brak logo

Sanitec-Koło

Włocławek

Opinie o Sanitec-Koło

pik 2013-12-12 17:36
Nie widzę lepszej pracy w tym mieście ,super warunki ,miła współpraca i dość dobre wynagrodzenie .Polecam
xxx 2014-01-22 14:00
bo nigdy lepszej pracy nie miałeś uwierz mi są duąo lepsze roboty i za duuuuzo wiekszą kase
1
xxx 2014-01-22 14:01
wiem co mówię bo pracowałem tam 11 lat
rex 2014-03-18 19:58
Panowie a jakie zarobki dla poczatkujacych? I jak wyglada stawka po uplywie czasu?
4
dany 2016-02-05 08:31
tam nie pracują ludzie tylko roboty na wysokich obrotach kilka lat w sanitecu i kręgosłup do wymiany
3
omomomom 2016-08-05 22:04
hahah ktos to wykonuje harakiri czy czlowiek ktory sie detonuje ma wieksza chec do zycia niz pracownik geberitu zeby tu przyjsc. jak ten zaklad mialby reklame w tv to brzmiala by ona tak:
Chcesz nie miec zycia prywatnego? Marzysz o tym, aby byc poniewieranym i traktowanym jak g0wno? Masz za duzo energii i pragniesz aby zrobiono ci pranie mozgu? Zamieniles sie z koniem na siłe i rozum? Przyjdz do nas! ... i czuj się gorzej niz w gułagu! Albo liz dupe swojemu przelozonemu, wtedy powinienes miec lzej od swoich kolegow (ktorych musisz podpierdzielac).
a te wszystkie pozytywne opinie to reklamy, nie wierzcie w bajki. zaklad we wloclawku to istny oboz
8
Abc 2017-04-07 09:56
Nie polecam nawet fatygowac się na rozmowę rekrutacyjna. Szkoda czasu.Przyjmowane są tylko osoby po protekcji. Nie masz znajomości w sanitec? Nawet nie aplikuj. Żenada.
1
Kolo 2017-04-15 16:23
Zgadzam się w 100%.Nepotyzm w czystym wydaniu.
1
Olo 2017-04-15 16:43
Rekrutacja to pic na wodę. Zapraszają kilka osób wśród których są 2 lub 3 osoby spokrewnione z pracownikami.Wiadomo z góry że to one dostaną pracę. Wszystkie zaproszone osoby zwiedzają halę żeby pracownicy myśleli ze rekrutacja nie jest ustawiona.Mydlenie oczu i zabieranie czasu ludziom.Nie polecam.Poza tym na wstępie pytają czy masz zdrowy kręgosłup. ..
1
Obserwator 2017-04-17 10:19
Racja zatrudniają wieśniaków spoza Włocławka bez doświadczenia produkcyjnego tylko dlatego ze jest żoną / mężem pracownika syfu zwanego geberit.
1
Głoszący Najwyższą Prawdę 2017-05-10 23:35
Polecam trafić na pakownię do dwóch brygadzistów - do tego z brodą lub tego z czarnymi włosami i słabą dziarą na łapie - traktowanie jak ( usunięte przez administratora )gwarantowane.
2
Głoszący Najwyższą Prawdę 2017-05-11 10:41
Nie wiem, skąd takie informacje - teraz przyjmują z ulicy kogo popadnie, oczywiście w pewnych granicach wiekowych. Przychodzą młodzi i odchodzą po chwili , bo widzą jak ciężko i jakie traktowanie . Starzy wyjadacze odchodzą, bo mają dość zmian, wysiłku fizycznego i poniewierania za te pieniądze. Odradzam zwłaszcza trafić na pakownię do grubaska w okularach.
Abc 2017-05-11 11:55
Moj wpis dotyczy rekrutacji kobiet. Dział pod kierownictwem M.D
1
... 2017-05-12 21:36
Zastanów się następnym razem zanim nazwiesz kogoś wieśniakiem..
2
*** 2017-05-12 22:26
Spadaj wsiunie :-)
2
Zostaw swoją opinię o Sanitec-Koło - Włocławek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanitec-Koło