brak logo

Symbio Polska S.A.

Lublin

Opinie o Symbio Polska S.A.

pracuję-tu-niestety 2013-03-14 20:33:02
Bareja? To komplement! Orwell do spółki z Kafką nie wymyslili by tego, co wyrabiają z ludźmi.
pracuję-tu-niestety 2013-03-14 20:47:27
Gall - znamy się?
Gall Anonim 2013-03-14 20:49:06
z pewnościa! :)
lopek 2013-03-23 12:00:37
Gal przepros wszystkie skunksy i bezkregowce!
:) 2013-05-07 21:22:36
W końcu doszło do spotkania w starym i zgranym gronie. Jak za dawnych czasów.
mistrz 2013-05-09 21:44:04
aj miała miała... niedługo będzie zielona trawka...
obserwator 2013-05-16 17:26:22
miała być "drużyna pierścienia", będzie "POWRÓT KRÓLA"
JA 2013-05-16 21:08:46
Gdyby nie PANI PREZES nie mieli byście pracy
EKO 2013-05-17 09:50:43
Jeśli ktoś próbował i próbuje rozwalić te firmę, to raczej wy „fachowcy“ z lepszą alternatywą. Po tych wpisach widać jaki poziom reprezetujecie.
Pozostałym „hejterom“ polecam terapię a przede wszystkim zmianę pracy. Na szczęście w przeciwieństwie do Was są w firmie ludzie, którym zależy.
boromir 2013-05-17 17:15:58
to zostalibyście we dwoje :)
1
ziomek 2013-05-18 11:17:37
KNF zapewne nawet nie wie że tak jest. Sam jestem ciekaw jaka by była reakcja:)
boromir 2013-05-18 12:21:02
wiecie, że MPK uruchamia nową linię? "Rekrutacje w Symbio" :)
ziomek 2013-05-18 16:49:11
no tak nawet znaki informacyjne zostały zamontowane gdzie się kierować na rozmowę kwalifikacyjną:) cóż za rotacja:)
ja tu pracuje 2013-05-20 18:52:42
sorry..... ale czytając te opinie to jakbym czytał o innej firmie. Mi osobiście pracuje się tu dobrze , atmosfera ok. Zarobki ok , czasem zostaje dłużej ale nikt mnie do tego nie zmusza czy nie zastrasza. Nie muszę lizać niczyjej (usunięte przez administratora) aby dostać premie, jest tylko jeden warunek ...dobrze pracować cały miesiąc.Zawsze chciałoby się więcej zarabiać ale tez zdaje sobie sprawę że stawka za która pracuje to wynik moich negocjacji , popartych moimi kompetencjami, tak samo ze stanowiskiem na którym pracuje . Dostaje urlop (wolne )kiedy mi potrzeba , nie mam głupich telefonów od szefa po godzinach, czy zastraszania ze jak coś źle zrobię to mnie zwolni. Wkurza mnie to , że ktoś tak źle o nas pisze bo to całkowita nieprawda!!! I naprawdę trudno mi uwierzyć ze to jakiś mój obecny czy przeszły kolega czy koleżanka z pracy. Skąd w ludziach tyle nienawiści?....to że ktoś się nie sprawdził , że przyszła na jego miejsce osoba które ma większą wiedzę i doświadczenie? Tak ciężko się z tym czasem pogodzić i najlepiej oczernić kogoś kryjąc się na forum za anonimowym nickiem.
hmm 2013-05-20 19:11:43
to, że są rekrutacje raczej świadczy o tym ,że firma się rozwija ..wystarczy spojrzeć na publikowane wyniki , wzrost sprzedaży detalicznej w kwietniu 36 %.....cyfry bronią się same.
PE_HA_POZYTYW 2013-05-20 22:48:30
Ja też tu pracuje i nie zgadzam się z opiniami poprzedników. Symbio daje wolną rękę w działaniu i dużą swobodę ,co jest naprawdę rzadko spotykane w dzisiejszych czasach gdzie królują korporacyjne zwyczaje. Jeżeli ktoś jest choć trochę samodzielny i kreatywny to potrafi to wykorzystać i docenić zamiast narzekać. Nie jest to urząd gdzie pracuje się 8 godzin , idzie do domu i zapomina o pracy. Czasami trzeba popracować dłużej a czasami można sobie ten czas skrócić. Oczywiście że muszą być efekty ale chyba każdy handlowiec zdaje sobie z tego sprawę. A przecież zajmujemy się produkcją i sprzedażą. Uwierzcie mi że jeżeli ktoś tylko chce pracować firma naprawdę idzie na rękę , daje wsparcie marketingowe i wszystkie inne potrzebne narzędzia do pracy. Wbrew opiniom poprzedników nie mam problemów z przełożonymi , premiami i innymi rzeczami związanymi z pracą. Może dlatego że skupiam się na sobie i pracy a nie obrabianiu tyłków kolegom z którymi następnego ranka spotykam się w pracy lub rozmawiam przez telefon. Osobom z które zastanawiają się nad podjęciem pracy w Symbio polecam aby nie sugerowali się opiniami byłych pracowników ani tych ani maruderów którzy wyżywają się na klawiaturze . Poza tym ewidentnie widać że komuś zależy na tym żeby namieszać w firmie i osłabić jej pozycję na rynku…
ciekawy 2013-05-21 16:57:58
buuu, PE_HA_ POZYTYW, coś słabo z Twoim optymizmem, kilka złośliwych wpisów na mało znaczącym portalu nie osłabi nawet polówki z warzywami na targu. :)
Szanowny -ja tu pracuje, o większej wiedzy i doświadczeniu porozmawiamy po sezonie. Pozdrawiam
tyfus 2013-05-21 19:15:45
"hejterom" mówimy stanowcze i zdecydowane: raczej nie
ja pod głupim 2013-05-23 19:47:41
to miales farta PE_HA_POZYTYW bo ja dostalem tylko komputer :)
PE_HA_POZYTYW 2013-05-23 21:40:19
W SUMIE TY TEŻ MIAŁEŚ/AŚ FARTA BO JA NP.KOMPUTERA NIE DOSTAŁEM. ALE MOŻE DOSTANE W PRZYSZŁOŚCI, NIE JEST TO ZŁY POMYSŁ BO PRZYDAŁBY MI SIĘ DO PRACY W TERENIE. TAK WIĘC DZIĘKI ZA WSKAZÓWKĘ :)
ciekawy 2013-05-30 09:47:16
Droga -hmm, zabrakło rzeczowych kontrargumentów?
pffff 2013-06-25 14:09:41
ciekawe czy super pracuje się Wam w nowych firmach. chyba nie dostaliście w dupę w pracy, to Wy wszyscy po kolei rozpieprzyliście to, co było zbudowane. gratuluję.
aaa 2013-07-11 19:15:54
Nie wiem jak jest Symbio ale jak czytam to chyba w Caca Coli poznaliścieby na czym polega robota...
bbbbb 2013-07-16 18:14:21
aaa, to zalatw mi robote w Caca Coli, bo tu nikt nie wie co i jak robic a chetnie bym sie czegos nauczyl.
1
Krystian Ziółkowski 2013-07-30 11:29:11
Dziś do wieczora mają czas. Ciekawe czy się wywiążą z umowy...
ZGRYWUS 2013-07-31 18:41:27
Krystian a moze wezmiesz w rozliczeniu nasze IVECO?????
Krystian 2013-07-31 23:53:10
wywiązali się z umowy. Jakbyście chcieli sprzedać za cenę jaką podałem to dajcie znać na email. Pozdro.
półmartwy/a 2013-08-07 18:50:33
czy ktoś wie jaką inspekcję trzeba powiadomić że nie mam czym oddychać w pracy?
ziomek 2013-08-10 09:01:43
To ktoś nabździał czy gorąco? Jak gorąco to PIP dla przykładu;)
czacza 2013-08-30 11:45:56
czytając raport z lipca dzięki założeniu konta na facebooku firma zaczęła przynosić zyski:) parodia:)
misiek 2014-02-03 21:09:28
Witam czy ktoś pracował w Symbio na magazynie ja jestem zainteresowany proszę o opinnie
Anakonda 2014-02-07 23:54:37
Do Miśka. Co do pracy na magazynie, to nie jest wymagająca, jak zwykła robota na magazyniera. Niestety jest jedno małe ale... Musisz być bardzo odporny na głupotę, która panuje wśród osób odpowiedzialnych za magazyn, a chodzi o dwóch Panów(usunięte przez administratora)
bioEdyta 2015-02-19 15:14:56
super, ogólnie to warzywach i owocach robię tak już od kilku ładnych lat ale cenią sobie ekologiczność i promuję ją. w takiej pracy połączyłabym pracę z misją, wchodzę w to. jakie spełnić trzeba wymagania i jakie mieć kwalifikacje żeby zdobyć u nich w Symbio Polska S.A. jakieś atrakcyjne zatrudnienie?
ata 2016-05-12 21:47:41
to naprawdę dobre warunki, widać, że firma specjalizuje się w dobrym traktowaniu swoich pracowników, a teraz też szukają export managera w lublinie :) doświadczenie min. 2 lata
Zostaw swoją opinię o Symbio Polska S.A. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Symbio Polska S.A.