Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Budwak Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Budwak Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
misiek - 2013-06-10 11:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] zarobki masakra za 21 dni 1400 zł na przygotuwkach 3 sztygaruw i kierownik na zmianie jest na kogo robic
zdjecie uzytkownika
misiek - 2013-06-10 11:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik goni cie jak psa cała szychta na pełnych obrotach [usunięte przez moderatora] i za co za te grosze robiłem na kwk bielszowice
zdjecie uzytkownika
subzero - 2013-06-13 18:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie pracuje na pniówku --tragedia nikomu nie polecam tej firmy .D[usunięte przez moderatora] .Zarobki coraz słabsze , białych coraz więcej i dziwne każdy z nich jest kierownikem i co dziwne takie słabe firmy jak METRUM lub PERFEKT lepiej zarabiaja od nas .[usunięte przez moderatora] i na koniec najlepsze daja tylko 1 MYDŁO PLUS 1 PARA REKAWIC I PASTA do rąk na miesiac , [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Egzekutor - 2013-06-19 15:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 lata pracy na dole. Teraz przodek 13 zł na h. 4 kursy.
1.600 -- 10 zł za zjazd. Suma 1.800 zł.
Przodek.

Nikomu nie polecam. Jak widziałem pasek od kolegi co dostał 1.300 zł
za prace na dole to panowie.
A nawet już krąży ciekawa opowieść ucz się synku ucz bo jak nie to pujdziesz do budwaku. Nie mamo nie!!!!

A ludzi pod firmą co pracują to 80% ludzi co robi górnika.
Także szkoda że polski przedsiębiorca szkoli a potem niedocenia swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
sztygar - 2013-09-04 04:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy kto podejmuje pracę chciałby zarobić od razu krocie, ale niestety trzeba zdobyć doświadczenie, mieć chęci do pracy, podnosić swoje kwalifikacje potem możemy mówić o zarobkach . Co do emerytów - chciałbym, aby przynajmniej co drugi młody miał tyle sił do pracy co oni bez nich ta firma by nie istniała - przyznajcie sami . Co do prezesa jest ok. daje szansę ludziom , którzy ,gdzie indziej pracy na pewno by nie znaleźli : kryminaliści,ludzie chorzy psychicznie, ludzie którzy mają po 5-ciu komorników, ci którzy przepili odprawy górnicze, młodzi po szkołach specjalnych,podstawówkach itd. Pytanie gdzie taki degenerat lub inaczej nieudacznik życiowy zarobi 1500-2000 zł ??? Zawsze jest alternatywa Lidl,Kaufland po co się pchać do górnictwa
zdjecie uzytkownika
ssss - 2013-09-30 17:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kaufland ty nawet nie wiesz ile zarabiajom w kauflandzie a pisesz brednie moja robi w kauflandzie i ma 1800 1900 na reke a market a gruba to całkiem coś innego chyba pisesz ciuls... a nie wiesz ani co pisesz...
zdjecie uzytkownika
lolo - 2013-10-02 20:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego osoby ktoś po specjalnej jest wg ciebie nieudacznikiem ? Czy wiesz dlaczego tam trafił ? Czy wiesz co było powodem, że tam się uczył ? Znam wielu takich "nieudaczników", którzy mają wspaniałą rodzinę, wybudowali dom, kupili samochód, ale pracują pod kopalnią za godziwe pieniądze i nikt nimi nie poniewiera. Za ciężką pracę trzeba zapłacić - i to tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
hajer39 - 2013-12-06 21:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty jestes GAMONIEM.
zdjecie uzytkownika
elf - 2013-12-19 18:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w PPG-ROW-JAS zarobki pomocy dołowej powyżej 2700 zł!! firma na poziomie !! kartki po 14 zł za zjazd!! na juz potrzebny dozór elektryczny!!! firma ma siedzibe w Jastrzębie zdrój ul kasztanowa!! zapraszamy
zdjecie uzytkownika
mezo - 2014-02-08 17:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
vacat a budwak to nie to samo, moze powiązania są ale w vacacie to sie pracowalo, a w budwaku (usunięte przez administratora)żenada
zdjecie uzytkownika
SU????. - 2014-05-07 21:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROBIA W TYJ FIRMIE 4 LATA I NIENARZEKOM.(usunięte przez administratora) ZAROBKI OD 5.000 DO 1.800 (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
beton - 2014-08-18 17:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@SU: chyba na odwrót - od 1800 do 5000. ale ta pierwsza kwota to jakiej pracy dotyczy? bo ja szukam pierwszego zatrudnienia, bo rzucilem szkole. mam 18 lat, matury pisac nie bede, tylko ide pod ziemie pracowac.
