brak logo

Korus Leszek Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Zakład Sprzętu i Urządzeń Przeciwpożarowych

Rydułtowy

Opinie o Korus Leszek Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Zakład Sprzętu i Urządzeń Przeciwpożarowych

Gość 2011-09-20 11:10:18
Bajki jakie sobie opisuje ktoś co ma problem ze znależieniem pracowników.[usunięte przez moderatora] pracy na maszynach manualnych produkcja masowa epoka kamienia łupanego Szkoda waszego zdrowia i nerwów.
1
Przemek 2011-09-24 04:05:31
Szef niespełna zrównoważony jak ktoś nie zostanie nadgodzin będzie wpisany do jego książki i przy najbliższej okazji zacznie po was jeździć jak nie będzie miał humoru.Nękanie pracowników i ich zastraszanie wyrzuceniem z pracy więc się Głęboko przemyślcie czy Warto?
x 2012-09-11 22:59:05
[usunięte przez moderatora] wez sie do roboty kolego...
Leon 2012-11-05 16:40:25
x - 2012-09-11 22:59:05

[usunięte przez moderatora] wez sie do roboty kolego...
O co Ci biega bo chyba nie jesteś w temacie związanym z tą firmą
Adam 2013-06-23 10:34:25
Stary zaś szuka ludzi do gnębienia :) :) Powodzenia
Ania 2013-12-05 17:40:30
Szef na poziomie, place na czas, szkoda tylko, ze ludziom sie nie chce pracowac...
Toms 2013-12-07 17:51:57
Tak kasa jest i co z tego jak odbija Szefowi jak większości zakładach.Lubicie być poniżani pokarze Wam jak to się robi.Szkoda zdrowia bo pieniądze to nie Wszystko na Tym Świecie ;)
Damian 2013-12-13 13:16:20
Praca na maszynach manualnych produkcja masowa, epoka kamienia łupanego !!
Tokarka NC sztuk 1 plus zabytek sprzed 60 lat tez tokarka --- CNC to moze sie dorobia za 30 lat !
Wkładanie uszczelek ręcznie przy pomocy oleju, firma jak z XIX wieku.
Bród syf i ubóstwo. Na zakładzie w Czernicy posiłki spozywa sie w SZATNI przy smierdzacych butach i brudnych ubraniach ! Moze dziewczynom w biurze praca pasuje choc szef po nich tez jeździ ale na Czernicy to koszmar jesli chodzi o warunki pracy. Takiego syfu jak tam to jeszcze nie widzialem. Stary lubi przeklinać i ryczec po ludziach i uwaza to za normę !
[usunięte przez moderatora] Szkoda waszego zdrowia i nerwów !! Kazdemu daje 1200 zł premie to moze [usunięte przez moderatora] pod byle pretekstem.. Zastanówcie sie 5 razy zanim tam pójdziecie !
1
Haha 2013-12-17 15:27:08
Haha, piszcie sobie nieroby... Uczyc sie nie chce, a potem kazdy 3tys. chce zarabiac. Polska...
1
Haha 2013-12-17 21:43:50
Pisza ludzie po zawodowce, ktorzy nie maja pojecia co to praca nie mowiac o wyksztalceniu haha.... Idzcie do cyrku, tam takich potrzebuja.
Haha 2013-12-22 22:53:56
Robic sie nie chce, biedne polaczki haha, piszcie sobie, czlowiek pracujacy potrafi docenic dobrego pracdowace (usunięte przez administratora)
Adam 2014-01-04 20:40:00
Epoka kamienia łupanego ludzi znaleść nie może dlaczego?
Emeryty sciemniają a młodzi robią za nich staremu wali jak ktoś nie zostanie dłużej.Warunków nie ma zakład mieści się w oborze po zwierzętach smród nędza i ubustwo.Staremu wali w dekiel udaje madrego a wszyscy na zakładzie i tak go ładują
Picie przez emerytów jak i pracowników na porządku dziennym Więc co tu gadać szkoda zachodu
1
opinion 2014-03-18 18:20:15
Negatywne opinie o tym zakładzie pracy są jak najbardziej celne i prawdziwe. To nie jest kwestia wykształcenia pracownika, żeby stwierdzić, że ludzi nie traktuje się przedmiotowo, co w tym przypadku wiele razy miało miejsce. Absolutnie odradzam pracę w tym miejscu. Humory szefa rzeczywiście są różne. Większość pracowników każdego dnia obawia się o jego kolejny zły dzień, który ma wpływ na wszystkich. Nie obywało się bez zwolnień z rozmachem, awantur, a nawet niektóre sprawy kończyły się płaczem. Jeśli chodzi o wytwarzane przez tą firmę produkty to rzeczywiście nie są dobrej jakości, większość i tak pochodzi z innych firm, a sprzedawane są pod szyldem firmy wymienionej w temacie. Nie polecam nikomu. Odnosząc się do wypowiedzi Tomsa, to szef rzeczywiście na poziomie, ale bardzo niskim.
2
były pracownik 2014-05-26 08:49:59
w firmie panuje dziwna atmosfera,jest duża rotacja pracowników (usunięte przez administratora)
3
były pracownik 2014-05-26 09:48:17
unieważniam tą opinię ,zostałem zwolniony z tej firmy w 2013 roku,a tego rodzaju opinia może zaszkodzić innym,poza tym wypłaty były zawsze ok
NC 2014-07-31 15:07:38
Negatywne opinie o tym zakładzie pracy są jak najbardziej celne i prawdziwe. To nie jest kwestia wykształcenia pracownika, żeby stwierdzić, że ludzi nie traktuje się przedmiotowo, co w tym przypadku wiele razy miało miejsce. Absolutnie odradzam pracę w tym miejscu. Humory szefa rzeczywiście są różne. Większość pracowników każdego dnia obawia się o jego kolejny zły dzień, który ma wpływ na wszystkich. Nie obywało się bez zwolnień z rozmachem, awantur, a nawet niektóre sprawy kończyły się płaczem. Jeśli chodzi o wytwarzane przez tą firmę produkty to rzeczywiście nie są dobrej jakości, większość i tak pochodzi z innych firm, a sprzedawane są pod szyldem firmy wymienionej w temacie. Nie polecam nikomu. Odnosząc się do wypowiedzi Tomsa, to szef rzeczywiście na poziomie, ale bardzo niskim.
1
Tomas 2014-12-10 19:10:39
Dno jedno wielkie
1
henriko 2015-01-10 16:12:52
jeśli chcecie poznać czym jest mobbing na najwyższym światowym poziomie, to zapraszamy. Niestety na przykładzie tym widać, że pieniądze szczęścia nie dają,a co niektórzy dostają do głowy. Szkoda zdrowia,tacy ludzie powinni być trzymani w kaftanach w pokojach z gumowych ścian.
1
QW 2015-02-24 20:31:31
Kto chce poznac mobbing niech aplikuje ! Praca dla ludzi po zawodówce.
Wkładanie uszczelek ręcznie przy pomocy oleju, firma jak z XIX wieku.
Bród syf i ubóstwo. Na zakładzie w Czernicy posiłki spozywa sie w SZATNI przy smierdzacych butach i brudnych ubraniach ! Na Czernicy to koszmar jesli chodzi o warunki pracy. Takiego syfu jak tam to jeszcze nie widzialem. Stary lubi przeklinać i ryczec po ludziach i uwaza to za normę !
Praca na maszynach manualnych produkcja masowa, epoka kamienia łupanego !!
Tokarka NC sztuk 1 plus zabytek sprzed 60 lat tez tokarka --- CNC to może się dorobią za 30 lat !
Szkoda waszego zdrowia i nerwów !! Kazdemu daje 1200 zł
Tam nawet babki z biura się zwalniają, szefunio to furiat i niezrównowazony psychicznie człowiek.
POowinni mu tą firme zamknąc za uchybienia bezpieczenstwa pracy.
1
RE 2015-02-24 20:35:09
Ciekawostką jest że ogłoszenie w Urzędzie Pracy wisi cały rok.. nikt tam się nie sprawdza.. bo stary to pajac.. W tym zakładzie poczujesz sie jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Zz 2015-02-24 20:37:34
JAK SMIESZ PODSZYWAC SIE POD PRACOWNIKA PAJACU STARY !! PIP POWINIEN ZAMKNAC TEN [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
witt 2015-02-24 20:41:13
Ciekawostką jest że ogłoszenie w Urzędzie Pracy wisi cały rok.. nikt tam się nie sprawdza.. bo stary to pajac.. W tym zakładzie poczujesz sie jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
OBORA W CZERNICY 2015-02-24 20:42:31
Kto chce poznac mobbing niech aplikuje ! Praca dla ludzi po zawodówce.
Wkładanie uszczelek ręcznie przy pomocy oleju, firma jak z XIX wieku.
Bród syf i ubóstwo. Na zakładzie w Czernicy posiłki spozywa sie w SZATNI przy smierdzacych butach i brudnych ubraniach ! Na Czernicy to koszmar jesli chodzi o warunki pracy. Takiego syfu jak tam to jeszcze nie widzialem. Stary lubi przeklinać i ryczec po ludziach i uwaza to za normę !
Praca na maszynach manualnych produkcja masowa, epoka kamienia łupanego !!
Tokarka NC sztuk 1 plus zabytek sprzed 60 lat tez tokarka --- CNC to może się dorobią za 30 lat !
Szkoda waszego zdrowia i nerwów !! Kazdemu daje 1200 zł
Tam nawet babki z biura się zwalniają, szefunio to furiat i niezrównowazony psychicznie człowiek.
POowinni mu tą firme zamknąc za uchybienia bezpieczenstwa pracy.
2
AS 2015-02-24 20:48:10
Stary wkładaj sobie sam te uszczelki za 1200 zł na reke ty pajacu :)) nie wierzcie w bajki ze ten gosciu jest na poziomie, to furiat i pieniacz, klnie po ludziach.
2
Wajs 2015-02-25 16:19:44
Ciekawostką jest że ogłoszenie w Urzędzie Pracy wisi cały rok.. nikt tam się nie sprawdza.. bo stary to furiat..
2
byly pracownik 2015-03-03 13:22:37
ze co, jakim poziomie, takiego chama i prostaka to naprawde trudno znalezc...unikajcie kontaktu z nim. zapytajcie w rydultowach co o nim ludzie myslą, to sie dowiecie...
1
Szybki 2015-03-12 00:10:17
Wszyscy tylko nażekają i dużo piszą. Nie tędy droga. Nie można zniżać się do poziomu tego człowieka. Chcecie go nauczyć szacunku i kultury to musicie działać zgodnie z prawem. Powtarzam - DZIAŁAC a nie gadać i żalić się na forach.
Są różne skuteczne metody na takich typków jak on - PIP, kontrole skarbowe, prywatni detektywi itd itp. Do skutku aż typek zrozumie że Polska to nie trzeci świat tylko demokratyczny kraj w którym nie można się bezkarnie znęcać nad ludźmi.

Gdyby mnie to dotyczyło co wy tu piszecie to już dawno typek miałby prokuratora na karku i oczywiście sporo nagrań dokumentujących jego chamstwo ( czytaj mobbing ).

Jeszcze raz powtarzam - wszystko w granicach prawa ;)
Szybki 2015-03-12 00:23:50
Taki pomysł na szybko mi przeszedł do głowy, że ostatnio bardzo popularne są kontrole legalności oprogramowania używanego w firmie :)
Kary oscylują nawet w granicach 100 000 zł.

Jak pogrzebiecie w googlu to pewnie znajdziecie więcej soczystych pomysłów.

Pozdrawiam

Wasz Robin Hood :)
Rusałka 22 2015-03-12 11:37:04
to ja może powiem coś o biurze... tam ciągle się ludzie zmieniają tzn kończą pracę - szef obiecuje super atmosfere...
5
_byly 2015-03-13 18:05:25
a napisz czy dalej dziewczyny płaczą w biurze
Witek 2015-03-24 23:02:23
Dziewczyny poza pracą biurową mają fuche w postaci mycia podlog. Dostaja szmate, wiadro i heja po to robiły studia :)) Krzyki i przeklenstwa starego gratis w pakiecie.
1
pozar 2015-07-31 23:02:54
co Ty bredzisz .pojecia nie masz o branzy i tej firmie
pozar 2015-09-10 09:08:44
farma jak jest negatyw, szef z całą rodziną jest dziwny , oszukuję, kłamie i przeklina. Praca była nie miła i szkoda czasu, a na koniec takie coś, jak coś mu nie pasi od razu okrają zarobek do minimum , jak ktoś chce stratę czasu to proszę iść do niego i nie warto z nim pracować !
3
Tomek 2016-02-07 14:09:49
Tam się nic juz nie zmieniło odkąd mnie już nie ma a to dobre 5 lat Z obory miał być zakład emeryty dalej pracują? nie dosyć ze emerytury po 3tys to ciagle mało Ogłoszenia w pup a ludzi brak z takim podejsciem to długo nie da rady ale to polityka zakładu
2
nikt 2016-02-19 17:14:41
Nic sie nie zmieniło, z dnia na dzień gorzej, na dodatek teraz w biurze pracuje syn szefa który nie ma pojęcia co tam robi, a o finansach czyli kto w danym miesiącu będzie bez premii decyduje zona szefa, jedynym czym sie zajmuje szef to dłubanie w nosie podczas jazdy samochodem.
3
haha 2016-02-19 20:01:43
brudny zakład, nie można go nazwać firmą. szkoda że Pip nic nie może (czyt. nie chce) z nim zrobić. żal pracowników. i przestroga dla chętnych się tam zatrudnić, unikać jak ognia.
3
Mirek 2016-03-31 19:14:08
Smród nędza i ubóstwo nic dodać nic ująć Ciągle ludzi brak Parodia
4
kara 2016-05-11 19:58:51
Wykorzystywanie pracownika, niska płaca, popieram wszystkie przedstawione wyżej negatywne komentarze.
2
powiem_CI_prawde 2016-05-19 12:17:44
Również podpisuje się, pod wyżej napisanymi negatywami. Szkoda czasu.
2
inny 2016-05-19 13:14:36
Mobbing w czystej postaci. Okropna atmosfera w pracy. Nie można powiedzieć nic dobrego o tej firmie. Nie polecam nikomu!
3
były pracownik 2016-06-19 12:56:43
ogłoszenia są cały czas wystarczy poszukać :)
( usunięte przez administratora )
1
Byly pracownik 2016-06-22 12:07:16
Powiatowy urząd pracy Wodzisław Śląski
kabiu 2016-06-24 13:58:24
ale to musze do urzędu iść żeby oferty zobaczyć? ja bym wolała o podanie jakieś namiaru w internecie konkretnie. wiadomo @rty że w urządzeniach przeciwpożarowych lekko nie jest ale opłacalnie
Zostaw swoją opinię o Korus Leszek Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Zakład Sprzętu i Urządzeń Przeciwpożarowych - Rydułtowy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Korus Leszek Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Zakład Sprzętu i Urządzeń Przeciwpożarowych