brak logo

Dht Stanisław Osiewicz Krzysztof Osiewicz

Koszkowo

Opinie o Dht Stanisław Osiewicz Krzysztof Osiewicz

anonim 2011-02-05 09:55:16
ja tam pracuje i tam ida do pracy ludzie ktorzy juz nie maja wyjscia placa marna robisz 10 godz i masz jedna jedna przerwe [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-02-05 09:58:37
drogi bartoszu te prace chyba zachwalal ci sam pan [usunięte przez moderatora] i nie istotny ktory bo jak przyslowie mowi kazdy swoje chwali szkoda ze tak nie jest naprawde
jagodnik 2013-01-30 15:56:58
bzdury piszesz -zarobki macie fajne koleżanka pracuje i opowiada -kłamiesz -masz najlepszego szefa
kocur 2013-01-30 15:59:37
najlepsza firma -robi tam kumpelka i chwali -podanie składałam nie raz nie ma miejsc każdy chce tam robić -bo na czas wypłata i da sie zarobić!!!!!
zozol 2013-02-02 16:57:34
pracuje tam od lat i jestem szczesliwy -jak sie chce pracowac to się pracuje -szef miły uczynny zawsze pomoże i jest za ludzmi
nonomik 2013-02-05 09:34:41
firma dobrze płatna -z bardzo dobrym szefem -o złotym sercu-polecam -wiem tylko ze trudno sie do nas dostać -ale próbować możecie -ta firma w wielkopolsce jest najlepsza
Binkew 2013-02-09 09:38:56
Bartek jasne ze mozna tam zarobić spoko to jest firma -no dzieki ze jesteś z nami i chcesz poznac opinie o naszej firmie -mamy szefa który rozwiązuje problemy na bieżąco jak takie się pojawią i pomaga nam by w firmie pracowało się okey-każdy wie jak się tu pracuje kto z nami jest -przerwy są przerwami a nie jak w innych firmach ze ich nie mają -wiec Bartku pozdr.Cię i zapraszam do naszej firmy
1
poszukująca [pracy 2013-02-09 09:57:11
składałam tam podanie nie raz ale chyba nie przyjmuje pan bo każe czekać a szkoda bo pracuje kolega tam i chwali tę firmę -spróbuje raz jeszcze składać podanie -firmę tę ceni tez mój wuja który pobiera drewno na opał od P.Krzysztofa -chciałabym tam sie zahaczyc bo bym miała 7km.do pracy fajnie bym miała !może wiecie czy [usunięte przez moderatora] przyjmuje to dajcie mi znać-pozdrawiam całą firmę zwłaszcza panie tamtejsze
jajajafoko 2013-02-16 18:26:57
słuchajcie pracuję tam i jestem zadowolona !
to pierwsze
kolejne to szef wspaniały bo ceni wszystkich nie ma dla niego wyjątków
trzecie wazne wypłata na czas nie było nigdy ze jest choć o dzien poźniej
a podsumowując to nie robi złosci jak ktos zachoruje -mozecie mi zazdroscic ze mam takiego szefa ze jestem w tej firmie -wierna pracownica
fajna firma 2013-02-18 10:57:48
fajna firma -pozdrawiam ekipę facetów u WAS jest okey
bezrobotny 2013-02-26 09:35:16
chciałem tam pracować ale nie ma miejsc narazie szkoda bo dużo dobrego usłyszałem o tej firmie poza tym widać jak ludzie zarabiają bo jakie samochody stoją na parkingach pracowniczych
zadowolony emeryt 2013-03-02 08:17:51
jestem zadowolony jak nie mam siły w odbiorze towaru pomaga mi zdecydowanie pracownik;pochwała
Jarek 2013-03-05 11:47:42
znakomita firma -pieniadze na czas robi tam mój kumpel!
Jonix 2013-03-09 09:16:17
wiec opowiem Wam kochani ze ta firma to świetne miejsce pracy dla kobiet i facetów -szef wyrozumiały -pomoże zawsze nie jest obojętny na uwagi które mu pracownik zgłasza -mimo braku czasu zawsze go wygospodaruje i rozwiąże problem jaki by nie był -robi to dlatego byśmy czuli się w firmie potrzebni i cenieni ;pieniądze tez są dobre bo można po wypłacie pojechac na konkretne zakupy do marketu można opłacić rachunki co tez istotne pieniądze są wypłacane zawsze w terminie bywa nawet ,że przed terminem szef daje tez premie jak widzi ze osoba sie stara to dostaje nagrode pienięzna firma wspaniała
Margotka 2013-03-15 22:48:53
Dht to firma przyjazna sercu pracownika !super firma
konto maila 2013-03-25 23:27:33
super pracodawca !!!!!!!!!!nie potrzeba pisać więcej -kropka !
kasik 2013-04-04 09:14:59
co pisac?
firma dobra lepszej nie ma -szef wyrozumiały !super sprawa-!!!!!polecam tę firmę
o-p-p 2013-04-05 19:55:35
jasne ze doskonała firma z P.Krzysiem na czele
daniel 2013-04-22 11:13:47
fajna firma przynajmniej na czas są wypłaty nie trzeba czekac -pracuje mój kumpel tam od 3lat i nie narzekał jeszcze -szkoda tylko ze nie ma przyjec bo sam chetnie bym tam popracował -pozdr.dla całej ekipy i pana dyrektora Krzysia
jajeczko 2013-05-05 16:39:54
piszecie o mojej firmie-?
ładnie aż miło mi to czytac bo sam tam pracuje -plotki sa i widac coś z nich krąży pozytywnego-zgadza sie tu kwestia premii wypłat-mamy bosa super -umie nas nagradzac a to element wazny dla pracownika -dziekuje za te opinie bo nasza FIRMA to super FIRMA-nie piszcie tylko kłamstw bo dht to genialna firma z genialnym bosem -!!pozdrawiam tych co składają u nas podania -moze się i wam uda u nas popracowac-
czelka 2013-05-09 19:26:35
firma doskonale dobrana do ludzi
szefostwo ok.
wszystko na bdb ocenie
polecam tę firmę
wiem co mówie bo tam pracuje
ZAINTERESOWANY 2013-05-18 22:20:54
CZYTAM I POWIEM ZE NAWET ŚLEDZE TE STRONE KTO CO DOPISUJE CO KRYTYKUJE I OGÓLNIE NIE MA ZŁYCH SŁÓW -OPINIE SĄ DOBRE JESTEM SPOKREWNIONY MÓWIAC W CUDZYSŁOWIU Z PRACUJĄCYM TAM CZŁOWIEKIEM I ON JAK DO MNIE PRZYJEDZIE NA GRILA KAWE CZY NIEDZIELNY OBIAD TEZ BARDZO WYCHWALA PANA KRZYSZTOFA -ZATEM SZACUNEK DLA TEJ FIRMY OBY TAKICH POWSTAWAŁO JAK NAJWIĘCEJ NA POLSKIM RYNKU PRACY -CZYTAM TO OD MARCA I SZCZERZE MOJ KREWNY TEZ DODAJE USTNIE O TEJ FIRMIE DUZO DOBREGO-POCHWAŁA DLA TEGO PANA DLA DYREKTORA TEJ FIRMY
ufny pracujący tam 2013-05-18 22:30:02
ODP.DO DATY 5LUTY 2011
JESTEŚ DOSYC NIEINTELIGENTNĄ OSOBĄ BO U NAS W FIRMIE PRACUJĄ TYLKO DOSKONALI LUDZIE
podam tez ze przerwy mamy dogodne i miłe -wypasioną stołówke i kawe pijemy bo szef nam sam karze!!!!!!!!!!!!!nie psuj nam statystyki dobrej wizytówki bo nasza firma jest najlepsza pod każdym względem
lolik 2013-08-01 14:30:52
masz racje dobra firma i konkretny szef -pomoże zawsze
1
nirrr 2013-09-16 20:20:31
nie krytykuj oceniaj z głową -zatrudnij sie i spr.jak u nas jest-zazdroscisz ?chyba odnosze wrazenie ze tak-bo u nas jest poziom ceniony wysoko pracownika
sma 2015-01-28 08:55:52
Myślę, że każdy musi sam odpowiedzieć sobie na to pytanie, czy to dobra firmy czy niedobra. Zajmują się obróbką drewna i jego dystrybucją, więc osoby po technologii drewna chociażby mogą śmiało tam aplikować. Co prawda nie wiadomo jakie są warunki przyjęcia, ale to mam nadzieję ,że ktoś rozwieje moje wątpliwości.
bujak 2015-03-31 05:11:14
obrobka drewna prosto z lasu to ciekawa praca, dzieki funduszom unikjnym firma chyba nadal dziala - na pewno wszystkie wazne inforamcje zawrte sa na nich stronie internetowej. Produkcja desek to bardzo ważna sprawa przy konstrukcji domu i np jego podłodze, od selekcji desek wiele zalezy w daleszej przyszlosci?
bujak 2015-03-31 05:11:20
obrobka drewna prosto z lasu to ciekawa praca, dzieki funduszom unikjnym firma chyba nadal dziala - na pewno wszystkie wazne inforamcje zawrte sa na nich stronie internetowej. Produkcja desek to bardzo ważna sprawa przy konstrukcji domu i np jego podłodze, od selekcji desek wiele zalezy w daleszej przyszlosci?
Fr 2016-05-11 22:02:49
Atmosfera w DHT jest dobra, w sumie to lepsza niż kiedyś była @Aszer. A co do samej pracy to nie szukają nikogo obecnie.
Zostaw swoją opinię o Dht Stanisław Osiewicz Krzysztof Osiewicz - Koszkowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dht Stanisław Osiewicz Krzysztof Osiewicz