Riwal Poland Sp. z o.o.

Rawa Mazowiecka

Opinie o Riwal Poland Sp. z o.o.

imso 2015-11-21 17:28
Im większa odpowiedzialność tym większe zarobki, ważne że można jednak spróbować swoich sił na wyższym szczeblu.
Jacek 2016-02-21 20:14
No właśnie. Bardzo fajnie, że można spróbować swoich sił, a do tego jeszcze podszkolić się i zdobyć przydatne doświadczenie. Dlatego też myślę czy nie złożyć cv jako zarządca kierownika działu wynajmu. Oczekują tylko roku doświadczenia w zarządzaniu zespołem i doświadczenia branżowego.
ert 2016-03-04 18:39
zawsze przeciez od czegos trzeba zaczac a uwazam ze takie stanowisko to dobra szansa jest :) a i widzialem ze wymagania nie sa wcale takie duze tutaj,.
kortez 2016-03-07 12:57
w sumie prawda dwa lata doświadczenia i komunikatywny angielski wydaje mi sie, że do ogarnięcia..ale mnie interesuje czy dadzą mi samochód i telefon slużbowy
4
waleczna 2016-03-11 19:15
myślę że spokojnie możesz liczyć na takjie rzeczy jak samochód i telefon bo napisali w ofercie zatrudnienie że dają niezbędne narzędzie do pracy, no chyba że ktoś sprostuje
roses 2016-03-13 20:24
Dobrze, że zapewniają takie narzędzia pracy, bo wcale nie trzeba się dostosowywać ze swoimi narzędziami. A pewnie są jeszcze jakieś benefity socjalne czyż nie? Pozdrawiam
lols 2016-03-15 20:26
z tego co słyszałem, to oczywiście, że są benefity socjalne i to całkiem niezłe, bo np. wczasy pod gruszą itp. plus fajnie, że zatrudniają na umowę o pracę
Hahaha 2016-05-03 14:21
Wczasy pod grusza???? Chyba nad zalewem w rawie.... hahaha
1
Nowy 2016-05-06 21:13
Podobno tez szukają kierowcę na warszawe. Jak myślicie warto???
2
a 2016-06-12 23:01
W sumie taki sprzedawca może liczyć na urozmaicone zarobki, bo zawsze jest szansa na odpowiednie premie.
klos 2016-06-27 20:40
tak szukają kierowcy warszawa ,trojmiasto.wrocław za 2500netto
PRACUS 2016-06-27 21:00
O I (usunięte przez administratora)ROBOCZE DAJĄ PEŁEN SZACUN KOLEGO EDF TY CHYBA TAM JESTEŚ JAKIMŚ LALUSIEM PO PRANIU MÓZGU
MAŁY 2016-06-27 21:08
włączę się w dysk. najlepsze na tych ich rozmowach to jest premie,dodatki,awanse znam kogoś kto tam pracuje jak łyknie sobie w gardło to prawdę powie bo na trzeźwo wstyd mają taką premie roczną czy coś dostają po 500 i mówią ci ty jesteś nasz taki korporacyjny bambino
2
Bobo 2016-08-02 16:39
Czy opisze ktoś konkretnie jak wygląda praca handlowca?Jakie wynagrodzenie ,ile wizyt .Jakie auto sluzbowe? Jaka podstawa na netto?
Podnosi są asystentki dla handlowca ??
POZYTYWNA 2016-08-10 09:25
