Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Budwak Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Budwak Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Egzekutor - 2013-06-19 15:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 lata pracy na dole. Teraz przodek 13 zł na h. 4 kursy.
1.600 -- 10 zł za zjazd. Suma 1.800 zł.
Przodek.

Nikomu nie polecam. Jak widziałem pasek od kolegi co dostał 1.300 zł
za prace na dole to panowie.
A nawet już krąży ciekawa opowieść ucz się synku ucz bo jak nie to pujdziesz do budwaku. Nie mamo nie!!!!

A ludzi pod firmą co pracują to 80% ludzi co robi górnika.
Także szkoda że polski przedsiębiorca szkoli a potem niedocenia swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
sztygar - 2013-09-04 04:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy kto podejmuje pracę chciałby zarobić od razu krocie, ale niestety trzeba zdobyć doświadczenie, mieć chęci do pracy, podnosić swoje kwalifikacje potem możemy mówić o zarobkach . Co do emerytów - chciałbym, aby przynajmniej co drugi młody miał tyle sił do pracy co oni bez nich ta firma by nie istniała - przyznajcie sami . Co do prezesa jest ok. daje szansę ludziom , którzy ,gdzie indziej pracy na pewno by nie znaleźli : kryminaliści,ludzie chorzy psychicznie, ludzie którzy mają po 5-ciu komorników, ci którzy przepili odprawy górnicze, młodzi po szkołach specjalnych,podstawówkach itd. Pytanie gdzie taki degenerat lub inaczej nieudacznik życiowy zarobi 1500-2000 zł ??? Zawsze jest alternatywa Lidl,Kaufland po co się pchać do górnictwa
zdjecie uzytkownika
ssss - 2013-09-30 17:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kaufland ty nawet nie wiesz ile zarabiajom w kauflandzie a pisesz brednie moja robi w kauflandzie i ma 1800 1900 na reke a market a gruba to całkiem coś innego chyba pisesz ciuls... a nie wiesz ani co pisesz...
zdjecie uzytkownika
lolo - 2013-10-02 20:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego osoby ktoś po specjalnej jest wg ciebie nieudacznikiem ? Czy wiesz dlaczego tam trafił ? Czy wiesz co było powodem, że tam się uczył ? Znam wielu takich "nieudaczników", którzy mają wspaniałą rodzinę, wybudowali dom, kupili samochód, ale pracują pod kopalnią za godziwe pieniądze i nikt nimi nie poniewiera. Za ciężką pracę trzeba zapłacić - i to tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
hajer39 - 2013-12-06 21:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty jestes GAMONIEM.
zdjecie uzytkownika
elf - 2013-12-19 18:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w PPG-ROW-JAS zarobki pomocy dołowej powyżej 2700 zł!! firma na poziomie !! kartki po 14 zł za zjazd!! na juz potrzebny dozór elektryczny!!! firma ma siedzibe w Jastrzębie zdrój ul kasztanowa!! zapraszamy
zdjecie uzytkownika
mezo - 2014-02-08 17:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
vacat a budwak to nie to samo, moze powiązania są ale w vacacie to sie pracowalo, a w budwaku (usunięte przez administratora)żenada
zdjecie uzytkownika
SU????. - 2014-05-07 21:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROBIA W TYJ FIRMIE 4 LATA I NIENARZEKOM.(usunięte przez administratora) ZAROBKI OD 5.000 DO 1.800 (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
beton - 2014-08-18 17:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@SU: chyba na odwrót - od 1800 do 5000. ale ta pierwsza kwota to jakiej pracy dotyczy? bo ja szukam pierwszego zatrudnienia, bo rzucilem szkole. mam 18 lat, matury pisac nie bede, tylko ide pod ziemie pracowac.
