brak logo

Pietrzak Holding Sp. z o.o.

Gostynin

Opinie o Pietrzak Holding Sp. z o.o.

Agnieszka 2012-01-24 14:27:38
Po opiniach widzę, że ostatnio sporo się musiało zmienić. Kiedyś moze i była fajna atmosfera, bo sprzedaż szła optymalnie. Kiedy jednak jest gorzej Pan Tomasz, postrach firmy, główny trener od nauki czołgania, depcze swoich podwładnych i tu i ówdzie wyrzuca z pracy. Za co? Trudno powiedzieć....bo ma gorszy humor.....???Komunikacja prawie nie występuje, bo nikt decyzyjny stanowiska zająć nie może. Każdy kto chce podjąć pracę niech się zastanowi.Możesz wylecieć w każdej chwili, a wyniki nawet najlepsze Cię nie uratują.........pozdrawiam:-)
1
anonim 2012-06-02 10:29:40
Witam,

wszystkim którzy myślą o podjęciu pracy w tej firmie serdecznie odradzam. Zarząd bezczelnie okłamuje[usunięte przez moderatora]- nie wypłacając im należnych pensji itp.
Załatwienie najdrobniejszej nawet sprawy trwa tygodniami.
Ogólnie jeżeli macie do wyboru kasa w Tesco lub Pietrzak - to pieniędzy możecie być pewni w Tesco.
mandarrrynka 2015-10-26 18:06:29
wiesz, ciężko jednak odradzać komuś zatrudnienie w tak dużym holdingu. to jednak jest spora perspektywa zawodowa, wiele możliwości z których warto 100% wycisnąć i je wykorzystać, nawet jeśli miałoby się przymknąć oko na pewnie subtelne niedoskonałości związane z firmą. kwestia tylko dlaczego od kilku lat nikt tutaj niczego nie napisał
joachim 2015-11-24 16:37:13
Witam, a jak tam wygląda praca w ochronie? Ile można zarobić?
1
steven 2015-11-24 20:37:07
Witam jak wygląda praca po ogłoszeniu upadłości?.
Ludzie również są odsyłani na urlopy, tak jak w Chorzowie?
tata 2015-12-02 17:52:54
Spora perspektywa jasne a upadłośc to pestka
gogo 2015-12-07 20:40:43
Gostynin leży-połowa ludzi na przestojowym za najniższą krajową i dalej nie wiadomo,kiepsko jest
Asada 2015-12-10 01:53:14
Słyszałem ostatnio własnie, że dość kiepsko jest jeśli chodzi o produkcję czy cokolwiek i masa ludzi ma przymusowe urlopy i to przed samymi świętami czy to prawda?
1
Tadek 2016-01-22 22:46:56
Upadłość układów ludzie na postojowym
Tadek 2016-01-22 23:06:36
Prawda prawda
Don Arturo 2016-02-14 11:11:27
Witam współpracowników drugiego oddziału naszego Holdingu. Mam pytanie odnośnie sytuacji obecnie panującej, czy ktos z was posiada jakie kolwiek ibformacje odnośnie polityki naszego zakładu jakie są plany i zamiary co do dalszej egzystencji firmy? Pozdrawiam Oddzial Walcowni Blach Grubych Chorzow
Lola 2016-02-18 13:19:34
Nikt nic nie wie i nie pisz tu pajacu,bo się zrobi taki syf jak na tym waszym,chorym forum.
3
Don Arturo 2016-02-18 17:00:21
No faktycznie odrazu widac kto tu jest pajacem. Gratuluje taktu, w zasadzie naszego forum niema, pragnę powiedziec ze nie pracuje w odlewni żeliwa. I Syf sie zrobił fakt, ale w Twoim mózgu". Następnym razem proponuje sie nie udzielac
2
Lola 2016-02-18 17:20:11
Obrażać się potraficie, ale profilu własnego zakładu nie ma komu założyć.Inteligencją od was bije z daleka.
2
Don Arturo 2016-02-18 18:23:29
No dlatego też zapraszam, po wypowiedziach widze że się nadasz. Co zresztą świadczy o Twojej kontynuacji "inteligentnego" dialogu. Radze zajrzeć do PWN i zorientować się co znaczy sarkazm...dostrzegam że moje wypowiedzi są niejasne ekscelencjo
2
Tadek 2016-02-20 00:01:50
Proszę ludzi z zakładu w GOstyninie - zacznijcie się udzielać na tym forum, bo widzę że na zakładzie kilkaset osób a nikt nie raczy nic napisać.Warto sie podzielic może ktoś coś słyszał co będzie dalej.....
Prawdopodobnie w ciągu kilku dni ma być układ.....oby tak było....bo ludzie już tego psychicznie nie wytrzymują . A sąd miał wydać opinię do 20 lutego i jakoś cisza. Czyzby "szef wszystkich szefów" -schował głowę w piasek?
Tadek 2016-02-20 00:11:30
Zapomnialem dodać że ci z walcowni zaczęli działać nagłaśniają sprawę dzwonią do telewizji ,przecież to jest 5 wladza- może media nam pomogą....może ktoś z nami w końcu raczy porozmawiać .....a taka sprawa to dla dziennikarzy dobry temat....może zaprosić tego dziennikarza co robił wywiad z szefem do Forbesa ....i zapytać go gdzie te jego miliony.....przeciez jest na liście 100 najbogatszych polakow .....
1
Fizol 2016-02-21 14:35:33
Walczcie o swoje!!!!
Pozdrowienia z Chorzowa.
Idol 2016-02-22 14:20:03
Było spotkanie z Dyrektorami u nas w Batorym i nic konkretnego w sprawie wypłat niemogli obiecać. Nie ma kontaktu z Pietrzakiem. Na początku marcu już nawet żaden od nas do pracy niebędzie chodził. Nasi ludzie z ochrony mają być zastąpieni grupą ludzi ATP. Temat telewizji czy radia to ktoś wypisywał jakieś głupoty nikogo nie było.
tata 2016-02-22 14:33:44
Jeszcze jest nadzieja ze ARP nas przejmie w poniedziałek mają byc na zakładzie
tata 2016-03-03 15:56:29
Panowie z Gostynina czy faktycznie była u Was wczoraj wypłata za styczeń czy to żart?pozdr
zainteresowany 2016-04-17 22:51:11
Co się dzieje obecnie z firmą Pietrzak Holding Sp. z o.o., piszecie o niewypłacalności, serio jest tak źle? Chciałem aplikować, stąd to zainteresowanie.
mar 2016-04-19 18:56:00
pietrzak oddaj nam nasze pieniądze za prace walcownia
1
maja 2016-05-17 09:52:06
@mar skoro już wspomniałeś o zatrudnieniu na walcowaniu, to czy możesz napisać jaka jest wysokość wynagrodzenia na takich stanowiskach? poważnie się zastanawiam czy nie spróbowac zdoby c u was takiej pracy - ciekawe jednak czy kobietę zatrudnić by chcieli
Zostaw swoją opinię o Pietrzak Holding Sp. z o.o. - Gostynin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pietrzak Holding Sp. z o.o.