Czytając opinie powyżej - mam wrażenie, że pracowałam w zupełnie innej firmie niż RIWAL. Tak się składa, że musiałam zupełnie zrezygnować z pracy, ale pracę w tej firmie oceniam na duże 5. Co do premii rocznej faktycznie jest taka i wcale bym się nie obraziła, gdyby w każdej firmie raz w roku ktoś przyszedł i dał mi 500 zł nawet z 200 zł bym się cieszyła - wcale bym się tego nie wstydziła. Co do narzędzi to miałam laptopa, smartfona, oczywiście internet, auto Chevrolet Cruze z możliwością korzystania prywatnie, karta płatnicza, kartę MultiSport, ubezpieczenie grupowe i faktycznie odzież roboczą (z której ktoś żartował, mają fisia na punkcie bezpieczeństwa - kask, kamizelka, buty na budowę, nawet szelki musiałam mieć jak zrobiłam obsługę IP), piątek dzień biurowy. Jest dużo szkoleń - potwierdzam, w ciągu nie za długiego czasu miałam szkolenie nawet z obsługi klienta, narzędzi sprzedaży, negocjacji handlowych. Asystentka handlowa do pomocy. Sporo materiałów marketingowych, gadżetów dla klientów. Umowa o pracę żadnych kombinacji składki, podatki te sprawy, jak mi było potrzeba to paski z wynagrodzenia co miesiąc, coś ze składkami zus też dostawałam raz w roku ale nie wiem co to było - ja miałam okres próbny 3 m-ce, a później na czas określony. Zespół jest młody. Jest parę marud i takich co więcej udają niż robią, ale to chyba wszędzie się tacy znajdą - raczej nieszkodliwi. Pracuje się dużo to fakt. Pełno tabelek. Jest gdzieś wpis, że kasa to tajemnica czy jakoś podobnie - zależy co kto lubi, ja tam nie miałam życzenia, żeby ktoś wiedział ile zarabiam. Piszę to wszystko, bo gdybym miała możliwość to chętnie bym znów dla nich pracowała. Wydaje mi się, że nie ma idealnych miejsc. W każdej pracy są plusy i minusy i zawsze znajdzie się ktoś kto narzeka i ciągle mu mało.
4
józek z puszczy 2016-08-25 19:27
witam Wszystkich,
powiedzcie mi łaskawie jak się pracuje jako przedstawiciel w oddziale we Wrocławiu?
gvyu 2016-08-25 19:39
@ józek z puszczy - słyszałam że pracuje sie nawet okej, ale najlepeij bedzie jesli sie sam o tym przekonasz i spróbujesz zaaplikowac na top stanwoisko
3
A.H 2016-11-13 23:38
W Łodzi mam możliwość pracy jako handlowiec ?Warto ?Czy lepiej na mazowieckim ? A.H
2
Agnieszka CzajHilton 2016-11-13 23:45
Pozdrawiam Sylwia Białystok
1
Roman z Puszczy Tucholskiej 2016-11-23 23:45
Chyba towarzystwo się kruszy odeszli najlepsi handlowcy pozostali konferencji
5
Koloborant z podestow Lowicz 2016-11-23 23:56
Jak na razie chaos pracuje parę ładnych dni i zero konkretów co robić
Przełożony nie zna się na sprzęcie i myli podesty z ladowarkami a wózki widłowe z dzwigami .
3
aldi 2016-11-28 20:29
serwis też się kruszy
5
nietopez 2016-11-28 20:33
bardzo dobra firma życie mi uratowała bo do dziś bym pchał starego ikarusa z wanglem po Gliwicach a dziś jestem pracownikiem biurowym
Oksana 2016-11-28 22:37
przykro to słyszeć kruszy się też dział w centrali związany z IT.....szkoda bo miałam tam pracować w dziale marketingu.
6
Roman z Puszczy Tucholskiej 2016-11-28 22:44
przykro to słyszeć kruszy się też dział w centrali związany z IT.....szkoda bo miałam tam pracować w dziale marketingu.

Arku jeśli serwis się kruszy czyli najważniejszy dział w firmie to będzie tragedia i nawet Holandia ( usunięte przez administratora ) nie będzie w stanie pomóc chyba czas na zmiany...spotkamy się penie na tym samym lofcie...:)
2
Kris 2016-11-30 20:16
Witam
Szukam informacji na temat pracy w firmie Riwal
na stanowisku szkoleniowca. Proszę o konkretną i żetelną opinie. Jak wygląda ta praca?
1
Darek 2016-11-30 23:41
hej ja również szukam info o pracy na stanowisku specjalista d/s wynajmu
Miejsce pracy: Oddział Warszawa - Duchnice / Ożarów Mazowiecki
Szukają dwóch osób .
Bardzo proszę o uczciwą informację.
5
Nietoperz 2016-12-01 20:08
Teraz pisze prawdziwy Nietoperz, bo widzę, że ktoś się podszywa pod mój nick - nie ładnie NIETOPERZ JEST TYLKO JEDEN. Kolego, końcówkę piszemy przez RZ. Ikarus, gorzej jeździłem Vistulą ale ty oczywiście nie wiesz co to za sprzęt, a salony biurowe mnie nie kręcą ( bo widzę, że cię to boli ) w każdej chwili mogę siadać za kółko w Riwal i nauczę cię roboty a biuro dzisiaj jest a jutro może go nie być, dam sobie radę jest już człowiek, który może przejąć moje obowiązki więc spokojna twoja rozczochrana. Dziś mam równe 7 lat pracy w firmie i ani jednego dnia na L-4, bierz przykład ze starego pracownika to na pewno trafisz do biura.
Pozdrawiam
Robert G
6
Realista 2016-12-08 10:59
Ale ja nikogo nie hejtuje. A jak mi się coś gdziekolwiek nie podoba to sobie po prostu zmieniam i tyle.
3
Dominika Poz 2016-12-08 11:11
Właśnie to zrobiłeś napisałeś na ludzi cienkie bolki ...jesteś taki sam tylko tobie na razie pasuje wszystko do czasu każdy ma prawo do wyrażania opinii i nie twoja sprawa jak to robi
4
Belt webbing 2016-12-09 19:26
Koleżanko podająca się za faceta ...błędy językowe popełniasz również i to nie małe.Opinie wynikają z podejścia dyrektora i kierowników do pracowników.Atmosfera jak wiesz bo pracujesz w firmie jest mega toksyczna.Pamiętaj ze Twój nowy pracodawca tez może mieć świadomość że pracujesz w firmie.
A zadowolenie i krytykę każdy może wyrazić.
Niestety w prywatne życie pracowników to Wy zaczęliście wnikać..
3
pracownik Riwal 2016-12-10 22:01
No i stało się nie będzie dobrze w serwisie i dziale handlowym...towarzystwo się zbuntowalo....
taki prezent Świąteczny dla firmy.
Chyba już czas na zmianę pracodawcy.Szkoda czasu....
4
mechanik 2016-12-12 20:30
Witam pracuje w tej firmie od 2 lat , początkowo na stanowisku pomocnik mechanika po ok roku awansowałem na mechanika i moim zdaniem nie ma na co narzekać . Zarobki dobre atmosfera również za dobra prace otrzymuje odpowiednia premie . Wiec nie wiem skąd się biorą te chore opinie . Pozdrawiam
10
Krzyś 2016-12-16 19:38
Słyszałem o wielkich zmianach w Poznaniu mają pozostawić tylko najlepszy
słodki h 2016-12-19 20:14
widzę kolego że jesteś pewnie z Rawy bo tylko tam po roku mogłeś zostać mechanikiem po roku i zapewne z uprawnieniami co a wynagrodzenie masz za co 1-3 dni pewnie wiesz o co chodzi ja przez rok dostałem tylko jedną premie w grudni gdy wyszło mi 40 maszyn więc nie pisz mi o dobrej atmosferze i super zarobkach bo nie jest oceniany wkład jaki od siebie dajesz za niedługo zmienisz z danie chyba że jesteś z klanu kierownika ciężko ich zliczyć ilu ich tam pracuje (uważaj z kim tańczysz młody mechaniku )
5
kali 2016-12-19 22:41
Tak czytam od wczoraj i pytam co się dzieje
Pracowałem w firmie i nadal pracuje .
Jestem z Rawy i oferty do pracy mam dużo lepsze a pytam o szczegóły no tylko lokalizacja mi pasowała ... a firma jak PGR działa nie ważne ze zrobisz dostaniesz za rok ...;)
6
Agnieszka Z Aleksandrowa 2016-12-19 22:43
Wiadomo ze nie dostaniesz po po śmieci umowy...
5
Ktos 2016-12-20 18:09
Pytanko a jak się ma do tych wszytkich opini odzdział wrocław szukam pracy jako mechanik ??
1
Bolson 2017-01-17 09:39
Praca ok. Umowa o pracę, pensja na czas no i płatne nadgodziny. Praca jak praca raz jest ciężko raz jest lżej. Ogólnie warto próbować.
1
kopytko 2017-02-27 14:41
Witam.
Może ktoś napisać coś o stanowisku kierowcy, zarobki czas pracy, itp. Jest rekrutacja we Wrocławiu, nie wiem czy warto startować.
Someone 2017-02-28 20:41
Byłeś na rozmowie? Co proponowali?
someone 2017-02-28 20:43
I jak byłeś na rozmowie? ew. jakieś opinie?
Kopytko 2017-03-01 12:08
Napisze coś więcej po rozmowie.
Someone 2017-03-01 22:26

