brak logo

Energy Heat Technology Investment Marek Burcan

Wrocław

Opinie o Energy Heat Technology Investment Marek Burcan

andrzej1280 2015-03-13 23:47
Jedno zdanie na temat energy heat [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pasożyty żenujący na uczciwych ludziach. Dziękuję. Miłego dnia
2
andrzej1280 2015-03-13 23:58
Żerujących:)
2
anonim 2015-03-15 11:05
Nie polecam współpracy, firma kłamie, oszukuje, nie dotrzymuje słowa, nie są solidni, pracownicy nie oddzwaniają, właściciel nie potrafi rozmawiać z ludzmi.
2
ENERGY TEAM 2015-03-16 13:16
Dzien dobry, witam pana/pania "anonima" - przede wszystkim gratuluje "anonimowej" odwagi oraz "anonimowej" szczerości w pisaniu tej nieprawdziwej informacji w niedzielny poranek...
No coz tylko pozostaje pani/panu wspolczuc a tak przy okazji podaje nr infolinii - 602370100 tylko proszę pamietac, ze w niedzielny poranek nie pracujemy - czego i pani/panu zyczymy....
TEAM ENERGY
ENERGY 2015-03-16 13:22
Dzien dobry - czy naprawdę nie ma pan nic ciekawszego do roboty w piątkowe popludnie a wlasciwie noc?
Nie wiem jak pan ale my w nocy nie pracujemy...
Może warto się wyspac a nie pisać takie nocne bzdury - tak czy inaczej zyczymy panu milej nocy.
Pozdrawiamy pana serdecznie ENERGY TEAM
herbywroc 2015-03-16 16:20
energy u nas robilo i zero problemow, termin ok, ceny okey!
restauracja 2015-03-21 09:02
wentylacje lokalu zrobili - bez problemow.
jjjjjjjjjj 2015-03-29 20:01
a co to za portal go work - w sprawie pracy czy jak? ze szukają czy daja prace? dzwoniłam tam ale zadnej pracy nie maja w go work!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takie pismaki bajkowe goł łork - znaczy się idz do pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czyli weź się do roboty
mmmmmmmm 2015-03-29 20:10
matrix matrix matrix matrix matrix czyli wirtualny swiaaaaaaaaaaaat
PRACUJ.PL 2015-03-29 20:30
NAJLEPSZY PORTAL Z OGLOSZENIAMI O PRACY W POLSCE - SKORZYSTAJ BO WARTO
PRACUJ.PL 2015-04-19 18:00
ZAPRASZAMY NA NAJLEPSZY PORTAL Z OGLOSZENIAMI O PRACY W POLSCE - SKORZYSTAJ BO WARTO. JESLI POWOLASZ SIE W OGLOSZENIU TO OTRZYMASZ UPOMONEK.
jurii 2015-05-01 21:23
polecam prace i materialy energy heat technology investment bo szybko w rozsadnej cenie bez zbednego bajerowania i na czas.
KLIJENT MAJOWY 2015-05-06 19:35
PRACA NA CZAS # JAKOSC BARDZO DOBRA # CENA PRZYSTEMPNA POLECAN
KLIJENT MAJOWY 2015-05-06 19:38
ZACZELI O 7 RANO I TERAZ SKANCZYLI PRAWIE 13 GODZ I POZPRZATALI PO SOBIE
DZIENKUJEM I POLECAM
klient 2015-05-07 16:41
Rok temu i nigdy więcej- zero odpowiedzialności i dotrzymywania ustaleń.
3
SIECIOWKA 2015-05-14 10:48
Czytam te komentarze i widze, ze 90 % pozytywnych - i moge napisac tylko, ze jestesmy jedna z najwiekszych sieciowe w Polsce i wiemy tylko, ze nie ma mozliwosci zeby kazdemu Polakowi dogodzic bo jak wiadomo gdzie dwoch Polakow to 4 zdania...
