brak logo

Marmet S.C. Zakład Produkcji Metalowej

Nowy Tomyśl

Opinie o Marmet S.C. Zakład Produkcji Metalowej

anonim 2011-07-27 05:42:54
natka-40 - 2010-12-09 11:32:29Hej, chciałbym polecić wam zakład pracy Marmet S.C. Zakład Produkcji Metalowej. Praca w tej firmie jest bardzo przyjazna, ciekawi pracownicy bywają jak również kierownicy. Jestem pracownikiem tej firmy już od wielu lat i nie zmieniłbym jej nigdy. Dla tych którzy zastanawiają się nad pracą w Marmet S.C. Zakład Produkcji Metalowej chciałbym powiedzieć że warto spróbować, nie jest łatwo się tam dostać aczkolwiek warunki bywają super! Polecam.Jakaś kpina( usunięte przez administratora ) Tak naprawdę to ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-07-29 11:11:24
zgadzam się w 100% z moim przedmówcą, ponadto chciałbym dodać, że sprzęt tej firmy powinien być ( usunięte przez administratora )
wasabi 2011-10-18 02:48:27
Słyszałem że macie tam teraz kamery, ( usunięte przez administratora )przez to odbija jak nigdy dotąd :-)
zmarzluch 2011-11-16 10:22:25
ocho, to się firma rozwija- to ogrzewanie też już pewnie działa, bo pracując tam kilka lat temu, zimą trzeba było( usunięte przez administratora )żeby udrożnić odpływ i się załatwić
zmarzluch 2011-11-18 10:21:56
zgodnie z art. 54 Konstytucji: Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. 2. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane. żeby oczekiwać od innych pozytywnych opinii na temat tworzonych warunków pracy, należy najpierw zapewnić warunki, aby te opinie były w 100% zasłużone!!!
Rambo 2011-11-27 07:36:37
Zgadzam się z przedmówcą usuwanie komentarzy świadczy o tym co dzieje się tak naprawdę w tym zakładzie masakra !!! wstydzą się prawdy lecz ludzie wiedza co o nich powiedzieć [usunięte przez moderatora]!!
anonim 2011-11-30 09:17:56
Od jakiegoś czasu przyglądam się zamieszczonym tutaj wpisom i dochodzę do wniosku ,że osoby lub osoba która zajmuje się takimi pierdołami zachowuje się jak tchórzliwy szczur, który narobi rabanu a później chowa się w swojej norze. Jeżeli przyjacielu drogi nie masz dość cywilnej odwagi, aby powiedzieć komuś prawdy w oczy to wylej sobie kubeł zimnej wody na swój durny łeb żeby ostudzić rozkładający się mózg, a jeżeli to nie pomoże poprostu zmień prace
?? 2011-12-01 01:43:48
no proszę, kilka opinii niepochlebnych pracodawcy i się firma rozrosła- te pozostałe 4 zamieszczone firmy to rozumiem jakieś filie i oddziały tak?? co do 2 komentarzy powyżej- bardzo ciekawa i elokwentna opinia pracodawcy na temat swoich pracowników i nie bardzo wiem czym poparta, gdyż żadna z zamieszczonych powyżej opinii (także tych usuniętych przez administratora) nie odnosiła się do właścicieli tegoż zakładu lecz do OGÓLNYCH WARUNKÓW PRACY, a to jest zdecydowana różnica. Poza tym, jeśli pracodawca nie widzi problemu m.in. w tym, że dach się ludziom prawie wali na głowę a toaleta to jakaś prowizorka, to o kim to źle świadczy- o pracownikach "szczurach" z "durnymi łbami" i "rozkładającymi się mózgami"?- no raczej nie.
Pudzian 2011-12-01 10:35:45
No no.. Komuś puściły nerwy. Świadczyć to może o niskim poziomie kultury osobistej i jeszcze niższym ilorazie inteligencji( o ile takowy posiadasz) z góry zakładając ze wpisu dokonał pracodawca. Ja także pracuje w tej firmie i jakoś walących się sufitów nie widzę(chyba ze wali się Ci świat na głowę) a co do toalety no cóż pracownicy zapaskudzają ją sami. Tak po koleżeńsku radzę i zalecam wizytę u psychologa a jak ten nie pomoże to psychiatra.
anonim 2011-12-02 13:35:34
nie jestem Tchórzem te powyższe wpisy to oczywiście na pewno są pracodawcy ukrywającym się pod anonimem i powtórzę jeszcze raz macie syf wokoło mózgu i napiszcie prawdę jak jest u was rzeczywiście na hali [usunięte przez moderatora]że żal o wc nie wspomnę szybko [usunięte przez moderatora] i do roboty i te kamery przegięcie firma nie daj się Ha Ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xxx 2011-12-02 13:44:28
czy Toja to pani [usunięte przez moderatora] ? no trzeba się bronić jaja se robicie;-)
Toja 2011-12-04 09:09:31
No faktycznie inteligencja nie grzeszysz.Dobór słow na poziomie minimalnym Anonimowa polemika świadczy o Twoim [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-12-04 10:00:53
wstyd nie będę zniżał do waszego poziomu pochwalcie się kto was lubi z pracowników nikt i nikt tam nowy nie przyjdzie taką macie opinie ja tam pracowałem to wiem jakie pracownik ma prawo milczeć zakład nie godny polecenia innym warunki pracy śmieszne stawka godzinowa a nie jakieś normy haha ! ludzie się z was śmieją a wy kombinujecie jak możecie!!!
anonim 2013-09-22 19:20:37
No proszę,firma inwestuje w prywatne samochody,a nie w maszyny,ktore juz dawno nadaja sie na zlom. Widac,ze przez rzekome nierobstwo i palenie papierosow przez pracownikow, mozna dorobic sie niezlego autka i to nie jednego. Brawo!
unknow 2013-09-23 14:49:39
Tak,tak. Robicie z nas leserów i nierobów. Wciąż mało i mało. Szkoda tylko,że nie powiecie tego o naszym wynagrodzeniu.
maniek 2015-01-28 14:33:33
nic się nie zmieniło i chyba nie zanosi się na jakieś rewelacyjne zmiany z tego co widać. Może po prostu pracownicy nie chcą się już wypowiadać w temacie i to dlatego wszystko jest, albo jest tak, że firma upada lub już upadła, ale wtedy to powinno być jeszcze dodane do tego gdzieś oficjalne oświadczenie na ten temat.
fajer 2015-03-30 03:48:59
z tego co wiem to ten zakłąd specjalizuje sięw produkcji łańcuchów gaalla czy jakośtak - mam nadzieje, że się nie mylę i na prawde dobrze piszę. proszę bardzo was o informacje o tym czy jest szansa na dowiedzenie sie jak im tutaj teraz biznes idzie . to byłoby dla mnei ważne. mam nadzieje, żę odpiszecie.
szalik 2016-05-21 10:52:37
tak to rzeczywiście prawda @omen. Sa firmą znaną na rynku konstrukcji metalowych w całym kraju. pozdro
Zostaw swoją opinię o Marmet S.C. Zakład Produkcji Metalowej - Nowy Tomyśl
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marmet S.C. Zakład Produkcji Metalowej