brak logo

Mid Ocean Brands Polska

Chorzów

Opinie o Mid Ocean Brands Polska

janusz 2017-08-09 16:28
Podobnie z babami w midzie, też tak można powiedzieć że niewiele reprezentują od siebie :/ 20 wyglądające gorzej niż 40..
Lisek chytrusek 2017-08-09 16:38
Ale co z Wami? Przyszliście tam żon i mężów szukać? To tylko robota
3
gumis 2017-08-10 14:41
witam ktoś mi moze powiedzieć jak wygląda praca jako pomoc na magazynie bo od poniedziałku przychodze i chciałbym sie czegos dowiedzieć o tej pracy
Jam246 2017-08-10 15:33
Zależy na jaki dział trafisz, ale zazwyczaj jest to kompletowanie zamówień.
Chociaż może być troche więcej pracy, ponieważ podobno od poniedzialku mają zaczać przenosić sie na Rude.
Lololololo 2017-08-13 01:30
Kasia?
Lololololo 2017-08-13 15:55
Koordynator kontroli jakości? Jesteś pewny? Nie mam pojęcia o kim mówisz
jkj 2017-08-14 23:48
Jak sie nazywa ta dziewczyna z transferu która na przerwy chodzi z taką blondynką i brunetką (zawsze we 3 i są wysokie)
1
troche sito ale tylko troche 2017-08-14 23:51
Paulina ma na imię nazwiska nie znam ale jest mega fajna*.*
Xxx 2017-08-15 20:08
Jest jedna fajna wydziarana blondynka Karolina, ale ona nie jest na kontroli ;)
123 2017-08-15 21:34
A co z Sadowską, ma ktoś jakieś info, lepiej upewnić się niż wylecieć za podryw kierowniczki, jest taka urocza <3
Skrzypek kapuś 2017-08-16 10:53
Górnik gdzie jestes??? Anioły płaczą!!!
3
Nowa 2017-08-16 11:51
Siema mam zacząć pracę na transferze u Pani Kasi... Dajcie znać jak tam jest bo po opiniach widzę że różnie to bywa. Z góry dziękuję
-zzz 2017-08-20 14:07
Wie ktoś dokładnie od kiedy rusza produkcja na Rudzie?
AnnaLisa 2017-08-29 11:46
Zgadzam się z powyższą opinią. Firma nie zwalnia pracowników z błahych powodów, kierownicy dają milion szans pracownikom, głównie powody zwolnienia to nieobecności, często nieusprawiedliwione bądź niska wydajność. To, że zostały zwolnione osoby w ciężkiej sytuacji życiowej - przepraszam bardzo - czy Mid Ocean ma być organizacją charytatywną??
Jeśli zależy komuś na pracy, nie spóźnia się, informuje o nieobecnościach przełożonego, daje z siebie wszystko, stara się to nie ma zwolnień takich pracowników.
Widzę natomiast jak postępują ludzie, którzy tam pracują, jest to dla mnie niepojęte, jak można nie powiadomić o tym, że się do pracy nie przyjdzie? A potem jest wielki płacz, że zwolnienie. Albo szansa dana od kierownika, której dana osoba nie wykorzystuje.
Ludzie, wiem, że jest ciężko, w każdej pracy jest ciężko, stawka za niska, to jeśli Wam taka praca nie odpowiada to szukajcie czegoś innego a nie narzekajcie na wszystko wokół. Bo tak naprawdę w większości sami jesteście sobie winni...
16
Maciaszczyk 2017-09-04 15:03
Powie mi ktoś jak ma na imię dziewczyna, ciemne włosy, pracuje na sicie i jeździ chyba meganką na tablicach z Rudy, kumpluje się z taką wysoką blondynką ?
2
Jj 2017-09-04 18:24
A co boisz się jej sam zapytać?
1
Maciaszczyk 2017-09-04 19:23
Może jestem nieśmiały?????
Maciaszczyk 2017-09-04 19:52
Już wiem :-P
Marta 2017-09-05 14:44
@AnnaLisa - a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w Mid Ocean Brands Polska? Na jakim stanowisku pracujesz? Czy z pracodawcą podpisywana jest umowa o pracę?Jakie benefity zapewnia pracodawca? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
AnnaLisa 2017-09-06 13:53
Pracuje na stanowisku drukarza. Zaczynalam prace tutaj przez agencje natomiast po kilku miesiacach zostalam przejeta przez firme. Mam umowe o prace, firma terminowo wyplaca wynagrodzenia. Praca jest ogolnie okej, sa ustalone normy ale spokojnie mozna je wyrobic. Sa tez premie produkcyjne. Ogolnie jestem zadowolona. Kierownictwo ok, praca ok. Wystarczy tylko chciec pracowac.
2
ziga 2017-09-06 17:38
Ok zgoda ale bez kierownika że niewidzi potu na czole i to oznaka nieròbstwa
Drukarz 2017-09-07 22:08
Kasia jest w porząsiu brygadzistką i można się z nią zawsze dogadać. Pewnie wypowiadały się osoby zwolnione pod wypływem nerwów. Nie wiem ma ch... się licytować gdzie jest ciężej. Każda praca na swój sposób jest wymagajaca. Tylko smieszne jest to, ze Ci co sie nabijaja z innych dzialow, to np.jak na transfer przychodza ludzie skads, bo nie ma roboty, to kompletnie nie wiedzą co maja robic. Trzeba przy nich stac jak przy dzieciach, bo kazda rzecz jest na inna temperature, docisk, gume, stolik etc.i wszystko trza mierzyc. A gdzie indziej ustawiasz automat i lecisz z robota. Byli tacy co transferow nie potrafili poprawnie wyciac haha. U nas jest tylko jedna osoba wycinajaca, wiec nie wiem o co kaman z tym. Jak zal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska, to zapraszam do nas, przynajmniej sie farba nie ubabracie za 1600 zl i nie bedziecie wygladac jak lacie na starosc.
2
John 2017-09-08 07:06
Chyba nie widziałaś odwrotnej sytuacji, jak ludzie z transferu przychodzili na sito wtedy było śmiesznie :D ustawisz automat i lecisz.. widać duże pojęcie masz o pracy na innych działach..
4
Romeo z Wronek 2017-09-08 17:30
robię już jakiś czas i tak się zastanawiam jakie zdanie maja inni pracownicy.
Które dupcie wam sie najbardziej podobaja?
dział/zmiana/imie
Drukarz sito 2017-09-08 20:43
Mam pytanko, jak nazywa się Pani kierownik która ponoć przeszła z Rudy. Taka fajna, czarna ok 30 . Trochę czepialska ale sympatyczna. Niestety złożyłem wypowiedzenia i nie poznałem.
Lords 2017-09-08 20:58
Mówisz, że nie ma sensu się licytować, po czym sam robisz z transferu ciężki dział, a z sita się nabijasz.
W imieniu dupci mogę powiedzieć, że wszystkie są świetne. Bez wyjątku :)
A Pani Kierownik ma na imię Tatiana
6
Drukarz 2017-09-10 00:43
Chyba nie tylko ja się podkochuję w Pani Tatianie ;)
352356we4sed 2017-09-10 11:26
Nooo tą kierowniczkę chętnie bym doprowadził, wiek jakoś nie przeszkadza , taka szczęśliwa by chodziła :D
jas fasola 2017-09-10 20:47
ona sie pewnie cieszy, bo lubi mlodszych :D
Drukarz 2017-09-11 18:29
Ojj żałośni jesteście...
9
bekazmida 2017-09-16 19:08
Widzieliście ogłoszenia weagree?? /pracownik produkcji/drukarz i opis "Atrakcyjne wynagrodzenie + system premiowy" huehehue :D
5
Jack sparrow 2017-09-17 06:24
Jeśli dla kogoś to pierwsza praca to agencyjne wynagrodzenie jest naprawdę niezle. Gdy ja zaczynałem swoją pierwszą pracę, zarabiałem 5 zł za godziny - takie wtedy były stawki. Dziś i tak jest całkiem spoko. Tylko z tymi premiami ich poniosło :D
3
informator 2017-09-18 11:14
Nie polecam firmy Mid ocean - ani kuehne nagel firmy do bani panujące prawdziwe zoo ludzie bez kultur osobistych , przezwiska , wyzysk pracowniczy . Biurokraci nie reagujące na skargi masz pracować i cicho być dawać się obrażać i przenosić jak ci każą chodż wszyscy są ludzmi i pracownikami to robią co chcą brygadziści z mid ocean filtrują na hali z pracownikami np z Panią M.P wszyscy wiedzą widzą i się dawają Pani M myśli że jak jest w związku z brygadzistą to może siedzieć na krzesełku żuć gumę i smsować oraz podlatywać do biurka brygadzisty całować aby inni wiedzieli że jest kimś wśród innych. taka sprawiedliwość panuje w śród tej firmy wystarczy po przeglądać strony z ofertami wszędzie zapotrzebowanie do tych dwóch firm ludzi traktują jak zwierzęta mam nadzieję że nadejdzie ten czas gdy ludzie z górnego śląska zapoznają się na opiniach lub spróbują po pracować w tych firmach braknie rąk do pracy i nadejdzie sprawiedliwość zamknięcia zoo . Brak stałych umów - Omijacie oferty tych firm z daleka...
10
peja 2017-09-19 12:22
Teraz nie opłacalne są prace w dużych firmach zatrudnienia przez agencje pracy by móc w każdej chwili z ciebie zrezygnować tym bardziej gdy masz rodzinę lub przepracowane lata pracy , uciekajcie jeśli oferują prace agencjalne i duże zakłady lepiej za 200 zł mniej miesięcznie a w małych firmach na umowę o pracę .Słyszałem nie jedna bajeczki jak agencja oferuje pracę z przejściem pod firma po 3-6 miesiącach lecz to kłamstwo tym bardziej w tej firmie lecz pamiętaj że ludzie uciekają po tygodniu pracy lub zwalniani gdy nie ma zapotrzebowania KOWALEM LOSU JESTEŚ TY SAM..
3
DzikiKarl 2017-09-20 00:56
Jaka pani M.P z jakim brygadzistą?
Bo jedyna pani M.P jaką znam to by chciala być w związku z niejednym brygadzista albo kierownikiem ale ci ją do tej pory olewają a jej duma zostaje w ten sposób urażona.
1
Midziak 2017-09-20 15:52
To jest dziewczyna z handlingu owszem jest w zwiazku z brygadzista Przemkiem. Dziewczyna jest bardzo pracowita zawsze starala sie pomoc jak ktos czegos nie umial. mila sympatyczna nigdy nie bylo problemu z nia. Starala sie wszystko zawsze zalatwic jak o cos sie prosilo . Zaproponowali jej stanowisko brygadzisty oczywiscie niektorym z tej zmiany sie to nie spodobalo ze siedziala przy biorku i sie uczyla to odrazu trzeba oczernic dziewczyne na forum dobrze ze ona madrzejsza i niewziela tego bo z niektorymi ludzimi na tej zmianie nie da sie pracowac a niegdys to byla taka fajna zmiana gdzie z przyjemnoscia sie przychodzilo do pracy ale ludzia odbijac zaczelo duzo sie zwolnilo i sie posypalo. Zostala tylko garstka ludzi z ktorymi idzie pozartowac porozmawiac a niektorych to lepiej omijac lukiem i nic nie mowic bo za duzo uslysza swoje dodaja i juz jest plota. Powodzenia przyszlej brygadzistce tej zmiany oby miala stalowe nerwy dla niektorych ludzi z tej zmiany.
9
Xxxx 2017-09-21 16:46
Witam, widze że ktos wreszcie poruszyl temata zwiazku na ktory patrzy się z obrzydzeniem. Jak mozns byc brygadzista i świadomie czy nie faworyzowac swoja dziewczyne?! Kazdy widzi ze MP zamiast pracowac to siedzi przed komputerem od beygadzistow chociaz nim nie jest a nawet zastepca nie jest. To jest wielkie roczarowanie. Piszecie ze zmiana ta sie zmienila na gorsze, dziwicie sie ? Majac przelozonego co bagatelizuje wszystko i zycie prywatne przynosi do pracy. Jak Pani Magda była caly czas w Chorzowie to takiego czegos nie bylo. Plotki ploteczki zawsze byly i sa na kazdej zmianie i na kazdym dziale. Jikt nie jest swiety. Nie którzy robia to z taka premedytacją ze zal sciska [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pozdrawiam
Midziak 2017-09-21 19:21
Brak slow na takie glupie wpisy w midzie pracuje bardzo duzo par i to widac czy lesbijki czy normalne pary i nikt sie z tym nie kryje. Niech kazdy patrzy na siebie i zajmnie sie swoja robota a nie pisaniem glupich tekstow. Co do pani M umie wiecej niz nie jeden w tej robocie na jakim stanowisku nie byla to wszystko ogarnela ale niektorym glupim lala w tej pracy to przeszkadza dziewczyna niczemu winna bo to brygadzisci ja wybrali do pomocy a to ze jest w zwiazku z jednym z brygadzistow to juz nie powinno nikogo interesowac no ale jak jak sie nie wie co sie dzieje to najlepiej powiedziec ze nic nie robi i siedzi caly czas przy biurku w przeciwienstwie do niektorych dziewczyn z tej zmiany to dziewczyna naprawde jest spoko i nawet umiala oddac stanowisko brygadzisty innej dziewczynie z innej zmiany. Pozdro
6
Sbb 2017-09-21 19:40
Lece na Natalie S. kierowniczkę, ma ktoś info lub namiar? Bo zmywa sie i ucieka przed pracownikami.
1
Elo 2017-09-21 19:44
Ona zajeta ma juz faceta
1
Beka z was wszystkich 2017-09-21 21:03
A to siedzac przy kompie nie mozna pracowac? Byscie sie wszyscy zdziwili ile czasu zajmuje odpisywanie na glupie maile albo uzupelnianie jeszcze glupszych excelli :D
3
informator 2017-09-22 08:54
taka spoko i pracowita że nie jeden chciałby siedzieć 8h na telefonie smsować i randkować na zmianie z brygadzistą tylko że chyba oboje zapomnieli gdzie się znajdują kur... na hali się zrobiło dziewczyna taka grzeczna że dzięki miłości zapomniała o stanowisku pracy i obowiązków skrzydeł została i gardzi , rządzi , rozkazuje innymi gdyby to ja był kierownikiem to lecą z dyscyplinarką a na utrzymanie dziecka zarobi na ulicy jeżeli taki fach uwielbia
1
Mateusz 2017-09-22 09:58
Strona jest o pozostawieniu opini firmy ale jak widać to przechodzi ludzkie możliwości administrator tej strony powinien informacje nie na temat usuwać ponieważ takie teksty może zniszczyć ludzi o których mowa oraz firmę a raczej obniżyć przychody oraz odciągać pracowników do firmy .
5
Mala mi 2017-09-22 12:15
Zal Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska ze nie jestes na jej miejscu i nie zaproponowali Ci stanowiska brygadzisty oj no popatrz . Dziewczyna nigdy po nikim nie krzyczala i nie rzadzi sie tak jak inni wykonuje polecenia przelozonych. To ze razem sie pracuje i jest soe w zwiazku to nic zlego w midzie jest wiele takich par. Monika znam cie dlugu jestes super sympatyczna dziewczyna jesli czytasz te glupie wpisy to nie przejmuj sie tym bo to pisza ludzie ktorzy lubia siac ferment i obgadywac innych. Nie maja swojego zycia to sie wpieprzaja w twoje. Jestes spoko dziewczyna i tak dalej trzymaj.
1
Mala mi 2017-09-22 12:15
Zal Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska ze nie jestes na jej miejscu i nie zaproponowali Ci stanowiska brygadzisty oj no popatrz . Dziewczyna nigdy po nikim nie krzyczala i nie rzadzi sie tak jak inni wykonuje polecenia przelozonych. To ze razem sie pracuje i jest soe w zwiazku to nic zlego w midzie jest wiele takich par. Monika znam cie dlugu jestes super sympatyczna dziewczyna jesli czytasz te glupie wpisy to nie przejmuj sie tym bo to pisza ludzie ktorzy lubia siac ferment i obgadywac innych. Nie maja swojego zycia to sie wpieprzaja w twoje. Jestes spoko dziewczyna i tak dalej trzymaj.
3
Krystyna 2017-09-22 14:15
Pracuje kilka lat w tej firmie i powiem krótko jesteś jedyną osobą która popiera sytuacje które nie powinny mieć miejsca wcześniej np rok wstecz było ok super nawet z dziewczyną szło pogadać ale gdy zapolowała na brygadzistę się dziewczyna zmieniła po prostu duma że ktoś upolowany jest na wyższym stopniu ale to nie upoważnia by rządzić starszymi bo nie ma do tego upoważnienia i tak właśnie jestem i byłam traktowana przez M.. więc komu wciskać kit chcesz o doskonałości może masz z tym coś wspólnego ?? muszę do biura napisać lub podejść po rozmawiać i przy okazji podziękować za współpracę bo nie da się na was patrzeć co wyprawiacie to się nazywa praca ha ha ha rozbawiona
Kici kici 2017-09-23 09:49
Hejka jestem nowa zauwazylam fajnego kosia na kontroli jakosci jest dzis w pracy nie z mojej zmiany wie ktos jak go namierzyc ma na imie chyba Sebastian :)
5
zakochanymiroslaw69 2017-09-23 21:51
Czesc, bedac dzisiaj w pracy spotkalem piekna dziewczyne..
Niska, opalona brunetka. Jestem nowy wiec jej nie znam.
Z tego co się dowiedzialem ma na imie Sandra i pracuje na sicie.
Pracuje na zmiane przede mna, zostala dzisiaj godzine dluzej.
Moglby mi ktos dac jakis kontakt do niej.
1
TikTakTo* 2017-09-24 00:35
Ludzie!!!
Co to ma być'? Koncert życzeń.
Jestem Nową, Jestem Nowy !- widziałem, widziałam ! A może Widziałam Orła Cień ;) -Was wszystkich Po..j..! Chycie Się Roboty a nie szukania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wie Czego* Brawo
2
Ojoj 2017-09-24 03:12
Nie placz to tylko gowork tu mozna pisac o wszystkim i niczym :D
2
Zostaw swoją opinię o Mid Ocean Brands Polska - Chorzów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mid Ocean Brands Polska