brak logo

Kryształowy Świat PHU Grzegorz Pajdak

Wieliczka

Opinie o Kryształowy Świat PHU Grzegorz Pajdak

pracownik 2011-03-03 03:28:44
( usunięte przez administratora )tylko szukaj lepszej roboty
były 2011-03-04 10:40:46
ciekawa opinia...na 30 negatywów 1 pozytyw. A może to Pan dyrektor nazwał się( usunięte przez administratora )
pajdak_no_more 2011-03-24 12:14:51
Uwaga wszyscy, ktorzy mieli okazje stycznosci z ta "pseudo" firma.( usunięte przez administratora )nazywajacy siebie prezesem) i jego sekretarka ( usunięte przez administratora )reprezentuja poziom, ktorego niestety nie da sie opisac. Firma zaprzecza podstawowym zasadom podmiotow funkcjonujacych w tym kraju. Ksiegowosc prowadzona przez( usunięte przez administratora )Pracownicy prcuja tam za "psie" pieniadze (w tym oczywiscie polowa pod stolem, w kopertach, jak w PRLu), a pan niby-prezes mysli, ze robi ogromna przysluge. Fakt rotacji pracownikow mowi sam za siebie. Ktokolwiek ich widzial, ktokolwiek ich zna, niech ucieka, gdzie sie da !!
... 2011-05-15 12:06:54
Оmijajce te firme z daleka, [usunięte przez moderatora]
kooo 2011-07-21 04:56:10
Szczerze odradzam. Firma oszukuje nie tylko pracowników ale przede wszystkim klientów. Groty są budowane z soli kopalnianej, a ta jak wiadomo (a jak nie wiadomo, to można sprawdzić) nie zawiera jodu (dlatego sól kuchenna jest jodowana).( usunięte przez administratora )
Król Lew :D 2012-02-16 13:37:22
Pronto wszystkim! :)

W firmie pracują naprawdę cudowni ludzie. Najbardziej wytrwali... :p
Na początek ścieżki zawodowej jest idealna. Można samodzielnie podejmować decyzje gdyż jest się jedyną osobą posługującą się danym językiem. Wszystkiego uczysz się w praktyce.
Oczywiście mobbing jest ale jeżeli ktoś ma podejście luźne do pracy to się nie będzie tym przejmować... ;)
Atmosfera w dziale marketing jest wyjątkowa. Oczywiście jest to zasługa ludzi!
Pzdr :)
PS puki jeszcze funkcjonuje składajcie CV i bawcie się dobrze. lol :D
do K.Lew 2012-02-16 15:22:46
Pronto!
Nie właź w [usunięte przez moderatora] prezesowi i to bez wazeliny, bo to i tak nic nie da, za jakiś czas i tak zastąpią cię kimś innym. Poza tym bzdury piszesz kolego. Zastanów się. I polecam lekturę zasad ortografii, geniuszu.
Kiedyś_tam _pracowałem 2012-02-20 12:17:24
Pracowałem w tej firmie dwa lata w 2006-2007. Prezes rzeczywiście specyficzny ale ogólnie do przeżycia, ja nie narzekałem. Pensja i prowizja była wtedy kiedy trzeba. Wysokość apanaży poniżej średniej jednak także do przyjęcia. Dyrektor, troszkę marionetkowy ale ja go lubiłem. Kilkunastoosobowa ekipa działu marketingu była super. Ogólnie widzę to tak: mi warunki odpowiadały, jak przestały to poszedłem do Prezesa i kulturalnie powiedziałem co i jak i się zwolniłem. Nie szkalowałem nikogo w sieci a szczególnie anonimowo. Mimo tego że prezes ma o jakieś pół metra wzrostu więcej niż ja porozmawiałem w nim w cztery oczy. Reasumując: nie jest aż tak źle.

2
Mainstream 2012-03-04 18:25:03
Owszem atmosfera i ludzie z działu marketingu to głowna zaleta tej pracy.

Samodzielne stanowisko - również ( ograniczone jednakże dziwnymi pomysłami prezesa ...)

Pensja - jej wysokośc i termin wypłacania - brak słów (ekipa sprzed roku doskonale wie o czym piszę ... ) - spóźnianie się o miesiąc przekraczało wszelkie granice.

Dyrektor - sympatyczny i bezproblemowy (do czasu gdy zamienia się w wykonawcę woli prezesa)

Księgowa - bez komentarza ...
Odpowiedź \\\"do K.Lew\\\" 2012-06-03 22:02:58
\"Nie właź w [usunięte przez moderatora] prezesowi i to bez wazeliny...\" Po co tyle agresji? Kiedy uznałem że czas wyruszyć dalej po prostu się zwolniłem. I tobie też polecam podejmować jakieś odważniejsze decyzje w życiu, a mieć cały czas pretensji do wszystkich dookoła. Obudzisz się pewnego dnia z ręką w nocniku i wtedy będzie już za późno... ;) A \"lektura zasad ortografii\" to po prostu słownik ortograficzny. Po co utrudniasz sobie życie, geniuszu...? ;) No i pewnie masz mały problem z odbiorem treści...
Serdecznie pozdrawiam!
Szczęściara:) 2012-06-11 13:13:06
Zgadzam się w 100% ze wszystkimi negatywnymi opiniami. Całe szczęście już tam nie pracuję. Poza ludźmi którzy tam pracują (oczywiście mowa o ludziach z marketingu i IT) to nic w tej firmie pozytywnego nie ma. Więc jeżeli ktoś lubi konstruktywne rozmowy z prezesem, który ma notabene problemy ze złożeniem poprawnie chociaż jednego zdania, oraz przemiłe rozmowy z Panem Dyrektorem, które do niczego nie prowadzą, bo jest jak chorągiewka i jak wielki pan prezes chce tak dyrektor tańczy - to zapraszam. Wymagania: odporność na wywieranie psychicznego nacisku przez pana prezesa, zero kreatywności, małomówność, ugodowość, niska asertywność, wytrzymałość na niskie temperatury (brak ogrzewania) oraz umiejętność pracy bez wypłaty. Mam nadzieję że w końcu [usunięte przez moderatora] zrozumie że firma to ludzie, a nie on sam. Pozdrawiam wszystkich byłych pracowników - jesteście super:)
słonik 2012-06-14 15:16:16
Z tego co słyszałem to nawet ludzi już tam nie zostało fajnych. Wszyscy się wykruszyli, co mnie nie dziwi..wiec niema za czym i za kim tęsknić)))))
hello 2012-07-19 14:19:43
czy to prawda ze firma upada, wyplat nie ma, bo cesarz wzial za duzy kredyt i teraz nie ma z czego splacac ?
król lew 2012-08-23 16:19:24
http://demotywatory.pl/3902306/To-wlasnie-bogactwo

Czy komuś się z czymś kojarzy...? :p
kindoch 2012-09-27 17:52:39
eeee przecież tak nigdy zimno nie było :) słyszałem że szyld macie, oj powodzi się w firmię ha
Prawa ręka:) 2012-10-04 23:52:27
Ale się uśmiałem:) Dzięki Wam - poprawiliście mi humor - macie rację. Masz rację \"Król Lew\" - Pan będzie zawsze miał monetę, a wiesz dlaczego? Bo Pan ma łeb na karku:) Nie to co reszta hołoty:) Pozdrawiam Pana:)
Alina 2012-10-11 14:16:16
tak łeb na karku, raczej nie zły z niego kombinator i ściemniacz
król lew 2013-02-07 16:23:17
Prawe ręka od czego... ;)
Pan ma monetę ale nie swoją. :) moneta należy do ludzi tam oszukanych. Do ludzi, którzy pracują od 8 do 17 lub 18 za 1800 zł (rozłożone na 10 rat) :D
all don 2013-03-05 14:43:35
zgadzam się z wszystkimi negatywnymi opiniami na temat tej firemki, pana [usunięte przez moderatora]-prezesa, który rozumem i inteligencją nie grzeszy, a jedyne co potrafi to gnębić ludzi. miejmy nadzieje ,że znajdzie się ktoś odważny i doniesie do PIPu jaki tam mobbing panuje i jak nie przestrzega się żadnych praw pracowniczych.
Mix 2014-12-11 11:26:11
Przyznam szczerze, że po przeczytaniu poprzednich wpisów byłem nastawiony sceptycznie do tej firmy.
Na szczęście opinie czytałem dzień po rozmowie wstępnej na której zobowiązałem się, że przyjdę od
najbliższego poniedziałku do pracy. Zastanawiałem się czy czasem nie zadzwonić i nie zrezygnować ale
stwierdziłem ze "do odważnych świat należy". Powiem tak jestem naprawde miło zaskoczony (POZYTYWNIE)
jeśli chodzi o atmosferę pracy. Nie czuć jakiejś presji czy wyzysku - wiadomo, że są określone jakieś
cele i trzeba je realizować, ale po to przecież chodzi się do pracy. Zaznaczę, że opinie piszę po pięciu
miesiącach pracy więc chyba patrzę na caość obiektywnie. Teraz z perspektywy czasu mogę śmiało powiedzieć
ze odmowa pracy na podstawie wcześniejszych komentarzy była by chyba moim największym błędem.
Tak więc jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości polecam przyjść i sprawdzić na własnej skórze, ja nie żałuję.
3
kkd 2015-01-26 10:52:23
Praca jest ok jeśli chcesz pracować a nie siedzieć i nic nie robić, podtrzymuje poprzedni wpis -ludzie z marketingu są super we wszystkim pomogą tworzą zgraną ekipę. Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Po drugie o jakiej firmie byli pracownicy piszą pozytywnie???
Pozdrawiam!
Max 2015-02-18 15:39:16
Zgadzam się z poprzednikami praca fajna,ciekawa ludzie sympatyczni pomocni, szef wymagający, ale również pomocny. Warto spróbować. Pamiętajcie, każda praca wymaga poświęcenia.
znany 2015-05-20 16:52:06
Witam wszystkich zadowolonych z pracy w KRYSZTAŁOWYM ŚWIECIE byłych i obecnych pracowników. Byłem pracownikiem tej firmy i muszę powiedzieć że praca była fajna, rozwojowa. Miło wspominam pracowników i Prezesa tej firmy. Ale szukałem czegoś lepszego finansowo i wyjechałem na wyspy. Jeśli macie możliwość złożenia aplikacji to zachęcam.
3
Mały 2015-07-08 20:04:49
Ludzie, nie idźcie tam. Masakra... Więcej się nie da powiedzieć.
2
Krysz 2015-07-15 13:39:06
Na jakiej podstawie tak twierdzisz konkrety !!!!!!!!!!!. Anonimowo każdy morze mówić byle co.
3
kumka 2015-08-06 08:54:48
Morze szerokie, morze głębokie
Szaraczek 2015-10-05 12:09:40
Nie masz racji kolego sol kopalniania zawiera ok 80 roznych cennych pierwiastków.
Te pierwiastki nie przywiezli szolą do tej kopalni tylko pochodzą z przed 3 milionów lat z tamtejszych mórz i oceanów.Chyba zgodzisz sie,ze te morza byly wolne od ropy i innych zanieczyszczen.
Dzisiejsza sol jodowana jest produktem syntetycznym wyplukanym i jodowanym wybielanym.
Jedynie sol kamienna pozostala w swojej postaci niezmiennie.
Polecam zakupic jakis obraz i w domu sobie powiesic porozmawiamy pozniej o zdrowiu Twoich gornych drog oddechowych
Polecam pomaranczowa i szarą ilową.
hello 2015-10-21 10:55:19
Moze teraz jest tam lepiej ale to chyba dlatego ze cesarz mniej sie wtraca bo nie ma czasu. ZOstal podobno prezesem jakiegos klubu sportowego i juz zdazył go rozlozyc na lopatki. Jak wroci to moze byc znowu powtorka z przeslosci
ccc 2016-07-24 17:15:46
Bardzo dobra firma, polecam pracę w niej i świetne ich produkty.
4
aaa 2016-07-25 18:44:18
Popieram przedmówce naprawdę świetna praca z możliwościami rozwoju polecam!!!!!!!!
4
Wielbiciel soli 2016-08-05 13:25:45
Firma w coraz lepżej kondycji, produkty godne polecenia (sam wyprubowałem płyty solne w domu ) . Polecam aplikować do tej firmy :D
4
Adam 2016-08-05 14:33:54
Firma znajduje się w Libiążu przy ulicy Armii Krajowej 85 . Strona internetową też posiadają .
5
Adam 2016-08-07 02:42:53
To prawda, posiadanie strony internetowej w tych czasach to więcej klientów i możliwości. Zapraszam do odwiedzenia strony Kryształowy Świat.
3
tyi 2016-08-08 11:04:56
Ta firma zajmuje się wyrobami z soli takimi jak np.: panele solne , płyty solne , lampki solne , tężnie itd. Na stronie dowiesz się więcej .
3
Zadowolony 2016-08-09 15:12:25
Fantastyczna atmosfera w firmie , jak szukacię pracy to polecam złożenia CV do tej firmy , nie zawiedziecię się .
4
waldek 2016-08-10 10:06:44
To skoro zarobki magazyniera sa na poziomie 2350zł, to się wcale nie dziwię, że ich zarobki są adekwatne do powierzanych obowiązków. Pewnie i tak pojawiają się jakieś premie do tego, co zdecydowanie umila zatrudnienie.
Zostaw swoją opinię o Kryształowy Świat PHU Grzegorz Pajdak - Wieliczka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kryształowy Świat PHU Grzegorz Pajdak