zdjecie uzytkownika
Pablo1962 - 2014-10-09 15:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma bud wak firma z przeszłością bez przyszłości jesli chcesz zarobić 1400zł to zapraszam
zdjecie uzytkownika
Pablo1962gks - 2014-10-09 15:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie co wy piszecie, nawet można zarobić 5000zł szkoda że tylko na kwartał pozdrawiam emerytów z budwaku Stachu Barszowski rządzi. Pikulski ciągnie druta . I ma się dobrze ruda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
pan stanisław z naszej klasy - 2014-12-30 16:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem że jest sezon zimowo - świąteczny ale mimo tego mogę liczyć i czy są szanse na jakiekolwiek zatrudnienie teraz w Budwak Sp. z o.o.? zachęciło mnie to że napisaliście że emerytów też ewentualnie przyjmują. a ja mimo podeszłego wieku muszę dorobić kilka groszy dio emerytury. na jakich warunkach mogliby mnie zatrudnić?
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2015-02-13 12:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w tej firmie nei ma na razie żadnych strajków? w końcu zajmują się górnictwem, więc nigdy nic nie wiadomo, a zwłaszcza w obecnej sytuacji.. djacie prosz eznac czy faktycznie praca u nich jest pewna, bo mój kolega teraz przeprowadził się w tamte regiony i szuka pracy, też mi coś o tej firmie opowiadał, wiec chce potwierdzić informacje.
zdjecie uzytkownika
badymajster - 2015-02-16 09:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ssss - 2013-09-30 17:17:00]:
sztygarze tez robie w tej firmie nie narzekam jak inni ale niepsz głupot że jak bynie emeryty to by firma nie istniała bo na 5 emerytów na piniówku jeden może jest pracowity tyle reszta byle zleci szychta i kasa jest w domu nie wysiedzi a jest robota to krakowiaka na boku co do premi to tego lubie tego znam to temu dam, a ten co robi cały miesiąc na nie jednego emeryta to nie dostanie bo tata nie robił na jankowicach i kierownik nazwiska dobrze niezna tak już mamy w tej firmie i szef bartuś powinien sie temu przyjzec to ludzie mieli by wiekszy zapał do pracy, a tak nic nie robic i tak dostane ujek w biurze albo tata robił na jankowicach
zdjecie uzytkownika
atb - 2015-03-03 21:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Załoga firmy Budwak składa się głównie z emerytów z popaprańcem Durajem naczelnym emerytem tej firmy . Młodzi pracownicy siedzą na urlopach bezpłatnych a emeryci pracują , coś pensji na konto a resztę w kopercie.Mobbing wobec młodych pracowników jak ze strony emerytów i dozoru również emerytów.Dziadki zamiast wnuki pilnować to idą do pracy,ale tak to bywa jak się nie narobił za życia to próbuje to nadgonić po sześćdziesiątce.
zdjecie uzytkownika
Pracownicy - 2015-03-15 21:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Teraz ludzi mlodych którzy mają na utrzymaniu rodziny nie rzadko jako jedyny żywiciel rodziny wysyłają na PRZYMUSOWE urlopy bezpłatne bo jeszcze nie ma podpisanego kontraktu na likwidację na Kwk Pniowek a wszyscy emeryci będą chodzić na inne roboty... Zgroza zamiast emerytów wyslac na urlop w koncu maja 3 wyplaty (emerytura, wyplata z budwak i druga wyplata z budwak na umowę o dzieło - bez potrąceń...) to mlodym zabiera sie te marne 1500-1900zł ktorzy juz conajmniej 5 lat tyrają w tej firmie słuchając bajek o podwyżkach. Zarabisja tylko kolesie z Jankowic
zdjecie uzytkownika
ale o co chodzi - 2015-04-15 19:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bonów żywnościowych już też nie wypłacają...firma idzie ns dno
zdjecie uzytkownika
Dżab - 2015-04-18 16:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie wiem jak to dokładnie teraz wygląda ale jak ja pracowałem to nie było tak źle jak mówicie. Nie wiem czy teraz zmyślacie czy też tak się pozmieniało od tego czasu.
zdjecie uzytkownika
przodowy - 2015-05-04 23:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma idzie ku upadłości prezes zalega z wynagrodzeniem za 3 miesiące nie ma bonów żywnościowych , nowych robót. Pomimo tego zatrudnia nowych naczelnych, dyrektorów i innych darmozjadów - nie mających pojęcia o górnictwie. Kierownicy punktów robią idiotyczne miny, że niby nic się nie dzieje . Uciekać z tej firmy jak najszybciej !!!
zdjecie uzytkownika
Jan bez Ziemi - 2015-05-13 03:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma nie płaci , zalega z wypłatami od lutego 2015 r. Firma ma różne certyfikaty a nie spełnia swojego podstawowego obowiązku , nie płaci za pracę , jeden z grzechów WOŁAJĄCY O POMSTĘ DO NIEBA !!!
Kiedyś wystawiłbym ocenę celujący teraz na razie tylko dobry , jak zapłacą moja ocena firmy się poprawi( chociaż wielu mi mówi że jestem naiwny :-) )
zdjecie uzytkownika
Najlepszy pracownik - 2015-05-26 13:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co wy tu wypisujecie przeciesz mam informacje z pierwszej reki że roboty na przyszły miesiąc ma być pełno drążęnie, przebudowy i zabudowy...ale rownież mają być Brzeszcze i dopłata za dojazdy, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
grodin - 2015-06-17 06:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To, że będzie robota to prawie jest pewne tylko nie wiem jak rozwiążą sprawy tych wypłat, o ile już nie rozwiązali, bo problemy to mieli na pewno, tylko nie wiem do końca co z tego wynikło, no ale zbliża się sezon, ale jak to w końcu wyjdzie to się zobaczy, mam nadzieję że wszystko powoli wróci do normy.
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2015-06-28 20:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z "Zofiówki" maja wszystkie firmy wyrzucić to Budwak też na tym cienko przejdzie
zdjecie uzytkownika
gornik - 2015-07-11 01:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w dni wyplaty wolne bo trzeba sie zrelaksowac przez te nedzne przelewy.
kolejny dyrektor ds bhp i czasu pracy zatrudniony ( byly dyrektor z kwk jankowice)
Lesne dziadki dostaja przelewy po 1500 zl a w pozniejszym terminie reszte kasy. a my mlodzi co??? marne 1900 zl i bez niczego. Kolega dostal dzis po 1440 zl !!! tydzien urlopu mial i za to zostal ukarany.

JSW- Wyrzucic firmy z kopaln i zatrudniac do siebie. nie dajce okradac siebie i nas !!
zdjecie uzytkownika
buc - 2015-07-23 21:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak się tu niektórzy mądrzą a nie wiedzą, że takie firmy to "nowotwory", które PO-wstają jak grzyby PO deszczu li tylko PO to, żeby w miejsce zwalnianych odchodzących na emerytury górników z ludzkim wynagrodzeniem i przysługującymi im przywilejami, wchodzili ci z firm, jak ci na PNIÓWKU z hełmami pomarańczowymi, tacy tyPOwi niewolnicy i na dole pracowali za grosze, bo zatrudnieni na tak zwanych "śmieciówkach"..i oto temu PO-nownemu po 1990-tym roku okupantowi Polski chodzi, tej mafi PO i ZSL! Wkrótce na dole będa sami niewolnicy pracować a mafia P z zarobkami niebotycznymi, jak ten poprzedni prezes 180 000 zł/miesiąc
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2015-09-11 14:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie, jeszcze jakieś kwestie polityczne teraz weszły @buc naprawde zachowajmy odorbine profesjonalizmu. Mnie tylko martwi fakt, ze nie am od nich nowych ofert pracy niestety, a sam jeste zainteresowany jakąś robota w budowlance. Sprawdzałem jakie projekty mieli i z pewnością robili je terminowo w wiekszości.
zdjecie uzytkownika
Jan Beziemi - 2015-10-03 10:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie płaci , zalega z wypłatami od maja 2015 r. Firma ma różne certyfikaty a nie spełnia swojego podstawowego obowiązku , nie płaci za pracę , jeden z grzechów WOŁAJĄCY O POMSTĘ DO NIEBA !!!
Kiedyś wystawiłbym ocenę celujący teraz na razie tylko dostateczny , jak zapłacą moja ocena firmy się poprawi( chociaż wielu mi mówi że jestem naiwny :-)czuję że zostanę wyciula...y )
zdjecie uzytkownika
janbezziemi - 2015-10-03 11:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezes nie płaci za pracę , zalega z wypłatami od kwietnia 2015 r .
To ciężkie naruszenie obowiązków pracownika ( jest to również jeden z grzechów głównych " nie zapłacić za pracę " ), można wypowiedzieć umowę o pracę i dochodzić swoich praw w sądzie z odsetkami i odszkodowaniem za poniesione straty !!!!
Proszę pisać na janbezziemi@wp.pl napiszę do kogo się zwrócić ( kancelaria adwokacka ) o pomoc !!!!
zdjecie uzytkownika
teodeor - 2015-10-11 18:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@krzysiek wydaje mi się, że skoro firma ma podobno problem z wypłatami w terminie to raczej nie dodaje nowych ogłoszeń, że szuka kogoś do zatrudnienia. to byłoby nie logiczne. niestety podejrzewam, że w aktualnej sytuacji to prędzej pracowników zwalniają niż poszukują nowych osób do pracy i przyuczenia.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-10-22 14:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan Beziemi - 2015-10-03 10:58:10]:
Piszecie pierdoły, nie płaci ale komu, tym co nie płaci to osoby zatrudnione na umowę o dzieło, umowy normalne płaci, zamiast płakać i zrzędzić to podejmijcie kroki przewidziane prawem, PIP, Sąd Pracy, Krajowe Rejestry Długów, a jeszcze sprawdźcie sobie czy są płacone ZUS-y, nie chodzi składanie raportów za minione miesiące, bo to robią, a o przelewanie kwot pieniężnych konkretnie wyliczalnych, pod biurowcem stoją same Audu Q7 a dla tych co na nich pracują brak kasy, BZDURA
zdjecie uzytkownika
GÓRNIK - 2015-10-22 15:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janbezziemi - 2015-10-03 11:06:28]:
Chciałem wysłać do Ciebie e-maila ale się nie dało jesteś zablokowany, do jakiej kancelarii adwokackiej się zgłosić? Napisz o ile możesz RyszardRyszard1961@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Richard - 2015-10-23 00:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie prezesy konsorcjum budwak metrum perfekt to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wymyślili sobie że wygryza ZOK na zofiówce obniżając pulę pieniędzy na przetargu posyłając pracowników na kurs wiertacz który nic nie daje bo nikt nie ma doświadczenia na które potrzeba 2 lata sam dozór [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie bo podejmuje głupie decyzje a wszystko jest robione po to by konsorcjum nie zostało wyrzucone z JSW na zbity pysk bo inne firmy są już dawno a jeśli chodzi o zarobki to w zoku zarabiają od 3000 do 5000 a w budwaku od 1200 do 1600 jako wiertacz a żeby zarobić 2500 to trzeba pracować cały miesiąc razem z weekendami a nadsztygary sztygary i te gnoje tak zwane parzy kawy są tam niepotrzebni a robić na nich trzeba to a oni od koryta se nie oddejmą świnie
zdjecie uzytkownika
Franek - 2015-10-23 00:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto bedzie robil w tym syfie za 1200 chyba tylko debile mnie nawet na opal nie stac musze pozyczas a robota bez nadziejna a emeryty nigdy sie nie zwolnia oni ta firmie trzymia tylko co bedzie jak mlodzi sie pozwalniaja kto bedzie na tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prosiakow robil prezes chyba nie ma serca tylko lod i co sie dzieje w firmie to go chyba nie interesuje a te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu mydla oczy firma bez przyszlosci i perspektyw bankrut
zdjecie uzytkownika
patrzący - 2015-10-30 17:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tym umowom powinien się ktoś przyjrzeć, jedna o dzieło druga o pracę, wszystko dotyczy tej samej osoby, ba tej samej roboty, wykonywanej w tym samym czasie, tylko że u dwóch różnych pracodawców. Jednym jest BUDWAK drugim METRUM. Jest to co najmniej zastanawiające, nie wspominając o tym, czy nie jest działanie grupy przestępczej. Od emeryta odprowadza się pełny ZUS gdy umowa jest o pracę, natomiast gdy o dzieło to rzecz ma się już inaczej, jeżeli błądzę niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu, ale jeżeli nie to jest to sprawa dla prokuratury i służb skarbowych bo się okrada w ten sposób Państwo Polskie, a ci którym się zalega z wypłatami od czerwca są bez praw. Takie są FAKTY ZALEGAJĄ Z WYPŁATAMI od czerwca i nikt z tym nic nie robi.
