Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Riwal Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Riwal Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
torx - 2013-01-01 12:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może napiszecie jakieś konkrety na temat tej firmy? Interesują mnie zarobki rotacja szansa na pracę dłużej niż okres próbny itd. Chętnie poczytam opinie ludzi którzy tam pracowali.
zdjecie uzytkownika
popo - 2013-01-08 14:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
rotacja duża, obroty trzeba mieć max - jak zawalisz jeden miesiąc to wynocha, w dodatku pełny monitoring,
zdjecie uzytkownika
smutas - 2013-01-09 18:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam wyzysk człowieka nie wyrobisz planu to ........ i nie licz
na wcześniejsze osiągnięcia a kasa za taką tyrke wcale nie rewelacyjna chyba że na rawskie warunki
zdjecie uzytkownika
ideowiec - 2013-03-08 09:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na takich forach można spotkać tylko wypowiedzi hejterów i konkurencji... Firma Riwal sama się obroni. A jak ktoś poważnie myśli o pracy gdzieś to bierze poprawkę na takie anonimowe "opinie". Pozdro.
zdjecie uzytkownika
realista - 2013-03-09 23:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konkurencji może i tak, może i kogoś kto nie był zadowolony i odszedł ? Konkurencja wynajmuje rzęchy 10 - 15 letnie za takie same pieniądze jak ty wieśniaku :). Wiecie co to amortyzacja? Handlowiec z ciebie jak z koziej d...py trąbka, bo jak byś kupił ten sprzęt to byś go wynajmował za większe pieniądze. Rynek psujecie w Polsce identycznie jak lider rynkowy z Łodzi.
zdjecie uzytkownika
Yfg - 2015-09-12 14:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiś czas temu natknęłam się w internecie na oferty z ogłoszeniami o pracy od firmy Riwal Poland, szukali osób między innymi na stanowisko przedstawiciela handlowego w Szczecinie i Poznaniu, specjalisty do spraw wynajmu wewnętrznego we Wrocławiu, Krakowie oraz mechanika maszyn budowlanych w Łodzi i Poznaniu
zdjecie uzytkownika
Iguśka - 2015-11-09 19:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety nie mam pozytywnego wrażenia o tej firmie. Ma ambicje na wielkie korpo natomiast rzeczywistość maluje się zdecydowanie inaczej. Masa niejasności, udawanej życzliwości i piętrzących się wymagań. I tak jak "yfg" wspomniała kolejne ogłoszenia nie są wynikiem rozwoju firmy a ciągłej rotacji.
zdjecie uzytkownika
Izka - 2015-11-10 15:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się @Iguśka, że w powyższym komentarzu, do którego się odniosłaś, nie ma wzmianki o tym, że rekrutacja jest wynikiem rotacji, więc jest to jedynie Twoje zdanie. Według mnie fakt, iż firma oferuje nowe stanowiska pracy świadczy właśnie o rozwoju. To nowe miejsca pracy dla ludzi a więc i inwestycja
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-11-12 09:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na pewno firma sie rozwija. WIdac to po maszynach na kluczowych projektach w Polsce. Są obecni. Ale wiem z wewnatrz że niektóre stanowiska są tworzone sztucznie. Niektórzy zasuwają, a niektórzy udają, że pracują a ich rola jest jest przedstawona jako kluczowa dla wkladu w firme. Tak dzieje sie w firmach zarzadzanych spontanicznie a nie strategicznie...
zdjecie uzytkownika
azak - 2015-11-15 04:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co widać to fakt - obecność w większych projektach jest zauważalna. Odnoszę wrażenie, że są oni w miarę stabilni, a do tego trafia się okazja zasilić ich szeregi. Poszukują zastępcę kierownika działu wynajmu. Odpowiedzialność spora, bo przed dyrektorem się odpowiada, ale realizując swoją robotę można liczyć na bogaty pakiet usług dodatkowych
zdjecie uzytkownika
Herkko - 2015-11-17 10:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest odpowiedzialność to i na pewno stres na stanowisku pracy. Ale dobrze płacą z tego co wiem i no ten pakiet dodatkowy jest na plus.
zdjecie uzytkownika
sowa - 2015-11-19 13:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no fakt odpowiedzialnosc duza ale przynajmiej oferuja stabilne zatrudnienie w międzynarodowej firmie w oparciu o umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
imso - 2015-11-21 17:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Im większa odpowiedzialność tym większe zarobki, ważne że można jednak spróbować swoich sił na wyższym szczeblu.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2016-02-21 20:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie. Bardzo fajnie, że można spróbować swoich sił, a do tego jeszcze podszkolić się i zdobyć przydatne doświadczenie. Dlatego też myślę czy nie złożyć cv jako zarządca kierownika działu wynajmu. Oczekują tylko roku doświadczenia w zarządzaniu zespołem i doświadczenia branżowego.
zdjecie uzytkownika
ert - 2016-03-04 18:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze przeciez od czegos trzeba zaczac a uwazam ze takie stanowisko to dobra szansa jest :) a i widzialem ze wymagania nie sa wcale takie duze tutaj,.
zdjecie uzytkownika
kortez - 2016-03-07 12:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w sumie prawda dwa lata doświadczenia i komunikatywny angielski wydaje mi sie, że do ogarnięcia..ale mnie interesuje czy dadzą mi samochód i telefon slużbowy
zdjecie uzytkownika
waleczna - 2016-03-11 19:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę że spokojnie możesz liczyć na takjie rzeczy jak samochód i telefon bo napisali w ofercie zatrudnienie że dają niezbędne narzędzie do pracy, no chyba że ktoś sprostuje
zdjecie uzytkownika
roses - 2016-03-13 20:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że zapewniają takie narzędzia pracy, bo wcale nie trzeba się dostosowywać ze swoimi narzędziami. A pewnie są jeszcze jakieś benefity socjalne czyż nie? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lols - 2016-03-15 20:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co słyszałem, to oczywiście, że są benefity socjalne i to całkiem niezłe, bo np. wczasy pod gruszą itp. plus fajnie, że zatrudniają na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
Hahaha - 2016-05-03 14:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczasy pod grusza???? Chyba nad zalewem w rawie.... hahaha
zdjecie uzytkownika
Mo - 2016-05-03 14:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę szczerze zakomunikować, że do Riwal Poland Sp. z o.o. pojawiło sie ogłoszenie na Mechanik maszyn budowlanych i warto próbować się tutaj dostać..

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Riwal Poland Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Riwal Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert