brak logo

NEO- ELECTRONICS Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Wrocław

Opinie o NEO- ELECTRONICS Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Jagoda 2014-10-01 15:09:51
Jest ok. Polecam
Asia 2014-10-03 10:38:11
Pracowałam w tej firmie i naprawdę polecam!! Gdyby nie dzienne studia to chętnie bym tam wróciła:) super atmosfera, co miesięczna premia i co najważniejsze wypłaty zawsze na czas:):) praca lekka i przyjemna i fajna stawka godzinowa^^ polecam gorąco jeszcze raz :)
Dominik 2014-10-03 19:28:58
Kasa na czas, ile przepracujesz tyle dostajesz, fajna załoga, łatwy produkt sprzedażowy- ciężko nie dostać premii,
pozdrawiam całą ekipę Neo
Dominika 2014-11-25 11:27:22
Atmosfera w firmie godna polecenia.Produkt łatwy do sprzedaży.Prezesi równi goście i ludzie wyluzowani.Liderki fajne babki,pomocne w każdej chwili.Kasa na czas.Polecammmm
DDDD 2014-12-05 17:56:34
A PRACA W ŁODZI ?
senb 2015-01-23 18:09:34
w łodzi lipa
Jess 2015-02-17 20:57:54
Praca jest stresująca, ale można zdobyć naprawdę fajne doświadczenie w zakresie sprzedaży i umiejętności miękkich. Tylko trzeba być odpornym psychicznie na marudzenie ;) No i rotacja spora, ale jak się chce pracować, to problemu nie ma. Osobiście polecam zaocznym.
ABCD 2015-05-14 13:09:39
opinie pozytywne pisane chyba przez aktualnych pracowników- przyjmują każdego bo jest duża rotacja( mało zwolnień duuuużo ludzi ucieka) ciężko zrobić target bo produkt kiepski, mało kasy, dużo wymagają a nie dają narzędzi do pracy. każdy chce rządzić, nie dają umowy o pracę. jak ktoś szuka pracy na miesiąc to polecam jeśli na dłużej i liczy na dobre zarobki które przekroczą 1200 zł to ABSOLUTNIE NIE TAM!!
ksenia 2015-05-18 11:05:23
Byłam tam na rozmowie kwalifikacyjnej - sama podstawa wychodzi ponad 1500 zł, godziny pracy fajne (jedna zmiana:), weekendy wolne, umowa zlecenie (w ogłoszeniu było że to zlecenie i na rozmowie też). Zadawałam dużo pytań na rozmowie kwalifikacyjnej i na wszystkie dostałam odpowiedzi. Ogólnie pozytywne wrażenie.
1
ABCD 2015-05-21 17:16:24
20 DNI*8 GODZIN=160
160*10 ZŁ BRUTTO= 1600ZŁ PODSTAWY BRUTTO! A NA RĘKĘ STUDENCI=1296 ZŁ
NIE STUDENCI NA RĘKĘ=1072 ZŁ
Jak dla mnie to mało a premie- pozostawiają wieeeele do życzenia jeśli w ogóle są...
ksenia 2015-05-25 12:19:37
Chyba ktoś ma jakieś przestarzałe informacje bo podstawa za godzinę to 11 zł :)
zonka 2015-05-26 09:07:28
Nie rozumiem ludzi - przecież na rozmowie kwalifikacyjnej takie rzeczy jak stawki czy rodzaj umowy są podawane! A i tak zawsze znajdzie się ktoś z wielkim bólem d*py....
No a premie mają to do siebie, że trzeba na nie ZAPRACOWAĆ - i w każdej firmie tak jest.
ggg123 2016-01-04 16:01:18
ODDZIAŁ W ŁODZI: totalna masakra , ciasna klita , rozwalające się boksy ogólnie SYF.Telefony wpadają jak oszalałe nie ma czasu nawet na przełknięcie śliny,produkt ciężki do sprzedania łączący się z dużym oszustwem niewinnych ludzi DNO!!!. OGÓLNIE NIE POLECAM TEJ PRACY na gorsze call center nie mogłam trafić.