zdjecie uzytkownika
Pablo1962 - 2014-10-09 15:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma bud wak firma z przeszłością bez przyszłości jesli chcesz zarobić 1400zł to zapraszam
zdjecie uzytkownika
Pablo1962gks - 2014-10-09 15:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie co wy piszecie, nawet można zarobić 5000zł szkoda że tylko na kwartał pozdrawiam emerytów z budwaku Stachu Barszowski rządzi. Pikulski ciągnie druta . I ma się dobrze ruda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
pan stanisław z naszej klasy - 2014-12-30 16:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem że jest sezon zimowo - świąteczny ale mimo tego mogę liczyć i czy są szanse na jakiekolwiek zatrudnienie teraz w Budwak Sp. z o.o.? zachęciło mnie to że napisaliście że emerytów też ewentualnie przyjmują. a ja mimo podeszłego wieku muszę dorobić kilka groszy dio emerytury. na jakich warunkach mogliby mnie zatrudnić?
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2015-02-13 12:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w tej firmie nei ma na razie żadnych strajków? w końcu zajmują się górnictwem, więc nigdy nic nie wiadomo, a zwłaszcza w obecnej sytuacji.. djacie prosz eznac czy faktycznie praca u nich jest pewna, bo mój kolega teraz przeprowadził się w tamte regiony i szuka pracy, też mi coś o tej firmie opowiadał, wiec chce potwierdzić informacje.
zdjecie uzytkownika
badymajster - 2015-02-16 09:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ssss - 2013-09-30 17:17:00]:
sztygarze tez robie w tej firmie nie narzekam jak inni ale niepsz głupot że jak bynie emeryty to by firma nie istniała bo na 5 emerytów na piniówku jeden może jest pracowity tyle reszta byle zleci szychta i kasa jest w domu nie wysiedzi a jest robota to krakowiaka na boku co do premi to tego lubie tego znam to temu dam, a ten co robi cały miesiąc na nie jednego emeryta to nie dostanie bo tata nie robił na jankowicach i kierownik nazwiska dobrze niezna tak już mamy w tej firmie i szef bartuś powinien sie temu przyjzec to ludzie mieli by wiekszy zapał do pracy, a tak nic nie robic i tak dostane ujek w biurze albo tata robił na jankowicach
zdjecie uzytkownika
atb - 2015-03-03 21:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Załoga firmy Budwak składa się głównie z emerytów z popaprańcem Durajem naczelnym emerytem tej firmy . Młodzi pracownicy siedzą na urlopach bezpłatnych a emeryci pracują , coś pensji na konto a resztę w kopercie.Mobbing wobec młodych pracowników jak ze strony emerytów i dozoru również emerytów.Dziadki zamiast wnuki pilnować to idą do pracy,ale tak to bywa jak się nie narobił za życia to próbuje to nadgonić po sześćdziesiątce.
zdjecie uzytkownika
Pracownicy - 2015-03-15 21:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Teraz ludzi mlodych którzy mają na utrzymaniu rodziny nie rzadko jako jedyny żywiciel rodziny wysyłają na PRZYMUSOWE urlopy bezpłatne bo jeszcze nie ma podpisanego kontraktu na likwidację na Kwk Pniowek a wszyscy emeryci będą chodzić na inne roboty... Zgroza zamiast emerytów wyslac na urlop w koncu maja 3 wyplaty (emerytura, wyplata z budwak i druga wyplata z budwak na umowę o dzieło - bez potrąceń...) to mlodym zabiera sie te marne 1500-1900zł ktorzy juz conajmniej 5 lat tyrają w tej firmie słuchając bajek o podwyżkach. Zarabisja tylko kolesie z Jankowic
zdjecie uzytkownika
ale o co chodzi - 2015-04-15 19:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bonów żywnościowych już też nie wypłacają...firma idzie ns dno
zdjecie uzytkownika
Dżab - 2015-04-18 16:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie wiem jak to dokładnie teraz wygląda ale jak ja pracowałem to nie było tak źle jak mówicie. Nie wiem czy teraz zmyślacie czy też tak się pozmieniało od tego czasu.
