brak logo

Araks Biuro Rachunkowe Katarzyna Bień

Kiełpin

Opinie o Araks Biuro Rachunkowe Katarzyna Bień

Marek 2013-01-27 20:48:33
jestem zadowolony z usług księgowych;
Magda 2013-01-31 22:34:25
Pani Kasia jest dobrym księgowym, jest dokładna, zna się na rzeczy i przepisach, współpracujemy trzy lata i ani razu nie zawiedliśmy się.
Krzysiek 2013-02-13 23:42:05
Witam,

Niestety, dwa lata temu zrezygnowałem z usług księgowych ARAKS. Teraz tego bardzo żałuję. Pani Kasia jest osobą, która solidnie wykonuje pracę. Dokładna, konkretna, na bieżąco informuje o zmianach w przepisach.
Osoba, która trafi do Biura Pani Kasi będzie zadowolona z usług księgowych. Polecam.
Bogdan 2013-03-07 18:47:07
Niedawno Pani Kasia robila mi zwrot vat na materiały budowlane. wszystko dokładnie wyjaśniła, przekazała komplet dokumentów, Urząd Skarbowy nie miał zastrzerzeń, gdybym otworzył dzialaność gospodarczą skorzystałbym z tego biura.
Ala 2013-03-20 09:38:04
Ja w Biurze rachunkowym rozliczam co roku pit roczny. Jestem rownież zadowolona.
Kamila 2013-04-15 17:45:24
Zgadzam się z powyższymi opiniami. Pani Kasia jest bardzo dobra w branży księgowej. Współpracuję kilka dobrych lat, jestem spokojna o swoją firmę, bo wiem, że jest rozliczana prawidłowo. Gdy w życie wchodzą nowe przepisy to informuję klienta o tych zmianach, a to rzadko zdarza się wsród księgowych.
Monika 2013-05-15 00:09:26
Kilka lat temu trafiłam do Biura Pani Kasi, gdyż wcześniej papierologię prowadziłam sama. Wiem ile jest przy tym pracy, nie pisząc już o znajmości w przepisach. Cieszę się, że współpracuję z tym Biurem, gdyż wiem, ze praca wykonywana jest solidnie, dobrze i dokładnie. Jestem informowana o płatnościach, jak również o istotnych zmianach w przepisach. Pani Kasia jest nie tylko dobra w tym co robi, ale także symaptyczna i miła.
Rafał 2013-08-28 16:59:29
Zgadzam się z powyższymi opiniami. Jestem bardzo zadowolony z usług księgowych. Pani [usunięte przez moderatora] jest bardzo cierpliwa i dobra w swoim zawodzie. Również polecam.
2013-09-30 20:53:17
Mogę powiedzieć tylko tyle, cieszę się, że wybrałam Biuro Rachunkowe Araks.
Anka 2013-12-13 18:05:19
Każda osoba prowadząca działalność gospodarczą boryka się z różnymi trudnościami, problemami, cieszę się, że wybrałam Biuro Pani (usunięte przez administratora), gdyż wiem, że praca prowadzona jest dobrze, dokładnie, nie muszę bać się żadnych kontroli, gorąco polecam.
Wika 2014-01-21 23:39:24
ja trafiłam do Biura Pani Kasi z polecenia, szukałam bardzo długo, aż znalazłam; Pani Kasia jest osobą, która nie odmawia pomocy, potrafi rozmawiać, doradzać a przede wszystkim jest otwarta do ludzi, ma dużą cierpliwość.
Piotr 2014-03-26 00:00:32
RÓWNIEŻ GORĄCO POLECAM.
Marcin 2014-07-15 21:26:34
Z biurem Pani Kasi współpracuję parę lat, jestem bardzo zadowolony z usług księgowych jak również kadrowych.
Ula 2014-08-31 02:09:25
Podpisuję się pod wszystkimi opiniami. Jestem bardzo zadowolona i naprawdę polecam Firmę Pani Kasi.
Gosia 2014-09-28 21:07:36
Przez kilka miesięcy poszukiwałam biura do obsługi firmy, znalazłam Biuro Rachunkowe Pani Kasi, jestem zadowolona i mile zaskoczona z obsługi. Bezpośredni kontakt, rozmowa i zaufanie to bardzo ważne elementy w dzisiejszych czasach. Szczerze polecam.
Kasia 2014-11-05 23:38:06
Przepraszam, ale co do szybkości działania, to wszystko zależy od rodzaju i specyfiki prowadzonej działalności, jak również od wymagań danej osoby. W tej branży liczy się głównie: dobrze - wykonanie pracy zgodnie z przepisami prawa w terminach wskazanych ustawowo jak również umiejętność nawiązania kontaktu i współpracy z daną firmą.
Serdecznie Pozdrawiam
miotłe 2015-01-31 21:04:29
a mnie własnie praca jako praca to nie interesuje, ale z chęcią poszłabym do Araks Biuro Rachunkowe na staż. Czy płatny czy bezpłatny to obecnie mi bez różnicy, gdyby był płatny to byłoby idealnie, ale jeśli bezpłatny to też przeżyje. Zależy mi po prostu na zdobyciu dobrego doświadczenia. Wiece może czy zdażało im się przyjmowac ludzi na staże?
klient 2015-01-31 23:34:41
Jestem klientem Pani Kasi, mogę napisać tylko tyle, że jest to osoba uprzejma, miła, sumienna, dobrze wykonująca pracę i wydaję mi się, że ktokolwiek trafiłby do biura Pani Kasi to byłby szczęśliwy. Pieniądze są ważne,ale przede wszystkim liczy się atmosfera!!!! W biurze właśnie taka atmosfera panuje.

klient 2015-01-31 23:40:10
Jestem klientem Pani Kasi, mogę napisać tylko tyle, że jest to osoba uprzejma, miła, sumienna, dobrze wykonująca pracę i wydaję mi się, że ktokolwiek trafiłby do biura Pani Kasi to byłby szczęśliwy. Pieniądze są ważne,ale przede wszystkim liczy się atmosfera!!!! W biurze właśnie taka atmosfera panuje.
klient 2015-01-31 23:40:12
Jestem klientem Pani Kasi, mogę napisać tylko tyle, że jest to osoba uprzejma, miła, sumienna, dobrze wykonująca pracę i wydaję mi się, że ktokolwiek trafiłby do biura Pani Kasi to byłby szczęśliwy. Pieniądze są ważne,ale przede wszystkim liczy się atmosfera!!!! W biurze właśnie taka atmosfera panuje.
Ala 2015-02-03 20:50:13
Podpisuję się pod wszystkimi opiniami. Nawet nic złego nie da się napisać. Bo naprawdę nie ma na co i na kogo.Jest Super.
ANIA 2015-03-31 00:02:47
Również jestem zadowolona. Firma godna polecenia.
Gucio 2015-04-16 14:36:07
Witam wszystkich, po przeczytaniu ww. opinii jest mi niezmiernie miło, że współpracuję z takim biurem. Muszę przyznać, że praca prowadzona jest sumiennie. Pani Kasia wyprostowała mi błędy dot. ZUS, z którymi niestety nie umiałem sobie poradzić, za co jestem bardzo wdzięczny. POLECAM
???? 2015-05-05 23:19:04
Pytanie nie wymagające odpowiedzi.
dental 2015-08-19 23:35:02
DO BIURA RACHUNKOWEGO ARAKS TRAFIŁEM Z POLECENIA I MUSZĘ PRZYZNAĆ PEŁEN PROFESJONALIZM. ZAWSZE POWIADOMIENIA NA CZAS, PRZYPOMNIENIA I BARDZO DOBRY KONTAKT Z KLIENTEM. POLECAM WSZYSTKIM KOLEGOM I KOLEŻANKOM LEKARZOM TO BIURO ZNAJĄ SIĘ NA RZECZY W ROZLICZANIU "MEDYKÓW"
dental 2016-04-09 14:34:25
Współpracuję odkąd założyłem firmę czyli 5 lat. Biuro godne uwagi.
Agnieszka 2016-10-06 18:32:02
super, że biuro to ma tak, wysokie opinie, zmieniałam już kilka firm księgowych i rzeczywiście trafiłąm do bardzo dobrej księgowej, która informuje o zmianach w przepisach, poświęca czas oraz informuje o płatnościach .
1
aha 2016-10-06 21:45:27
Widocznie nie pokazują się u nich oferty pracy @bajko, bo każdemu odpowiada bieżąca atmosfera w firmie, co znacznie urozmaica zatrudnienie, ale czy wypłata jest w pełni terminowa? Dziekuję za odpowiedź.
2
Zostaw swoją opinię o Araks Biuro Rachunkowe Katarzyna Bień - Kiełpin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Araks Biuro Rachunkowe Katarzyna Bień