U nas Energy robi od lat i mimo bardzo nieraz trudnych warunkow w Galeriach Handlowych jakos daja rade i nigdy nie mielismy zadnych problemow z Energy.
poważny 2015-06-14 23:50
Robili u nas, wymagania były spore i dali radę. Mają dobrych specjalistów, którzy potrafią dobrze doradzić.
zadowolony w upale 2015-07-04 06:03
U nas tez wszystko ok przyszli siedzieli 3 tygodnie bo 50 pokoi mamy i zrobili wszystko ok i poszli sobie - wszystko w terminie jakosc wzorowa no i faktycznie maja swoje ekipy sprzatajace oraz malarskie
zadowolony w upale 2015-07-04 06:06
No i 5 lat gwarancji wiec jIestesmy zadowoleni
KRYTEK71@WP.PL 2015-07-10 12:19
DOBRZE SZYBKO I W MIARE TANIO ZERO PROBLEMOW KONTAKT NA BIERZACO
Krystian
RIKI66 2015-07-14 16:36
Ceny sa ok termin dotrzymany na gwarancji mi wymienili sprezarke w agregacie - zadnych problemów normalni kumaci i pomocni ludzie.
RIKI66 2015-07-14 16:38
NO I ZA DOJAZD NIC NIE BIORA
Dział rekrutacji 2015-07-17 23:20
Oj Maniek! Zapraszamy na rekrutację. Zarabiamy dobrze za nie robienie niczego, mamy koleżeńskie kontakty i do pracy jeździmy taksówkami :D Na przerwach sala zabaw, darmowe napoje i obiady... Co weekend wycieczki do SPA dla pracownika tygodnia...Nie ma co zazdrościć, podpisz się z imienia i nazwiska, zaprosimy na rekrutację i nie będziesz już SMUTNY....
zadowoleni 2015-07-25 10:56
na dworze + 36 a w biurze mamy 21 stopni - energy wykonalo klime wraz z wentyl i rekup - skonczyli przed czasem zaden z pracownikow nie narzekal w umowie bylo ze wykunuja prace od 15,00 do 6,00 potem sprzatanie i otwarcie biura od 7,45. Zawsze posprzatane pracownicy wchodzili do czystych pomieszczen zero problemow, powazna firma, dbaja o dobra opinie. Polecamy pracownicy starostwa powiatowego wroclaw
1
POLECAM 2015-07-30 16:13
DOBRZE SZYBKO I BEZ PROBLEMOW ZREALIZOWALI PRACE. POLECAM
klijent 2015-08-04 07:42
dzien dobry, wlasnie rozpoczeli u nas prace od 7,30 i na czas wymiany starej iinstalacji klimatyzacji postawili przenosne klimatyzatorki na kulkach a wiadomo jaka dzis ma byc temperatura 41 stopmi - no widac ze dbaja o klijentow. Tak trzymac teraz sami na wlasnych oczach widzimy ze jednak nie tylko kasa ale tez zadowolenie klijentow jest wazne. polecamy
sasiedni pokoj 2015-08-04 07:48
ha ha klime dostali u nas w urzedzie ci co byli grzeczni a ci co mowli co mysla to kierownik przekazal im wentylatorki - tylko po co nam wentylator jak jest 40 stopni - chyba zeby odleciec. teras rozumiem grzeczni maja chlodno w pokoju panie kaziu pan sie posunie przy biorku bedziemy teraz razem pracowac.
NASTEPNY POKOJ 2015-08-04 07:53
Ty heniu u nas tez chlodno przyjdz to bilans mozesz u nas robic - chlodno jest bosko. my zaprosilismy monterow klimy ENERGY i zaczeli od naszego pietra i naszego pokoju, trzeba bylo byc milym dla innych to bys mial chlodno a tak masz przepocona koszule haha
obok 2015-08-04 08:00
PANIE ENERGY ZROBIMY KAWE ZROBCIE NASTEPNY NASZ POKOJ PROSIMYYYYYYYYYYYYY BARDZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
no dziekuje 2015-08-09 09:49
u nas 21 stopni a na dworze 37 klima jest boska warto zrobic i spac w przyjemnym klimacie a inni niech sie okladaja lodem
JEST PRZYJEMNIE 2015-08-10 13:10
POLECAM ZROBIONE DOBRZE CENA ROZSADNA JAKOSC OK
1
MIIIII 2015-08-14 08:56
ZADNYCH UWAG PERFEKT ZROBIONE I POSPRZATANE POLECAM
okokok 2015-08-18 18:49
.... no jestesmy bardzo zadowoleni bo zamowilismy expresowy montaz i wszystko gotowe, szybko' czysto, warto dolozyc pare zlotych zeby miec komfort... polecam
