brak logo

Zakład Stolarski Jaroslaw Wojtczak

Chynowa

Opinie o Zakład Stolarski Jaroslaw Wojtczak

pracownik 2009-11-01 20:52:40
pracowalem w tej firmie nie polecam duza rotacja pracownikow na poczatek praca na czarno po miesiacu moze umowa np;30 lat.nie wiesz za ilme pracujesz dopiero przy wyplacie sie dowiadujesz.Ja dostalem 7 zl slownie siedem zl na godzine a mialem dostac stawke akordowa.Pracujesz od 7 rano do 5 latem do 6.jeden raz skonczylismy o 17 tak i musielismy przyjsc na nocke od godziny 23 a sko.....nczylismy o ....13 tak po poludniu i to jest normalne u tego pana
JAROSŁAW WOJTCZAK - WŁAŚCICIEL 2010-09-28 09:39:50
WINNI SIĘ TŁUMACZĄ ,DLATEGO NIE ZAMIERZAM TEGO ROBIĆ , A TEN NIBY PRACOWNIK MUSIAŁ BYĆ TYLE WART CO JEGO WPIS , KOMPLETNA BZDURA.JAK MA ODWAGĘ NIECH SIĘ PRZEDSTAWI JAK TO UCZYNIŁEM JA.
PRAWDOPODOBNIE MA KŁOPOT Z ZAWIĄZANIEM SZNURÓWEK U BUTÓW,
niby stolarz 2011-07-25 00:34:17
to dlaczego sie pan tlumaczy? w ostrowie i w okolicy ma pan kiepska opinie jest pan nie utrzciwym pracodawca ktory wykorzystuje sytuacje na rynku pracy.
pracownik 2011-07-25 20:38:57
to nie jest bzdura panie własciciel. tak pracowalem na czarno za 7 zl na godz. bylem na noce po dniowce do 13 nastepnego dnia to sa fakty!!! moj wpis jest prawdziwy nie musze sie ujawniac tutaj na forum jestesmy rowni to pan ma problem ze swoja uczciwoscia!!!
JAROSŁAW WOJTCZAK 2012-03-15 18:19:33
PROSZĘ SIE UJAWNIĆ TO WTEDY BĘDZIEMY RÓWNI.JA NIE DZIAŁAM Z UKRYCIA.NIE ZAMIERZAM SIE TŁUMACZYĆ JAK TO SUGERUJE NIBY STOLARZ.
WTEDY MOGĘ FAKT PRACY PO GODZINACH (SPORADYCZNIE) WYTŁUMACZYĆ I POPRZEĆ FAKTAMI
stolarz 2012-08-31 09:03:29
pana problem polega na tym ze ma pan problem sam ze sobą chciwość doprowadziła pana do tego ze na podwórku u pana pracują ludzie na czarno i nie wie pan jak sie nazywają i gdzie mieszkają.
goral 2016-07-15 17:43:52
Nie polecam biora zamuwienia ktorym nie potrafia sprostac nie wykwalifikowani pracownicy.
nie dotrzymuja ustalonego terminu, ich praca nie sumienna a pracownicy przyjezdzaja do klienta pod wpływem alkocholu !!!
goral 2016-07-15 17:44:16
Nie polecam biora zamuwienia ktorym nie potrafia sprostac nie wykwalifikowani pracownicy.
nie dotrzymuja ustalonego terminu, ich praca nie sumienna a pracownicy przyjezdzaja do klienta pod wpływem alkocholu !!!
JM 2016-10-19 22:49:10
Zakład Stolarski Jaroslaw Wojtczak poszukuje ludzi, dobrze to wygląda
Zostaw swoją opinię o Zakład Stolarski Jaroslaw Wojtczak - Chynowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Stolarski Jaroslaw Wojtczak