brak logo

Protekt Grzegorz Łaszkiewicz

Łódź

Opinie o Protekt Grzegorz Łaszkiewicz

lodzermensch 2017-01-12 23:29
Napiszcie proszę, jak wygląda charakterystyka stanowiska montera sprzętu bhp na wysokości. Duża jest rotacja na stanowisku? Jakie pieniądze można tam zarobić? Od jakiegoś czasu widzę ogłoszenie na to stanowisko. Z góry dziękuję za odpowiedź.
vip 2017-01-16 05:02
z 1 sobotą 1950 zł na rękę
1
lodzermensch 2017-01-16 21:36
Dzięki. Tylko podstawa jest wypłacana, czy dochodzi do tego jakaś premia?
1
Olo 2017-01-23 19:50
Bez soboty jest około 2100 po około roku pracy.
Jak trafisz na dział gdzie pracują w soboty to można dorobić ze 400 zł
3
Nbbb 2017-02-20 11:53
Pies został wypuszczony
dlaczego 2017-02-20 18:52
dużo by pisać... łamanie kodeksu pracy na każdym kroku aż dziwne że nikt nie interweniuje...
praca po 10h do 12h gdzie ilośc godzin nadliczbowych dozwolonych przez kodeks pracy to 8h
soboty tez w pracy gdzie za sobotę powinno sie dostac dzien wolny wg KP
no i mobing ale jak sie jest rodzina własciciela to mozna...
unikac działu zawiesi
12
Żaba 2017-02-21 12:56
Widocznie nie byłeś/łaś na dziale zawiesi i nie masz pojęcia jak tam praca wygląda, dlatego pleciesz takie bzdury
25
Pracownik 2017-02-21 14:31
Witam! Nie rozumiem, tych ludzi co wypisują takie brednie. Ja w firmie Protekt pracuje kilka lat i jestem zadowolona .Pracowałam tez na dziale zawiesi z czystym sumieniem mogę powiedzieć że nie ma tam żadnego mobbingu czy zmuszania pracowników do pracy po godzinach lub w sobotę. Owszem pracowałam w sobotę jeśli gonił nas termin wysyłki ale pracowałam z własnej woli bez żadnego przymusu .Najczęściej to narzekają ci pracownicy co nie zostają a zazdroszczą innym.Dzial zawiesi jest w porządku to jest moja opinia. Pozdrawiam
23
0123 2017-02-21 18:35
Wreszcie ktoś mówi prawdę niema żadnego przymusu żeby robić nadgodziny, każdy sam z własnej woli pracuje .Ci którzy tak piszą to by chcieli zarabiać bóg wie ile ale nic nie robić.
22
trzebapodacnick? 2017-02-21 20:32
zawiesia są ok, zgrana ekipa która robi swoje
13
nico 2017-02-21 20:50
Dział Zawiesi...nic dodać nic ująć,cały dział zgrany do KOŃCA!Żadnego przymusu nadgodzin i mobbingu nie ma!! co to za plota??!!
15
Pracownik 2017-02-21 21:52
Witam, jestem jednym z pracowników od ok roku i to co tu czytam to jakieś bzdury...widać że ktoś ma problem ze sobą i okres zimowo depresyjny go przygnębia. Nigdy nie usłyszałem wyżej wspomnianych słów czy "gróźb" ze strony kierowniczej, kto pracuje tam zna temat i kierownikow i wie ze to jakaś śmieszna ściema. Prawda jest taka ze jak ktoś nie ma ochoty pracować to niech szuka innego zajęcia. Ludzie w firmie są wporzadku, pracuje się dobrze i chce się do niej chodzić wiec pytam tylko po co ktoś wymyśla takie brednie? Bo to co czytam o tym jak tam jest źle to jedna wielka komedia i bajka. Pozdrawiam serdecznie wielce skrzywdzonego bajkopisarza :)
17
moli 2017-02-22 19:01
Taka jest prawda dzial zawiesi to zgrany zespol i nie ma mowy o zadnym mobbingu .Ktos probuje oczernic ludzi tam pracujacych .
12
Jackob 2017-02-28 10:32
Chyba te opinie o dziale zawiesi pisze sam Jacek i Krzysiu. Osoby które tam pracują mogły by się wypowiedzieć i napisać jaka jest prawda ja już na szczęście nie jestem pracownikiem tego działu.
Jacek przez to że jest rodziną szefostwa myśli że może wszystko .... to jak się odnosi i traktuje ludzi powinno być już dawno zgłoszone i powinien być zrobiony z tym człowiekiem porzadek . Tak że te opinie takie super to jakaś kpina ... nie ma co bać się i kryć takich ludzi groźby u nich są na porządku dziennym zróbcie z tym porządek...
18
kot 2017-02-28 21:53
Jackob wylali cię z roboty a do innej nie chcą cie zatrudnić to uprzykrzasz życie innym [ JAJKOB]
10
Jackob 2017-03-01 10:06
Haha sam odszedłem bo ten dział to porażka jeden sobie wypłakał stanowisko a drugi nawet nie wiadomo kim jest . Nie jest taka prawda ?? Albo się słuchasz i jest w porządku a jak masz coś już innego do powiedzenia jesteś do wyeliminowania
Niech się wypowiedzi pracownicy którzy teraz tam są.
Komentarze pozytywne mogą być od brygadzistów ponieważ oni są posłuszni jak pieski...
Kot chyba należy do jednej z grup zwaną
" lizodupy "
5
Nicko 2017-03-01 11:32
Drogi Jackobie
Wypowiada się pracownik. Bezczelnie kłamiesz. Niedobrze się robi kiedy czyta się takie brednie. Praca jest OK, kierownictwo również. Zamiast namiętnie obserwować forum i spamować swoimi wypocinami proponuję żebyś zajął się czymś pożytecznym. Najlepiej obwiniać o swoje niepowodzenia wszystkich wokół oprócz siebie. Życzę powodzenia w życiu, więcej uśmiechu oraz mniej jadu ;-)
12
Jackob 2017-03-01 12:11
Pracownik ? Każdy wie że dobre opinie piszecie sami drogi Jacku i Krzysiu :) spójrzcie prawdzie w oczy jakich osób się pozbyliście ? Takich które nie dały sobą pomiatać młode osoby przede wszystkim i które chciały by zwracano się do nich z szacunkiem . Którego najbardziej brakuje Jackowi na żadnym dziale nie było takiego przemiału osób jaki był u was. Starsze osoby pilnują pracy bo będzie im ciężko znaleźć i dlatego się dostosowały to tego co wprawiają obaj Panowie .
9
Alepoco 2017-03-01 12:50
Weź się człowieku za robote, co Ty mozesz wiedzieć o naszym dziale, zazdrość przygniata co?? Jak by to co piszesz było prawdą to tego dzialu dawno by nie bylo a Twoje smieszne komentarze na nic sie nie zdadzą ;)
13
0202 2017-03-01 19:09
ale wy wszyscy pierdoly piszecie c..... teraz sa zmiany placowe i co cisza g........... ps wszyscy po d.......... dostanieiemy b...........POZDRO
4
Jackob 2017-03-01 22:58
Dużo wiem bo dużo ludzi chodzi i gada a znam nie jedna osobę z tego działu i z opowieści wiem co się dzieje i że nie jest kolorowo i chętnie część osób by się przeniosła gdyby była taka możliwość właśnie dziwię się że szef trzyma takie osoby na takim stanowisku w sumie jedną osobę powinien zmienić i był by spokój. Ludzie napiszcie prawdę jak Pan J chodził i gadał że na każdym dziale są takie same stawki za nadgodziny ? Nie było tak ? Jak chodzi i wymyśla bajki ? I są to informacja sprzeczne z innymi działami które są w firmie .
10
^^ 2017-03-02 09:25
Dużo wiem bo dużo ludzi chodzi i gada, że jeszcze w maju będzie zima bo im stopy teraz marzną. A z opowieści wiem, że Panu Staśkowi z trzeciej klatki jak kiedyś wielki paluch sie odmroził to i w czerwcu śniegiem posypało... Pracownicy proszą żebyś przestał/a się kompromitować. To, że piszesz anonimowo nie znaczy, że nie powinno Ci być wstyd przed samym sobą
10
Jackob 2017-03-02 10:37
Ktoś się chyba boi o miejsce w firmie :) prawda boli ? Z tego co można zauważyć pisze jedna osoba te komentarze tylko pod inną nazwą ? Czy nie masz zbyt dużo wolnego czasu Jacku ?
Kompromitujesz się ale Ty twierdzą jak pracownicy są zadowoleni z pracy na tym dziale.
Został napisany jeden negatywny komentarz a pod nim ile pozytywnych ? Przypadek ?
Ja nie będę zmieniał nazwy bo jeszcze mogę powiedzieć wiele ciekawych rzeczy na temat postępowania panów z pracownikami :)
8
Żaba 2017-03-02 19:17
Pod jednym negatywnym komentarzem pojawiły sie pozytywne z tego wzgledu, iż nasz dział szybko reaguje na oszczerstwa trudne do domysłu wiem, ale to oznacza właśnie zgrany zespół, do którego najwidoczniej nie pasowales/as, a to jakie masz zdanie na temat naszego działu mamy w głębokim poważaniu delikatnie mówiąc
13
Jackob 2017-03-02 21:05
A ja słyszałem co innego że to ponoć nie zgrany zespół tylko Jacek szybko reaguje i odpisuje na prawdę :) to teraz prawda ujrzy światło dzienne
Czy to normalne że dział zawiesi ma własną palarnie ? Gdzie resztę działów się gania jeśli pójdą zapalić ? Czy normalne jest to że niby " kierownik " jak chodzi do zrobionej przez siebie palarni która jest w toalecie zabiera ze sobą pracowników w czasie gdzie jest normalny czas pracy ?
Tak buduje się zgrany zespół ????!!!! Nie mówiąc o chodzeniu po hali i paleniu po kątach ....
9
Pracownik 2017-03-02 23:08
Człowieku jak możesz pisać takie brednie skoro już nie pracujesz to zostaw nas w spokoju .Piszesz ze jest i było tak źle to dlaczego powracasz żal tylek ci ściska zajmij się sobą poszukaj lepszej pracy a nas zostaw w spokoju nie twoja sprawa.Kierownictwo jest w porządku załoga tez nie słuchaj i nie wymyślają głupot to jest śmieszne co piszesz ja tam pracuje i wiem najlepiej.Pozdrawiam i proszę opamietaj się bo to niczemu nie służy.
9
Jackob 2017-03-03 06:44
Brednie ? No właśnie nie pracuje a jakie mam informację to jest ta zgrana załoga ? Śmiech na sali immunitet ma wasz dział ? Czy co bo jakoś inaczej traktowani jesteście ...
Niech szefostwo przejrze na oczy i coś zrobi z Tą samowolką
Wcześniej się chodziło do windy pali ? Nie było tak ?
6
Maliniak 2017-03-03 13:34
Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu, niech żyje nam
11
Pracownik1 2017-03-07 09:10
Widzę że ktoś w końcu powiedział prawdę jak wygląda praca na zawiesiach.
Jeszcze żeby Ktoś zabrał się za to było by dobrze jestem pracownikiem tego działu i jak patrzy się na to wszystko co tu się wyprawia to ma chęć się zmienić pracę tylko trzyma umową i wypłata co miesiąc.
Dużo lepiej było jak zarządzał tym wszystkim Robert wiadomo że skala produkcji jest większa ale Pan Jacek wszystko komplikuje i miesza wprowadza negatywną atmosferę grozi że jak komuś się nie podoba to albo go zwolni albo przeniesie na inny dział. Te pozytywne opinie pisał za pewne sam bądź osoba która siedzi z nimi w kantorku. Wydaje mu się że wszystko może zrobienie palarni w budynku w którym pracujemy to już lekka przesada chodzi i panoszy się. Z Nim powinni zrobić porządek.
16
Żaba 2017-03-07 10:47
Chyba zazdrosc cie tak dobija, ze juz podajesz sie za jednego z nas zeby nas sklucic, ale znów skucha a jak jestes taki/a madry/a to sie przedstaw a nie podajesz sie za kazdym razem za inną osobe...leszczu
6
Pracownik1 2017-03-07 11:58
Jeszcze chce popracować jak znajdę coś innego wtedy się przedstawię :) a nie wiem dowodów potrzebujesz że jestem jednym z was ? To słuchaj palarnie Jacek zrobił na pakowalni zawiesi jak się wchodzi do kontrku po prawo w toalecie. Zgadza się ? Pewnie zaprzeczysz . Wypadek który był na naszym dziale ?
Ty się może przedstaw skoro takie dobre opinie dajesz ? Z każdym kim rozmawiam to mówią o negatywny odczuciach a ja nie pracuje tam krótko i dlatego mówię że u Roberta było lepiej jak była produkcja zawiesi
5
Żaba 2017-03-07 12:19
Skoro Ci tak zle to już sie zwolnij
8
Pracownik1 2017-03-07 14:27
Umiesz czytać ze zrozumieniem czy za wcześnie szkołę skończyłeś ?
Mówię jak jest a Ty co obawiasz się czegoś ?może jesteś jednym z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Jacka ?
5
7869 2017-03-07 19:07
Ale musisz nas nie lubic i bruzdzisz ale kto pod kim dolki kopie sam w nie wpada i tego ci zyczy -mysle wiele osob z tego dzialu .Powodzenia w szukaniu nowej pracy .A wypadki to sie zdazaja gosciu wszedzie nie tylko u nas:(
8
Pracownik1. 2017-03-07 21:52
Z wypadkiem mówię bo ktoś nie wierzy że mogę być z tego działu i że mogę narzekać dlatego napisałem jako przykład .
Po prostu mówię jak jest na tym dziale nie mówię tu o pracowniach chociaż z 4 by się znalazło co bardzo w dobrych relacjach żyją z Jackiem chyba każdy się domyśla dlaczego. Jak teraz popatrzy się na zachowanie Jacka to czy nie widać zmiany ? Zaczął co kolwiek robić dlaczego bo się boi ? Tak to robił obchody nie chodzi mi że po dziale naszym ale po całej firmie i każdy o tym chyba wie . Jako do pracowników nie mam zastrzeżeń atmosfera fajny gdyby nie zachowanie Pana wymienionego wyżej.
7
Anna 2017-03-08 22:11
Jestem pracownicą działu zawiesi od ponad roku. Nie chcę wdawać się w dyskusję czy kiedyś była palarnia w windzie czy nie. Obecnie to nie ma znaczenia. Chcę natomiast życzyć Jackowi tego co on przez ten czas zrobił wielu osobom. Czas płynie nieubłagalnie szybko Jacku. Dziś ty poniżasz, ale kiedyś poniżą ciebie.
18
Pracownik 2017-03-09 10:06
Napewno nie jesteś pracownikiem działu zawiesi bo nie jest prawdą ze Pan Jacek źle traktuje pracowników. Ja pracuje kilka lat i ani do mnie ani do moich kolegów nigdy nie słyszałam żeby się źle odezwał. Zawsze grzecznie i z szacunkiem. Może ciebie musiał przywołać do porządku po to tam jest na tym stanowisku. Zastanów się nad swoim zachowaniem a później oceniaj innych. Pozdrawiam
10
Człowiek 2017-03-09 21:56
brednie. to podły człowiek.
