brak logo

Unisono

Warszawa

Opinie o Unisono

żenada 2012-04-10 00:36:01
hahahaha istna kpina!

pracuje sie wpozadku. atmosfera w sklepie zalezy oczywiscie od pracownikow - zazwyczaj ok.

ale.... ludzie ktorzy kontroluja, sa odpowiedzialni co, kiedy, za ile... kompletnie sie na tym nie znaja! spotkac "cos" takiego to naprawde swietne doswiadczenie. :) ludzie nieznajacy sie na modzie, na sprzedazy robia biznes ;) oczywiscie dzieki tym co siedza w sklepach. propozycja - wymienic cala ekipe z biura wraz klaunem od VM! wtedy marka ma szanse. w innym wypadku firma pojdzie juz wkrotce na DNO!!!
Ala 2012-11-04 19:46:06
Lublin plaza unisono to porażka!!! Chińskie ubrania z niby włoskimi metkami... Wszystko bazarowe, po pierwszym praniu trzy razy większe, masakra! A obsługa tragiczna, fałszywe panie, wg których we wszystkim wygląda się świetnie, no i wszystko w rozmiarze uniwersalnym hahaha jak na targu;)
obiektywna 2012-12-18 00:22:18
Trzebe umiec prac kochana
2
zdziwiona 2012-12-18 11:58:41
Co też Pani pisze? Panie z unisono w lublinie są świetne!! Nigdy mi fałszywie nie słodziły! Jestem ich stałą klientką, a w ciuchy tej marki ubieram się od lat (zanim otworzyli punkt w lublinie). Ubrania są specyficzne i wymagają szczególnej konserwacji o czym kazda z Pań pracujących w lubelskim salonie informuje przy kasie i zawsze uprzedzaja o konsekwencjach złego prania. Oprócz sprzedawczyń informacje odnośnie prania są na metce, ale cóż większość ludzi zagląda w metki dopiero jak stanie się coś złego. Nie dam złego słowa powiedzieć na Panie z Unisono Lublin !!! A Pani powinna się wstydzić za rozpowszechnianie takich bredni.
Joleczka 2013-02-20 13:51:25
Każdy ma prawo do własnego zdania- oczywiście. Ja również mam mieszane uczucia... Raz byłam świadkiem jak 2 z tamtejszych sprzedawczyń- wysoka potężna o ciemnych włosach i blondynka obcięta na chłopaka- jeśli jest Pani stałą bywalczynią to wie Pani zapewne o kim piszę- były baaardzo miłe dla pewnej starszej kobietki, ot norma. Jednak gdy weszła do przymierzalni obgadały ją, że ma tak natapirowane włosy że jej czaszkę widać:/ może mnie nie zauważyły bo jestem dość niska... gdy się zorientowały że ktoś jest w sklepie od razu pojawiły się u nich promienne uśmiechy zarówno w moim kierunku jak i tej obgadanej Pani. No nie wiem więc co o tym myśleć...
1
Ala 2013-02-22 10:36:23
Ja moja droga nie piorę, robi to za mnie zaufana pralnia. A jeśli macie wątpliwości co do "bazarowości" tych ciuchów to zapraszam na ulicę Ruską lub centrum chińskie w dawnej Galerii Centrum. Chodzi mi o to po co przepłacać skoro to samo można kupić o 80 zł taniej... I zwróćcie uwagę na metki informujące o sposobie prania i na bazarze i w unisrono te same, sprawa jasna to te same ubrania ehhhhh.... No i nie rozumiem czego mam się wstydzić, to nie ja produkuję ubrania na bazar- to po prostu naciągactwo.
2
była klientka...juz nigdy 2013-02-26 22:03:52
Unisono Plaza Lublin......tragedia brak profesjonalizmu obsługa beznadziejna nigduy wiecej moja noga tam nie stanie
Kaja 2013-03-04 22:32:54
A ta sepleniąca, przysadzista [usunięte przez moderatora] to w ogóle nie nadaje się do pracy z ludźmi, skąd oni ją wzięli?! Zwykła chamka...
1
Gość 2013-04-04 15:06:01
Kaja - 2013-03-04 22:32:54

A ta sepleniąca, przysadzista [usunięte przez moderatora] to w ogóle nie nadaje się do pracy z ludźmi, skąd oni ją wzięli?! Zwykła chamka...
Ja ją pamiętam z jakiegoś innego odzieżowego, tak mi się wydaje, no chyba że jest druga taka chodząca beznadzieja.... Hahaha!!!!
Karolina 2013-04-08 13:24:29
Byłam kiedys klientką mozna powiedziec ze regularnie odwiedzałam sklep unisono były rzeczy gorsze tak jak panie pisza bazarowe, ale sporadycznie cos mozna było znaleźć atrakcyjnego. Do czasu az zakupiłam spódnice która po jednym praniu wygladała jak szmata po 20, 30 praniach i tu moje rozczarowanie jak poszłam z reklamacja i po 2 tyg dostałam odpowiedz ze źle konserwowany towar i reklamacja odrzucona. Liczyłam na rzetelność firmy do stałego klienta data na paragonie zakupu a data na druku reklamacji to 10 dni tak wiec to był dowód na to ze ile razy mogłam prac ta spódnice??? Prałam na lewej stronie na delikatne pranie tak wiec byłam pewna ze raklamacja zostanie uznana. Więcej moja noga w tym sklepie nie postanie
Alicja 2013-11-22 22:50:27
Nie wstąpie do sklepu za nic w świecie. O ile większość obsługi jest sympatyczna o tyle jedna z pań(usunięte przez administratora)zachowuje się skandalicznie. (usunięte przez administratora)Owszem klient obsługiwany jest należycie, natomiast takie zachowanie jest oburzające.
1
jola 2014-02-27 09:49:33
Kupiłam bluzkę,która po pierwszym praniu w niskiej temperaturze się przebarwiła na plecach.Jestem pewna że to nie moja wina,ale raklamacja została odrzucona.Pani powiedziala ze reklamacje zawsze są odrzucane.
Iwona 2014-04-24 16:17:42
Absolutnie nie informują o sposobie prania!Co Ty Paniusiu opowiadasz!?! Kupowałam tam od zeszłego lata co miesiąc! NIGDY nic mi nie mówiły o praniu. No chyba, że ktoś wygląda jak sierota życiowa to z litości na wszelki wypadek zaznaczą jak należy prać. Połowa rzeczy, które tam kupiłam porozłaziła się w szwach zanim dotrwała do pierwszego prania! Ręcznego!Bo nie zaryzykowałabym prania tych rzeczy w pralce! W tym roku nie kupie tam nic!!!! Dość mam zastanawiania się: piękna szmatka ale czy rozejdzie się na szwach czy nie!? Jak sie ma kasy jak lodu i szmaty kupuje się na jedno noszenie to unisono idealne. Ja już ten sklep omijam szerokim łukiem.
Obsługa? Oczywiście, "pięknie pani wygląda! Pięknie Pani w tym kolorze." A co mają mówić jak liczy się sprzedaż!
MartaC 2014-05-26 17:41:44
Bazarowe ubrania w cenie kilkakrotnie wyższej. Oto pomysł na biznes! Niestety, ale jestem zawiedziona obsługą tej firmy. Ubrania które zabarwiają się pod wpływem antyperspirantu, to tylko w tej firmie, bo nigdy mi się to nie zdarzyło. Zapewne większości kobiet też nie. "Specjalista" wystawiająca opinię nieuzasadnionej reklamacji, nie potrafiła poprzeć się faktami, tylko domysłami. Szkoda, że na metce ubrań nie ma ostrzeżenia, że nie wolno używać antypersirantu. Pewnie bym nie używała, lub raczej nie kupiłabym takiej szmaty. Klient nasz Pan, to nie w Unisono. Tu wolą stracić klienta niż go starać się zatrzymać. Szkoda, że ta lekcja kosztowała mnie 100zł. Bluzka nadaje się do wyrzucenia po pół jednorazowym założeniu.
1
alo 2014-09-23 14:09:15
wiesz najważniejsze jest abyś pracowała cały Boży dzień nie dyskutując nazbyt, cały czas się uśmiechając etc. :/
1
Agata pracownik 2014-10-06 23:49:50
Praca dla tej firmy to koszmar!pracuje sie 12-13 h dziennie,czasami nawet 4dn pod rząd.pensja nawet nie jest najniższą krajową.premie potrafią obciąc za to ze za dużo razy wychodzi się-do toalety!!! Potrafią zadzwonic z biura i powiedziec ze źle się stoi na sklepie,np w nie odpowiedniej pozycji. Kierowniczki są tak psychicznie zafiksowane ze czasami słowem sie nie odezwą..bo..wielki brat patrzy. Koordynatorzy to stare dinozaury firmy,ktore oczekują niemożliwego w momencie braku klientów. Nie podejmujcie tu pracy bo szans rozwoju nie ma a mozg sie lasuje i uwstecznia.
3
Mela 2014-10-10 16:19:48
Unisono jakość najniższej kategorii. Zakupione rzeczy a było ich kilka rozłazi się w rękach. Reklamacja zapomnijcie . Robią z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Szczerze nie polecam. Materiały mają zleżałe. Wszystko się pruje a jedwab to nigdy koło jedwabiu nie leżało. Szkoda tylko że nasz kraj dopuszcza do obrotu taki szajs. Nie polecam tego sklepu a przede wszystkim rzeczoznawcy w Pasażu Grunwaldzkim we Wrocławiu. Ciemnota totalna.
Mela 2014-10-10 16:23:17
Zgadzam się z opinią że jakość bazarowa totalna tandeta. Sklep dla ludzi nie znających się na jakości. Wszystko się pruje a reklamacja rzeczoznawców zatrudniają na poziomie podstawowym i to samo każdemu pisze. Precz z taką jakością. Wystawiają się w galeriach a to powinno być sprzedawane na bazarku dla ciemnej inteligencji.
Fabien 2014-10-15 18:03:45
Praca dramat. Kompletnie nie szanuja pracownika, zwalniania z dnia na dzien ludzi nie podajac w zasadzie zadnego konkretnego powodu. Wieczne pretensje, ze nie ma utargu, praca po 12h bez konkretnej przerwy, je sie w biegu albo na stojaco. Nie polecam! można mieć sto innych prac za taka sama place, a przynajmniej beda Cie trakotwac jak czlowieka, a nie smiecia.
sara 2015-02-05 13:18:31
cześć wszystkim, interesuje mnie branża związana z internetową sprzedażą odzieży, dlastego też chcę zatrudnić się w Unisono, mam doświadczenie jako grafik i infoirmatyk również, robiłam trochę w sprzedazy różnego typu. czy w takim razie mam jakiekolwiek szanse na zatrudnienie w Unisono i jakie mają wymagania?
hhj 2016-05-08 13:46:28
to jesli te kolekcje faktycznie dobrze sie sprzedaja to chyba nie ma jakiś specjalnych powodów dop zamartwień @maja3? a to ze rpacodawca wymaga czegokolwiek to chyba normalne, inaczej nie nazywałby sie pracodawcą, tylko pracownikiem. w każdej pracy są wymagania
Zostaw swoją opinię o Unisono - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unisono