logo Protekt Grzegorz Łaszkiewicz

Protekt Grzegorz Łaszkiewicz

Łódź

Opinie o Protekt Grzegorz Łaszkiewicz

0202 2017-03-01 19:09
ale wy wszyscy pierdoly piszecie c..... teraz sa zmiany placowe i co cisza g........... ps wszyscy po d.......... dostanieiemy b...........POZDRO
5
Jackob 2017-03-01 22:58
Dużo wiem bo dużo ludzi chodzi i gada a znam nie jedna osobę z tego działu i z opowieści wiem co się dzieje i że nie jest kolorowo i chętnie część osób by się przeniosła gdyby była taka możliwość właśnie dziwię się że szef trzyma takie osoby na takim stanowisku w sumie jedną osobę powinien zmienić i był by spokój. Ludzie napiszcie prawdę jak Pan J chodził i gadał że na każdym dziale są takie same stawki za nadgodziny ? Nie było tak ? Jak chodzi i wymyśla bajki ? I są to informacja sprzeczne z innymi działami które są w firmie .
11
^^ 2017-03-02 09:25
Dużo wiem bo dużo ludzi chodzi i gada, że jeszcze w maju będzie zima bo im stopy teraz marzną. A z opowieści wiem, że Panu Staśkowi z trzeciej klatki jak kiedyś wielki paluch sie odmroził to i w czerwcu śniegiem posypało... Pracownicy proszą żebyś przestał/a się kompromitować. To, że piszesz anonimowo nie znaczy, że nie powinno Ci być wstyd przed samym sobą
10
Jackob 2017-03-02 10:37
Ktoś się chyba boi o miejsce w firmie :) prawda boli ? Z tego co można zauważyć pisze jedna osoba te komentarze tylko pod inną nazwą ? Czy nie masz zbyt dużo wolnego czasu Jacku ?
Kompromitujesz się ale Ty twierdzą jak pracownicy są zadowoleni z pracy na tym dziale.
Został napisany jeden negatywny komentarz a pod nim ile pozytywnych ? Przypadek ?
Ja nie będę zmieniał nazwy bo jeszcze mogę powiedzieć wiele ciekawych rzeczy na temat postępowania panów z pracownikami :)
9
Żaba 2017-03-02 19:17
Pod jednym negatywnym komentarzem pojawiły sie pozytywne z tego wzgledu, iż nasz dział szybko reaguje na oszczerstwa trudne do domysłu wiem, ale to oznacza właśnie zgrany zespół, do którego najwidoczniej nie pasowales/as, a to jakie masz zdanie na temat naszego działu mamy w głębokim poważaniu delikatnie mówiąc
13
Jackob 2017-03-02 21:05
A ja słyszałem co innego że to ponoć nie zgrany zespół tylko Jacek szybko reaguje i odpisuje na prawdę :) to teraz prawda ujrzy światło dzienne
Czy to normalne że dział zawiesi ma własną palarnie ? Gdzie resztę działów się gania jeśli pójdą zapalić ? Czy normalne jest to że niby " kierownik " jak chodzi do zrobionej przez siebie palarni która jest w toalecie zabiera ze sobą pracowników w czasie gdzie jest normalny czas pracy ?
Tak buduje się zgrany zespół ????!!!! Nie mówiąc o chodzeniu po hali i paleniu po kątach ....
9
Pracownik 2017-03-02 23:08
Człowieku jak możesz pisać takie brednie skoro już nie pracujesz to zostaw nas w spokoju .Piszesz ze jest i było tak źle to dlaczego powracasz żal tylek ci ściska zajmij się sobą poszukaj lepszej pracy a nas zostaw w spokoju nie twoja sprawa.Kierownictwo jest w porządku załoga tez nie słuchaj i nie wymyślają głupot to jest śmieszne co piszesz ja tam pracuje i wiem najlepiej.Pozdrawiam i proszę opamietaj się bo to niczemu nie służy.
9
Jackob 2017-03-03 06:44
Brednie ? No właśnie nie pracuje a jakie mam informację to jest ta zgrana załoga ? Śmiech na sali immunitet ma wasz dział ? Czy co bo jakoś inaczej traktowani jesteście ...
Niech szefostwo przejrze na oczy i coś zrobi z Tą samowolką
Wcześniej się chodziło do windy pali ? Nie było tak ?
