brak logo

Elmir Przedsiębiorstwo Budowlane Przemysław Niewiadomski

Płock

Opinie o Elmir Przedsiębiorstwo Budowlane Przemysław Niewiadomski

anonim 2011-03-18 00:59:47
Bardzo dobra firma. Ambitna, rozijająca się każdego roku, szef bardzo uczciwy człowiek i zaangażowany w prowadzenie firmy, interesujacy sie problemami swoich pracowników - w razie potrzeby zawsze służy radą i pomocą. Firma naprawdę godna polecenia.
anonim 2011-08-19 04:01:41
ile ci zapłacił za to!!!!!!!!!!!!!!!! haha
anonim 2012-02-27 16:11:54
Witam, INFORMUJĘ WSZYSTKICJ ŻE ELMIR ZŁOZYŁ FIRMĘ ELMIR TERAZ W ŁODZI ELMIR SP. ZO.O. KOMANDYTOWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
a 2012-02-27 19:28:04
ELMIR SP. Z O.O KOMANDYTOWA ŁÓDŻ PLAC KOMUNY PARYSKIEJ 1
ABY PRZEZYC 2012-02-27 19:31:21
ELMIR SP. Z O.O. KOMANDYTOWA
1
jadenkowalen 2013-10-28 19:35:43
slaba firm
1
Monika 2013-11-13 18:45:48
Właściciel uczciwy człowiek....szkoda że nie wypłaca pieniędzy podwykonawcom
TORUNianek 2013-12-19 18:43:04
HEHEHE NIEWYGODNE OPINIE SIĘ KASUJE :))))I TAK WIEKSZOŚĆ WIE JAK JEST ..... Tłumaczył to przejściowymi kłopotami finansowymi oraz zbyt dużym nasileniem pracy.

- Dlaczego wójt w ogóle wybrał taką firmę? I dlaczego teraz po prostu jej nie pożegna? - emocjonują się rodzice.

- Mam związane ręce Ustawą o zamówieniach publicznych - odpowiada Zdzisław Gawroński. - Nakazuje mi ona wybór najtańszej oferty, jeśli spełnia wymogi specyfikacji przetargowej. Przejechaliśmy się na tym tak samo jak marszałek województwa na swojej fontannie, a miasto Toruń na budowie hali przy ul. Bema.

Wójt sprawdził (ale nie przed przetargiem), że Elmir ma problemy i opóźnienia także w innych miejscowościach. W finał remontu 16 listopada osobiście nie wierzy. ...................
obywatel 2014-01-04 20:34:02
teraz BUDILEX SP. Z O.O.KOMANDYTOWA ŁÓDŻ
nick 2014-01-14 11:07:25
uważajcie na ta firmę !! najgorszemu wrogowi nie polecam tam pracować !!
lysy 2014-02-06 21:45:14
Firma krzak. Nie polecam. W rozmowie z wlascicielem nie ma zadnych uczciwych
(usunięte przez administratora)Uwaga podwykonawcy.
płoczczanin 2014-02-10 13:16:40
ON I TAK JEST JUŻ USTAWIONY I ZABEZPIECZONY, FIRMA W ŁODZI, UDZIAŁY, DOM, MIESZKANIE(usunięte przez administratora)
1
jako 2014-02-27 08:43:06
Przyjęcia na kierowcę tam są to chyba niewarto zawracac(usunięte przez administratora).
wiesiek 2014-08-06 09:06:57
Ile Ci zapłacili?
podwykonawca 2014-08-13 18:05:58
w poniedziałek 11.08.14 bazę firmy emir zabespieczyl komornik nie płaci ludziom kasy ma już dużo długów to już jest koniec tej firmy tylko czekać aż ktoś mu trafi w sagan za ciągłe ściemy :) kończy jak cedbud
5
podwykonawca 2014-08-14 18:08:28
ludzie na budowach stanęli wiec pan Przemysława N kazał kierownictwu przekazać ze jak niechca robić do wo gule nie odzyskają wypłat to bankrut i cham z radziwia z tego co wiadomo pan Przemysław prosił swoich kolegów po fachu o prace dla niego w ich firmach z szyderczym uśmiechem został olany :) szkoda tylko tych pracowników bo przez chama wpadną w długi :(
7
Gargamel 2014-09-17 12:01:48
Firma teoretycznie istnieje, jeszcze, praktycznie pracownicy ostatnią pensję dostali za czerwiec i nie zanosi się na to, żeby odzyskali zaległe pieniądze, to samo tyczy się podwykonawców.
1
Podwykonawca 2014-09-18 22:16:14
W tej chwili mija rok od złożenia pozwu przeciw oszustowi i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Niewiadomskiemu (jaki ojciec taki syn) Facet ma tupet !!! Myślę, że po uprawomocnieniu się wyroku jak nic się nie zmieni to niestety pseudo firma Elmir nawet jak będzie chciała istnieć to nie da rady bez pana prezesa !!!
Serdecznie pozdrawiam cię Przemusiu !!!!
Odważny jesteś !!!!
Moje i negatywne opinie innych podwykonawców zostały kilkakrotnie wykasowane !!!
NIE PODEJMUJCIE ŻADNEJ WSPÓŁPRACY Z TYM ZŁODZIEJEM A DO SZULAJĄCYCH PRACĘ OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ Z DALEKA CHYBA, ŻE LUBICIE BYĆ TRAKTOWANI JAK ŚMIECI !!!
4
podwykonawca 2014-10-13 09:52:55
Oszust i krętacz. Wszyscy winni tylko nie on. To , że nie płaci to sami jestesmy sobie winni.
2
Podwykonawca 2014-11-09 14:29:39
Po roku mam wyrok nieprawomocny. Ostatnia rozprawa w lipcu 2014. Złożył apelację. Czekamy i ostro działamy, jeszcze dwa tygodnie.
3
podwykonawc 2014-11-10 11:49:04
Ma firmę w łodzi BUDILEX, udziały przepisał udziały na siostrę, teraz prezesem jest siostra Pana N., prokurentem jest księgowa z Elmiru, dalej wnioski same się nsuwają.
Gargamel 2015-01-02 21:32:06
Budowa w Płocku wygląda na skończoną, ciekawe czy pan Przemysław będzie miał zamiar komukolwiek zapłacić zaległe pieniądze......
podwykonawca 1 2015-01-30 08:45:15
Będę go "ganiał do końca życia", aż się rozliczy z każdej złotówki. Wyrok prawomocny będę miał lada dzień...........aż tak mocny psychicznie nie jest.
Wystarczyło być uczciwym złodzieju Niewiadomski i szanuj ludzi pseudo biznesmenie.
6
były pr 2015-05-11 10:44:17
wszystkie negatywy to prawda, pozytywne opinie pisze sam niewiadomski lub jego poplecznicy. Nie dajcie się, to jest cham bez skrupułów, wykorzysta wszystkich którzy mu są przychylni, a potem oleje ich ogołoci tak jak to zrobił z byłymi pracownikami. Dużo by pisać o tym czymś, ale nie warto.
STRZEŻCIE SIĘ ELMIRU I OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM
3
podwykonawca 2015-05-16 19:48:34
Mogę prosić o kontakt
egonn24@yahoo.pl
2
szukacz 2015-07-09 12:21:04
Proszę wszystkich mających prawomocne wyroki przeciwko firmie Elmir jak i byłemu właścicielowi o kontakt: jas_wawa@op.pl
2
a 2016-03-01 10:04:27
A czy ktoś z Państwa dysponuje ich numerem konta?
1
Antoni 2016-05-11 19:56:56
@kjnb chyba logiczne, że skoro zaglądają tu pracownicy firmy, to mają w większości szansę posiadać numer konta firmy. Najczęściej pensje otrzymuje się przelewem, a domyślam się że o taki właśnie numer chodziło :)
Zostaw swoją opinię o Elmir Przedsiębiorstwo Budowlane Przemysław Niewiadomski - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elmir Przedsiębiorstwo Budowlane Przemysław Niewiadomski