brak logo

Grupa GT Ochrona Tadeusz Glita

Kielce

Opinie o Grupa GT Ochrona Tadeusz Glita

lok 2012-01-07 19:12:11
Jak jest ktoś co pracował lub nadal pracuje w jednym ze świętokrzyskich oddziałów Grupy GT to proszę o kontakt na maila cycu691@wp.pl pozdrawiam.
wafel 2013-02-27 19:50:05
Pracowałem w tej niby firmie gdzie ludzi traktuje się jak murzynów a o pieniądze prosić się trzeba co miesiąc. Odradzam każdemu potrzebującemu pracy i współczuje obecnym pracownikom. Praca w czynie społecznym inaczej nazwać się tego nie da. Pozdrawiam wszystkich.
pofek 2013-03-14 11:47:16
Coś mi sie wydaje że po prostu cie wywalili i masz teraz jakies zale. ja pracuję 8 lat na GI i nie moge narzekać. fakt, czasami opozniają kasę ale kto teraz nie opoznia. a pracowalem wczesniej w innych firmach w kielcach i powiem tak: nie jest kolorowo, ale najlepiej z tych co pracowalem bo przynajmniej traktują jak człowieka a nie jak popychadlo gdzie przyjezdza byle inspektorzyna i dowala glupie kary zeby sie tylko wykazac.
bylem juz w argosie i justusie i tam to dopiero jest dno i patologia.
pozdro dla wszyskich
kopacz 2013-07-08 16:11:06
to jest wiecej napisane jak by co

http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,240066,0,0
pracownik 2013-11-26 23:43:34
to fakt kasa wpływa z opóźnieniem (raz to jest 3 dni, a innym razem 10 dni) - systematyczne upominanie się o "swoje" przyśpiesza wypłaty, generalnie dużo zadań mało ludzi do pracy. a co do wysokości wypłat to co wynegocjujesz to masz.
anonim 2014-03-12 14:03:16
Jeśli chodzi o pensje to trzeba się ciągle upominać!!! To chore żebym musiał o swoje ciężko zarobione pieniądze dzwonić non stop i nic!!(usunięte przez administratora)
anonim 2014-03-12 14:05:01
Żadne żale (usunięte przez administratora) tak jest i to każdy Ci powie!!! z pensjami to tu jest po prostu masakra!!!
1
artur 2016-05-17 22:17:57
Każdy ma inne zdanie , rozumiem, kazdemu inaczej sie pracowala,,kazdy ma jakies inne doswiadczenia zwiazane z praca u nich i kazdy tez mial inna umowe czy stawke, wie jedni sa zadowoleni drudzy nie, jak dla mnie branza ochroniarska jest malo i tak płatna.
Zostaw swoją opinię o Grupa GT Ochrona Tadeusz Glita - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa GT Ochrona Tadeusz Glita