parkingu.
4
okekokeokeoek 2016-12-01 15:18:58
Ktoś wie czy to prawda że jakiś typek awansował bo chodzi z siostrą od czucza? Wiem tyle że chodzi o kogoś na druku, plotki chodzą po midzie :D
Edgar 2016-12-01 19:41:38
Głębokie. Nie myślałeś żeby się zająć filozofią?
smardzyk pospolity nietuczący 2016-12-01 19:57:44
Powiem Wam, że to forum, czy jak tam to się nazywa osiągnęło dno absolutne. To już nie są opinie o pracodawcy tylko rzucanie gównem o ścianę. Przecież to ma być wskazówka dla potencjalnych pracowników na temat tego czy warto tu pracować czy nie. Wydaje Wam się, że dla takiej osoby informacja typu "...weźcie spójrzcie wreszcie w lustro zanim wyjdziecie na ulicę" będzie pomocna? Może dla kogoś na Waszym poziomie - tzn. osoby stąpającej po dnie wiejskiego wychodka tak, ale dla zdecydowanej większości ludzi nie.
Apeluję do Admina tej strony żeby poświęcił trochę czasu i sprawdził treść tych wiadomości, a nie tylko usuwał przekleństwa KURWA JEGO MAĆ!
9
Trans 2016-12-01 21:27:43
Co wyscie sie tak upierdolili Ady i reszty? One kapuja? Nigdy nie slyszalam. Moze przyjrzyjcie sie pani Monice Krzywdzie (czy h*j wie jak to cos sie wabi). Kto donosi i donosil do czucza jak nie ona? Dupne kontakty i mysli ze jest wielka dama i nikt wie. Lize mu odbyt jak nadazy sie tylko okazja.

A do ciebie ksiezniczko Adamie-dobrze ze cie juz nie ma, trzeba eliminowac takie piz*dy. :)
5
Ławrientij Pawłowicz Beria 2016-12-01 22:45:09
Wszyscy wielkie bohatery a co jeden to pod głupszym nickiem się czai... Jaj nie macie eunuchy! Siedzicie na tym dennym portalu i pier...icie gupoty zamiast brać swoje życie w swoje ręce. Nie podoba wam się robota? Nie widzę problemu ze znalezieniem lepszej. Ale wam się nie chce. Lesery!
6
:) 2016-12-01 23:09:17
art.212 Kk. Zgodnie z którym kto pomawia inna osobę, grupę osób, instytucję, osobe prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska , zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności
Dla Aleksa
3
Uuuu 2016-12-01 23:10:49
Kodeks karny przewiduje w tej sytuacji obok kary grzywny czy ograniczenia wolności także karę pozbawienia wolności do 1 roku
To też dla Aleksa
3
Feeeee 2016-12-01 23:12:19
W razie skazania za przestępstwo pomówienia sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego lub na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. Orzeka się ją w wysokości do 100 tysięcy złotych
To też dla tego co nie ma pojęcia o prawie w Polsce Aleks!!!
3
Aaa 2016-12-02 07:04:20
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale Wy macie wszyscy najebane w głowach, weźcie się za robotę a nie strasznie innych. A kodeksy w tej robocie wsadzcie se w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nakręcanie wszystkich przeciwko pywnych osób na transferze może skończyć się nie ciekawie - wiadomo o kogo chodzi Ada!
2
:) 2016-12-02 10:52:18
To może wiadomość dla ludzi z padu, Agata jako jedyna brygadzistka na zebraniu dotyczącym pracy teraz w sobotę aż kipiała od pomysłów jak zmusić ludzi do przyjścia oraz jak ukarać, ukarać...!!! UKARAĆ...!!! Tych co nie zamierzają, jak to mówią zły to ptak co we własne gniazdo sra.
6
zniesmaczony 2016-12-02 23:37:15
Oj oj co z tą firmą ? ;/ Im więcej pracy tym gorzej. "Kierownictwo" panikuje Bo zlecenia nie wyjadą... nie dostana premi!!! My zwykli robole nie dość że nadgodziny, że w soboty przychodzimy to zamalo dla nich! Ah... zatrudniają ludzi gdxie średnia wieku 50 zero doświadczenia z komputerem a wymagają od nich nie wiadomo czego. Ok Ci ludzie widocznie potrzebuja pracy, ale niech zostana zatrudnieni wcześniej. Doświadczeni pracownicy wyszkola ich o coś z tego będzie. A tak oni zielonego pojęcia nie mają o tej pracy. Dlatego pół magazynu nie rozpakowane. Gdzie lider na rozpaku który przypilnjje tych ludzi? A tak samowolka zllecenia leżą porozwalane wszędzie! Zła organizacja. My jesteśmy ludźmi nie robotami mamy zycie poza pracą!!!
5
Zaniepokojona 2016-12-02 23:59:27
pracuję w tej firmie od przeszło dwóch lat , niestety muszę stwierdzić , że wiekszość tych opinii jest prawdziwa . Byłam sama świadkiem wielu nieciekawych zachowań pana pseudo kierownika . Został kierownikiem działu o którym niestety nie ma zielonego pojęcia , jedyne co robi to czyta instrukcje danych maszyn i ich wydajność . Wezwał brygadzistkę lasera na rozmowę i stwierdził , że za mało drukują , bo w instrukcji jest napisane , że powinni więcej . Tylko gdyby miał o tym jakiekolwiek pojęcie wiedziałby , że instrukcja nie ujmuje wielkości graweru ( czas druku dłuższy ) , struktury materiału . Sam z siebie robi błazna . Na transferze mierzył czas robionej sublimacji , gdzie jedna maszyna jest na 2 osoby i był zbulwersowany , że jak jedna zgrzewa , to druga nic nie robi przez 25 sekund . Gdzie ta osoba nie może nawet ułożyć sobie w tym czasie transferu , bo jak maszyna się podnosi to wszystko się rusza . Najlepsze jest to , że na kolejne kierownicze stanowiska wciąga kolejne osoby bez doświadczenia na produkcji , piękna pni Natalia i ostatnio pani Kasia została brygadzistka transferu .na każdym z tych działów pracują osoby które zęby zjadły na produkcji w tej firmie . Na wsparcie takiego kierownictwa nie ma co liczyc , nie pomogą ci rozwiązać , żadnego problemu produkcujnego . A to co zrobił i jak zmuszał nagabując pracowników , żeby pszyszli do pracy na 14-tą . Powinien się cieszyć , że co sobotę przychodzi mu ranna zmiana , choć doskonale wie , że też nie musi. Trudno nawet znaleźć jakiekolwie dobre słowa o tym pajacu . Załuję jednego , ze nie nagrałam , tych wszystkich zebrań z nim , bo kodeks to on też czyta wybiórczo i przyswaja sobie tylko to co mu pasuje . Szkoda , że pracownicy nie są jednomyślni i zgrani , bo jakby się tak wszyscy , bez wyjątku na niego wypieli , to obudziłby się z ręką w nocniku . A nie chamsko pokazywał na komputerze wypowiedzenie umowy , pracownikowi , jak nie przyjdzie do pracy ( mowa o Łukaszu z przygotowalni ) , a uderzył w niego , bo wie , że bez przygotowalni w sobotę nie ma produkcji. Ja osobiście postanowiłam napisać listy maile do Holandrów , newralgicznych firm kture obsługujemy i do wiadomości dodać pana Żmudę i ooczywiście Damana . Pozdrawiam
5
Zaniepokojona 2016-12-03 00:10:51
P.S. Zapomniałam również dodać , ze nestety pan Damian świadomie naraża firmę na straty . Słyszałam jgo rozmowę z brygadzistka sita Ania i kilkoma drukarzami . Wyraził się jasno jego jakość zeceń nie interesuje tylko ilość przedruku. Na zleceniach może być cokolwiek , byle duży przedruk i wyjazd w terminie . Będzie reklamacja co to go obchodzi , nie z jego kieszeni to idzie tylko firma stawia . A bęcki dostanie drukarz i kontrola jakości , która tez się dwoi i troi , żeby wszystko jakoś wyglądało . Gratuluje firmie świetnego kierownika !!!!!!!!!!
6
Zygmunt 2016-12-03 00:14:22
Ruda to moze byc twa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kozak w necie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w świecie
3
nie lubię krasnali 2016-12-03 01:44:30
Trzymam kciuki za powodzenie wspomnianych meili do Holandii, wcześniej również padła tu propozycja poinformowania głównego pracodawcę o tym co wywija nasz pseudo kierownik produkcji. Może jak zaczną napływać liczne meile z Polski dotyczące tego samego to wypierd....ą tego idiotę na zbity ryj.
1
Pfff:) 2016-12-03 01:55:16
Ruda jest ostraa ! I serio tak samo jak zjebano ksiezniczka i je jego smieszne 2 kolezanki maja najebane w deklu... Patrzaly na niegi z taki wzrokiem jakby go rozbieraly... Zamiast zajac sie robota... Porazka... Nie znacie a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
Były midziak. 2016-12-03 02:41:00
Ludziom na transferze od umów to sie w du*pach po*ebało. Zwłaszcza s*matom z kubków. Czytasz ku*wo? To czytaj uważnie, no to glownie do ciebie. zachowujesz się jak byś co najmniej bogiem była, ludźmi gardzisz, patrzysz na nich z góry, donosisz, robisz z siebie ofaire a tak naprawdę wyrządzasz krzywdę ludziom. Śmieszna jesteś bo jesteś zwykłym g*wnem, za te same grosze jebie** ha ha . a ta twoja laleczka ciekawe że na pakowaniu tala wyszczekana nie była..obie siebie warte. .. Chu* do ryja czarnej mambie bo to jest jej powołanie. Nie pozdrawiam.
4
I Tak cie zlapie 2016-12-03 04:31:27
Powiedz to jej prosto w oczy ciulu a nie wypisujesz na tym forum historyjki wyssane z palca brak ci od wagi. CZYTASZ TO CZYTAJ UWAZNIE żeby ci ktos kiedys kregoslupa nie połamał za takie teksty
2
Pfff:) 2016-12-03 07:22:45
Kozak w necie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w swiecie ... W ryj niczego nie powiesz bo bys po pysku dostol i tyla.... Sie na siebie wejrzyj a potem ewentualnie na kogos innego... Nie zle we lbie Ci sie pojebalo czlowieczku !
Odwazny heh. Jestes co najmniej zalosny..
1
WĄSKI NA KIEROWNIKA 2016-12-03 08:28:47
"typek" który chodzi z siostrą od czucza to nijaki "wąski" Krystian liwowski, mały kardupel cwaniaczek podobny do czucza.... obiecana posadke ma od samego początku a przez dwa lata się wypieral że nie ma nic wspólnego z czuczem ale widziany był w Chorzowie z jego szpetną siostra już dużo razy i zgasilo delikwenta od tamtej pory chodzi sam i sie nie odzywa , tylko służbowo. Trochę zły że wszystko wyszło i musieli trochę poczekac z swoim planem ale góra w przyszłym roku wąski będzie kierownikiem w tej zjebanej firmie
2
wieprzu 2016-12-03 12:46:41
na jakiej zmianie one robią?
Transfer 2016-12-03 12:48:01
Historyjki to wy umiecie tylko napierdalac na każdego... Nie ma to jak czegoś potrzebować i przyjść i udawać miłego fałszywe szmaty :-) więc życzę wam powodzenia na kubkach i sobie wpisania w cv umiejętności [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na każdego i fałszywosc bez granic :-)
Transfer 2016-12-03 12:51:42
Pizda to Ty jesteś.. Ty sobie dupisz za marne grosze bo nie nadajesz się do innej pracy..
Transfer 2016-12-03 12:58:28
Teraz te dwie zjeban..e baby będą miały 14-22 pewnie jak wejdziesz na transfer to Cie zabija wzrokiem i pewnie kolejna historia będzie :-)
1
Ktosik 2016-12-03 13:03:39
O i z tą opinią sie zgodze dobrze napisane jeszcze rok temu tak nie bylo wiecej kontroli jakosci na rozpaku które nic nic nie robią i zmeczeni w szczegulnosci jedna panu M, smieszne stanowiska stworzone osoby które nic nie robią tylko rece w kieszeni dosłownie eidac kulture osobista heeh nie wspomne juz ile po kartony lub po towar sie stoi nic nie ma to jest smieszne na nadgodziny przyjsc musisz a stoisz godz na magazynie nie widza tego ze to marnowanie czasu na np 6 przychodzisz a zaczynasz o 7 robote masakra syf syf i tyle
2
handling 2016-12-03 14:16:36
Kiedyś atmosfera w midzie była o wiele lepsza. Teraz przez kierownictwo (chociaż nie wiem czy można ich tak nazwać - bardziej bandą de.bili, którzy jakimś cudem objęli wyższe stanowiska bez doświadczenia i wiedzy, a przede wszystkim bez kultury osobistej i szacunki dla pracowników) ludzie ciągle są zmuszani do nadgodzin, a teraz jeszcze dowiadujemy się, że ta sobota (zmiana popołudniowa) to nagła potrzeba pracodawcy. No śmiech na sali, od paru miesięcy je.biemy po 10godzin, soboty, niedziele, święta... Nie przyjdziesz raz w sobotę? Zabierzemy ci premię świąteczną!
W tej firmie nie możesz mieć życia osobistego, rodziny, szkoły. Nikogo nie obchodzi, że przy nadgodzinach ludzie na pakowaniu nie mają gdzie stanąć i robią czasem na paletach na ziemi. Nikogo nie obchodzi jakość zleceń, to ma po prostu wyjechać. Przyjedzie reklamacja? Winę zwalą na pracowników i kontrolę jakości.
4
Ruda 2016-12-03 16:42:52
No niestety ale wszystko co ludzie piszą o tej firmie jest prawda . Nie ma tam szacunku dla nikogo tylko jeb.... i nic wiecej do tego w koło pełno kapusi i wazeliniarzy .odeszło tam wraz ze mna sporo dobrych pracowników i dobrze zrobili bo mysląc ze praca w mid da im szczescie to sa w błędzie. kierownik jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie tylko on a koordynatorka B........ to juz dno sama kiedys była na pakowaniu a teraz dupna Pani [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie o robocie jest beznadziejna . ta firma to porazka ciesze sie ze juz tam nie pracuje ,a teraz wiem ze mozna miec normalną prace i zarobic trzeba tylko uwolnic sie z tego bagna . Wiem tez ze kierownik D nie lubi związków na hali a sam podrywa kazdą laske i tak sa awanse i szybkie dostanie sie pod firmę . Pozdrawiam wszystkich którzy myslą ze Mid to całe ich zycie :P
1
Zygmunt 2016-12-03 18:50:23
Ublizasz porządnym dziewczyna bo cie nie polubili to sie przylaczyles do Moniki jestem ciekaw co ci obiecalo te paskudne pruchno ktore szczela z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Smierc Konfidentom).I skoncz wypisywac tutaj takie rzeczy powiedz im prawdę w oczy jak jestes odwazny
1
Transfer 2016-12-03 19:55:32
Mo tak widzę że kolejny dołączył do paczki czarnej mamby wiedz powodzenia Ci życzę z fałszywymi ludźmi :-)
1
Tra 2016-12-03 21:23:58
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] weźcie si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od Moniki i reszty, sami się nakręcanie i robicie aferę. Kubki podsłuchują wyciągają słowa z kontekstu i tworzą afer [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ada, Asia - kasia, basia, Zosia, tosia i cala reszta - co wy myślicie że wszystko kręci się wokol was? Ze wszyscy rozmawiają o Was? Ja Was błagam, ogarnijcie się. Każdy jest jaki jest, do pracy się przychodzi pracować a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o innych. A Ty Ada jesteś nikim, opowiadasz że inni latają na skargę a sama latasz do Natalii i Damiana na "Rozmowy w toku". Nie narzucaj innym z kim mogą rozmawiać a z kim nie, bo dla Twojej wiadomości każdy i tak traktuje Cię mniej niż 0. Zacznij pracować (Ty i Aska) i zajmijcie sie sobą - dobra rada!
4
Tra 2016-12-03 21:24:16
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] weźcie si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od Moniki i reszty, sami się nakręcanie i robicie aferę. Kubki podsłuchują wyciągają słowa z kontekstu i tworzą afer [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ada, Asia - kasia, basia, Zosia, tosia i cala reszta - co wy myślicie że wszystko kręci się wokol was? Ze wszyscy rozmawiają o Was? Ja Was błagam, ogarnijcie się. Każdy jest jaki jest, do pracy się przychodzi pracować a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o innych. A Ty Ada jesteś nikim, opowiadasz że inni latają na skargę a sama latasz do Natalii i Damiana na "Rozmowy w toku". Nie narzucaj innym z kim mogą rozmawiać a z kim nie, bo dla Twojej wiadomości każdy i tak traktuje Cię mniej niż 0. Zacznij pracować (Ty i Aska) i zajmijcie sie sobą - dobra rada!
2
Transfer 2016-12-04 09:19:00
Święte słowa padły :-) brawo Ty :)
2
eS :) 2016-12-04 18:53:23
ty to czemu nie powiesz tego w twarz zamiast zalic sie sam w necie porazka : )
3
Zostaw swoją opinię o Mid Ocean Brands Polska - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mid Ocean Brands Polska