EXPRESS 2015-08-21 12:30
faktycznie za ekspres doplata ale montują w pare godzin - tak jak w pralni dopłacasz masz od razu - dobrze
okwrzesien 2015-09-23 16:35
Wszystko ok skonczone o czasie zgodnie z umowa dobra robota
MIRELA 2015-10-05 14:54
Dzien dobry ladnie zrobione klimatyzator i grzeje i chodzi a o to w biurach mam chodzilo. Gdzie trzeba było to podmalali. Poodkurzali po sobie jesteśmy zadowoleni. Wczesniej wypozyczalismy klimy przez pare lat a teraz mamy swoje i każdemu polecamy
REKLAMA 2015-10-05 15:01
Pracuj dla nas za 7000,00 miesięcznie zapraszamy
tylkounas 2015-10-14 22:00
Witaj chcesz zarobic pracuj u nas zapraszamy
jurek 2015-12-03 17:09
polecam wszystko ok zero problemów skończone przed czasem
restauracja 2015-12-31 19:56
Dziekuje bardzo firmie energy za uratowanie zabawy sylwestrowej i taka szybka interwencje jescze raz bardzo dziekuje za naprawe ogrzewania i klimy oraz elektryki w naszej restauracji.zadzialalo prawo Merfiego i wszystko co moglo to sievzepsul......polecam firme szczegolnie w trudnych i pilnych naprawach. 120 osob moze swietowac Nowy Rok .
restauracja 2015-12-31 20:00
Szczegolnie dla panow: mirka andrzeja i wojtka z energy tak jak obiecalismy obiad w weekend obojetnie ktory dla panow z rodzinami gratis. Zadne pieniadze nie zastapia tego jak nam pomogliscie a przeciez dzis sylwester.
Krzysiek 2016-01-09 00:02
szkoda słów na temat tej firmy, brak profesjonalizmu i podejścia do klienta.
4
Spzoz szpital 2016-01-11 19:33
Dziekujemy w imieniu mlodych pacjetow naszego szpitala firmie Energy a w szczegolnosci jej Prezesowi za nieodplatne przekazanie sprzetu dla malych pociech w naszej placowce pierwotnie na okres Swiat a dzis telefonicznie otrzymalismy informacje, ze bezterminowo. Dziekujemy za piekny gest - nie pierwszy to taki gest i mamy nadzieje nie ostatni.
1
Spzoz szpital 2016-01-11 19:34
Dziekujemy w imieniu mlodych pacjetow naszego szpitala firmie Energy a w szczegolnosci jej Prezesowi za nieodplatne przekazanie sprzetu dla malych pociech w naszej placowce pierwotnie na okres Swiat a dzis telefonicznie otrzymalismy informacje, ze bezterminowo. Dziekujemy za piekny gest - nie pierwszy to taki gest i mamy nadzieje nie ostatni.
wsio ok 2016-02-10 18:52
Wsio ok bardzo elastyczni mega profeska - ☺☺☺.
klient 2016-02-27 19:37
Chyba jako jedyna firma ma swoja infolinie czynna do 19 i szybko wszystko mozna zalatwic. I nie ma zadnych glupich melodyjek wkurzajacego Czekania w kolejce na wolnego konsultanta itp idt ..... tylko konkrety i juz Polecam
Klijent 2016-03-13 18:37
Kurczę faktycznie zajebista ta infolinia nawet w niedziele o 19 godz konkretnie konsultant powiedział co zrobić gdzie nacisnąć zeby zadziałało mega bez pierdul żadnych melodyjek czekania na wolnego konsultanta i 1000 ca głupich pytań i wysyłania 1000 mejli w kosmos polecam kazdemu
JA 2016-04-27 14:24
Szkoda tylko, że ci specjaliści tak często się zmieniają bo "wspaniały" właściciel oszukuje na pensji i uprawia mobbing na pracownikach...
Nadal chcecie wspierać kogoś takiego? GRATULACJE!
5
z 2016-05-07 15:18
co chwila sie pojawia do pracy biurowej, potencjalni kandydaci ni traccie nadziei!
kasia 2016-06-17 21:57
z' a dlaczego co chwila, dlaczego nikt nowy nie może na dłużej zagrzac tak stanwoiska? sami rezygnują?
4
Zostaw swoją opinię o Energy Heat Technology Investment Marek Burcan - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energy Heat Technology Investment Marek Burcan