brak logo

Sukces Sp.j. Urszula i Grzegorz Dziemiańczuk

Białystok

Opinie o Sukces Sp.j. Urszula i Grzegorz Dziemiańczuk

Pracujący w Sukces od lat 2013-01-30 11:12:37
Fajna firma, przyjazna atmosfera, możliwości rozwoju i niezłe zarobki. Praca mi osobiście daje mnóstwo satysfakcji.
Chętnie_się_przedstawię 2013-02-06 22:18:48
Cóż za pochlebne opinie, widać najbardziej zainteresowanych...
na szczęście te sfrustrowane osoby już od dawna pracują tam, gdzie panuje normalna atmosfera i rozwijają swoją karierę zawodową.
A jak się szanuje ludzi, to nie trzeba pisać o tym na tym portalu, bo tyle się tam osób przewija, ze każdy ma swoje zdanie.
Ciekawe kto by tam pracował, gdyby nie sytuacja na rynku pracy.
Wszyscy myślą tak samo tylko nikt tego nie powie, bo ma do wykarmienia rodzinę, kredyty, studia...
Żenujący jest też fakt, iż właściciele wpisują tu oipnie na swój własny temat.Wszystkie puste slogany są na stronie firmy, a to miejsce jest dla tych, którzy chcą wyrazić swoją opinię o pracodawcy i mają do tego prawo.
Jak napisał ktoś wcześniej " uderz w stół, a nożyce się odezwą".
Nie mam zamiaru zatem podejmować polemiki z kimś, kto nie ma pojęcia, że po części jesteśmy tacy, jak widzą nas inni, a nie jakie mamy o sobie mniemanie.
Słowa krytyki trzeba umieć przyjmować konstruktywnie i może się zastanowić nad problemem.
Co do wartościowych ludzi to fakt, nie brakuje ich w tej firmie i z tego miejsca ich pozdrawiam, zazwyczaj to ci, którzy naprawdę tam PRACUJĄ w dosłownym tego słowa znaczeniu.
dziewczątko z okolicznej wsi 2013-02-07 09:42:56
A mnie tam się podoba praca, chyba nie trzeba brać do głowy wszystkiego, bo tam gdzie są ludzie to i konflikty są i każdy dba o swój interes. Tak to już jest. Każdy ma swoje zdanie.
Chętnie_się_przedstawię 2013-02-15 14:53:27
Cóż, widać po wpisach jak dziewczynki pracujecie...
Wchodzenie na takie portale w trakcie pracy i komentowanie raczej nie należy do waszych obowiazków i wykazuje, że macie dużo wolnego czasu...
Zajmijcie się zatem pracą na rzecz tak wychwalanego przez was pracodawcy, za którą pobieracie wynagrodzenie.
Ciekawe która z was najczęściej korzysta w czasie pracy z wszelkich portali typu Fb i NK???
Pozdrawiam jeszcze raz naprawdę pracujących w tej firmie !
w przerwie na drugie śniadanie 2013-02-20 10:13:46
Do pracy moje drogie Panie, do pracy...chyba, że pracy brak i tak spędzacie ten nudny czas...
mn.lu 2013-04-01 19:07:38
( usunięte przez administratora ) Większość ludzi jest ok, nie polecam działu sprzedaży. Tam atmosferę można nożem ciąć i "babska" są w stanie pozabijać się aby tylko jedna drugiej dowalić, podstawić nogę.
Sympatyczna z tego działu jest tylko jedna osoba , najdłużej tam pracująca, ale też swoje w tej firmie przeszła. Nowej osobie nic się nie tłumaczy od razu ma być wszechwiedząca i do wszystkiego ma sama dojść. ( usunięte przez administratora )na pozór sympatyczny, jednak nowych ma gdzieś i tak naprawdę radź sobie sam.
Szefostwo ma własną wizję firmy, która co 5 minut ulega zmianie. Zatrudniają cie na jakieś stanowisko po czym w trakcie zmieniają na coś zupełnie innego. Jutro nie jest pewne bo nie wiesz czy będziesz dalej pracował.
( usunięte przez administratora )br /> Firma mieści się obecnie w Wasilkowie w okolicach torów - jak nie masz auta dojazd bardzo skomplikowany.
M. 2013-04-03 08:32:15
a czemu to( usunięte przez administratora )? te peany wielkie? czyzby wycofała swe zdanie o firmie? juz nie jest tak pięknie? tak wspaniale? Czyżby byli i obecni pracownicy mieli rację? Śmiech ;)
gabi 2013-07-09 23:57:56
Warto iść do działu sprzedaży? Kasa warta ciężkiej atmosfery? Można prosic o rozwinięcie watku "zatrudniaja na jedno stanowisko, a potem przerzucają na inne"?
W. 2013-07-15 10:50:00
Dziewczyno, daj se spokój, lepiej poświęć energie na szukanie innej pracy. Właściciele sami nie wiedzą czego chcą, co chwila jakaś nowa historia, rotacja ogromna, kasa? śmiech na sali - zlecenie za najniższą, a spytaj pozniej o umowe o prace, to zrobią wielkie oczy. Już samo to, że opinie są usuwane chyba o czymś świadczy.
R. 2013-09-09 10:13:00
No dziewczynki - trzymajcie się mocno, będzie trzęsienie ziemi !!!
może zmiana na lepsze? 2014-11-17 16:42:21
no widzicie możę takie milczenie możecie rozumieć jako zmiane na lepsze w tej firmnie?ale co my bedziemy tutaj gadać jak nic nie wiemy. niech sie wypowiedza w sposob rzetelny ci co wiedza. moze taka opinia komus pomoze wkoncu. ewidentnie ostatnio mam pecha w zyciu a szkoda wielka szkoda, bo nic sie mi nie uklada.
1
olek 2014-11-17 16:43:17
ja też nie widzę, żeby coś tutaj było, więc sumie bez sensu, albo ludzie się boją pisac, albo ne wie o co chodzi, bo jednak dużo było pozytywnych komentarzy i opinii o nich, więc w sumie czemu mieliby to robić? zastanawia mnie co może być powodem nagłego braku zaangażowania.. no nic, moze ktos się odezwie jeszcze.
jojjjjhhh 2015-01-23 00:21:15
Może napisze ktoś jaśniej jak teraz ma się cała ta sytuacja oraz jak jest z zarobkami od tego roku? Opiszcie też rozmowę kwalifikacyjna jak się przygotować, pod jakim katem najbardziej kładą nacisk z czego sie przygotować i jakie sa zarobki czy takze wypłacane na czas z góry dziekuje bardzo za odpwiedzi pozdrawiam
lllooo 2015-02-17 17:34:46
co do zarobków i innych warunków też nic nie wiem, a mnie również temat interesuje. Wiem tylko, że sa firmą z 15-letnią tradycją. Obecnie w ofercie firmy Sukces jest ponad 1000 pozycji asortymentowych, a w planach stałe wprowadzanie nowości i wysokiej jakości produktów, spełniających oczekiwania nawet najbardziej wymagających Klientów - plany na przyszłośc mają więc i na zatrudnienie może jest jakaś szansa.
Krooleewnaa 2015-04-30 20:18:42
Ogłoszenia pojawiają się regularnie na bialystokonline w Ogłoszeniach (nie ogłoszenia drobne), głównie szukają na produkcję, przedstawicieli handlowych szukają w Polsce przede wszystkim na portalach dla danego regionu. Przecież nie będzie z Białegostoku dojeżdżał na drugi koniec Polski.
Dużo produktów nie oznacza pracy wielkiej liczby osób, asortyment sprowadzają w większości z Chin a tutaj niewielkie doprodukowanie, sprzedaż, kompletowanie, wysyłka.
Radzio 2015-05-29 15:24:15
Ale jaja, sami sobie komentarze piszą ;) 15 letnia tradycja? Czego tradycja ja się grzecznie pytam? Dlaczego wszystkie prawdziwe komentarze zostały usunięte? Litości - omijajcie tą firmę jak najszerszym łukiem. Nie polecam tam pracy, atmosfera fatalna, wynagrodzenie żadne.
Radzio 2015-07-22 13:45:59
jaka umowa? zlecenie? dobre sobie, atmosferę tworzą przede wszystkim właściciele np. przez akcję "ja ci zapale".
wedfv 2016-05-12 19:20:34
atmosfera to przeciez tworzona jest przez samych pracownikow wiec jezeli oni sa w porzadku to atmosfera rowniez a to bardz wazny czynnik jednak jest..
Zostaw swoją opinię o Sukces Sp.j. Urszula i Grzegorz Dziemiańczuk - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sukces Sp.j. Urszula i Grzegorz Dziemiańczuk