zdjecie uzytkownika
abcd - 2015-11-10 21:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@patrzący, jak to nik nie reaguje, nikt nie docieka i nie egzekwuje swoich praw, przeciez pracownikowi sie nalezy by otrzymal płacę za wykonanaą płacę, czy pracodawaca uzasadnił jakoś brak wypłat, i czy w najblizszym czasie zwrocii swoim pracownikom ich wynagrodzenia, mam nadzieje ze jakos uda sie to wyjasnic i wszystko odzyskac
zdjecie uzytkownika
wero - 2015-12-03 18:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jak to wygląda obcenie, wydaje mi się, że już po kryzysie skoro ludzie nadal szukaja pracy u nich i sa oferty z tego co widze i to na niemałe pieniadze?
zdjecie uzytkownika
adas pniówek - 2015-12-05 11:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GÓRNIK - 2015-10-22 15:12:49]:
baranie robie w tej firmie od poczatku jej istnienia i nie wyypowiadaj sie ze audi nie jest za nasz]ą ciezko robote bo jesteś podstawiony albo sAMYM SZINO... tak ze ze na dół i do roboty i w tedy tu pisz ośle pierd... nie chodzi o samego bartka ale nabrał do spólki boreciego z myśla o ze przetargi itp. kto robi ten wie i gdzie robota panie szin.. jest pan taki zajebi.... zaqe panscy pracownicy sa na l.4 albo na bezpłatnym ale raczej na tym pierwszym, bo młodzi nie pozwola se na to zeby byc bez zarobku bo trzeba oplacic dom, mieszkanie czynsz itp a przedewszystkim jesc zeby miec silen do pracy, i jesli panie szefie wog.óle to czytasz to zajmij sie wkacu tym ze byl sraj .2 niema roboty to nie wysylaj ludzi na bezplatne a emeryty na dó, nie tedy droga a firma istnieje tyle ze młodzi sa wyszkoleni(a nie ze gadka w biuze to fachowiec tego do roboty czli emeryta) o czym gadac jak w buyrze sami swoi emeryta stac 0,5 l i robisz. panie borecki jesteś nie poto zebysmy na ciebie pracowali a s zczerze teraz jebali bo tak jest ze sie wiecej robi a mniej zarabia brawo panie bartku za takie czasy ztrtudnia pan ludzi co biora duza koasew nasza... a ten pan borecki nawet przetargu załatwic nie umie ludzie nie emeryci ludzie sa na bezpłatny brawo ty
zdjecie uzytkownika
adas pniówek - 2015-12-05 11:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tylko niech sie nie wypowiadają emeryci którzy na jankowicach w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] grali ateraz wielce robotni. w szychte na zyci siedza i młodym siedz siedz bo nima sztajgra akur.. przydzie sztygar to ci emeryt łopate z reki wyrwie,.. mozna sobie tu pisac i gadac to i trak na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] panie szefie jestt ksiazka raportowa czy dzienik wejs to pan i zobacz kto co ro cobi itp szcześc boze najgorsz barbóka jaka byłan firma idzie ku gorszmu . szczęśc boze koledzy niech nasz szef sie wkacu opamieta i nie inwestuje w biurokracie tylko w pracownków dzieki którym firma istnieje. dla szefa równmiez szczes boze bo jestesmy ludzmi szefie zacznij sie interesowac firma tak jak dawniej . było lepiej,,,,,,,,,,,ps nie kazdy emeryt to leber ale 70procent taK złamasy, już robie za szefa poizadek bo leniów sieb goni ale jak dozór jest za leniem bo sie znają z jankowic śmiecz nan sali
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-12-11 18:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie powiem tak sprawdzcie sie w zusie czy prezes wam odprowadza skladki na zus ja bylem sprawdzic i od grudnia tamtego roku nie sa odprowadzane pomimo tego ze z wyplaty nam odciaga
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-12-12 14:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [atb - 2015-03-03 21:38:07]:
Panowie powiem tak sprawdzCie sie czy firma wam odprowadza skladke zus ja sprawdzilem i od grudnia tamtego roku nie sa odprowadzane pomimo tego ze na pasku nam odciaga !!
zdjecie uzytkownika
dfdffd - 2015-12-13 21:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wero nie wiem kiedy te oferty widziales..bo ja niestety od nich na chwile obecna to nic nie znajduje..byc moze szybko uwineli sie teraz z rekrutacją..
zdjecie uzytkownika
qba - 2015-12-28 19:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rekrutują i wydaje mi się, że nie bedą jeszcze przez jakiś czas tak naparwde, bo nie mają za dużo rzeczy a teraz w styczniu dopiero coś sie zacznie z budowlanką na nowy miesiąc.
zdjecie uzytkownika
ryży - 2016-01-30 18:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stary pracownik - 2015-12-12 14:18:24]:
To sprawa dla prokuratora, jak to z pensji odciągają i te pieniądze nie idą tam gdzie ich miejsce czyli do ZUS-u? No to się bawią "goście".
zdjecie uzytkownika
Wiedza - 2016-02-08 19:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po prostu Panowie wystarczy isć do ZUS obojętnie którego i złożyć odpowiednie dokumenty!!!!Radzę bo ONI NIE PŁACĄ WASZYCH SKŁADEK DO ZUS I TO NIC ZE SZANOWNA PANIUSIA Z BIURA PISZE WAM NA PASKU KWOTĘ SKŁADEK ...JAK ZUS TYCH SKŁADEK NA WASZYCH KONTACH NIE WIDZIAŁ!OD GRUDNIA NIE OPŁACAJĄ SKŁADEK ALE CO MIESIĄC POBIERAJĄ JĄ Z WASZEJ KASY I ZOSTAWIAJĄ SOBIE NA KONCIE!!!PO PROSTU WAS OKRADAJĄ!
zdjecie uzytkownika
MĄDRY - 2016-02-08 19:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
FIRMA JEST MASAKRYCZNA JUŻ WSZYSCY Z TAMTĄD UCIEKAJĄ ino emeryty i jak nie ma roboty to wylecicie na bezpłatne jak wam zabraknie urlopu a pozniej wypłata 1200zł!PORZĄDNYCH ŹLE TRAKTUJĄ BYLE BY ZAPIER...ZA GROSZE!JAK KTOŚ CHCE ZAPIERNICZAĆ ZA 1600ZŁ BEZ KARTEK BEZ ZUSU I GROSZA PREMIII...ZA TAKIE TRAKTOWANIE TO LEPIEJ IŚĆ ZAMIATAĆ I DO INNEJ ROBOTY NIŻ ROBIĆ NA BIEROBA U GÓRY CO JEŹDZI SOBIE JACHTAMI!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: nie powiedzieli prawdy o sytuacji firmy...obiecalo normalnosć....a było inaczej.
Pytania: ukrywają prawde o sytuacji finansowej.
zdjecie uzytkownika
MĄDRY - 2016-02-08 19:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a zapomniałbym ...początek to 10,20...i co po 5 latach mam 15 zł i co....max 1700zł bo bez premii bez kartek i bez ZUS!!!!
zdjecie uzytkownika
szkoda gadać - 2016-02-08 19:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie mówiąc ,że każą pracować w skrajnych warunkach....a gdzie jest urząd górniczy...czemu nie wykrywa nieprawidłowości chodź są skandaliczne!!!Napiszę na pewno do Pana Ziobry ,żeby sprawdził tę firemkę i kontakty i WUG!Dmuchawa puszczona na czujniki metanu żeby prądu nie wywalało...a jak przychodzi WUG wszytko ok???może ktoś sprawdzi powiązania tego i tamtego w jakich temperaturach chłopy pracują i narażają się dla nierobów ...bez innsynuacji ale chyba każdy nawet GŁUPIJ RYL SIĘ SKAPNIE...BO ZA TAKICH TE..D,..NAS MAJĄ

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Budwak Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budwak Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert