brak logo

Daedong Poland

Cieszyn

Opinie o Daedong Poland

ulala 2016-05-18 14:50
Kochana, bardzo Ci dziekuje za odpowiedz :)
android 2016-05-28 19:39
W cieszyńskim DAEDONGU rozpoczęła się fala odejść. Z jednego działu produkcji odchodzi jednocześnie 5 osób a z biura następnych kilka. Wszystko przez coraz gorsze warunki pracy, płacy i pogarszającą się atmosferę.Niektóre osoby mają 20 dni starego urlopu i nie mogą go wykorzystać bo braki kadrowe ciągle łatane są nadgodzinami.
Cieszyn 2016-05-29 07:42
android ma rację, też o tym słyszałam. Fakt, ciężko się zgodzić na minimalną krajową (te 5 dziewczyn z produkcji, z biura nie wiem), ale też druga strona medalu że usłyszałam ostatnio rozmowę dwóch gości z warsztatu jak mówili o kimś kto już tam nie pracuje - podobno był elektrykiem, z papierami, dobrym, a pracował za 1500 na rękę, potem chciał podwyżkę, dostał jakąś symboliczną i dał wypowiedzenie. Wniosek? Koreańcy nie szanują pracowników za grosz (przynajmniej w kwestii kasowej). Mi osobiście jeszcze żaden nic nie powiedział, nie doczepił się do mojej pracy itd., ale widać że ostatnio morale pracowników spada. Wiadomo że są normy do wyrobienia bo muszą wysyłać towar, ale jak skoro nie ma komu pracować - brakuje ludzi na każdej hali, na każdej zmianie, na tych z warsztatu też trzeba czasem długo czekać, a słychać z ich komentarzy że nie są w stanie obskoczyć wszystkich awarii, a maszyny wiadomo - starzeją się z każdym dniem, nie młodnieją, więc będzie coraz gorzej jeśli szefostwo się nie obudzi że za psi pieniądz polacy robić nie będą. Nie fajnie :/
4
joku 2016-05-29 12:32
zgadzam się z Tobą. Jeszcze 2-3 lata temu dedąg miał dobrą opinie jako pracodawca, ale to już przeszłość. W okolicy powstały nowe miejsca pracy (np. Bażanowice) w, których lepiej płacą, a tutaj po staremu najniższa krajowa, jakby nie widzieli, że czasy się zmieniają. Jednak na nowe samochody pieniądze są. Fala odejść się jeszcze nie skończyła bo jak się słucha rozmów to o odejściu myślą kolejne osoby i to takie o kilkuletnim już stażu, które mają dojść pogarszającej się atmosfery w pracy, a o nową nie jest już tak trudno jak kiedyś. Pracuje już tu długo i o odejściu na razie jeszcze nie myślę, ale jeżeli sprawy pójdą dalej w tym kierunku to nie wykluczone że dam sobie spokój z ta firma.
janek 2016-06-09 22:08
o przejściu na inne stanowisko? hahaha dobre, poczytaj o koledze co chciał z produkcji wejść do biura to się dowiesz jak to wygląda w tej firmie, mądry był chłop że odszedł a nie jak go namawiali żeby został dalej na produkcji, a teraz pewnie ci sami chcą odejść.....
android 2016-06-10 18:37
Po prostu ten pracownik był dla koreańskiego zarządu z Cieszyna za dobry. Skończył UJ w Krakowie i znał perfekcyjnie angielski, rosyjski. Z takimi kwalifikacjami pracował na produkcji. Więc gdy potrzebowali do biura zgłosił swoją kandydaturę. Na początku się zgodzili a potem Koreańczycy zmienili nagle zdanie i przyjęli nową osobę z zewnątrz. Nie muszę chyba dalej pisać jak się musiał poczuć i dlaczego honorowo odszedł z firmy.
krzysiek 2016-06-12 14:05
Wkur**** się i odszedł.
Anka 2016-06-15 09:06
A ten co miał przejść do biuro to czasem nie ten sam facet co podpalił maszyne i ją ugasił, a potem jeszcze nagrodę za to dostał?
1
janek 2016-06-17 22:25
myślę, że nie muszę zbytnio więcej wyjaśniać na temat przejścia, tak jak napisał Android - był to gość po studiach, który widocznie był dla nich za dobry - słyszałem że miał się zajmować czymś w dziale jakości na rynek rosyjski no i znał gość ten język, a osoba która się do tej pory tym zajmowała to rzekomo go nie zna tylko po angielsku się dogaduje więc pewnie stołek zadrżał, a co do tego czy podpalił sam maszynę to chyba trochę Anka przesadziłaś, żal Ci tej nagrody co dostał czy co? poza tym kilka innych osób też dostało nagrodę przy tej okazji i też słyszałem nieraz jak mieli wypomniane to przez współpracowników. Myślę że jakby sam podpalił to chyba by dostał raczej dyscyplinarkę, a nie nagrodę - tak podpowiada zdrowy rozsądek.
AH1N1 2016-07-28 18:45
Pytanie do pracujących w Daedong:

Jak wyglądają perspektywy firmy? Pojawiają się nowe projekty/produkty?
Czy ma się realny wpływ na to, jak wygląda firma?
Czy pomysły pracowników są wdrażane i doceniane ?
Czy poleciłbyś tą formę swojemu koledze/koleżance? Jeśli tak, to napisz proszę dlaczego.
Helheim 2016-08-22 11:58
Ja wiem, że czytanie ze zrozumieniem jest szczytem wysiłku dla niektórych, ale proszę o spróbowanie tego. Spróbujmy razem mimo bólu... To jest strona do Deadong System CIESZYN - specjalnie napisałem drukowanymi literami nazwę miasta Cieszyn. Przeliterujmy razem - C - I - E - S - Z - Y - N - Cieszyn. Brawo. Teraz przeliterujmy razem GLIWICE - G - L - I - W - I - C - E. - Gliwice. Brawo.

Czy teraz widzicie różnicę? Jak się okazuje, uważanie na lekcji nauki czytania było jednak ważne i, cóż za zaskoczenie, przydatne w życiu. Miejcie to proszę na uwadze jak znowu będziecie robić z siebie idiotów i pisać o Gliwicach na stronie poświęconej Cieszynowi.

Dziękuję i pozdrawiam
5
joku 2016-08-22 20:33
dokładnie, ja też już parokrotnie zwracałem na to uwagę, ale to jak gadanie do obrazu
2
maja 2016-08-29 22:25
Czy na pracownika montażu przyjmuja też kobiety??? i jakie są zarobki bo mam 30 km drogi :)
Cieszyn 2016-08-30 15:43
Maja, jak najbardziej przyjmują kobiety. Obecnie pracuje około 300 kobiet / 80 facetów
Cieszyn 2016-08-30 17:35
qwed - na pewno montaż, produkcja, kontrola jakości. W związku z wieloma pytaniami opowiem po krótce o każdym jako że wciąż pracuję w Daedongu i nie myślę stąd iść. Więc tak - każde stanowisko jak już pisałam kiedyś wiąże się ze staniem 8 godzin (oprócz tzw. kurników, ale tam chyba mają komplet). Jeśli ktoś nie jest w stanie tego wytrzymać - nie ma co aplikować. Montaż - chyba najlepsze stanowiska. Pracuje się przy matrycy lub prasie która zaciska jeden lub kilka elementów wokół linki. Praca polega na wkładaniu zacisków do formy, lub nasmarowaniu (automatycznemu) detalu i zaciśnięcia go prasą poprzez naciśnięcie przycisku startu cyklu maszyny. Tyle. Tylko i po prostu. Zależnie od przydzielonego miejsca pracy - tzw. linii (np. Parking, lub Atm/Mtm) norma wynosi od 1700 do 2200 linek na 8-ogodzinną zmianę, ale na to składa się praca osób z całej linii - na ogół 4-ech. Choć brzmi kosmicznie wierzcie mi - żaden wyczyn, jak najbardziej do zrobienia. Produkcja - czyli z definicji "wytwarzanie" - na ogół praca z gorącym cynkiem. (430 stopni C) Minus - ryzyko oparzenia, zminimalizowane dzięki automatyce, osłonom itp., plus - jak coś wprawia cię w stan wątpliwości - wzywasz Utrzymanie Ruchu i czekasz aż sprawdzą/naprawią. Na produkcji pracuje się na zalewarkach lub na dajkastingu - te pierwsze to małe, półautomatyczne maszyny do których wkładasz linkę (podobna do np. rowerowej hamulcowej) i na niej robi się z cynku określona końcówka, te drugie - robią to samo, ale są dużo większe i wymagają większej uwagi i skupienia.
Zaznaczę że na każdym stanowisku trzeba po prostu myśleć - zwyczajnie logicznie. Ostatnio zwolnili babkę która była na przyuczeniu na parkingu (pierwsze stanowisko z czterech) i puściła kilkaset linek bez zwrócenia uwagi że zacisk był zły. Mój facet z Utrzymania Ruchu był kiedyś u niej na awarii i zwrócił uwagę że pracowała mimo 3 awarii na jej stanowisku (zgłosiła jedną). Można powiedzieć że harda była że pracowała mimo to (kobieta starszej daty), ale fakt jest taki że jak cokolwiek ci nie pasuje, cokolwiek wzbudza Twoje wątpliwości - wzywasz Lidera lub Utrzymanie Ruchu. Kropka. Ta może nie wiedziała, nie wiem. Wiem że jest masa stanowisk i na każdym trzeba po prostu myśleć.
3
ciekawy 2016-09-27 17:39
A prawdą jest to, że nowy pracownik otrzymuje wynagrodzenie 2150 zł (brutto) a to jest więcej niż zatrudniony już dużo wcześniej pracownik DAEDONG.
3
K 2016-09-27 21:39
To akurat najgorsza fucha. Jezdzisz non stop i byle gdzie
romek 2016-09-27 23:17
Mnie to bardziej zastanawia jakich przeciętnych zarobków może się spodziewać junior financial specialist wiece może? Wypłata pewnie jest u nich normalnie terminowa, bo wiedzą pewnie jak zadbać o stabilne warunki jak i szczegóły. Ważne jest to, że wypłata jest na czas.
XXX 2017-01-10 14:43
Witam, jakich zarobków może spodziewać się pracownik TQM?
duuuuuupaaaaa 2017-03-16 21:25
Tona ryżu i wpierdol
1
Zartownis 2017-03-21 00:33
ludzie starający się o podwyżkę są dla koreancow skończeni jeśli wyskoczysz z taka inicjatywa to zaraz się zleca przy twoim stanowisku i znajda wszystko żeby ci się jej odechciało a jak się nie podoba to zaraz znajda innego frajera który za najniższa krajową będzie robił. prawda jest taka ze od tego roku jest limit 32h nadgodzin zobaczymy jak ich kiedyś produkcja przyciśnie znowu będą chodzić i błagać ze ci premie dadzą ale jak ty byś coś potrzebował to cie wyśmieją.... i ci kierownicy przekażą ze jak się nie podoba to możesz odejść. a co do mechaników to odchodzą bo mala stawka i się ich ciągle czepiają ze za długo maszyny naprawiają ale tak to jest jak zostało 3-4 starych mechaników a 10 to swieżaki . Teraz zaś wymyślili jakiąś ankietę kto ile pracuje i ile chce dostać podwyżki niestety kto wpadł na ten pomysł zostanie wyśmiany przez gore ;) Nie uwiężę puki nie zobaczę ;) teraz się co chwile jakaś firma ogłasza i dają większa stawkę na start niż maja pracownicy po 5 latach ....
4
była 2017-04-04 21:22
marne
1
alfons 2017-04-20 10:49
Marne to były podwyżki
3
Sherlock Holmes 2017-04-25 18:49
A to były jakieś podwyżki??? Jakiś kretyn i idiota chyba ledwo po podstawówce, obliczył że jedno pranie odzieży,kosztuje UWAGA: 3 złote(słownie trzy złote) to proponuje żeby sam sobie zrobił pranie.......... ale mózgu,ale tego przecież nie zrobi, bo mózgu nie posiada.......
4
berek 2017-05-10 00:06
PIP powinien zamknąć DAEDONG w Cieszynie za ciągle rośnącą liczbę wypadków na produkcji. Wszystko przez to, że pracodawca ciągle dokłada obowiązków i żyłuje normy a pracownicy produkcji biegają jak koty z pęcherzem żeby zdążyć je zrobić. Te maszyny potrzebują remontów kapitalnych a nie reanimacji bo to tylko powoduje defekty produktu i niepotrzebne przestoje z powodu napraw.Ciekawe czy w słowniku koreańskim jest takie mądre słowo jak "UMIAR"albo przysłowie "CO ZA DUŻO TO NIE ZDROWO"? Byłoby bardzo wskazane przy biznesplanie oraz pozyskiwaniu nowych klientów.
5
żal 2017-06-02 17:01
nom będzie więcej wypadkowa bo każdy je ściąga i ciągle się rozkłada czy kontrola nie idzie ^^ liderzy pracownicy biurowi wszyscy je ściągają zaraz się komuś soc stanie kwestia dni będzie chciał poprawić okulary bo mu spadać będą i nieszczęście murowane prawda jest taka ze każdemu zawsze się coś może stać takie przeznaczenie zginać można nawet w bezpiecznym miejscu ale nikomu nie wytłumaczysz :0
Temida 2017-06-03 11:47
To najgorszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w jakim przyszło mi pracować. Nie jest to firma pro rodzinna a ludzi traktują jak roboli doświadczalnych. Nie mają zielonego pojęcia o organizacji pracy, BHP a braki kadrowe ciągle łatają nadgodzinami i zakazami urlopowymi. Dla nich najważniejsze są miliony euro na koncie i monopol na linki samochodowe we wszechświecie a nie bezpieczeństwo i zadowolenie pracowników. Mobbing, chamstwo, cwaniactwo, żyłowanie normy, ciągłe wypadki na produkcji i niedorzeczne kaprysy zarządu to dzień powszedni. Jeden artysta z produkcji rysuje genitalia na quality boardzie bo mu od dawna odbija palma.Polskie kierownictwo boi się cokolwiek powiedzieć i przytakuje na wszystko zarządowi. Jeżeli cenicie sobie organizację pracy, harmonię, zdrowy tryb życia to omijajcie DAEDONG -CIESZYN z daleka!!!
7
romuald 2017-06-07 18:02
Co tam słychac nowego w daedongu? Jakieś zmiany i poprawy czy jak było tak jest?
Stefan 2017-07-05 12:06
Romuald - dalej liczy się dla nich monopol na linki i zysk. Co za dziwna firma! Wyobraź sobie, że zysk jest dla nich ważniejszy nawet od zadowolenia pracowników!
2
lider co dostal 40 zl 2017-07-17 23:28
Omijac ddsp z daleka zrobili nadzieje ze beda podwyzki bo pracownikow niema a tu czary mary i 2 procent im damy i tak lider po 8 latach dostaje 40 zl i wiecej osob chce sie teraz zwolnic bo smieszne jest ze zysk firmy musi byc 1000 procent wiekszy niz zarobki pracownikow zaraz sie zwolni 60 osob to innym dadza wiecej roboty i beda jeszcze im kazac robic nadgodziny a pozniej ci sie beda smiac w oczy ze chcesz wiecej dostawac zycze zeby ta firma upadla
3
Julita 2017-07-20 06:46
@lider co dostał 40 a jak regularnie w firmie podnoszone są zarobki pracownikow? Rozumiem, ze to była podwyżka dla całej załogi?
Garnek 2017-07-21 13:11
To była 2 w tym roku niby dla wszytkic ale co z tego jak i tak za mało dajom. Nawet premia na wakacje była marna 700 dali a na swieta przezciez prawie 2000 bylo.
2
Lady z MTM 2017-07-22 16:40
Podwyżki były marne to fakt,ale co do premii to były dobre, przecież jakby chcieli to by nic nie dali i też byś narzekał bo nie było, tak zle i tak niedobrze, więc niech lepiej są jakie są a jak nie pasuje to można odmówić premii i jej nie brać, dają komuś kto będzie zadowolony i nie będzie narzekał, na święta były premie po 3 tyś i więcej dla pracowników.
Dyrektor ddsspp 2017-07-23 00:51
3000 zł i więcej ? Na lini mtm ? Hahaha . Która lady taka bogata ??
1
Julita 2017-08-12 15:08
W firmie aktualnie trwa sporo rekrutacji na naprawdę różne stanowiska - chyba każdy znajdzie coś dla siebie. Czy ktoś w związku z tym może napisać, jak dokładniej wygląda proces rekrutacyjny w Daedong Poland? jakich pytań, testów można się spodziewać?
Cieszyn 2017-08-12 15:19
Nie zatrudniaj się tam. Szkoda nerwów, a za swoją pracę i tak nie dostaniesz godziwego wynagrodzenia.. Więcej zarobisz na sortowaniu plastików w Cieszyńskiej firmie ze śmieciami.
3
Norek 2017-08-13 21:01
Zatrudnij się w sortowni śmieci w Cieszyńskiej firmie to zobaczysz czym to pachnie... jesli chodzi o zarobki to szału nie ma i czterech liter nie urywa, tam wystarczy mieć tylko... zanik w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a wiec nie pisz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia i tyle w temacie.
3
Julita 2017-08-22 13:03
Pamiętajcie, że to jednak forum Daedong Poland a nie innej firmy. @Cieszyn możesz podać jakieś widełki wynagrodzenia, na które można tutaj liczyć? Dla każdego pracownika wysokość pensji będzie oznaczała coś innego, dlatego ważne, żeby podawać konkretne informacje.
Róża 2017-08-22 18:04
Witam W poniedziałek Idę na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko Asystent ds zapewnienia jakości to będzie moja pierwsza praca Coś możecie powiedzieć będę wdzięczna
Rock 2017-08-22 20:33
hejos, moge Ci powiedzieć ze wlasnie dzis przyjeto mnie na to stanowisko: 2650brutto przez 3 pierwsze miesiace potem 2800+premia czy jakos tak :P aczkolwiek nawet nie zainteresowalem sie jak praca bedize wygladac :D
1
Róża 2017-08-22 21:33
Hej A od kiedy zaczynasz? Rozmowa była spoko? Sami zaproponowali taką stawkę ?
Rock 2017-08-23 18:16
cała rozmowa po angielsku, raczej nic skomplikowanego, sami, zapytali tylko ile oczekuje na reke to strzelilem ze 2 tysie, niby od 4 wrzesnia ale do konca nie jestem jeszcze przekonany czy brac ta robote :p
Róża 2017-08-23 20:24
Mój angielski jest na słabym poziomie Skończyłam germanistykę ale akurat niemiecki ich nie interesuje Ciekawe że już Ciebie zatrudnili a jeszcze w przyszłym tyg są rozmowy na to stanowisko i z tego co wiem to przynajmniej trzy
pyattniiee mam 2017-08-24 10:07
Powiedźcie mi jak to jest z tą firmą, bo w internecie praktycznie non stop szukają pracowników i oferują mniej więcej "stabilną pracę w dużym, rozwijającym się zakładzie przemysłowym". Skoro oferują stabilną pracę, to dlaczego wciąż od trzech lat pojawiają się te same ogłoszenia, na te same stanowiska? Czyżby nie było chętnych do pracy w tym zakładzie? A może nie jest tak pięknie jak oferują? Z tego co widzę wymagania mają dość wysokie - preferowany zazwyczaj osoby z wyższym technicznym wykształceniem, doświadczeniem. Powiedźcie mi jak to jest, że firma od kilku lat praktycznie cały czas szuka pracowników?
Fakt 2017-08-24 12:22
Rock, to zarabiasz więcej niż mechanicy z Utrzymania Ruchu z wieloletnim stażem, a nie ganiasz jak dziki osioł. Ino pogratulować. "pyattniiee mam" - dlatego właśnie non stop szukają ludzi do roboty. Bo nowi zarabiają więcej niż starzy pracownicy z doświadczeniem i starzy odchodzą.
5
Julita 2017-08-30 16:55
@Rock i firma po prostu zaakceptowała twoje warunki, czy też próbowano z Tobą negocjować? Wiesz, czy potem istnieje szansa, że ta wypłata po jakimś czasie znowu wzrośnie?
ABC 2017-08-30 17:15
Ta, wzrośnie. Jak co roku gdy wzrasta płaca minimalna :)
2
Julita 2017-09-09 11:22
@ABC, skoro użytkownicy wcześniej piszą, że mają większą wypłatę od tych z dłuższym stażem, to Ci pracownicy też powinni liczyć na podwyżkę. Wydawałoby się to logiczne tylko czy w Daedong Poland może sobie na to pozwolić?
Kasia 2017-09-19 19:15
Czy to prawda, że Ukraińcy przyjmowani są do DAEDONG bezpośrednio pod firmę a nie jak Polacy przez agencję IQS .
kjfdachafdjsx 2017-09-20 12:06
bzdura
Zostaw swoją opinię o Daedong Poland - Cieszyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Daedong Poland