Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pietrzak Holding Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Pietrzak Holding Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2012-01-24 14:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po opiniach widzę, że ostatnio sporo się musiało zmienić. Kiedyś moze i była fajna atmosfera, bo sprzedaż szła optymalnie. Kiedy jednak jest gorzej Pan Tomasz, postrach firmy, główny trener od nauki czołgania, depcze swoich podwładnych i tu i ówdzie wyrzuca z pracy. Za co? Trudno powiedzieć....bo ma gorszy humor.....???Komunikacja prawie nie występuje, bo nikt decyzyjny stanowiska zająć nie może. Każdy kto chce podjąć pracę niech się zastanowi.Możesz wylecieć w każdej chwili, a wyniki nawet najlepsze Cię nie uratują.........pozdrawiam:-)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-06-02 10:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

wszystkim którzy myślą o podjęciu pracy w tej firmie serdecznie odradzam. Zarząd bezczelnie okłamuje[usunięte przez moderatora]- nie wypłacając im należnych pensji itp.
Załatwienie najdrobniejszej nawet sprawy trwa tygodniami.
Ogólnie jeżeli macie do wyboru kasa w Tesco lub Pietrzak - to pieniędzy możecie być pewni w Tesco.
zdjecie uzytkownika
mandarrrynka - 2015-10-26 18:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz, ciężko jednak odradzać komuś zatrudnienie w tak dużym holdingu. to jednak jest spora perspektywa zawodowa, wiele możliwości z których warto 100% wycisnąć i je wykorzystać, nawet jeśli miałoby się przymknąć oko na pewnie subtelne niedoskonałości związane z firmą. kwestia tylko dlaczego od kilku lat nikt tutaj niczego nie napisał
zdjecie uzytkownika
joachim - 2015-11-24 16:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a jak tam wygląda praca w ochronie? Ile można zarobić?
zdjecie uzytkownika
steven - 2015-11-24 20:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak wygląda praca po ogłoszeniu upadłości?.
Ludzie również są odsyłani na urlopy, tak jak w Chorzowie?
zdjecie uzytkownika
tata - 2015-12-02 17:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spora perspektywa jasne a upadłośc to pestka
zdjecie uzytkownika
gogo - 2015-12-07 20:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gostynin leży-połowa ludzi na przestojowym za najniższą krajową i dalej nie wiadomo,kiepsko jest
zdjecie uzytkownika
Asada - 2015-12-10 01:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałem ostatnio własnie, że dość kiepsko jest jeśli chodzi o produkcję czy cokolwiek i masa ludzi ma przymusowe urlopy i to przed samymi świętami czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2016-01-22 22:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Upadłość układów ludzie na postojowym
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2016-01-22 23:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda prawda

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Pietrzak Holding Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pietrzak Holding Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert