brak logo

Saks-Pol Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Krzysztof Saks

Słupno

Opinie o Saks-Pol Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Krzysztof Saks

xxx 2012-05-20 00:24:33
DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO
1
jarul 2013-01-29 12:31:36
Bardzo skąpy prezes. Lubi pomylić się przy wypłacie oczywiście w swoją stronę. Pracowników traktuja jak tępe bydło. Na święta nawet życzeń nie złożą. Generalnie jak wszędzie. Problemy z zatrudnieniem na umowę.
tena 2013-01-30 11:42:03
Ja byłam na początku stycznia na rozmowie w sprawie w pracy,dali ogłoszenie,że potrzebują osoby na stanowisko pracownik biurowy.
Teraz mam mieć kolejne spotkanie ale nie wiem w sumie po co???? Pani,która dzwoniła powiedziała,że to dalsza część rekrutacji....co to oznacza,nie wiem??? Proszę o wpisy osoby,które pracowały lub pracują w tej firmie,czy warto zawracać sobie nimi głowę? Głównie chodzi mi o kwestię wypłaty wynagrodzeń i godziny pracy w biurze.
ooo 2013-01-31 12:05:17
tena - 2013-01-30 11:42:03

Ja byłam na początku stycznia na rozmowie w sprawie w pracy,dali ogłoszenie,że potrzebują osoby na stanowisko pracownik biurowy.

Teraz mam mieć kolejne spotkanie ale nie wiem w sumie po co???? Pani,która dzwoniła powiedziała,że to dalsza część rekrutacji....co to oznacza,nie wiem??? Proszę o wpisy osoby,które pracowały lub pracują w tej firmie,czy warto zawracać sobie nimi głowę? Głównie chodzi mi o kwestię wypłaty wynagrodzeń i godziny pracy w biurze.
W biurze jest w miarę ok. Płaca z poślizgiem 10-15dni. Zawsze jak kogoś przyjmują karzą długo czekać. Nie szanuja czasu człowieka. Aby zamienić dwa słowa z szefami czekasz godzinę pod drzwiami. Ale spróbuj, gdzie indziej bywa gorzej. Ale rewelacji to tam nie ma.
xyz 2013-01-31 22:29:30
Czy ty pracujesz albo kiedys pracowales,pracowalas w tej firmie? Duzo osob tam w tym biurze pracuje? Często zmieniaja prcownikow? A szefostwo to zna sie na pracy tych ludzi co pracuja w biurze?
www 2013-02-09 08:06:36
Jestem zainteresowany praca w biurze,ktos moze napisac jak wyglada sytuacja? jaka kasa? jakie godziny pracy?
zbulwersowany 2013-03-06 09:54:07
Witam,

Jestem klientem tej firmy,z moich obserwacji wynika,iż na produkcji [usunięte przez moderatora] w dziale handlowym to się [usunięte przez moderatora] w biurze to burdel na kółkach jest, prezesi - bez komentarza.
XDFSQ 2013-05-21 21:25:27
Pracowacowałem na magazynie w Pruszczu Gdańskim , 6,50 na rekę na czarno , Głowny magazynier Piotr jakiś pijak brak słów , kierownik też tym samym głupek . Nie polecam
Handlowiec 2013-07-09 14:28:26
Pracowałem w tej firmie w oddziale w Zduńskiej Woli, jako handlowiec.
Kierownik tego oddziału to porażka, zupełnie nie zna się na zarządzaniu. Wynagrodzenie masz takie jakie sobie wynegocjujesz, zero podwyżek, premie ucinają jak mogą. O szkoleniach zapomnij. Praca dobra dla absolwentów i osób o niskich ambicjach.
ink 2013-08-06 11:39:33
Według mojej wiedzy to chyba o innej firmie mówisz. Oni nie mają oddziału w Pruszczu... a tak ogólnie, może rewelacji nie ma, ale da się wyżyć ;-)
ja 2014-09-26 22:30:53
Witam. wie ktoś może jak wygląda praca na narzędziowni w tej firmie? Jak płaca ? Dali ogłoszenie że szukają ślusarza.
Z góry dzieki za info :)
on 2014-10-12 18:04:54
Mam rozmowe o prace w Saks-pol jako inż. produkcji czy warto zawracać sobie głowe?? ile można tam zarobić na takim stanowisku?? Bd wdzięczy za odpowiedz
3
lider01 2014-10-31 18:54:40
Proszę o informację dotyczącą działu spawalniczego. Konkretnie chodzi mi o to ile zarabiają tam spawacze?
5
ktostaki 2014-12-02 16:06:51
Niestety praca w saks-pol to naprawdę porażka. Płacą kiepsko i wydaje im się, że powinni być traktowani jak Bogowie. Pierwsza umowa jest śmieciową umową zlecenie, według której płacą jedną pensję za 3 miesiące pracy, żeby uniknąć zus-u i us. Jeżeli ktoś ma umowę o pracę, to na najniższą krajową i wypłacają gotówkę, żeby jak najmniej podatku zapłacić. Jeśli masz doświadczenie to naprawdę nie polecam pracy dla nich, bo szkoda czasu, a po tym co wpisują w umowie zlecenie to wstyd ich w CV wpisać później. Chcą, żeby pracownicy siedzieli po godzinach a nawet złotówki za nadgodziny nie wypłacą. Naprawdę szkoda czasu na nich, zero możliwości rozwoju, obiecują a później wypierają się swoich słów.
7
Jaro 2015-04-06 20:03:58
W firmie Saks-Pol bardzo wiele się zmieniło i wydaje mi się, że na lepsze. Wszyscy pracownicy, pracują na umowach o pracę, są one bardzo zróżnicowane - ale są. Mają nieźle wyposażone hale produkcyjne. Zarobki też nie odbiegają od średnich zarobków na podobnych stanowiskach w innych firmach. Z tego co wiem nadal zatrudniają pracowników, co prawdopodobnie wynika z dalszej chęci rozwoju (dają też szansę pracy młodym ludziom bezpośrednio po studiach). Prezesi - też dają radę, przekazali cześć obowiązków pracownikom z biura, dzięki czemu można więcej załatwić - no i skończyły się długie kolejki do ich biura.
2
Stefan 2015-09-23 14:22:23
Jaro może jest szefem i sam sobie napisał opinie....
zduniak 2016-02-26 17:50:03
Znam firmę w Zduńskiej Woli i pracownicy pracują po kilka lat wiec nie jest źle. Szef jest oryginalny, ale zyskuje przy bliższym poznaniu. Widać, że się rozwijają bo coraz ciaśniej na parkingu.
2
nick 2016-04-06 12:13:46
tam nie ma żadnego p jarka!!!!!
maks 2016-04-06 13:30:23
a jak zysk po 2015r? nie są na minusie? bo staram sie tam o pracę
maks 2016-04-14 14:55:24
no właśnie ważne , bo mało dają ,więc chyba kiepsko stoją, a premia to nigdy nic pewnego, sam wiesz
tomek 2016-05-09 11:11:05
z premiami zawsze tak jest, ze niewiaodmo, ale jak się starasz to powinienieś mieć chociaż część z nich moim zdaniem. Poza tym teraz bardzo dużo jest ofert pracy od nich, m.in. jako Operator Maszyn CNC - Prasa Krawędziowa i też specjalistów tylko rekrutują.
Zostaw swoją opinię o Saks-Pol Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Krzysztof Saks - Słupno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saks-Pol Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Krzysztof Saks