Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Unisono S.C.

Pracowałeś w firmie Unisono S.C. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-11-29 06:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podziel się z innimi ludzmi swoimi doświadczeniami! Ciężko jest odnaleźć opinie o spółce Unisono S.C. której siedzibą jest Warszawa . Jeżeli cokolwiek wiesz o tej firmie podziel się informacjami. Pomóż zareklamować własnego pracodawcę, daj znać przyszłym pracownikom o warunkach pracy panujących w waszej spółce. Podziel się własnymi spostrzeżeniami, inni ludzie bez wątpienia będą za nie bardzo wdzięczni.
zdjecie uzytkownika
żenada - 2012-04-10 00:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahaha istna kpina!

pracuje sie wpozadku. atmosfera w sklepie zalezy oczywiscie od pracownikow - zazwyczaj ok.

ale.... ludzie ktorzy kontroluja, sa odpowiedzialni co, kiedy, za ile... kompletnie sie na tym nie znaja! spotkac "cos" takiego to naprawde swietne doswiadczenie. :) ludzie nieznajacy sie na modzie, na sprzedazy robia biznes ;) oczywiscie dzieki tym co siedza w sklepach. propozycja - wymienic cala ekipe z biura wraz klaunem od VM! wtedy marka ma szanse. w innym wypadku firma pojdzie juz wkrotce na DNO!!!
zdjecie uzytkownika
Ala - 2012-11-04 19:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lublin plaza unisono to porażka!!! Chińskie ubrania z niby włoskimi metkami... Wszystko bazarowe, po pierwszym praniu trzy razy większe, masakra! A obsługa tragiczna, fałszywe panie, wg których we wszystkim wygląda się świetnie, no i wszystko w rozmiarze uniwersalnym hahaha jak na targu;)
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2012-12-18 00:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzebe umiec prac kochana
zdjecie uzytkownika
zdziwiona - 2012-12-18 11:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co też Pani pisze? Panie z unisono w lublinie są świetne!! Nigdy mi fałszywie nie słodziły! Jestem ich stałą klientką, a w ciuchy tej marki ubieram się od lat (zanim otworzyli punkt w lublinie). Ubrania są specyficzne i wymagają szczególnej konserwacji o czym kazda z Pań pracujących w lubelskim salonie informuje przy kasie i zawsze uprzedzaja o konsekwencjach złego prania. Oprócz sprzedawczyń informacje odnośnie prania są na metce, ale cóż większość ludzi zagląda w metki dopiero jak stanie się coś złego. Nie dam złego słowa powiedzieć na Panie z Unisono Lublin !!! A Pani powinna się wstydzić za rozpowszechnianie takich bredni.
zdjecie uzytkownika
Joleczka - 2013-02-20 13:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy ma prawo do własnego zdania- oczywiście. Ja również mam mieszane uczucia... Raz byłam świadkiem jak 2 z tamtejszych sprzedawczyń- wysoka potężna o ciemnych włosach i blondynka obcięta na chłopaka- jeśli jest Pani stałą bywalczynią to wie Pani zapewne o kim piszę- były baaardzo miłe dla pewnej starszej kobietki, ot norma. Jednak gdy weszła do przymierzalni obgadały ją, że ma tak natapirowane włosy że jej czaszkę widać:/ może mnie nie zauważyły bo jestem dość niska... gdy się zorientowały że ktoś jest w sklepie od razu pojawiły się u nich promienne uśmiechy zarówno w moim kierunku jak i tej obgadanej Pani. No nie wiem więc co o tym myśleć...
zdjecie uzytkownika
Ala - 2013-02-22 10:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja moja droga nie piorę, robi to za mnie zaufana pralnia. A jeśli macie wątpliwości co do "bazarowości" tych ciuchów to zapraszam na ulicę Ruską lub centrum chińskie w dawnej Galerii Centrum. Chodzi mi o to po co przepłacać skoro to samo można kupić o 80 zł taniej... I zwróćcie uwagę na metki informujące o sposobie prania i na bazarze i w unisrono te same, sprawa jasna to te same ubrania ehhhhh.... No i nie rozumiem czego mam się wstydzić, to nie ja produkuję ubrania na bazar- to po prostu naciągactwo.
zdjecie uzytkownika
była klientka...juz nigdy - 2013-02-26 22:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Unisono Plaza Lublin......tragedia brak profesjonalizmu obsługa beznadziejna nigduy wiecej moja noga tam nie stanie
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2013-03-04 22:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta sepleniąca, przysadzista [usunięte przez moderatora] to w ogóle nie nadaje się do pracy z ludźmi, skąd oni ją wzięli?! Zwykła chamka...
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-04-04 15:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaja - 2013-03-04 22:32:54

A ta sepleniąca, przysadzista [usunięte przez moderatora] to w ogóle nie nadaje się do pracy z ludźmi, skąd oni ją wzięli?! Zwykła chamka...
Ja ją pamiętam z jakiegoś innego odzieżowego, tak mi się wydaje, no chyba że jest druga taka chodząca beznadzieja.... Hahaha!!!!
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2013-04-08 13:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam kiedys klientką mozna powiedziec ze regularnie odwiedzałam sklep unisono były rzeczy gorsze tak jak panie pisza bazarowe, ale sporadycznie cos mozna było znaleźć atrakcyjnego. Do czasu az zakupiłam spódnice która po jednym praniu wygladała jak szmata po 20, 30 praniach i tu moje rozczarowanie jak poszłam z reklamacja i po 2 tyg dostałam odpowiedz ze źle konserwowany towar i reklamacja odrzucona. Liczyłam na rzetelność firmy do stałego klienta data na paragonie zakupu a data na druku reklamacji to 10 dni tak wiec to był dowód na to ze ile razy mogłam prac ta spódnice??? Prałam na lewej stronie na delikatne pranie tak wiec byłam pewna ze raklamacja zostanie uznana. Więcej moja noga w tym sklepie nie postanie
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2013-11-22 22:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wstąpie do sklepu za nic w świecie. O ile większość obsługi jest sympatyczna o tyle jedna z pań(usunięte przez administratora)zachowuje się skandalicznie. (usunięte przez administratora)Owszem klient obsługiwany jest należycie, natomiast takie zachowanie jest oburzające.
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-02-27 09:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupiłam bluzkę,która po pierwszym praniu w niskiej temperaturze się przebarwiła na plecach.Jestem pewna że to nie moja wina,ale raklamacja została odrzucona.Pani powiedziala ze reklamacje zawsze są odrzucane.
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2014-04-24 16:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Absolutnie nie informują o sposobie prania!Co Ty Paniusiu opowiadasz!?! Kupowałam tam od zeszłego lata co miesiąc! NIGDY nic mi nie mówiły o praniu. No chyba, że ktoś wygląda jak sierota życiowa to z litości na wszelki wypadek zaznaczą jak należy prać. Połowa rzeczy, które tam kupiłam porozłaziła się w szwach zanim dotrwała do pierwszego prania! Ręcznego!Bo nie zaryzykowałabym prania tych rzeczy w pralce! W tym roku nie kupie tam nic!!!! Dość mam zastanawiania się: piękna szmatka ale czy rozejdzie się na szwach czy nie!? Jak sie ma kasy jak lodu i szmaty kupuje się na jedno noszenie to unisono idealne. Ja już ten sklep omijam szerokim łukiem.
Obsługa? Oczywiście, "pięknie pani wygląda! Pięknie Pani w tym kolorze." A co mają mówić jak liczy się sprzedaż!
zdjecie uzytkownika
MartaC - 2014-05-26 17:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bazarowe ubrania w cenie kilkakrotnie wyższej. Oto pomysł na biznes! Niestety, ale jestem zawiedziona obsługą tej firmy. Ubrania które zabarwiają się pod wpływem antyperspirantu, to tylko w tej firmie, bo nigdy mi się to nie zdarzyło. Zapewne większości kobiet też nie. "Specjalista" wystawiająca opinię nieuzasadnionej reklamacji, nie potrafiła poprzeć się faktami, tylko domysłami. Szkoda, że na metce ubrań nie ma ostrzeżenia, że nie wolno używać antypersirantu. Pewnie bym nie używała, lub raczej nie kupiłabym takiej szmaty. Klient nasz Pan, to nie w Unisono. Tu wolą stracić klienta niż go starać się zatrzymać. Szkoda, że ta lekcja kosztowała mnie 100zł. Bluzka nadaje się do wyrzucenia po pół jednorazowym założeniu.
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2014-08-18 15:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co myslicie o pracy jako stylistki w tym sklepie? jestem kosmetyczkom a obecnie sprzedaje kwiaty interesuje się moda na co zwracaja uwage? co jest wazniejsze doswiadczenie czy wyglad?
zdjecie uzytkownika
alo - 2014-09-23 14:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jolka - 2014-08-18 15:45:47]:
wiesz najważniejsze jest abyś pracowała cały Boży dzień nie dyskutując nazbyt, cały czas się uśmiechając etc. :/
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-09-25 14:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cały Boży dzień to ile konkretnie @alo? masz na myśli to, że pracuje się cały etat czyli 8 godzin czy to, że masz prace od świtu do nocy raczej? bo jak to jest ta druga opcja to ja raczej odpadam z tego zupełnie.. a o co chodzi z dyskusja na ten temat? mam nadzieje, że nie ma u Was jakieś starsznej atmosfery pracy.
zdjecie uzytkownika
Agata pracownik - 2014-10-06 23:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca dla tej firmy to koszmar!pracuje sie 12-13 h dziennie,czasami nawet 4dn pod rząd.pensja nawet nie jest najniższą krajową.premie potrafią obciąc za to ze za dużo razy wychodzi się-do toalety!!! Potrafią zadzwonic z biura i powiedziec ze źle się stoi na sklepie,np w nie odpowiedniej pozycji. Kierowniczki są tak psychicznie zafiksowane ze czasami słowem sie nie odezwą..bo..wielki brat patrzy. Koordynatorzy to stare dinozaury firmy,ktore oczekują niemożliwego w momencie braku klientów. Nie podejmujcie tu pracy bo szans rozwoju nie ma a mozg sie lasuje i uwstecznia.
zdjecie uzytkownika
Mela - 2014-10-10 16:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [admin - 2010-11-29 06:20:15]:
Unisono jakość najniższej kategorii. Zakupione rzeczy a było ich kilka rozłazi się w rękach. Reklamacja zapomnijcie . Robią z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Szczerze nie polecam. Materiały mają zleżałe. Wszystko się pruje a jedwab to nigdy koło jedwabiu nie leżało. Szkoda tylko że nasz kraj dopuszcza do obrotu taki szajs. Nie polecam tego sklepu a przede wszystkim rzeczoznawcy w Pasażu Grunwaldzkim we Wrocławiu. Ciemnota totalna.
zdjecie uzytkownika
Mela - 2014-10-10 16:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MartaC - 2014-05-26 17:41:44]:
Zgadzam się z opinią że jakość bazarowa totalna tandeta. Sklep dla ludzi nie znających się na jakości. Wszystko się pruje a reklamacja rzeczoznawców zatrudniają na poziomie podstawowym i to samo każdemu pisze. Precz z taką jakością. Wystawiają się w galeriach a to powinno być sprzedawane na bazarku dla ciemnej inteligencji.
zdjecie uzytkownika
olga - 2014-10-14 16:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety to prawda, bo ja też kupowałam u nich bluzkę, to niestety od razu się rozciągnęła, w ogóle straciła kolor, naprawdę nie jestem zadowolona. No chyba, że mają inne ubrania lepszej jakości, ale ja już się zraziłam do nich i nie będę próbowała z innymi rzeczami, to już pewne, pozdrawiam wszystkich serdecznie.
zdjecie uzytkownika
Fabien - 2014-10-15 18:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dramat. Kompletnie nie szanuja pracownika, zwalniania z dnia na dzien ludzi nie podajac w zasadzie zadnego konkretnego powodu. Wieczne pretensje, ze nie ma utargu, praca po 12h bez konkretnej przerwy, je sie w biegu albo na stojaco. Nie polecam! można mieć sto innych prac za taka sama place, a przynajmniej beda Cie trakotwac jak czlowieka, a nie smiecia.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unisono S.C.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x