zdjecie uzytkownika
przodowy - 2015-05-04 23:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma idzie ku upadłości prezes zalega z wynagrodzeniem za 3 miesiące nie ma bonów żywnościowych , nowych robót. Pomimo tego zatrudnia nowych naczelnych, dyrektorów i innych darmozjadów - nie mających pojęcia o górnictwie. Kierownicy punktów robią idiotyczne miny, że niby nic się nie dzieje . Uciekać z tej firmy jak najszybciej !!!
zdjecie uzytkownika
Jan bez Ziemi - 2015-05-13 03:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma nie płaci , zalega z wypłatami od lutego 2015 r. Firma ma różne certyfikaty a nie spełnia swojego podstawowego obowiązku , nie płaci za pracę , jeden z grzechów WOŁAJĄCY O POMSTĘ DO NIEBA !!!
Kiedyś wystawiłbym ocenę celujący teraz na razie tylko dobry , jak zapłacą moja ocena firmy się poprawi( chociaż wielu mi mówi że jestem naiwny :-) )
zdjecie uzytkownika
Najlepszy pracownik - 2015-05-26 13:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co wy tu wypisujecie przeciesz mam informacje z pierwszej reki że roboty na przyszły miesiąc ma być pełno drążęnie, przebudowy i zabudowy...ale rownież mają być Brzeszcze i dopłata za dojazdy, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
grodin - 2015-06-17 06:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To, że będzie robota to prawie jest pewne tylko nie wiem jak rozwiążą sprawy tych wypłat, o ile już nie rozwiązali, bo problemy to mieli na pewno, tylko nie wiem do końca co z tego wynikło, no ale zbliża się sezon, ale jak to w końcu wyjdzie to się zobaczy, mam nadzieję że wszystko powoli wróci do normy.
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2015-06-28 20:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z "Zofiówki" maja wszystkie firmy wyrzucić to Budwak też na tym cienko przejdzie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pytanie o pierdoły czy znasz kogos z tej albo tej kopalni bo ma twoje nazwisko albo mieszka tam gdxie ty. Zawodowka to umiesx czytac a jak masz srednie to pisac. Zarty, drwiny niekompetencja Emerytow na stanowisku na które sie nie nadają
Pytania: Znasz .....z boguszowic. Jaka masz szkole. Jaka pijesz wodke bo my lubimy czysta a nie jakies kolorowe. Ile chcesz zarabiać...
zdjecie uzytkownika
gornik - 2015-07-11 01:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w dni wyplaty wolne bo trzeba sie zrelaksowac przez te nedzne przelewy.
kolejny dyrektor ds bhp i czasu pracy zatrudniony ( byly dyrektor z kwk jankowice)
Lesne dziadki dostaja przelewy po 1500 zl a w pozniejszym terminie reszte kasy. a my mlodzi co??? marne 1900 zl i bez niczego. Kolega dostal dzis po 1440 zl !!! tydzien urlopu mial i za to zostal ukarany.

JSW- Wyrzucic firmy z kopaln i zatrudniac do siebie. nie dajce okradac siebie i nas !!
zdjecie uzytkownika
buc - 2015-07-23 21:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak się tu niektórzy mądrzą a nie wiedzą, że takie firmy to "nowotwory", które PO-wstają jak grzyby PO deszczu li tylko PO to, żeby w miejsce zwalnianych odchodzących na emerytury górników z ludzkim wynagrodzeniem i przysługującymi im przywilejami, wchodzili ci z firm, jak ci na PNIÓWKU z hełmami pomarańczowymi, tacy tyPOwi niewolnicy i na dole pracowali za grosze, bo zatrudnieni na tak zwanych "śmieciówkach"..i oto temu PO-nownemu po 1990-tym roku okupantowi Polski chodzi, tej mafi PO i ZSL! Wkrótce na dole będa sami niewolnicy pracować a mafia P z zarobkami niebotycznymi, jak ten poprzedni prezes 180 000 zł/miesiąc
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budwak Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Budwak Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert