brak logo

EACTIVE wiemy jak

Wrocław

Opinie o EACTIVE wiemy jak

Grzesiek Malczewski 2013-06-05 17:32:01
Ja tam złego słowa na Firmę nie powiem - pracowałem tam prawie pół roku. Szef bardzo w porządku, warunki pracy też. Większość współpracowników fajna. Tylko szef kluczowego działu - pozycjonerów - średnio skuteczny. Może to pociągnęło firmę w dół. Pozdrawiam byłą ekipę :)
Mateusz 2013-06-17 19:25:50
Pracuję zdalnie dla tej firmy kilka miesięcy i nie mogę narzekać. Wypłaty realizowane są na czas, sposoby rozliczeń są przejrzyste a wysokość wynagrodzenia zależna jest od czasu jaki poświęci się na pracę, co jest sprawiedliwe. Kontakt z pracownikami jest w porządku, w razie problemów są pomocni. Mogę polecić z czystym sumieniem ;)
klient 2013-06-24 16:22:10
Nie wiem kto tam pracuje ale nie miałem nawet swojego opiekuna do tego zacząłem tracić klientów po tym jak na jednym z for totalnie nie związanych z moją branżą znalazły się linki do mojej strony. Podsumowując raczej nie polecam.
3
pracownik 2013-08-12 21:31:11
Pracuje od kilku miesięcy jako zdalny. Nie mogę na nic narzekać. Szkoda że muszę kończyć współpracę bo wyjeżdżam do Irlandii. Dobry kontakt z osobami prowadzącymi projekty.
ktoś 2014-02-11 14:47:09
Moja opinia jest taka, że nie warto z nimi współpracować.
3
pracownik 2014-03-04 09:16:45
Szkoda czasu i nerwów. Nie polecam.
4
pracownik 2014-03-08 09:31:18
a mi się z nimi super współpracuje, pracuje zdalnie a zarabiam jak na etacie, polecam pracowitym i tym, którzy potrafią się przyłożyć i dobrze zorganizować sobie prace, nie rozumiem tych którzy nie dają negatywy, pewnie nic z siebie nie potrafią dać i wszędzie i każdemu tylko marudzą ...
Piotrek 2014-03-10 11:57:16
Współpracę oceniam ogólnie dobrze. Wiadomo, że tak jak w życiu są lepsze momenty i te gorsze. Sprawny i szybki kontakt z pracownikami. Myślę, że warto było pracować. Pozdrawiam.
praca zdalna 2014-08-04 00:13:32
Firma na maksa tnie koszty. Nigdy nie wiadomo ile dostanie się zleceń, więc trudno planować przychody i wydatki. Na plus przemawia doskonały kontakt z koordynatorem - sympatycznym i pomocnym. Po pół roku współpracy oceniam firmę ogólnie dobrze (szału nie robi, ale jest ok).
majka 2015-01-03 23:20:40
Myślę nad podjęciem pracy zdalnej u nich. Czy umowy/wypłaty/ rozliczenia są bezproblemowe?
D 2015-02-05 14:22:03
Nie polecam, na rozmowie rekrutacyjnej 0 szacunku do 2 człowieka, nie dość że lider spóźniony na rekrutację 10 minut, to dodatkowo kompletnie nie zapoznał się z moim CV przed rozmową. Proponowane zarobki śmiesznie niskie, wcześniej proszę w formularzu o podanie warunków finansowych, a następnie proponują 1/3 tych zarobków. Podczas rekrutacji był test do rozwiązania (pytania banalne nie mające nic wspólnego z wiedzą ekspercką, jakie znasz skróty klawiszowe? Jakie przeglądarki? --- po co zadają takie pytania, skoro po CV można wywnioskować wiedzę i umiejętności) Rozmowa trwała 5 minut i była szybko kończona gdyż czekała 2 osoba na to samo stanowisko. Prowadzący rozmowę był nieuprzejmy, w ogóle się nie odnosił do doświadczenia oraz do umiejętności, za to bardzo dobrze wychodziło mu ocenianie człowieka na podstawie pierwszego wrażenia, dodatkowo oceniał umiejętności bez żadnych pytań do mnie. Mam bardzo duże doświadczenie w e-commerce a osoba prowadzące rekrutację w ogóle się do tego nie odnosiła. Jak na moje oko próbują ściągać "ekspertów" za bardzo małe pieniądze, wykorzystać i zostawić. W tej agencji niczego się nie nauczycie. Bardzo nie polecam, lepiej szukać pracy w agencjach szanujących 2 człowieka.
8
Mała Mi 2015-02-06 08:29:00
Współpracuję z eactive zdalnie od grudnia i jestem bardzo zadowolona. To moja praca dodatkowa i spokojnie mogę wyciągnąć najniższą krajową. Nigdzie nie dostałam tyle za pisanie wieczorami w domu. Kontakt z moim opiekunem Robertem J. przebiega bezproblemowo. Jest wymagający ale bardzo pomocny. Mogę z czystym sumieniem polecić firmę.
1
Magda P 2015-02-06 08:43:04
Po CV często nie można wywnioskować NIC. Sama miałam kilka stanowisk ze wzniosłymi nazwami, a miało się to nijak do tego co robiłam. Stanowiska np. menedżer, pełnomocnik zarządu to teraz już norma. Swoją drogą jak możesz napisać "Nie polecam" skoro nie pracowałeś tam ani dnia ? :D Ja jestem zadowolona z pracy i życzę sobie zawsze tak uczciwych pracodawców. Wymagania normalne, kasa na czas i pewna praca.
1
Kamil Dudziak 2015-02-06 09:10:46
Dzień dobry Panu, pozwolę sobie na sprostowanie Pana wypowiedzi:
- kandydat na rozmowę jest umawiany co 30 minut, to wystarczający czas by odpowiedzieć pisemnie na pytania i porozmawiać. Niestety, ale mija się Pan z prawdą co do czasu spóźnienia jak i tego, że miało to wpływ na naszą rozmowę.
- "kompletnie nie zapoznał się z moim CV" od 11.2014 do obecnie pracuje Pan w pewnym wydawnictwie, w CV wpisał Pan sobie Specjalista ds. E-commerce
- "wcześniej proszę w formularzu o podanie warunków finansowych, a następnie proponują 1/3 tych zarobków." W przesłanym formularzy wpisał Pan 3000zł netto, na stanowisko Asystenta na które Pan aplikował zarobki kształtują się aktualnie następująco:
1-3 miesięcy - 2000zł netto
4-6 miesięcy - 2250zł netto
powyżej 7 miesięcy 2500zł netto
Nawet jeśli przyjąć okres próbny, gdzie płacimy Asystentowi 2000zł netto to ciągle jest to więcej niż 1/3 z 3000zł netto.
- otrzymał Pan zestaw 11 pytań do odpowiedzi, te 2 które Pan wymienia są pierwsze i pozwalają ustalić jak świadomie korzysta Pan z podstawowego narzędzia pracy jakim jest dla nas komputer
- „po CV można wywnioskować wiedzę i umiejętności” pozwolę się z tym nie zgodzić, w CV kandydat może napisać cokolwiek, to rozmowa i okres próbny pozwalają na tyle ile to możliwe zweryfikować nam kandydata
- „oceniał umiejętności bez żadnych pytań do mnie” otrzymał Pan zestaw 11 pisemnych pytań, na kluczowe od 8-11 nie udzielił Pan praktycznie żadnych odpowiedzi.

Panie Kamilu jeśli poczuł Pan się urażony naszą rozmową, to jest mi z tego powodu przykro. Proszę jednak zejść trochę na ziemię. Mimo wszystko życzę powodzenia w Pana karierze zawodowej.

Kamil Dudziak
7
Prac2015 2015-02-25 16:26:06
Dość ciekawa firma. Pracuję od niedawna i już widzę różnicę w stosunku do moich byłych pracodawców. Pieniądze bardzo dobre, atmosfera też, produkt też. Panowie próbują zrobić coś ciekawego, innego. Mam nadzieję, że to się utrzyma bo różnie z tym bywa. Na razie mogę polecić.
2
dziewczynazjasla 2015-03-13 14:34:09
Moja współpraca z firmą przebiega do tej pory bez zarzutu. Jestem zadowolona z wysokości wynagrodzenia które uważam jest adekwatne do wykonywanej pracy i zawsze pojawia się w umówionym terminie. W razie problemów zawsze mogę liczyć na pomoc.
1
Chmielewska 2015-03-18 13:07:57
Współpraca przebiega bez problemu. Koordynator Krzysztof K.jest bardzo miły, pomocny. Kontakt z nim jest ekspresowy. Zawsze mozna liczyc na jego pomoc.
1
Dominik 2015-03-18 19:37:44
Moja dotychczasowa współpraca z firma przebiega pozytywnie. Wszystko odbywa się w terminach i nie ma zgrzytów. Mam nadzieję, że nic w tej kwestii nie ulegnie zmianie.
1
Julia J 2015-03-19 09:51:20
Pracuję z EACTIVE już prawie rok. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy! Jak dotąd miałam okazję pracować z Panem Krzysztofem i Janem, bardzo miło wspominam obie współprace. Profesjonalne podejście, pomoc, świetny kontakt i ekspresowe odpowiedzi na moje maile. Polecam!
Agnieszka W. 2015-03-19 11:24:20
Jestem bardzo zadowolona z Eactive. Rzetelni pracownicy, szybkie rozliczenia, bardzo dobra obsluga :) kontakt jest szybki i łatwy, sa otwarci na nasze opinie i propozycje. Nie moge narzekac ;)
2
Kapuczina 2015-03-19 13:22:52
Współpracuję zdalnie z agencją EACTIVE oraz Panem Krzysztofem K. Cenię ich za bardzo dobry kontakt, szybkie rozliczenie, bezkonfliktowość. Serdecznie polecam!
2
Agnieszka Karkosza 2015-03-26 12:04:22
Współpracuję z firmą Eactive od niedawna ,jednak już od początku byłam bardzo zadowolona.Trafiłam na solidnych , rzeczowych pracowników tej firmy - opiekunów wykonywanych przeze mnie zleceń za pośrednictwem internetu. Polecam w szczególności pana Krzysztofa Krakosa.Niezwykle sympatyczny a zarazem solidny pracownik.
Solidnie wypełnia swoje zadania, błyskawicznie odpisuje na każdy e-mail.Pomaga rozwiązać każdy problem.Oby więcej takich pracowników.
Ja ze swojej strony polecam gorąco firmę!
2
eve 2015-04-26 16:50:50
pracowalam , odeszlam i w koncu mam normalna prace z normalnymi zarobkami, non stop robia rekrutacje i szukaja pracownikow, bo po kolej kazdy sie zwalnia. Wiecej niz 1700zl nie zarobisz, atmosfera sztywna,ciagle patrza w monitor,czy przypadkiem nie zajmujesz sie czyms niezwiazanym z praca.
2
toma 2015-04-27 22:13:52
A ja pracuję już kilka lat i jestem bardzo zadowolona. Fakt, nie ma tu miejsca dla kogoś kto chciałby się obijać. Dla tych którzy są naprawdę dobrzy i ambitni warunki są rewelacyjne. Z moich obserwacji wynika, że mamy wysoko postawioną poprzeczkę i niewiele osób ją chce przeskoczyć. Pozdrawiam wszystkich z ekipy.
1
anonim 2015-04-27 22:18:24
eve podaj stanowisko, dział i zakres obowiązków do tej kasy, bo 1700 to rzeczywiście trochę mało jak na te branżę
Mefju 2015-06-20 18:51:57
Polecam. Wypłaty na czas, wszystko w terminie. Rzetelna i ucziwa firma, pracuje zdalnie. Że świecą szukać takich dobrych firm !:)
mat 2015-06-21 02:14:01
Pracuje mi się znakomicie w formie zdalnej. Wypłaty w terminie. Firma potrafi docenić zaangażowanie pracownika, współpraca z Panem Jakubem K jest super . Porzadna firma
Mina Wetp 2015-09-17 22:32:04
Żeby nie pan Krzysztof to bym nie poznała tej firmy więc jemu wielkie pochwały, walczył bardzo długo, aby mnie zainteresować tą firmą. Sprawił, że z niechętnej osoby weszłam we współpracę, ale to głównie dzięki niemu, bo zrobił wszystko, abym nie musiała zbyt mocno angażować swój czas a korzystać w propozycji firmy. Jestem zadowolona! :-) Pozdrawiam
Mina Wetp 2015-09-17 22:34:45
Dodaje, bo zapomniałam o najważniejszym, chodzi mi oczywiście o firmę EACTIVE
Aga z www.makeoneiwsh.pl 2015-10-01 09:13:16
Moja opinia o EACTIVE? Jak najbardziej pozytywna! Jestem mamą i blogerką. Współpraca z firmą EACTIVE dała mi możliwość dorobienia w przyjemny i szybki sposób, w wolnej chwili bez wychodzenia z domu. A to dla mnie jest bardzo ważne. Jestem bardzo zadowolona, bo formalności trwały chwilkę, a współpraca jest owocna i przyjemna. Mój kontakt z przedstawicielem firmy EACTIVE (Pan Krzysztof Krakos) jest głównie mailowy ale bardzo profesjonalny. Pan Krzysztof szybko i wyczerpująco odpowiada na maile, jest cierpliwy i uprzejmy. Wg mnie firma zasługuje na polecenie każdemu kto szuka uczciwego źrodła dochodu. Ręczę za zadowolenie z współpracy.
