brak logo

Atos Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Atos Sp. z o.o.

nie robic głupców 2016-07-12 14:45
byłem w Skarżysku i dalej pracuje ten co tak narzekał jak był dowódcą. Zła robota to zmień cwaniaczku
2
nerwowy 2016-07-16 05:23
kasy na czas zdarzyło się ze nie było
kaznodzieja 2016-08-18 10:33
Zaiste powiadam Wam - ta firma wypadnie ze zbrojeniówki już niebawem.
2
wewnętrzny 2016-08-18 17:40
kaznodzieja dlaczego jesteś taki denny? Gdyby ta firma liczyła na zbrojeniówkę to byś bez wypłaty chodził!!!
limit 2016-08-18 17:42
Ma ktoś wiedze jakie stawki i ile godzin w Bydgoszczy po dobrej zmianie
kaznodzieja 2016-08-19 09:21
wewnętrzny, to tylko takie info dla zainteresowanych.
pierdzonko 2016-08-19 16:20
ktoś wie coś więcej o tej zbrojeniówce?
kaznodzieja 2016-08-22 16:01
Odruch obronny. Pozorują
pionek 2016-08-26 10:13
Słyszałem ze Atos przejmuje lotniska w Radomiu i Katowicach. Ciekawe jakie stawki zaproponują ludziom i czy będą mieli chętnych.
Rambo 2016-08-26 13:01
Słyszałeś że dzwonią tylko nie ten kościół. Wygryzają dużą firmę ale nie z lotnisk. Był na rozmowach w Zarządzie i oni gdzieś jeżdżą do dużej sieci handlowej obsługiwanej chyba przez Konsalnet ( bo tym się nie wiedzie ) mają coś przejmować jakaś duża sprawa trzymana mocno w tajemnicy.
samozatrudniony 2016-08-26 16:11
Atos sam odlatuje w niepamięć z tego co wiem, ......a lotniska? No, będą mu potrzebne, .... a co do Konsalnetu, te ten może tylko zjeść Atosa na śniadanie. Coś nie chce mi się wierzyć w ostatnie posty....
ZA 2016-08-26 16:41
Jestam ZA
Rambo 2016-08-29 12:40
no "samozatrudniony" to przymus bo nikt by cie nie zatrudnił. Poczytaj co z lotniskiem Chopina i Konsalnetem. Obecna ewangelia to GPC, to przykre - chyba do śmierci będziesz samozatrudniony
samozatrudniony 2016-08-29 15:13
Może dla tych... jak im tam ... wierzących, GPC to ewangelia, ale dla normalnych ludzi / a tacy jeszcze istnieją/, których nie interesują opinie jakichś tam sekt, świat i biznes kierują się realiami rynku, oceną partnerów, wywiadem gospodarczym i trzeźwo spoglądają w przyszłość. W jakim Ty świecie żyjesz Rambo? W świecie filmów z Hollywood?
twój ideał 2016-08-29 18:51
Po pierwsze - to każdy kto obraża "jak im tam wierzących" publicznie sam sobie wystawia ocenę. Próbując pisać mądrze piszesz jak ekonomiczny i biznesowy analfabeta. Jakim ty możesz być biznesowym partnerem Atos czy Konsalnet. Przeplatanie stwierdzeń (niby fachowych :)) "realia rynku czy" czy "wywiad gospodarczy", ? (coś tam , coś tam... coś zjadłeś, może głodny jesteś na służbie) bzdurami "świat i biznes" czy " trzeźwo spoglądają w przyszłość" jest typowe dla flustratów - grafomanów udających kogoś innego w ich ocenie lepszego. Pewnie żaden problem wciągnąć cie do sekty (jeżeli chodzi o prawdziwą nie Kościół Katolicki) najczęściej pozyskuje się "tych" obrażonych czujących się bezsilnymi. Wobec czego kolego Atos? czy jakiś przełożony? Skrzywdzili cie liczysz ze wypisywanie tutaj poprawi czy życie? Nie! Ambicje to nie plucie na innych to robienie czegoś innego niż tylko pod siebie i to na siedząco!!!
samozatrudniony 2016-08-30 08:39
Zabolało, co? A ten "FLUSTRAT" to dla ciebie znamienne, obojętnie jakiego nick'u używasz - flustrat pozostaje.
samozatrudniony 2016-08-30 13:43
Flustrat pozostaje , ot co.
flustrat 2016-08-30 14:17
Jesteś moim ideałem
Jok 2016-09-01 15:49
A jak z zarobkami? Chodzi mi o motywację ITCS Manager i First INTR?
allachhha 2016-10-11 14:13
macie coś dla fanatyków?
adam lodz 2016-10-20 13:46
ludzie non stop marudzicie pewnie ze jest zle w tej branzy ale kto wam kaze robic za 6zl sami sie godzicie na to np ja powiedzalem sobie za mniej niz 9 zl netto nie bede robil i szukalem 2 mc pracy i znalazlem w atosie i jestem na obiekcie z ludzimi co maja 7 zl a ja 9 trzeba walczyc o swoje !!!
Damian 2016-10-21 09:09
dostałem informacje od związków S ze Atos ( takie pismo napisali do Prezesa i potwierdził ) ma wypłacić 300,00 zł dla każdego pracownika na święta. nie dopytałem czy dla nas zleceniowców też, trzeba się tym zająć i walczyć. Mają urlopy, latem mieli dodatek po 300,00 za urlop i teraz jak mieli by tylko oni dostać 300 na święta to ....... .
janek 2016-10-23 16:48
a co z obiektami bumaru po nowym roku
ty 2016-10-24 08:38
CO nas obchodzi mamy mieć kasę i już. Sprawdźmy co z tymi 300 na święta, czy to tylko Mesko czy wszyscy.
były 2016-11-06 20:26
ale skąd on to wie że pracownicy byli razem na jakimś grillu czy tam ognisku???sami pracownicy mu o tym donoszą!!!on wie o wiele wjęcej niż Wam się wydaje!!! sefie sefie nie widziałam ale słysałam
starycieć 2016-11-08 16:42
Witam, pracowałem lata temu w "Atosie" i zachowałem o tej firmie dobrą opinię. Mam zamiar znowu podjąć u nich pracę, ale z tego co tu wyczytałem i co usłyszałem od ludzi nadal pracujących wynika, że od kiedy ambitny odwrotnie dziadek zajmuje się wszystkim, dzieje się źle, bardzo źle. Ktoś się wypowie?
2
biurwa 2016-11-11 10:29
starycieciu tam nie ma naboru raczej opuszczają kiepskich klientów :). Wszystkim rządzi młody chłopak około 30 syn właściciela, co najmniej od pół roku. Coś tu nie gra, o co ci chodzi? chcesz źle mówić o firmie to mów ale prawdę.
Cowboy 2016-11-21 15:19
O czywiście, zrobisz jak chcesz,
D obrą firmą był atos
P rzez jakiś czas, ale to było dawno.
U wierz, wiem co mówię.
Ś rednia zarobków niska.
Ć wicz dalej poszukiwania starycieciu
1
narrator 2016-11-21 17:55
szkoda oglądać te wpisy, ciągle jedna i ta sama osoba. Zmień chociaż godzinę głąbi.. Napisz wcześniej jak pracuje biuro najwyżej potem wypierzesz rajtki ale będzie weselej.
starycieć 2016-11-22 13:28
Dzięki cowboy'u, pozdrawiam
1
ABC 2016-12-02 21:41
Prezes jest młody ale za plecami ma szarą eminięcie (czytaj pan Mi.....) która mąci i za nic nie odpowiada.
A biedny p.prezes jest jak marionetka .
@nowy 2016-12-04 22:57
Wszystko się zgadza, tylko od szefa który ma się za inteligentną osobę powinien zachować to dla siebie, a nie wykorzystywać takie informacje i manipulować ludźmi.
Specjalista radosny 2016-12-05 10:27
Typowe Mi.. nie dał się zrobić w ch.... . Wydaje mi się że sprawy wyglądały podobnie, ale odwrotnie. Zarząd wywiesił tabliczkę "kitu nie kupujemy" i obronił Prezesa przed odpowiedzialnością.
Twoje motto ABC "Pic na wodę, fotomontaż" nie łykają! Znajdź głupszego pracodawcę.
Nick 2016-12-05 10:33
Głupszych ciężko będzie znaleźć
były cieciu 2016-12-19 11:43
wlaśnie zwolniłem się z atosa i kurcze ale mię to cieszy
1
drwal 2016-12-21 19:33
Ja zatrudniam się w Atosie do tej pory zasuwałem w lesie za 10 zeta, teraz mam ofertę 13 za cieciowanie. Mama nadzieje że któryś "stary,były,nowy cieć) spróbuje mnie zaczepić. Niech żyje ochrona za 13 zaproszę jeszcze kilku kumpli z budowlanki, co zasuwali fizycznie i teraz my sobie pospacerujemy i zastrzegam spać w robocie nie mamy zamiaru. Idzie nowe.
pepe osiołek 2016-12-23 10:48
Wypowiedzi kierownictwa się nie liczą. A tak na marginesie - dobry pilarz na etacie ma 2.668 pln netto (dane z lubelskiego 2016), co daje ok. 15,88 + premia i inne świadczenia pracownicze niedostępne w agencjach ochrony. No, tyle tylko, że trzeba trochę popracować, ale wszystkie nocki przespane w domciu a nie byle jak na cieciówie.
ja 2016-12-23 14:05
Mam nadzieje że jak się zwolniłeś z Atosa to będziesz się wysypiał po rąbaniu w lesie - pracowity i kompetentny socjologu ( ty się marnowałeś w tej robocie i może pisałeś też palny ochrony, ciekawe bo kiedyś nie wiedziałeś co to jest)
rozum 2016-12-26 17:00
Pepe ty jesteś szalony 16 zł za godzinę i jeszcze dodatki dla drwala w Lubuskiem, może trochę za daleko poszedłeś ( a dokładnie do Niemiec). Praca jest wyłącznie sezonowo, posiłki jakaś zupka i kanapki z domu. Stawkę o której mówisz mają operatorzy sprzętu po szkoleniach w Skandynawii. Zeskanuj swój pasek za styczeń i tutaj umieść dane możesz zasłonić byle stanowisko i kwoty zostały. W Wigilie oglądałem fragment filmu Chciwość tam jeden zarobił 2,5 mln za rok a jego szef wielokrotność też rzucam te robote koordynatora i szukam. Czemu nie wierzyć filmom.
lola 2016-12-26 17:10
Zapytajcie ilu pracowników ochrony straci prace dzięki tej zmianie?
Byly pracownik 2017-01-16 13:50
Jak tj w firmie Atos sp Zo.o Pan Dyrektor Dziadkiewicz zwalnia dowodce Kowalskiego w trybie pilnym,a szef Grzelec,po paru miesiacach przyjmuje go na te same stanowisko tj Dowodcy.
ewa 2017-01-20 17:15
zgadzam się absolutnie z ta opinia. Tylko wlasnie takich prymitywow poszukują. Wstyd zajrzeć do książki zmiany, bledy ortograficzne i wypisywanie bzdur o obchodach obiektu co 2 godz. a tak naprawdę jest zero obchodow tylko spanie, gotowanie i ploty. Koldry, poduszeczki, materace to podstawa takiego prymitywa, który nie potrafi uruchomić nawet komórki po rozładowaniu. Zamykanie obiektu i godzinne spacery to tez codzienność. Ale to jest tolerowane w tej firmie. Można spokojnie opuscic obiekt isc na godzinny spacer przed snem. Pracowalam w innych firmach i za opuszczenie obiektu podczas służby taki ktoś dawno zostalby zwolniony. Koordynator wiedział o tym, zero reakcji, pracownik spokojnie relaksował się.
berbec 2017-02-03 19:11
Drodzy prezesi Lodzi ,dokad w Skarzysku na Mesko,bedzie rzadzi ten prymityw dowodca Ogonowski,ktory stosuje mobing,zastrasza prac,oraz wpisuje slupy na zmianie,bo niechca u niego sluzyc ochroniarze,bo ich obraza,a po drugie podczas kontroli obiektu Grzelec lapie na spaniu jego pracownika i nie wyciagnal zadnych konsekfencji wobec dowodcy,ktory nie umie przypiilnowac zmiany i oslabil plac nr 2,tylko wszystko zatail,czy ten Ogonowski to Grzelca brat ,bo jest nie do ruszenia,Tak byc nie powinno innych kara sie a drugim daje sie premie.
Normalny 2017-02-04 10:11
Po co idioto piszesz takie bzdury
Kto niby ostatnio został ukarany ?
A co do premii to od kilku lat takowych nie ma
Więc nie siej popeliny i zjmij się lepiej pracą zamiast "osłabiać " plac nr 2 :-)
berbec 2017-02-04 18:53
cwaniaku,popytaj ludzi ,dopiero wypowiadaj sie,a co ten dowodca jest w porzadku wobec ludzi????.a dobrego dowodce nie przeniesiono za kare na inny plac tez nie prawda?????.CO ty na to???.nie sieje jak to ujales popeliny,tylko pisze co ludzie mowia,juz niedlugo przekonamy sie kto oslabia ,tak byc nie moze ,a co bylo z prac ,ktory odszedl co zrbil z nim Dowodca O,tez powiesz ze nie prawda????
Normalny 2017-02-05 08:31
Widzę że mam doczynienie z osobą niezbyt rozgarniętą
Ja o niebie ty o chlebie
Najperw piszesz o karaniu i premiach ,które to de facto w ostatnich latach nie miały miejsca
a teraz o dowódcy który zostaje przeniesiony bo był taki dobry .
Tylko że u pana O na zmianie jest porządek a u pana "dobrego" każdy robił co chciał
Więc zastanów sie czy sami nie przyczyniliście do takiego stanu rzeczy
Wracając do tematu pana Wojciecha O sam osobiście byłem na jego zmianie i wiem że jak ktoś wykonywał prawidłowo swoje obowiązki to nie było żadnych problemów
ale jak ktoś przychodzi do pracy poleżeć do góry jajami a dowódca postawi go naprzykład na bramie wjazdowej to wtedy dopero lecą ch.... jaki to on niedobry
Moja rada dla ciebie jest taka ,jak ci nie pasuje praca to się zwolnij
PS: Co takego zrobił pan O temu który odszedł ?
1
Obiektywny 2017-02-05 09:16
Może berbeciu opowiesz jak to chciałeś robić na Mesko drugie Gliwice?? Jak "dobry" dowódca zostanie przeniesiony. Jak o 19.00 u "dobrego" dowódcy pół zmiany już było przebrane i gotowe na imprezę zmianową a posterunki były nieobstawione. Bo u Pana O. takie rzeczy są niemożliwe.
2 berbiec 2017-02-05 16:04
Wszyscy wiedza,ze Dowodca O traktuje ludzi zle.piszcie co chcecie obroncy,juz nie dlugo wlasciwe organy dowiedza sie,tak bronisz dow O,to spytaj sie gdzie spal na oststniej nocy,palarnia to raczej nie jest miejsce pracy calonocne,wiec nie pisz bzur ze on perfekcyjny i wykonuje sumiennie prace.
Siema 2017-02-05 22:56
To Gliwicach ludzie schodzą wcześniej z posterunków. A co na to szefostwo.

.
next53 2017-02-09 11:55
... pracuję w firmie już ponad rok czasu... przed przyjęciem poinformowano mnie, ile będę zarabiał... rzeczywiście, stawka nogi nie urywała... miałem wybór... zgodzić się lub nie... zgodziłem się... radziłbym i Wam, nieutuleni w żalu malkontenci, abyście zdali sobie sprawę z tego, że i Wy się zgodziliście... jeśli Wam praca nie odpowiada - zmieńcie pracę... nie robi się gnoju we własnym gnieździe...
Zostaw swoją opinię o Atos Sp. z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atos Sp. z o.o.