brak logo

Open-Net S.A

Katowice

Opinie o Open-Net S.A

~~pracownik 2012-09-15 23:34:07
moim zdaniem przynajmneij dziwna
Bliski 2012-10-26 09:39:05
Prezes nieodpowiedzialny nieuczciwy bez honoru Obiecuje gruszki na wierzbie Prezes figurant który nie ma nic do powiedzenia nie wywiązuje się ze swoich słów TRAGEDIA
Nie polecam wręcz uczulam na kontakty z tą firmą
2
Marvin 2012-12-01 13:43:02
Pieniądze na czas + ale szału nie ma -
Roboty od groma - obrobić nie idzie. -
katowiak 2012-12-02 15:09:52
były małe problemy finansowe ale kazdy wiedziałe ze one beda bo powodem nie był ich brak a przebudowa w firmie, prezes moze i lakoiczny ale na pewno w swoim fachu dobry i jesli chodzi o fimre dziala jak najlepiej moze a pracownicy moze i chcieliby byc głaskani ale nie sa. Roboty oststnio bardzo duzo mysle ze ba 100% bedzie rekrutacja nowych ludzi,
xxxx 2013-02-07 13:33:15
witam :nie chce oceniac jakosci firmy bo z usłog nie korzystałem , lecz po tym jak ta firma podchodzi do klientów z drugiej strony to krew mnie zalewa .Mija 8 miesięcy a oni się nie kwapja uregulowac naleznosci . Jeżeli w ten sposób wyglądają ich usługi to ja dziękuje i współczuje tym którzy ,skorzystają ....Chamstwo t.o mało powiedziane
XXX 2013-09-13 12:06:36
TA FIRMA TO PARANOJA.
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
Partner 2014-01-14 11:57:56
Na maile nie odpowiadają, skrzynki pozapychane, czy tam ktoś jeszcze pracuje w ogóle???
1
interfazi 2014-11-19 23:35:20
Firma dziwna. Proponują mi internet światłowodowy, a skontaktować się z nimi za pomocą poczty elektronicznej nie da.
3
przyszły klient (byćmoże) 2015-02-25 02:05:25
No właśnie, jak z tym internetem, niech ktoś się wypowie czy warto bo cena kusząca, ale kwestia techniczna mnie zastanawia np serwis w razie awarii
klientka 2015-08-12 23:59:07
Czy wy sobie żarty robicie? Projekt miał być zrealizowany do końca marca 2015, obecnie mamy sierpień, a o aktywacji usług ani widu ani słychu. FIRMA NIEPOWAŻNA. ABSOLUTNIE NIE POLECAM WIĄZAĆ SIĘ W JAKIKOLWIEK SPOSÓB!
1
kol 2015-09-18 22:41:08
praca? ha ha, niech wypłacą zaległe pensje pracownikom a dopiero szukają drugich.
kol-2 2015-09-25 11:58:58
Otóż właśnie - zapłacić zaległe wynagrodzenia pracownikom a nie naciągać innych na pracę. Szukają spawaczy światłowodów ha ha ha bo odeszli ci co pracowali - zaległości w zapłatach wynagrodzeń to problem tej firmy. Omijać z daleka chyba że ktoś chce pracować bez zapłaty
lka 2015-11-06 23:34:03
zbankrutowali kolejny raz ha ha ha
milówka 2016-02-09 22:17:46
Cześć może ktoś wie kiedy będzie zakończona inwestycja odnośnie instalacji i dostarczania internetu w Gminie Milówka, na swoich stronach piszą o zakończeniu w grudniu 2015. Jak do tej pory nie znalazłem nikogo z Gminy Milówka kto korzysta z internetu od tej firmy.
glober_czernichów 2016-03-03 09:40:39
Facet nie zmyślaj i nie wprowadzaj ludzi w błąd. NIKT nie korzysta z ich internetu bo nie oferują żadnych usług. TOTALNE DNO. POWINNA BYĆ UPADŁOŚĆ już dawno temu. Prezes to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i hochsztapler który okradł masę ludzi nie wypłacając im wynagrodzeń. Nie nadaje się do prowadzenia firmy i mam nadzieję że w końcu go wsadzą.
miki 2016-03-12 18:18:44
Omijać szerokim łukiem, nie podpisywać umów strona to tylko obrazek który ma za zadanie uwiarygodnić. Praca za darmo nie wypłacają wynagrodzeń pracownikom. Podwykonawca wystawia FV i tyle bo nikt nie kwapi się zapłacić.

"Z pustego to i Salomon nie naleje"
@tuwim 2016-05-16 10:24:51
Witam, Firmy nie polecam. OPEN-NET niby zajmuje się dostawą internetu światłowodowego, a nie potrafią utrzymać nawet własnej strony www, która np. w tej chwili nie działa.
Jac 2016-10-10 10:33:09
Oszuści ! ! ! Radze trzymać się jak najdalej od tej firmy ! ! !
Nhhgfd 2016-10-11 19:09:18
Firma nie wywiązuje się z umowy, jest niewypłacalna, ogólnie jedna wielka PORAŻKA! a ta atmosfera gdzie niby dopisuje w ich trzeciej siedzibie, bo z dwóch pierwszych ich wywalono za nie płacenie czynszu ! paranoja
brawo 2016-10-12 16:04:15
Dolpg proponuje żebyś wymienił chociaż jedną JENDĄ powtarzam JEDNĄ zakończoną inwestycje tej firmy. (weźmy pod uwagę ostatnie dwa lata )Mówiąc wprost to jest tylko kwestia czas aż ogłoszą bankructwo. Stronka pic na wodę kontaktu zero. Jak mówi stare polskie przysłowie : "Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka "
cv 2016-10-14 08:08:02
Widząc negatywne opinie tej firmy wątpię żeby ktokolwiek odważył się złożyć tam CV.
nop 2016-10-14 09:53:36
Taaaa coś w tym jest bo necie piszą że ."..cppc cofnęło przyznana dotacje na sieć w Żywcu..." . Co to za firma dodzwonić się też do nich nie da ...
nop 2016-10-15 20:40:25
Wiesz to jest opinie z netu o waszej firmie, pisza rowniez ze komornik zablokował wam konta, ze nie zapłaciliscie firmom ktore wykonuja uslugi dla was itp itd bardzo dużo obelg w wasza stronę więc nie jest rzeczą dziwną że nikt do was nie aplikuje. Od kilku miesiecy szukacie ludzi na to samo stanowskoo
kkll 2016-10-15 21:40:26
A internet w Milówce dalej nic ... nie wspominając już o Międzybrodziu bialskim ...
nnn 2016-10-15 22:36:40
Oni prowadzą rekrutacje od kilku miesięcy!
vvvvb 2016-10-19 09:38:06
Wystarczy przeczytać opinię biegłego rewidenta z raportu rocznego str. 4 i 5
 Spółka nie reguluje terminowo zobowiązań publicznoprawnych oraz z tytułu wynagrodzeń. Według stanu na dzień 31 grudnia 2015 roku Spółka prezentuje zobowiązanie wobec Zakładu Ubezpieczeń Społecznych w kwocie 575 tys. zł oraz 432 tys. zł z tytułu wynagrodzeń,

pewnie to jest powód ciągłych rotacji w firmie ...
Zostaw swoją opinię o Open-Net S.A - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Open-Net S.A