10
321 2017-03-09 22:17
Każdy pracownik starszy stażem i młodszy, starszy wiekiem i młodszy wie jak Jacek pastwi się nad osobami ,które mu podpadną. Metodycznie po cichu ,aż do zwolnienia lub przeniesienia na inny dział. Metoda czyste ręce. Często wysługuje się Krzyśkiem, Sylwkiem lub Bożena . to zły człowiek
14
6723 2017-03-09 22:19
to ty jacku
2
Kuba 2017-03-16 17:20
Jak czytam te opinie to myśle ze to zakład pracy chronionej. A mówią wam coś związki zawodowe
5
Pracownik 2010 2017-03-23 10:09
Widząc teraz Jacka to wygląda na wystraszonego ale i tak po jego zachowaniu można wnosić że nic do nie nie dotarło ten człowiek po prostu jest przyzwyczajony do takiego traktowania ludzi pewnie ciężko miał w życiu i teraz wyżywa się na pracownikach. Mogło by szefostwo też ustosunkować jego pozycję w firmie i określić za co on jest odpowiedzialny żeby każdy wiedział ....
11
Ehe 2017-03-28 11:26
A jak wyglada praca na lakierni,jakie stawki ??
1
Odp 2017-04-03 19:34
Jak wszedzie niecałe 2k. Możliwe nadgodziny.
2
Mariusz L 2017-04-12 14:48
Widzę że ktoś usuwa tu wpisy czyli już możecie być pewni że ktoś w tej firmie kontroluje co piszecie , ale mimo to dam radę się wypowiedzieć jak nie tu to na FB Chcę wam opisać całą i tylko prawdę na temat kim są Ludwisiaki w tej firmie
7
Zuzanna 2017-04-13 09:53
@Mariusz L znikają wpisy, które są archiwizowane przez administratora za naruszenie naszego regulaminu. Dlatego też przed zamieszczeniem komentarza należy się zapoznać z jego treścią. Chętnie usłyszymy więcej na temat tego jakie masz doświadczenia z pracy w firmie.
4
Mariusz L 2017-04-13 15:55
Zuzanno chcesz mi napisać że tu są tylko komentarze o doświadczeniu pracy w tej firmie ? Rozumiem że nie przeczytałaś wszystkich :) Zuzo ,, dyrektor '' w tej firmie to jak osoba publiczna wiec powinni wiedzieć z kim mają do czynienia i jakim jest człowiekiem
2
Mariusz L 2017-04-14 12:35
Życzę wszystkim pracownikom jak również G. I. oraz M i Z Łaszkiewiczom WIELKIEJ ŚWIĄTECZNEJ RADOŚCI NA STOLE DÓBR OBFITOŚCI by panie mogły wreszcie najeść się do syta i nie przytyć oraz JAJECZKA ŚWIĘCONEGO MOCNO ZAKRAPIANEGO oczywiście dla panów
3
Mariusz L 2017-04-14 13:11
Może być tak że zbyt dalekie wnioski wyciągnąłem co do L.... pracujących w tej firmie , ale to się okaże w najbliższych dniach i dla tego na najbliższe dni wstrzymam się od pisania na ich temat bo może będzie tak że zniknę i więcej nic nie napiszę albo nawet publicznie przeproszę . Więc na tą chwilę Zuzanno jeszcze spokojnie .Jeśli jednak okaże się mam rację i jednak to jest ,, POŻAR a nie mały PŁOMYK '' To wszystkie fakty i wnioski zacznę opisywać z maksymalną precyzją by nikt mi nie zarzucił kłamstwa czy starł się umniejszyć moją wiedzę podając iż jestem na przykład wariat . A wtedy to pozostawię już do oceny pracowników jak również G . Ł . Bo to związane moim zdaniem jest z długoletnią pracą w tej firmie mimo że wewnątrz się buntuje przeciw wyprowadzaniu tego na zewnątrz .
6
Xaxy 2017-05-18 17:04
Witajcie,czy w firmie Protekt procz pensji dostaje się premię?
2
Zostaw swoją opinię o Protekt Grzegorz Łaszkiewicz - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Protekt Grzegorz Łaszkiewicz