brak logo

Atos Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Atos Sp. z o.o.

ewa 2017-01-20 17:15
zgadzam się absolutnie z ta opinia. Tylko wlasnie takich prymitywow poszukują. Wstyd zajrzeć do książki zmiany, bledy ortograficzne i wypisywanie bzdur o obchodach obiektu co 2 godz. a tak naprawdę jest zero obchodow tylko spanie, gotowanie i ploty. Koldry, poduszeczki, materace to podstawa takiego prymitywa, który nie potrafi uruchomić nawet komórki po rozładowaniu. Zamykanie obiektu i godzinne spacery to tez codzienność. Ale to jest tolerowane w tej firmie. Można spokojnie opuscic obiekt isc na godzinny spacer przed snem. Pracowalam w innych firmach i za opuszczenie obiektu podczas służby taki ktoś dawno zostalby zwolniony. Koordynator wiedział o tym, zero reakcji, pracownik spokojnie relaksował się.
berbec 2017-02-03 19:11
Drodzy prezesi Lodzi ,dokad w Skarzysku na Mesko,bedzie rzadzi ten prymityw dowodca Ogonowski,ktory stosuje mobing,zastrasza prac,oraz wpisuje slupy na zmianie,bo niechca u niego sluzyc ochroniarze,bo ich obraza,a po drugie podczas kontroli obiektu Grzelec lapie na spaniu jego pracownika i nie wyciagnal zadnych konsekfencji wobec dowodcy,ktory nie umie przypiilnowac zmiany i oslabil plac nr 2,tylko wszystko zatail,czy ten Ogonowski to Grzelca brat ,bo jest nie do ruszenia,Tak byc nie powinno innych kara sie a drugim daje sie premie.
Normalny 2017-02-04 10:11
Po co idioto piszesz takie bzdury
Kto niby ostatnio został ukarany ?
A co do premii to od kilku lat takowych nie ma
Więc nie siej popeliny i zjmij się lepiej pracą zamiast "osłabiać " plac nr 2 :-)
berbec 2017-02-04 18:53
cwaniaku,popytaj ludzi ,dopiero wypowiadaj sie,a co ten dowodca jest w porzadku wobec ludzi????.a dobrego dowodce nie przeniesiono za kare na inny plac tez nie prawda?????.CO ty na to???.nie sieje jak to ujales popeliny,tylko pisze co ludzie mowia,juz niedlugo przekonamy sie kto oslabia ,tak byc nie moze ,a co bylo z prac ,ktory odszedl co zrbil z nim Dowodca O,tez powiesz ze nie prawda????
Normalny 2017-02-05 08:31
Widzę że mam doczynienie z osobą niezbyt rozgarniętą
Ja o niebie ty o chlebie
Najperw piszesz o karaniu i premiach ,które to de facto w ostatnich latach nie miały miejsca
a teraz o dowódcy który zostaje przeniesiony bo był taki dobry .
Tylko że u pana O na zmianie jest porządek a u pana "dobrego" każdy robił co chciał
Więc zastanów sie czy sami nie przyczyniliście do takiego stanu rzeczy
Wracając do tematu pana Wojciecha O sam osobiście byłem na jego zmianie i wiem że jak ktoś wykonywał prawidłowo swoje obowiązki to nie było żadnych problemów
ale jak ktoś przychodzi do pracy poleżeć do góry jajami a dowódca postawi go naprzykład na bramie wjazdowej to wtedy dopero lecą ch.... jaki to on niedobry
Moja rada dla ciebie jest taka ,jak ci nie pasuje praca to się zwolnij
PS: Co takego zrobił pan O temu który odszedł ?
1
Obiektywny 2017-02-05 09:16
Może berbeciu opowiesz jak to chciałeś robić na Mesko drugie Gliwice?? Jak "dobry" dowódca zostanie przeniesiony. Jak o 19.00 u "dobrego" dowódcy pół zmiany już było przebrane i gotowe na imprezę zmianową a posterunki były nieobstawione. Bo u Pana O. takie rzeczy są niemożliwe.
2 berbiec 2017-02-05 16:04
Wszyscy wiedza,ze Dowodca O traktuje ludzi zle.piszcie co chcecie obroncy,juz nie dlugo wlasciwe organy dowiedza sie,tak bronisz dow O,to spytaj sie gdzie spal na oststniej nocy,palarnia to raczej nie jest miejsce pracy calonocne,wiec nie pisz bzur ze on perfekcyjny i wykonuje sumiennie prace.
Siema 2017-02-05 22:56
To Gliwicach ludzie schodzą wcześniej z posterunków. A co na to szefostwo.

.
next53 2017-02-09 11:55
... pracuję w firmie już ponad rok czasu... przed przyjęciem poinformowano mnie, ile będę zarabiał... rzeczywiście, stawka nogi nie urywała... miałem wybór... zgodzić się lub nie... zgodziłem się... radziłbym i Wam, nieutuleni w żalu malkontenci, abyście zdali sobie sprawę z tego, że i Wy się zgodziliście... jeśli Wam praca nie odpowiada - zmieńcie pracę... nie robi się gnoju we własnym gnieździe...
1
123 2017-03-13 11:57
Do Berbeci. Dlaczego nic nie piszecie o pracownicy Atos będącej po alkoholu? Widocznie wg was to normalne. Zaspanym nie można być ale pijanym tak. To się nazywa wzmocnienie placu nr 2. Kończ waścini wstydu oszczędź sobie i firmie.
Sprawiedliwy 2017-03-13 21:03
Brawo! Jeden z berbeci miał rację pisząc, że niedługo okaże się kto osłabia plac nr 2. Pijana baba. Miałeś rację berbeciu.
1
Ja 2017-03-14 00:20
Tacy mądrzy jesteście prosze bardzo imonami i nazwiskami moge powiedzieć kto co i jak. Taka sensację robicie nie pijana tylko wczorajsza. I dla ścisłości to Pan jaki dowódca przyjechal zajebany w trzy dupy i uciekl do domu to dobrze bylo i to byl Pan O. A w ogóle wam wszystkim adios
1
Fiszerking 2017-03-14 14:12
Co wy tu opisujecie to niemożliwe. Alkohol i zakład zbrojeniowy. Przecież to kryminał. A gdzie nadzór z Łodzi a gdzie nadzór z fabryki?
Atosowiec zleceniowiec 2017-03-17 07:57
Jak zależy ci na Toszku to tam zasuwaj. Nie szkodzić ręce co cie karmi i jeszcze zus opłaca, wredny do wrednych.
anonimowy 2017-03-17 19:05
panie osa nich pan nie będzie do przodu bo pan ostatnim zachowaniem sobie grabisz .Dowództwo panu uderzyło do głowy. Jeśli pan chce możemy udowodnić że pan postępuje jak pan dobry ,który został przeniesiony a pan robi to samo bo panu się spieszy do domu.Kamera wszystko widzi jak nie to będą zdjęcia.
3
anonimowy 2017-03-18 23:27
widzę że nie wziął sobie pan do głowy panie osa.I tak trzymać .Jaka płaca taka praca.Pozdrawiam i proszę się nie gniewać za prawdę więcej na pana temat komentarzy nie będzie . Fotografi nie będzie i nie było.Jak daje tak się kraje.Jeszcze raz moje pozdrowienia i przeprosiny. P.S.każdy wykorzystuje sytułacię tak trzymać .Jeszcze raz przepraszam.Nie będziemy w drogę sobie wchodzić i będzie dobrze.
2
Grześ 2017-03-27 23:56
Pokazałeś się wdupolizem. Takich potrzebują atos Sko. Przepraszać taką wsze.
2
% 2017-04-04 22:21
Czesiek?
Henryk 2017-04-07 08:35
Kowal zawinił a Cygana powiesili. W Gliwicach nic nowego.
Stróż 2017-04-10 12:28
Chyba odwrotnie w tych Gliwicach. Kowal zawsze korzystał bo miał kolegę specjalistę i cyganów karali. Czas na zmianę. ( czy to nie kwalifikuje się do CBA, przymykał oko bo razem pracowali. Ja ciebie chronię tu gdzie jestem specjalistom, ty mi cos doniesiesz i będziesz mnie chronił tam gdzie jestem wartownikiem. Czy to nie korzyści osobiste? razem śpimy razem kiwamy pracodawców? ).
Stróż 2017-04-10 12:28
Chyba odwrotnie w tych Gliwicach. Kowal zawsze korzystał bo miał kolegę specjalistę i cyganów karali. Czas na zmianę. ( czy to nie kwalifikuje się do CBA, przymykał oko bo razem pracowali. Ja ciebie chronię tu gdzie jestem specjalistom, ty mi cos doniesiesz i będziesz mnie chronił tam gdzie jestem wartownikiem. Czy to nie korzyści osobiste? razem śpimy razem kiwamy pracodawców? ).
Maja 2017-04-13 09:49
@Stróż a długo już pracujesz w Atos? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie.
jamnik 2017-04-18 12:52
Wszyscy tacy sami, jeżeli to prawda to inicjatorzy wszyscy byli TW. Szkoda gadać. Jak zniszczono to może się odwołać? Wolfgang i inni.
Roszczenie 2017-04-18 12:55
Co to za dodatek w pracy. Będą kłopoty.
Wesołek 2017-04-18 12:59
Ciekawe kto upublicznia takie wiadomości szukaj wśród zwolnionych art. 52 KP i złodziei.
dobra zmiana 2017-04-18 13:11
Śląsk chyba pomyłka. Taki tekst rzucał ktoś z Warszawy, podpowiem nosił znaczek dobrej zmiany. Córce załatwił prace w ministerstwie tak się chwalił, przed tym synowi a teraz załatwili jego.
Hanys 2017-04-18 13:13
Upieram się przy Śląsku. W komitywie z oddelegowanymi .............
2017-04-18 13:16
Dobra co to za głupoty? Piszcie kto nie dostał 13 zeta za godzine, wysyłamy zawiadomienia do PIPu. W Łodzi już coś było nie w Atosie ale mamy wyrównanie.
Ciec 2017-04-18 13:18
W Atosie potrącili mi za kare. Złapał mnie nowy dyr. na spaniu. Czy to się liczy? mogę na to się odwołać
Janek 2017-04-18 13:21
Pracuje jeszcze w Atosie szef MR, to niech mi odda kase za psie żarcie.
Stary Ciec 2017-04-18 13:32
Hejtowanie w internecie to wyjątkowy grzech specjalnie stworzony dla cykorów. Napisać na przełożonego to jeszcze rozumie ale na kolegę jak niektórzy to wielki wstyd. Masz coś do mnie to powiedz, jestem dowódcą i mam swoje obowiązki. Jak każdy chce trochę wcześniej wyjść jak mam zastępstwo i tyle.
dobra zmiana 2017-04-18 13:43
MR Nosił znaczek dobrej zmiany, załatwił prace córce a jemu kto? załatwił prace
Walec 2017-04-18 14:18
Widzę, że święta spędzone przez Skarżysko w Gliwicach rozruszały to forum.
LUCY 2017-04-18 14:29
Buahaaa ha. Gliwice coś rozruszały ... niezły żart. Bystrość to drugie imie Gliwic tylko że zapomniane i bez powrotu. Patrzcie na nas na Warszawke.
Były Dowódca 2017-04-18 14:35
Czy pisanie hejtu itp. w czasie L4 jest zgodne z ZUS czy może żegnaj zwolnienie i płaca?
Gornik 2017-04-18 17:37
Piszcie ile zarobię na Śląsku . Do ręki z bronią u nas zaraz zaczną się zwolnienia i szukam czegoś na około 200 godzinek
Adam 2017-04-18 19:02
A może ktoś napisze ile płacą portierowi na Śląsku, chce samo zlecenie bez składek i czy są miejsca.
Rama 2017-04-18 19:05
Urząd Wojewódzki w Łodzi, pracowałem kiedyś w Atosie teraz tylko 2 i to specjalne, podpowiektoś czy są przyjęcia na medyku albo na uniwersytecie. Na wojewódzkim zostane jeszcze miesiąc.
Tamburynek małego Miecia 2017-04-19 03:44
Atos, zmierzająca ku upadkowi firma, patodoradcy i psychoporażone kadry. Płacą jak wszyscy, zadna rewelacja, denna moralność przywódców.
Górnik 2017-04-19 09:19
Nie pytam jak płacą wszyscy pytam ile w Atos kretynie!!!!!
Tamburynek małego Miecia 2017-04-19 09:30
Poszukasz wnikliwiej to dokopiesz się do jego długów, kredytów a także dotacji(zapomóg???) od jakiejś zapyziałej gminy.
Koszulka 2017-04-19 09:31
Były żołnierz niskiego stopnia udowadnia że zawsze myśli nisko, nie trzeba mówić "kretynie" bo to oczywista oczywistość.
slązak 2017-04-19 09:43
Problemy w głupocie. Ile Płaci Atos na Śląsku KREEETTTYYYYYYYNIE ty jak nie rozumiesz to twoja sprawa. Jakiś cymboł, a ty durniu to pracujesz czy już praktycznie na aucie. Jak taka ch..wa firma to powinieneś się cieszyć że po robocie. Wszędzie lepiej niż tam to spadaj. Czy ktoś powie ile płacą.
Centralny 2017-04-19 10:02
Słaba firma skoro zatrudniają takich psychicznie chorych jak twórca postów kadrze i kolegach. Zatrudniają wszystkich jak leci i jeszcze ich trzymają. Chociaż z tonu wynika ze coś z zatrudnieniem kolegi się posypało. Jak to czytam to myślę że powinien zadać pytanie Kiedy mogę przyjść do pracy tj kiedy zwolnią wszystkich świrów.
Górnik 2017-04-19 14:13
Atos szuka ludzi do pracy? Czy udaje ?mam wpis i broń odpowie mi ktoś
Ola 2017-04-20 11:33
Na Śląsku są miejsca dzisiaj się załapałam, 13 + za godz. na zleceniu. Mają jeszcze miejsca, duży zakład Gliwice, zobaczę jak będzie bo trochę nie mogę się połapać. Są układy jak wszędzie ale pare grupek musze ogarnąć. Na zlecenie jak wszędzie.
Cowboy 2017-04-20 13:03
Hej, Miecio,.... kurduplu, miałeś 13 brutto na godzinę?
Ola 2017-04-20 13:58
?????
Moderator 2017-04-20 14:20
Kolejny pokrzywdzony flustrat . Wszystkie firmy atakach maja. Bądźmy ponad tylko Hitler exterminowal psychicznie chorych
flustrat 2017-04-20 14:57
Flustrat pozostaje, ot, co!
Zostaw swoją opinię o Atos Sp. z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atos Sp. z o.o.