6
Maliniak 2017-03-03 13:34
Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu, niech żyje nam
14
Pracownik1 2017-03-07 09:10
Widzę że ktoś w końcu powiedział prawdę jak wygląda praca na zawiesiach.
Jeszcze żeby Ktoś zabrał się za to było by dobrze jestem pracownikiem tego działu i jak patrzy się na to wszystko co tu się wyprawia to ma chęć się zmienić pracę tylko trzyma umową i wypłata co miesiąc.
Dużo lepiej było jak zarządzał tym wszystkim Robert wiadomo że skala produkcji jest większa ale Pan Jacek wszystko komplikuje i miesza wprowadza negatywną atmosferę grozi że jak komuś się nie podoba to albo go zwolni albo przeniesie na inny dział. Te pozytywne opinie pisał za pewne sam bądź osoba która siedzi z nimi w kantorku. Wydaje mu się że wszystko może zrobienie palarni w budynku w którym pracujemy to już lekka przesada chodzi i panoszy się. Z Nim powinni zrobić porządek.
18
Żaba 2017-03-07 10:47
Chyba zazdrosc cie tak dobija, ze juz podajesz sie za jednego z nas zeby nas sklucic, ale znów skucha a jak jestes taki/a madry/a to sie przedstaw a nie podajesz sie za kazdym razem za inną osobe...leszczu
6
Pracownik1 2017-03-07 11:58
Jeszcze chce popracować jak znajdę coś innego wtedy się przedstawię :) a nie wiem dowodów potrzebujesz że jestem jednym z was ? To słuchaj palarnie Jacek zrobił na pakowalni zawiesi jak się wchodzi do kontrku po prawo w toalecie. Zgadza się ? Pewnie zaprzeczysz . Wypadek który był na naszym dziale ?
Ty się może przedstaw skoro takie dobre opinie dajesz ? Z każdym kim rozmawiam to mówią o negatywny odczuciach a ja nie pracuje tam krótko i dlatego mówię że u Roberta było lepiej jak była produkcja zawiesi
6
Żaba 2017-03-07 12:19
Skoro Ci tak zle to już sie zwolnij
8
Pracownik1 2017-03-07 14:27
Umiesz czytać ze zrozumieniem czy za wcześnie szkołę skończyłeś ?
Mówię jak jest a Ty co obawiasz się czegoś ?może jesteś jednym z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Jacka ?
5
7869 2017-03-07 19:07
Ale musisz nas nie lubic i bruzdzisz ale kto pod kim dolki kopie sam w nie wpada i tego ci zyczy -mysle wiele osob z tego dzialu .Powodzenia w szukaniu nowej pracy .A wypadki to sie zdazaja gosciu wszedzie nie tylko u nas:(
8
Pracownik1. 2017-03-07 21:52
Z wypadkiem mówię bo ktoś nie wierzy że mogę być z tego działu i że mogę narzekać dlatego napisałem jako przykład .
Po prostu mówię jak jest na tym dziale nie mówię tu o pracowniach chociaż z 4 by się znalazło co bardzo w dobrych relacjach żyją z Jackiem chyba każdy się domyśla dlaczego. Jak teraz popatrzy się na zachowanie Jacka to czy nie widać zmiany ? Zaczął co kolwiek robić dlaczego bo się boi ? Tak to robił obchody nie chodzi mi że po dziale naszym ale po całej firmie i każdy o tym chyba wie . Jako do pracowników nie mam zastrzeżeń atmosfera fajny gdyby nie zachowanie Pana wymienionego wyżej.
9
Anna 2017-03-08 22:11
Jestem pracownicą działu zawiesi od ponad roku. Nie chcę wdawać się w dyskusję czy kiedyś była palarnia w windzie czy nie. Obecnie to nie ma znaczenia. Chcę natomiast życzyć Jackowi tego co on przez ten czas zrobił wielu osobom. Czas płynie nieubłagalnie szybko Jacku. Dziś ty poniżasz, ale kiedyś poniżą ciebie.