abcde 2016-01-20 13:27:43
Wynagrodzenie zawsze na czas, atmosfera spoko, można sobie wybrać na którą godzinę chce się przychodzić, jest możliwość nadgodzin ale nie zmuszają - ogromny plus wg mnie, można sobie dorobić jak potrzeba. Produkt raczej prosty, nawet osoby bez doświadczenia spokojnie sobie poradzą.
abcde 2016-01-22 11:25:05
nieee, zmiana jest jedna, można sobie wybrać w sensie że nie musisz być np. na 8:00 w pracy
abcde 2016-01-25 10:37:55
No spokojnie można przyjść na 10:00, można też np. jeden dzień pracować 6 godzin i te 2 godziny później sobie odrobić.
nicknick 2016-05-09 19:04:07
to że nieustannie rekrutują raczej dobrze o nich nie świadczy, z jakiegoś powodu ludzie nie chcą tam pracować
hahaha 2016-05-13 17:51:02
Bez umowy o pracę, bez normalnej stawki, normalna wypłata tylko jak się siedzi od rana do wieczora. Baba jesteś albo bardzo ograniczona albo mało potrafisz skoro wg Ciebie takie warunki to żyła złota.
1
filft 2016-07-05 22:04:52
śmieszna firma gdzie zarabia się śmieszne pieniądze a profesjonalizmu nikt tam od dawna nie widział :D
2
brak nicku 2016-07-11 20:21:27
@ktoś co wypłaty terminowe mają do relacji między pracownikami?...które(relacje) pozostawiają wiele do życzenia jak i cała ta firma.
niejestemrobotem 2016-07-12 11:53:29
Terminowe wypłaty to relacje między pracownikiem a pracodawcą, a nie między pracownikami! I terminowość wypłat powinna być normą, a nie zaletą, czymś czym się można "szczycić"!
A tak jak już wspomniał wcześniej @brak nicku to wszystkie relacje w firmie pozostawiają wiele do życzenia i są bardzo niezdrowe.
1
niejestemrobotem 2016-07-20 09:20:48
ANIA kłania się czytanie ze zrozumieniem. Nigdzie w mojej wypowiedzi nie było słowa o opóźnieniach. A te wymówki jakie podajesz pokazują, że pracowałaś chyba w samych patologicznych firmach. Porządne firmy opóźnień nie mają i wymówek nie szukają. Jeśli taka jest dla Ciebie norma to współczuję.
shin 2016-08-04 20:05:56
Tonący statek.
brak nicku 2016-08-05 10:26:46
Z terminowościaa wypłat bym polemizowala. W szczególności dla byłych pracowników. A bo może ktoś zapomni że miesiąc temu pracował 2tyg i może uda się coś przytulic. Nie ma też miesiąca żeby ktoś miał za mała wypłatę a bo może nie dopatrzy różnicy 300, 200 lub 50 złotych.
Jeśli chodzi o neo to można cała książkę napisać^_^
daria 2016-08-07 18:51:42
Nie można liczyć na terminowość. Można liczyć na pensje minimalna, bo wszelkie premie z radością Ci zabiorą za byle co. Słaba praca, słaba płaca, śmieciówka i "liderka" która powinna mieć zakaz pracy z ludźmi - na to też możesz liczyć. Powodzenia:)
Byłam tam i widziałam 2016-10-04 20:01:52
Atmosfera między pracownikami.... zależy którymi;)
Bo z jedną liderką nie da się współpracować. Zawsze jest tylko ona, i to co jej to najlepsze a i właściciele z niewiadomych przyczyn ją faworyzują:O Jeśli chodzi o resztę ekipy to można się dogadać i stworzyć fajny team;)
erde 2016-10-05 16:18:49
aale to jak to jest z tym testem o którym piszecie i czy na każdym stanowisku jest takie cos przeprowadzane? np. dla Office Assistant dzięki za info..
Nick 2016-10-25 09:28:55
LIDERKI FAJNE BABKI HAHAHAHAHAHAHAHAH NAJLEPSZY ŻART!!!!
eddie 2016-10-30 20:32:11
To pisała jedna z liderek, nikt inny o niej by tak nie powiedział :)
Zostaw swoją opinię o NEO- ELECTRONICS Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEO- ELECTRONICS Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością