brak logo

Protekt Grzegorz Łaszkiewicz

Łódź

Opinie o Protekt Grzegorz Łaszkiewicz

Strong 2013-06-23 19:26:53
Uuuuuuuuuuuuuuu!!!,współczuję "chory" facet pracował w pierścionkach,mącił i skłócał ludzi,na szczęście myśmy się go pozbyli :))
zapracowana 2013-06-23 21:55:07
Firma na tle innych nie jest taka tragiczna, mogliby płacić trochę więcej ale to każdy by tak chciał. O tym Panu różne niemiłe słyszałam opinie, trochę narzekają na niego, ale już jakiś czas pracuję, więc chyba jego metody podobają się Szefowi. Jak sobie przypomnę niektórzy Kierownicy nie popracowali za długo, myślę o tym co był kiedyś na Szwalni - szkoda wydawał się w porządku.
ja 2013-09-17 17:39:21
Z tego co wiem to poszukiwano kierownika na drugim piętrze to może się wykażecie zamiast komuś coś zarzucać.Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził.Ciekawe czy mając swoją firmę nie przeszkadzało by wam jak by wasz pracownik był bardzo chorowity.Zresztą gdyby kierownicy w tej firmie nie mieli żadnych osiągnięc to by nie piastowali swojego urzędu .
2
dario 2014-10-10 12:20:17
Teraz ludzie łączą się tu w pary,romanse.to już nie to co kiedyś
Ale firma ok
after 2014-10-14 19:47:43
A ty co zazdrościsz ,czy za materac robisz?
ROBOL 2014-10-17 09:02:12
Do tych co chwala prace w tej firmie to troche współczuje bo pewnie nie maja pojecia co to jest praca w dobrej firmie. Naprawde są firmy w ktorych ludzie nie biora urlopu tylko ida na L4 gdy sa chorzy.No i te niby wolne soboty za aż 100 zł urocze.No ale przy takim bezrobociu w łódzkim nie ma sie dużego wyboru.
1
marcin 2014-11-08 00:28:58
Karola, oczywiście, że można odbyć takie praktyki jak znajdzie się chętny, który to zorganizuje i poprowadzi. Ja mogę tylko zaproponować przygotowanie instrukcji albo przygotowanie dokumentacji w Solid Works.
1
ja 2014-11-11 12:16:04
pracuje tu troszkę i nie rozumie tych co narzekają z własnego doświadczenia wiem ze najbardziej narzekają nieroby ale czego oczekujecie jeśli tylko plakac i narzekac potraficie,wynocha!!!!!!!!!!!!!! przyjdą inni!!!!!!!!!!!!pracowałem tu i tam i na protekt zlego słowa nie powiem
ja 2014-11-11 12:27:44
a jeśli chodz o kierownika warsztatu to nie chciał bym być na jego miejscu bardzo kompetentny facet i ok!ma wielka wiedze i ogarnia wszystko i zamiast pierdolic głupoty to byscie się wzięli do pracy!
1
Robert 2014-11-11 12:40:45
ja tu jestem nowy i nic zlego nie powiem mój dzial jest doinwestowany kierownik jak i gora to bardzo fajni ludzie zarobki dobre i na czas,robie swoje najlepiej jak potrafie i nie rozumie poprzednich opinii ale zawsze znajda się czepialscy! mi tu praca odpowiada i pozdrawiam kierownika i Marcina oraz Szefa
PPP 2014-12-19 18:40:13
do ja albo ty jestes nie pelno sprawny albo d......jak on jest kompetetny to ja jastem elwis jest przyklad z ostatnich miesiecy NAJLEPSI LUDZIE ODCHODZA A SZEF NIC Z TRYM NIE ROBI TO JEST CHORE .PRAWDOPODOBNIE DUZO RZECZY DO NIEGO NIE DOCHODZI BO SIE BOJA POWIEDZIEC CO SIE DZIEJE NA WARSZTACIE
4
Wicek 2015-01-15 08:26:23
Z taką ortografią nic dziwnego, że nie jesteś zadowolony z pracy.
Solidni i uczciwi pracownicy warsztatu wciąż tu pracują.
1
Andriej 2015-01-18 14:05:08
A ja dodam, że pozbył się pijaków i drobnych cwaniaczków, którym wszystko się należy z założenia.
2
kaleka 2015-02-08 22:06:47
wiecie co?wylecieli teraz spawacze,fajne chlopy i co szukamy winnych??????????
kto jest winny ?????????????kierownik!!!!!!!!!!!!! (usunięte przez administratora)!!!!!!! oni sami a czemu ?.........znow domysły i gadanie to lubicie pojebance!!!!!!
2
Ewelina 2015-05-08 15:06:07
Czy w tej firmie pracują również kobiety? Nie chodzi mi o pracowników biurowych
olooo 2015-05-30 22:05:34
to chyba ty jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] psuje to tylko chyba do ciebie KALEKA CHYBA ŻE To lubisz baranku co
Piotr 2015-07-10 20:08:02
Na chwile obecną przyjmują tylko z polecenia już się przejedli z "ulicy"są pewniejsi pracują a narzekają.
BBB 2015-08-24 11:56:29
To co się wyprawia w tej firmie to jakiś żart wszędzie jakieś układy co widać po dziale zawiesi tam jest to nie do ukrycia to co wyprawia K.N jak się odnosi do pracowników jego zachowanie jest karygodne zapomniał chyba jak też pracował na zwykłym stanowisku i nikt z tym nic nie robi jego zachowanie podchodzić pod mobbing jak i również J.D ten już w ogóle traktuje ludzi gorzej niż zwierzęta tu najbardziej widać jak pewnie się czuje ta osoba chyba przez to że wie kto mu tu prace pomógł znaleźć jak ktoś nie zacznie z tym coś robić to będzie coraz gorzej te dwie osoby nie nadają się do zarządzania pracami ponieważ nie potrafią się nawet porozumieć z pracownikiem to nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
pracownik 2015-08-24 12:43:21
K.N i J.D czują się jakby byli właścicielami tej firmy, zresztą tak się obnoszą jakie to oni mają plecy i nic nie można im zrobić. Mobbing to K.N drugie imię widać jego chorą satysfakcje jak kogoś zgnoi. Posypią się L4 albo sprawy w Sadzie o mobbing to może właściciel coś z tym zrobi. Kierownictwo w dziale zawiesi to jakiś żart i pomyłka.
1
pracownica 2015-08-25 18:59:58
Widzę że ktoś w końcu się odważył wypowiedzieć na to co się wyprawia na Tym dziale bo jak się patrzy na to wszystko z boku to szkoda mówić te dwie osoby przeginają bardzo szkoda że szefostwo nic z tym nie robi i tracą dobre zdanie a zyskują coraz gorszę dzięki tym dwóm panom którzy uważają się za właścicieli tej firmy i mówią że są nie do ruszenia
2
lola 2015-08-26 10:33:53
Ponieważ większość osób pracuje tu już kilka lat a z wiekiem ciężej znaleźć prace pracodawcy nie chcą przyjmować starszych ludzi a nie dwóch nie kompetentnych facetów zarządza ludźmi mi zastrasza jak się nie dostosujesz i jest nie wygodny to tylko wypowiedzenie czeka na niego i taka Prawda jest
1
Pracownik2 2015-08-26 23:29:33
Niestety, muszę podzielić wasze zdanie co do K.N i J.D. Traktowanie pracownika na poziomie śmiecia to w ich przypadku satysfakcja na resztę dnia. W tyłek im włazi jeden z "brygadzistów" wraz z żonką, jak by dało radę to by te tyłki wylizał. Ludzie się boją odezwać, bo mogą stracić pracę, ma to co jakiś czas miejsce. Zwalniają ludzi, którzy są dla nich niewygodni. Mam nadzieję, że szefostwo coś zrobi z nimi. Bo ktoś zrobi im sprawę o mobbing. A sprawa była by oczywista przy takim zachowaniu i tych spotkaniach zastraszających bez świadków w kantorku. Kolego proponujący zmianę pracy - ty to chyba ten ich kapuś jesteś, jeśli przy takim zachowaniu K.N i J.D. piszesz takie bzdury o wolności zmiany pracy. Tu nie chodzi o firmę - tylko o zachowanie dwóch panów wszechmogących. Jak to jeden z nich kiedyś powiedział, że on ma takie plecy, że nikt go tu nie ruszy. A ja powiem tak – "Na każdego barana znajdzie się kij"
1
ozi kratos 2015-08-31 21:59:14
Widze ze tu ktos otwiera szeroko oczy ze zdziwienia ..ale takie sa realia...pracujac na dziale zawiesi to trzeba bys swiadomym zeby tak tanczyc jak zagra pseudo-kierowniczek Krzysiek N..Ten gosc to ma tupet ....nie dosc ze nie ma podstawowej wiedzy do zarzadzania ludzmi to jeszcze uzywa takich słów do pracownika jak by był włascicielem firmy...słowa typu jak ci sie nie podoba to wypier***aj lub ja wypier***e kogos jak sie komus nie podoba to u tego smiesznego kierowniczka to standard.Zastrasza ludzi ze zwolni ,sam nie potrafi zadnej sprawy załatwic,zebrania robi w grupie typu 3 osoby ,o niczym nas nie informuje ...Ludzie sa zastraszeni -przychodza do pracy bo z czegos trzeba rodzine utrzymac ale pracujac z takim kierownikiem jak K.N. to sie nie da nawet 8 h przerobic.Ktos sie pomylił robiac go Kierownikiem ale nikt teraz sie nie przyzna a ludzie cierpią..
2
OLOO 2015-09-04 18:14:13
na warsztacie tez byly kierownik tez tak traktowal ludzi i sam sie zwolnil teoretycznie i co i nic zostali poplecznicy i gnebia ludzi tacy jak nieroby brygadzisci tylko potrafia sie mondrowac a pracy zero a pelniacy po kierownika nic nie robi zamiast ich zagonic do pracy to kiszka
1
Mariusz Trynkiewicz 2015-09-08 08:01:09
Czytając poniższe wypowiedzi chciałbym wyrazić swoją opinię na temat pracy chłopaków z windy. Są to niezwykle przystojni i inteligentni młodzi mężczyźni. Bardzo dobrze wykonują swoją pracę, są uprzejmi i pomocni. Chociaż większość pracowników rzuca im kłody pod nogi oni mimo wszystko dalej z uśmiechem na twarzy wykonują powierzone im zadania. Dziękuję za poświęcenie mi chwilę uwagi na przeczytanie mej opinii. Gorące pozdrowienia z Gostynina przesyła Mariusz:*
3
dd2 2015-10-24 05:28:23
No, czasem jest zabawnie, zapraszamy do zespołu.
mądry po szkodzie 2015-10-29 15:08:32
puknij się w łeb
Bond 2015-11-21 22:20:13
Pracownik roku:
Cocolino
Atrybut w pracy:
Smartfon :-D :-D
2
Pracownik 2016-01-04 17:18:48
Jakim trzeba być człowiekiem,żeby zmusić ludzi do pracy w temperaturze 8 stopni. Dokładnie 7,5 stopnia Celsjusza, tyle było dziś na trzecim piętrze. Ale trzeba robić. O 10-tej było koło 11, o 14-tej dobiliśmy do 17 stopni. Ciekaw jestem ile osób to odchoruje i jak długo będzie trzeba pracować w takich warunkach?
Ciekawa 2016-01-08 09:28:22
Witam. Jak wyglądają. U was zarobki? Np dla stanowisk dla kobiet
Pola 2016-01-09 22:04:03
Co za bzdury ! Chyba jak przyjdziesz w soboty dorobić , to może tyle zarobisz.
5
lapic 2016-01-10 12:12:31
Obecnie 1850zl i praca na dwie zmiany.
2
pracownica z Bielskiego Bezalinu 2016-01-20 20:50:03
Witam,czyżby u Was było też tak źle jak w Bielsku?zmiana kierownika?to coś podobnie jak u nas,marne płace wyzysk,zimno,nie szczelne okna .Msciwosc i nieznajomość branzy przez Panią kierownik.Zakład kiedyś cieszył się dobra opinia, do pracy szło się z chęcią. To co od dłuższego czasu się dzieje to szok.Poczytajcie opinię o Bezalinie bylo nie byli jesteśmy powiązani :)
pracownica z Bielskiego Bezalinu 2016-01-20 22:16:46
Odpowiadam jeden i ten sam właściciel
2
nick 2016-02-18 15:33:50
Wszechogarniajacy niedowytrzymania mobbing dlatego tez dałem sobie spokój z protektem. Dawno tam nie było PIP...
7
pracownik 2016-02-20 18:14:00
Co do zarobków to się zgadza 1850 zł. Dorobić można, ale tylko wyedy gdy jest taka potrzeba. A jeśli jest taka potrzeba to musisz pracować po 10 lub 12 godzi plus wzystkie soboty. Jeżeli nie chcesz lub nie możesz to jesteś pierwszy do zwolnienia przy najbliższej okazji. Na zwolnienie lepij też nie chodzić, bo czeka cię to samo. W razie choroby lepij weź urlop. O ile go dostaniesz, bo o to też trudno i trzeba się prosić.
11
Byłem 2016-04-01 15:17:19
Straciłem czas idąc na rozmowę o pracę. Niestety, ale nie mam zamiaru pracować za 1600-1800 zł netto. W dłuższej perspektywie może dobiję do 2000 zł netto (może za pół roku...albo dłużej). Sama rozmowa rzeczowa i konkretna, pani miła, nie było owijania w bawełnę. Wyjaśniła mi warunki, ja przedstawiłem swoje wymagania i się nie dogadaliśmy ☺ gorzej z paniami z kadr. Widząc moje cv wysłały mnie na szwalnie-nie wiem po co? Sama rekruterka była zdziwiona dlaczego do niej na halę mnie wysłano ☺ stanowisko operatora maszyn. Duże miasto, duża firma a zarobki jak w jakiejś firemce na (usunięte prze administratora)
5
OOOO 2016-04-08 18:15:34
i to jest prawda zarobki marne i coraz wiecej ludzi z doswiadczeniem odchodzi co prac. 4 ,5,lat to jest tragedia cz szefostwo NIE widzi co sie dzieje ze ludzie ktorzy maja jakies doswiadczenie ODCHODZA ze wzgledu na male PLACE ps TO JEST TRAGEDIA DLA FIRMY ZLI DORADCY I TYLE
4
Byłem 2016-04-10 13:13:02
@blue stanowisko napisałem w poprzednim wpisie, ale powtórzę - operator maszyn. Ale nie do szycia!
Byłem 2016-04-10 13:13:40
@blue stanowisko napisałem w poprzednim wpisie, ale powtórzę - operator maszyn. Ale nie do szycia!
2
pracownik 2016-05-27 23:21:14
Dobry dowcip.
3
Łukasz 2016-06-15 18:45:32
Opinia zgodna
1
pracownik 2016-06-21 16:34:02
Niestety podwyżek nie ma od kilku dobrych lat.
8
Kimi 2016-06-28 23:46:35
Podwyżek nie ma i nie będzie. To co dzieje się teraz w tej firmie przechodzi ludzkie pojęcie. Wypadki w pracy są zamiatane pod dywan sam kierownik odwozi do szpitala pracownika i ukrywa przed bhp o wypadku. Dawniej dużo się działo na warsztacie ale zmienili kierownika i jest spokój. Za to teraz plotki w firmie ida o tkalni. Pracownice robią kawki i przynoszą ciasta dla kierownika. Spotykają się po pubach i obgadują tych co w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie włażą. Brak umiejętności w pracy przekłada się na dobre a nawet bardzo dobre relacjach z kierownikiem po przeniesieniu obiadu lub ciasta. Plotka goni drugą plotke a w tym wszystkim uczestniczy kierownik. Mimo kamer nikt nic nie wie i nie widzi. Coraz gorzej. Coraz więcej maszyn i coraz więcej roboty na każdym dziale. A place cały czas takie same. Socjalnego brak. Przychodzą nowi pracownicy i odchodzą. Dobrze ze na zawiesiach trochę się uspokoiło
20
Kimi 2016-07-14 13:11:43
Bez zmian.
1
Robi 2016-07-14 23:21:00
Dopóki Szewostwo nie zrobi porządku na tkalni to nigdy nie będzie dobrze !!!
1
Robi 2016-07-18 10:53:39
Śmieszne jest to co piszesz Pozytywne Stosunki Między Pracownikami SZYDERSTWO KRÓLUJE
4
KRIS 2016-07-23 23:37:57
Pozdrowienia dla dziewczyn z kontroli 3 piętro kris
Kris 2016-08-22 19:25:45
Bardzo się ciesze ,że panie z kantorka 3 piętro zaglądają czasami na forum aby poczytać co sie o nich i nie tylko piszę.Pozdrawiam i życzę aby atmosfera na tym 3 piętrze sie troche polepszyła.Pozdrowienia dla wszystkich którzy tu zaglądają.
9
anaj 2016-09-04 19:59:21
Umowa jest uczciwa @hunter, bo przecież relacje jak i warunki finansowe opierają się na dość dobrych relacjach.
Zostaw swoją opinię o Protekt Grzegorz Łaszkiewicz - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Protekt Grzegorz Łaszkiewicz