22
Pracownik 2017-03-09 10:06
Napewno nie jesteś pracownikiem działu zawiesi bo nie jest prawdą ze Pan Jacek źle traktuje pracowników. Ja pracuje kilka lat i ani do mnie ani do moich kolegów nigdy nie słyszałam żeby się źle odezwał. Zawsze grzecznie i z szacunkiem. Może ciebie musiał przywołać do porządku po to tam jest na tym stanowisku. Zastanów się nad swoim zachowaniem a później oceniaj innych. Pozdrawiam
10
Człowiek 2017-03-09 21:56
brednie. to podły człowiek.
11
321 2017-03-09 22:17
Każdy pracownik starszy stażem i młodszy, starszy wiekiem i młodszy wie jak Jacek pastwi się nad osobami ,które mu podpadną. Metodycznie po cichu ,aż do zwolnienia lub przeniesienia na inny dział. Metoda czyste ręce. Często wysługuje się Krzyśkiem, Sylwkiem lub Bożena . to zły człowiek
15
6723 2017-03-09 22:19
to ty jacku
3
Kuba 2017-03-16 17:20
Jak czytam te opinie to myśle ze to zakład pracy chronionej. A mówią wam coś związki zawodowe
5
Pracownik 2010 2017-03-23 10:09
Widząc teraz Jacka to wygląda na wystraszonego ale i tak po jego zachowaniu można wnosić że nic do nie nie dotarło ten człowiek po prostu jest przyzwyczajony do takiego traktowania ludzi pewnie ciężko miał w życiu i teraz wyżywa się na pracownikach. Mogło by szefostwo też ustosunkować jego pozycję w firmie i określić za co on jest odpowiedzialny żeby każdy wiedział ....
12
Ehe 2017-03-28 11:26
A jak wyglada praca na lakierni,jakie stawki ??
1
Odp 2017-04-03 19:34
Jak wszedzie niecałe 2k. Możliwe nadgodziny.
2
Mariusz L 2017-04-12 14:48
Widzę że ktoś usuwa tu wpisy czyli już możecie być pewni że ktoś w tej firmie kontroluje co piszecie , ale mimo to dam radę się wypowiedzieć jak nie tu to na FB Chcę wam opisać całą i tylko prawdę na temat kim są Ludwisiaki w tej firmie
9
Zuzanna 2017-04-13 09:53
@Mariusz L znikają wpisy, które są archiwizowane przez administratora za naruszenie naszego regulaminu. Dlatego też przed zamieszczeniem komentarza należy się zapoznać z jego treścią. Chętnie usłyszymy więcej na temat tego jakie masz doświadczenia z pracy w firmie.
4
Mariusz L 2017-04-13 15:55
Zuzanno chcesz mi napisać że tu są tylko komentarze o doświadczeniu pracy w tej firmie ? Rozumiem że nie przeczytałaś wszystkich :) Zuzo ,, dyrektor '' w tej firmie to jak osoba publiczna wiec powinni wiedzieć z kim mają do czynienia i jakim jest człowiekiem
2
Mariusz L 2017-04-14 12:35
Życzę wszystkim pracownikom jak również G. I. oraz M i Z Łaszkiewiczom WIELKIEJ ŚWIĄTECZNEJ RADOŚCI NA STOLE DÓBR OBFITOŚCI by panie mogły wreszcie najeść się do syta i nie przytyć oraz JAJECZKA ŚWIĘCONEGO MOCNO ZAKRAPIANEGO oczywiście dla panów
3
Mariusz L 2017-04-14 13:11
Może być tak że zbyt dalekie wnioski wyciągnąłem co do L.... pracujących w tej firmie , ale to się okaże w najbliższych dniach i dla tego na najbliższe dni wstrzymam się od pisania na ich temat bo może będzie tak że zniknę i więcej nic nie napiszę albo nawet publicznie przeproszę . Więc na tą chwilę Zuzanno jeszcze spokojnie .Jeśli jednak okaże się mam rację i jednak to jest ,, POŻAR a nie mały PŁOMYK '' To wszystkie fakty i wnioski zacznę opisywać z maksymalną precyzją by nikt mi nie zarzucił kłamstwa czy starł się umniejszyć moją wiedzę podając iż jestem na przykład wariat . A wtedy to pozostawię już do oceny pracowników jak również G . Ł . Bo to związane moim zdaniem jest z długoletnią pracą w tej firmie mimo że wewnątrz się buntuje przeciw wyprowadzaniu tego na zewnątrz .
7
Xaxy 2017-05-18 17:04
Witajcie,czy w firmie Protekt procz pensji dostaje się premię?
4
Kandydat 2017-07-10 07:14
Ile zarabia sie w firmie Protekt. Interesuje mnie pensja netto bez nadgodzin i premi.
1
Ernest 2017-07-12 18:04
Jaki dział ??
Zuzanna 2017-07-14 09:35
Na stronie internetowej Protekt można znaleźć ofertę pracy dla szwaczy. Możecie powiedzieć coś więcej o pracy w tym dziale firmy?
... 2017-07-15 10:04
Odradzam prace w tej firmie. Szczegolnie jesli chodzi o jeden z dzialow na Z
6
Tadzio 2017-07-26 21:13
Jest całkiem przyzwoicie na innych działach.
Na szwalni jest w miarę spokojnie a i z ludźmi da się dogadać.
3
Zuzanna 2017-09-05 15:32
@... o jaki dział chodzi? Co tam się takiego dzieje, że nie polecasz pracy tam? @Tadzio co znaczy całkiem przyzwoicie? Co na to wpływa? Atmosfera? Zarobki? Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź, żeby osoby zainteresowane pracą w Protekt miały pełen ogląd sytuacji?
1
... 2017-09-20 17:54
Zuzanno brak szacunku do drugiej osoby, kolesiostwo na każdym kroku, działy poobstawiane całymi rodzinami. Nie polecam
2
Zuzanna 2017-09-21 10:17
@... czyli w firmie Protekt Grzegorz Łaszkiewicz są zatrudnieni pracownicy z rodziny. I jak to wpływa na pracę? Czy coś jeszcze wpłynęło na Twoją opinię? Jakie są dla Ciebie zarobki w tej firmie?
2
... 2017-09-22 01:22
Według mnie wpływa to negatywnie. Widać,że są równi i równiejsi. Co do zarobków to całkiem nieźle można zarobić, pod warunkiem , że jesteś w dziale w którym są nadgodziny(niby nie przymusowe, a rzeczywistość jest całkiem inna).
5
ww 2017-09-26 07:44
Mariuszu L jaką trzeba być mendą żeby donosić na własnego brata. Ty chyba z Nowoczesnej jesteś albo z PO
7
Tomek 2017-09-26 22:42
Może najpierw przyjdź popracuj zanim coś powiesz i zobacz czy uda się Ci coś wynieś .( Obecnie na Protekcie jest chyba ze 300 kamer nawet ludzie zastanawiają się czy w kiblu nie ma i ochrona całą dobę) . bo jak potrzebujesz się wyżalić lub wyprać rodzinne brudy to Karolina ma racji . Możesz jeszcze spróbować do telewizji (" Ukryta Prawda"" Dlaczego Ja ")
5
pis 2017-09-26 22:49
jakie brudy jaka racja, ząb za ząb taka racja
... 2017-09-28 02:10
Panowie to nie forum o Waszych sprawach rodzinnych , tylko o warunkach pracy w firmie protekt.
4
Zuzanna 2017-09-28 14:35
Ta przepychanka słowna nie jest na miejscu. Proszę o wypowiedzi o sytuacji w firmie, które będą merytoryczne i komuś pomogą w zdecydowaniu czy chce pracować czy też nie w Protekt Grzegorz Łaszkiewicz.
3
.. 2017-09-28 19:12
Właśnie to jest forum firmowe a takich gości jak Mariusz L powinni utylizować jak chcą bzdury pisać to niech se bloga założy a nie się tu wpierdala
8
a taki sobie 2017-10-10 11:58
Im więcej takich stron ,im więcej wyzwisk, im więcej opisywania, co się dzieje w danej firmie, więcej komentarzy opłaconych klakierów, tym mniej chętnych do pracy w danej firmie. DZIĘKUJĘ WAM SERDECZNIE:) przeglądam oferty dalej.
2
Zdzisław 2017-10-11 11:49
Witam serdecznie ,czy jest ktoś może z utrzymania ruchu?
Kowal 2017-10-13 21:25
Jest ktoś z kuźni?
U 2017-10-16 15:31
Tutaj nie ma UR.
Zostaw swoją opinię o Protekt Grzegorz Łaszkiewicz - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Protekt Grzegorz Łaszkiewicz