A kiedy masz rozmowę?
pozdr
mati 2017-03-17 13:49
Aplikowałen ostatnio na stanowisko kierowcy i byłem miło zaskoczony. Firma super, kierownik, który prowadził rozmowę rzeczowy, warunki na start przyzwoite. Szkoda że się nie dostałem.
1
mechanik 2017-03-21 22:37
Witam nie jestem z Rawy i nie narzekam
Wojtek 2017-05-19 10:13
Witam, pracowałem w tej firmie 3lata, złego słowa nie powiem, na początku było trudno a potem człowiek się nauczył maszyn ,ich obsługi, serwisu. Jeździłem busem serwisowym ,który stał pod domem:) Czasami po 12godzin a czasami nie było wyjazdów. Ze wszystkim szło się dogadać z kierownikiem,koordynatorami , na tych ludzi też złego słowa nie powiem, byli wporządku.Ale jak to mówią :jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Dzwonili ,że jest awaria i wsiadałem i jechałem ,a gdy ja potrzebowałem wolne to żadnego sprzeciwu. Jak chciałeś to szedłeś w sobotę do pracy ,jak nie to nie , nikt nie przymuszał.Wypłata zawsze na czas z premią i nadgodzinami. Jeśli chodzi o socjal to wszystko w jak najlepszym porządku, kaski, szelki, obuwie, ciuchy. Gdy się coś zużyło nie było problemu żeby kupić nowe. Posiadałem kartę płatniczą firmową i nawet sprzęt do busa potrzebny kupowałem. Pewnie padną pytania dlaczego już tam nie pracuje? Ano dlatego ,że dostałem ofertę w innej firmie za dużo większe pieniądze, których w tej firmie nie mogli mi dać a szkoda bo atmosfera i ludzie byli wtedy naprawdę super. Nie pracuję już tam ponad 2 lata więc mogło się pozmieniać.
Pozdrawiam wszystkich pracujących w firmie Wojtek
6
Taki tam 2017-05-31 22:00
Czyli praca za fajne buty,szelki i możliwość parkowania pod domem....no chyba sie zdecyduje...
Pracus 2017-06-26 13:41
Nikt Ci nie każe.

Ja pracuje w Riwal już blisko 6 lat i zlego slowa nie powiem.
Za rzetelną prace otrzymuje fajne wynagrodzenie i nie narzekam.
Ale nie jestem statystycznym Polakiem co lubi ponarzekac polezec posmiac sie i czekac na worek pieniedzy.
Pozdrawiam malkontentow.

Polecam!!!!
kieroCE 2017-07-19 19:23
Ktoś wie ile proponują kierowcy w Kielnie? Bo dowiedziałem się tylko, że codziennie w domu.
Zostaw swoją opinię o Riwal Poland Sp. z o.o. - Rawa Mazowiecka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Riwal Poland Sp. z o.o.