Była Pracownica 2015-10-01 13:14:23
No to w końcu może i ja się wypowiem . Pracowałam dla nich zdalnie( marketing szeptany ) . I na szczęście już z nimi nie współpracuję . Dlaczego zrezygnowałam ? bo po 1 :zlecenia były mało płatne ( 0.70 gr za posta ) ,a po drugie nie dość ,zę mało płatne to jeszcze w dodatku dawali tak mało zleceń ,ze szkoda gadać . I dobrze ktoś tutaj napisał ,że firma na maksa tnie koszta , nigdy nie można sobie zaplanować wydatków !!!! kompletnie nic !! a osoby które tu wychwalają tak tą firme to albo po prostu dorabiają sobie do " wacików" albo po prostu mają poważniejsze stanowisko . Jedynie co mogę powiedzieć o nich pozytywnego to ,że wypłata faktycznie jest na czas , wszystko umowa jest , czarno na białym itd. także pod tym względem rzeczywiście firma jest uczciwa.jeszcze wracając do stawek, jak zobaczyłam w sierpniu ile mam zleceń stwierdziłam , ze nie ma sensu dalej dla nich pracować i trzeba sobie szukać czegoś innego. I dzięki Bogu znalazłam .od miesiąca pracuję pod lepszą agencją z lepszymi zarobkami. daje tej firmie dst za uczciwość ( umowa ) i wypłaty na czas . bo tu akurat jest w porządku. I na plus jeszcze oceniam to ,ze dzięki tej firmie zdobyłam doświadczenie , co ułatwiło mi znalezienie pracy.
2
Do odpowiedzi ewad 2015-10-25 14:40:53
Widać, że ten młody zespół sam o sobie tutaj pisze ;) profesjonalny, dobre opinie, zadowolenie klientów, zarobki podciągnąć. Nikt tak nie wystawia opinii, za dużo słodzenia i zwracania uwagi, na to co nas nie interesuje. Ja pracowałem u nich jako zdalny, NIE POLECAM - na pieniądze się czeka wieczność, brak umów na czas, już dawno im podziękowałem.
1
opinia 2015-10-25 19:17:05
@EWAD
Cytując Ciebie "witam wszystkich, wszedlem" a następnie "ja bym sobie też tak chciała". A więc jesteś kobietą czy mężczyzną? Oczywiście pytanie retoryczne kim są piszący opinie :-)
Była Pracownica 2015-10-29 13:01:12
ale czym ty sobie chcesz zarobki podciągnąć zarobki ? bo ja tgo nie rozumiem? czym ? ludzie jak ja we wrześniu dostałam 65 zł wypłaty za miesiąc sierpień , jestem winnej agencji dorobiłam 650 zł ( siedząc po 2h dziennie ) , a teraz w listopadzie bd miałą jeszcze wiecej , bo wzielam wiecej zlecen , wystarczy ,ze siedze po 4 godziny dziennie od pon do pt przez trzy tygodnie ,Nie wiem jak sytuacja teraz wygląda czy się coś zmienilo ,le mysle ,ze raczej nie
Była Pracownica 2015-10-29 13:08:10
dlatego ja odradzam , prc ena dluzsza mete , jak ktos chce sobie zdobyc doswiadczenie to prosze bardzo , warto ale na krotką metę , ale zeby wspolpracować z nimi na dluzszą mete ?Mowie zdecydowanie nie . Co do umów i wyplat to tu sie akurat nie zgodze , bo to dostawałam na czas .... marne grosze ,
Migotka 2015-11-13 11:07:07
Wypłata na czas? Wolne żarty! Rozliczenie i papiery może wysyłają na czas, gorzej już z kasą! Odsyłałam rachunek od razu, listem poleconym z potwierdzeniem odbioru smsem, więc wiem kiedy list do nich dochodził! I co? Kasa grubo po 20 każdego miesiąca. Taka prawda. Jak zaczynałam współpracę pieniądze były zdecydowanie szybciej! Dlatego wolę pisać dla innych firm, które szanują zdalnych i płacą w przyzwoitym czasie! Jeśli możecie czekać prawie miesiąc na kasę to składajcie swoją aplikację do nich.
Co do pracy... Zleceń sporo ( różne ilości), wymagania normalne, głównie terminowość jest ważna. Opiekunów przewinęło się w ciągu roku mojej współpracy trzech. Dwóch było ok, ostatni bardzo słaby w kontakcie. Uwagi do tekstów sporadycznie, ale jak już się pojawiły to w stylu "proszę przeredagować żeby mi się lepiej czytało" :)
2
Była Pracownica 2015-12-07 18:10:08
spróbuj może będzie okay
Jakub Lisiecki 2015-12-10 10:29:50
Zapraszam do zakładki "Praca" w dziale "Firma" na naszej stronie internetowej. Znajdują się tam informacje na temat rekrutacji w EACTIVE.
1
e-monk 2016-02-07 12:59:38
Nie polecam tej firmy. Warto zapoznać się z komentarzami wyżej, gdyż te wszystkie negatywy to prawda...
2
jedenzbyłych 2016-02-16 10:54:04
To ja wam proponuję pogrzebać i popytać ilu marketingowców przewinęło się od przeprowadzki firmy ze starej siedziby w rynku. Podpowiem: wieeeeeelu.
Pracownik 2016-02-17 19:21:20
Zachęcam wszystkich do sprawdzenia samemu osobiście jak jest naprawdę.
Była pracownica 2016-08-25 14:46:25
nie mam pojęcia jak sprawa wygląda pracując na miejscu , ale jak zdalnie pracujesz to dostajesz co najwyżej umowę o o dzieło , czyli odprowadzanym składkom mozesz pomachać bye bye . Ponoć dają umowę zlecenie jeszcze ale to trzeba chyba tak dłuzej pracować . Dla mnie są beznadziejni , zreszta już pisałam w poprzednich .przez nich jestem 3 msce w ( usunięte przez administratora ) ze składkami . nie pozdrawiam
jeż_jerzy 2016-09-15 13:31:14
tak się złożyło, że miałem okazję zweryfikować przeczytanie tu opinie i jak dla mnie ważne jest przede wszystkim to, że jest umowa o pracę, dobra atmosfera i wpłata zawsze na czas.
jeż_jerzy 2016-10-04 14:42:33
To zależy od stanowiska, ale jak coś obiecali: podwyżkę czy umowę czy cokolwiek innego to zawsze dotrzymywali słowa i nie trzeba się przypominać, sami wracają do tematu.
epoal 2016-10-04 15:03:28
no tak @senko wydaje mi sie ze cps takiego jak wynagrodzenie to mozna przeciez spokojnie ustalić podczas rozmowy kwalifikacyjnej skoro o tym w ogloszeniu nie napisali to pewnie chca to ustalać indywidualnie prawda? to smao jezeli chodzi o jakies premie
pietrucha 2016-11-03 13:24:41
Ciężko odnieść mi się do wcześniejszych komentarzy, bo pracuję od niedawna. Pierwsze moje wrażenie jest takie, że bardzo stawiają na wiedzę pracowników. Na samym początku przeszedłem niezbędne wyczerpujące szkolenia co dla mnie jest wielkim plusem, bo wiedzy nikt mi nie zabierze i zawsze się przyda, czy w tej czy w innej firmie.
Zostaw swoją opinię o EACTIVE wiemy jak - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EACTIVE wiemy jak